Det var..

NICE med burgare med massa ost och feta stripps. Da mar vi som bast hehe. Glassen var daremot ingen hojdare,da vinner nog mcdonalds.

Daremot gar allt valdigt sakta pa snabbmatskedjorna har..De kan ha varsta kon men enda bara sta och tralla lite.. Ingen risk for att de sla bli utbranda inte.

Annars hanger jag fortfarande pa loquo i hopp om ett bra napp.

Ska val snart lagga mig,men ar inge trott. Men kan ju vara skont att lagga sig och vila :)

puusss.

30e november?

Jag kan typ inte fatta det. Imorgon ar det forsta december och bara 19 dagar tills jag ska hem och ha lite lov=)

Dalig koncentration idag..Men jag har gjort det jag skulle..Bara det att det tog dubbelt sa lang tid mot vad det borde ha gjort haha. Men huvudsaken ar val att det ar klart..Sa nu kan jag val borja ova presentation imorn da..

NU SKA JAG OCH EMMA TILL BURGERKING!! Gott,jag kanner en stark langtan efter Whopper och strips med ketchup.



Konstigt att det ar 30 november och 1a advent idag....Jag har inte ens en advensstake. Men jag maste saga att jag inte ar sa mkt for sant.. Mamsen fick ge mig en ljusstake att ha i fonstret i Linkan..For annars hade jag aldrig kopt ngn. Stackars mina barn..De kmr inte fa ngn julstamning alls.


Puss


Vad smutsigt..

Det ar i mitt rum.. Inte sa att det ligger mkt grejer framme och sa..For det ar jag ganska bra pa att undvika. Men jag har dammhogar pa hela golvet..Och kaksmulor overallt. Men har verkligen ingen lust att stada nu..Vill bara flytta harifran och kanns inte som att jag kmr bry mig om dammet under tiden vi letar lagenhet.

Har samma kansla da det galler matlagning.Igar storhandlade jag inte ens som jag brukar gora pa lordagen.. Sa jag har ingen mat hemma heller..Far ata pita-kebab idag tror jag,inte mig emot! Men kanns ju onodigt att handla pa sig en massa och stalla in i skapen om man enda ska flytta inom en manad..Hoppas pa kortare tid dock.

Jag har gjort en PP nu..Ar sa okreativ sa det finns inte..Borjade tanka pa dig Clara,du kan det dar med PP och hur man far saker att hoppa in i bilden och sant. Jag fattar ingenting av Powerpoint..Samma bakgrund overallt och inga snitsiga effekter haha..Men jag skyller val pa att mitt PP ar gammalt..Kanske 2003..Och fanns nog inga sana effekter da ;)..

Ar sa dalig med kameran..Har inte ett enda roligt kort att bjuda pa fran igar!! Den gloms bort i vaskan varje gang...


OTTOOOO..

Borjade kvallen med att jag hoppade in i taxi till Stefans lagenhet. Val framme oppnade ingen nar jag ringde pa..Jag plingade och plingade..Men tillslut kom det ut ngn. Det var tva andra klassisar..Och de hade varit uppe vid dorren och ringt pa..Men ingen var hemma. Da suckade jag lite for mig sjalv kan jag saga.. Men plotsligt kommer de in med stora leenden pa lapparna..De hade bara varit och kopt ol...

Kvallen till ara var det fotbollsmatch pa tv. Mannen blev som fortrollade och fastnade i soffan tills matchen var slut. Vi at brasiliansk mat, ris med bonor, schoritzo, bacon och fron. Det var gott tyckte jag.. Medan de andra kollade åpa fotboll fick jag och Emma roa oss med annat.. Elsalvadorianerna larde mig hur man gor Maras-tecken..Sa nu vet jag hur jag ska gora for att komma in gratis pa klubbarna har..Jag ska bara saga DIECIOCHO eller SALVATRUCHO och gora mina tecken med fingrarna,undra om ngn skulle bli radd hehe. Men vi kom fram til att jag maste tatuera hela ansiktet forst.. Sa jag star nog over. Men det dar hade jag ialafall jattekul at hela kvallen och jag spred min lardom vidare haha.

Sen var det dags for utgang. Jag och Emma gillar ju Otto..Men de andra ar alltid sa anti det. Fast det blev andra bud nar vi fick komma in gratis dar,da blev alla sugna pa Otto haha. Det en en kille som jobbar pa Barcelonahome som jag hade mailat lite med och han ringde under kvallen sa vi tackade ju inte nej da.

Val pa OttoZutz var det smockfullt,aldrig sett sa mycket folk dar.. Kom inte ens in i garderoben med min jacka,laaang ko..Sa den slapade jag pa hela kvallen..Och min halsduk forsvann,den ramlade nog ut genom armen pa jackan.. Det var trangt och varmt men bra musik..

Var hemma runt fem redan..Var som vanligt skont att ga och lagga sig!

Idag har jag stadat koket..DEEP CLEANING. Inget slarv har inte..Det glanser nu...

Borjat med min PP-presentation ocksa..Ska gora klart den idag..Sen maste jag val lasa lite som vanligt..

Hade bra mina godingar

Puss

Elvital?

Vad ar det fornatt? Jag har alltid trott att schampot hette Elvital. Men det star ju Elvive pa flskan!! VA?? E det bara har eller hemma ocksa?

Har haft den rosa elvital ett bar tag nu. Men idag sag jag att det stod "for pelos largos"..Och mitt pelo ar ju inte ssaaa largo. Sa jag kopte den roda for slingor och fargat har istallet. Kopte aven inpackning och duschcreme..Och en liten stylingprodukt hos Frissan. Det ar jag beroende av..Vet inte hur manga olika Volumeboost-saker jag har, men ingen verkar fungera. Men det ar ju fina flaskor haha. Har iallafall insett att jag lika bra kan kopa schampo pa Ica,det lir ingen skillnad. Ett steg i ratt riktning kanske...

Jag strosade runt pa stan ett tag iallafall..Och inget regn var det heller..Var fint hostvader och solen lyste tillochmed..

I porvhytten hande ngt jobbigt. Min dragkedja pa ena stoveln fastnade..Fick verkligen inte upp dne..Slutade med att jag fick ga med bada dragkedjorna neddragna for att fa till lite symetri.. Sag ut som varsta psyket med mina vita strumpor som tittade fram..Och har fortfarande inte fatt upp den.. Skomakaren igen?

Sen blev jag kallad SEÑORA..Alltsa utan -ita.. Det ar val typ damen hahaha. Det var iallafall tre tjejer i tolvarsaldern som letade efter HM.. Gammal jag maste sett ut i min lilla knut haha...

Ska val hoppa in i duschen snart.

Kanner aven att jag borde ata ngt innan middagen. Sist var det middag klockan 10..Och jag var dar 10..Vi borjade ata efter 12.. Sa ikvall kanske man kan rakna med 11 haha=).. Kanske ska testa min ravioli..Har aldrig atit det..tror jag inte.. Fick for mig att jag var allergisk mot det..Tror att mina dagisfroknar sa att jag var det!!Men det ar jag nog inte.

Ha en braaa kvall.

Puss

Big citylife..

Nu har jag jobbat intensivt sedan halv elva och ar KLAR med arbetet. Fatta vad skont.... Nu ska jag bara skiva en presentation och gora en powerpointpresentation. Men det ska jag gora imorgon..For efter slitet fortjanar jag en dag pa stan,ska kopa harprodukter=) Kan vara det roligaste som finns att kopa..Efter klanningar/kjolar..hehe..

Vet inte ens vad det e vi ska lamna in..Arbetet alltsa..Jag trodde 10 sidor for att emma o deras klass ska skriva det..Men min klass verkar vara mer pa en sida sammanfattning. Jaja, jag hade ju enda borjat.Och ar val battre for mkt an for lite....Hoppas jag.

Men inte sa jattelockande att ga ut pa stan i regnet. Tur jag har ett paraply vaaa.

Puss o kram.

Fredagen..

Forlat, vad dalig jag har varit pa att uppdatera. Men igar hade jag fullt upp hel dagen.

Borjade dagen med en forelasning om internationella regler vid bokforing.. Jag skams, men jag skulle inte kunna aterge ett ord vad mannen pratade om i fyra timmar. Jag var i en helt annan varld hela tiden, jag kollade pa honom och sag sakert intresserad ut, men horde ingenting alls iallafall.

Efter skolan skulle vi ha grupptraff infor strategiarbetet. Men halva gruppen var inte dar..Lite daligt tycker jag men men.. Sa vi delade upp arbetet lite och sen gick vi hem.

Emma foljde med mig hem och vi slog oss ner i vardagsrummet for att leta lagenhet. Gick och kollade pa en lite senare ,men den lag alldeles for langt bort for oss. Strax innan atta var vi hemma med fajitas-ingredienser och efterratt bestaende av chips och kakor. At mat som var god, var val tur nar fajitabrodet var sjukt dyrt haha! Atta satte vi igang med plugget.. Gjorde strategin tillsammans, bada hade samma del att gora i sin grupp namligen.. Sa vi satt och pluggade pa till elva pa en fredagskvall. Duktiga var vi!!

Nar Emma hade gatt dok jag ner i sangen pa en gang. Och i samma sekund som jag slackte ljuset kom lagenhetsagaren och brassy hem. Han maste sett att jag hade lysa i rummet precis nar han oppnade dorren for han knackade pa.. Ja ba SIII...Oppnade i pyamas o han bad lite om ursakt men fragade snabbt hur det gick med lagenhetsletandet. Jag sa att vi hade letat hela eftermiddagen idag men inte hittat ngt bra.. Assa ,vada angelagen om att fa ut oss. Jag blir sa stord. Och annu mer stord blir jag nar hon far sina skrattattacker, han kittlar henne tror ja. BLA.

Forresten, vi ska pa tva visningar pa mandag..En trea och en fyra..Hoppas det ar ngt bra.. Fyran oroar mig dock lite..Fick ett missat samtal igar..Och vi har inte fatt bekraftat om vi ska dit an..Hmm..

Hade klockan pa ringning klockan tio sa kom nyss upp. Skont att vara pigg..

Ska borja med plugget nu, uppsatsskrivning narmare bestamt... Och i eftermiddag skajag pa stan en svang, maste kopa schampo och duschcreme...

Ikvall blir det brasiliansk middag och sen utgang, kul kul!!! Sjalvklart hoppas jag att Emma mar battre fran forkyldningen och kan joina=)

PUSS ha en bra dag

Plusmeny tack

Gick runt pa stan ikvall. Kopte plusmeny pa burgerking mest av ilska. Inte for att jag at allt..Men hade aldrig kopt det forut sa dte var ju kul. Pa vagen hem kopte jag muffins pa Starbucks ocksa. Jag hade en tyck-synd-om-mig-sjalv-kvall. Det var skont maste jag saga.

Nu kollar jag lagenhetssidor som en liten galning. Men Emma och jag ska satta oss imorn efter skolan och kolla lite mer. Det ar sa skont att Emma ar har..Hade nog blivit psyk annars jag.

Godnatt!!!

Puss


VA???

Storsta chocken. Jag far inte bo har langre. Han ska sluta hyra ut och Brassisen ska flytta in med sitt barn.

Precis vad vi skojade om i skolan.

Jag orkar inte leta piso.....Jag ska dra sa fort som mojligt lat det som. Men jag sa att han inte kunde skicka ut mig bara...Sa jag sa att jag inte kunde hitta ngt nytt forran i januari. Sa lastar val ut alla saker harifran innan jag aker hem i jul. Och nar jag kmr hit ar det val bara att borja leta igen..Hoppas vi hittar ngt innan!!!!


SA JOBBIGT bara. Jag som trivdes ganska bra.

Prisjagare..

Jag har fortfarande inte kommit igang med plugget..Aven om jag sa till emma for en halvtimme sedan pa msn att nu ska jag ga och plugga. Upptackte forst att jag inte hade ngt vatten kvar. Ner till affaren men det billiga market fanns inte..5 liter for fem svenska kronor. Fanns bara det som kostar 10 och det var ju waaaay too much for mig haha. Sa jag fragade butiksbitradet och han skuttade in pa lagret o hittade mitt vatten..Latt vart det!!! Har jagar vi bara de lagsta priserna pa trakiga varor sa jag kan lyxa med lite annat;).

Idag ska jag skriva Collbató-arbete. Kanner peppen..Eller inte.. Jag kanner mest sushi-lukten.. Fick smaka en i koket o blev mer sugen..Guuu va gott..Men istallet fick ja noja mig med min lilla matlada,iofs inte sa dalig den heller.

Brassisen hade inte ranat mig...Sa nu kan jag ta fram pass och kamera ur garderoben igen..Och sluta med mina fordomar!!! Men vem vet..De e ju nar offrat slappnar av som forovaren slar till hahah..

Fixade det sista pa Termofer i skolan och kom hem ganska snabbt idag.Sa de va ju skoont...

En annan sak som va sa sjukt skon att gora idag var att vanda pa schemat. Har haft samma sida uppe i en evighet tycker jag men nasta vecka borjar nasta sida hehe..Sa nu ser jag jullovet narma sig.

Ar lite sugen pa att ga ut ikvall..Sutton ska va bra pa torsdagar..Men kanske inte sa kul med strangers hehe.. Sa jag star nog over o vantar pa helgen istallet. Anledningen till att jag ar lite lockad ar att vi inte har ngt jatteanstreangande imorn..Info om olika standars och internationella regler som bo foljas vid redovisning. MM men nej..

Vi hors sen,de vet ni!!


PS: Jag ar rolig ocksa!! Jag fick TRE kommentarer pa mitt forra inlagg som berattade att jag var rolig. Min personlighet bara vaxer o vaxer..Iofs har jag vetat det ett tag men ar ju kul om omvarlden borjar inse det med hahah..

puss.




Men AH..

Mitt fordomsfulla jag haller pa och samlar allt av varde i rummet. Tar med kamera o pass o allt. Ingen risk har inte. Men sa har jag ju datorn ocksa... Men den kan jag bara inte ta med.. Jag lamnar allt hemma, har kommit pa ett annat listigt trix istallet.....

PUSS=)

Bekannelser 2..

Bekannelser;

- Jag har alltid trott att man pratar "afrikanska" i Afrika..Det fick jag veta att man INTE gor under tiden pa telenor da josse var expert pa afrikanstammarna. Jag hade minsann inte tankt pa ngra kolonier o grejer..Bara afrikanska,rakt av....

- Jag tror att agarens flickvan ska rana mig. Vet inte varfor men blev asnervos nar han sa att hon skulle va hemma sjalv har imorgon. Tror jag har fordomar big-time. Tanker typ att hon kmr fran en liten by och vill ha mina skor....

-Jag ater upp ett paket brod pa tva dagar, typ tio mackor om dagen.

-Jag saknar ett (mitt) forhallande, tror jag.

-Jag gar och lagger mig runt 10. Men haller pa och andrar det...

-Jag har varit kar tva ganger i mitt liv.

-Jag har sociala problem (har jag kommit pa nu). Jag drar mig for att ga ut i korridoren/koket om det ar ngn dar.

-Jag har en extrem prestationsangest och vill gora allt perfekt.

-Nar jag var liten blandade jag och en grannkille gift i hans forrad. Vi skulle forgifta en tjej som bodde pa varat omrade..Vi har helt sjuka!!Men vi kom aldrig till forgiftningen som tur var.

-I mina unga ar tyckte jag ocksa att det var jattekul att dra in salt i nasan..Vi kopte laktrisstanger och sniffade och oj vad yra vi blev hahaha.

-Jag klarar inte av att ha flera saker att gora pa samma gang. Kan inte avsluta ngt utan borjar pa alltihop.

- Ibland vill jag aka till Ibiza och jobba som bartender.

-Jag ar RADD for okanda barn. De kan ju fa for sig vad som helst.

-Jag ar valdigt hundradd.

-Jag ar hypokondriker..Helt saker pa att jag ar jattesjuk minst en gang i manaden.


-Jag ar familjekar. Jag alskar att vara hemma med mamsen o papsen.

-Nar vi var sma(jag och min sniffar-kompis) skrev vi hotbrev till en annan granne..Vi var nog helt sjuka i huvudet.

-Jag har dragit pa mig en last.

-Jag ar radd for att bli aldre..

-Jag trodde att Guatemala var en stad i Brasilien......


....Men annars sa ar jag nog ganska normal!




Det har gor jag mest for att jag vill se en likadan lista i ER blogg.. Tack o hej!!


Paris?

MM joooo. Ngra sma lirare i min klass ska ut och resa nasta helg. Paris och Amsterdam narmare bestamt.. Forst sa jag bestamt NEJ, vi har tva prov veckan efter och jag har inag pengar.

Efter samtal fran Erick blev jag lite mer sugen. Och efter att ha pratat med Luis som sa att man faktiskt bara kan dra till Paris och aka hem sen, blev jag mer sugen.

Dessutom kmr det inte kosta SA mycket..Billiga flygbiljetter och motell..Och Paris..Jag maste fundera ganska snabbt, tills imorgon iallafall.

Dar skon klammer ar ju plugget!! Men va kul de vore att kolla pa eiffeltornet och ata lite baguetter.

Shit va hungrig jag ar.. Langtar efter mat...Men det ar upptaget av det karvanliga paret i huset...Jag vagar inte ga in dar ens.. Var pa supermercadon o kopte yogurt men den star har i varmen i mitt rum hahaha...

Puss babies.

BU..

Idag ar jag valdigt trott pa allt..Dels for att jag missar viktiga saker i skolan och dels for lite andra saker. Som tur var har jag en snall klassis som hjalpte mig mycket idag,TACK. Sa nu slipper jag oroa mig infor imorn. Var namligen sa att vi ska lamna in ngt arbete imorn, jag hade inte hort nagonting om det...

Sen stor jag mig sa mycket pa vissa saker men ska inte ga in mer pa det har da det finns oversattningsprogram...

Det har varit en dalig dag.

Karo skrev till mig pa facebook igen. Sist de hade fest i hennes lagenhet kunde jag inte komma..Och den har gangen krockar det ocksa med en brasiliansk middag pa lordag. Men jag ska forsoka hinna dit och saga hej, vill verkligen traffa henne. Var ju laaangesen!! Sommaren 07 i Tarragona var det, pa PortAventura.=)

Fick en tidtabell for bussarna till Girona idag av en annan klassis. Sa nu vet jag att det finns bussar och slipper fundera pa det..

Nu ska jag skriva pa arbetet.. Jag skulle vilja bli klar med det i veckan..Vore saaa skont..Men kanske ar lite val optimistiskt da det bara ar tva dagar kvar..Alltsa innan helgen..

Och allt detta PLUS att jag inte har na pengar pa mobilen OCH att jag har ett foralskat par med 35ars aldersskillnad i huset.

MMM jooo. Ska sluta vara sa negativ nu. Aterkommer nar jag ar pa lite battre humor..

Puss

Nattinatt..

Jag ar sa seg.. Nej nej.. Vi har ingenting till nasta vecka ju..TYYYP inte iallafall..

Sa jag har glidit lite maste jag saga. Borjade srkiva arbete som sagt.. Men har helt glomt bort ett amne..Hade ingen aning om att vi skulle gora en uppgift till den lektionen heller..Och jag brukar ha full koll, iallafall i Sverige. Men som tur var hade Ana i min klass ingen kolla heller hehe.. Alltid skont nar man inte ar ensam =).. Varfor ar det sa??..

Jag tror att jag missar mycket. Har ju markt att jag har missat intruktioner fler ganger, aven om jag tycker att jag lyssnar supernoga hela tiden.. Han maste ha sagt det pa catalán tanker jag ofta haha. Men funkar ju inte heller da majoriteten ar fran Sydamerika och fattar lika lite catalan som jag.

Jag pratade med korren i lagenheten..Hon var ocksa lite chockad over den unga tjejen..Yngre an henne sjalv..Hon hade ocksa trott att det var dottern forst haha.

Imorgon maste jag alltsa ga upp tidigare och lasa det jag inte laste idag. Maste. For imorse skulle jag ocksa ga upp tidigare..Men hade iofs inget maste,ville bara gora lite saker..Men foredrog ju att ligga kvar saklart..Ar jamt sa skont pa morgonen, aldrig lika skont pa kvallen nar man ska somna!

Jajaaaaa todos.. Nu ska jag borsta tanderna..

Vi hors imorn..

Puss.

Hej svejs..

Jag har skrivit lite pa arbetet till Collbató idag..Bara inledning och sa..Men skont att komma igang iallafall!

Sen har jag atit kakor..Gar inge bra med mitt nyttiga liv har...Jag hatar att det finns mkt goda kakor o att de ar sa billiga har..Bara dras till kakhyllan..Haft mina bra ar ovanligt lange da jag kunde stoppa i mej vadsomhelst.Men nu kanner jag av att aven jag borjar bli lite vuxen hm hm..Far anpassa mig till den nya situationen helt enkelt.

Fortfarande i chock over 21ariga frugan....

Jag ska ga och simma nu! Har sett en simhall pa vagen till skolan ngra gator harifran. Egentligen e jag mer sugen pa bubbelpool, hoppas det finns:)


Puss o kram

----------

Men aaaahhh det dar gick ju inte SA braaa.... Man maste kopa gymkort for att fa utnyttja poolen.. Och det tanker ja inte gora for jag kanner mig sjalv..En gang varannan vecka haha..TRAKIGT..Ja vill hitta en simhall.


NEEEJ..

Missar Timbuktu pa arets Luciakraball...Blir bitter!! Forra aret var det inte lika bra band...

Hoppas de fixar Chris Brown nasta ar =)

(mitt tema idag ar sma och manga inlagg....)


Och "Anonym": Vad ar det for terapi??Behover jag ga i terapi?


Hoppsan..

Fick mig en liten surprise nar jag kom hem nyss.

Agaren hemma fran Brasil..Med sallskap..En fruga som ar lika gammal som mig.

Hejda

Nu sa..

har jag antligen last klart. Haft alldeles for manga avbrott sa kanske inte sa konstigt att det tog sin lilla tid...

Kollat pa lite klader..Det piggar alltid upp mig..=)

Nu ska jag kolla vidare pa Los Maras. Finns i sma-avsnitt pa youtube och jag sag ngra igar. Det ar gang i El salvador och central amerika..De lever helt utanfor lagen och har hemska ritualer for att komma med i ganget. Oftast handlar det om ungdomar som har haft det svart hemma med misshandel och sant. Och sedan har de flytt hemifran och letat efter en ny familj, och ganget blir deras nya familj som de gor allt for. En kille skot sin storebror for att fa komma med...

Grymt bra dokumentar iallafall som visar hur de lever och vad som hander valdigt langt ifran Sverige. For det kanns ju sa avlagset pa ngt satt..Visst har vi kriminalitet och allt sant..Men kanns som det har ar hundra ganger varre.. Iofs vet jag inte allt som hander i Sverige heller. Finns sakert ngt psyk som har sin familj inlast som Fritzl som man inte har ngn aning om.

Jag blir alltid sa insatt i sant har. Sag en film om trafficking forra aret i ngra delar. Jag grat som en dare hela tiden och var pa daligt humor tva dagar efter varje avsnitt. Det var inte latt att vara min sambo da inte..Iallfall fick jag for mig att jag maste jobba med sant..Alltsa att hjalpa dem.. For jag har aldrig kannt mig sa ledsen for ngn annans skull..

Sa sitter jag har och laser ekonomi. Vad ar det egentligen..? Jag maste radda varlden pa ngt satt..Men kanske ar ett steg i ratt riktning, vem vet. Forst maste jag bara bli finansminister, sen tankte jag extraknacka som mordare och doda alla hallickar och kopare.

Jag blir arg bara jag tanker pa det....

Men ga in pa youtube och sok pa discovery los maras om ni vill kolla.



Vet ni forresten hur skont det var att duscha idag=) Jag njooooot.

Puss vi hors imorgon.

Hej mina trogna..

Vad kul att ni ar har igen (hej emma och mamma!!!!).

Idag har jag haft internationell ekonomi igen..Manga beklagade sig over att vi har det tva dagar i rad nu..Sa imorgon ocksa..Mycket att lasa till de dar lektionerna och Kurt ar ju lite skum som jag har papekat forut. ESTAA BIEN CLARO? Y ESTO QUIERE DECIR...Med lite tysk accent..Men idag pratade han iallafall inte om negrer hehe..

Kom hem och satt mig har.. Ska lasa typ 70 sidor till imorn och det gar sakta kan jag saga. Jag hittar pa en massa annat pa datorn..Som msn till exempel.. Handlar iallafall om konjukturen..Det ar "La caixas" manadsrapport..

Har aven letat efter ngt att skriva om i mitt arbete till Collbato..Och har bestamt amne faktiskt.. Men maste fundera lite till pa hur jag ska lagga upp det..Tankte borja skriva imorgon!

Ska ga ut med massa tomma flaskor som har statt och skrapat pa mitt rum ett tag nu.. Ska kopa en chokladkaka ocksa..Kanner mig SA sugen..

Puss o kram


JAAAAA!!!

Vi har varmvatten igen!!!! Ska fira med halvtimmes-duschen ikvall.

Tenemos agua caliente ahora...Voy a celebrar con ducharme por media hora...=)


Puss
Besos !!

Stenaldern..

Har star jag och kokar vatten infor min kommande dusch hahaha.

Plingade pa hos grannen men de hade varmvatten nu..Vagade inte fraga om jag fick lana duschen dock. Men vadaaa..Att koka sitt duschvatten fungerrar ju alldeles utmarkt ;).....

PUUUSSS

Jag kan..

..om jag vill.

Idag har jag haft storkok.. Fem matlador fick jag ihop. Min meny:

Kyckling med vitlokssas och couscous.
Spagetti och kottfarssas.
Nykomling: kottgryta med potatis.

Nykomlingen e har for att stanna. Den klassar nog ut de bada andra ganska sa rejalt.. Nar jag smakade blev jag nojd over mig sjalv och funderade pa att sadla om till kock!!.Kott,matlagningsgradde,paprika, lok, vitlok, buljong, sambal oelek=).

Igar var jag sugen pa att ga ut. Tjatade pa Emma lite pa msn men hon var fornuftig maste jag saga. Jag gjorde det mesta for att hindra en utgang; kopte hem glass,kakor och cola. Satte in Mammamia-filmen i dvd:n. Kollade..Och den var bra:).. Sen kom roomien hem, hon bjod pa rodvin sa vi satt har och glodde pa tv och drack vino hela kvallen. Det var en lugn och skon kvall maste jag saga.

Sov laaaange imorse, till halv tolv. Sa skont.. Det behovdes efter fredagens utgang och sena hemkomst kan jag saga.

Sen har jag lagat mat, last lite och nu sitter jag har...

Jag undrar vad vi ska skriva till Collbató... Skulle vilja borja men har inte fattat uppgiften riktigt. Sa idag ska jag lasa tva till kompendium infor imorgon och sen sloa lite..

PS...Ska beratta ngt lite ackligt nu. Jag har inte duschat sedan i fredagskvall. Klarar inte av kallvattnet men ikvall maste jag nog ta steget....


Kul!

Gardagen blev bra.

Jag och Emma mottes upp pa Plaza Catalunya.. Gick och letade efter en mysig bar ett tag och hittade en tillslut, men den var kanske inte sa jattemysig. Vi satt iallafall ute.. Kanske lite val optimistiskt..Men fros inte iallafall och det ar val huvudsaken.. Drack ett glas vin och at patatas bravas, jattegott.

Gick vidare till Luis, som vanligt var vi typ forst, aven fast vi verkligen forsokte dra ut pa var ankomst hehe. Kom mer och mer folk dit och det var trevligt.. Fortsatte sedan med en taxi.. Taxin hade ingen aning vart Elephant lag.. Och det hade inte vi heller, inte sa latt da..Men han borde val veta? Vi var lite bittra pa honom for att vi fick aka massa omvagar och taxametern tickade.

Tillslut hittade han fram med hjalp av Emmas samtal till en tjej som redan var dar.. Gatubeskrivning..Bra..

Var ett bra stalle! Fin inredning med elefanter och lite roliga statyer.. Terrass var det ocksa tydligen,med dansgolv, men hittade aldrig dit. Dar inne var baren i mitten och sen dansade man runt den..Var lite mer barkansla an disco..Inte sa jattehog musik sa man kunde prata ocksa. Var ju bra! Sa vi dansade hela natten..

Kom hem forst halv atta i morse.. Min senaste kvall hittills tror jag..Rekordet har nog legat pa sju tidigare.. Somnade ganska snabbt men vaknade lika snabbt igen..Klockan tolv.. Horde lite piano..Och var inte sa trott, trodde jag inte..Nu borjar jag dock kanna mig ganska seg..Och det syns,mina ogon ar roda..

Ska iallafall ut och handla nu..Det ar ju lordag och jag har skrivit en lista saklart =)

Idag maste jag lasa ocksa..Ganska mycket ar det.. Och gora ngra fragor..

Kram och puss

Va faaaan..

Jag blir sa arg.

Vi har INGET varmvatten i lagenheten.

Jag ska ut. Jag maste duscha och tvatta haret.

Kan man do av kallt vatten, typ hjartstillestand????

IRRITERANDE detta. Borjar inge bra..

Ris..

I manga ar trodde jag att jag hade damp. Jag kunde namligen inte ata ris utan att fa extrem huvudvark.. At det inte under 18 hela ar faktiskt. Men sa en dag i 3an a gymnasiet smakade jag lite,och fick inte ont i huvudet. Da var jag igang.

Mitt ris-liv har alltsa varit igang i tre ar och jag har tyckt att det ar ganska gott.

Igar var det som sagt middag har.. Mycket ris.. Idag efter skolan gick jag o ngra klassisar till en japansk restaurang, buffé.. Dar vart det annu mer ris. Nu ar jag sa trott pa ris sa jag vet inte vad..

Men restaurangen kan jag rekommendera.. Mamma och pappa, den ar precis som den mongoliska restaurangen i Vasteras.. Man far ta mat och sa tillagaer kocken den.. Men jag at inget sant..Hade fullt upp med allt friterat och sushi saklart. Gott var det.. Och efterrattsbordet var enormt.. Glass, vafflor..ALLT..Skulle kosta 7,55 euro, det var darfor vi gick dit. Men slutade med 12 for varje person.. Tror vi kom for sent..De andra priserna gallde bara under en viss tid. Sa dit ska jag ga fler ganger!

Men som sagt..Jag ska ata potatis i nasta vecka.

Nu da? Joo..Det ar sa att vi inte hann gora sa mkt i gruppen idag..Japansk restauarng lockade mer.. Sa nu har jag desto mer att gora sjalv.. Sa ska val forst ta tag i det..Eller om jag gor det imorn.. Sen ar det fiesta hos Luis och hans kompisar och det vore kul..Elephant har mexikansk kvall.. Ottozuts har vi fribiljetter till.. Skulle ju kunna bli en bra kvall!

Men sa ar det som sa att det skulle kunna bli en bra kvall imorn med.. Ett bra stalle med gratis intrade.. Vill verkligen ga dit for har inte varit dar annu.. Men tva dagar -nej!! En dag och dar kmr beslutsangestern in i bilden.

Miss Paulsson och Fru Snickars kanner sig lite kluvna infor detta beslut.

Egeltigen skulle jag kunna ga ut tva ggr den har helgen med..For jag tycktre inte vi har saaa mkt som vi har haft till de andra veckorna. Men i klassen verkar uppfatnningen vara en annan.. No noo jag ska inte ut, vi har ju jattemycket. Jag undrar om jag har missat ngt haha. Men en dag ar bast....Faktiskt.

Jajaaa ska val vela lite till..Jag aterkommer.

Puss

Vin, mat och mer vin..

Vi har atit konstant i fyra timmar..Och druckit lika mycket.

Var varldes godaste mat! Varsta buffén med allt gott som finns pa asiatiska restauranger..Jag var i heaven kan jag saga. Favoriterna blev sma biffar av gronsaker och gambas..Gud vad gott det var. Sushi var ocksa gott..Och grytorna med..MMMM sager jag bara.

Mitt vin gick ju at, men fler flaskor fanns...Och ol..Tur jag inte dricker ol.

Det var iallafall inte bara jag och lghkompisen och ngn pojkvan. Utan det var vi och hennes kompis fran Korea och en spansk kille som inte var hennes kille. Men det finns en pojkvan (ungefar)..Men han deltog inte ikvall.

Haft jattetrevligt iallafall..

Kommer vara trott imorn,jag som e van vid att lagga mig tio haaahaa....

puusss.

Ordning & reda..

Kopt mapp, block och en sot portmona som jag ska ha alla mina mynt i :).. Kalaset gick los pa lite for mycket. Fann inga prislappar i butiken sa jag fyllde ju korgen pa en gang hahaha. Men nu har jag fina skolsaker och det ar alltid kul.

Jag dor av hunger..Kollade in i koket..Det ar storkok..Jag kommer stoppa i mig som aldrig forr, typ bunkra upp sa jag slipper ata sa mkt imorn. Man far ju passa pa nar det bjuds eller hur. Smygtittade och sag ngra biffar..Luktar gott gor det ocksa.. Jag vill ha en macka..Men kanns inte okej att ga in och borja bre pa skrattande kon mitt i storkoket liksom.

For ovrigt fick jag en vacker syn pa supermercadot..Det var kul..Men nu ar jag bitter!!!

Klockan ar halv atta och jag brukar ata sex,inte saaa konstigt da kanske.

Nu ska jag packa skolvaskan..I brist pa annat tror jag.




Ps, smeknamnet var inte sa farligt (tyckte inte emmsi iallafall), KORREN ar det.

Emmas smeknamn ar chocolate i hennes klass. For hon heter Snickars i efternamn:) Roligare an Korren nastan.

Kram

Vino tinto..

Haft strategi i skolan.. Segt som vanligt.. Jag far ont i huvudet for att han pratar sa fort och har sa mkt energi. Forstar inte hur man kan vara sa ettrig hela tiden haha..

Gick hem och at lunch i vardagsrummet for en gangs skull.. Skont att sitta dar och sag att Mamma-mia-filmen lag pa bordet, maste kolla pa den ngn dag.

Har last infor imorgon.. Vi ska prata IE-case i gruppen.. Ett handlar om devalveringen av den mexikanska peson under 90talet..Och det andra ar om ett kanadensiskt oljeforetag som expanderar till Argentina.. Det sista ar svart.. Jag slar upp ord hela tiden! Men som tur var gick det forsta smidigt, alltid ngt som vager upp.:)

Oj..Nu holl jag pa att skriva ett smeknamn som jag anvander pa min rumskompis nar jag pratar med emma..Men det ar inget elakt menat..Det later bara kul.. Lagenhetskompisen fragade om jag kunde fixa en flaska vino tinto till kvallens middag.. Och visst kan jag det. Tankte diretk Eroskis vin for 5 svenska kronor!! Men sa kom jag pa att jag kanske inte kan kopa den.. Kanske maste se lite mer exklusivt ut?? Kanske det som kostar 12 sek?? Eller ska jag sla pa stort med ngt narmare 50lappen.. Ska ner pa snabbkopet och botanisera lite sen.. Tanker mig ett billigt vin i en fin flaska, skenet KAN bedra hehe.

Tankte ta en tur till Ordning & reda ocksa.. Det finns ovanfor Mcdonalds har.. Behover block..Och en mapp. Ar sakert dyrt dar.. Men latt vart det om jag slipper leta efter block i tva timmar som jag gjorde sist.

Men forst ska jag lasa klart case2...

Hahaha sa sjukt kul nar tysken i min klass sager de ord han kan pa svenska..Jag DOR.. Men han har fatt till uttalet ganska bra nu maste jag saga!!

BY THE WAAAAY....Min helg kanske inte blir sa slo som jag har gatt och trott. Internationell ekonomi bade mandag och tisdag nasta vecka vilket betyder alldeles for mkt lasning.........
puss


Nytt har..

Jaha..Da har man en kort, morkbrun page da! Min storsta forandring hittills, allt pa en gang!



Neeeej, jag bara skojar!! Jag fyllde bara i mina slingor och klippte mig.. Som vanligt tyckte jag att det blev for kort..Varfor ska de alltid envisas med att klippa mig ocksa? Hur som helst ar frisorbesok valdigt billiga har, jag betalade bara 60 euro.. Hade ju fatt betala over 1000 svenska kronor hemma for samma saker. Klippning, slingor, ngn toning over slingorna, tvattning och torkning..

Jag har suttit i frisorstolen valdigt lange, 3 timmar tror jag. Jag sa sma och manga slingor.. Och manga blev det, sa manga att frisorkans kamera akte fram nar jag satt dar med att folie pa huvudet. Vi raknade efterat och kom fram till att jag hade 102 stycken foliepapper i haret hahaha. Men hon var bra, aldrig varit hos ngn sa noggrann,kanske darfor det tog lang tid..Sa jag ar nojjjd.

Nu har jag nyss atit macka med stekt agg.. Och yogurt saklart..Har kopt osockrade nu!!! Fan dem pa supermercadoet maste tro att jag ar psyk.. Igar kopte jag tre packet och idag tva.. Ville nastan forklara mitt missode!

Ska lasa en sak nu..

Sen vill jag kolla lite pa tv..

Puss

Hej mina godingar..

Nyss hemkommen fran Carreras proffesionales.. CV-skrivade och jobbsokande..I fyra timmar.. Jag sov nastan..Egeentligen borde jag nog ha lyssnat, for jag har inget bra CV. Men nar jag val ska fixa ett sa finns det ju internet att kolla pa ;)..

Ska lasa..Ett sista kompendium infor imorn och tva case i internationmell ekonomi som vi ska jobba med efter lektionen imorn..

Sen funderar jag pa tt ga till frisoren idag istallet,for jag orkar inte tvatta haret varje dag som jag maste gora med den har fula utvaxten. Borjar fundera mer o mer pa ett klipp ocksa..Sugen pa forandring..Kanske en farg.. Men sager NEJ till mgi sjalv for har provat det mesta under de senaste tva aren och kommit fram till att jag trivs bast i langt och ljust har..Sa nej.

Blev bjuden pa middag imornkvall! Koreanska tjejen och hennes kille(?) ska laga mat till oss.. Trevligt tycker jag,kul att prata lite mer med henne ska det ocksa bli=)

Nu till lasningen.

Puss mina vanner...

---

Hola amigos...Hoy he tenido Carreras profesionales.. Un curso en CV y el mercado laboral.. Estaba durmiendo..Casi.. Pero la verdad es que es neceario escuchar de esto tipos de temas para mi..Porque no tengo CV ni nada.. Pero por eso.. Pienso que cuando necesito CV puedo buscar "como hacerlo" en internet.. Porque hoy no podía escuchar, cuatro horas!! Los dos primeros si..Pero los últimos..Que pasó?!..

He comido.. Maccaronnes con salsa bolognese.. Delicado ;).. Y ahora estoy invitado en una cena mañana en mi piso.. La chica koreana y su novio (CREO que es un novio pero no sé, a ver mañana) van a cocinar.. Y pregunté si ella necesita ayuda..Pero la verdad es que creo que no puedo ayudarla..No soy la cocinera mejor en todo el mundo.Que suerte que ella me dijo que no querría ayuda he he.

Estoy pensando ir a la peluquería hoy.. Necesito un cambio.. RADICAL haha. Quizas pelo moreno? Más corto? Rojo? NOOO. Los dos útlimos anos he probado todo lo posible, page, moreno, extensions.. Pero he concluido que lo mejor es lo que tengo ahora. Pero necesito más mechas=).

Ahora voy a leer.. Un poco de estrategía y también los casos de IE para mañana cuando vamos a discutir en grupo..

Bessssoosss.

Men faaan!!!

Ner pa snabbkopet.. Applen och yogurt stod pa listan..Tog forst ett 4pack yogurt.. I kassan tanker jag att jag kan ju lika bra sla till pa tre stycken pa en gang sa springer och hamtar tva till. Allt var frid och frojd tills alldeles nyss nar jag ska ata lite flingor och yoggi.. Tyckte den smakade jattekonstugt..Kollade pa forpackningen och jag har kopt sockrad yogurt. TRE 4packs-paket. 20 kronor per paket, jag som tyckte det var dyrt ar nu bitter over att jag maste slanga bort allt. Storande!!!

Annars har jag last Starbucks precis som jag sa.. Atit lite middag..Varit ute med soporna..

Nu ska jag boka flygbiljett hem..Mamma sager att sidan hanger sig hemma sa hoppas det fungerar battre for mig.. Sa jag aker  tillbaka 29e samtidigt som Emmsi.

Jag vill ga pa Chris Brown!! Undrar om han kommer till Barcelona???




Ohh.. No creo que puedo escribir todo de esto en español.. Pero intentaré escribir partes de lo que he escrito hoy.. Yo estaba en el supermercado.. Me gusta mucho los yogurts.. Y por eso compré tres paquetes con cuatro yogurts in cada una.. Cuando llegué a casa y empezó a comerlo, no fue como antes.. Y yo vi que he comprado yogurt azucarado..3 paquetes, basura!!! Espero que alguien (quizas viler!!??) esta leyendo ahora, porque hago este solo para mis companeros de la clase ;) hehe. Y también, quiero ir a ver Chris Brown si él va a España.

Mycket lardom..

Internationell ekonomi..Jag gillar amnet,det ar intressant..

Daremot ar jag liksom alla andra i klassen lite tveksam till lararen vi har. Han ar tysk,tror att han vet allt..Idag sa han bestamt att man INTE fick blanda ihop crecer, aumentar och subir, alla dessa ord betyder oka,stiga eller ga upp eller ngt..Men han satte bestamda regler pa i vilka sammanhang vi ka anvanda vilka ord. Kommer inte bli kul att fa tillbaka vara arbeten,kanns som han kan vara ganska hard.

Sedan pratade han om negros hela lektionen. Bland annat hur negrosarna gor nar de ska ata en elefant.. Jag hade ingen aning,men tydlign sa ater de den i sma bitar. Och det ar precis sa man maste ta tag i problem, sma bitar i taget,det var det han ville ha sagt. Haha men jag skrattade ganska mkt idag tror jag..

Just ja.. Man ska aldrig borja en mening med kanske heller. Man ska saga bestamt som det ar, aven om man inte riktigt vet..

Sen larde vi oss massa om Japans ekonomi och demografi i olika lander.

Efter skolan gick jag hem och at.. Var jattehungrign for att jag hade glomt att ta med mig macka till skolan. Matt och belaten gick jag upp mot Diagonal.. Kollade in pa en salong och ville boka frisortid. Men nej, inga bokningar.. Gick vidare till nasta, inga bokningar dar heller.. Bara dropin, vad konstigt tycker jag. Far ga dit i slutet av veckan och satta mig och vanta da :). Sedan kollade jag lite i affarer innan jag gick hem.

Nu sitter jag ar. Pa ngt satt ar det svart att komma igang nar man har haft en ledig dag.. Jag tog ju ledigt igar fran plugget..Och nu vill jag bara sloa annu mer hehe.. Men ska satta igang med Starbucks-caset tankte jag.. Kan lasa det idag och ta resten av lasningen imorn for har inte den lektionen forran pa torsdag.

Imorgon vantar Carreras proffesionales.. Ska handla om jobb och CV-skrivande..Och vi borjar en hel halvtimma senare, namligen 10. Vilken suerte va!!

Puss och kram

Starbucks..

Nu har vi tagit caset pa allvar!! Vi har namligen case om Starbucks i veckan sa gjorde ett studiebesok dar ikvall...
Jag at morotkaka och Emma at cheesecake. Men min morotskaka var inte sa varst god, konstig glasyr som smakade penicillin och kokos.. Men god juice iallafall, mango/apelsin.

Vi fick en otack syn ocksa.. Plotsligt dok en liten mus upp.. AHHHH!! usch va radd jag blev. Sen sag vi en till och da var det dags att ga darifran tyckte vi. Annars har jag inte sett sa mycket ackliga djur har annu.. I Tarragona sag jag ju jattekackerlackor var och varannan dag ute vid soptunnorna. Men de kanske drar sig undan fran storstan.. Hoppas det.

Nu har jag duschat och atit en liten kvallsmacka..

Ska val surfa runt lite har nu och sen blir det sangen.

Vet ni vad forresten..Det ar den 17e november idag -tva manader till min fodelsedag..22..Vilken angest jag kmr fa. Maste ju snart skaffa barn och hela kittet!!!

Puss

Bekannelser..

Jag ska erkanna en sak.. Som jag har markt av ganska tydligt pa senaste tiden...

Det ar namligen sa att jag lyssnar valdigt daligt. Jag staller en fraga men hor inte svaret. Kan sta och kolla pa en person som pratar och bara nicka, men sen har jag inte hort ett endaste litet ord. Det ar inte for att jag ar helt ointresserad av det som sags (eller ar det sa???) for isafall later det ju som att jag ar en ganska stord manniska.

Men jag vill nog hora svaren. Fragade om bussen fran Barcelona till Girona..Pratade med tre personer om det..Men kom pa att jag inte har ngn aning om ngt som har med bussar att gora efter de samtalen..

Vad ar det har? Jag maste skarpa mig! Ar ju radd for att det ska komma en motfraga i slutet av frasen..Da ar man ju kord om man gor som jag.

Jag kom pa en viktig sak..Ska ju hamta mina skor hos skomakaren idag,hoppas att han har fatt ihop dem=) Saaa nu gar jag.

Puss

Aj..

mina ben.. Har nog skrivit om det har forut men nu skriver jag det igen.. Jag far alltid jatteont i benen efter en tenta..Alltid i Linkoping ocksa.. Huvudvark plus att det kanns som att jag har varit ute och sprungit en mil i benen haha (men det har jag inte). Vi har pratat lite om det och kommit fram till att det nog ar stress som slapper och da far jag sahar..Men tycker fortfarande det ar valdigt skumt att det just ar benen..

Men va bra,da har jag en anledning att inte ga ut och springa ikvall heller!! Vad hande med min traning egentligen? Tva veckor klarade jag, och jag var nojdare an nansin. Men sa plotsligt rann det ut i sanden..Men jag ar ju nojd nu ocksa iofs saaaa.. Kan inte ens skylla pa att det har blviit kallare ute,for det har det inte, nu ar det varamre an for ngra veckor sedan.

Vi har en jattefin dag har i Barcelona idag..Solen skiner och det ar inte ens kallt ute.. Kanns som svensk var ungefar.. Sa himla harligt.. Jag gick och njot hela vagen hem fran skolan.

Tillbaka till skolan..Kom dit och hade en timmas repetition med fragor och annat.. Rast och efter det tenta.. Tror det gick bra sa det kanns skont. Efterat satt vi och pratade om demografi och Japan i gruppen.. Var ganska stora skillnader mellan vara lander. Speciellt mellan de Sverige och Peru.

Skrev ut mitt arbete i internationell ekonomi ocksa sa att jag har ngt att lamna in imorn.. Skont att det ar gjort..Vart jobbet i helgen for att slippa gora det nu faktiskt.

Sa eftermiddagen idag ser jag som ledig, med gott samvete for plugget i helgen. Ska vila lite,kopa mer yogurt(SAA god ar den!!) och kanske traffa emmsi for en fika lite senare.

Ha det sa bra

Puss

Langa sondagar..

och manga blogginlagg.

Ska nog sluta ga upp tidigt pa sondagar om jag har saker att gora.. Dagen blir ju jattelang.. Skulle kunnat sova till tolv och plugga en bit in pa kvallen istallet. For ikvall har jag varit ganska sa rastlos.. Men iofs ar det skont att gora saker under dagen och ha kvallen fri fran sant..

Jag har bara hangt pa internet sen sist.. Kollat pa klader..Bloggar..Last tidningar..Jag gar i terapi..Avslappning he he..

Hittade en san har..Kul va=)

simma - löpa
ful & lycklig -
snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar -
banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering -
spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio -
teater
svensk sommar - charter
julafton -
midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst -
fettsugning
landet - storstan
make up store -
maybelline
desperate housewives - sex & the city (Gossip girl!)
kaffe - te (cola)
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest -
efterfest
tidning - bok
ge - få
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza -
kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
hemmafest - utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn -
grönsaksdipp
drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
frukt
- grönsaker
hund - katt
brunutansol -
solarium
zara - topshop
kjol - shorts
vitt vin - rött vin
zlatan - henke

Nu ska ni kopiera den har och fylla i era svar sa jag har ngt att lasa!!

PUUSS

Ojda..

Jag ar sa matt sa att jag tror att jag masta lagga mig ett tag.

Koket var fullt och jag var jattehungring..Vantade talmodigt i tio minuter men ingen happening sa jag drog mig ut.. Sugen pa bade donken och pita. Gick till pitastallet och kopte pita-chicken, den var god men alldeles for stor.. Efter pitan tankte jag att det ar ju alltid skont att avsluta med en glass sa jag begav mig till donken. Tog med mig en Mcflurry kitkat..Grymt goda har..Mkt kolasas och det gillar jag.. En lyxig avslutning pa helgen far jag lov att saga=)

Nu ska jag in i duschen!!

Puss och kram mina sma tomater

Vilken..

God yogurt jag hade kopt,latt den basta hittills. Bara fler och fler saker som visar pa att det dyraste ar godast. Har om dagen kopte jag med mig Eroskis (typ eldorado) strawberry cheesecake glass. Men det var nog det ackligaste nansin, fick slanga hela paketet for det gick inte att ata. Tillbaka till yogurten, smakar precis som mild yogurt naturell som vi har hemma, nu ar det bara START som fattas ;) Men fungerar med Special K ocksa faktisk.

Och vet ni vad.. Idag har jag bokat flygbiljett hem, den 19e aker jag mot Sverige! Ska bli sa himla mysigt med julafton med min kara family och slakt. Tillbakaresan ar inte bokad annu..Men jag och Emma vill garna fira nyar har sa vi aker nog tillbaks tillsammans tills dess OM emma ska hem.).

Skont att slippa ga och fundera pa om jag ska boka eller inte nagot mer.. Men pa ett satt..Kandes ju liite konstigt nar en klassis fran Argentina skulle aka hem over jul.. Hon fragade mig och jag ba Jag veeeet inte,de e ju saaa jobbigt...Hon har det ju faktiskt lite jobbigare och dyrare.

Pluggat och stadat idag som sagt..Och lagat matlador.. En riktig sondag.

Fortsatter nog med sondagsaktiviteter hela kvallen; mala naglar, duscha, plocka ogonbryn....Vad skont. Men ar sugen pa donken!! Valdigt..Mest pa Mcflurry.

Imorgon ar det mandag igen..Ingen rolig sadan med mattetenta och lasning... Hoppas det ar sol iallfall sa man kan vara lite nojd.

Puss och ha de braaaa!!


Saknar er..

Idag langtar jag hem,mycket...

Har varit uppe sedan halv nio..Stadat kok och mitt eget rum i en och en halv timma.. Sa nu ar det rent och fint:) Ska ata frukost nu sen komma igang med plugget, slutfora IE:n och kora matte.......

Vi hors sen.

Julforberedelser..

har i stan. I taxin hem fran klubben i onsdags sag vi massor av stjarnor och tomtar som var upphangda som lysen over gatan. Bredvid mitt nya favvosnabbkop sa finns det en hel affar med julbelysning och tomtar. Tror att dem maste pynta till det mer an oss i Sverige, for de har ju ingen sno som fixar stamningen. Idag funderade jag lite pa det, det lar ju inte bli ngn bra julstamning har? Om det varken ar sno eller kallt? Iofs foredrar jag nog den har temperaturen:) Fin dag idag,lite kyligt med soligt.

Gick en svang till Boulevard rosa och kopte med mig gott godis, massa lakrits och riesenchoklad, gott!

Ett litet missode i koket hann jag ocksa med. Storhandlade som vanligt.. Kopte med mig torskfiléer (trodde jag). Forberedde potatismos och oppnade fisk-forpackningen. Dar i ligger tva hela fiskar och glor pa mig..Med ogon och hela kittet!! Tror ni jag var sugen pa att borja rensa fisk sahar pa lordagskvallen eller? NEJ.. De akte i somtunnan med ogonen forst. Usch de sa otacka ut!! Jag ar radd for fiskar tror jag, tacka vet jag fileer sa jag slipper se dem i ogonen.
 
Sa fram med fiskpinnarna istallet, de var inte lika otacka..Daremot var potatismoset ingen hojdare har.. Star iofs potatispuré pa forpackningen.. Ar det ngn skillnad eller? Mycket losare..Konstigt och inte sa varst gott.

Under dagen har jag skrivit pa mitt arbete..Huvudaktiviteten.. Jag ar nog nastan klar sa det ar skont.. Jag vill ga ut!! Men det gar inte,for imorn maste jag plugga matte. Varfor vill jag alltid ga ut extra mkt nar jag inte borde....?

Sa jag har plagat mig sjalv lite..Kollat massa klubbars hemsidor..Hander lite pa nyar..Finns manga coola stallen kvar att besoka har verkar det som.. Kollat pa vimmelbilder med haha varfor haller jag pa och kollar sahar?Jag ar GRYM pa att hitta pa aktiviteter nar jag borde gora annat...

Men nu ar det kvall och plugget nerlagt for ett tag sedan.Ska slappa sa jag ar redo for en dag imorn med matteplugg och stadning av koket...Inte saaa kul men ar nog vart det. Vad fornuftig jag ar va...

Puss

Godmorgon bloggen..

Jag har faktiskt varit vaken i nastan tva timmar redan. Var skont att vakna utvilad..Men ville ju inte ga upp kan jag saga, ar alltid skonare att ligga kvar lite till.

At frukost i vardagsrummet, mackor med skrattandeko-ost och appeljuice. Solen sken in genom fonstret ocksa, det var mysigt.

Ganska tomt nar. Lagenhetsagaren ar i Brasilien oc halsar pa en kvinna,jag undrar om det ar hans fru. Tjejen jag bor med kom hem ganska sent igar (jag gick ju och oppnade dorren), sa hon lar val sova ett tag till.

Har jobbat med internationell ekonomi, borjat skriva nu.. Har samlat lite fakta i dagarna och nu ska jag val forsoka fa ihop ngt bra ocksa. Ar ganska svart daremot.. Problemet ar att jag glider ifran huvudfragan lite..

Vill jobba med det har hela dagen sa att jag kanske kan bli klar idag och kora pa med matten under morgondagen.

Skulle ju hellre ga ut i solen en svang..Men det kmr jag iofs gora sen,det ar ju lordag och da ska jag ut och handla som vanligt :)

Kram

Jahaaaaa..

Det var ju dumt. Nu sa jag till min lagenhetskompis att jag ska vara hemma hela kvallen. Hon har tappat sina nycklar namligen..

Men nu ska Erick, Nano och Stefan pa bio.. Och jag kan inte ga med. Hade faktiskt velat kollat pa bio har.. Men den borjar om en halvtimma och hur stor ar chansen att hon kmr innan dess.. Ahhh storande.......

Far fortsatta kolla pa Spaniens svar pa Ricky Lake ;)

Puss



Sweet med helg?

Skon skoldag.. Vi pratade om obligationsmarknaden idag. Efter lektionen stannade jag kvar i skolan..Kollade lite siffror med Luis och sen fick jag mattehjalp av bade Luis och Mario. Sa nu hoppas jag att ngra av mina fragetecken har forsvunnit... Trott som en baver var jag.. Vi gick upp i cafeterian for att ata ngt men bada var fattiga som kyrkrattor(iallfall da det gallde kontanter).. Sag varsta goda matratterna ocksa, dar stod man dohungring och fick noja sig med en minibaguette he he=)

Promenerade hem..Hangde har ett tag och konstaterade att jag behover mat.. Gick till ett annat snabbkop idag.. Samma kedja men en storre affar.. Var mkt battre an den vid mig..Hittade tillochmed kott..Tanka sig.. Kopte med mig en massa gott okcsa saklart for att overleva den har helgen.

Lugn helg framfor mig med plugg infor mandagens mattetenta och skrivande pa mitt arbete i internationell ekonomi som ska in pa tisdag.

Vi hors nog ikvall da jag kmr va bitter ocg sur for att jag vill ga ut istallet ha ha..Men nejnej,jag ska kolla pa tv och slappa sa jag ar pigg och redo infor plugg imorn. KUL.......

PUSS

Varfor..

ar jag inte alls trott? Sov ju inte manga timmar i natt sa tycker val man borde vara lite somning men nej nej...

Sa har kommer lite bilder fran igar istallet :) I helgen ska jag ocksa ta mig tid att lagga upp lite bilder pa facebook. Sa kann er oroade over en tag he he he heeeee. Nejda jag bara skojar...Men maste ju fixa ett nytt album iallafall:) Pa tal om det sa borjar det har taggandet pa facebook bli lite jobbigt, fatta hjartklappningen jag far varje gang ett mail dimper ner med XXX tagged YOU. =)

Hos Feder!


Alla visar sitt basta leende pa bild=)



Applet..

Det dar gick ju smartfritt... Vi skulle forberede lite hemma innan, kolla pa kontohandelserna och skriva lite ovanfor hur vi skulle kontera och sedan jamfora. Men en av gruppisarna hade varit valdigt serios och gjort alltihop pa papper tillochmed. Sa vi satt mest och kollade pa det han har gjort.. Lat som jag har blivit sa tyckte jag att det var valdigt skont,men a andra sidan kanske det vore bra att lara sig det har pa riktigt. Men hur som helst sa har vi ju lite kvar att gora..Och ar ju faktiskt tva veckor kvar tills det ska vara klart sa vi bestamde oss for att fixa det sen da vi har ganska mycket annat just nu.

Pa vagen hem idag tankte jag pa spanska, for forsta gangen!!! Jag tog upp mitt apple ur vaskan och borjade tugga, njot lite och tankte verkligen QUE RICO (vad gott). Ha ha fatta hur konstigt det kandes for jag kom ju pa mig sjalv pa en gang. Hoppas att jag borjar tanka lite mer spanska snart och langre meningar hehe.

Sen har jag lagat mat och last.

Har en kanlsa av att det ar fredag idag..Tror det ar for att vi hade strategi idag som vi brukar ha pa fredagar...Men imorn ar det iallafall fredag pa riktigt..Och jag sager det IGEN, veckorna gar saaaaaa fort...

Puss!!

Holaa..

Igar var vi forst hos Feder och sedan pa Opium, men blev en lugn kvall for mig med endast ett glas vin och ett litet glas sangria. Tankte forst inte aka med till Opium men hamnade i en taxi enda.. Var kul att se vad det var for stalle och det verkade faktiskt bra.:) Delade taxi hem med Adriana.. I framsatet namnde jag att det vore gott med en hamburgare,da styrde hon upp laget och taxichaffisen stannade utanfor en baguetteria. Fick den storsta baguetten jag sett och god var den med!

Nackdelen med att ata pa natten ar att jag inte kan somna efterat. Sa jag har nog mest legat och funderat i natt.. Men ngn timma sov jag nog iallafall.

Upp imorse och ivag till skolan for strategilektion. Lararen var som vanligt intensiv och vi slet pa, tankte och gjorde PP-presentationer med vara svar..

Nu ar jag bara hemma pa lunch.. Ska tillbaka till skolan klockan fyra for att jobba med ett arbete i contabilidad med min grupp. Jobbigt tycker jag..Jag vill hellre plugga IE eller matten..Men men hoppas vi kmr ngn vart och kan ju faktiskt vara skont att komma igang med det ocksa..


Vaaa? Fick nyss det har mailet...

Dear Winner,
The BMW Automobile Company, wishes to congratulate you on your success
as one of our Ten(10) Star Prize Winner in this years International
Awareness Promotion (IAP) This makes you the proud owner of a brand new
BMW 2008 X6 35i M Sport Car and a cash prize of £750,000.00GBP.
To begin processing of your prize contact:
Mr. Alex Jeferson,BMW Agent
E-mail: [email protected]
Phone: +4470 3195 3896 ,+4470 3199 7962
Contact him, with your, Serial No: BMWP/556543450906 and
RefNo:BMW:2551256003/23.Also provide listed
information:Names:,Address:,Age:,Occupation:,
Phone no:, Country:
Regards,
Mr. Larry Duke
Varning {0}  

Har jag vunnit en bil eller ????

puss

NJET..

por favor. Emma upplyste mig just om att vi ska skriva ett 10sidors arbete till Collbató i borjan av december. Jag ba neeeeeeeeeej inte meeeeer. Jag som tyckte att Collbató var glidigt sist.. Visst var det drygt att skriva PDP:n..Men vad hande,sonia slar pa stort med storarbete. Jag ville ju bara leka lekar och bo pa hotell;)..Kanns inte som att jag har koll pa nar vi har alla delexamen och examen..Sa nu har jag forsokt styra upp det har lite och kollat lite mer noga. Det var nog varre an jag trodde.

Veckan som kommer blir ju lite for hot som jag har sagt,men jag ska ligga i...Men da mina vanner ska vi inte tala om den nast sista och sista veckan i skolan. FYRA exams under denna lilla tvaveckors-period, ser inte fram emot det slitet. Hur gor man nar man ska plugga till flera saker samtidigt sa tatt inpa varandra?

Var ju mycket skonare nar jag inte visste om allt det har eller inte hade kollat datumen. Ovissheten kan vara battre an den bittra sanningen ha ha...Jag saknar att plugga EN kurs i taget och ha EN tenta och koncentrera sig pa EN sak. Jag blir yr. Ska forsoka leva i nuet (som visserligen ar lika stressigt for tillfallet) och inte hetsa upp mig over det som komma skall.

Mm saaa attteeeee....MM joooda saatteee....

Jag ska ga och kopa strumpbyxor.. Mina gar alltid sonder. Helgen pa Catwalk var det en tjej som fimpade mig pa laret sa att jag fick ett stort hal och en brannskada. Och forra helgen gick jag in i en tjej som bar pa ett paraplyg, taggarna ratt in i nylonstrumpisarna, var ju ingen succé. Sa jag behover ett bar genomskinliga och ett par svarta.


Jag ar samst..

Trodde jag hade klarat mig. En hel dag gick utan att jag andrade mitt utgangsbeslut. Men sa pa trappen pa vagen hem var det diskussioner om tapaskvall eller hang hos Federico innan. Jag blev ju lite sugen,mest for att jag var hungrig. Sa nu ar jag fifty-fifty igen. Plus att det inte kostar ngt intrade, minus att vi har lektion imorgon.

Annars var det en bra dag. Vi borjade ett nytt amne som heter renta variable, lararen verkar vara en snall gubbe tycker jag. Far val se om jag andrar mig under kursens gang. Det handlar iallafall om penningmarkanden och aktier, ska bli roligt att lara sig lite mer om det! Sa jag kan bli en borshaj ngn gang i framtiden.

Lararen kommenterade aven att en svensk bank hade gatt i konkurs igar.. Jag sa att jag inte hade ngn aning om det. Bra uppdaterad man ar. Spanjoren vet mer om mitt land an vad jag vet. Men vilken bank ar det som har gatt i konkurs egentligen? Jag har inte sett ngnting.

Fick tillbaka contabilidadtentan ocksa, var inget resultat att skryta med kan jag ju saga, men blev godkand iallafall och det ar val det som raknas:).

Nu ska jag plugga, kora hart tills kvallen och sa aterkommer jag senare.


Pappa igen!

Grattis pa 47ars-dagen!!!

Nu far du noja dig med de har raderna,blir ingen karleksforklaring idag igen :)

Ska val snart bege mig till skolan..

Vi hors sen.

Puss

TREVLIG

Jag ar trevlig minsann. Nu finns det bevis. Jag ar tvaa pa Luis trevlighetsrankningslista (utan mutor). Och jag ar nummer ett pa Ericks simpática-lista. HO HO HO HO. Antligen fick vi det bevisat pa papper... Min trevlighet sprider gladje varlden over.

Nagon dag ska jag ocksa gora en lista. En snall- och en dumlista. Jag hade kompislistor nar jag var liten, andrade varje dag och personer kunde aka fran forsta till tjugonde plats om de hade spelat av mig ngra kulor.

Tycker den har bilden visar min trevlighet ritkigt bra. Det bara lyyyyser trevlig manniska.



PS: Copyright by fru Snickars

Godnatt mina korvar..Fast jag ska inte sova an...Tankte bara om ni skulle det.

Framsteg..

Hade matemática financiera.. Jag ar lite trott pa det nu..Har forstatt hittills tycker jag men idag var jag lost. Hoppas ngn kan hjalpa mig i skolan i veckan sa jag vet vad jag ska plugga i helgen infor mandagens tenta.. Sa det var ingen rolig skoldag..

Utanfor skolan traffade jag Jan, han var tysk och gick MBAprogrammet. Trevlig tysk..Har bara traffat tervliga tyskar..Tror att jag har haft lite fordomar innan..Men Stefan ar ju snall. Och Jan verkar ju ocksa vara en bra manniska och inte alls som Hitler. Ja ja, Jan fragade vart jag kom ifran, jag sa Sverige. Och han hade varit i Sverige for tva veckor sedan.. I Linkoping ocksa! Sammantraffande.. Rundade av nar jag kande att det blev lite tyst och sa hejda pa engelska for en gangs skull.

Efter skolan gick jag ut och letade efter skomakare igen. Hittade en - en till som bara skrattade och skakade pa huvudet. Hittade en till och borjade med Tengo una problema GRANDE och visade upp mina fina. Han sa att det inte finns ngt som heter problem och tog sa glatt emot dem. 20 euro ska det kosta och jag far hamta upp dem pa mandag igen. Betyder lidande i klackisar hela veckan alltsa -jag kampar pa.

Skomakaren lag inne i gallerian Boulevard Rosa..Hade aldrig varit dar inne forut men fick mig en trevlig surprise. En liten godisaffar men riktit godis, det fanns losgodis, lakrits!! Och Riesen. Kopte typ fem godisbitar bara for att testa om det var gott. Och det var det, ska gora en comeback i helgen tror jag.

Sedan har jag laaaaast. Zara-caset..Det var ganska roligt att lasa eftersom det handlar om klader..Och sa var HM med pa en liten ruta ocksa.

Lagat soppa.. Jag gar pa diet..Haha nej mamma oroa dig inte..Jag smaller i min fyra mackor pa det ocksa. Nog for att jag var for smal innan sommaren, hade en deal hemma att jag skulle ga upp i vikt. Och det gjorde jag med hjalp av Telenor Xpress (Mcdonalds och pizza varje dag), 6 kilo. Det var ju bra sa jag var nojd och glad, nar an fortfarande kunde ha shorts. Men nu borjar problemen dyka upp.. Kallare vader och jeansen, jag far inte pa mig mina jeans. Tva par kan jag ha utan att behova dra in magen..... Kul att allt kommer nu, skulle behova nya skor, en helt ny jeansgarderob och hela kittet ju.

Sedan har jag pratat mig dagliga dos med Emma.. Vi har intressante konversationer i telefonen en timma om dagen minsann.. Viktiga amnen tas upp och losningar pa fall diskuteras.

Var en svang pa supermercadon och kopte vatten och brod ocksa. Borjar stora mig pa att man maste kopa vatten har, ar ju jattejobbigt!!

MMM sa atteeeee... Nu tankte jag lasa andra delen till torsdagen. Bara for att jag vill ha mojligheten att ga ut imorn OM alla ska ut.. Men egentligen vill jag inte utan ar mer sugen pa helgen. Men en valkomstfest ar ju en valkomstfest och man kanske borde stalla upp.. Vi far val se imorn hur det blir.

PUSS


Godmorgon..

Kollade nyss i min lada till nattduksbordet. Dar finns det kuponger kan jag saga er!! Far alltdi en massa nar man gar pa gatan, sa jag har bade BurgerKing, Pans & company, Tapas bar och en massa rabattkuponger pa supermercadon. De sistnamnda kmr jag nog daremot aldrig anvanda. Hanlda for 30 euro och fa 8 i rabatt..Jag handlar aldrig for 30 pa en gang,men kanske borde borja med det istallet for att handla for 10 tre dagar i rad...

Ska snart ivag till skolan.. Har kommit pa hur skont det ar att borja halv tio varje dag, helt perfekt tid tycker jag. Atta ar bara hemskt.. Men halv tio..Da ar man vaken ju.

Ska fixa en macka nu som jag kan ta med mig.. Jaaaaa ni horde ratt.. I borjan handlade jag alltid en macka i cafeterian.. Men det kostade ju tjugo kronor om dagen ocksa plus lang ko.. Sa nu har jag borjat ta med mig..Bra for min budget tror jag.

Ha en bra mandag sa hors vi i eftermiddag..

Jakla sko..

ar ju sa man blir bitter alltsa. Vid atta fick jag for mig att fixa min sko.. Sa jag tog sikte mot Corte ingles dar jag har klackat om ett par andra skor tidigare. Men nar jag haller fram min sko sa skrattar tanten bara och sager no no no. Hon kunde alltsa inte fixa min fordarvade stovel. Men hon sa att jag skulle ga till en skomakare pa gatan istallet och hon berattade att det finns ett stalle forsta till hoger pa ramblan. Jag gick dit och det var stangt.. Lucky me. Sa imorgon ska jag nog pa skomakarjakt igen,men lite tidigare da kanske.

Nu ar klockan snart tio.. Jag brukar nastan vara redo for sangen vid den har tiden i vanliga fall. Men jag maste forspanska mig lite.. Idag i skolan pratade vi lite om onsdagen.. Det ar en valkomstfest for MBA- och Masterprogramen da och det oppnar halv tolv. Alla var ganska forundrade over att det oppnar sa tidigt, och menade pa att det var bra for att da kommer man ju hem i tid. I tid for dem ar tva eller halv tre. Det ar ju helgtiderna i Sverige.. Da sa jag att jag brukar ga och lagga mig halv elva. Da fick jag manga fagelholkar framfor mig kan jag saga.. Men okej, halv elva representerar kanske inte Sveriges 21aringar sa bra..Snarare 7aringarna och jag..

Annars har jag fixat i word idag. Forsokte gora en fin tabell..Men jag ar verkligen helt kass pa allt som har med datorer att gora.. Och layout och sant har nog aldrig varit min grej. Ett vitt papper borde val racka. Men nar man ska fixa med tabeller och sant da far jag kampa hart kan jag saga ha ha..Sen har jag mest letat lite fakta kring Norges och Sveriges ekonomier for att fa en battre bild av laget..

Vad jag ar sugen pa pannkakor! Det maste jag gora ngn dag. Egentligen vafflor, gick namligen forbi Haagen och dar luktade det gott. Men pannkakor gar ocksa bra, med sylt och gradde..Mmmm.

Puss

Hellloooh..

Idag hade vi contabilidad-examen. Jag kande att jag kunde ALLT innan, men under tentan upptackte jag att det fanns vissa saker som jag faktiskt inte hade asbra koll pa. Men jag tror det gick bra, hoppas det.

Var lite orolig over min inlamningsuppgift men nar jag kom till skolan verkade de som att alla hade fatt fram samma resultat sa det var ju skont.

Efter tentan var det lite rast, var en jattefin dag idag..Eller ar.. Vi stod pa balkongen i solen och jag angrade att jag hade pa foundation (hade ju kunnat fatt lite branna annars!!!).

Nar lektionen var slut sa satte jag mig nere i datasalen. Luis visade mig sidan dar han hade hittat de omtalade siffrorna jag jag satt dar och letade i en timma ungefar. Holl pa att doooo av hunger under den timman men nu kanns de iallafall skont att en del av siffrorna ar pa plats.

Sprang hem for att ata. Matladan satt fint..Men jag hade tagit ut fel matlada sa jag fick ata samma sak som igar. Har hort att det ar daligt med ensidig kost men jaaa jaaa.

Dagens problem maste vara min sko. Nar jag kom ut imorse sag jag att det var ett litet hal framme vid tan.. Under dagen vaxte halet och vid dagens slut ar halva sulan borta. TUR att jag hade pa mig svarta strumpor pa vagen hem alltsa.. Kandes som alla kollade in min fotter dagen till ara..  Valdigt trakigt for skinnstovlarna ar de anda platta skorna jag har..Forutom mina gympadojer da... Sa nu far jag lida i klackar hela veckan tror jag bestamt. Maste ga till skomakaren med mina kara stovlar....

Nu tankte jag ta mig en titt pa matemática financiera infor morgonagsen lektion.Hangde inte med sa bra pa den forra sa det kan ju va skont om man har ett hum om det man borde veta.

Sen ska jag skriva in mina siffror i en liten tabell tankte jag.

Fick ont i magen nu..Kastade i mig maten pa tva minuter tror jag.

Mmm men vi hors val sen. Jag brukar ju va ganska het med uppdateringarna.

Hade gotttt. puss

Sondagskvall..

Jahaja, hej igen..

Nu ar pianot igang. Men for en gangs skull tycker jag att det kanns ganska rofyllt.. Tror jag behovde lite ljud. Har varit sa tyst hela dagen har och det ar det fortfarande. Men jag har en teori, lakaren jobbar nog 24timmars-passet till atta imornbitti. Tror han maste jobba mkt nu for han aker till Brasilien nasta helg och ska va ledig ett tag...Min teori om koreanskan handlar om en kille. Hon sa ngt om att det fanns en liten "flirt" pa passiga de gracia forut, sa jag tror att hon har gatt och skaffat sig en man.=)

Jag har duschat och malat naglarna. Redo for att sova..Men inte riktigt an..Kanns som att det har varit varldens langsta dag idag.

Har kommer lite bilder fran i fredags! Jag sjalv ar inte med pa ngn bild for jag har en jatteful utvaxt i haret. Jag behover en frisor i dagarna...

Mina classmates pa vag fran Luis mot La bolsa..Vi gick o vi gick...



Antligen framme!! Tjejerna i recursos humanos och Erick ser munter ut.





Husmor..

Hej mina sma korvar...

Den har dagen har varit valdigt produktiv - da det galler matlagning. Jag har fixat fyra stycken matlador. Gjorde tva med pannbiff och potatis, en med kyckling i vitlokssas med couscous och en med kyckling och gronsaker. Gjorde sa forra veckan ocksa och tyckte det var valdigt skont.. Eftersom vi slutar skolan halv tva ar man kanske hemma runt tva och har maten klar forst tre..Da ar det ju skonare att bara varma i micron sa fort man kmr innanfor dorren, for jag ar ALLTID do-hungring nar jag kmr hem ocksa.:)

A andra sidan har jag inte varit lika het pa pluggfronten. Jag har min contabilidadexamen imorn sa jag repeterade alla kapitel i formiddags sa hoppas jag har koll nu. Och uppgifterna hade jag gjort klart igar sa det var skont att slippa dem idag. Men som vanligt kanns det lite dumt att inte ha gjort sa mycket vettigt..Vill bara komma igang med IE-arbetet ocksa!!

Har kollat flygbiljetter ocksa. Jag velar som vanligt..Olika fran dag till dag, men idag vill jag hem. Jag saknar dem dar hemma ganska mycket. Sa har surfat runt pa ryanairs hemsida och det finns ju ngra bra biljetter. Svarigheten blir turen tillbaka hit har jag markt,det ar jattedyrt att aka runt nyar. Och jag vill vara har pa nyarsafton..Helst.. Jag far val fortsatta kolla runt lite..


Nu ar klockan sex.. Det har varit alldeles tomt har hemma hela dagen. Inte sett ngn av mina companeros del piso. Inte ens hort om ngn har gatt ut. Har jag missat ngt eller?


Ska ta en tur ut med soporna nu.. Sen blir det dusch, mala naglarna och lite tv tror jag.


Puss


Pappa!!!

Grattis (sager man sa?) pa fars dag! OM jag hade varit hemma sa hade du fatt bade tarta, presenter och uppvaktning hela dagen vet du ;)Eller atminstone en liten kram.

Nar jag tanker pa dig tanker jag mycket fotboll. Traningar, styrelsemoten och pa tv ocksa saklart. Jag tanker ocksa mat, for det ar du valdigt bra pa, grytor och artor. Jag tanker svampplockning och blabarsplockning. Jag tanker skogen.  Du ar ju min pappa och har lart mig en massa saklart, inte minst vikten av att vara sparsam (fast det vet jag iofs inte om jag har lart mig an), att vara snall mot andra manniskor (den har du nog lyckats ganska bra med tror jag) och att inte tro att man ar battre an ngn annan. Aven om du ar bade snal, lite seg och jattesjuk nar du ar forkyld sa ar du nog den mest odmjuka och genomsnalla personen som finns. Du ar min pappa och jag alskar dig saklart.

Beach-boy i Tarragona forra aret.


Visar upp sin vingard.


Nojd i Llivorno. Vaktar pa mamsens vaska.



------

Igar gick vi ut strax efter tio. Gick runt och letade ngt mysigt stalle, hittade tillslut en bar pa Diagonal. Satt ute och drack vin/ol och gick hem runt ett. Var en lugn och skon kvall och jag hade kul:)

Vaknade for en timma sedan och nu ska jag satta igang med plugget. Vi har en examen i contabilidad financiera imorgon namligen. Men jag tycker att det ar kul sa det blir nog inte alltfor jobbigt!

Daremot sa stor jag mig fortfarande pa att jag inte kan borja med uppgiften i internationell ekonomi. Siffror por favor....

Ar aven forberedd pa att pianisten kmr dra igang snart, det ar ju sondag.

Puss

Naaaa...

Det har gar ju inte.

En lugn kvall framfor tvn och datorn. Kul? Neeep.

Jag och Emma ska tomar algo istallet. Vi kom pa att det inte gor ngt..For huvudsaken e ju att vi e pigga imorn och kan plugga. Sa det ar alltsa algo som galler. Inte mycket. Bara lite snack pa en bar hade vi tankt. For det ar faktiskt lordag. Och planen ar norrut sa Emma kmr snart forbi och hamtar upp mig pa sin MC. Neeeeej jag bara skojar hon har ingen MC annu,tror jag inte=).

Finns ingen risk att jag blir sugen pa att ga ut heller. Har en DALIG hardag,sa nu har jag gjort ett forsok att locka det. Plus att jag inte har duschat, sa smutsig ar jag val ocksa. Men det ar bara bra!! For det eliminerar chansen for utgang. Sen plussar jag pa platta skor, svart troja och sma orhangen for att oka effekten av jag-ska-inte-ut.

Puss

La bolsa..

Igar mottes vi upp vid plaza universitat. Gick till Luis och korde igang=) Det var skoj och vi dj:ade lite allihop,man maste ju samsas nar alla har helt olika musiksmak hehe...

Sedan vidare till en bar som hette La bolsa, den lag typ har uppe vid mig nagonstans. Men gud vad vi letade. Vi gick i en halvtimma...I cirklar. Vi var bra glada nar vi till sist sag "La bolsa"-skylten. Dar var Emma och tjejerna i recursos humanos sa det var ju darfor vi ville ga dit saklart:)

Stannade ganska lange dar. Runt halv tre skulle vi vidare..Akte taxi till ngt disco..Var for dyrt att ga in tyckte vi sa jag och Emma delade en taxi hem igen. Forsta gangen vi kom i sang i bra tid, klockan tre.

Kom iallafall pa att det finns fler kvarter att upptacka har i stan. Vi har nastan alltid bara varit pa samma stallen. Men mer uppat finns det ju faktiskt bra stallen. Tyckte jag sag en hel del bra pa vagen med namligen.

Sa idag har jag varit pigg och frasch maste jag saga. Vaknade runt ett och det ar ju bra for att vara mig sahar pa lordagen. Gjorde inlamningsuppgifterna infor mandagens contabilidad financiera och sedan motte jag upp Emma pa stan. Vi gled omkring lite, vi dras alltid till samma kvarter dar det egentligen inte finns ngt, vi maste andra rutt. Stannde iallafall i vanlig ordning till pa Pita-Inn och tog en pita med kyckling. Men detta var en annan Pita-inn, och jag fick acklig kyckling, sa nasta gang gar jag inte dit.

Efter det sa gick vi till Carrefour for att jag skulle handla lite och Emma skulle fylla pa mobilen.

En promme hem och nu hamnade jag har.

Blir en lugn kvall,orkar inte ga pa fodelsedagsfesten,vet att det kmr sluta med att jag gar ut och det far jag inte.Men jag har bada choklad, glass och cocacola sa det gar ingen nod pa mig inte!! Ska val leta efter lite siffor, jag kan verkligen inte slappa det dar. Och sen blir det nog tvn resten av kvallen och ngt Rickilake-liknande spanskt program. De ar roligast har jag kommit pa.

Ha en bra lordag!!

Okej...

Det blir fest har... Aker till Luis med de andra=) Kuuul det ska bli!! Jag ar riktigt laddad faktiskt!!

(Och nej, jag har inte hittat siffrorna..............)


Puss

Min plan..

gar inte riktigt som jag tankt.

Morgonen borjar med att jag laser min mail. Mail om min Plan de accion, den maste utvecklas. Massa punkter att fixa. Jag blev jattebitter och at mackor tills jag fick ont i magen...Val i skolan var det fler som hade fatt ett likadant mail..Hon har alltsa lagt till hemliga mottagare sa att man ska kanna sig traffad ;)... Pa ngt satt kandes det inte lika tungt efter det.

Strategilektionen gick som vanligt segt. Han pratade pa helt sjukt fort och vevade med armarna hit och dit..Han ar helt vild..Har aldrig sett ngn sa energisk. Marks iallafall att han gillar det han pratar om.. Synd att inte jag ar lika entusiastisk..Men det ar for flummigt..Man ska gora si och sa for att lyckas i en sektor..Men om alla bara gjorde sa da..Da skulle val alla foretag skjuta i hojden...Mmmm..

Efter lektionen gick vi ngra i finanzas till en bar. Jag at patatas bravas (stekt potatis med vitlokssas och en starksas) och drack ett glas vin. Vi satt inte kvar sa jattelange men det var en skon avslutning pa skoldagen. Harligt att kunna sitta ute i solen sahar i november ocksa=)

Promenerade hem vid tre eller halv fyra..Gick forbi Haagen och kopte med mig ett paket glass..NODVANDIGT!!Eller inte...6,30 euro..Det ar ju helt sjukt. Men jag fick ett stampelhafte, om jag koper 9 far jag den 10e gratis. Oh la laaa...

Nu i eftermiddag har jag suttit och letat siffor pa varat BNP och fordelningen av BNP i olika sektorer. Men jag hittar ingenting. INGENTING. Har letat i fyra timmar utan resultat, jag blir sa forbannad. Har bara befolkning ha ha ha vilket skamt.

Jag hade en plan..Som var sahar..Ingen utgang denna helgen. Men sen andrade jag min plan..Till att jag ska fixa alla siffrorna ikvall sa kan jag ga ut.. Men NEJ,for jag hittar inga siffor vart jag an letar!!!! Sa nu kan jag inte ga ut heller. Det ar ju sa man blir arg.

Far val sitta har och glo.Jag ar pa daligt humor....


Hejda

OH im into you!!

Jag lyssnar sonder den har laten. Det ar forst nu jag har kommit pa hur bra den faktiskt ar. OHH Im into you..I need you boo, gotta see you boo...Hearts all over the world tonight... MM den gjorde du bra Chris Brown=)


Chris Brown - Hearts all over the world tonight

I need you boo
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight
Said there's hearts all over the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight
Said there's hearts all over the world tonight

Hey lil mama, ooh you're a stunner
Hot little figure, yes you a winner, and
I'm so glad to be yours
You're a class of your own and
Ooh little cutie, when you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart and
I'm so glad that you're mine
You are one of a kind, and
You mean to me what I mean to you
And together baby there is nothing we won't do

'Cause if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my heart

And oh, I'm into you and
Girl no one else would do
With every kiss and every hug
You make me fall in love
And now I know I can't be the only one
I bet there's hearts all over the world tonight
With the love of their life who feel
What I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you... girl
With you, with you, with you, with you, with you... Oh girl


Behovde nog lite lugn musik. Kan ju inte sitta och lyssna pa min favvo Apple bottomjeans mitt pa mandagen liksom he he.. Jag har tankt pa det dar..Man blir ofta tillfragad vad for slags musik man gillar. Jag kan inte pasta att jag har ngn speciell grupp som jag gar och koper skivor med och sant. Men jag hade! Spice girls, tror aldrig jag har varit sa besatt forut, Emma Bunton var min stora idol..IDOL, verkligen. De var sa sjukt grymma sa det finns inte!!

Men en sak till.. GES...Dem var ocksa helt otroligt bra. Var alltid i bandspelaren (!!) nar jag var liten..Och pa ngt satt satter sig alla texter i huvudet pa mig. Sa under hogstadiet nar vi borjade lyssna pa GES igen blev man val lite nostalgisk.

PUSS igen.

Lasning..

Ar det som galler idag.. Tre kompendium narmare bestamt..Men jag har redan last ett.. Sa det artar sig val..

Gar ganska segt,vet inte varfor men kanner mig inte sa intresserad av frukostflinge-sektorn idag..Fast jag gillar ju flingor.

Min absoluta favorit ar START. Vilket foretag ar det som gor START tro? Oooh vad gott. Skrev just ett mail hem dar jag bad om lite import...Om jag inte aker hem till jul. Det ar farligt gott.. Jag kan ata det till frukost, lunch och middag (plus alla mellanmal) och paketet tar ju slut pa fyra dagar. Men i Linkoping pa Willys hittade jag ett bigpack,min raddning hehe=)
Sen gillar jag Kalaspuffar ocksa, i mjolk. MMM Honeymonster. Kellogs special K red berries ar inte heller helt fel.

Men det ar lite konstigt har.. Har inte kopt flingor annu.. Mest for att mjolken har ar sa konstig och att man inte kan kopa yogurt i stora forpackningar. Bara de dar jattesma portionsforpackningarna...Konstigt tycker jag,men jag ska halla ogonen oppna.. Men tillsvidare trivs jag bra med brodet har, jattebra att det typ bara finns sin corteza(utan kanter), for jag sparar alltid kanterna hemma..Gott ar det!!

Se dar.. Jag kanske har blivit lite inspirerad av lasningen iallafall.

Forra aret nar jag jobbade pa Portaventura traffade jag en tjej fran Polen. Hon har bott i Barcelona under det senaste aret och pluggat har, fick mail fran henne och en inbjudan till hennes fodelsedagsfest pa lordag. Det later ju kul, iallafall att traffa henne igen!

Nu ska jag val aterga till kompendium och ordbok.

Puss och kram


Godkvall..

Dagen pa stan blev lyckad, hittade det jag var ute efter, en jacka. Men forst var jag saklart tvungen att kolla overallt innan jag bestamde mig, sa jag gick fram och tillbaka ngra ganger. Blev iallafall en i ull, gra/svart eller ngt med balte i midjan..Snygg ar den!

Pa Passeiga de Gracia fick jag kuponger fran Pans & company, perfekt da jag behovde ngt att ata for att kunna fatta ratt shoppingbeslut ;)...

Kom hem vid halv sju kanske.. At min matlada och blev sittandes ett tag. Bestamde mig for att ga ut och springa ikvall igen..Blir mycket gladare och kan tanka lite battre nar jag ror pa mig..Det ar verkligen sa.

Var hemma och duschad runt atta och satte mig ner for att lasa en av alla delar infor fredagen.. Det gick ganska segt och jag var tvungen att sla upp en hel del ord. Men tillslut sa.

Mandarinerna har ar jattegoda..Jag har ett helt lager i kylen nu.

Puss

Mamma: Vada?? Nu hanger jag inte med...Ja eller hur..Det fanns jattemanga fina jackor faktiskt.Du far aka hit utan jacka i januari:).

Brrr..

Jag fryser, hela tiden.

Darfor gjorde jag en smart sak imorse, gick upp redan klockan sju for att fixa uppgifterna infor morgondagens lektion. Detta for att jag med gott samvete ska kunna ga pa stan och leta jacka idag:)

Nu ar jag hemma och ater lite lunch..Men gar nog ut sa fort som mojligt.Hoppas det finns ngn fin..

Puss todos

Vem?

Sag det har pa veckorevyn.com, vem ar snyggast? Borjar sakna Gossipgirl lite, det var trots allt tisdagskvallens hojdpunkt hela varterminen i Linkoping=) Tycker inte det ar ngt snack om saken utan vinnaren ar ju Chase saklart. Plus i kanten att han ar den snalla i serien=)


Ed (Chuck) eller Chase (Nate)?



Det har kandes valdigt nodvandigt.. Inlagg tre idag, "vem ar snyggast" ha ha ha. Men det ar roligare att lasa en blogg om det finns lite bilder! Och fragor, sa nu ar det ju tankt att ni ska svara pa min fraga ni med, tack och hej!!

Fick access till koket tillslut... Dar blev det gronsakssoppa med potatis. Gott men lite for mkt buljong tror jag.

Har duschat och sitter i pyjjen nu.. Nar jag sager pyjjen tanker jag pa Johanna. Var mkt pyjjen och nattis i Spanien med klassen i 2an pa gymnasiet. Det var en rolig resa! Har tillochmed sett restaurangen pa ramblan dar vi at kottfars for hundra spann, vad bittra vi var efter det. Dessutom tog jag och Felly rekord i att glida pa ramblan, tror vi gick runt i fem timmar? De andra var pa fotbollsmacth pa Campnou men vi skulle minsann inte folja med ha ha....

Hade gott gott folk...

Tank om alla kunde vara lika aktiva bloggare som jag!! Vad busy jag skulle vara med lasning hela dagarna da.


Nar jag enda ar igang sa kan jag ju kora en till "vem?" I natt ar det ju valvaka. Men inget vakande for mig inte.. Jag kanner inte att jag behover veta forran imornbitti faktiskt.

Obama eller Mccain? Ingen vem ar snyggast har.....Vem vinner kanske lampar sig battre.

Bild:Barack Obama.jpgBild:John McCain official photo portrait-cropped-background edit.JPG

Godnatt

Hungrig!!!!

Jag doooor. Kan inte halla mig.

Nu har koket varit ockuperat i over en timma och det finns bara en kastrull. Jag undrar vad hon lagar fornat allsa, maste va storkok!!


Forsoker ge hintar om att jag ar hungrig. Har gatt och hamtat kakor och mackor i skafferiet ngra ganger, men utan resultat.


Tar en tur till kylen nu tror jag


AJ?

Neeehepp jag kom inte undan traningsverken.

Trodde jag skulle slippa det faktsikt. Har inte kant ngt pa hela dagen forran nu. Kan inte ga rakt alls, benen ar stela som bara den. Aven fast jag gjorde ett litet forsok till stretching igar=)

Ville bara saga det.

Och nu kommer lite bilder fran helgens haloweenfest.


Hemma hos mig. Emma hjalpte till lite ibland med maten hahahha.


Kolla vad gott!


Tva utkladda till Sara Paulsson och ett original som gick in i rollen som catwoman den kvallen=).




Hejdaaaa igen

Abouuu..

Jag har skrivit mitt forsta prov pa spanska, i matematisk finansiering dock... Sa det sprakliga kanske inte sattes pa prov sa jattemycket. Men enda!! Lite skillnad mot hur vi gor i Sverige, tentar i fem timmar, men har var det fyrtiofem minuter intensivt som gallde,lite stressad blir man nog av tidspress enda. Kandes helt okej iallafall, sa jag hoppas det gick bra!

Sedan fortsatte vi i tva timmar till med del tva av dem kursen. Jag var mest trott och hangde inte med sa jattebra.

Efterat bestamde jag mig for att inte fastna utanfor skolan. Annars brukar jag vara stuck dar i en halvtimme ungefar.. Men nu tog jag mig i kragen och gick hem pa en gang. Gick forbi en fruktaffar ocksa och kopte med mig massa goda saker. Helt sjukt hur mycket fin frukt som finns har..Skulle kunna tagit fram kameran i affaren men hejdade mig i sista stund,vill ju inte fa en japan-stampel inte..

Sitter har framfor datorn och ater min matlada. Hoppas ingen kmr hem sa att jag maste prata med den, for jag luktar valdigt mycket vitlok just nu. Men det ar ju SA gott..

Idag maste jag lasa igen. Borjar ytterligare en ny kurs imorgon som heter Productos y mercados financieros. Innan jul ska vi hinna med att borja en till efter denna. Kanns som det kommer bli manga bollar i luften.

Skulle hellre ga pa stan idag och kopa jacka. Och neeej,tro inte att jag slosar nu igen for sa ar det inte..Mamma och pappa far sta for den..For de vill ju inte ha en ihjalfrusen dotter inte. Luis berattade att det finns grymma affarer pa ngn gata som jag inte kanner till.. Sa allt detta far bli i helgen istallet for nu ska jag som sagt lasa!


Puss och kram

Skrall!!

Mitt i allt fick jag for mig att jag skulle ut och springa. Sa jag joggade i tjugo minuter. Sakert jattedaligt for knana pa asfalten men det ar ju inte ngt jag gor varje dag sa. Det har ser jag nog mest som ytterligare en flykt fran plugget, jag hade ju inte tagit mig ut pa joggingtur en ledig lordag inte. Ganska nojd over att jag orkade, har inte sprungit pa over ett ar tror jag, bara promenerat. Men jag gillar att promenera, fast ibland ar det skont att fa bli RIKTIGT trott ocksa, svettig och dann var jag kan jag saga er.

Alltid lika mysigt pa kvallarna har.. Klockan var runt atta nar jag sprang och da var det fullt drag med manniskor har i stan, folk satt ute och at pa restauranger, drack ngt pa en bar eller var bara ute och promenerade. Sen motte jag saklart en hel del andra hurtiga manniskor ocksa. Manga som springer pa den dar grejen som gar mellan vagarna, ar cykel- och gangbana dar. Men det var ganska kallt sa det var tur att jag hade mkt klader pa mig.

Jag tror inte att jag ar sa tuff som jag trodde. Fira jul i Spanien utan min familj. Hmm. Jag borjar fundera mer och mer pa en hemgang,har kollat lite biljetter idag med. For jag saknar er dar hemma. Men det finns ju bade for- och nackdelar. orkar inte med packningsprocessen igen och flyget,men a andra sidan sa kmr jag nog inte ha med mig tre vaskor den har gangen he he..

Nu ar jag ratt trott,men ska halla mig vaken en halvtimma till iallafall.

Vi hors imorgon igen, godnatt!
Puss

Fram och tillbaka..

Jag spurtar omkring som aldrig forr. Fattar inte vad jag haller pa med..Men samma sak som hander nar jag gar in i en affar, jag springer fran vagg till vagg kanner lite pa allt men hittar saklart ingenting. Detta ar min dolda damp. Jag ar helt saker efter de har 21 aren att det maste vara sa. Jag ar ju inte sa varst utatagerade och slass och har mig, men ibland KAN jag verkligen inte koncentrera mig.

Jag kom hem runt tva. Sedan dess har jag gjort mat, varit pa snabbkopet for att handla vatten.. Val uppe i lagenheten at jag en macka och kom pa att mjukosten fran Carrefour ar acklig, sa jag var tvungen att ga ut igen for att kopa en ny. Borjade torka bordet i koket,hittade lit olika produkter till det. Pa toaletten sag jag att jag hade slarvat med rengoringen av spegeln sa fixade den. Sopade mitt golv lite...

Forsokte satta mig ner och borja plugga. Men springer bara till skafferiet och kylen hela tiden. Kan inte sitta still och gora det jag ska idag. Kommer pa en massa annat som jag ska gora hela tiden. Nu kom jag pa att jag borde blogga. EHH?

Imorgon har jag prov i matematisk finansiering, ser inte fram emot det sa varst mycket,men jag ska gora mitt basta.

Nu ska jag gora ett nytt forsok till att plugga.

Tack hej

ABBA de Suecia..

Verkar som att det ar valdigt fa som vet att Abba ar fran Sverige. Trodde att det var ganska kant, typ som Ikea.

Gubben i min lagenhet kollade iallafall pa Mammamia idag, den svenska tjejen hade lamnat kvar det pa dvd. Han fragade mig om jag gillade Abba och borjade beratta lite om filmen och och bandet.Som om jag aldrig hade hort abba liksom, da var jag ju bara tvungen att beratta att Abba ar JU fran Sverige. Han trodde mig inte forran jag googlade det. Ha tyckte att de sjong pa "for" bra engelska for att inte vara fran England eller Amerika he he...

Har varit ganska rastlos idag.. Laste klart det jag skulle infor imorgon..Sedan repeterade jag lite rakneuppgifter..Och sedan blev jag sittandes.. Men det kanns aldrig bra nar jag inte gor nanting,far angest pa en gang. Det var just det har som var skont att slippa nar man jobbade i somras.

Gjorde mat nyss..Blev lite inspirerad nar mamma skrev i ett mail att de skulle ata ugnsbakade gronsaker dar hemma.. Sa jag at ocksa det, med kyckling till. Har hittat jattebra kyckling pa Carrafour forresten! For det ar verkligen skillnad pa kyckling och kyckling. Men den har ligger i tunna skivor och ar valdigt enkel att steka. MUY BIEN sager jag bara.

Nu vantar jag pa Emma! Hon ska lamna min jacka och mask. Sedan blir det nog en fika pa Mcdonalds:) Jag ser dock ut som en jag-vet-inte-vad idag. Ska nog iallafall anstranga mig och borsta ut haret....

Puss

Bra fart..

Sedan klockan tio har jag hunnit med att stada toaletten NOGA och deep cleaning av vardagsrum och korridor. Inklusive alla fonster i vardagsrummet. Puusst, lite trott blev jag men tror aldrig att jag har stadat sa noga:) Blir en annan sak nar andra ska godkanna ens arbete sen ocksa...

Skont att ha den biten avklarad iallafall. Nu ska jag satta igang med plugget!

Det osregnar ute idag igen. Men glomde beratta att det var uppehall igar, en jattefin hostdag har i Barcelona. Men nu har vi alltsa jattetrakigt vader igen.

Puss


Somn..

behover jag. Skulle lagga mig klockan sex for hade inte sovit pa hela natten. Tror ni inte att pianisten drar igang sitt helg-solo i samma veva som jag ska stanga ogonen! Igen!

Mysigt med middag har hemma med Emma, vi at potatisgratang och kott. Det var jattegott..Tack Emma och valkommen tillbaka ;) Drog mitt stra till stacken genom att hacka lok och halla i sallad i skalen. Hade aven en matlada med den utsokta maten som jag at till lunch idag.

Vidare till Feder efter lite rosé-vin. Helt sjukt vad billigt vinet ar..Fanns Eroski-vin for sex svensk kronor, en hel flska. Men det lat lite for billigt sa vi gick pa det som kostade femton kronor istallet. Var mycket folk, manga utkladda vilket var roligt.. Sag en tiger, ngra playboybunnies en grottmanniska, djavular och catwoman(jag). Ngt som var lite kul var att tva spanska tjejer hade blonda peruker pa sig for att bli lite mer playboy, men istallet for playboybunnies blev de kallade "Miss Paulsson" , det var poppis att kla ut sig till mig trodde Fernando och jag holl med.

Vidare med metron mot alla utestallen. Hamnade pa Catwalk.. Dar var det jattestort, tre vaningar och bra musik ocksa. Iallafall pa den vaningen som jag hangde pa. Vi dansade pa hela natten lang..Lite problem vid hemgangen men allt loste sig som tur var tillslut.

Idag besokte jag Carrefour. Kopte med mig lite av varje och akte taxi hem med pasarna. Annars har jag inte gjort sa mkt mer..Lagade middag for tva timmar sedan, STORSLAGET sager jag bara. Foljde nastan mammas recept som hon mailade till mig men bot ut det mesta och var ganska fantasifull om jag far saga det sjalv..Kycklingfilé, matlagningsgradde, sambal oelek och jattemycket vitlok. Med couscous. Det var gott och nu har jag en matlada ocksa.

Sen var planen att sova. Men ni sag ju hur det gick med det..Och det varsta ar att hon/han fortfarande spelar. MMM. Finns Grannfejden har ocksa eller?

Det kanns inte riktigt som att det ar lordag. Valdigt skont enda att bara vara hemma.. Jag ar ensam har ocksa.. Ganska skont.. Gjorde fruktsallad med choklad och glass. Blev gott och sag valdigt fint ut. Kollade lite pa Spaniens svar pa Singing bee ocksa.. Det var kul men det var BARA spansk musik, tycker de verkar lite insnoade ibland men jag vet inte..

Imorgon vantar en pluggdag. Ska lasa mycket infor mandagens lektion i internationell ekonomi och repetera matematisk finansiering infor testet pa tisdag. Jag har aven stadningen imorn, "full cleaning" vardagsrum och hall samt toaletten. Undrar om jag har koket ocksa? Tjejen som skulle gjort det har flyttat..Och som lagenhetsagaren uttryckte det sa jobbar vi i "team", ar jag ensam i mitt team nu eller? Neeej jag hoppas pa lite hjalp.

Puss och Kram