Fullt..

av människor på stan idag. Promenerade ner och möttes av lika många som det brukar vara under julklappsshoppingen. Det fina vädret i kombination med lönehelg(?) lockade nog många:).

Vi fikade och kollade runt lite. Köpte ny foundation och nytt rouge. Maxfactors ålders-foundation är den klar bästa jag har provat,är till för de lite äldre och ska ta bort rynkor och fina linjer..Men funkar bra på mig som än så länge är rynkfri=)=)


Efter fikat hamnade vi som vanligt på Mcdonalds,man vet vad man får..Nästan alltid.=).

Mätta o belåtna..Bestämde ossför att gå ut och äta en annan kväll istället. Blir mat här hemma,fear-factor och efter det en film:).

Ha en bra lördag!

Lördag..

Godmorgon!!

Inte lika soligt idag som det har varit nu i ngra dagar,men att det är lördag är ju bra nog.

Vladimir är hemma igen, skönt med lite ljud i lägenheten=) Han är och skriver tenta för tillfället.. Så nu är det ganska tyst igen. Har ju sagt att jag vill bo själv i Spanien, men börjar bli lite tveksam till det. Jag kommer vara dö-rädd och inte våga röra mig efter klockan tio..Skrämmer upp mig själv med massa konstiga saker när jag är ensam. I torsdags kunde jag inte ens se klart på Efterlyst haha...

Pratade nyss med min farmor som ligger i Uppsala med ett brutet ben. Jag tycker så synd om henne..Men hon säger att hon har det bra och att alla är väldigt snälla och tur är väl det:).

Idag vet jag inte vad som händer. Ska kolla igenom ett arbete som vi ska opponera på och skriva ner ngra punkter..Ikväll blir det iallafall middag ute med Vladimir.Dels för att han har gjort tenta och dels för att han åker iväg en hel vecka om ngra dagar...Mysigt och gott ska det bli:).



puss

Hemskt..

"Ytterligare ett mord i Västmanland...."  Tittade på Efterlyst som började på det viset igår. Det som hänt i Arboga är så himla hemskt så att jag knappt kan förstå det. Och så nu ett till..Lika hemskt det. På något sätt blir det så påtagligt när det händer på små ställen man känner till.. Arboga..Och Surahammar.. Kan inte förstå hur det kan slå så mycket slint i huvudet på en människa som gör något sådant. Det är verkligen tragiskt.



Idag har jag varit i Tornby och storhandlat. STORhandlat. Hade en vagn och lassade på allt som saknas här hemma. Och det rymms ganska mycket i en vagn.. Det märkte jag först när jag skulle lägga upp allt i kassan.OJ. Toig fyra påsar. Tror ni det räckte? NÄ. Fick be om två till för att få i allt. SEX stycken påsar och jag skulle ta oss ut till bussen som går en bit därifrån. Visste verkligen inte hur jag skulle få med mig allt, fyra påsar hade gått,men inte sex. Frågade om jag fick ta med mig vagnen, men NÄ sa en bitter dam. Då trädde min räddare i nöden fram, en liten kille som jobbade med nån transport till Ica. Han bar hälften av mina påsar till bussen,tur att det finns ngra snälla människor kvar=) Plötsligt blev även jag ganska snäll, hjälpe en tjej på bussen med barnvagnen,nöjd.


Har sagt att jag ska träna flera ggr i rad nu.Men har jag gjort det?NÄ. Därför säger jag inget idag.....


Nu ska jag kolla posten och slänga lite sopor..

Puss

Ihärdig bloggare..

Har länge funderat på hur alla mina favoritbloggare orkar? Det är minst fyra uppdateringar om dagen och en massa fina bilder. Lite impad är jag.

Själv får jag se mig som en amatör,men det går ju det också.

Gör omelett med tomater och potatis..Gott ska det bli. Dåligt med delikatesser på konsum. Ett paket varma koppen fick följa med hem också..

Lite tråkigt här hemma utan Vladimir, men jag klarar mig, han kommer ju hem imornkväll igen. Då ska vi gå ut och äta och fira att hans tenta är gjord?..(måste man ha ngn anledning?) och att han kmr hem till mig (efter en och en halv dag) haha.....

Skolan idag igen såklart. Marisol bjöd på delicatoboll och kaffe i cesam,gott:). Stannade kvar med Claris och tränad på trix med näsan och skrev arbete..=)


Ikväll blir det tv..Nu lite middag..

Kram

Hej hej..

Igår blev det skola med Clara ngn timma, vi skrev lite på arbetet och åt våra rediga matlådor.. På eftermiddagen var det dags för grammatiklektion..Var hemma vid fem och kollade på coops hemsida (prisjägare som jag är!!), fläskfilé!!!MMM. Klart jag köpte, klart jag har matlåda idag. ;)Kompenserar gårdagens basilikasås.

Vladimir var uppe med tuppen imorse och väckte mig vid sex. Jag somnade om till åtta..Och nu sitter jag här och han är på bussen påväg till Stockholm med aiesec som han är med i..

Nu ska jag bädda sängen och äta frukost.. Beger mig till skolan vid tio för seminarium och efter det blire arbete igen i skolan..

Hejdå:)

Våffeldagen..

..Och jag är så sugen!! Synd att vi inte har ngt våffeljärn. Men man kanske kan köpa färdiga på Konsum?





Var superskönt med en långhelg i Köping. Familjemys, middagar, fest och fika..!Det är bra det. Back to reality nu,kommer nog in i det. Men tänker bara på sommar..Vill ha Italien! Och Spanien! Och mys hemma! Och ett jobb!! Och allsång på skansen hos Johanna!! Men näää,för det är snö i slutet av mars.

Ska fixa ngra jobbansökningsbrev också.-.Är så seg med det där.. På tiden att skicka in ngra iallafall..

Köpa frimärken o kolla upp det där med våfflorna nu kanske=).-

Kram

Fåglarna hade nog kul..

Jag och Eric skulle åka till donken för att köpa något gott. Väl framme vid bilen möttes vi av en mindre kul syn...Fågelbajs på hela framdelen,och då menar jag verkligen hela. Har aldrig sett så mycket på ett och samma ställe. Uschhh. Vågade inte åka driven så tog oss till ett mindre befolkat OK/Q8. Nu är bilen iallafakll tvättad,och förhoppningsvis inte parkerad under trädet.

Kul kväll igår! Började hemma hos Karin med ett enormt påskägg och vin=). Vidare till hantis som bjöd på liveband, var bra! Dansade och skuttade så vi var helt slut vid två-tiden, då var det skönt att vandra hem mina trettio meter för att sova kan jag säga.

Min mail är helt död, händer ingenting. Inte ens reklam!

Snart kommer lite gäster och äter här.. Ska bli gott med mat, hungrig (fick ju aldrig vårt kära donken....).

Imorn åker jag till Linköping. Känns sådär. Är ju så skönt att vara hemma,men samtidigt saknar jag Vladimir såklart.:) Nu har jag fått ett litet lov från plugget, har varit skönt.


Mat nu.! Hejdå


Glad påsk..

Kom hem till Köping igår. På kvällen var det påskmiddag med lite släkt och innan dess hann jag äta en glass på Mcdonalds med Johanna.:).

Idag har jag och mamma varit iväg till Eskilstuna på lite shopping. Hittade en väska och ett par snygga skor:). Gick och velade fram och tillbaka angående ett par jeans med hög midja, var grymt snygga på,men vet inte om jag är redo..Kanske om en månad lr två he he..

Hälsade på Lena och katterna på vägen hem också.:).

Ikväll blir det fesssst. Är halvsugen på hantan då min bror påminde mig om att de yngsta som kommer in är födda 90....Gammal man börjar bli..Är dte inte 21 någonstans?! Är ju roligast att vara yngst. Tänk va alla måste tyckt att man var liten på Hantan vid debutbesöken hahaha..Själv tyckte jag nog att jag var ganska stor. Blir iaf kul att träffa lite folk och vem vet, hantis kan ju överaska!

Nu ska jag gå till mitt påskägg !

Kram

Vinter?

Dagen idag kändes så otroligt lång. Hade redovisningar från tio till tre,med en luch iofs. När jag sitter där och lyssnar kommer jag hela tiden på mig själv med att vara nån helt annanstans. De tre första var jag rätt pigg,men sen ? Jaja. Gick bra och skönt att ja det gjort också.:)

Imorse stod jag redo i en kortärmad rosa blus och blom-armband. Vladimir sa att det snöar ute. Jag var helt säker på att han skämtade,gick och tittade ut och mycket riktigt....Visst var det snö...

Och på vägen hem var det ännu värre. Tror ni att jag hade valt snowboots dagen till ära eller? NÄÄÄ, såklart har jag decimeter-klackarna. Smart drag.. Det vara bara att börja trippa hemåt, halkandes i vartannat steg. För att cykla var dte inte tal om..Ni som har sett och hört min cykel vet..Efter halva vägen ser jag att jag går omkring med väskan öppen....Alla papper blöta..Ännu mer smart..


Nu kan det väl bara bli bättre?!

Tänkte tvätta idag eller ikväll..Ska kolla om det är ledigt.

Vill inte ha vinter! Trodde att våren var på väg. burrrrr.

Kram


Me gusta..

image36

Rostbiff, potatissallad, choklad och söta björnar. MUMS!!!


Skulle kanske behöva tvätta lite. Eller så gör jag det imorgon, drar mig för att gå utanför dörren med det smutsigaste håret på länge. Borde hoppa in i duschen nu egentligen, kul att passera spegeln ha ha ha..Får tyvärr inte ngt bildbevis på dagens misär..

Ska möta Vladimir på stationen kl sex typ :).

Dusch var det!

Helloo..

Det blev ingen utgång igår. Fram mot eftermiddagen började min pepp sakta försvinna hehe.. Var inte så många sugna så vi bestämde oss för att ta det en annan gång istället.:) Eftersom jag inte har kollat på melodifestivalen alls i år så hade jag Fearfactor-night med mig själv här i soffan, ingen som var beredd att skippa finalen för att se fears dubbelavsnitt med mighehe=). Fear is a factor for me, helt klart. Jag skulle aldrig klara av ät-stunten.

Idag måste jag plugga lite.. Läsa i kompendiet inför veckan och borde också göra lite grammatik. Inte varit så aktiv med grammatiken alls utan mer tänkt att det löser sig..Kanske dags att ta tag i dte lite iallafall..Skyller på att jag inte har ngra stenciler med övningar än,får kopiera imorn, Marielle tar du med dig?:)

Ska även träna på redovisningen som vi har imorgon.

Ikväll kommer Vladimir,ska bli mycket roligt!! Han blir saknad väldigt fort.

Inte långt kvar tills jag ska hem.. Onsdagkväll eller torsdag...Eller fredag...Ska bli skönt:)

Nu börjar Nyhetsmorgon=)

Kram

Fredag..

Har inte haft några lektioner denna vecka men Clara och jag har jobbat på rätt bra med spanskaarbetet. Så att det är fredag idag känns skönt. :)

Vladimir åker hem idag,lite trist tycker jag. Men kanske lika bra att börja vänja mig nu inför utlandsåret.....

Idag ska jag ner till skomakaren en sväng. Men tänker bara lämna in skorna om jag får tillbaka dem under morgondagen..Vill ha klackar imorn kväll..Just nu har jag spikar.

Ikväll ska jag bara mysa framför tvn och köpa en massa godsaker.

Imorgon är det lördag och då blir det party. Vart vet vi inte än men jag är lite sugen på stan,är typ aldrig ute där längre...Typ Platå..::)Eller kanske Flamman,går alltid hem :).

NUUU ska jag bädda sängen. Gillar inte obäddat,blir trött av det.

kramis



Rihanna..

Är himla avundjsuk på alla som ska se Rihanna !!!! Hade gärna velat jag med. För att dämpa min lilla sorg för detta är Please don´t stop the music på högsta volym...la la la..



Väntar på Vladimir,han kmr snart. Han var inte försvunnen=)

Datorn..

Jobbat i skolan framför datorn hela dagen. Vid fyratiden var ögonen bra trötta och vi cyklade hemmåt igen.! Väl hemma så sätter jag mig frmför datorn igen,måste ju nöjes-surfa lite också :).

Håller på att göra pannkaka..I ugnen. Inte med fläsk..Har aldrig smakat det, tror inte att jag skulle gilla det. Tror jag iofs om mycket men ja..

Undrar vart Vladimir är. Inte fått tag på honom på hela dagen, konstigt.

Party ovanför oss tror jag. Hög musik och skrikande människor kan inte betyda annat. Förra helgen hände en lite olycka på vallavägen. Hela söndagen och måndagen tyckte vi att det luktade väldigt konstigt i trapphuset. PARMESAN var jag helt säker på att det var och började hata parmesanost ännu mer än vad jag gjorde tidigare. Lukten försvann liksom aldrig,konstigt tyckte vi. Igår satt det lappar överallt med texten: "DU som har spytt eller haft fest där någon har spytt på våning 4a, dags att torka upp......etc" . UUUSCH,så himla äckligt. Tur att vi bor på våning tre och gick och trodde att det var parmesanost.

Nu ska jag sluta upp med denna surfing..Ska väl byta till tvn nu..Eller nä. Får bli lite senare. Nu ska jag kolla till pannkakan..Och ringa mitt 75e samtal till min älskling..


Un beso

DU är inte på riktigt!

En kommentar som ständigt far mellan väggarna här hemma. Jag har kommit på att jag kan vara så himla sjuk ibland och Vladimir är inte så dålig han heller. Nu när jag sitter här och tänker så kan jag nästan skratta ihjäl mig. Jag har så himla roligt med honom. Har kommit i en fas då jag inte vill gå upp på morgonen, konstigt för att vara mej. Ni kan ju förstå att mannen i huset är NÖJD när han får vara den duktiga som går upp lite tidigare för en gångs skull. Ändring måste med andra ord ske...Snarast!!

Har suttit hela dagen i skolan med Clara..Vi kom igång rätt bra idag med arbetet :). Kul när det flyter på faktikst. Gillar inte att sitta och skriva på ett arbete de sista dagarna om det går segt..Usch vad trött man kan vara på det då. Är liite trött på spanska faktikst..Alldeles för lång kurs..Och för många små-läxor..Jag vill läsa ekonomi NU! Börjar Internationell ekonomi i slutet av april, kul!

Tog foto till liy-flyerserna. Vad har jag gett mig in på? Kommer se mitt stela leende på bild hela våren ha ha ha..


ÅHHH vad gärna jag vill ha den här bikinin i sommar....Verkar inte vara ensam om det då jag har sett dne i ngra andra bloggar också. Den är verkligen så himla snygg och är från nelly.se.

Klicka här för en större bild på Pin Up Star Bandeau







Ikväll blir det Gossip girl såklart. Kan dock bli lite tomt utan Gynning... Men jag klarar nog mig bra med House också :).


PUSS


Minnet?

Anledningen till att jag gick ner på stan var att jag skulle lämna in skor hos skomakaren för omklackning. Väl där nere så upptäcker jag att jag inte har med mig skorna (????). Ja ja... Eftersom jag ännu inte har lagt min jeansjakt åt sidan så kollade jag igenom stan också. Inga jeans, men däremot ett par snygga vårskor och en skjorta/blus fick jag med mig hem :).

Nu ska jag äta crepes från i helgen.

Senare blir det LIUtröjan möte i skolan..

See u..

På jakt..

efter jeans ute i köpcentret i tornby igår. Ingenting passar eller är snyggt. För några år sedan fanns det en massa snygga men nu tycker jag bara att allt ser konstigt ut. Kan vara hur snygga som helst,men så vänder man på dem och hittar någon konstig broderad gitarr på bakfickan eller nåt.

Hittade däremot snygga skor. Men fanns inte i mi storlek..Ska nog kolla i stan..

På kvällen gjorde Vladimir köttfärs-crepes åt oss. Blev hur gott som helst :).





Senare var jag lite sugen på att följa med Marielle och Sara till Flamman,men då jag varken hade hunnit till systemet eller hade nån cykel blev det inte så. Tog en myskväll med mig själv i soffan med massa gott och filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Rolig film tycker jag.=)

Nu skickade jag nyss in min hemtenta. Blir alltid lika nojjig när något ska mailas in. Tänk om filen jag bifogade inte kmr med liksom? NEE,det är bättre att lämna in papper.




Cookies





Bakning blev det. Fanns inget vaniljextrakt i hela denna stad! Vandrade runt och frågade överallt kändes det som. Fick ta till vaniljsockret istället och visst blev det bra iallafall..:) Synd bara att jag har suttit i mig en tredjedel av det bakade och mår så himla illa så att jag inte kommer kunna äta en enda såndär kaka till. phuuu....

Fredag..

Vaknade för en timma sedan och har suttit och ätit START framför tvn.

Nu blir det en promenad i solskenet ner på stan. Tänkte köpa ingredienser till cookies som jag ska baka i helgen. Fick ett mumsigt recept av Emilie. Tror inte att Konsums utbud är det bästa vad gäller vaniljextrakt och såna specialiteter och dessutom är det skönt att gå en sväng=).

Sedan ska jag nog sitta och kolla igenom min hemtenta. Tror att jag är rätt nöjd med resultatet,men lika bra att kolla igenom ngra gånger till....

Vill ha nya jeans. Ljusa. Och snygga. Finns ju ingenstans?! Det får bli ett projekt......

Ha en bra fredag!

Basic element..

Lätt bäst genom tiderna. Tänk bara knattedisko så har ni känslan där!

Blie lika nöjd varje gång min telefon ringer med denna flashiga signal..Knappt så ja vill svara. Det är ju PROMISE MAN liksom.

"I keep cool well I know
I know I found the promise man
Yeaheheh
And I dance here with you
Cause I don't want no other friend
Yeaheheh "

"The ride" är inte dålig den heller.






Det var Eurodance-party på ngt ställe i stan i helgen. Det hade ju varit något.....!



Nej nu ska ja lyssna óch skriva vidare...


Efterrätter..

Sålde Liutröjan i förmiddags med Claris. Fick se de nya färgerna på tröjorna och fick mig en favo=). Efteråt åkte jag ner på stan en sväng. På hemvägen kunde jag inte motstå att titta in på Hemköp. Stod och stirrade länge i glassdisken och på frödinges kladdkaka, men bestämde mig endå för att inte lasta ner allt i vagnen. Det finns nåt som heter helg Sara.. Fick helt enkelt nöja mig med en marabou. Och när jag tänker efter så var det nog lika bra, glassen hade ju lätt smält på vägen hem. Men kladdkakan då.....



Sedan jag kom hem i eftermiddags har skrivande av hemtenta stått på schemat.

Har hunnit med att oroa mig för sommarjobb också. Dels för att Marielle har sökt 17 stycken (och jag typ två??!) och för att Vladimir lånade en asbra CV-bok idag (och mitt CV matchar ingen av modellerna + att jag har skrivit univesiritet istället för universitet i de som jag lämnat in. + att jag har glömt skriva under och skriva datum = MEN BRAAA.) Annars får jag väl glassa på malmön hela sommaren helt ensam. Värre om det regnar hela sommaren, en favorit i repris som jag o Johanna redan upplevt då vi skulle ha en långt och soligt lov...=)

Tycker att Emelie Larsson i Köping/Munktorp ska skaffa sig en blogg nu!!! Ser att du e här och kommenterar men jag har ju ingenstans att svara, så nu är det dags!


Ska hoppa in i duschen nu. Sedan laga chiliconcarne och titta på Gossipgirl och Gynning..Och kanske lite klass 9A också.:)


Vår/sommar..

-katalogen från HM låg i brevlådan idag. Fanns mycket fint! Klickade in mig på hemsidan och beställde skor och shorts. Egentligen hade jag velat haft shortsen i alla färger, för jag vet hur användbart det är på sommaren. Men då jag är osäker på storleken var det inte värt att chansa på fler än ett par.. Det trista är att de inte kommer föränn vecka 15,lååångt kvar. Visserligen kommer jag inte kunna använda shorts innan juli men det är ju kul att prova.......!




Solen skiner.....Man kan inte annat än att vara glad...Men det finns alltid en massa annat som ska göras. Skönast vore egentligen att bara gå omkring på stan i solen hela eftermiddagen. Men NEJ NEJ. Nu ska hemtentan börja skrivas. Hur konstigt det än låter så är jag faktikst laddad.=) Kanske kallas solenergi.

Tvättar för fullt. Tre maskiner klara..Och en fjärde på väg.. Ni kan ju tänka er berget av tvätt.

Puss

Walking..

Jag och Vladimir har gått som aldrig förr idag..Först en promme till gymmet för att där fortsätta på löpbandet..Verkligen skönt förutom för mitt skavsår. AJ. Promenaden hem var ingen fröjd kan jag säga.puuuh.

Idag har jag funderat en massa på vad jag ska skriva om i min hemtenta och läst i kompendiet. Ska förhoppningsvis komma igång och skriva imorgon.

Annars har helgen varit bra. Hälsade på hos emilie i fredags där dom partade lite.Fick kladdkaka och gick hemmåt efter någon timma igen.

Gårdagskvällen bestod av en massa zappande. Kollade såklart på Fearfactor men ville gärna se Charlotte Perellis låt i melodifestivalen. Var bra tycker jag! Myste med daimglass och choklad gjorde vi också. Har kommit på att vi alltid myser MED ngt..Det blir ju inte samma sak utan liksom.

Hejdå!