Sommarlov..

Snart kommer mamma och pappa för att hämta mig och jag åker mot Köping.

SOMMARLOV. Jag är världens lyckligaste just nu!


Sentimental..

Jag har blivit hopplös på senare år.

Förut grät jag inte ens till Titanic men nu tjurar jag till Efterlyst säsongsavslutning...Vad hände där då?

Iallafall, det jag ville komma till var att jag blir så känslosam när ngt handlar om Barcelona. Jag blir tårögd när jag tänker på alla mysiga ställen, solen, stranden, livet, festen...Allt. Vet inte vad som gör mig känslosam, om det är saknaden eller bara vetskapen om att jag aldrig kommer att vara med om ett sånt år igen.

Åker om en vecka :)


Har jag blivit en mes?

Jobbade en stund o åkte på massage. Tycker inte att det är nå vidare skönt längre. De hittar alltid en massa konstiga ställen att trycka på så att man ligger där å lider istället för att enjoy the moment!! Nej,  tacka vet jag mina o emilies massagetåg här hemma.

Varför säger man "mes" med en negativ klang? Är det fågeln mes man menar eller?

Nu ska jag åka ner i stan o luncha/fika!! Kan det inte ta å bli lite sol igen då!!

MES


Tapas..

Tapasrestaurangen igår var över förväntan. Jag som inte förstummades av Barcelonas tapas tappade hakan litegrann. Åt tigerräkor, patatas bravas, kycklingssapett, tomatsallad och VITLÖK... Gud vad mycket vitlök vi åt. Jättegott!!! Tack för igår allihop:)

Harrys..

Shit va kul jag hade igår. Jag o Lina käkade glammiga pizzor o hade filminspelning med sång o dans...Kvällen fortsatte storslaget på HARRYS!! Haha. Studenterna hade invarderat hela stan så vi hade inget val. Grym musik o vi dansade tills vi såg ut som vi varit på ett spinningpass. Vilken kvälll..

Idag missade jag brännbollsdagen med tjejerna. Men det tar jag igen ikväll..För nu blir det tapasrestaurangen för att fira in sommarlovet och Aidas examen såklart! Sen terminens sista NH..

Är grymt laddad även fast jag aldrig känt mig så sliten o trött. Jag är redo för 3e dagen i rad, en ihärdig pensionär!!




Hola rubia..

Jag o Marris gick en tur på stan innan det var dags för mig att bege mig till salongen. Tycker det blev lite kort, men det är nog bara jag som ser som alltid. Ljust igen iallafall så nu kan jag äntlogen gå ut o möta dagen igen!!

ALLA har haft slutseminarium idag. Men vi har minsann imorgon. Jag vägrar sitta här inne bitter så jag ska ut o fira i förskott. För egentligen spelar det ju ingen roll, bara jag inte dricker en vinare o fyra shots så kommer jag ju va lika fräsch imorrn bitti som om jag skulle sitta hemma i soffan. Så, nu fick jag dämpa min ångest lite genom att skriva dessa rader.

Puss

Sweet dreams..

Vaknade alldeles nyss. Längesedan jag sov så länge och så skööönt!

Ska kolla uppsatser idag inför morgondagen och i eftermiddag blir det frisörbesök för klipp o slingor:)

Imorgon har vi slutseminarium o opposition med c-uppsatsen. På eftermiddagen har jag sommarlov!



Mango whip..

Jobbade imorse o sen fixade jag o Marielle det allra sista i uppsatsen. Prommade med Emilie ner i stan, fika och jag var på jakt efter hudsaker. KUL att köpa hudlotion, men svårt. Idag velade jag runt en stund mellan cocos, oliv o mango. Blev tillslut den sistnämnda, dock inte i den klassiska bodybutter-asken utan i en sånhär tvålliknande sak.

Nu ska jag kasta mig i soffan o titta på norska Hollywoodfruar:)




Undebaaart!

Nya låten är ju Underbaaart med han den där trubaduren från mello. Vilken sång va!

Tentan igårmorse gick bra trots sömnbrist pga paniomannen i lägenheten bredvid o fest. Firade i trädgårdsföreningen med picknick, Emma o Sara. Det var superskööönt. På kvällningen blev det vattenpipa o vin i sann spanjoranda och avslutade med NH nere i stan.

Idag har jag läst vår uppsats ute i solen och bara myyyst:)

Det är nationaldagen idag! Har jag helt missat tills farmor berättade att hon varit på ett litet firande. Undrar hur det firas här? Om det firas? Jaja jag säger grattis till Sverige!! Vore kul om vi firade som norrmännen tycker jag!






Tygla mig?!

Finner absolut noll motivation.

Idag tog jag sovmorgon och tänkte att det gör inget för jag ska ju plugga hela dagen. Men istället har jag glassat i trädgårdsföreningen i solen med glass och Lina. Tänkte att det gör inget för jag ska ju plugga hela kvällen. Men det är en otroligt varm o solig kväll så den kan jag ju inte bara missa inlåst med böckerna. Därför ska jag joina alla ladies förfest/grillfest innan dem drar på sommarX:)

Jag får lita på det jag redan kan för idag är jag omöjlig.

Puss

Lördagstenta..

Vem lägger en tenta på en LÖRDAG? O nej, det är inte en omtenta. Bara en lågprioriterad en som de inte fick plats med under veckan kanske.

OM jag inte hade tenta hade jag garanterat klätt ut mig till ett djungeldjur och gått på SommarX på skolan. Får nöja mig med att höra musiken härifrån. Eller så synd är det inte om mej, jag hann minsann med en utgång på NH o Plattis igår med systrarna Heinefeldt=)

Idag tar min kusin Gustav studenten!!! Stort grattiiiss!

Underbara dagar..

Solen gör ju människan. Lite så är det. Kan gå runt o va småbitter i en vecka om det är grått, men så fort solen tittar fram så blir jag lyckligare än nånsin. Konstigt det där och man borde bo i ett soligare land.

Legat ute i gräset med Marielle o Emma..Boken följde också med men låg fint på väskan under hela vistelsen. Nu har jag varit på coop och laddat upp med massa onyttigt och lite nyttigt för att kompensera. Dags för lagbok.

Hajhaj!

DONE..

Jag o Marris gjorde de sista finslipningarna imorse och blev alltså klara med c-uppsatsen!!! Ska läsa igenom någon gång till och skicka in i början av nästa vecka.

Firar gör vi ute i solen o jag med juridik såklart=)


Grillpremiär..

Grillad fläskfilé, vin o bra sällskap -hade en riktigt bra kväll.

NU ska jag sova för imorgon väntar en fullspäckad dag med jobb och plugg.

PUSS


Yoggi dröm..

En ny upptäckt är yoggi dröm med vaniljsmak. Det är vaniljstång i o såna svarta prickar så man får glasskänsla, hur gott som helst!! Så nu såg jag en annan smak, vit persika och vit choklad. Lät inte helt fel. MMMMM!


Måndag eller tisdag?

Idag har jag måndagskänslor men det är ju faktiskt redan tisdag. Jag känner ofta fel på dagar o gillar när jag är en dag efter i veckorna he he.

Jobbat sedan klockan åtta. Handlade på vägen hem o stötte på en väldigt gammal man i kön..På bara fem minuters tid hade han berättat en hel del om sig själv och sitt liv. Intressant människa som verkade otroligt levnadsglad trots sjukdomar och ålder och jag hade gärna lyssnat lite till.

Nu ska jag plugga i lagboken och de andra tillhörande böckerna.

Ikväll blir det grillning med jobbet, det ser jag fram emot! Har ju inte premiärgrillat ännu, så nu är det dags.

Kram