Sista dagen..

pa ar 2008.. Minns nar det var milleniumskifte..Kanns inte sa langesen..Men det var ju ngra ar sedan nu.

Gardagen da.. Jag hangde hos Emma heeela dagen lang.. Vi lagade spagetti med kottfarssas, drack lite rodvin och tittade pa Brody i the Hills hehe. Tog en svang ut for att kopa churros ocksa, grymt goda var dom. Men jag var sa matt sa jag inte kunde njuta till fullo.

Senare motte vi upp en killa fran Italien som jag har pratat med en gang. Han hade tva kompisar har, en tjej o en kille. Sa vi gick tillsammans till en bar dar vi drack mojitos och kastade pil. Emma tog hem matchen, men ja va inte sa dalig jag heller. Det var en jattetrevlig kvall! Var hemma runt fyra och dunsade i sangen.

Vaknade val runt tva idag av ett telefonsamtal.. Bra att jag kom upp.. Var namligen tvungen att fixa lite saker.. Forst gick jag till The phone house for att fixa nytt SIMkort. Fick behalla mitt gamla nummer sa det var jattebra.. Sa nu vet ni, jag har jvar mitt gamla. Efterat gick jag och Emma och handlade infor varan middag ikvall. Sag ut som ungefar fem personser ska ata.. Rejal dros med efterratter hahaha. Meeen det ar val bara nyar en gang om aret. Lastade hem allt till Emma och jag tog mig vidare till Sutton klubb.. Kopte biljetter till kvallens fest dar..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska bli grymt skont.. Forstar ni hur ackligt mitt har ar..Tillochmed Emma sag att det borjade bli lite dirty haha.

Jag ska halla hart i min vaska. Men nu har jag varken kamera eller en snygg mobil sa tjuven skulle enda va grymt missnojd.

Puss ha en fin kvall alla


Att vaga upp..

Idag har jag en dalig hardag.. Eller rattare sagt sa har jag smutsigt har..Men jag vagrar tvatta det..For det vill jag ju gora imorn pa nyarsafton.. Och NEEEJ, man kan inte tvatta haret tva dagar i rad.

Haha dessa hartvattningsproblem hade jag och Jojsan hela gymnasietiden.. Vi tanjde pa granserna och gick utan tvattning i tre dagar for att spara pa haret och fa grym effekt nasta tvatt.. Troor vi laste for mycket veckorevyn haha.Men det sitter fortfarande i lite tror jag... Men om jag inte har slingor kan jag fuska lite och tvatta varje dag,men nu kan jag inte skylla pa det inte.

Iallafall.. Nar man har smutsigt har och kanner sig lite sliten sa maste man ju vaga upp det.. Det gor jag med klackisarna.. Jag undrar om detta kan vara arets samsta beslut.. Nya stovlar med klack i 36 (fanns inte 37) och en heldag pa stan. Skymtar jag skavsar....? MEN da, mina vanner, tar jag bara metron hem och byter. Svarare ar det val inte.

Nu ska jag borsta tanderna.

Bloggerskan ar tillbaks..Kanner ni gladjen..

Puss

14 timmars..

somn.

Dackade i sangen klockan atta (!!) igarkvall. Har aldrig varit sa skont.. Jag hann inte ens tanka en tanke, bara somnade pa en gang. I vanliga fall brukar man ju hinna med att fundera lite men inte igar inte.

Sov skont till tio imorse. Sa nu ar jag utvilad och redo for en heldag pa stan! Ska leta efter en snygg nyarsklanning..Lovar mig sjalv att bara kopa om jag vekrligen tycker den ar snygg. Annars ar jag ganska bra pa att kopa ngn bara for att.. Darfor har jag en liten dros nyarsklanningar, alla ar fina..Men ingen sadar jattefin.. Sa idag VET jag att jag har en bra klanning hemma OM jag inte hittar ngn battre=)

Ha en bra dag,

Puss

Comeback..

Jag var utbrand..Alla elaka kommentarer knackte mig..

Hehe eller nej. Jag hade bara lite lov...

Fatta hur skont jag har haft det under dessa tio dagar i allas varan metropol Koping. Jag har;

- Haft mysigt i soffan.
- Festat, bade pa hotellet och hantis. Bra drag maste jag saga, de haller mattet an idag.
- Atit mammas underbara dillkott.
- Atit pappas jattegoda fiskgryta.
- Atit julbord pa julafton och under det arliga slaktkalaset ute pa landet.
- Fikat.
- Traffat de som jag har saknat!!
- Kollat pa film. Mycket mission impossible blev det.
- Fryst (eller heter det frysit...Dar fick jag en funderare...)
- Pratat med polis och forsakring om min mobil och kamera.
- Sjungit singstar tills jag tappade rosten.
- Atit mycket Noblesse och lussekatter.
- Varit nojd,glad och ovanligt avslappnad.
- Fatt prickat pa hakan (tror vi har radon i vaggarna,far prickar varje gang jag kmr hem)

Det var en bitter manniska som akte med papsen klockan tva i natt till Skavsta. Jag sa inte ett ord i bilen haha. Jag ville bara stanna kvar hemma och fortsatta mitt glid. Men iofs fortsatter ju lovet har ocksa, sa sa illa ar det inte. Och sen kommer ju mina kara foraldrar hit den 2a jan,i veckan alltsa,kul!!

Sista gangen med Ryanair hoppas jag. Bussar och allt sant gjorde mig helt sjukt sliten. Inte sa konstigt med tanke pa min nya vana att inte somna hmmm. Jag dog av trotthet pa planet och blundade hela resan. Men sov inte, detta ar viktigt att papeka,for jag kan inte sova pa andra stallen an i sangen. Och sen ar jag sa jakla trott pa att packa om. Pa hemresan hande det..Och imorse igen..Min vaska vagde 20 kilo..Oj..Jag som vagde den hemma..Men sa slangde jag i en massa efterat som jag inte tyckte skulle gora san stor skilland. Men jojo, ompackning igen. Pasarna och jag idag igen.

Hem en timma. Akte och at pizza med Emma.. Hjalpte Emma med vaskorna till hennes nya lagenhet,den var fin! Efter det tog vi metron till Ikea..Jag kopte inget..Men spanjorerna var helt vilda, aldrig sett sa mkt folk pa Ikea, inte ens i Vasteras. Metron hem igen..Handlade lite.. Satt mig har..

Jag tycker att det ar valdigt ackligt i min lagenhet.. Det ligger fimpar i handfatet och andra saker i toaletten. Jag DOR!! Blaaaa. Sen luktar det gammal cigarett om alla mina saker ocksa. Trott blir jag!

Ska sova tidigt idag..Men nu har trottheten plotsligt forsvunnit. Typiskt..Jag ar nog overtrott. Lagger mig nog och laser min Veckorevyn. Glomde helt bort den pa planet.

Puss




3 manader..

Pa bara denna lilla tid har man anpassat sig ratt sa mkt till platsen man ar pa. Konstigt att hora svenska overallt och att saga hej istallet for hola pa Hemkop haha. Men det lagger sig nog efter ngra dagar... Jga har aldrig varit borta hemifran sa har lange, tva manader var mitt rekord forra aret i Tarragona.

Har handlat pa Hemkope och besokt systemet. Sant ar ju ocksa konstigt..Har maste man tanka pa leg och pa att det stange tidigt pa lordagar..Annars kan jag ju glida ner till en pakistanier eller kinesaffaren for att kopa litte bacardi=).

Ikvall blir det fest har i koping!! Kul ska vi ha.

Men nu ska jag till Frissan och blonda mig..

Hade braaa

puss

En hemsk resa..

Kvallen borjade perfekt, vi spelade olspel och at lite pizza. Fortsatte lika bra med dans flera timmar i streck pa Sutton.. Jag var saa nojd med stallet och tankte for mig sjalv att ahh vilket bra stalle, har ar det inte sa mkt skumt folk heller. For det sag verkligen inte ut som det.

Sen ser jag att min vaska ar oppen..Och att kamera och mobil ar borta..Gud vad ledsen jag blev..Jag gav mitt hemnummer till taxichaffisen tillochmed, sa desperat var jag..han fick namligen order att ringa min mobbe..Och OM de skulle ringa tillbaks sa skulle han ringa hem till mig ehh..Men jag hade val lite tur i oturen att kortet och pengarna var kvar. Annars hade jag ju inte kunnat ta mig med bussen till Girona..Var iofs nara att det inte gick iallafall..Men joo jag kom ivag tillslut.

Stackars mamma var uppe vid sex och skuylle ringa och se sa jag var vaken. Men jag svarar ju inte..Istallet svarar en spanjack..Mamma fattar ingenting och blir jatteradd..Men som tur ar ar jag ordniungssam och skickar mail till mamma och berattar att jag tappat bort mobben..Sa hon kunde bli lite lugn igen..

Val framme pa flygplatsen traffar jag en kille..Han fragar om jag minns honom..Jag tankte att har har vi val ytterligare ett psyk som ska stalka..Men visade sig att det var en kille fran Sverige som kollade pa samma lagenhet sio mig i borjan. Sa det var trevligt att jag fick sallskap pa planet hem.

Just ja..Skulle checka in bagaget..Overvikt saklart.. Sara Paulsson hade inte tankt sa langt..Tog en liten vaska som handbagage, sa fick packa om i plastpasar fran snabbkopet herregud.

Pa Skavsta kommer inte min vaska.. Fick springa runt och fraga..Visar sig att den hade ramlat av vask-bilen och lag ute pa flygfaltet.. Nar jag far vaskan och ska ga ut sa stoppas jag av tullen..De vill kolla igenom min vaska..Seriost,ser jag ut som en knarklangare? Kanske lite, med tankte pa plastpasarna i handerna, sminket fran kvallen innan och roda ogon (kanske luktade lite vin med). Men det sjukaste ar iaf att ena polisen fragar om han far oppna mina julklappar..Jag sa NEJ..och han lyssnade..Hade ju kunnat gomt flera kg kokain dar om jag ville..Men det ville jag inte.

Efter det var jag SA trott. Hoppade pa bussen till Arboga..Och mamma hamtade mig dar.

BLAAAA vilken hemsk resa och garkvall. Tror jag tyckte allt blev mkt varre eftersom jag inte hade sovit ngt..Massa jobbiga saker plus att man ar sjukt trott pa samma gang..Kanske hade varit battre att stanna hemma..Men samtidigt hade jag ju kul och det var sista kvallen for ngra. Men jag vill ha tillbaka min mobil och kamera....

Nu myser vi i soffan. Stackars mamma ar sjuk.. Jag hoppas jag kan halla mig ifran influensan.. Det ar sa skont att vara hemma...Lussekatter, pepparkakor och Noblesse bjuds det pa ikvall.. Ska se filmen Kim novak badade aldrig i genesarets sjo om ett tag. Sedan maste jag nog sova..Har inte sovit pa 38 timmar, helt sjukt..Vet inte vad jag gar pa nu..Kanske sockerchock=)

Puss

Jakla idiot..

Jag har haft sa himla kul ikvall. Allt ar varit helt perfekt..Tills jag upptackte att bade kamera och mobil inte fanns i vaskan..Nan har stuckit ner sin aclikga hand i MIN vaska och tagit MINA saker...FAN vad ledsen jag ar nu..

Tog taxin hem pa en gang...TUR jag hade kort och pengar kvar..

Jakla idiot..Jag hatar dig som har tagit mina saker..Hoppas du ar nojd med en rosa kamera..fan..

Jag har ens aldrig tappat bort ngt sant..Och nu har jag inte heller gjort det..Ngn har tagit de av mig..ahhhhh..

Och jag aker hem om tva timmar...Utan telefon..Mamma..Hur ska vi ringa?? Jag forsoker ringa dig pa ngt satt om var och na du ska hamta mig...

Puss sara..

Jullov..

Borjade dagen med tenta..40 fragor..Tur jag hade pluggat in detaljer..Men enda inte tillrackligt,for ngra hade jag ingen aning om och fick chansa lite. Och rakneuppgifterna gick bra..Sa hur som helst sa kandes det bra:) Var saaa skont efterat,kanslan ar verkligen den basta.  Nu har jag jullov till den 12e januari!!!!

Sa andra halvan av lektionen nar vi gick igenom caset sa satt jag bara och dromde och kollade pa klockan. Jag horde ingenting..Hade inte ens last hela caset sa jag kom val undan ratt bra..

Efter skolan gick jag till Dinos och kopte en baguette,den var fin som alltid. Sen promenerade jag hem i solen med ett leende pa lapparna.. Val hemma sa fixade jag lite men sprang ut pa stan ratt snabbt..Motte upp Emma pa Topshop och dar fanns det mycket fint..Hittade en bla klanning..Och en svart med spets upptill..Men kopte bara den blaa.

Emma skulle ivag och traffa lagenhetsfolk sa jag fortsatte till det nya HM..Lika imponerad den har gangen..Det ar sa sjukt fint!! Kan inte beskriva..Sen har de Personal shopper ocksa..Flashigt for att vara HM..Och sa tycker jag att de har mkt finare klader i den butiken an i de andra..Hittade vaaarsta skorna..Svarta med HOG plata-kilklack.. Men grejen var den att de var lite pa gransen till prostituerad-look.. Fast snygga om ni forstar..Men jag avstod.. Sedan gick jag i lite andra affarer och kopte mina tva forsta och sista julklappar for i ar :)

Motte upp Emma igen for en fika pa Starbucks..At blabarsmuffins..Men tycker de med choklad ar mkt godare..Och jag fattar inte riktigt grejen med Stabucks..Kanne rinte att det ar ngn speceill upplevelse, mer som vilket fik som helst fast lite dyrare.

Sedan sa vi hejda och gick till varsin metro och akte hem.

Ikvall blir det fest med klassen..Onskar att jag hade bokat flygbilhjett pa lordagen istallet haha.. Men nej nej, jag ska upp innan sex imornbitti. Har funderat och ar nog bast om jag inte gar och lagger mig,for da kmr jag aldrig vakna. Jaja..Forst ska vi iallafall bestalla hem pizza till Federico..Och sedan blir det fiesta..Och vidare till en klubb.. Jag hoppas Emma och hennes homies ska ut med!!!

Det ska bli sa himla kul. Men jag ska ta det lugnt med tanke pa mitt flygplan imorn.

Saknar er dar hemma..Men imorn kmr jag..Da ska jag mysa med mamma hela kvallen..Pappa ocj Eric ar i London och kollar fotboll.. Pa lordagen ryktas det om storfest igen i Koping..Blir braaaa..Blir bra..

Jag bloggar ng inatt igen nar jag kmr hem och sitter och vantar pa att ga till bussen hehe...

Puss


Bra planering..

Jag gick upp lite tidigare imorse for att packa..Och plocka in tvatten..Var nara pa att glomma den..Haha arg jag hade blivit om alla de dar sakerna hangde kvar har och dinglade. Tycker det ar ganska mysigt att packa..Vaskan ar nastan full,men inte ens i narheten hur full den var nar jag akte hit. Fick ju reseskrack och skulle inte ens aka hem over jul..SA sjukt jobbigt var det att bara och slapa pa all packning..Trodde jag skulle bojra grata ojojoj.

Om en timma ska jag till skolan..

Sa nu blir det frukost ..

Gor tenta, har lektion om globalisering och aktiemarknaden, stannar kvar och skriver projektplan....

Vi hors efter det!!

Puss

Sa..

nu ar det slutpluggat har hemma...

Aven fast det finns saker som jag fortfarande inte kan. Jag hatar att inte kunna allt, jag vill alltid kunna allt. Eller atminstone TRO att jag kan allt, da gar man ju dar i sin egen varld utan att oroa sig iallafall. Men nu vet jag att jag inte kan allt och det ar inte sa kul. Ska fraga innan lektionen imorn sa hoppas ngn ar dar och kan reda ut mina doubts...

Och sen finns det en siffra i pluggmaterialet som jag bara inte fattar var den kommer ifran. Det ar BPA=168.. Vada 168??? Har gjort allt man kan gora med alla siffor men inget som bli 168!! Jag blir sa trott..Tror den aktien ar vard noll,..for jag kan ju inte rakna ut vardet om jag inte har den dar 168!!!jdkdshdjkhdjhd.

Men annars sa!! Ska ut i tvrummet och ata lite yogurt och flingor och tanka pa annat.

Wish me luck.

Puss fran mig.

Pizza..

guuuud vad gott det var.

Vi var pa ngt italienskt efter skolan ngra stycken.. Det fanns pizza och pasta..Da far man ju passa pa att variera sig..Tankte att jag ater ju pasta sa gott som varje dag..At vesusivo som var den finaste i Spanien hittills mmmmm:)  Jag skrattade ihjal mig nar en klacker ur sig ett uttryck pa engelska som var lite ackligt..Men han fragade en annan kille..Killen forstod inte mkt..Men jag skrattade sa jag dog.. Jag tror att jag har blivit riktigt hardad av den har terminen.

Dessutom sa hade en i klassen sett tva nya namn pa klasslistan.. Han trodde det var tjejer..Men han visste inte riktigt med tanke pa namnen..Alltsa maste det vara folk som nte ar fran Sydamerika annars borde han ju veta om det var killar eller tjejer. Kul att det kmr tva nya nasta termin iallafall:)

Idag hade vi sista lektionen infor tentan imorn..Den varsta av dem alla var det. Usch.. Jag tyckte jag hade koll..Men sa kom allt det har.. Jag flydde till pizzan istalelt..Men nu kan jag inte fly mer..For nu ar jag hemma och MASTE ta tag i det..En miljon nya formler kanns det som..Om vardering av foretag..Jag har ens aldrig sett de dar formlerna forut bllaaaa.

Nu KOR vi.

Puss

17e december..

Och en manad kvar tills min 22 ars dag.. Vet ni hur nara jag var att skriva 21..Onsketankade..Jag vill inte bli aldre nu, det har racker gott och val -man har redan for tre ar sedan gatt ut i datum pa lokalkrogen och far val borja speja mot finlandskryssningarna snart.

Men tycker enda om att fylla ar. Kan ju latsas att jag blir 18. Det kanns ju som det var igar jag fyllde det..Nu ar liksom Eric snart 20 och han ar typ 12 for mig fortfarande.. Ojojoj..Maste tiden ga sa fort..

Ska till skolan nu.. Forst har vi renta variable, det amne vi har prov i imorgon. Lite oroad over vad vi ska gora idag..Pa planen star presentation,men jag har inte gjort ngn presentation,missat ngt? Efterat ska vi jobba med en inlamning i samma amne som ska in imorgon. Sedan ska jag hem och hardplugga infor tentan tomorrow.

Det ar mkt nu, men jag mar bra maste jag saga. Borde kanske deppa efter gardagens prov men jag ser framat hehe..


Puss

Godkvall..

Jag sitter har och lyssnar pa Ace of base..Grymma!! Jag forsoker komma pa mer musik som jag gillade forut..Men det star lite till.. Men det jag hor funkar ett tag till All that she wants och The sign. Sen ar det saklart Pandora och Basic element ocksa, men det far jag dra pa i helgen istallet ;)

Ikvall har jag bland annat borjat packa vaskan och funderat lite mer pa vad jag behover ha med mig. Det ar ju kallt hemma(ar det iofs har med) men jag har EN varm troja. Men ligger nog ngra varma hemma ocksa saaa. Slog mig vilken jattetsor vaska jag har..Den kandes mycket mindre nar jag akte hit..

Hittat pa varldens godate grej! Eller det ar egentlgen inte jag som har kommit pa det alls.. Det var en svensk tjej som bodde med mig en manad pa Corcega. Hon at mackor med philadelfia och apple pa. Later skumt men idag testade jag och det var valdigt gott!!

Jaja, nu ska jag fona haret! Hur ar det dar forresten, med fonen? Ska man fona eller inte? Ena stunden star det i tidningarna att det sliter pa haret, nasta stud star det att det sliter mer att sova med blott har? Men jag fonar val pa tills jag hor ngt nytt.

Puss

Arga manniskor..

Ngra i min klass vill ga pa bio..Borjade konversationen men Sag bara ja Sara. Jag undrade till vad och da var det bio pa gang.. Sist sa jag nej for att jag satt fast i min forra lagenhet.. Nu sa jag nej for att jag maste plugga.. Det ar for manga sma detaljer att memorera till torsdag.. Men egentligen tror jag att det ar fardigpluggat for idag. Sen orkar jag inte kla pa mig och ga ut i kylan heller. De tycker att jag ar en trakig en o de har de nog ratt i.. Jag ar ganska trakig. Tycker det ar ratt skont att sitta for mig sjalv maste jag saga och gora ingenting.

Det jag egentligen ville saga er var att det ar brak har utanfor. Eller i ngn av lagenheterna..Forst horde jag en tjej grata jattemycket..Sedan en kille som pratar och forsoker lugna henne och sedan hor jag en krasch i golvet av ngt glas som gar sonder. Han skriker neeeeeej och hon borjar grata annu mer. Undrar vad som hander? Om jag ska spekulera tror jag det ar ett otrohetsdrama och mannen hade fatt en fin tallrik av den andra kvinnan som hans fru nu upptackt och hon kastar den i marken. Eller vad tror ni...?

Nar vi bodde pa Kabul i borjan har sa horde vi ocksa ett forhallande-brak jag och Emma. Vi var forbannande, skulle sova och upp tidigt morgonen darpa for att leta lagenhet. Sa runt fem eller sex pa morgonen borjar de braka utanfor varan dorr. WE´RE DONE! DONE! DONE! DO YOU UNDERSTAND, DONE?! Sedan klappade hon i handerna. Killen fick inte en syl i vadret.. Hoppas att han var vard det iallafall. Sen sticker Emma ut sitt trotta huvud i korridoren och sager at dem att sluuuuta he he..Ojoj vilket drama det var.

Nu ska jag fixa ngt att ata..Och lara mig ngra fler detaljer.

Puss

Jag trodde..

nastan jag skulle slippa projekt nasta termin. Men inte daaaa!! Sa nu far vi skriva projektbeskrivning och sant imorgon efter skolan. Varfor ska vi gora projektet for? Man haller pa med det hela nasta termin..Och det ska presenteras for en jury och gruppen ska ha kostym. Jag ar ju bara pa intercambio och kmr inte ens fa ngn master fast jag gar klart ett helt masterprogram. Men okej..Okej.

Nu sitter jag har igen..Haha..Jag akn verkligen inte halla mig borta...

Haller pa och tvattar ocksa..Nu igen.. Nu forstar jag varfor mina kalder var dyngsura efter forra tvatten, hade "utan centrifug"..Smart...Men nu ska de nog inte droppa om kladerna nar jag tar ut allt ur maskinen=)

Nu ska jag lasa!!!

Kassst..

Jaha, da har man skrivit sin samsta examen NAGONSIN. Har aldrig misslyckats pa en tenta sa det har blir nog min sorgliga debut. Som jag skrev var lasningen bara bortkastad tid. Tre fragor som fick mig att kanna mig ganska dum. Men verkade som manga kande detsamma..Det var kaos, bara 45 minuter sa folk blev stressade.. Och efterat grat manga..Marks att man ar i ett annat land dar det visas lite mer kanslor an hemma...

Men jag far val forlita mig pa inlamningsarbetet som gick bra. Det har ju ocksa en del av betyget.

Men iallafall - fan vad trakkiiiigtt!!!! Jag vill ju vara nojd efterat.

Ska borja plugga Renta variable nu.. Pa torsdag har vi var sista examen for den har terminen. Forst ska jag bara ut och kopa lite frukost sa jag har till imorn.. Sen koooor jag.


Puss


Tisdag..

Alla veckor har som har gatt sa fort.. Jag har ju inte hunnit med alls, plotsligt har det bara blivit fredag. Men den har veckan kanns vaaaldigt langsam. Det ar bara tisdag idag och jag kanner att det ar dags for fredag redan. Tror det ar for jag gar och ser fram emot torsdag och fredag ganska mycket.

Nu ska jag ga till skolan..Hoppas det inte regnar ute..

Igar ringde jag pa en tvaa forresten, perfekt lage och pris..Men sa ar det omobelerad..ALLTID ngt.. Finns mobelerade, billiga lagenheter men de ligger i utkanten allihop, finns de i centrum som ar svindyra..Och sa har vi de omobelerade pussst.

Kanns som det bara ar trotta inlagg nu for tiden..Men jag ar verkligen trott,tror jag aldrig har kannt mig sa trott under en sa lang period som nu. VILL verkligen inte ga upp pa morgonen..Skulle nastan gora vad som helst for att fa ligga kvar..Och da..Da behover man jullov.

Puss


Jag saknar..

min mamma och pappa.

Pratade nyss i telefon och de ar varldens roligaste. Jag skrattar ihjal mig.. Sedan undrar jag om mamma ringer hemifran och om inte det har kmr bli dyrt da far samtalet ett tvart slut. Ja,det gor ja, ojoj blir nog det, hejdaaa vi far maila.

Bara tre skoldagar kvar (och TVA tentor,suuuck) sedan aker jag hem.


Kolla vilka sota turister i Pisa!

Trott manniska..

det maste bo har utanfor. Nu har Broderjacob-vackarklcokan spelat sangen fyra ganger idag. Forst imorse nar jag var uppe. Da vaknade han/hon fran nattssomnen. Sedan nar jag kom hem fran skolan. Da hade han/hon sovit siesta. Sedan ngn timma senare. En till siesta? Och nu ringde den igen..Kanske ar trott efter middagen.Jag ar iallafall jattenyfiken pa den dar vackarklockan och vem det ar som ar sa trott.. Funderar pa att anlita Sherlock,hon brukar namligen losa fallen hehe.

Jag har skrivit en till sak pa listan over saker jag ska ta med hemifran (jag har listor till allt,jag vet. En onskelista, en ta med mig hemifran-lista, en packningslista till fredag) -mina farskinnstofflor. Jag fryser alltid om fotterna har.. Har en lang process for mig varje kvall.. Fotterna ar iskalla nar jag lagger mig..Sedan borjar uppvarmningen..Det tar ungefar tjugo minuter..Gar till som sa att jag tar pa mig strumpor, lagger en handduk pa elementet och sedan runt fotterna och sover med overkastet over tacket. Darfor tankte jag att det vore ju smidigt att ha farisarna har. Innan jag skulle aka hit sa skrattade mamsen och sa att hohooo de har behover du val inte, och jag holl med hohohoooo nejduuu Spanien hallaa!!
Men jodu.

Det var jattegott med fiskpinnar,potatis och sas forresten, nojd ar jag.


Puss

Ahhh..

forstar ni hur gott det ska bli att ata middag?! 

Jag har potatis pa spisen och till det blir det fiskpinnar. Kopte ngt som jag tyckte sag ut som fisksas ocksa, den var vit...Oppnade nyss och luktade och det var ratt. Vilken tuuur... Jag ar hungrig nu.


Emma: det var Patrik Andersson.




Hej hopp..

kaffekopp....

Det regnar jattemycket ute nu, later det som iallafall. Jag har skruvat upp elementet pa 35 grader sa jag mar bra har i mitt lilla rum.

Jag har trakigt..Borde inte ha det egentliegn for BORDE ha saker att gora. Men mmmm. Jag kollar pa lagenheter.. Igar hittade jag ett gang 2or..Men de svarar inte nar Emma ringer..Och nej,jag vantrivs inte i den har lagenheten,den e ganska mysig..Men tycker bara inte det ar jattefrascht att hon roker inne som jag sagt. Tillochmed pa toan,det ligger fimpar i handfatet haha...

Sen sag jag en etta alldeles nyss ocksa som inte var alltfor dyr, 700 mer an vad jag betalar nu...Men den kanske ligger lite for langt bort? Ska kolla kartan..

Jag uppdaterar nog snart igen denna trakiga mandag!!!

Imponerad..

Borjade dagen med den langsta metroturen pa lange. Akte heeeela grona linjen till den nast sista stationen,da ar man ganska langt bort. Haha har iofs akt ganska langt bort en annan gang med nar jag o Emma skulle kolla pa aen lagenhget har i borjan. Vi hade ju ingen aning om de olika omradena har sa satte oss glatt pa metron..Och insag ganska snabbt att vi skulle till en forort sa vi kollade aldrig pa den lagenheten.Minns inte om det var for att vi inte hittade den eller for att vi var svettiga i varmen.

Jaja,jag kom iallafall fram. Borjade med att dela in oss  i tva grupper och var grupp borjade med en "forelasning" om FC Barcelona - mes que un club (tyckte jag hade hort ngt liknande forut och det har jag ju..Pa Luis blogg). Berattade om att det inte bara var en lag..Utan ett foretag med en massa olika samarbeten med Nike bland annat. Fick se lite siffror i balansrakningen och sedan var vi klara. Det som var grymt var att de hade kontor inne i Campnou,hur flashigt ar inte det? Dar skulle jag vilja jobba..Inte for att jag ar sa fotbollsintresserad,men iallafall,tank er!!

Sedan gick vi pa tur..Jag var lite arg for att jag inte hade med kameran..Men hade ju mobilen sa fotade med den. Men sa kom problemet..Jag far inte over bilderna till datorn..Har inte programmet pa datorn och skivan ar hemma i Sverige. Iallafall gick vi ut pa laktaren och fick kolla -det var grymt maktigt..Trodde aldrig att det kunde vara SA stort..

Efterat var det dags for museét.. Dar fanns det lite av varje. Bland annat en tavla med olika spelarnamn fran olika delar av varlden..Sverige hade Henrik Larsson och ngn till som jag inte minns namnet pa som representanter.

Pa vagen ut fran museét kunde man ta roliga kort. Sa att det sag ut som man stod bredvid en barcelonaspelare och hade arenan i bakgrunden, jag blev sugen pa en gang. Koade och alla fick vanta for att jag ville va med pa kort..Men nar jag kom fram kostade det 30 euro..Da blev jag snal och vi fortsatte framat.

Avsultade med jattebutiken med FC Barcelonagrejer. Fanns allt mojligt..Tillochmed klader till hunden och till spadbarn om man ar en trogen supporter. Sag jordens sotaste sma skor till bebisar,jag tankte kopa i framtida syfte..Nastan..Eller for att ha som prydnad hehe. Men blev inget kop den har gangen..For jag ska nog dit igen.

Sag manga hangivna fans.. Mycket engelsman med kameran i hogsta hugg.. Det fotades helt sjukt mkt..Och en av klassisarna var inte sa mkt samre han hehe. Blev nog en och annan film.

Blev sugen att kolla pa en match i var nu.. Nu trillar familjen dar hemma av stolarna tror jag.. Fast bara om jag har en bra plats nara planen och nara till fiket=)

Pa vagen hem kom jag lite vilse. Hittade inte metron voi hade gatt av pa..Sa jag gick och jag gick..Och kom tva metrostationer bort..Hmm.

Jag ar iallafall valdigt nojd med dagen!!

Idag vet jag egentligen inte vad jag ska gora. Verkar som de flesta kanner detsamma om tentan imorn,att man inte kan gora sa mkt for att forbereda sig.. Och samtidigt vill jag inte borja plugga till tenta nummer 2 den har veckan innan jag har den forsta klar.. Sa jag laser val lite till da for att fa lite mer koll pa vart allt finns..For vi far namligen ha med oss allt material och hur manga bocker vi vill.. Bara det visar ju pa att han kommer att krangla till det!

Puss och kram!

I´m off..

Nu gar jag ut till metron och beger mig mot Palau Reial dar vi ska traffas...Jag har varldens samsta lokalsinne sa hoppas metron stannar PRECIS dar..For leta gator i den har staden kan jag vara samst pa.

Jajaaa..Vi hors val i eftermiddag nar jag beklagar mig och ar bitter pa lasningen.

Puss

Jag utvecklas..

Vet ni vad som har hant?? Eller vad jag har upptackt??

Joooo. En visdomstand borjar komma fram i min mun, langst in dar den ska vara tror jag. Jag ar overlycklig trodde aldrig jag skulle fa ngra sana tander haha. Men undra hur lange till jag kmr vara glad,nar far man jatteont?

Tank om jag far akutont i natt,da maste jag aka till doktorn och hur forklarar man ordet visdomstand? Fast chansen ar nog inte saaa stor plus att det kanske inte gor saaa ont sa att jag maste till akuten=)

Men jag har bara fatt en hittils, blir ju lite konstigt,vill ha tva sa att det ser jamnt ut. Inte for att de syns,men tandlakaren ser ju iallafall!!

Jag ar inte na trott alls idag.

Kylen ar halvtom..Men ett litet dilemma..Jag vill ju inte kopa pa mig en massa nu nar jag aker hem snart..Sa da kanske jag ar forlaten om jag ater ute lite den har veckan,va bra=) Nej men jag har faktiskt tva matlador och en carbonara pa burk ocksa.

Pa fredag aker jag heeeeem,nedrakning.

Sager godnatt nu (men tro inte att jag ska sova an) !

Yehyeh and it goes..

la la la...

Jag ar ganska rastlos. Pa dagen laste jag en del..MenMen nu pa eftermiddagen/kvallen vet jag inte vad jag har gjort. Gjorde iallafall ett forsok till att kolla pa The hills pa datorn,men vet ju inte vilket avsnitt jag sag sist sa kunde aldrig bestamma mig for vilket jag skulle se.

Istallet har jag lyssnat pa Ace of base pa datorn och dammsugit rummet. Nyst hela dagen sa tror det var pa tiden..Hoppas bara det var dammet for ar inge sugen pa en forkyldning. Och jag at inte makaroner till kvallsmat..Slog till med omelett och omvaxling fornojde =)

Var ute och forsakrade mig om att man kan aka fran min metrostation till den vi ska ses vid imorgonbitti..Och jaada det kunde man minsann..

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Puss

Namn..

Alla -son namn borjar minska  popularitet. For nu ska man minsann heta Brunstgnagg eller Cyklist i efternamn.

Har ar ngra efternamn som folk vill byta till...

Namn som godkandes:
Adleburg, Bågenklint, Clintsol, Cyklist, Drömstedt, Gyllenväst, Knyckare, Liljelycka, Lyxbäck, Minnesstjärna, Ridderton, Ruskelöv, Silwerflyckt, Skogshjärta, Soldikt, Stiernhoff, Vindhjärta, Wargswärd.

Namn som inte godkänts:

Anncoccozz, Brunstgnägg, Donadoni och Hela Härligheten.


Men serioooost Silwerflyckt kan vara det tontigaste jag gort. Jag skulle aldrig kunna gifta mig dar alltsa!! Spaceat namn.. Heter nastan hellre Hela harligheten haha..


Pa tal om namn.. Finns ett stalle pa internet dar man skriver upp pappas och mammas namn sa far man fram vad tjejbarn och killbarn ska heta. Jag skulle egentligen heta Emma..Men det roligaste av allt ar ar Emmzi egentligen skulle heta Åslög. Det kan vara det roligaste namnet jag hort=) Johanna skulle heta Iris..Det ar ocksa kul..Jag ska borja kalla henne det.

Jaja ...Jag gor sa mkt kul som ni ser..Men nu har jag kollat upp alla jag kanner..Vad dem EGENTLIGEN skulle heta..Det ar ju bara en massa error overallt..Inte en enda foralder som har gett sitt barn ratt namn ska jag saga er.

Puss


Varning..

Det finns en man i huset. Han heter Ricardo..Undrar om det ar hennes man eller vad det kan vara? Han vaknade iallafall har. Hoppas det inte ar en nyfunnen date sa att hon ska bli kar och slanga ut mig har ocksa! Haha det vore ju lite typsikt.

Jag laser..Economía internacional.. Vet inte vad jag ska gora egentligen..For precis som jag skrev igar sa kmr INGET av det jag laser komma pa tentan..Men OM sa kan det ju vara bra att lasa iallafall..

Annars ater jag digistivekex med philadelfia,det ar jattegott..Och sa har jag cola ocksa..Sa det gar ingen nod pa mig som vanligt..

Men jag tror att jag kommer bli en makaron snart..Sedan jag flyttade hit den 3e december har jag BARA atit makaroner till allt. Sa 11dagar i rad makaroner tva mal om dagen. Men tycker potatis tar sa lang tid att koka(fast kanske vart eftersom de e sa gott) och sa har jag glomt kopa couscous,det ska bli mitt nasta projekt. Eller sa kanske jag borde variera pastan..Kanske lite spagetti eller tagliatelle kan liva upp tallriken vem vet...

Imorgon har vi igen vanlig skoldag..Vi ska pa besok till FC Barcelona.. Det blir kanske lite roligt..

Puss

Myyysigt..

Det regnar ute.. Men det hindrade inte mig fran mitt mal. Jag tog fram paraplyet och rushade i en kvart for att komma till Haagen-fiket. Dar kopte jag med mig ett paket strawberry-cheesecake och gick hem igen. Nu har jag fyra stamplar pa min vardekupong. Minns att jag var helt knackt over deras hoga priser och skrattade at deras lilla vardekupong med kop 10 sa far du den 11e gratis. Men nu blir jag sa glad for varje ny stampel sa ,narmar mig 11e gratis hahaha.

At middag och sedan glass framfor tvn. Var ensam har hemma sa var skont.

Fortsattning "mina bekannelser"

Lagade middag..Kyckling..Jag ar RADD for kyckling. Den ar inte lika fin som den pa carrefour. Har ser den fin ut, pa den sidan man ser nar den ligger i paketet. Men baksidan ar full av massa ackligt,OM ni vill veta sa ar det senor och ngt rott lite har o var. Men det ar inget farligt, for den var sa forra gangen ocksa, jag at och fick inte ngn salmonella vad jag vet. Iallafall, jag ar helt panikslagen nar jag ska "stycka" kycklingen..BLAAA vad ackligt det ar. Fick vanda mig bort flera ggr for jag trodde jag skulle spy.

Jag ar kanslig for lukter, konsistenser och inalvor. I hogstadiet svimmade jag under ne biologilektion,jag minns inte vad han visade pa overheaden men det fick mig iallafall att halla andan ha ha. Hemma har jag samma problem om ngn sager ngt ackligt ord..Typ njure..Eller njursten..For att inte tala om ordet ryggmarg...Jag maste boja ner huvudet direkt (detta ar en anti-svimningstrick)..Och om det hander offentligt sa latsas jag alltid fixa nt med mina skor..Man kmr pa bra trix maste jag saga!! En annan sak ar soporna..Jag kan knappt byta soppase for att jag far kvallningar av lukten.BLAA.

Och for ngn sommar sedan skulle jag jobba inom hemtjansten, alla sa att det var det basta av vardjobben. Tror ni att jag klarade av det da? Neeeej jag fick bacillskrack och slutade efter halva introduktionsdagen.

Jaja nu vet ni det..Intressant lasning va. Jag skulle aldrig kunna bli lakare och se en massa blod och grejs.

Ska fortsatta min myskvall nuuuu:)

Puss vi hors imorn.

En stor dag..

idag tydligen. Iallafall om man gillar fotboll..Nu skulle papsen och Eric vara har. Och kanske mamma ocksa. Ni skulle nog trivas med Barcelona - Madrid. Jag bryr mig inte saaaa jattemycket om vilka som vinner,men det skulle ju kunna paverka mej lite indirekt enda.. OM jag skulle ga ut..Sa skulle det vara varsta draget om Barcelona vann=)

Jag sag en sak nyss nar jag var ute..Igar berattade Adriana om en klubb som heter Opium Cinema.. Har ju varit pa Opium nere vid vattenet men det har en en annan. Jag kande igen namnet och sa att jag har ngo sett det ngn gang..Och joo,dte ligger runt hornet har sag jag alldeles nyss:) Dit vill jag ga ngn gang sa behover jag inte aka taxi hem.

Haller pa och laser det vi har i internationell ekonomi tills tisdag. For vi har namligen case och lasning till den lektionen ocksa..PLUS att vi har tenta sista tiden. Sa tyckte jag gjorde ett smart drag med att lasa det idag sa att jag kan repetera infor tentan imorn. Men han ar lurig den dar Kurt Kurbach..Egeentligen kanns det inte ens vart att lasa alla de dar kompendierna,for det ar hogst osannolikt att han kmr fraga ngt fram alla de paprena, han ar listigare an sa har jag markt.

Imorgon ska jag aven satta igang med tentaplugg infor torsdagens sista exam i Renta variable.. Det ar mkt text..Sa kmr bli lite slitigare dar tror jag och lara sig alla sma detaljer.

Och i veckan ska projektplanen in..Plus att alla grupper maste gora om en sak till renta varable ocksa. Det kmr bli mycket kanner jag,kmr sova pa planet hem pa fredag.

DARFOR ser jag fram emot en slo kvall har hemma med Haagen, Malteasers och cola. Sa att jag ar redo infor en tung sondag.Tankte forst att jag kunde kolla forbi hos Luis dar alla ser matchen och sedan ska ga ut..men fotbollen e jag inte sa intresserad av som sagt..Men utgangen brukar ja ju vara lite mer intresserad av sa det kmr bara locka mig=).

Hade braaaa puss.

Fredagen...

Bestamde mig for att ga ut enda..ALLA skulle ju ut..Typ..Och inte sa kul att sitta och glo har heller.

Ner pa stan runt sju.. Skulle kopa strumpbyxor och harspray.. Kopte 5pack strumpisar den har gangen sa jag slipper gora aterbesok varje helg i den affaren hehe. Men den dar jakla sprayen, alltsa jag fattar inte vad det ar med mig. Men jag far varsta paniken nar jag ska valja en bra harspray, sa jag blev utan igar med.

Emma hade skvallrat om att nya HMbutiken var riktigt fin sa kilade dit en svang ocksa. Den var verkligen grym..Var som en designerbutik men med HM klader..Och allt sag valdigt lyxigt ut. Annat an lilla HM i Koping dar alla klader ligger huller om buller..Jag var riktigt imponerad. Gick vidare till Subway for att kopa mig en fin baguette.. Kollar pa klockan och ser att hon ar kvart i nio. Jag far jordens panik.. Hade ju inte kopt vin till kvallen!! Sprang pa Ramblan hemmat..Alla trodde attr jag hade ranat ngt sakert.. Helt svettig var jag. Kmr fram och butiken ar oppen sa jag gar ju in,men da sager tjejen i kassan neeeeej,det ar stang. Hon ar den suraste jag vet,ska aldrig mer handla dar. Visade mitt missnoje genom att sla pa ingangen nar jag gick ut. Arg var jag.

Men i efterhand fattar jag inte varfor jag skulle till just den affaren,kunde ju gatt in ngnstans pa stan? Ehh. Iallafall sa var min kinaaffar oppen.. Kopte Bacardibreezers kvallen till ara.

Fixar mig valdigt snabbt.. Skulle mota upp Erick och Stefan en timma senare.. Star ocj vantar pa metron och da kmr en svart man fram till mig. Forst sager han hej..Da tankte jag bara att det ar val annu ett psyk.. Men sa sager han hej SARA. Jag fick lite mer panik da.. Men sa tanker jag att man KAN chansa sig till att jag heter Sara (kanske). Han fragar om jag inte minns honom..Och jag svarar att jag inte gor det..For har vekrligen aldrig sett den manniskan. Men minns du inte, vi traffades pa en irish pub och satt och pratade, du, jag och EMMA. Nu fick jag panik pa riktigt. Man kan inte chansa sig till att min kompis heter Emma ocksa.

Kontigt att jag inte minns honom bara.. Vet att vi pratade med ngra manniskor pa de dar irlandkska pubarna, men bara en svenk och ngra amerikanare. Hmmm. Han satte sig iallafall bredvid pa metron och alla trodde att han var min man..Det var lite jobbigt tyckte jag..Sa jag forsokte bara stirra framat. Han fragar vart jag ska och jag fragar vart han ska..Han sager en viss station..Och sedan fragar han om jag vill ses imorgon..Jag svarar att min pojkvan ar pa besok och att jag ska va med honom (en bra diss). Da stiger han av pa nasta station,som inte var den han skulle av pa. Ojojoj vilken lattnad.

Hur som helst ar det jattekonstigt att vi inte minns honom. Pratade med emma efterat och gav en bra besrkvivning pa honom. Men nej.

Hos Vicky var det kul. Jag fick dock ett klagomal Sara, varfor ar du alltid sa lugn och inte full? Du dricker ju alltid vin, det ar ingen fest-dricka,det ar till middagar. Och det du har nu ar ju typ juice (bacardi brezer). Neheduu da ville jag minsann visa att jag kan dricka som en man om jag vill hahaha. Vodka-shots, nej tankte jag. Tror jag har shottat en gang i mitt liv och tycker inte det ar sa jattegott. Halldes ialafall upp ngra shots och jag visade min styrka. Klockan tre drog de andra vidare ut..Men jag akte hem med en klassis som hade bilen dar. Skyllde min hemgang pa att jag hade ett hal i strumbyxan(for det hade jag), men egentligen ville jag bara hem och sova sa jag skulle kunna komma upp idag.

Vaknade strax efter nio av vackarklockan..Var inte sa trott sa det var skont.

Har tvattat och last lite hittills.

Nu ska jag hanga tvatten.

Puss



Sweet friday..

Dagen i skolan gick ganska snabbt..

Pa hemvagen kopte jag med mig Kinamat, massa friterade grejer och ris och sas:) Goott var det!!

Fundrera pa att sova en stund..Den har veckan har varit lite slitig sa jag ar trott..Men brukar inte kunna somna mitt pa dagen.. Ska gora ett forsok..Om inte annat sa ar det skont att vila..

Ikvall finns det 3 alternativ:
- Drinkparty hos victoria.
- German-mexikan-party hos tva andra killar.
- Hemma, tv och Haagen-glass.

Just nu lockar det sistnamnda mest..Jag ar sa troott och vill bara sloa.. Men vet att runt atta eller niotiden kmr jag bli sugen pa lite fiesta iallafall.. Jaja vi far val se vad jag kmr fram till under eftermiddagen ;)..

Senare ska jag iallafall till Sephora och kopa en ny ansiktskram och sa vill jag ha ett morkblatt nagellack..Och ett rott kanske. Kom pa att det kanske finns harspray dar med;)

Puss

En drom?

Borjar tro att den dar harprodukts-affaren bara var en drom. Letade i en halvtimma ikvall igen. Calle Aribau och calle Muntaner upp och ner, men inte sag jag den heller.  Vagrar ga in hos en frisor dar det bara finns en sort, blev sa sugen pa att valja och vraka, volym och god lukt hehe vad tontig jag ar........Men seriost harprodukter ar typ det roiligaste jag vet. Vill ha allt hela tiden och kul med alla fina flaskor och burkar=)

Har bestamt mig for att leta en gang till, gatan bredvid Aribau kanske. For vi gick faktiskt dar ocksa den dagen jag TROR att jag sag den ha ha...

Undrar om jag har for lite att gora..Eller nej, VERKLIGEN inte..Men jag kor flykt-metoden.. Ibland far jag for mig att motionera som en galning och ibland leta efter harspray...Men lite nytta har jag gjort i eftermiddag iallafall,last case till imorgon till exempel.

Och sen har jag kollat pa glammiga klanningar..Det ar ocksa sa himla kul..

Snygg den ar!
Rare Zip Front Chiffon Layer Dress


Men gillar inte att det ar tubtop..Konstigt att jag ALLTID dras till alla tubtop-klanningar enda..De ar  alltid sa snygga pa bilderna men inte na bra pa mig,trivs inte alls i det.

Jaja nog for nu..ska lagga mig.

Sov gott!

Puss








Imorgon blir det skola igen..Vill kopa kina/japan/thai-mat efter det. Sugen varje dag nar jag gar forbi stallet vi at buffé pa for ngn vecka sen=)

Jaja nu ska jag lagga mej i sangen.

Puss och kram skumbanan


Lagenhetstitt..

Nu var veckans prov klara. Skrev strategin nyss, var inte alls som jag trodde utan handlade mer om case som vi har jobbat med under kursen. Trodde mer det skulle vara inriktat pa teori och sant.. Men kandes helt okej iallafall. Varan grupp behovde inte redovisa iallafall,sa hade det gansja skont..

Fick betyg i matematisk finansiering, overaskande bra sa jag blev glad for det! Daremot blir jag lite ledsen nar vissa andra sosegoeror dumoma kokmenontotaroreror..(de va roversparaket sa alla inte ska fatta haha..) Nar man vet att man sjalv aldrig skulle saga sa!! Jaja,det ar val deras problem som dem far leva med.

Pa vagen hem hande ngt lite konstugt. Plotsligt hor jag ngn ropa Saaaaaraaa. Jag vande mig och sag gubben pa lagnehetsformedligen som visade en lagenhet for mej och emma forut. Vi pratade ett tag och han fragade om ja hade lust att kolla pa lagenheten vi stod utanfor..Det var namligen en av lagenheterna som jag och Emma skulle kolla pa, men eftersom vi bara var tva och det fanns tre rum i den, sa struntade vi i det. Tankte att det var val lika bra och kolla hur den sag ut..Sagt o gjort..Den var fin.. Men ett rum va lite litet. Syyynd att vi inte ar tre.

Gick vidare till sueprmarket och kopte lite flingor och sant.

Nu kom jag nyss hem och at lite lunch..

Ska lasa infor imorn nu.

Kanns skont att den har veckan snart ar slut. Da ar det bara en vecka kvar och tva prov to go.. Tycker vi har haft for mkt tester och prov, blir totalt 7 stycken pa den har terminen,lite for slitigt.

Puss o kram de moi

All you need is love..

Godmorgon allihopa. Jag gick upp for ett litet tag sedan och sitter har och ater frukost. Skont att jag ar ensam pa morgonen, de andra borjar senare an mig. Men maste smyga lite..

Igar sa Beatriz sahar: Vad kuul, alla vara namn slutar pa A!!! (Vi heter Sara, Nora och Beatriz). Jag var snabb i reaktionen och fragade hur hennes namn stavades..Och det fanns inget a..Vad trakigt sager hon da. Hahah. Kunde inte lata bli att kanna mig dum over min fraga Como se escribe tu nombre? (Hur skriver man ditt namn). Lat som en kaxig pik nastan..Men jag fragade helt allvarligt,kanske ar annan stavning har,vad vet jag.

Om en halvtimma ska jag borja rora mig mot skolan..Hoppas det inte regnar,gillar inte att ga me paraplyg..Far kopa ett poncho istallet=)


Snart hem,forutom min fina familj ska de bli saaaaa KUL att traffa er ocksa alla sotnosar...SMA ar vi pa de har bilderna.

    



Puss


Satsningen..

pa min bloggkarriar har gatt lite utfor idag. For en stor-bloggerska som mig har det hant ngt katastrofalt - jag har varit utan internet  ngra timmar har pa kvallningen. Slog pa datorn och satte den i alla mojliga positioner men inget fungerade.

Beatriz kom hem och jag berattade for henne sa hon kom in i mitt rum och skulle kolla pa min dator -men tror ni inte att det fungerade da eller.SAAAKLART!

Sedan sist har jag alltsa varit frustrerad over mitt internet, varit pa en tur och letat efter en viss harspray(som jag inte hittade idag heller...) och last igenom forelasningarna till strategin!

Jag vill vara pa Nobelfesten. Forstar ni hur bra jag skulle ma av det och hur bra festen skulle ma med mig som gast?Stter redan och planerar min klanning nfor nasta ars tillstallning. Maste bara fixa priset forst eller kanske kan bli fru till en liten uppfinnare och glida in som respektive. Ett annat alternativ ar ju att kla ut sig till prinsessan Victoria eller varfor inte kungen!!

Det ar bara 9 dagar kvar tills jag ska hem, vad fort det gar som vanligt. Mamma har sparat en pase lussisar till mig. Hon vet att jag inte nojer mig med en hoho. Ibland ar faktist kvantiteten viktigare an kvaliteten.. Ett exempel ar kakorna i kina-affaren... Det finns ett litet paket med en kaksort och de ar jattegoda, och sa finns det ett XLpaket med lite mindre goda kakor, och det sistnamnda aker ner i pasen lite oftare. Det racker ju langre...

Nu bor jag ju pa ett nytt stalle..Och det innebar ny musik.. Pa Corcega hade jag ju pianisten som overaskade med storslagen symfoni pa lordagsmorgonen. Har har jag en familj som lyssnar pa Abba valdigt mycket. Sedan har jag en annan sak ocksa..Det ar en vackarklockan med signalen Broder Jacob..Det piper tre ganger om dagen.. Vad mycket den manniskan maste sova.

Nu ska jag duscha och sedan go to sleep.


PUSS




 


Hej alla glada..

Provet idag gick bra! Vi rattade det efter lektionen,de va ju antingen ratt eller fel sa gick fort att ratta. Skont att det ar avklarat iallafall.

Efterat kopte vi baguetter pa Dinos och gick tillbaks till skolan. Jobbade med presentationen..Segt..Vissa gjorde annat..Hmm.. Men okej, blev iallafall klara alldeles nyss. Sa nu ska jag hem och plugga vidare infor morgondagens prov. Jag ar ganska trott pa lasandet nu.

Presentationen imorn ar pa 40 minuter..Vi ar sex grupper men bara en av grupperna ska presentera. Alla har forberett sig infor detta alltsa.. Far se val om man har tur eller otur :)...

Luis sa att det ar utgang som galler i helgen. Hade ju en till helg utan fest i hjarnan. Men EN dag gar val alltid att klamma in ..Speciellt om de e Ribelinos,vill ju sa garna se det.

Puss nu ska jag hem!!

Godnatt..

onskar SORAN.

For det ar sa jag heter har. Ingen fattar om jag sager Sara som det uttalas i Sverige, da sager det alltid Soran? fragande och jag maste upprepa och betona forsta A:et.

De undrade ocksa varfor mitt namn inte slutar med H som alla andra amerikaners. Jag berattade att jag inte ar amerikan,men da fick jag som svar att det ar val ungefar samma sak.  Haha sedan nar blev USA och Sverige samma sak?

Ska duscha nuuuu..

9e december, grattis mammse pa namnsdagen. Nastan iallafall, Anne finns inte i kalendern,men mest likt ar val Anna och Ann :)

Puss

Ny marknad..

Hade ju missat ett kompendium i stragetin..Eller det sista som var till lektionen som jag inte var pa. Laste det idag och det ar det mest intressanta kompendiet hittills. Handlar om olika satt att skapa nya marknader pa..Manga saker som jag aldrig tankt pa tidigare..

- substitut. Man analyserar en blyertspenna och ett softwaresystem. Kollar for och nackdelar, sedan tar man fordelarna av de bada och skapar ngt nytt.

-komplement. Bio fanns som exempel..Sadant som paverkar biobesok kan vara mojligheten till parkering och barnvakt. Sa man kan bygga lite parkeringar till exempel.

-gora en funktionell produkt till en emotionell produkt. Kolla pa Starbucks, kaffe som var en typisk commodity-vara gjorde de till ngt mer och skapade SIN marknad.

-gora en emotionell produkt till en fuktionell produkt. The Body Shop. Smik ar det mest emotionella som finns, beauty, glamour, shiiine like a star... Men de lade till alla sina varderingar om djurforsok och mijon och fixade en egen marknad.

Det var ngra stycken som jag tyckte var kul att lasa om.



Och sa till ngt helt annat. Zara... Jag kopte en jacka dar. En knapp ar redan pa vag att ramla av och jackan ar luddig. HM har battre kvalitet alltsa plus att det ar billigare. Jaja,far ga med en knapp uppknappt tills jag kmr hem till nal och trad i Sverige.

Nu ska jag val snart fixa mat,har en matlada som jag ska varma. Sedan vet jag inte..Klurar pa en sak..Vet inte hur man slar in en viss sak pa miniraknaren..Har gjort parenteserna pa alla mojliga satt men det blir fel svar..Sa ska forsoka hitta losningen pa det lilla problemet.

Puss.

Wooho..

Som sagt borjade min dag segt, jag ville inte ga upp ur sangen.

Men den fortsarre lite battre, fick tillbaka arbetet i Internationall ekonomi dar jag jamforde Sveirge och Norges ekonomiska utveckling, och jag var en av fyra i klassen som fick betyget 9/10. Ar jatteglad for det!! Han skrev att jag har "djup forstaelse for grundbulterna i valrdsekonomin" sa tror ni inte jag var nojd och pa glatt humor efter det!! Hade jobbat ganska mkt med det arbetet.

Forsatte med lektion.. Om ekonomiska unioner..Pratade lite om EMU och NAFTA.. Men jag skamdes lite, hade ju inte last klart allt..Plotsligt hoppade det upp ett kompendium som jag aldrig hade sett haha,men tror jag kom undan ganska bra.

Nu maste jag handla vatten!! 5litersdunkarna vantar pa mig..Och brod ocksa.. Och sa ar jag sugen pa kex..Kanns som jag har slutat bry mig helt om alla dessa kakpaket,kmr enda smalla till en vacker dag,ja bara vantar....Men tror julen ar en bra tid for mig, gillar inte julmat. Sa maste ju ata upp mig rejalt innan jul sa jag overlever den perioden med. Ska hitta en haraffar ocksa och kopa spray..Sag en san affar en gang med massa produkter men minns inte var?

Tycker att min slingeffekt blev lite dalig..Forsta dagen var jag ljusare an nansin och jattenojd med alla 101 folieslingpaket hon gjorde. Men sen har det bara forsvunnit..Eller grejen ar attd et inte finns ngra slingor i luggen och hogst upp..Bara i langderna..Lite konstigt..Sa ska bestalla en tid i Koping nu och ljusa upp mig..Fragam ar bara om de gar eftersom ja gjorde dte typ nyss har..Men som sagt ar jag ju brunharig hogst upp.

Sen ska jag repetera lite formler infor morgondagens prov i mercados financieros.

Puss


Ett under..

att jag sitter har och bloggar. Var helt saker pa att jag skulle ligga kvar i sangen. Klockan ringde klockan atta, men nej..Nej..Tankte jag forst. Kvart over atta borjade jag fundera over fordelar och nackdelar med att stanna hemma idag. For tio minuter sedan, halv nio tog jag mitt fornuft till fanga och gick upp.

Sitter och ater en snabb frukost framfor datorn..

Ska kla pa mig och sen rusha till skolan.

Puss

Igen..

borde ju snart komma med pa bloggtoppen sa mkt som jag uppdaterar!

Jag vet inte vad jag har pa hjartat riktigt.

Eller jo..Jag googlade Sara Paulsson pa "bilder". Har ar resultatet: Jag om tio ar kanske.



Men sa fick jag den har ocksa. Lite glammig vaaa=) (Men hon stavades bara med ett S i Paulson. Sa hon overst kanske ar mer jag!!



Nattinatt.

Abba..

utanfor mitt fonster. Lite da och da under hela dagen har de spelats Abba har utanfor..Det ar en familj tror jag, for nar de satt och at sa sjong mamman thank you for the music och barnet forsokte sig pa ngra rader ocksa=). Jag far lust att sticka ut huvudet och sjunga lite jag med.

Var beredd pa att fa ga en bit nu ikvall for att hitta en oppen affar.Men val utanfor porten ser jag att kina-affaren har oppnat sahar pa kvallninge,vilken tur! Men tog mig en lite promme iallafall, gick in pa hemvagen och handlade kakor och yogurt. Men ska sluta ga dit..Det ar verkligen jattedyrt.. Yogurten kostar 5 kronor mer an pa supermercadon, inte vaaart.

Annars har jag hangt lite framfor tvn i eftermiddag.. Kande mig sa trott efter allt lasande sa det var skoont.. Synd bara att det alltid ar sa daliga tvprogram..Vore ju kul att hitta ngt bra som man kunde kolla pa och lara sig annu battre spanska pa kopet..Men nej nej..Det basta jag satt httills ar Ricky Lake som jag sakert har skrivit om forut.

I lordags traffade jag o emma pa en tjej..Hon delade ut lappar till Clubcrawl.. Det ar en barrunda som avslutas med discoteca.. Var ngra som gick pa den nar vi bodde pa motellet sa vi har ju full koll..Men den kvallen var vi tyvarr inte sa sugna pa ngn runda.. Men iallfall, hon hade tydligen en kompisa fran Sverige som var designer och har sin egen butik har i Barcelona med massa fina klanningar..Emma skrev upp gatan sa vi ska dit och kolla ngn gang innan nyar=) Men kanske inte riktit varan prisklass men kolla kanman ju.

Ska ta en dusch nu och mala naglarna lite..Skola imorgon igen. Konstgt, kanns som man inte har varit dar pa ett tag, vi har ju haft langhelg.

Mamse bakar lussisar nu,jag vill vara hemma och smaka en!!Eller tva..Eller tre.

Glomde..

ju beratta tva VIKTIGA detaljer fran garkvallen:

1. Tjejen i kassan pa pizzerian hade skaggvaxt. Eller rakade sig sa det var tatt och grovt. Detta sag inte jag men Emma berattade senare i tunnelbanan.

2. Jag och Emma koar laaaange i donken-kon. Vi pratar om att vi har valt helt fel kassa och hur seg HON i kassan har. HON gor allt jattesakta och bara glider lite medans hennes ko blir langre och langre. Jag visste inte vad jag skulle ha sa velade ganska mkt.. Val framme sager HON HOLA med varldens mans-rost. Jag blev hur paff som helst och sa att jag skulle ha en hamburgare och en glass. Vad hande med drickan och varfor tog jag en hamburgare(jag hade ju atit)? Tror det var chocken alltsa!!

For ovrigt har vi markt har att alla snabbmatskedjor gar jattesakta. De har inte brattom alls.. Bara ler och packar i pomfrittsen saaakta.

Har last klart internationell ekonomi nu. Ska ga ut en svang till tv-rummet och vara lie social..Kanns som jag bara har varit i rummet hela tiden den har helgen eller utomhus.. Men den andra tjejen ar ocksa mkt i sitt rum for hon har okcsa plugg.

Beatriz stadar for fullt.. Jag far typ angest..Har fragat flera ggr om jag inte kan hjalpa till med ngt. Men nej nej..Okej ska inte klaga..

Puss hejda!

Ny dag..

Igar nar vi kom till Starbucks sa var de pa vag att stanga, bara take-away med andra ord. Och vi ville inte sta ute i kylan och ata sa vi gick vidare. Till Mcdonalds, kanske inte sa glammigt, men man vet ju vad man far. Kunde inte halla mig fran att ata en cheese ocksa. Sa blev hamburgare och en Mcflurry. Glassarna ar goda har..Man far jattmycket kolasas ocksa. Emma kollade pa underlagget dar det star kalori-info, och glassen var vard 400. Darfor den ar sa god...

Gick till pizzerian.. Men hon som jobbade dar var snall och verkade trovardig. Hon sa att jag maste prata med min bank.. Och det ska jag gora..Har mailat Swedban,hoppas pa svar i veckan..

Gick upp nio imorse och fixade god frukost bestaende av yogurt&kellogs, appeljuice och mackor med philadelfia-ost.

Idag ska jag ocksa plugga, lasa klart infor imorgon och om det finns tid kolla lite mer pa strategin.

Jag har en jattelang onskelista i ar,jag som brukar ha svart att komma pa vad jag vill ha. Men jg hade en plan det har aret, skrev upp allt som jag kom pa vore bra att ha nar det kom upp i huvudet. Sa listan har artat sig under hosten=)

Puss och hej

Zzz...

Nasta vecka har vi tva prov som ligger och vantar. Som om inte det vore nog sa har vi typ 80 sidor att lasa till pa tisdag, varav tva case. Kanns ju helst onodgt att behova koncentrarea sig pa det nar jag vill plugga till proven istallet. Jag funderar pa ett skolk men vill samtidigt inte missa ngt. Har ju faktiskt morgondagen pa mig att lasa ocksa.

Jag ar konstant trott. Det borjade med att jag inte kom upp pa morgonen, nu kanns det som att jag ska somna hela tiden. Typ nar jag ater ocksa,ogonen bara stangs.

Behover lov,langtar jattemycket. Ar den 7e december idag, den 19e aker jag hem sa det ar ju inte langt kvar,men det som gor att det kanns langt ar att det ska hinnas med sa mkt i skolan innan dess. pussst.

Vill ju sla tjejen pa pizzastallet ocksa. Men det har jag VERKLIGEN inte tid med. Men kanske tar mig tid imorgon,har ju enda ratt hog prioritet!!!

Igar pratade jag och Emma om alder. Kom fram till att vi ar valdigt unga..Och fick veta att en som jag trodde var typ 86a ar 30-taggare. Ojoj.

Nu har jag lagt ner for idag. Ogonen bara stangs... Ska fika pa starbucks med Emma in da hood istallet!! Mysigt det. Ska nog aven forbi pizzerian.........


Puss

600kronors-pizza..

MMM... Blev en dyr middag igar.

Jag och Emma at churros o choklad tidigare ikvall. Tankte ga och ta ett glas vin efterart sa vi skulle ta ut pengar..Men det fungerade inte for mig, stod att jag inte hade na pengar kvar..Jag blev helt paff for jag visste att jag borde ha kvar pengar.

Hem till mig med metron istallet o kolade internetbanken..Dar star de att det har dragits 600 kronor igar..Det enda jag kopte igar var pizza. Har kvittot kvar och pa det star det 8 euro. Men hdfsshdusgsfhfj i kassan har alltsa tagit lite extra dricks...ARG ar jag! Vill skriva alla fula ord jag kan har,bade pa svenska och spanska. MIERDA!!!

Mailde banken iallafall och fragade vem som dragit de pengarna...

Seriost..Jag skulle kunna ga till pizzerian nu och sla henne. Jag ar sa ARG sa det finns inte...

Jaja...Emma o jag gick till den mysiga baren i diagonal istallet, drack ett glas ol/vin.. Och nu ar jag hemma.

Ska dromma elaka drommar om tjejen i kassan. Hoppas han ar nojd nu..Hon kanske har kopt sig en ny troja eller ngt.Men den kmr hon enda fa lamna tillbaka,for jag ska ha tillbaka mina pengar,med ranta.....Jakla idiot! Ska aldrigt mer betala med kort..Vet att pappa tanker "vad var det jag sa" nu ocksa...BUUUUUUUUUU.

Dumma javla tjej i kassan. FAN vad arg jag ar.

Jaja nu slutar jag for orden blir fulare och fulare.

Godnatt pa er.

Puss

Lordag..

Pluggat pa ganska sa mkt idag,last och last..Men blir mer imorn for har inte ens last igenom allt annu.

Om en timma blir det iallafall churros con chocolate med Emmzi. Jag har faktiskt aldrig atit med choklad, bara utan i Tarragona forra aret..Da kopte vi dom i strutar..Gott gott. Men jag har ju inget emot choklad sa kan ju bara bli battre=). Hoppas bara fiket ar oppet.. Mkt ar tydligen stangt idag,varfor vet jag inte.

Velar lite om jag ska ta metron eller ga ner till plazat.. Ska nog ga,har ju tid och ar inte kallt heller..Dessutom gillar jag inte metron sa mkt, jag blir alltid sa svettig av de langa strackorna man maste ga for att hitta till sparet och alla manniskor pa taget som trangs. Men ar val bra att den finns kalla och regniga dagar..

Beatriz jobbar i en butik som saljer smycken,de saljer sina egengjorda smycken och saljer aven delar sa man far plocka ihop och fixa ett halsband sjalv. Hon hade en katalog som jag fick ocksa, dar fanns det intstruktioner for hur man gor vissa armband och halsband. Ska nog kopa ngra parlor ngn dag och gora nat fint :).

Den har lugna helgen utan discoteca gar ju hur bra som helst hittills. Har pa mig en stickad sak som hidrar mig fran att ga ut ikvall ocksa,OM jag ska fa ett infall.


Gott det ser ut.



Vi hors imorgon,

Puss

WHY..

Varfor kan jag inte vakna pa morgonen? Hade klockan pa halv tio men den gick bara inte. Maste bero pa att det ar jattemorkt i rummet, precis som pa Corcega, inget solljus som kan vacka en. Spelar ju ingen roll om jag gar ut pa discoteca eller tar de lugnt, kmr ju enda inte upp!!

Nu ater jag frukost och ska satta igang med att lasa strategin nu..Det ar MYCKET att lasa..Jag skulle hellre ha en lordag sa stan, strosa runt lite i affarer och fika i solen..Men nej...

Maste tvatta idag ocksa..Har en hel hog med klader under sangen namligen..

Igar hittade vi en pizzeria ganska snabbt for ovanighetens skull. Pizzan var jattegod men lite for ynklig maste jag saga!! Sa jag var ju hungrig efter maten ocksa.. Vi tankte ga och doppa churros i choklad men det var inte oppet sa vi gick hem istallet..

Var hemma runt elva som somnade da,skont.

Langtar mycket efter lovet, men nu ar det bara tva veckor kvar :)

Ha en bra lordag!!

Holaaa..

Hej mina vanner...

Jag ska mota upp Emmsi runt nio pa stan och vi ska ga och ata. Sugna pa pizza, hamburgare eller pitahouse. Det ar alltid saaa svart att valja. Jag far besultsangest infor allt..Och valjer man det ena, sa sitter man dar med halva hambugaren kvar o borjar dromma om pizza haha.. Och emma har ocksa beslutsangest. Vi kan aldrig bestamma oss!!

Gar nog ut nu,ar lite rastlos..

Storhandlade idag..Behovde saker som tvattmedel och stek-olja..Och massa annat ocksa saklart. Nu har jag fyllt kyl och skafferi.

Ska bli skont med en lugn kvall med maaaat!!

Pusss

Collbató..

Jag sag verkligen fram emot Collis den har gangen, mest for att jag ville lara mig bra grejer infor presentationer.

Men efter forsta lektionen var jag inte sa taggad langre, bara helt dod av all information och irriterad over saker. Till exempel sa hade vi fatt en viss maxtid pa vara presentationer, sa jag (och alla andra) hade ju forberett vara presentationer efter den tiden. Men sa andrar hon tiden pa lektionen, minskar den med tva minuter, bara sadar. Och man fick inte dra over pa tiden. Slutade runt atta, efter det blev det alltsa till att andra i presentationen och powerpoint, klippte bort 2 sidor men var fortfarande nervig for att det skulle bli for langt. Inte nog med det, under dagen fick vi aven veta att vi ska forbereda en grupppresentation till dagen darpa, och att det INTE skulle finnas tid att gora den pa torsdagen. Sa kvallen pa Collis var inte sa varst rolig, jag kande mig lite stressad... Blev ingen fiesta for mig utan valde en av mina tre sangar i hotellrummet och somnade runt elva redan:).

Just ja, under dagen fick vi ocksa gora PRE-presentationer. Alltsa presentera det amne vi skulle presentara dagen darpa.. Framfor filmkamera dessutom.. Sedan fick man feedback av de andra i klassen och jag kollade pa min film. Som vanligt stor jag mig mest pa hur jag later haha. Sen sag jag aven ett ticks som jag inte hade en aning om att jag hade. Maste saga att jag tyckte det var jattebra att fa se sig sjalv pa film.

Dagen darpa vaknade jag i tid och vi at supergod frukost. Det finns sa mkt braaa mat dar.. Man kanner mig sju kilo tyngre nu kan jag saga.. Det ar 3-ratters bade till lunch och middag. Och emellan det ar det fika tva ganger med mackor och massa gott fikabrod. Forstar inte hur spanjorerna kan ata sa mkt hela tiden, men jag klagar inte, det ar ju gott.

Hade huvudpresentationen dagen darpa. Jag tankte verkligen pa det jag hade sett pa filmen innan, och tyckte det gick bra. Feedback den har gangen ocksa. Summasummarum sa hade alla forbattrat sig den har dagen om man jamforde med gardagens pre-presentationer. Det som var drygt var att skriva feedback, det var varsta langa pappret med massa man skulle fylla i, allt ifran ticks till om personen hade presenterat sitt objektiv med presentationen.

Pa eftermiddagen hade vi gruppresentation. Vi fick valja en gruppmedlems arbete och presentera det tillsammans, den har gangen var det lite mer avslappnat och vi blev inte betygsatta. I publiken delades det ut olika roller som skulle stora de som presenterade for att se hur man reagerar. Men jag tycker inte att det blir samma sak om de ar forberedda pa att det ska vara ngra skummisar i publiken. Iallafall var jag en person som inte fattade spanska och jag bad dem att presentera pa engelska, blev dock ingen engelsk presentation hehe.

Kom hem igar runt sju. Jag langtade inte till mitt iskalla rum (hade inget tacke och inget element den forsta natten, lag under, handdukar och jackor men fros enda). och ville hellre stanna en natt till pa hotellet. Val hemma slangde jag bara in alla mina grejer i rummet och gick raka vagen ner pa stan. Kopte tacke och lampa. Varsta ranet.. Tusen spann pa Fnac men hittade for 780 pa CorteIngles...Vet att det finns billigare pa IKEA,men det var inte oppet och ligger utanfor stan. Och jag tankte inte frysa ihjal en natt till.. Var nog vart det, for jag sov jatteskont och lange i natt.

Och jag har varme. Beatriz(som jag bor med) visade mig hur man fick pa elementet idag. Sa nu har jag det varmt och gott. Hon sa aven att jag inte behover stada! Jag undrade saklart varfor men da svarade hon att hon gillade att stada och hade det som en vana pa helgerna. Sa nu har jag bara mitt rum,skont att slippa deep-cleaning kok och toalett haha...

Vi har ingen skola varken idag eller pa mandag, det ar en riktig langhelg. Men nasta vecka har vi daremot tav exams, en i Productos y mercados financieros och en i Direccion estratégica. Sa kanns som att jag vet vad jag ska gora i helgen...

Fick arbete fran Collis ocksa som vi ska skicka in innan imorn, ska gora klart det nu!!

Har ar eqipo de finanzas. Glada over att tva intensiva dagar ar slut=)



Nu ska jag testa koket for forsta gangen.

Puss och kram!



Vad fin..

Jag har sett den finaste datorn nagonsin, en rosa och liten!! Var inne pa Sony..Kopte USB, nojd over att det bara kostade 8 euro,hade raknat med typ 50 eller ngt vet inte vad jag fatt det ifran. Men hade ju hellre gatt hem med den dar datorn i en pase kan jag saga:) Min graa HP fungerar ju bra..Men tycker att den ar lite for stor..Och dessutom ar den sa dammig nu sa jag vet inte vad. Hur gor man rent en dator forresten? Kan man torka med vatten eller gar ngt sonder da?

Idag postade jag brevet till CSN..Skont att bocka av det..Hooooppas bara att jag far pengar till januari nu.. Det kan behovas.

Satt i skolan till halv fem eller ngt. Vi fixade med Walmart och en presentation.

Kanner mig lite arg pa mig sjalv for att jag inte hunnit med ngnting under de har dagarna -bara letat piso ju. Men jag inser aldrig att man kan plugga effektivt pa kvallen med. Ar ju sa skon att ha det gjort da.. Men nu maste jag iallafall lasa pa min presentation sa jag vet vad jag ska saga imorgon eller pa torsdag nar vi ska ha vara presentationer.

Modulen pa Collbato ska denna gang handla om kommunikation och att presentera saker infor folk. Tror att det bli roligare den har gangen an forra, kanns med kul att lara sig lite presentationstekniker an att lara sig hur en grupp fungerar. Vi skulle iallafall forbereda en presentation inom varat proffessionella omrada..Men ar man pa utbyte sa har man oftast inget proff-omrade annu..Sa da far man skriva om ngt som intresserar en sjalv och forhoppningsvis de andra i klassen. Jag har iallafall skrivit om foretagsfusioner, och har anvant mig att svenska Astras fusion med Zeneca.

Sa nu ska jag ova presentation och spanskt uttal hehe. Vaskorna star och glor pa mig..Har packat i ett lass,men maste tomma vaskan och sedan komma tillbaka o packa i lass tva. Plus att jag har tva sma vaskor och en IKEA-kasse. Och lite mat saklart,ville ju inte slanga bort allt=)

Har lite funderingar..Maste jag stada rummet eller? Men kanns inte sa latt nu med vaskor och pasar overallt..En liten sopning far bli det sista jag gor..Hoppas inte juancarlos ar hemma nar jag gar..Kan jag bara lamna nycklarna pa bordet. Korren ska ocksa flytta imorn,har inte sett henne pa ett tag men hon har bott hos killen for att det har varit sa jobbig stamning har. Hon har daremot betalat hyra for december... Fortfarande lite nervos for att han ska fraga om det...!

21.30 skulle hon ringa mig..Hoppas pa lite tidigare,men vi ar ju i Spanien sa det blir val snarare senare. Kanns som att det kmr ta ett tag och att jag kmr komma i sang sent..Men ska forsoka va effektiv..For imorn gar bussen klockan 8 utanfor EADA.

Vi hors igen pa torsdag kvall da vi kmr tillbaka.

Ha de bra tills dess!!

Puss

Hejda Corcega..

Ikvall 21.30 gar mitt lilla flyttlass tva gator bort, narmare bestamt Enriques catalanes eller vad gatan heter.

Nar jag kom hem uppgiven och arg igar ringde det i telen och jag gick de tva kvarteren for att kolla pa lagenheten runt tio pa kvallen. En kvinna runt 40 som bor dar och en student fran Tyskland. Rummet hade sang, garderob och skrvbord,allt jag behover faktiskt.. Plus att damen verkade vara snall.

Hoppas det blir bra..Om inte sa ar det ju bara att flytta igen..Blir iallafall skoooont att komma harifran!!! Var med gladje jag berattade for agaren att jag flyttar imorn. Han sag ocksa glad ut. Jag har varit lite frack och inye betalat ngn hyra for december..Han har inte fragat om den heller.. BRA!!

Trissst att jag o emma inte hittade ngn tvaa.Det verkar svart..Och fyror med..Men treor finns det gott om..Med HOGA depositioner ocksa.. Jaja men det har blir bra tror jag.

Hoppade over skolan idag..For trodde vi skulle pa visning..Men den blev installd. Dessutom hade jag inte last ngnting infor dagens lektion.. Ska dit efter dem slutar o ha gruppmote iallafall.

-gruppmote
-skriv ut text till presentation
-kop USB
-fa csn-lappen paskriven
-kop kuvert och frimarke
-packa och flytta

Och imornbitti aker vi till Collbató med skolan, ska bli rolgigt tycker jag.

Kram

Ujuj..

Idag hittade jag och emma ngt som skulle kunna vara det perfekta lagenheten. 3 rum, fem minute fran skolan. Men problemet...40000 svenska kronor i deposition. Det gar ju bara inte...Undra vem som vill betala det. Men den var sa braaaa....Fina stora rum ocksa. Sa nu kanns det trakigt att inte kunna ta den.

Har hets-letat lagenhet hela eftermiddagen. Ska pa en visning om en timme!! Och sen har jag en halv tio ikvall, men vet inte om jag vill bo med en kille bara HMM. Kan ju kolla iallafall. Vad jag vet ar iallafall at jag vill bort fran den har lagenheten sa fort som mojligt....

PUSS

Farmor!

Grattis pa fodelsedagen! Hoppas du har tillgang till en dator snart och kan se min lilla halsning.

Nar vi(jag och min lillebror) var sma akte vi till Stockholm varje ar med farmor. Dar traffade vi vara kusiner som bodde dar da och gick pa Skansen. Det var verkligen arets hojdpunkt efter julafton och fodelsedag. Minns hur mysigt det var nar farmor packade upp matsacken pa taget:).

Hon ar duktig pa att laga mat ocksa. Det borjade med pannkakor i koket pa Vreta for mig. Vi vantade till smoret blev gyllenbrunt och sa stekte vi..Och ibland gjorde vi pannkakstarta,det var jaaattegott.

Reser gor hon ocksa..Sa jag har en massa stader att ta ifatt.. Men det jag egentligen ville saga var att hon kommer hit till Barcelona i var och halsar pa.Det kmr bli roligt.

Och sa ar hon en av de snallaste jag vet.

Hoppas att du har en bra fodelsedag och far lite tarta!

Har ar farmor i Toscana i somras.



Nu ska jag till skolan. Stannar kvar efter lektionen,kollar lite lagenheter och far lite plugg gjort. Sedan ska jag och Emma forhoppningsvis pa tva visningar.

Puss