Lägenhet..

LÄGENHET I STOCKHOLM SÖKES MED INFLYTTNING I JANUARI 2011. 

Alla förslag tas gladeligen emot=)


Djungelvåning..

Jag har glömt att berätta att jag har fått orkidéer! Fina va???


?!?

Marris sms säger "JAAAA äntligen". Jag fattar inget men inser sedan att jag sitter å missar mitt underbara Cougar Town för 22-nyheterna. MMMHHMM!

Macaroons..

Är på tiden att jag testar macaroons. Jag som är helt besatt av kakor borde ju bli helt såld om det stämmer att de är så goda som alla säger:)



Crema di balsamico..

Bra tips i salladen. Hallonsmak kan låta lite skumt men det passar jättebra. Mamma o Eric tipsade mig..Jag har nog aldrig gjort en sallad här hemma, äter aldrig det.. Men i fredags slog jag till o stylade lite. För mig som tycker att sallad bara smakar gräs o inte är nå vidare så är det nog bra att ringla på lite sånthär. Nu ska jag minsann försöka göra sallad lite oftare=)




Nu är jag helt slut efter nio till fem i skolan. Som jag sagt förut så är det dags att jag vänjer mig inför det arbetsliv som komma skall...

Myyyys..

Jag och mamsen har haft en supermysig helg med bland annat bullbak:)


För dig..

Åh, jag älskar Flyga drake för alla fina ord, meningar och liknelser.. Jag är helt rörd och så fort det återkommande  "För dig ska jag göra det tusen gånger om" skrivs så gråter jag lite.

Nu är det helg och idag kommer mamma ANNE på besök, det kan ju inte bli så mycket bättre :)


Snart noll..



VÄDRET
Linköping
+2°
 

Tur det är sol och jättefint ute. Nu ska jag dra på mig massa kläder o cykla till skolan.

Äntligen..

Är Paradise Hotel tillbaka!!!=) Men vad gör herr Schulman där?



Godnatt!

Nu ska jag lägga mej och läsa.


Ostbågar och chips..

Ostbågar. I lördags verkligen håvade jag in dom små liven.. Höll munnen öppen hela tiden för att 1) kunna håva in extra effektivt,  2)jag var o chock över massintaget. 3)försöka andas mellan proppningen. Vårat lilla hörn tömde skålarna bra o snabbt.

Kan räkna de gånger jag köpt hem chips eller ostbågar på fingarna, brukar ju hellre sätta i mig choklad o kakor. 

Min fundering handlar lite om varför jag bara vill ha dessa saker när jag är på fest o aldrig när jag är hemma. Jag har liksom en chipspåse i skåpet men känner INTE för att äta den alls..Först till kvarn.. Tänk om det hade varit en Marabou istället.


Då var..

mina misstankar bekräftade.

Närsynt o lite brytningsfel blev optikerns dom. Med min beslutsångest var det en omöjlighet att välja ut glasögon också så det får bli senare i veckan helt enkelt. Men jag vet vad jag INTE ska ha iallfall.. Hon flashade fram ett par "schyssta pilotbågar".. Seriöst..Ni vill inte veta hur jag såg ut.. En blandning mellan en galen professor och ett stor-emo....




Sunday glory..

Bra kväll igår, var precis vad jag behövde! Jag o Emma chockade utländska besökare med en europeisk dans i hallen och kameran o fulbilder blev ett stort intresse under kvällens gång.

Sov länge idag och ska verkligen inte göra mer än vad jag behöver under resten av dagen. Som tur var pluggade jag igår och slipper det idag. Vill bara glo på tv,äta saker o tända mina fina ljus hehe.. Gossip Girl säsong fyra kör igång ikväll, ska sitta som klistrad:)

Ibland är söndagar bara helt underbara. Fattas bara någon... Saknar DIG!

Puss




Tom garderob..

Samma problem varje gång, det är HELT otroligt!! Jag har INGET bra att ha på mig ikv...ååååh.

Jajaaa...Ska deppa i mig alla chips å ta en glänsande kroppsstrumpa...

Ikväll blir det inflyttningsfest i t1,ska bli kuuul:)

Bumbibjörnarna:)

Igår hade vi Idolmys med ost, kex o kanelbullar hos mej. Under kvällen fick jag veta att Bumbibjörnarna börjat gå på tv igen. Uppe med tuppen för att se min favvo i morse å jag blev verkligen inte besviken!!Blir helt lyrisk av att se bibbi och gänger studsa omkring i bumbidalen =)
 


Tack och hej!

Idag jobbade jag sista dagen på AW. Kommer sakna det och speciellt Frida!! Men just nu har jag verkligen inte tid..

Fick så fina blommor så. Aldrig haft blommor så dom fick stå i en kastrull tills Sara B bistod med ett ölglas hehe.:)


Rainy..

Åh va less jag blir. Det spöregnar och är helt svart ut. Nu ska jag cykla till jobbet..Får nog dra en Coop-kasse över huvudet!!


Lömsk..

Börjar jag bli förkyld??? Det är NÅTT som smyger sig på...

Härmed påbörjas bekämpning med alla möjliga preparat!

Gud hör bön..

Mina element är påslagna igen!! Hallleee halleeee!

Hemma igen..

I eftermiddag kom jag hem från España. Vi har hunnit med Costa brava, Barcelona, Sant Cugat, museum-invigning, namnsdagskalas, Eada-väkomstdrink, mat, mat, mat, mat, vin, vin, vin, shopping å mys=)

Flög från Linköpings flygplats så mellanlandade i Amsterdam. Grym flygplats som har det mesta av allt så där var det inga problem att hålla sig sysselsatt. Nu var jag så trött så jag låg o halvsov i en fotölj men nästa gång dåååå ska jag gå på chokladcaféet och sitta i en massagestol...

Planet gick 6.30 imorse så vi var uppe å hoppade redan vid 4. Så nu är jag bra trött.. Ska bara se klart på Cougar Town..Sen ska jag sova.


FINT VARE!

Woooop..

Imorse fick jag en märklig och oläglig ögonattack precis innan tentan. Jag såg knappt någonting för det bara flimmrade o kom svarta saker framför ögonen. Kopplade på texttydarförmågan så det gick bra när jag väl kunde se vad det stod i frågorna.

Detta var sista tentan inom programmet, happy!Sen finns det ju några juridiktentor jag tänkte beta av med men det är en annan sak.

Nu drar jag outlandish för att fira en ledig helg! Lite sol och värme tack!