Sara är här, Elin är här..

Å vad roligt att Kalles pappa är här. Sofia är här, Martin är här..Å vad roligt att MÅNS-MELKER är här!!!

Har ni sett reklamen? Kan man heta Måns-Melker???


Bitter..

Åååååååhhh ni fattar inte hur gärna jag vill gå ut ikväll! Jag är extremsugen som man bara blir när man inte KAN eller FÅR gå ut.

Ikväll är det 90talsfest och även banketteftersläpp som jag skulle vilja svira runt på.

Men eftersom det är exam imorgonbitti så måste jag stanna i soffan. Piggar upp mig med Idol och sen ska jag dra på med The Hills så jag blir glad igen:)


Linköping..

- 5 grader celcius...

Idag blir det plugg som en "liten blå" som Marielle skulle sagt. Jag och Emma är chockade över alla nya uttryck som kommer från vår värmlänning men vi lär oss sakta men säkert.:)


Låt mig sjunka genom marken..

Att mina blindhetsattacker börjar gå till överdrift vet redan de flesta. Här om dagen kastades en barngaffel upp framför fel persons ansikte.

Idag var det något annat det var fel på -nämligen minnet. Jag träffade en person under TEAMmässan som jag trodde var en pojkvän till en kompis. Hälsade och fortsatte prata litegrann, eller ganska mycket. Här började jag fatta misstankar om att något stod fel till, för vi brukar bara säga hej. Sen drar jag iväg ett Jahapp, är du här och representerar företaget du eller? Han svarade konstigt att han varit på kontaktsamtal och jag började ana ännu mer oråd. Sen så kommer bomben. Han frågar hur det går med tentaplugget inför fredagen. DÅ fattar jag att allt är fel och att detta inte alls är kompisens pojkvän utan faktiskt en kille som går samma kurs som mig. Jag dog av skam och skyllde på att jag inte kände igen honom utan glasögon...

När vi ändå pratar om sånthär så kan jag bekänna ytterligare en miss som utspelade sig innan en juridiklektion. Jag frågar tjejen bredvid vad hon pluggar...Jaaa, jag pluggar ju redovisning precis som dig!! SKAMMMMM. Men henne hade jag faktiskt aldrig sett tidigare.

Så kan det gååå...

Ringring..

Jag är hopplös på mornarna nu för tiden. Imorse började vi tidigt och klockan ringde strax innan sju. Jag är helt förstörd då, helt säker på att det måste vara något fel på klockan. Stänger av den fem gånger..Sen börjar nästa
väckarklocka.. Stänger av fem gånger till innan jag förstår att jag måste upp. Två klockor räcker knappt, funderar på en tredje och svårare modell som jag inte bara kan stänga av med ett knapptryck...

Tänk sen när man börjar jobba, då är ju åtta helt normalt. Herregud. Det är väl bara att vänja sig I guess=)



Ny vecka..

Tänker inte skriva "Ny vecka nya möjligheter". Det kan vara den mest irriterande frasen någonsin!! Fattar inte grejen med det. Känns som nått som bara kommer från någon som haft en tråkig helg. Oj va jag låter bitter nu men det är jag inte.

Lång måndag som inneburit redovisningsföreläsning, lite plugg och slutligen information om magisteruppsatsen som vi ska börja skriva i november.

Nu kom jag nyss hem. Ska ta nått att äta o sen bänka mej i tv-soffan med glasssss:)

Puss

Tittar man..

ut genom fönstret så är precis allt grått. Tillochmed huset mittemot skiftar i gulgrått.  Jag har inget emot hösten men gillar sommar och sol hundra gånger mer. Tur att jag åker till Barcelona snaaart!

Upptäckt The Hills igen å det är ju helt underbart...!! Har plöjt igenom säsong 5 på en alldeles för kort tid och kommer gå in på 6an härnäst=) Spencer är värre än någonsin, Heidi är väldigt opererad och Kristin gör entré och kanske får Justin Bobby att bli KÄR! Spännande, spännande...










Pluggsöndag..

Idag ska jag plugga till veckans tenta och läsa en grupps arbete som vi ska opponera på i början av veckan.

För att överleva en dag som denna behöver jag massa saker att tugga på. Coop bjöd på vindruvor och Gott & blandat, eller bjöd och bjöd...

Nu ska jag sätta igång.

Kram på er

Quizbild! Cissi och Clara verkar nöjda med maten:)



Woooohhh..

Äntligen hittade jag rätt storlek !!




Blondie..

Här kommer min blondhet!! Och cutten med. Men den ser ingen trots att det var hela 8 cm.

Nu bär det av till Tornby med Eric å sen plugget.

 




Trötter..

Jag är så trött så trött så att jag nog snart ska gå å lägga mej. Imorgon är det iallafall fredag och helg! Även om det kmr innebära en del tentaplugg inför veckan därpå så känns det sååå skönt :)

08.27

Nu ska jag cykla ner till frissan och kapa och sen blir det skola all day long!:)




Zara..

Visste ni att Zara har en webb-shop? Det visste inte jag förrän nu.

Finns superfina saker så ta en titt!

BOTIN TACON CREMALLERA
BOTA PLANA MOSQUETERA



BOTA PLANA VUELTA

PANTALON CON PINZAS




Tisdag..

Såhär efter skoldagen blir det en trevlig skogspromenad och sedan juridikinlämning tills jag blir klar med den. Det kommer helt säkert innebära kvällsplugg. SÅ otrevligt!


8 till 18..

-dagar gör mig jäääättetrött!

NÅN SOM HAR EN LÄGENHET I STOCKHOLM TILL MIG FRÅN JANUARI?

Tack å hej!!


Den sämsta..

kombinationen är nog ballerinaskor och ösregn!

Que pasó???

Varför färga han håret mörkt då? Detta var ju bara FEL paradise-Andreas. Alltså förstå mig rätt, det är ju inte dåligt nu. Bara det att det var bättre innan.


Plus och minus..

Dagens bra:  

  • att jag fick reklam-godis i postlådan (fast det står en skylt med "ingen reklam tack". De vet när det är läge för ett undantag minsann)
  • att det bakades bröd igår och stoltheten sitter i än.
  • att jag äntligen tagit tag i en så viktig sak som att boka frisörtid wheee!

Dagens nederlag:

  • att jag har sålt mitt träningskort..IGEN. Tacksam om nån tar ner mig på jorden och berättar för mig att jag är en lat jäkel som aldrig kommer gå dit nästa gång jag ska köpa gymkort.
  • att mitt cykeldäck är platt igen även fast jag pumpade igår.
  • att dagens föreläsare använda samma slides och berättade precis samma saker som han gjorde i förra kursen.

 


En bra tv-kväll..

Först premiär för Ensam mamma söker och efter det går Eastern promises.

Den filmen kände jag att jag VERKLIGEN ville se när den kom ut och det händer inte med många filmer. Jag är nog en av de sämta filmtittarna på jorden. Jag har inte sett sånna filmer som man borde ha sett. Såg till exempel Brave heart för första gången i somras...






Romantik..

Här om veckan såg jag enna riktiga sötnosar som skulle säga hejdå i stan. Det bara lyste dejting-stadiet om dem och jag såg riktigt hur de funderade på vem som skulle ta initiativet till en hejdå-puss.

Jag kan inte vara romantisk och gullig. Det bara går inte. Jag får panik och istället för att ge en sån puss som tjejen ovan gjorde, försöker jag spexa till det o boxa den andra i magen samtidigt som jag kollar i kors. Ja, ni hör ju på vilken nivå det är!

Men jag tror att åren gör mig bättre, för fem år sedan var jag en katastorf. Jag skulle aldrig ens hålla i nåns hand offentligt. Nu är jag betydligt mycket bättre och jag börjar tillochmed märka att jag inte behöver kolla i kors vid hejdå-cermonin. Det räcker med boxen he he!!

KRAM



HOTTA!

Kolla in dessa snyggingar. Näääästan som jag önskar... Jag tänker mig lite lägre klack, annars perfekta.

Lite hets..

Idag har jag jobbat. Kom nästan nyss hem o har hestat på o bytt kläder..

Ikväll blir det middag o quiz på NH med mina ladies. Ska bli roligt! Egentlgen gillar jag inte quizet men maten och vinet är ju desto bättre=)

Det jag egentligen ville få fram i detta inlägg var att jag råkat ut för grova trakasserier då det gäller ID. Jag får visa ID överallt där man ska vara 18. Senast på hotellet när jag skulle beställa vin. Hon trodde alltså att jag var 17. Eller...yngre.

NU ska jag möta Sara.






Hajhaj

Sött vs. torrt..

Torrt vin är bäst, men halvtorrt går lika bra.

Här ser ni min nya favorit i vinhyllan som jag upptäckte i helgen...Nämligen San Valentín. Testa o njuuut.

Gud vad svårt det ska vara att koncentrera sig på plugg.. Ni ser.. Blogginläggen är fler än nånsin just nu..



 

Höstkläder..

Ja ni..När det blir kallare så kan man ju plötsligt inte strosa omkring i shorts längre. JÄTTE-tråkigt för jag älskar shorts mest av alla klädesplagg.

Men lite kul är det ändå att kolla in höstkläder. Finns hur många fina koftor/tröjor som helst på nelly.com och säkert i affärerna också. Skor vill jag ha! Stövletter med en liten klack tänker jag mig.. Just nu har jag inget mellanting mellan converse och vinterstövlar, så tror det kan vara ett mycket taktiskt köp.

Det bästa med hösten är ändå att jag får använda min nya skinnjacka. Älskar den!! Lika mycket som jag älskade min bruna i många år. På bilden ser den grå ut men den är SVART.

Beennee bennneee. Dags att plugga vidare.

KRAM:)




Vad hände?

Ja ni...Vad hände med mitt lediga sommarlunk då???

Idag har vår grupp presenterat grupparbete 1.. På torsdag är det dags för grupparbete 2 som vi ska knåpa ihop under den här veckan. Men nu mina vänner.. Nu ska jag göra en juridikinlämning..

Tror jag är lite chockad. Att gå från att sova til 11 varje dag o det jobbigaste man gör under dagen är att plocka ut diskmaskinen till detta pluggande är en rejäl omställning.

De e lite kööörigt så nu ska jag köra igång=)


Vardag och helg..

Ledighet var efterlängtad när klockan slog fem på jobbet i fredags. Under sommaren märkte jag knappt om det var måndag eller lördag men nu har jag alltså börjat känna skillnad på vardag och helg igen=)

Med en helg som bestod av inflyttningsfest med charader & vin och 14 timmars kvalitetstid i Skavsta kan jag inte vara annat än nöjd.

Det var tur att jag hann skriva ner vad jag ska säga på presentationen imorgon innan jag testade att lägga mig i sängen. För efter det var det kört o jag var slocknad som en liten valross.

Nu ska jag lägga mig framför tvn o slappa till det lite i sann söndagsanda.

PUSS







Bättre sent än aldrig..

Nu vill jag ha en Iphone eller liknande.

Som vanligt är jag två år efter alla andra med mina önskemål. Till exempel brunt underhår och converseskor. Nu är det en stor touchscreen-mobbe som jag kan ha facebook i mobilen på 24/7 som ståetr på önskelistan. Ja, jag vet att jag beklagat mig över hur opraktiskt det är med touchscreen o hur stora dessa mobiler är....

Ska nog sluta uttala mig om saker o ting, jag ändrar mig ändå efter en tid. Behöver bara nått år för att smälta o bearbeta alla dessa intryck. Men det är en sak som jag fortfarade inte fallit för, leggings. Får väl se om jag är ett fan nästa år.

Nu blir det skola.


Linköping..

Back in business efter en helt underbar sommar! Alla borde få ha en helt ledig sommar nångång.

I måndags började jag alltså min första dag på min sista termin här i Linköping. Det kommer verkligen upp blandade känslor när jag tänker på det, men det tar vi då, i januari. Nu läser jag iallafall Internationell redovisning och vid sidan om, en juridikkurs. Kommer bli intensiva och längre skoldagar än jag är van vid, men jag är REDO:)

Veckorna går snabbt när man har mycket att göra och idag är det redan onsdag. På lördag får jag se min Joan igen, iofs bara 14 timmar, men det är bättre än ingenting ju!!!

Vad hände med sommaren? Brukar man åtminstone inte kunna ha shorts när skolan börjar???