Party like a rockstar..

Snart kor vi. Jag sitter och ater..Jag slog till och gjorde storkok pa kvallningen haha..Chiliconcarne igen. Nu ar jag lite sen for ovanlighetens skull.

Ska in i duschen NU. Och till Emz sen. Det blir Ribelinos tonight:)

Puss


Jag tanker..

pa dig for mycket. Mer nu an i hostas. Varfor undrar jag.. Varfor kan inte jag slappa saker och ting? Och NEJ jag ar inte jattedeppig och ligger o grater. Jag reder bara ut alla OM..

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change


Jag har hort att hoppet ska vara det sista som lamnar manniskan. Men jag tanker inte hoppas till jag ar sjuttio. Vi far val se vart allt leder..Jag tror iallafall att allt har en mening, det var nog sahar det skulle bli. Varfor vet jag inte an, men det far jag nog veta ngn dag hoppas jag!


Regnet oser ner..

Imorse sov jag ut, till tolv narmare bestamt. At goood frukost (okey min vaniga frukis men den ar valdigt god) och borjade plugga. Laste pa och skrev feedback pa pdp fram till eftermiddagen.

Var ju tvungen att ga ner och kopa duschcreme. Emma motte upp mig och vi fick starbucks-fika. Nu har jag hittat min absoluta favorit dar - namligen cookien med choklad. Den var fiiin.

Nar jag gick hemifran idag sa tyckte jag att det var ovanligt morkt. Efeter bara ngn timma sa borjade det rena.. Mer...Mer...Mer och mer. Jag hade inget parra. Som tur var hade Emma det, men det ar inte latt att dela.

Pakisarna tradde fram ur sina gommor, sporegn betyder att de kan salja paraplyer. Sist kopte jag ett for nio euro.. Men nu hade jag bara tva euro sa de var ju inte saaaa omojliga. Nojd var jag!!Nasta gang ska jag kopa for femtio cent,de e mitt mal=)

Vi har iallafall dyngsura. Emma i tygskor och jag i mina stovlar med ett stort hal i. Det var ett ofrivilligt fotbad med kallvatten. BLAAA.

Skont att komma hem och dra pa farskinnstofflorna :)

Ikvall vet jag inte. Vi tankte utgang..Jag kanner bara en stor trotthet just nu..Tror det ar regnet..Jag vill inte ga utanfor dorren en gang till idag. Det maste jag visserligen anda..Har inget vatten. Men vem vet..Klockan ar bara halv atta sa mkt hinner val handa.

Vi hors snart igen nar jag vet hur landet ligger.

Pussss



Hej korvar..

Kom nyss hem fran en trevlig svenskkvall hos Emma. Vi har atit..atit...atit och spelat spel. Kycklingpajen var godast pa lange. Men problemet var att ag var for matt efterat for att kunna njuta till fullo av de smoriga rakorna. Vann ingen spelomgang men Rappakalja ar enda det roligaste spelet som finns=)

Nu borde jag val sova. Men kanner mig inte sa trott alls, jag ar alldeles for matt. Far val surfa runt lite och sedan borja rakna far.

Puss nattinatti

Pinsam..

kan jag vara ibland. Jag glomde att beratta om det. Jag ruuuusar upp sex vaningar (har ju borjat ta trapporna SOM SAGT) medan min grupp star pa vaning noll och vantar pa hissen. Jag kmr upp anfadd som en afrikan efter 4 milsloppet.. Lararen tittar fragande pa mig..Jag var tvungen att saga ngt, sa han inte skulle tro att jag alltid ser ut sadar. Trappor, sex vaningar, joooobbbigt!! fick jag ur mig. Da sager han att Men du ar ju i bra form till skillnad fran mig. Da blir jag nervos och sa tanker jag mig inte for, utan sager bara Jaaa men jag tycker ocksa att Mcdonalds har ar godare an hemma och sa har ni ju donuts overallt ocksa!! he he he heee.

Tur att han skrattade lite muntert. Jag kom pa efterat att det lat ganska elakt. Det var ju precis som att jag holl med om att han var tjock och anklagade honom for att ata for manga bigmacs och donuts. OJOJOJ.

Men han var inte alls arg. Han fortsatte med att beratta att han har en van fran Sverige och att han kudne lite svenska. Skaaal vackra flickor skaaaal. Hehehe.Alla kan ordet skal och vackra flickor.Maste bero pa att vi ar ganska fina och dricker en del.

Skatteverket ska skicka hem en lapp till mig nu, sa hoppas det dar med adressandringen loser sig sa fort som.

Jaja, jag skulle bara beratta det har.

Viva la vida..

(Haha maggis, efter din mp3 maste jag erkanna att jag har lyssnat ganska mkt, inte bara pa denna da...)

Sa var fredagen over. Det var ingen rolig lektion..Jag vet inte..Men ibland kan jag bara kanna mig sur och kanna att jag inte vill gora ngt. Dagen till ara hade vi forhandling, hela lektionen, i grupp. Jag vet inte, men jag gillar battre och forhandla sjalv, det ar MYCKET svarare i grupp.

Nar klockan antligen slog halv tva pustade jag ut och gick ner for de sex vaningarna. Jag har faktiskt borjat ga mer..Forut akte jag alltid hiss, men den far man vanta pa hur lange som helst sa nu har jag borjat min vardagsmotion i trapporna pa Eada;)

Forbi min pattisería pa vagen hem, den far mig alltid pa gott humor. Denna gang blev det en croissant med tysk korv och en donut. Kande mig vaaaard det. Mmmmmmm!!! Vidare hem och in med chiliconcarnen i micron. Sa nu har jag atit lunch ocksa.

Vad skont livet ar sahar pa fredagseftermiddagen. Jag ska skriva lite pa en inlamning som vi har till nasta vecka och leta lite fakta till projektet.

I oktober ar det diplomutdelning har. OKTOBER! Va? Vi slutar ju i juni..Maste man aka tillbaka da? Kanske pa sin plats for en visit pa motellet Kabul dar vi bodde i borjan,vem vet.

Ikvall styr vi mot Emmsis place. Dar blir det kycklingpaj, vitloksrakor i smor pa baguetter och ngt annat gott. Jag borjade fundera pa efterratt, emn kanns som vi krm vara ganska matta. Det ska bli gott, sa gott!! Just ja, vi ska ha spelkvall! Det glomde jag, var sa inne i mina kommande kulinariska upplevelser ;)...

Puss ha en skon fredag

Sa ni vet..

sa har mamma samma damp som jag nar det kmr till smamogangar. De ar ju HELT onodiga! Inte for att jag vill ha stora. Alla kan ju bara forsvinna.

Sitter och ater frukost har framfor datorn. Har dragit pa elementet pa 25 grader..Jag passar pa..Sedan nar jag gar til skolan drar jag ut det sa att beatriz ska tro att jag lever i isbjornskyla 24/7=) Lite listig far man vara.

I skolan har vi adquisitiones och fusiones.  Det ar lite drygt..Eller det liknar strategilektionerna vi hade forra terminen..Case hela tiden och diskutera i grupp..Diskutera i klass..Uhhhh jag vill bara vila. Nej nu ska jag ladda upp med mina Kellogs.

Fredag idag, feliz fredag!! Jag tror att det blir lugnt..Horde lite rykten om en spelkvall och rakor? Later alldeels utmarkt tycker jag.. Det visar sig vad som hander.

Puss

Effekt..

Plotsligt kmr det ett mail fran dig. Mitt hjarta borjar sla helt sjukt fort, kandes som jag skulle svimma.Vet inte om dte var en forhoppning om ngt annat eller bara en enorm langtan. Men det blev bara ett platt fall som vanligt, bara massa krangel som jag inte orkar med. Man kan saga vad man vill, men ngt som ar sakert ar att du har effekt pa mig. Om man nu kan saga sa...

Saken ar iallafall den att jag fortfarande ar skriven pa adressen i Linkoping. FAN. Jag stor mig som bara den for att jag VET att jag adressandrade i maj forra aret. Darfor ngt psyk bestaller saker i mitt namn och jag inte ens ser varningen fran Kronofogden. Det ar bra....Eh.

Jag far panik pa santhar. Det ar mitt problem, jag blir verkligen dampig och stressar upp mig. Sa skulle in och adressandra igen, emn sa kmr jag till legitimeringen och dar tar det stopp. For BankID har error pa min dator. AAHHHHH. Nu har jag iallaall mailat kundtjanst och hoppas att dem kan hjalpa mig.

Nu ska jag duscha och sedan landa i sangen.

Puss


Men vaaa???

Gick ju ner pa stan for att kopa storpack duschcreme pa Corte Ingles. Kommer hem, ska ta mig en dusch, men hittar inte pasen med duschtvalen. Har ett svaaagt minne av att den star i ett provrum pa Mango. AAHH jag ar sa tankspridd ibland.
Nu far jag val snylta pa ngn annans duschgrejer. Men deras luktar inte alls lika gott som "min".

Hann saklart med att ga i affarer ocksa. Varkladerna har borjar komma in, det var pa tiden. Kanns som jag har kunnat Zaras sortiment utantill i ngra manader haha. Nu fanns det riktigt fina saker i manga affarer.. Sag bland annat snygga blarandga shorts, en gron klanning, hoga klackisar som algen skulle trivas i. Men alla sommarsakerna far nog vanta lite till, det ar ju faktiskt bara januari (snart februari).

Men kopte NODVANDIGA saker..Mango hade fatt in snygga byxor i sin varkollektion sa jag slog till pa en par svarta. Det ar sana som ar lite kortare ni vet. Fanns massa farger som skulle vara fina till sommaren, men jag gillar enda svart bast..Var billiga ocksa sa ni vet, bara 18 euro sa dte var ju lite av ett kap maste jag saga.

Kopte budgetorhangen ocksa. Mina vardagsorhangen ligger namligen pa Collis. Eller en av dem.. Jag lag i sangen,tog av mig orisarna och tror att jag lagger dem pa bordet over sangen..Visade sig dock att jag pillade ner det bakom sangen..Dar man inte kan komma in. SKIT.. Asarg var jag..

Faktiskt bara saker som jah behovde. Inte ngra klackskor idag. Vad bra vad bra! Synd att jag glomde duschcremen bara.

Imorgon ar det redan fredag. Kanns som mandag idag sa dte kan ju inte bli battre!!!

Puss


Vem..

har suttit in 743 kronor pa mitt konto??? Giv dig till kanna!!!

Undrar om det ar ett misstag. Kanske borde skynda mig ut och spratta upp det ;)...

Men jag kanske har lamnat tillbaka ngt? Har ju visat sig forut att jag inte har sa stor koll pa varfor banken drar pengar av mig..Holl ju pa att bli en polishistoria av pizzerians ran nar det i sjalva verket var jag som hade kopt smik for 600.....Men jag har inte kopt ngt som jag har lamnat tillbaka? Eller, har jag det Emma???

Har last klart caset..Laste igar men sa hade det inte sa slitigt idag. Nu ska jag ut pa tur som sagt..Och nar jag kmr hem ska jag ta tag i resten av lecturasen till imorn.

puss

Prickens comeback pa bortaplan..

Slut med lyxiga block. Har iofs bara haft ett, men det var lyxigt nog sa att det racker och blir over for ett helt ar. Mitt vita, fiiina lilla block. Det ar nastan slut.. Sa idag gick jag till blockaffaren. Fick ett block, stift, en blackpenna och tva overstrykningspennor for ungefar 70 kronor, det ar bra. Mitt forra block (BARA ett block) gick loss pa samma siffra med med en etta innan. Jag har funderat mycxket pa det, jag tror att jag har ett ormskinnsblock!!

Sedan gick jag hemat. Varmde min matada.. Hade burkkottfars med spagetti spetsad med en hel vitlok (bara tva portioner). Sa det luktade och luktar ganska mycket om mig nu. Men saaa gott.

Jag har fatt ett ovantat besok pa hakan. Det ar prickarna igen mamma!! Det kanske inte ar sa att vi har ett radonhus i Koping enda, for nu kommer hakpricken tillochmed har borta. What??? Forsoker fundera pa om det kan vara ngt jag ater.. Mne kan inte komma pa ngt som jag har atit nu och inte forut. Iallafall ar det smaaa, smaa prickar pa hakan, de har samma farg som huden och bor i flock... OM jag bara hade en kamera sa kunde jag visa er denna lilla bebygd..Men nan kanske vet vad det ar med min forklaring? Det ser iallafall ut som nan typ av allergi.

Nu ska jag lasa ett case infor imorgon. Mycket case, men till imorn har vi bara ett som tur ar.

Sedan maste jag ut pa en tur..Kopa duschcreme och tandkram. Och kaske lamna in mina stolvar hos herr skomakare..

Puss


Hissen..

Vilken ovanlig dag. Jag vet inte riktigt, men jag har levt lite "ovanligt" i ngra dagar nu. I torsdags forra veckan borjade min dygnsrytm komma fel och den fortsatte sa fram till igar. Alla dagar utom sondagen da. Men ikvall ska jag alltsa lagga mig innan tre, det ar tanken. Stor mig pa att jag inte gick upp tio imorse nar jag faktiskt vaknade av mig sjalv. Nej nej, jag skule minsann ligga kvar till tva bara for att.

Maste beratta ngt roligt igen haha. Det hander mycket kul... Jag hade kopt donken igar, bigmac och company. Star i min lilla hiss och en till man klammer sig in. Jag gillar inte att aka hiss med okanda, snacka om jobbig sits, han tyckte nog ocksa det for plostligt sager han Ahhh, det luktar Mcdonadls, du har Mcdonalds. Jag bara Aaaa,mycket bra, mycket bra. Sedan blir det tyst igen och jag kanner mig tvungen att ta upp samtalet igen. Big Mac, det ar en Bic mac... Och han Aaaah, mycket bra, mycket bra. For att avsluta det hela sager jag bara Och en cocacola... Da sa han inget mer. Sedan stannade hissen antligen och vi sa adios till stela hissupplevelser och varandra.

Sitter och lurar pa mina harproblem. Haret ar konstigt har..Det har vi pratat om forut..Och Maria haller tydligen ocksa med om det. Det ar elektriskt och blir ackligt pa en gang. Jag tvattade liksom igar och nu overvager jag en tvatt igen. Da ar det liiite warning. Tror det maste vara vattnet eller ngt...!

Puss

Tisdagskvall..

Kom hem fran Collis igar. Varit bra dagar, men sjukt vad trott man blir alltsa. Myckte case att losa, lasning och forhandling pa engelska. Manga i klassen hade angest infor detta engelskamoment men de flesta valde enda att testa pa det. Det var ju valdigt skoj for mig att kunna prata mer obegransat och inte bli overkord i diskussionen hehe.:)

Andra roliga saker som hande pa Collis var uppfinanndet av roliga namn. Jag heter ju Paulsson, det blir hija de Paul pa spanska. Sa fragade jag alla vad deras pappa hette och nastan alla fick ett nytt namn. Pa en rast nar jag lag och laste i en tidning sa hittade jag aven min blivande man, han heter Alberto Cabezas. Jag rev ut honom och forvarade honom i handvaskan under hela vistelsen, manga tyckte att jag var en riktigt niña (barn) me andra tog efter konceptet hahaha.

Men sa till det ROLIGASTE pa hela resan och nastan i hela mitt liv. Pa mandagskvallen var det lite party (iallafall for finans och RRHH). Plotlsigt trader Emma fram till oss och bjuder in till fest dagen darpa hemma hos henne, hon var flitig med inbjudningarna. Dagen efter var hon inte lika sugen pa sin sa omtalade fest. Sa det blastes av lite har och var till sa manga som mojligt. Sen pa rasten nar vi star och ater bullar, kommer en kille fram och fragar om hon skulle ha fest ikvall. HAHAHAHAHAHAHA, jag har aldrig skrattat sa mkt i hela mitt liv, jag ville bara lagga mig ner. Det har later inte lika kul som det var in real life...

Pa bussen hem var vi hungriga. Konstigt nog..For man kakar som jag vet inte vad pa Collis. Emma bangade iallafall maten sa jag gick till donken och kopte en saftig meny.. Efter den for jag till Emms igen vid tiosnaret.. Jag och ems hangde med hennes lagenhetskompisar o deras vanner. Det var skont o trevligt men vid tvasnaret sa jag hejda och akte hem.

Somnade till mina sweet dreams. Jag dromde jattefint i natt (inte om Alberto Cabezas o mitt giftermal dock)!!

Nu ska jag plugga. Vi har en dag off sa det blri sjalvstudier infor morgondagen.

Puss

Ciaooo..

Uppe med tuppen. Om tio minuter ska jag ga till bussen och aka till Collis.

Vi har lite roliga saker pa schemat, det skall bland annat sjungas svenska julsanger. Och sa far vi inte glomma att vi ska fira 20dag KNUT ocksa. Feliz Knut=) Men emellan allt detta ska vi hinna med och lara oss mycket om forhandling ocksa.

Hors pa tisdag kvall nar jag gor comeback pa hemmaplan.

Puss

Jag gor nytta..

Ville bara saga att jag sitter och laser!! Bra det,bra fart pa mig maste jag saga=))

Jag ar sugen pa en burgare. Jag brukar fa med mig Emma pa en plusmeny varje sondag.........!!

Fast nu ater jag stekt agg (igen). Men det ar ju ingenting som sager att jag inte hinner bli hingrig igen.

Messi och jag..

kanner varandra nu.

Igar borjade festligheterna hos Adriana.. Drack lite breezers och tog en och annan shot. Vi var alla ganska lugna mot vad vi brukar vara. Fodelsedagsbarnet och hennes vanner akte till Sutton..Ngra andra valde Mojito men jkag stod fast vid Ribelinos och fick med mig en hog dit med=) Var en rolig kvall, har alltid kul dar!

Nar jag skulle hemma coja jag en taxi utanfor. Chaffisen ville knappt aka ivag.. Han fragade hur jag kunde aka darifran nar en "jugador de Barca"(Barca-spelare) var dar inne. Han pekade pa den vita ferrarin som stod utanfor och sa att spelaren hade kommit i den. Den stod ju faktiskt dar nar vi kom och da var det inte mkt folk pa plats. Jag har sakert sett den dar manniskan utan att veta om det, kanske lika bra, annars hade jag val borjat jaga autograf som ett riktigt fotbollsfan ;) Taxichaufforen fick iallafall trycka gasen i botten och missa sin idol...

Och rubriken, Messi och jag kanner varandra nu. For tank om det var han som var darinne, da ar det ju samma sak som att jag kanner honom. Och om det var en i hans lag darinne sa kanner jag ju Messi genom den har personen hahahhahaa ;)

Jag somnade runt fyra har hemma.. Vaknade vid tre idag.. Nu har jag verkligen vant pa dygnet..Jag kommer aldrig kunna sova ikvall! Darfor ska jag foresla en spelkvall har i bloggen till mina svenska vannisar???=) Fast de vill nog inte sitta uppe till fyra med mig enda. Vill iofs inte jag heller..For imorn ar det uppstigning som i lumpen, sjusnaret. OJOJ.

Pa Collbato ska vi fira tjugondag KNUT. Feliz knut=))


Borjan och avslut..

kan vara det varsta som finns.

Vilken angest och panik jag brukar ha infor att borja pa ngt nytt. Aka ngnstans, borja pa ett nytt jobb eller ngt annat. Sedan nar jag val ar inne i det, sa trivs jag sa himla bra sa att jag grater nar det ar dags att avsluta det roliga.

Jobbet i Tarragona var precis sahar.. Jag var helt forstord innan, fattade inte varfor jag hade bestamt mig for att aka. Men efter de dar sju veckorna sa ville jag inte aka hem igen.

Och here we go again. Jag hade panik i somras for att jag visste att jag var tvungen att lamna allt och aka hit, till Barcelona. Jag var nara pa att ta ett sabbatsar och bara skjuta lite pa det..Kande mig inte redo och tyckte att allt bara kandes valdigt jobbigt. Under sommaren hade jag avslutat en till sak, kan vara ngt som jag kmr angra hela livet (som det kanns ibland), men det sags ju att man kan ga vidare en vacker dag.

Som tur var satt jag mig pa planet. Nu trivs jag sa bra som man bara kan gora..Livet ar helt underbart, verkligen. Jag och Emma pratade om det har igar, tanken pa att aka tillbaka till Linkoping. Det finns inte pa kartan.. Kommer att vara sa deprimerande sa att jag vet inte vad. Inte for att jag inte gillar Linkoping, men det gar bara inte att jamfora.

Vet varfor det ar sahar. Men tror det ar for att jag alskar tryggheten och har svart med osakerheten. Men pa senare tid har jag upptackt att man kan hitta trygghet i osakehet ocksa. Det sistnamnda forsvinner tillslut, och man har hittat en ny trygghet.

Och nu atergar vi till verkligheten, for jag ska ju faktiskt inte aka harifran annu :)

Ikvall gar jag en svang till Adriana.. Det ar fest for hennes rumskompis har fodelsedag. Hon bor ganska nara mig sa det ar skont..Tror dock att det blir lugnt ikvall utan utgang. Men har lart mig att man aldrig vet riktigt sakert.. Sa man ska val aldrig saga aldrig.

Puss


Denna lordag..

Jag sitter och laser om foretagsvardering samtidigt som jag kollar alla Sveriges populara bloggar. Har verkligen inget vettigt att skriva men ett nyss inlagg ar ju alltid kul. Jag kor mer kvantitet an kvalitet...

Maste bara saga att jag ar GRYMT besviken pa att Blondinbella akte ur Letsdance. Har iofs inte sett henna dansa.. Men jag gillar hennes blogg ju!!

Jag har vidtagit vissa atgarder for att kunna halla mig hemma ikvall. Det kan bli svart..Det ar lordag, och jag har ingen pluggstress.. Allt talar for att jag ska ga ut. Eller egentligen inte, for jag var ute igar, och i torsdags....Men jag har kopt hem chokladkaka och cocacola..Hjalper det?

Jag ar inte sa trott heller. Sov min skonaste somn pa lange i natt.

Vi har fortfarande inget varmvatten..Storande..

Talk to you later

KORV..

Jag staller mig i duschen, redo for att bli lite ren. Mitt har ar ett krakbo efter gardagens fixande med "dust it" och spray (jag hann namligen inte tvatta haret som jag verkligen behovde haha).

Vrider pa, redo att njuta som i dovereklamen. Jag ar en duschtval som luktar ganska gott ocksa.. Men det blir inte riktigt som planerat. POFF poff. Kranen poffar ut vatten, iskallt vatten pa mig brrrrr. Sa nu fungerar inte varmvattnet igen, far val fortsatta vara smutsig tills ngn kan fixa det.

Men jag ar inte sa bitter enda. Jag har en chokladkaka, cocacola och mina pluggpapper.

Helt konstigt att klockan redan ar halv sex.. Vad hande med den har dagen?

Nu ska jag fortsatta lasa i mitt kompendium.

Puss

Sedan sist..

Torsdagen; Planerna andrades och jag och Maria akte hem till Emma istallet. Vidare till Sutton och dar var det grymt, jag hade en riktigt kul kvall!!

Fredagen; Jag och Emma gjorde broccolipaj som blev riktigt god. Hennes companeros del piso blev ganska sa imponerade. Vi hangde i hennes soffa i ngra timmar for att kolla pa Bromance (OM ni inte har sett det sa maste ni gora det nu, det handlar om Brody Jenners jakt pa vanskap hehe).

Min trotthet var extrem efter torsdagens fest. Men min styrka och vilja var annu starkare - sa vi bestamde oss for ytterligare en festkvall. Kom hem runt nio och fixade mig,var tillbaks hos Emma en timma efter. Vi at rakor i smor och vitlok, pa baguetter. Det var jattegott.. Drack lite rosévin och akte vidare till Opium denna gangen. Men var alldeles for trott for en fest..Blev en valdigt lugn kvall och det var skont att komma hem och sova vid fem kan jag saga er.

Idag; Vaknade halv tre idag. Jag har tagit igen tva natters somn och kanner mig mer utvilad an nagonsin:) Det ar storm har utanfor.. Det later som att det flyger omkring en massa saker. Tur jag har interiort fonster sa jag inte kan fa en gran inflygandes genom fonstret!!

Under dagen maste jag handla..Sedan finns det inte sa manga fler masten..Det ar ganska skona tider nu. Vi ska till Collbató mandag och tisdag i veckan som kommer. Darfor passar jag pa att ha det sa kul som mojligt nu for vet ju hur det blir nar skolan borjar hardkora..:)

Det enda trakiga ar att jag ar sjuk. Eller valdigt forkyld.. Kanns som snoret ar uppe i huvudet och bygger bo.. BLAA. Men jag kor med nasspray och Berocca-brustabletter sa hoppas det hjalper.

Nu ska jag badda sangen och fixa lite i rummet. Anar namligen att det kan bli en visning pa det har rummet snart..Hoppas.

Puss

Popping..

Jag lyssnar pa Britneys "nya" skiva. HON AR GRYM. Bast genom tiderna (efter Spice Girls). Flest latar som man kan sjunga med och dansa till. Womanizzzzzer!!!

Sa mina vanner, ikvall ska jag ut. Jag och Maria ska motas upp och ett glas vin oc sedan ga till La Bolsa innan klubben. La bolsa ar en bar som fungerar som borsen,liten efterfragan sa sjunker priset..Minns inte om det finns vin dar? Hoppas det, for spanjorerna brukar vara daliga pa att dricka det pa festen. Da kan jag dricka budget ;)

Men blir ganska lugnt. Jag har ju skola imorn..Dock inget att forbereda (!!!!) sa det kanns skont.

Puss

Kvinnorna och mannen i mitt hjarta..

Laste pa VR att varldens mest atravarda kvinnor har rostats fram. Kan bara saga att min lista skulle se HELT annorlunda ut. Har ar vinnaren, Eva Mendez. Klart hon inte ser ut som skit men hon ar ju INTE snyggast i varlden?! Rihanna var 8a pa listan,ngt som jag inte heller riktigt kan halla med om.




Nu till MIN LISTA av varldens vackraste kvinnor:

- Alessandra Ambrosio





- Heidi Klum




- Paris Hilton




- Gwyneth Paltrow




- Sienna Miller



Vart var alla dem pa listan liksom???


Sen sa kanske ni vill se lite man har ocksa. For jag har inte blivit homosexuell bara for att jag bor i Eixiample Izquierda (har ser man folk spelandes pa andra planhalvan minst en gang om dagen). Jag sager bara Jude Law.




Forstar ni hur lang tid det har tagit att gora detta inlagg, googla bilder, tanka och skriva. Allt for er, det vet ni;)

Puss

Nu kor vi..

Idag hade vi Analisis del Balance. Det innebar att man analyserar foretags balansrakningar samt resultatrakningar..Vi holl pa med ett case hela lektionen idag.. Och till nasta gang har vi en inlamnings som ska betygsattas..Vi ska analysera ett foretag som det inte gar sa bra for, vilka ar problemen etc.. Lika bra att borja med det pa en gang nar man enda har det i huvudet.

Ska bara hamta in tvatten och sedan satter jag igang och letar efter utstickare i nyckeltalen=) Forut oroade jag mig mest for spanskan i mina inlamningar,men har markt att proffesorerna inte tar sa allvarligt pa mina grammatikfel,sa nu kan jag nog koncentrera mig mer pa innehallet.

Jag ar lite sugen pa att ga ut ikvall.. Imorn har vi lektion,men ingen redovisning och heller inget att lasa innan for ovanlighetens skull.. Jaja,jag aterkommer.

Puss o kram vi hors om ett tag igen


HEJ

MINA SMAKUSINER! TACK FOR DIN HALSNING ANNA! (Det ar val lattere att lasa stora bokstaver for barn?) HARLIGT ATT NI MAR BRA. JAG MAR OCKSA BRA FORUTOM ATT JAG AR LITE FORKYLD. HOPPAS ATT VI SES SNART,DET VAR LANGESEN! HALSA HELA FAMILJEN!!! Hej Ulrika,kul att ni laser och skont att ni mar bra. Har ar det bra,ska bara forsoka bli av med en forkyldning sen sa!!Kram fran mig


Nu kom jag och tanka pa hur omojligt det var att lara sig lilla B och lilla D at ratt hall, skrivstilen ska vi inte ens tala om. Jag fick gora lilla b tre sidor for att Inger inte var nojd. I vanliga fall gjorde man en sida med en bokstav. Inger(min larare) gillade inte hur jag holl (haller) pennan heller. Jag haller liksom med hela naven,alla fingrar ar pa pennan haha. Jag fick massa konstiga saker for att halla "ratt" men det blev ju bara konstigt. Kanske darfor jag var tvungen att repetera lilla b sa manga ganger?Jag haller fortfarande "fel" och skriver inte sa lasligt. Tur att datorn finns och man slipper gora handskriva inlamningar nu for tiden=)





Ehhmm aaa joo satattteee. Jag har koncentrationsproblem. Jag tanker bara pa skor och kjolar. Skarpning. Jag har en donut pa skrivbordet,ngt som piggar upp i nysiga tider.

Puss haj


TACK...

Anders(pappas bror)!!! Helt sjukt bra!!! Tack tack tack sa mycket=)

Nu behover jag inte ata nudlar i tio dagar..Sluta las nu pappa...Och sa kan jag ju ga ut i helgen ocksa ;-) !

Jag ska bara bli frisk och kry forst.

Jag dricker berocca, ater apelsiner, dricker mycket vatten. Vad mer kan man gora? Undra om jag ska ga forbi Farmacian en svang och kopa natt starkt. Har ju iofs penicillin har hemma,men kanns onodigt att borja stoppa i sig det.

Nu ska jag ut en svang!!

Hasta luego

Un beso / En puss

Vad hande?

Minns ni tentan i internationell ekonomi som vi hade...? Det var iallafall den som kandes omojlig och som folk var valdigt nedstamda efter. Idag fick vi betygen och jag fattar inte hur jag bar mig at! Kunde en halv av tre stora fragor och var ju helt knackt i skrivande stund. Jag brukar i vanliga fall ha ett hum om det har gatt bra eller at skogen,men den har gangen visade det sig att jag hade fel - bra det. For tentan gick BRA. Tycker dock det ar valdigt skumt och maste se den rattad innan jag tors jubla hehe.

Hamtade betyg nummer tva ocksa.. Mitt strategibetyg fanns namligen inte med i mailet vi fick i forra veckan. Det gick ocksa ratt bra sa jag hade ngra glada stunder idag.

Idag hade vi iallafall Valoracion. Vi har suttit med laptopsen hela dagen och gjort projektkalkyler.. Jag har lart mig en massa nytt som jag inte visste innan sa det var kul.

Promenerade hem i solskenet, men jag fros som bara den och med rinnande nasa i solen blir det ju annu varre. Nos och fros. Usch.. Val hemma varmde jag en efterlangtad matlada och drog pa elementet pa max (de jag bor med har inte elementen pa alls nar det inte "behovs",men om man fryser hela tiden da?) som jag egentligen inte far gora.

I eftermiddag star lasning infor morgondagen pa schemat.

Innan jag satter igang med det ska jag ut och handla lite saker som jag kan gora chiliconcarne med. Har varit sugen pa det ett tag..Och nu har jag inte rad att kopa en baguette pa vagen hem,tror matladorna kan radda mig och min januariekonomi;)

Puss


TBBF..

vet ni vad det ar..? Nej,jag tankte val det..Det ar The big blogfight. Jag har kommit pa namnet sjalv, fyndigt va! Iallafall, for alla er som inte ar lika insatta som jag, sa pagar det en strid mellan allas varan Blondinbella och Carolina Gynning.

Blondinbella kritiserar Gynnings blogg for att den bara handlar om bantning och andra tips for att ga ner i vikt. Citat com; "Dela salladen med kompisen och du slipper de extra kilona" och ngt med att "det finns ingen kompis som jag inte spytt tillsammans med". Gynning hugger tilbaka och anklagar Blondinbella for att vara en lillgammal hycklare som inte ar sig sjalv utan ngn som hon tror att en forebild ska vara.

Tycker Gynning kan unna sig en HEL sallad nasta gang sa jag haller med Blondinbella.

Nu vet ni my opinion i dagens hetaste amne.

Idag at jag riktig,lagad mat!! Och inga himla stekta agg..Kanner att jag kmr ha en aggpaus, har aldrig varit sa trott pa det. Blev iallafall kyckling,paprika,sas och massa vitlok,sa gott!

Eftermiddagen har jag spenderat har,vid mitt skrivbord och fixat tva case i excel. Det ena klarade jag nog av ratt bra.Men det andra ar ett stort fragetecken, for manga siffror som jag inte anvant kanner jag..Jaja,jag far hanga med bra imorn pa lekitonen sa jag lar mig ordentligt.

Sager godnatt till er nu.. Jag ska kolla pa Obamas tal pa youtube tankte jag.

Puss

Prosit..

Ingen rolig natt. Har nyste hela kvallen igar sa anade val att ngt var pa vag.. Nar jag la mig sa blev jag iallafall helt svettig, sen fros jag och ni vet hur det ar. Brrrr. Svett. Brr. Svett. Inte kul. Sa jag var val vaken i mina temperturproblem tills ett ngn gang.

Dessutom horde jag ngt som jag nog inte skulle hora. Beatriz,hennes dotter, mannen(som ja tror ar pappan) och andra tjejen jag bor med stod och pratade om mig i korridoren. Smart att prata om nan som ligger fem meter darifran. De trodde nog att jag sov men inte daaaaa!Jag horde inte allt sa bra men det jag horde var att hon storde sig pa att jag trodde att man kunde flytta bara sadar..Och att nasta gang de hittar nan som ska bo har sa ska de tanka efter lite mer for att hitta en "likasinnad". De sa aven ngt om natterna.. Undra om de har vaknat nar jag kommer hem pa helgerna eller vad de sa? Som tur ar sa kunde jag inte bry mig mindre sa jag lag bara och forsokte spettsa oronen mer. Men enda, det finns bittra manniskor!!

Skoldagen var inte heller kul. Fick gora akutlopningar till toaletten for att snyta mig flera ganger. Kan vara helt normal ngn timme sen borjar det bara rinna ur ena nashalet. Usch. Inte konstigt att jag har blivit smitttad,sitter mellan tva som har haft feber och hosta i en vecka.Ujujuj.

Efter skolan tyckte jag synd om mig sjalv..Sa jag gick pa stan fro att spratta upp mina fodelsedagspengar. Och vilken tur jag hade,hittade antligen ett par snygga jeans!! Fick aven med mig sjal och tva linnen. Sa nu var det roliga slut.. Jag undrar nar jag far mina csnpengar for februari..Det ar lite knapert nu ska jag saga er..600 kvar den har manaden bara sa nu ska jag val ata noodles.

Lasa case tills imorn nu...Och gora ett annat case som vi ocksa ska ga igenom imorn..

Puss


Godnatt igen

"Det gar bra nu" var val ganska bra??? Ge mig lite tips.

Ny design..

Kolla vad fin min blogg har blivit! Tack vare Clara som har fixat. Det enda jag gjorde var att onska fargen rosa, och se bara sa mysigt det blev har nu.:) Hon ska fa lara mig lite teknik sa ska jag fixa ngt annu flashigare nar jag har blivit kung pa det har omradet!

Jag maste hitta pa ngra rader ocksa. Sara Paulsson - ******** Och ngt mer,kanske algen. Jag klura lite pa det nu nar jag kryper ner i sangen.

Godnatt folket

Tur i oturen..

Jag laddae i flera timmar for att saga att jag ska flytta. Jag andades och tranade framfor min lilla spegel. Kom tillslut fram till en bra plan -jag skulle saga att jag ska flytta ihop med en kompis. Sa jag sa det, honfragade nar och jag sa den 1a februari. INTE posible. Jag var tydligen tvungen att beratta minst en manad innan om jag tankte flytta, annars far jag inte tillbaka min deposition. Forstar ju henne ocksa, men grejen ar den att hon inte sagt ngt (kmr inte ihag det iallafall). Sa jag sa bara OK,blev sur och gick in pa mitt rum.

Skulle ju lamna min vaska som sakerhet ikvall,men det skulle ju inte funka nu. Sa jag ringde han i lagenheten och sa som det var. Vi mottes upp for att tomara algo,blev dock bara en cola for mig och pratade om hur vi ska gora. Han sa iallafall att han kan vanta tills jag kan flytta in for att jag verkade sa ordningsam och trevlig;) Sa det blir val senast den 19e februari,for idag ar det ju 19e januari, en manad. Sag dock att hon redan lagt ut en annons, och man tycker ju att det borde ga att fa rummet uthyrt snabbare an sa. Vi far val se hur det artar sig!

Mycket dator det har blivit i dagarna. Plugg, blogg, plugg, blogg. Det ar storsta nojet i plugghogen tror jag hehe.

Jag ar hungrig. Mamma har for vana att alltid rapportera vad dem ater dar hemma..Och det ar ALLTID gott i det huset ska jag saga er. Sjalv kunde jag inte skryta sa mycket med kakor och agg...Men imorgon ska jag gora riktig mat, langtar efter det. Blir for mycket stekt agg nar jag kanner att jag inte orkar gora ngt...!

Jaja..Ska val ta en dusch och sedan lagga mig och lasa klart. Bara liiite lecturas kvar sedan kan jag somna gott!

Puss

Kulturskillnader..

Beatriz barn ar som sagt pa besok. De ater..Och pratar. Nar spanjorer pratar ar dte inte som nar vi svenskar pratar..Voi pratar lite, normail ljudniva och det kan bli tyst ibland. Har mina vanner pratar de i 120, hogt och utan pauser. Ojoj sager jag...!!

Jag funderar. Hur ska jag gora? Ska jag verkligen flytta? Jag flyttar ju harifran for att det luktar rok om alla mina klader..Och i lagenhetsn jag ska till roker han ocksa inomhus. Plus att jag inte orkar flytta och ha mig. Och vill jag bo med en ensam man?? Help. Jag ska dit 19.30 ikvall med en seguridad,sa tills dess kan jag angra mig...

Puss

Ny vecka..

Borjade dagen med presentationer om valutor i klassen. Jag o Sara presenterade sist och det gick bra!!

Nu kom jag nyss hem..Jag ar hungrig som en varg.. Och maste beratta for agarinnan att jag ska flytta..Hon ar i koket..Men jag tors inte..Usch va svart..Hur ska jag saga det?Tank om hon blir arg. Da maste jag sta ut har med en arg manniska tills 1a februari. Vilka probleeeem...

Jag ska ata ngt sa fort koket blir ledigt.

Sedan satta igang med lasning infor imorn, tva case plus lecturas ska lasas...

PUSS


Algen i mig..

Basta mixen kan vara kyckling och bacon. Finns det ngt annat sa passar saaa bra ihop. Pratar om donkens hamburgare CBO den maste ni ata todos.

Gick ner till Plaza Catalunya och motte Emma.. Kande att det var tungt att ga..Jag hade lite traningsverk tror jag..Inte sa konstigt med tanke pa att jag var algen igar. Nu ska ni fa hora om algen. Algen ar jag i mina hooooga klackisar. I borjan av kvallen kannr jag sjalv att algen ar lite ostabil..Men det glommer jag bort tillslut och svavar fram som en isprinsessa;)Eller inte?!

Algen hade en jobbig upplevelse for ngra helger sedan. Pa en bar pa Diagonal. Emmis skickar upp algen pa overvaningen for att kopa lite att dricka. Algen skuttar glatt upp, utan ngra storre problem. Varre blir det nar hon ska ta sig ner, med ett glas vin i ena handen och ett glas ol i den andra. Kan alltsa inte halla sig i racket. Algen forstar genast svarigheten i situationen och gor ett-ett steg hela vagen ner. Blickarna pa algen var manga. Och tyskarna faller kommentaren "svårt", men pa tyska. Algen varken horde eller forstod sa inget mer med det.

De hinder algen kan stota pa ar:
- trappor
- parkettgolv (halt)
-glas under klovarna (svart att ta bort)
- knuffande pa dansgolvet

Igar testades algen igen i trappkunskapen. Nerat, det var svart men hon klarade uppgiften tillslut.


Nu ska jag borsta tanderna.

Puss

Sondag..

Lyckad garvall!!! Jag fick god mat, vin och bra discoteca. Nojd var jag nar jag somnade efter femsnaret.

Vaknade redan ett idag..Och gick upp..Det var lite konstigt. Tror det kan vara redbullvodka som spokade i somnen dar!!

Idag har jag fixat presentationen som vi ska gora imorn..Och last ett halft case.. Besokte Opencore och handlade med mig lite nodvandiga saker till frukost imorn.

Nu sitter jag desperat och forsoker pa tag pa Emsi in da club..Hon ska ata burgare med mig..Jag vill ha en stor med mycket ost..Eller bacon. Mmm, mcdonalds nya med bacon ar helt underbar. Och jag ar hungrig nuuuu EMMAAA HALLAAAA...HALLAAA?!!


Att vanta..

kan vara det trakigaste somfinns. Jag blev klar strax innan atta tror jag, sa jag har sutttit och glott i mer an en timme. Men om 40 minuter kan jag antligen ga.

Jag gor alltid sahar,blir klar for tidigt. Sist skullejag mota emma pa ett stallle nara mig, var klar sa gick ut tjugo minuter innan. Bara dumt for ja fros ju som en isbjorn.!!

Jahaaa kompisar..Vad ska ja beratta for er nu da...? Det ringer konstiga manniskor till mig..Jag kan inte saga nej..Sa nar jag satt o vantade pa mina klassisar for nan manad sen sa kmr de forbi en svart man,eller brun.. Han var snall och vi pratade pa..Sen skulle han saklart ha numret..Jag bara havar fram det o mina klasskompisar kollade skeptiskt pa mig.

Jag skulle aldrig ha lamnat ut det dar numet. Tvingas prata med honom en gang i veckan och jag tycker inte att det ar jattekul..Han ringde nyss och fragade om jag visste massa saker o  en tekniktidning..Assa vah? Jag sa at det var min cumpleanos och han blev arg for att jag inte bjudit in honom . Han avslutade med att onska mig halsa ilivet och sant.. Sedan sa jag att det ringde i min andra telefon...OJ.

Saa lardomen vi drar av detta ar att inte lamna ut numret till en framling bara fr att du tcker synd om honom.


Snart ska ja gaaaa=) MAT!! Jag ska ha massa nachos med gul ost!!O fest...Ohhh nu borjar ja fantisera om del gula osten..mmmm..ja a hingrig..Om ni tkr att ja skriver konstugt sa beror de inte a att ja har varuit pa fickpluntan utan att ja har losnaglar. Bara for att ja skrev att de ser saaa akta ut sa har ja kopt nat skit den har gangen. Ser plasigt ut, haller pa att ramla av..Ja...

Vi hors imorn

Puss

Kommit pa en sak...

Mexiarrestaurangen jag var pa iborjan av vistelsen har var en succé. Sedan var jag pa samma restaurang igen med mamma och pappa (trodde jag). Pratade om den igar pa festen... De stora borden..Men jag sa att de har renoverat och byggt om helt. For det var helt annorlunda sist jag var dar mot forsta gangen. Och idag nar jag gick dit for att betala en seguridad sa lag det mkt narmare an sist och man passerade inte den stora Diagonalgatan som vi gjorde.

NU kom jag dock pa att det finns flera Panchitorestauranger, det ar en kedja. Sa det har nog inte skett ngt byte av mobler och malats om... Hmmmm. Ibland chockas jag sjalv over hur korttankt jag kan vara!!! Men tur jag ar sa himla klippsk annars sa det vager upp jejej.;)

Jag har for mkt att gora till mandag. Ville ju bara ha en skon dag pa stan idag..Istallet har jag stressat runt...Jag har hittat stans mest underbara affar..HELT SJUKT fina klanningar..Det var 70 % pa allt ocksa, sa nu ksotade de 1000..Men jag slet mig darifran. Istallet hittade jag ett budgetalternativ pa HM,snygg den med. Men synd att jag sag att den var gra nar jag kom ut ur butiken, i provrummet var den svart. Kopte losnaglar ocksa, tycker det ser bra akta ut.

Efter min tur pa stan har jag alltsa gjort pp-presentation och letat bra grafer till mandagens presentation. Har borjat lasa ett av casen ocksa..

Sen pratade jag med Emma,honhade atit. Jag fattade ingenting..Ska ju ata sen.. Men sen ar faktiskt tio ikvall.. Sa jag rushade till koket och fick dagens dos av Knorrs bolonese med makaroner.

Saaa ska val duscha om ngn timma.. Klockan tio bar det av for att ata och sedan vidare till Ribelinos om jag far som jag vill:)

(Jag hade tankt ta taxi till restaurangen ikv, var dar med mamma o pappa sist o da akte vi taxi,sa jag hade ingen aning om vart vi var...Men idag sag jag att jag bor EN gata darifran. Ska ga. Punkt.)

Puss ha en bra kvall!

Grattis till mig;)

- tack tack tack!!

Maste bara beratta storyn om pizzakungen.Igar var jag och Emma pa jakt efter en pizzeria. Vi letade lite. Hittade en,kollade pa matlistan, nan inifran knackar pa fonstret och vinkar. Vem tror ni det ar? Jo, han som jag ska bo med! Hur stor ar chansen att vi hittar till hans restaurang. Barcelona kanske inte ar sa stort som man tror enda.

Efterat gick vi till Federico. Som vanligt var vi tidiga men folket ramlade in nan timme efter. Gick hem runt tva. Storde mig pa att jag inte hade hittat nan restaurang som hade bord for 15 pers. Sa jag ringde Panchito tva i natt och de hade minsann ett bord ledigt:) Sa klockan ett ska jag dit och ge nan liten sakerhet sa att de vet att vi kommer.

Innan dess ska jag strosa pa Diagonal och kolla i affarer..Vill ju ha nagot fint saklart!!

Ngt som kanns vaaaldigt trakigt ar att jag har plugg till mandag. Bade en redovisning och tva case. Jag kanner inte peppen for det idag sa jag maste fa pausa...

Idag fyller jag 22 men jag kanner mig inte sa gammal o gra.... (hohohoho dar fick jag till det!!)

Ha en underbar dag,det ska jag ha.

Puss

Men halaaa

Vem ar du anonyma som kommenterar med jamna mellanrum,alltid lika peppande inlagg.

Forut bad du mig att soka hjalp och nu sager du att mitt serum som jag fatt i present ar ormgift!!!

Men halaaa

Vem ar du anonyma som kommenterar med jamna mellanrum,alltid lika peppande inlagg.

Forut bad du mig att soka hjalp och nu sager du att mitt serum som jag fatt i present ar ormgift!!!

Men halaaa

Vem ar du anonyma som kommenterar med jamna mellanrum,alltid lika peppande inlagg.

Forut bad du mig att soka hjalp och nu sager du att mitt serum som jag fatt i present ar ormgift!!!

Nervos eller?!

Jaaahaaaniii... Sa var det dan fore dopparedan da!! Jag kanner aldersnojjan krypa sig pa. Mina alderstecken har smygit fram under dagen:

1. Ont i ryggen.
2. Trott.
3. Stadade toaletten hemma efter en okand forovare.
4. Jag tanker pa baranfodande.
5. Jag gick och kopte spegelputs.
6. Kopte sallad till lunch.
7. Jag har planer pa att sitta hemma ikvall.

1an har jag iofs ofta och 2an brukar komma ibland.
3an har aldrig intraffat tidigare da jag tycker att var och en kan ta ansvar for sitt eget??!
4an, jag ser sa manga mammor med barn och alla mammorna ser ju ut att vara i min alder.
5, spegeln pa toaletten ar helt tandkramig och jag tror att jag har orsakat det...
6, det har typ aldrig hant, forstar inte de som tuggar i sig en sallad till lunch dag efter dag. Jag blir inte matt och det ar INTE gott, vad ni an sager.
7. Det har inte hant i Barcelona OM vi inte haft en hog med plugg. Men nu har vi inte sa mkt sa en 21arig Sara hade nog gatt ut ikvall ocksa. Men se dar mina vanner, fornuftet har tradit fram.

Kanner att 22 tar mig innan jag tar den/det. Och inte kan jag kampa emot heller. Hahahahaha.

By the way. Jag sitter i skolan. Helt ensam. Kom hem och skulle gora saker till presentationen.. Men sa kan jag inte oppna ett enda dokument for allt ar sparat i en nyare version an den jag har hemma. Bara att ga tillbaks till mitt kara Calle Arago. Nu har jag skrivit upp lite for hand sa jag har ett hummmm om vad jag ska saga pa mandag.

Nu ska jag hem!

Puss

Rum..

Idag har jag inte varit ngn flitig student.

Jag har varit pa tre lagenhetsvisningar. De tva forsta var inte mkt att hanga i granen kan jag saga er..Pa bilden sag en av dem helt fantastisk ut, men hon som bodde dar maste ha anlitat en proffsfotograf for nar jag kom dit sag det ut som en pundarkvart eller nat. Fortsatte till nasta, rummet helt okey men gatan kandes getto. Kom hem och satt mig... Da far jag ett sms med en adress...Helt vimsig var jag och fragade om jag kunde komma nu. Pa vagen dit kom jag pa att det var fran en kille jag hade pratat med tidigare och vi hade bestamt att jag skulle komma imonr,kan skulle bara smsa adressen. Pinsamt.

Var iallafall en fin lagenhet som ligger pa Aribau med Diputació. Kanske inte sager er darhemma sa jattemycket, men det ar typ fyra minuter fran skolan sa det var kanon. I lagenheten bor en kille som har en restaurang dar han jobbar som kock.. Han forklarade att han sallan ar hemma for han jobbar fran tio pa morgonen till ett pa natten, sa jag skulle inte se sa mkt av honom som han uttryckte det. Ar iallafall bara han som bor dar, och det lediga rummet da. Rummet har dubbelsang, stor garderob, TV och stereo. Kostar lika mkt som jag betalar nu.. Koket var battre an mitt nuvarande. Han fragade om jag lagade mkt mat... Jag erkannde att jag varvar mina burk-maltider med makaroner och ketchup. Kocken tappade hakan haha.

Saaaa nu blir det flytt igen. Hoppas att det ar den sista,men man ska val aldrig saga sa for da blir det val tio flyttar till.

1a februari blir det. Fick komma redan nu men har ju betalat har for hela januari. Fast lockar enda att flytta nu..Typ imorn..Men nja.

Har skjutit upp allt plugg for springandet mellan olika lagenheter. Nu maste jag verkligen gora klart infor imorn. puh. Fredag imorn, vad harligt. Skoldag och sedan jobb i kallaren med Sara.

Hors imorn,

Puss mina korvar

Soren..

Idag presenterade jag mig igen..Sara..Ehh hmm hej SOREN. Jag orkar inte va Soren mer hahahaha.

IGAR: Okey vi borjar med gardagen. En tuff skoldag.. Jag och Sara tittade pa varann som fragetecken flera ganger under lektionen. Blev inte direkt battre av att det kom helt sjukt komplicerade fragor fran ngra sa vi vagade inte fraga vara basicfragor hehe. Efterat var vi heeeelt matta.. Sara blev tillochmed sjuk. Vi satt oss pa Dinos och at en baguette och sedan tillaks till skolan for att fixa med varat arbete till mandag.

Gick hem pa eftermiddagen. Hamnade framfor datorn och kunde inte ga harifran. Kollade runt lite efter lagenheter och laste bloggar. Pa kvallen gick jag pa en visning, rummet var valdigt bra.. Men idag fick jag reda pa att depositionen var lite val hog sa det lagger jag ner. Efterat gick jag hem till Emma en svang,hon fragade om jag atit.. Jag ba neeeej. Men kom pa att jag hade atit for nan timma sen bara. Men man far passa pa nar man ar pa besok hos kocken gott folk;) Gott var det.

Strax efter nio gick jag hem..In i duschen.. Jag hade jordens smutsigaste har.. Forsta hur skont det var att gnugga ur harsprayen.

IDAG: Hade nytt amne idag igen. Analisis de balance och varan forsta kvinliga larare som verkade bra.

Idag verkade flera veta att ag fyller ar snart.. jag funderade lange pa hur det kunde komma sig. Men sen kom jag pa boven -facebook saklart. De tycker iallafall att jag ar en liten nina (liten tjej,ung) fortfarande sa jag ska inte nojja. Annu.

Efter skolan gick jag till Dinos (igen) och tog med mig en baguette. Fyllde pa kontantkortet och ringde lite..Men ingen ville svara sa det var ju onodigt.

Gick hem och mottes av Beatriz i hallen.. Hon sa att jag inte far ha mitt element pa..Jag har 25 grader hela tiden haha..Men jag ar saaa frusen..Hjalper inte ens med ulltofflorna. Sa nu ska jag bara ha de pa nar jag ar hemma, och helst inte pa 25...

Jag har pluggat sedan dess. Last mycket..Gjort uppgifter.. Och hangt pa lagenhetssidor saklart.

Nu tankte jag fortsatta med plugget och sedan ga ut en svang for att ringa.

PUSS /SOREN

Anders, Gunilla, Emily..

HEJ!!! Vad har ni for email? Sa ska jag maila er sa fort som:)

Kram

Sara


------------------


Annars da? Vet ni hur uttrakad jag ar? Den har eftermiddagen har varit meningslos. Jag har suttit och tittat pa datorn sedan klockan fyra. Lamnade allt pluggmaterial till en klassis som inte hade det, sa dar kom jag undan bra!! Gick och kopte yogurt, ja det var val det mest anstrangande jag gjorde.


En annan viktig sak som jag glomt beratta.. Det var jattejobbigt att ga upp imorse.. Jag, Sara, brukar alltid vakna atta. Sa har jag en timma pa mig har hemma. Kan ta det lugnt,kolla mailen och gora lite annat. Men imorse snoozade jag till tjugo i nio. Pa tjugo minuter skulle jag gora mina morgonsaker, stressen var grande sa imorn ska jag ga upp efter snooze nr tre.

Tack o hej


Kronor..

Vi har ju ett arbete att gora.. Jag o Sara ska skriva om Sveriges, Norges och Danmarks krona. Jag kanner saklart lite press eftersom det ar mitt land och Skandinavien=) Sa jag googlar lite sa jag har ngt att ta med mig till imorn efter skolan da vi ska jobba lite.

Annars sitter jag och gramer mig over ett par trosor. De ligger numera pa innergarden.. ROSA trosor med rosetter. Och man kan inte komma at dem utan maste be stadaren om nycklarna nasta gang jag ser honom. Jag skamms ihjal!! Hade ju varit annat om de var ett svart linne,men nu tror ja faktiskt att jag offrar mina sma rosa hahaha. Jag ska sluta hanga ut tvatten...

Lite hungrig..Maste komma in i spanska rytmen igen sa jag sitter och haller mig till sjusnaret iallafall..Jag overlever nog en timma till!!

Jag vet, astrakigt med en blogg utan bilder men ni kan ju skalla pa psyket som absolut skulle ha bade min kamera o mobbe.


Puss

Bra dag men daligt skamt..

Vi borjade strategisk finansiering idag. Handlar om hur foretag pa basta satt kan finansiera sin verksamhet. Hur stor del av passivsidan man valjer att ha som skuldsattning och eget kapital och vad det finns for plus och minus med detta. Vi gjorde ett case om ett foretag i kaos, hoga kostnader, minskande forsaljning, stora skulder, banker som inte vill lana ut till dem - forluster. Och man behovde en viss summa for att tacka upp detta.

Efter en lang diskussion i klassen kom vi fram till en rad atgarder..Om jag vore VDn skulle jag ha dragit in mina kundfordningar sa fort som..Och anvanda factoring om det skulle ta for lang tid att fixa pengarna. Det var ju bara i kunderna som det fanns mojlighet att hamta pengarna. Manga foreslog att salja foretaget... Tror dock inte pa det, varfor gora sig av med ngt som gar att bygga upp igen? Den verkliga losningen var dock pengar fran olika statliga banker, men man nadde enda inte upp det summan som behovdes. Visar hur viktigt det ar med en finansiell strategi och att man vet var i konjunkturcykeln man befinner sig nar man bestammer sig for att agera pa ngt satt.

Fastande pa en gang for den har kursen sa hoppas den fortsatter lika bra som den borjade.

Lararen papekade att nan chef for en stor internationell bank heter Paulsson i efternamn. Da sa jag bara snabbt att det var min pappa.. Alltsa lite pa skamt.. Han kollade lite pa mig och sag fundersam ut hehe. Kanner typ att jag maste maila och avsloja sanningen.. Men halaaa, nar ska ni borja forsta svenska skamt. :)

Forresten har vi var har. Solen skiner och det ar inte sa kallt ute.. Jag promenerade hem och kopte med mig en chokladmuffins. Nu har jag hittat muffins-mecka ocksa, pa Calle Enrique de Granados.

Idag ska jag plugga.. Tva case plus annan lasning infor imorn.. Borjar en ny kurs da ocksa. Det gor vi hela veckan tror jag, en ny varje dag. Sju nya ska det iallafall bli tillslut.

Lasning nu.

Puss




Att komma igang..

Ser mig sjalv som valdigt diciplinerad. Men efter ett skont lov har jag sa himla svart att satta igang med plugget... Jag brukar ju typ sova nu (eller inte nu,men snart...) och jag har massa kvar att lasa..

Beror pa min lilla tur.. Kopte ansiktskram, pads, tops..De sakerna behovde jag verkligen..Men sa kunde jag inte motsta att ga vidare i en djungel av rea.. Hittade iallafall en jattesot pyamas, svart med sma prickar, men det ar bara shorts och linne sa far val sova med en kofta haha. Sedan tog jag mig sjalv i kragen och gick hem, kande att jag var pa fpr mkt kopa-humor sa lika bra var val det.

Maste bara beratta en till sak.. Jag gick in i en prinsessaffar ocksa. Det fanns massor av klanningar, jag dog av fortjusning.. Jag hittade en silverklanning som var lika fin som en drom..Ojojoj..Skulle vilja ha fodelsedagsfest pa ett slott och den klanningen,noojd ja skulle vara! Men priset var inte i min klass sa jag lamnade butiken ganska snabbt.

Och vet ni hur skont det var att smorja in ansiktet. Jag brukar typ aldrig smorja in mig..Ar jattedlaig pa det.. Men under de senaste veckorna har min haka varit som Sahara.. Kopte nagot som jag tror ar bra pa apoteket och fick en liten present pa kopet.. Ett serum.. Ar det nagon som laser det har som vet vad man anvander ett serum till? Jag har verkligen ingen aning..Har ju hort ordet forut men inte tankt narmare pa det. Jag tog lite i pannan iallafall men det kandes inte som ngt man ska ha dar?

Tittade pa Sex and the city-filmen i dagarna. Gillade den jattemycket aven fast jag inte foljt serien pa tv.. Kunde val aldrig tro att Samantha var 50 ar!! Ar det sant..Undra hur manga operationer hon gjort... Jag ar val ocksa snar 50..Eller nej..Men valdigt snart 22.. Varsta nojjig..Det ar inget kul att vara 20plussare!! Men kanske borde vara glad tills jag blir 30 atminstone.

Nu ska jag lasa...

Puss


Back to cookies..

Aaahhh!! Jag har varit helt chockad. Under lovet har jag inte alls varit sugen pa kakor..Inte ens choklad. Och mackor flera ganger om dagen forsvann helt. Levde ngra sunda dagar och trodde saklart att jag hade kommit over det. Men sa idag borjade skolan, efter skolan kom jag hem hungrig som en varg och havade i mig vad jag kom over -mackor och kakor. Aldrig varit sa sugen. Dar har vi det alltsa - det ar skolan som gor mig till den mack- och kakmanniska jag ar.

Fick ett arbete pa letionen som ska presenteras redan nasta mandag..Phhu.. Trodde val iallafall att vi kunde fa en lugn forsta vecka men det ar val bara att jobba pa!

Ha det sa bra

Puss


Sondag..

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for



Kom nyss hem for att tvatta..Jag har verkligen daligt med rena klader nu..Men sa ar maskinen och tvattlinan upptagna,typiskt..


Kram

Give it up to me..

Hejsvejs mina godingar!!

Jag ska mota Emma runt elvatiden och vi ska till en baaaaar och tomara lite. Men eftersom vi inte ar svinrika sa blir det inte manga glas. Efter det fortsatter vi mot Sutton.. Stallet jag gillar bast AVEN om jag blivit ranad dar, da maste det ju vara ganska bra;)

Nu fundrera jag pa lite flingor innan jag gar ut.. Brukar alltid bli sa hungrig annars och det finns ju sallan kebab i baren...

Funderar ocksa pa mina klackar.. Jag har nya, hoga..De hogsta jag har.. Ser lite stelbent ut nar jag gar..Men vaaada, traning ger val fardighet!! Sa nu ska jag ta mina forsta steg till koket.

Puss

Men gud..

vad jag ar pinsam!!!

Tankte i manga minuter pa vart de dar ECI-dragningarna kmr ifran..Kom pa ngt..Och kollade med de 600..Det stammer faktiskt.. Jag skamms.. Forlat pizzerian..Tur att vi inte klagade dar idag igen..OM jag bara kunde lara mig att tanka lite battre:)

Emma.. Vi gar inte till pizzerian..Sherlock behover inte undersoka ;)

Nu kanner jag mig pa battre humor....

Jakla pizzabagare..

Fick mig en kass overaskning nar jag kikade in pa min kortoversikt pa swedbank. Efter pizzerian som ville ha 600 kronor av mig sa bestamde jag mig for att sluta belata med kort pa smastallen...

Men nu har samma mottagare dragit en hundring da och da... Ngn som vet om det alltid AR samma mottagare om de har samma namn? For jag har INTE kopt na fler pizzor dar...

Hoppas Emz ar pa argt humor och kan skalla pa dom at mig.

Puss

I love you..

Mysiga dagar med mina alskade har. Vi har mest atit kanns det som, tapas, mexikanskt, japanskt och donken saklart. Mysit lite i lagenheten, akt turistbussen och kollat pa rean idag. Idag flyttade jag hem mina saker igen.. De flyger tidigt imornbitti och da vill jag inteeee ga upp. Vilka bra dagar vi har haft, nu maste ni flytta hit?!

GRATTIS MAMMA!!!
Min mamma ar den mysigaste lilla manniskan som finns. Hon tar hand om oss alla pa basta satt och vill alltid att vi ska ha det basta och ma bra. Hon ar nog min basta kompis. Vi tycker om att ga runt och kolla pa klader i flera timmar och att titta pa tv. Kom pa att vi inte har ngra stora intressen men det racker val gott och val. En rolig sak med mamma ar att hon ar orolig for allt och att gora illa sig och sant. Darfor hade jag och Eric hjalmar pa oss nar vi skulle lara oss ga hehehehe. Kanske var lika bra ;) Hon tycker om bullar valdigt mycket, munkar ska det vara, eller ngt med fyllning. Ibland retar vi mamma men vi menar inget illa, hon ar varldens basta manniska,van och mamma och jag alskar henne mest av allt.

I Tarragona var det mysigt med statyn.


Pa planet,trott va?





Jag har halsproblem. Vita prickar och halsmandlarna stora som bollar.. Gick in pa ett apotek mest for att fraga vad man ska gora..Hon sa att jag behover penicillin.. Och forst maste till doktorn for att fa recept..Da sag jahg lite ledsen ut.. Sa hon sa att hon faktiskt kunde salja det till mig utan recept..Om jag lovade att jag inte var allergisk. Vilken tur=) Sa ska snart borja mina kur...

BTW sa fick ja heta festskor idag av mamma o pappa i en tidig fodelsedagspresent. Sa nu vill ja ut och dansa!! Men dte far vanta lite. Ikvall ska vi nog bara ut en svang och tomara algo, ett glas vin eller tva.

En sak till.. Vi har hemskt vader har.. Vet ni hur kallt det ar..!! Typ 5 gradre.. Okej, inte som -16 som i Sverige men dar ar man iallafall beredd pa det. Igar akte vi turistbuss med oppet tak i hagel. Eh?
Puss

Off..

jag kan nog vara den samste bloggerskan nu.. Men jag har mamse och papsi pa besok. Flyttat in i deras lagenhet har ocksa.. Sa jag har inte haft dator.. Men den hamtade jag idag,sa nu kan jag ju inte skylla pa det heller.

Vi har haft mysiga dagar har i stan.. Sol okcsa..Men det ar SA kallt.. Jag fryser hela tiden. Tror helt sakert att det blir snostorm imorn.

Har hunnit med fest pa Ribelinos med Emmsi med..Vi var forst pa plats..Det var valdigt pinsamt.. Men folket kom tillslut.. Men ingen dansade..Da tog jag och Emma tag i saken och hoppade upp on the dancefloor..Och vips sa va det fullt ;)hehe.

Jag bor har tills de aker till Sverige igen..Mkt mysigare har..Och ligger lite roliagre maste jag saga. Pappa o mamma ar i butiken och handlar nu..Jag fros for mkt for att ga ut..Vilken bra guide jag ar va.. Men sen ska vi fixa ngt att ata.. Jag vill inte ga ut och ata.. Jag ser ut som ett fagelbo i haret sa skulle val inte fa ga in pa ngn restaurang hahaa..Men vi far se hur det blir med det.

Ikvall ar en stor festkvall..Tydligen.. Jag ar som vanligt suuugen pa lite fiesta.. Men vore nice med Sutton!!!

Emma.. Jag tror nyarsloftet (eller vi lovade aldrig) var det samsta nansin..Jag kmr aldrig orka.. Fatta hur lat jag ar...Tror jag motionerade for mkt som ung!!

Puss


Tjockt kalas..

Den har livsstilen maste fa sig ett avslut, alkohol, hambugare och strips. Det ar inte konstigt att jag inte kommer i mina jeans langre. Ha ha, men jag skyller val pa att vi har lov nu. Sa da forsvinner nog rutinerna lite.

At en kycklingburgare och den va fin ska jag saga er..

Blev matt som bara den och akte metro hem..Lika bra att sloa vidare tankte jag kanske..

Jag forstar inte varfor jag inte ar trott. Kunde inte riktigt somna nar jag gick och la mig igar,eller det var val idag, var hur pigg som helst. Och nu ar jag inte heller trott, vad ar det for fel? Men lite trott kanske jag ar enda..Emma papekade att jag hade trojan bakochfram ehhh..

Ska val invanta trottheten nu=) Lasa lite bloggar o kolla runt.

Hade bra puss hejdaaa!!

2009..

Jag och Emma startade kvallen med rakpanna med farsk pasta. Det var mumsigt, och hungrig var jag, hade fastat hela dagen for att orka med varan jattemeny hahaha.

Till efterratt blev det gino med glass. Mmmm vad gott det var. Sedan smallde vi i oss ostbagar och chips ocksa.. Och vin fran ett annat supermercado. Annars brukar vi ju gilla lagpris-eroski, men nu fick vi alltsa vidga vara vyer lite..Och det var inte till det battre. Plotsligt var hela flaskan borta och vi fattade ingenting.. Kan inte ha varit na alkohol allsta, eller kan alkohol avdunsta om man har flaskan oppen???

Gick ut for att coja en taxi vid ett. Det var inte det lattaste ska jag saga er... Men vi gick en bit.. Och tillslut kom en bil med gront lyse sa vi kunde pusta ut. Val framme pa klubben sa blev det drinkar och dans all night long. Man fick namligen tre drinkbiljetter med pa forkopsbiljetten.. Men jag anvande som tur var inte alla. Det var GRYMT bra musik ocksa, sa jag var nojd och glad!! Jag avslutade kvallen med att vippa med ett basketlag,men jag blev inte langvarig i baset da mina fotter var helt forstorda efter fem timmars dansande.

Gick ut, motte upp Emma som hade liknande fotproblem.. Efter det at jag croissanter och drack cola i ngra timmar.. Sedan var det VALDIGT skont att fa ga och lagga sig.

Dagen borjar ganska sent idag.. Men det kanske den gor for manga. Jag ar sugen pa en bigmac eller en stor pizza..Emma med.. Vilken tur va=).

Imorgon kommer min mamse och papse, vad myysigt!!!

Ska ut en svang, ta ut pengar till hyran.

Puss