Pluggandes..

Igar blev det RISK hos Emma..Vi drack cola, at chips o lade upp briljanta stragegier.. Ha ha..Vet inte rikigt vad jag gjorde, mina gubbar var utspridda i hela varlden o tillslut hade jag inte en enda man kvar. Men tyckte enda att spelet var roligt av nan anledning.

Sedan velade vi i nan timma..Ska vi ga ut kanske..Eller inte..Eller..Eller..Om..Om..Hm..hm. Men kom fram till att det var skonare att ga hem o sova. Emma bor bara tva gator fran mej,men pa senaste tiden har jag blivit valdigt radd for att ga sjalv har.. Det finns sa mycket konstiga manniskor overallt!! Sa jag o Clara pratade i telefon heeela vagen hem..Plotsligt undrar Clara om vi ine har ungefar lika langt hem, for hon var hemma..Joo jaaa.. Jag fortsatter ga o upptacker att jag inte kanner igen mig..Visade sig att jag hade gatt en gata for langt sa kan de gaa om inte haspen e paaa.

Val hemma sa mottes jag av en man i kalsonger o en "aldre" kvinna utan troja. Det enda jag fick ur mig var Buenas Noches o sa kutade jag in pa toan o bortstade tanderna o dok i sangen. Pinsamt tyckte jag..!!

Idag har det pluggats. Jag haller pa o skriver presentationen, den delen jag ska ha..Tycker de e skont att skriva ner den o ova pa..Sen kan man lara sig utantill..Nat som e lite konstigt har ar att det inte ar lika vanligt att ha et papper med stodord o sant.. Har anses det daligt tror jag.. Har varit sa genom hela terminen pa alla redovsningar, att de sager till att inga lappar eller nat sant.. Sa pa torsdag har vi ju the big presentation.. Da ska helst allt sitta. Har utvecklat mina punkjter ganska mycket sa ar en del som ska in nu..Men det kommer ga bra!!

Gick ut en svang for o andas lite ocksa..Det var jattevarmt..Sag nan orkester pa Plaza universitat som jag stallde mig o kollade pa en stund.

Imorn ar v lediga..Det ar nan rod dag har tror jag..Ska hem till en i gruppen o trana pa redovisningen..Och sa har vi ju slutat lektionerna som jag sa.. Men pa tisdag har vi varan SISTA EXAM!!!

Langtar saaa till torsdag eftermiddag da presentation o press ar over..!! 4 dagar kvar till sommarlov o besok :D


Puss

Stripp pa stranden..

Igar var det planer pa bar o lite fest. Innan jag gick till baren gick jag forbi pizzerian for att ge n biljetter till min roomie som han hade glomt hemma. Som tack sa hade han gjort en pizza till mig. Jag hade redan atit, flera omganger yogurt o flingor..Det angradet jag o sa nej till pizzan.

Sedan fortsatte jag till Emma.. Dar overtalade jag henne att folja med till Posto publico som ar en bar har i stan med goda drinkar.. Val dar drack vi en drink..O jag ville vidare..Chupitos eller vad som helst! Men ALLA ville hem..UTOM jag..Varfor ar det alltid jag som vill ut?! Gick hem o va bitter i en halvtimma o sen somnade jag.

Idag har vi varit pa stranden..Vimmlar av folk o svenskar..Stiliga svenskar sag vi idag..En Brody Jenner look alike. Synd bara att stallet dar vi ag var invarderat skumma manniskor. En 40taggar-lady som tydligen hade nackat helt o hallet pa playan..Sedan dejatde hon vilt. Forst hade hon en man, sen nar filtforsaljaren kom sa raggade hon till sig hans hjarta o telefonnummer. Hon avslutade med nan gubbe som verkade ganska ointresserad men han slog sig ner iallafall. Mitt i allt detta sa satt hon i nan konstig posé nar hon raggade, som en kanin som skuttar. Hon hade sakart ingen bikinioverdel o trosorna satt hon hela tiden o DROG IN i rumpan. Inte sa slipade knivar dar inte!!

Kandes dock inte som solen tog nat trots fyra timmar..Kanske dags att sluta smorja in sej.

Tog bussen hem o nu har jag handlat pa Lidl o handlat lite riktig mat.

Ikvall ska vi nog spela spel..Om vi hittar na spel alltsa:)

Biz!!


Grisfest..

I Koping.

Jag har aldrig missat en grisfest forut... Heter iofs inte ens grisfesten langre, nu har de bytt till Köpingsyran som inte alls later lika spexigt som det forsta.

Aven om jag vore hemma skulle jag nog inte vilja dit. Jag vet inte vad det ar med mig men jag ar radd for att minnas saker.. Med Koping generellt.. Jag har haft detsa bra dar..Men vill inte minnas alla bra saker. Kandes sa konstigt i pask emellanat.

Nu har antligen besvikelsen tryckt bort saknaden. Inte vart en enda ledsen dag till.. Nu, efter nio manader, tors jag tanka bortkastade ar for forsta gangen. Ska aldrig mer ge mig sjalv till nagon pa det sattet. ALDRIG mer.

Allt ar mer bergodalbana. Men jag tycker nog det ar vart att missa topparna for att slippa dalarna. Det ar bra nu (men om en vecka kmr det nog tilbaka. Men NU ar det bra).

Puss




Bluuu..

Igar var jag SA SUGEN PA ATT GA UT sa att jag nastan fick panik.

Under dagen smiddes en liten plan pa balkongen men sa blev alla (UTOM jag) trotta och tyckte att en hemmakvall verkade battre. Istallet fick jag alltsa lagga mig i sangen o kolla pa Farjan. Kul...Verkligen.

Sa idag firade jag till det med en sovmorgon utover det vanliga.. Jag vaknade for en timma sedan..Klockan tre.. Jag hade vackerklockan pa elva for att jag hade tankt aka till stranden idag..Stangde av den o vaknade fyra timmar senare..Sa har sitter jag o ater frukost sahar klockan fyra pa en fredag UTAN att ens ha varit ute kvallen innan.

Hoppades verkligen att det skulle regna idag for att jag hade forsovit mig sa.. Men nee..Det ar stralande sol ute..Ingen strand nu iallafall..

Vantar pa ett projektmail..Nar jag har fatt det tankte jag skriva presentation..Men om ja inte har helt fel sa kmr inte det dar mailet forns imorn..

Idag ar det fredag o helg!! Synd att jag missade stranden men jag ar inte saa bitter for det (hfdjdshjfghsdhgfhjfsdhj)...Vet inte riktigt vad jag ska fordriva tiden med om inte mailet kmr..Iallafall sa maste jag fylla pa mobben.


puss


Sickt!!

Barcelonabussen akte forbi pa MIN gata. Hur coolt ar inte det?

Jag blev helt sjuuukt uppspelt. Tank da hur alla riktiga supportrar kanner. Jag har min balkong mot gatan o det var tuur..De stod pa dubbeldackaren i samma hojd som MIN balkong o jag sag dem pa fem meters avstand..DET AR STATUS!!!

Kameran i hogsta hugg. Men jag blev sa nervos att jag inte visste hur man tog pa blixten..Morka bilder men man kan iaf se att jag var nara hahha..

OJojoj det har var haftigt faktiskt..

Lokbitar..

Mitt middagstips for en person:

2 gullokar
Rakor
1 vitlok

Allt ska stekas i olja o pa med lite soja ocksa.

Om ni inte gillar lok ar detta inget for er..Det ar mer som lok med rakor an som rakor med lok!!Gott tycker jag o ar nog ensam om det??

Sjuka manniskor..

Nan har dodat en 25arig tjej i Linkoping. HELT SJUKT.

Undrar hur man kan doda nan..

Sa laste jag nyss att det ar tio ar sedan morden i Malexander. Det far mig lite forundrad over hur fort tiden gar...Det minns jag verkligen bra, men da var jag bara tolv ar..Pa nat satt kan jag kanna mig likadan i huvudet som nar jag var tolv.. Kanner ingen jatteandring egentligen.. Man kan se det pa tva sett..1) Jag har stannat i utvecklingen...2) Jag var jag en listig 12aring.

Men kanner inte ni ocksa sa? Att man tanker nastan likadant..Kanske pa lite andra saker nu..Men pa samma satt..Tycker iallafall att det ar konstigt.

Hade min sista lektion idag..Saaa skont..Projektet kvar..Slutredovisning om exakt en vecka..Tills dess ska det memoreras o fixas..Dar emellan klammer jag soliga dagar pa stranden o lite lambrusco om jag inte har helt fel;)

Puss

FC Barcelona..

Trodde val aldrig att jag skulle ha en fotbollsclub som overskrift....

Igar skulle jag gora en god garning o gick till Emma for att steka pannkakor. Med ogonmatt kan det vara lite svart ibland..Allt lev ara mooos..Inte en enda hel pannkis fick vi..Jaja men sylten var god.

Gick ner till Irish puben..Kom inte in for dar var det fullt..AHHH varfor ar vi sa dumma o kmr for sent annu en gang..Sa vi funderade ett tag..Sen kom jag pa att min lagenhetskompis brukar se matcher nar han ar hemma..Sa ag ,ringde..O visst kunde man se matchen HEMMA HOS MIG. Losningen var narmare an vi trodde o vi hoppade in i tunnelanan for att komma framn sa fort som mojligt.

Mycket batter att se den har hemma an att trangas pa en bar..Vi hade ju forsta parkett i soffan..Efter vinsten gick vi ut pa Plaza Cataluyhna dar firandet var i full gang..Var en stor tvskram med folk som intervjuades..Och en artist som sjong pa scen..Massa musik..MASSA folk med flaggor..Nan satt uppe i statyn pa torget o skrek.. Bilar med manniksor hangandes ut fran rutorna..Jag kande att jag ocksa ville ha en bil o cruisa lite,det hade varit kul.

Gick hem efter nan timme men festen fortsatte hela natten..Det markte jag da jag bor nastan pa plaza universitat o nara en ganska stor gata..Somnade ganska sent men ibland racker detmed att fa vila..Speciellt nar jag vet att jag ar ledig imorn..


Idag har jag min sista lektionsdag..Amazing.. Vi gar till klcokan fem o efterat ska vi ha projektmote for att fixa med powerpointen. Sen har jag helg..!!!!


Puss


Onsdag..

Skola nu.

Ikvall ska vi se finalen mellan Barcelona och Manchester united..Det kmr vara padrag i stan men jag ska akta mig for poliserna med kpist..

Hoppas Barcelona vinner -da ska Emma namligen bada i fontanen. Det finns bevis i hennes blogg, tar dem trippeln sa ska hon bada i fontanen pa Plaza Catalunya. Det blir roligt!!

Idag ska det bli lika fint vader som igar..I helgen spas det ocksa STORA solar o 28 grader..Hoppas..Senaste helgerna har varit graa.

Puss


Hejsvejs..

Eftermiddagen gick ganska snabbt..Vi har det har amnet tillsammans med finansklassen i engelska och min grupp ar valdigt rolig sa det fick eftermiddagen att ga fortare.

Idag har vi forresten en riktig "utomlandsvarme" som jag skulle sagt dar hemma..Det ar varmt..Jeans i skolan pa balkongen i steksolen var ingen hojdare.. Onskar man kunde ga dit i sma shorts istallet. Eller annu nojdare skulle jag vara om jag fick ligga pa stranden :)

Fick med ems ut pa promme i stan..Det var skont! Sen gick jag hem o stekte pannkakor..Pannkakor med drottningsylt o glass. Ngt jag har langtat efter sa det var supergott.

Kom nyss pa att ett nytt The hills avsnitt finns ute pa mtv.com...Nu ska jag mysa ner mig i sangen o kolla pa det o kanske ngt annat som faller mig i smaken..

Puss o godnatt

Vem ar du?

Jag marker en sak mer o mer har...Jag glommer folk som jag har halsat pa.

I fredags pratade vi om en tjej..Jag hade ingen aning..Hon kom..Och jag skulle presentera mig..Men viii kanner ju redan varandra Sara sager hon da.. Da skamdes jag..Och borjade bortforklara mig..Med att jag bara kanner igen folk nar de ar i grupper hahaha..Min dummaste bortforklaring.

Sa idag sag jag henne igen..Nu kanner jag igen henne.

Men det finns manga det ar sahar med.Man han sagt hej nangang..O fortsatter med det..Men har ingen aning om vilka de ar..Eller om man skulle kanna igen dem utanfor skolan..

Jaja nog om det.

Nu ar jag hemma pa lunch.. Business game som jag berattade om verkar vara ganska flummigt..Vi sitter i bunkern och "spelar"..Lararen har poangterat gang pa gang att vi INTE SKA KANNA PRESS, for det ar bara en lek. En komplicerad lek..Hela mitt foretag har dott i en flygkrash. Sa nu maste jag bygga upp allt fran borjan..Vi satter pris, kvantiet, tar lan, investerar..Och hoppas pa profits.

Slutar inte fem utan halv sju tydligen. Saa see you i bunkern..

Ska tillbaka om en halvtimma.

Puss

Paborjar..

dag ett av tre.. Nu ar det INTE mycket kvar. De har tre langa dagarna.. Och i nasta vecka en tenta,en liten presentation och sa slutpresentationen saklart. En langhelg att se fram emot...

Hoppas vi blir klara med powerpointen i veckan sa att man kan borja ova redan under helgen.

Och HOPPAS det inte ar nat prov pa torsdag..Vad jag har tjatat om det nu..Bara for det kommer det val vara ett brutalt (har jag last Luis blogg for mcyket?????) test..

Gardagen/kvallen var den skonaste pa lange.,.Finns knappt nat battre an nar man kan bestamma sig for att ha en helt ledig dag med gott samvete. Jag gick aldrig ut utan stannade i sangen o kollade pa Sondagsparty med Filip o Fredrik.

Nu ska jag plocka fram min goooda frukost..Alskar frukost..Mycket ska det vara.. Forresten tar jag tillbaks allt jag sa om kellogs startimitation.. Sedan det inlagget har jag nog kopt fyra paket..GOTT..Man vanjer sig konstigt nog.

Puss

Kocken..

Ibland ar det bra att o med en kock. Han brukar aldrig vara hemma nar jag star i koket som tur ar. Men de tva senaste dagarna har han sett mina kulinariska masterverk..

Idag skulle det stekas rotfrukter,rakor o sant tankte jag (med lite salt pa kanske). Men sa dyker han upp o tar over helt o hallet..Han gor los med vitt vin, soja, nat arompulver o hackar smaaa bitar av gronsakerna. Plotsligt sa hade min mandagsmiddag blivit lite battre an vanligt..

Vin i mat ar underskattat..Saaaa gott det blev..Man kanner faktiskt skillnaden..Nu ska jag ocksa borja med det.:)

Nar jag skulle gora en smilegubbe nyss sa lev all text kursiv..Nu kan jag inte andra..Ahhhh varfor blir det alltid en massa konstigt med mig o min dator..Hade STOR text pa skarmen i nan manad innan jag fick hjalp o andra ocksa..hmm..

Nu ska jag avnjuta min maltid.

Jag ar sa glad idag..Ikvall kanske jag tillochmed gar ut..Men imorn har jag en laaang skoldag..Talar lite emot det..Men mitt goda humor kanske vager upp..Kan ju bara ta en svang..Kanske..Eller...Inte..

Puss

Jojjo..

Vet ni vad jag har glomt att beratta? Joooo..Att Johanna kommer hit o halsar pa den 8e o aker hem 12e precis som jag. Det ska li valdigt roligt. Hoppas bara att hon inte vill se sa mycket kultur sa att vi kan steka pa stranden istallet=)

Jojjo kallas hon val inte egentligen,det kom jag pa pa skoj forut..Sa ni vet..Viktigt att klargora sa att hon inte tas for en liten gangster....

HE HE HE sota va....



Innan dess e slaktingarna har till sondagen..Har inga sana har roliga bilder pa dem tyvarr ..:) Det ska ocksa bli kul!!

Bikinitrosor..

Strosade ner pa stan en svang.. Jag trodde att det skulle vara lite kallt..Jeans..Sager bara bom och sa kommer solen fram o at stekhet.. Det lev strandvader pa fem minuter..Konstigt vader det ar har..


Gick runt och kollade pa indianernas upptradande..Det ar verkligen fint nar de spelar panflojt o sjunger.. Sedan gick jag in pa en liten affar som jag aldrig varit pa..Ser en fin bikini..Ser att bikinin ligger i en 3euros-korg..Det var ett riktigt kap:) Skulle ju inte handla ngt men den kostade ju mindre an en Bigmac sa det gor inte sa mycket. Nackdelen var att man inte fick testa trosorna men de passade ratt bra..


Pa tal om bikinis i det har landet.,.Trosorna ar jattesma! Manga hare stringikini pa stranden ocksa..Det ser lite val vulgart ut tycker jag.. Men mina heltackande trosor (normala hemma tror jag) ser jag ut som en jesu-van pa playan. Men nu har jag alltsa blivit lite mer spansk genom att kopa sma bikinitrosor. Eller inte sa sma egentligen..Kanns bara sa..Men allt ar ju relativt!!




Fin va?


Puss


Bra mandag..

Nu kan jag bocka av annu en exam! Rattade pa plats o det gick valdigt bra! Tur att slitet lonar sig,for da ar det sa himla vart det. Nu ar det forhoppningsvis bara ett test kvar o slutredovisningen saklart..Man borjar se ljuset i tunneln ;)

Vet ni vad jag sag forresten..Blondinbella har min klanning..Som jag vill ha..Som jag letade efter i tva helger..Som fanns i storlek 44 har..Ahh den ar saa fin..Perfekt sommarklanning..

Finns inget att lasa till imorn..Borjar en ny "kurs" som vi ska ha i tre dagar i rad nu..Business game heter den..Undrar vad det ar..Det enda jag vet ar att vi ska ga till fem pa eftermiddagarna alla dagar..HOPPAS vi slipper exam pa torsdagen..

Idag blir det daremot lite fix med projektredovisningen..

Sen ska jag njuta lite ocksa saklart..Kanske en svang pa stan..Ingen strand iallfall for idag ar det regn i luften..Halaa det ar juni!!

Emma: neee..Vore iofs ratt skont..Bara massa fina kommentarer...Men ja svarade pa din imorse satteeee..

Ha en bra dag

Puss

Monday morning..

Nar man ska kommentera pa min blogg sa kommer det ju upp en san dar sakerhetsruta dar man ska skriva i en kod. Har upptakct att de dar koderna ara blir sjukare o sjukare..Idag var det Deathbed Sam. VA??? Varfor har de sana? Vem ar det som bestammer dessa? Kan val ha typ tomat eller apple lr nat istallet...

Har proBlem att skriva B..Ligger kaksmulor under den tangenten tror ja..

Om en halvtimme ska jag till skolan o go prooooov!!

Hors sen.

puss


Here I am..

once again...!

Igar blev det inte en enda update sag jag alldeles nyss. Jag skrev ett inlagg,men sa brots internet o det hamnade i utkast om ni ville veta.

Lordagskvallen var luuugn och skon har hemma. Kollade pa nat gammalt avsnitt av Ballar av stal och ett program som heter A la Emma.Hon var i Mexico o skulle leta efter det perfekta tacon,men det fanns ingen som liknar den vi ater i Sverige med kottfars. Har ar det likadant.Tycker tacos ska goras med kottfars men pa mexarrestaurangerna kan du fa allt mojligt i din taco, men inte kottfars. Och dar hemma pa fredagskvallarna sitter vi o tror att vi ater mexikanskt he he...

Idag tog jag en sovmorgon. Efter det har det pluggats for fullt infor morgondagens exam.. Som alltid nar jag kanner pluggpress sa gick jag ut en tur pa promme. Det var manga veckor sen och valdigt skont..

Nu jag jag atit en tidig middag har bestande av fiskpinnar och damdmammamamdam...spagetti...Men jag hade sas, finns en god fisksas som heter Salsa de tartara har, den smakar nastan som hemma men lite starkare tycker jag.

Nu ska jag val satta igang igen..Under formiddagen har jag raknat en massa uppgifter och last gamla ppt. Dags for anteckningarna nu..

Jag ar sugen pa att spela spel!! Men till skillnad fran Emma sa ar jag inte sa nojd med KUNGkortspelet som finns pa datorn heeheee...

Puss

Vantan,middag o fest..

Igar nar jag borjade fixa mig sa fick jag finbesok av Emma. Imponerad over att hon ens vagar komma hit med tanke pa varan kara portvakt he he...

Sedan tog jag halvtimmespromenaden upp till Diagonal..Skulle vara ekonomisk..Men nar det ar varmt o man har klackar sa slutar det svettigt..Jag var ROD i ansiktet kan jag saga. Val framme ar det ingen dar.. 20.30. Ringer Sara..Hon ar ungefar en timma darifran o letar efter restaurangen pga ett kartfel..Ha ha..Tillslut kmr iallafall en som vet var den ligger, ara ngra meter fran banken jag satt pa for att varva ner mitt svettiga ansikte.

Vantade mer..Folk kom efter nan timma..Det ar sig likt..Aven om de har bokat bord en viss tid sa dyker man upp en timma senare..Lite sadar.. Det var iallafall bra mat, jag at revben o stekt potatis i vitlok. MMMM!

Sedan sa vi hejda till ngra och gick vidare till La Fira. Dar blev det dans i nan timma till Sean Paul..Traffade nara tjejer fran en annan klass som skulle vidare till ett annat stalle..Gick med dem dit o det var nog ratt beslut.. Var en mycket braaaa kvall!!!

I min port pa vag hem motte jag daremot en liten gangster. Han ville ha min vaska..Jag lev lite radd med men mitt hogsta operaskrik sa sprang han ivag.. TROTT pa dessa desperata manniskor!!! Hjalper inte att man har sallskap hela vagen till porten for nar sallskapet gar sa attackerar dem.Usch!!

Tjejerna i en annan klass pa La fira



Alex nojd med presenten hehehe...


Get busy med Sean Paul;)



Nu lir det hardplugg hela dagen!!!

Puss


Nuu ni..

Efter skolan blev det stan en snabbis..Kopte halsband till oss tre tjejer i gruppen som vi ska ha pa ss pa redovisningen..Lika och samma farg som varan logo..Inte daligt..

Sen kom Emma..Hon var matt..Jag blev ocksa matt..Sa vi gick hem nastan pa en gang.. Jag hade val lite skolangest ocksa kanske som lag i bakhuvudet o tjatade pa mig..

Antar att jag kmr vara trott o alldeles for dum for att kunna tanka imorn sa lika bra o fa lite gjort idag..

Pa mandag har vi tenta o varan sista vabliga lektion!! Sen borjar iofs ngt annat som vi har heeeela dagarna i tre dagar.. Vet inte om det innebar exam eller inte..Hoppas vi slipper det..

Sa i helgen kmr det bli en del pluggande da.. Nu har jag varit effektiv i snart tva timmar..Ska fortsatta lite till os en hoppa in i duschen for att gora rent mig. Ska nog pa middagen iallafall..Lika bra kansk.. Vill iallafall pa Marys place ikvall..det ar ett grymt stalle som jag nyss har upptackt..Kan nasan ha min egen karaoke pa det stallet da alla latar som spelas ar vaaaal kanda ;)

Vet ni vad jag laste pa Aftonbladet nyss.. Dessa bakverk haller mattet..Sa vare en bild pa chokladbollar..Klickade inte pa lanken..For da skulle det val sta chokladisar utan smor eller nat annat tjafs..

Puss

Da var det fredag..

igen!!

Nu blir det skola..Sista lektionen innan provet pa mandag. Sen (efter mandag alltsa) har vi inga mer vanliuga lektioner..Har tre dagar med ngt som heter Business game..Vet inte vad det ar, men vet att vi gar fran 9.30 till 17 nan gang..Hoppas det ar roligt.

Ska ata frukost och sen rora mej ivag.

Ikvall ar det fodelsedagsfirande for tva i klassen.. Nu ska jag skriva pa rovarspraket det jag inte vill att vissa ska forsta...Jojagog vovilollol inontote gogå doditot, jojagog vovilollol gogörora nat anonnonatot!!! Fåfaror sose huhror jojagog kokomommomeror atottot skokötota dodetottota ....Hmmmmm!!!
'
Puss=)

Min dag..

borjade som sagt med plugg.

Fortsatte med en tur ner till stranden..Blev en snabbis pa tva timmar da jag inte alls kunde plugga i sanden pa den lasning jag hade tagit med mig.

Sedan gick jag pa projektuppdrag..Letade efter blaa halsand..Tra stycken ska vi ha..Olika..Men samma farg..Det var omojligt.. Jag ska forhandla lite imorn tror jag.

Nar jag var pa HM (for att leta halsband!!) sa sag jag till min forvaning att Mattew Willamson plaggen hanger kvar..Nastan allihop.. Har last manga bloggar fran Sverige dar folk skriver "...lyckade nappa at mig ett plagg" i borjan nar de slapptes..Har verkar det inte alls lika hett. Jag gillar iallafall en bikini valdigt mycket, en rosa/svart som jag nog vill ha. Sen finns det ett fint turkost linne/topp som inte heller skulle vara helt fel till sommaren. Men nej..Den ar onodig..Bikinin daremot,behover jag mer kanns det som. Just ja, sa finns det ett rosa nitbalte som ocksa ar hett..Men kanns som en ganska onodig sak jag kmr att anvanda en gang.

Nog med svammel nu for nu blir det projektlasning!!

Puss

Under..

..morgonen sa har jag pluggat. Skrivit och last..

Tankte stranden idag..Det verkar soligt..Och har ju varit valdigt varmt de senaste dagarna.. Men nu nar jag kollar ut sa ser jag ett moln till hoger fran min balkong. Vet inte om det ar stort eller litet. Hmmm vilket dilemma.

Kanske lika bra jag stannar hemma och fortsatter med det jag borde :)

Puss

Bilder..

Oj da..Nu var det langesen ni fick ta del av my life in pictures som jag kallar det. 


Sota tjejer ar Clara o Emma. Marias arm ocksa-..


Sotnosen o hennes kusin..


Alla vi pa Princesa 23!



Fanns ingen bild pa mig!!! Gick in i arkivet och hittade en obligatorisk bloggarebild. Ar man bloggare sa maste man nan gang lagga upp en bild pa sig sjalv dar man ser kameran och gor ett put med lapparna har jag hort=)!!


Sotsug..

Ibland forsoker jag att halla mig utan godis..Idag ar det dag 2 utan. Det sjuka ar att jag nastan blir skakis och far ont i huvudet.

Kom hem runt halv fem och sedan dess har jag pluggat o lagat middag.

Nu ligger jag bara o kollar lite facebook o har det bra :)

Kram



Hmmm..

ANONYM???vem??? mamma????


Nu ska ja bege mig tillbaka till skolan for att delta i Emmas o deras focus group till deras projekt.

Skoldagne gick forresten bra..Vi hade examinationscase o darmed var annu en kurs slut. Nu ar det bara EN kurs kvar!!!

Puss

Imorse..

ringde ingen av mina vackarklockor. Tur att kroppen kande att nat var fel, sa jag vaknade bara tio minuter efter den tiden som jag brukar ga upp, ibland har man tur.

Idag ar en battre jag. Hade min lilla tankstund igar innan jag somnade och da kom jag pa min nya grej i livet.

INGEN SKA FA GORA MIN LEDSEN ELLER ARG OM JAG INTE FORTJANAR DET. Da ska jag bara tanka pa att det ar deras eget problem och inte mitt. Lite filosofi i bloggen.. Men det ar ju verkligen sa..Forsta hur mycket gladare man skulle kunna kanna sig om man bara kunde slappa alla onodiga kanslor.

Men fortjanar menar jag om jag har gjort na dumt forst. Da kan jag ju gott fa ta ett litet straff i form av att kanna mig ledsen eller vara arg.

Nu ska jag borsta tanderna och strax kila till skolan...

Puss

Dalig tisdag..

Samsta dagen pa lange!

Imorn har jag ingen tenta(dagens basta overaskning), vi ska ha examinations-case istallet som vi fick idag. Det har jag jobbat pa med under eftermiddagen. Annars har jag inte gjort sa mycket mer..Kollade pa nya avsnittet av The Hills ocksa.

Presentationen idag gick bra -tyckte iallafall jag!

Sammanfattningsvis kan jag saga att det finns sorgliga manniskor.

Nu ar det nya tag som galler...

Puss o sov gott

Godmorgon..

Igar fran den stund jag slackte lampan (vid halv elva) ochj tva timmar framat hade jag en jakt. En mygga som surrade mig i orat, och sa fort jag tande lampan och skulle doda sa var han borta. Sa fortsatte det.. Tills allt lev lugnt, tils han gav upp -trodde jag. Nar jag vaknade imorse hade jag bett pa axeln, sa han blev val bara matt o belaten.

Tycker det ar lite hysteri kring den dar norsken som vann eurovision..Jag sag faksitkst hans framtradande..Inte varje dag jag kollar pa det..Men iallafall..Jag tycker att han ser valdigt ung ut..Jag undrar om jag borjar bli gammal, for jag tycker sa om valdigt manga!!!

Ar uppe en kvart tidigare an vanligt..INTE for att blogga..Nu ska jag repetera en gang och sedan bege mej ivag till skola.

Puss

Tempo..

I eftermiddags borjade vi jobba..Och jobba o jobba..Slutade framat kvallen..Sliten..Nu ar arbetet iallafall inskickat och det ska presenteras imorn..Ingen aning om vilken del jag ska prata om (man bestammer inte sant har som vi gor back in sweden) sa ligger och laser alla slides i presentationen.

Nu ar det plotsligt mycket..For nan vecka sedan hade jag nastan semester..Men det gar val upp o ner..Sa jag uppskattade verkligen de lugna dagarna..

Imorn ska jag alltsa till skolan for presentation och lektion. Efter det har vi fatt trading simulation-salen bokad for att trana pa det pa eftermiddagen/kvallen..Och nanstans ska jag klamma in repetition infor tenta dagen darpa.

Konstigt nog sa kanner jag mig inte sa stressad, om man jamfor med hur jag brukar kanna mig nar det kmr mycket. Kanske ar sa att jag har lart mig att vara lugn o fattat att det inte hjalper att stressa upp sig -hoppas det=) A andra sidan kanner jag mig trott pa det..Kanske ar for trott for att stressa haha..

Ska fortsatta nu med projektet..Har suttit gransen till tio..En halvtimma kvar..Sedan ska jag roa mig med bloggar och ett avsnitt av Farjan.

Puss

Lugnt..

pa stan. Alla firade val sig trotta igar..Da vare grejer kan jag saga er..Avsparrat overallt sa att min taxiresa tva gator kostade 8 euro..Nu ar det inte for att jag ar slo,utan for att det finns sa himla konstiga manniskor har..Och da spelar det ingen roll om det ar tio eller en gata.. Idag daremot verkar det lugnt.

Vi kollade alltsa pa matchen pa en irish pub..Det var inte lika mycket folk som vanligt..Desto mer drag lar det val bli da Barcelona spelar mot Manchester united den 27e maj..SE BARA HUR MITT INTRESSE VAXER PAPSEN ;-) Jag kan tillocjmed matchdatumen...ojojoj..

Gjorde en fin upptackt idag -Mcdonalds har har borjat med tiokronors-menyn.

Nu ska jag sova.

Imorn blir det plugg..Sen grupptraff mitt pa dagen.. Jag vill till stranden innan..Undra om jag kan ga upp innan atta och fa undan lite lasning..

Tar emot att saga det da jag har mindre an en manad kvar har....Men jag langtar hem..Hem..Hem..Efter ledighet och mina kara. Nar jag ar hemma kmr jag langta tillbaka hit..Kanske inte efter pluggandet, men allt annat det har aret har inneburit. Oj vilket sorginlagg det kommer att bli runt 12e juni kanner jag..Darfor ska jag ta vara pa de tre resterande veckorna :)

Puss och godnatt!


Update..

Igar kakade vi middag pa Princesa, de va gott som vanligt men jag hade gravidproblem med magen..Jatteont!! Och inte fanns de na varktabletter pa hela stallet heller. Som tur var blev det battre..Vi fortsatte forbi emma och sedan till Otto..Otto var inte sig likt, glest med folk och jag fattade nada.

Pa vagen hem letade vi taxi.Fanns knappt nan gron..Vi gick o gick..Sen kmr tva svenskar fram till oss,en kille o en tjej..O fragor om vagen till ramblan..Vi svarar snallt..De fragade aven om vi ocksa vantade pa taxi..Och vi svarade ja..O mitt i samtalet sa dyker de upp en gron taxi..Tjejen ba vralar och kutar mot den..VI VAR DAR FORST!!! Riktiga yxskaft.

Kul att emilie ar har..Vi har miycket updates o ta igen!!

NU ska jag ga till en pub o se barcamatchen!!

Mer kmr imorn..da kmr det lite bilder fran garkvallen ocksa.

Puss


Sol o sand..

En jatteskon dag pa stranden..Marks att sommaren narmar sig for att det ar fullt av manniskor o en massa svenskar som jag ligger o tjuvlyssnar pa;)

Nu har jag nyss atit en sen lunch..

Ska slappa lite o sen duscha o fixa mig infor ikvall. Blir middag med svenskorna och varat finbesok,som iofs ocksa ar fran sverige..Vi tankte Princesa 23 eller ngt i den stilen..Dar har de mycket att valja pa till bra priser. Sedan ar planen att ga ut..Just nu ar jag val inte asladdad..Men det kommer,det kommer!!

Har ar lite bilder fran igarkvall. Har trott att de e nat fel pa min kamera for att vissa bilder blir jattesuddiga..Tur att maria var mer teknisk an mig o kunde fixa det.

Jag hemma hos Emsi.


Clara o Maria redo for att ga vidare..


Lustiga sma damer he he...


Det ar kul att le vanligt nar man har bestamt att alla ska gora en ful min hehe..


Clara PROMENERADE med stora kliv.Lite algen.



Hejda sager jag.Var tvungen att ta med det har kortet for det ar det enda som emma ar med pa=) Iallafall hennes huvve.




Puss o kram

Neehhh..

Klockan ar tio. Jag kom hem for fyra timmar sen..OCH AR VAKEN NU!!! Inte normalt,kmr ju do av trotthet sen.

Har iallafall hunnit kolla vadret och det ser soligt ut (jag tror att jag ar den forsta som vet det av alla som var ute igar)...Det betyder playyyyaaaa..Var langesen det..Jag ska smorja in mej...

En bild pa Barceloneta dar jag brukar vara.




Nej jag var inte fost--Nar ja loggade in pa msn var abade clara o maria dar....sa jag sag nog inte solen gforst.

Pandora..

i hogtalarna..Don´t you know, dont you know...Minns ni den? Det gor iallafall jag. Kommer ihag hur jag o Anna mimade den, jag ville helst vara rapparen men jag kunde inte texten ha ha. Lattare var det med duppidupplaten med de tva sjukskoterskorna, den var latt tyckte jag, iallafall o rora munnen ratt, sen om man ens sa nat ord ratt spelade inte sa stor roll.

Jag mimar fortfarande..Och skuttar i mitt rum o gor omanskliga danser. Tur ingen ser mig da for da skulle jag nog bli utslangd harifran!! Idag ar en san kvall.. Har pluggat ratt mycket idag och nu maste jag bara mima/sjunga o dansa omrking for att fa utlopp for dampet som ligger inne o gror i mig..

Ikvall ska jag uuuut!! Forst vet ja inte vart vi ska men sen till barry black o fira nans fodelsedag pa skolan. Ska bli rooooligt :D Men jag maste vara hemma innan klockan sex imornbitti sa jag orkar ut imorn med da vi far finbesok till stan !!!

Maste googla en lat nu..De e varsta house / techno-dunket men den e en av de basta..Kan inte forklara den heller hmmmm..Refrengen ar nat med dmmdmdmmdm dmdmmmdmmd..Later som knappar som slar..Vet ni???

By the way sa plockade jag nyss fram kameran(som ja inte ska glomma hemma ikvall).. Hittade bilder..Fran en rolig fest..Vi hackade i lagenheten till sex pa morgonen sa de maste u ha varit valdigt KUUL. Mest for att vi dj:ar battre an de flesta!!!

Han i vitt i bakgrunden e lite utanfor for han heter inte Christoph..


Men dom va nog glada iallafall.


Glada leenden..


Dan var ocksa glad!!


Jag ocksa!!



JAAA! Medan jag laddade upp bilderna sa hittade knapp-låten.. Den heter Show me love - Jack holiday och Mike Candys. Ååhhooo den ar braaaa....


Puss


Håret..

Ar det nat som har skapat debatt o funderingar har sa ar det min harfarg. Eller snarare det faktum att jag har "farg" i haret (slingor). Manga har fragat om det ar min ritkgiga harfarg..Da sager jag nej, jag har slingor. Da ramlar de nastan baklanges, FARGAR DU HARET? VARFOR GOR DU DET? VAD HAR DU FOR HARFARG PA RIKTIGT?

Brukar svara att jag ar lite gra. Och de fattar inte heller att storre delen av sveriges blonda befolkning fargar eller lagger i lite slingor..De tror att alla ar platina utan nan som helst hjalp o att jag ar en simpel fuskare.

Idag pa balkongen fick jag alltsa fragan for 10e gangen..Duuuu ar det dar din riktiga harfarg? Nej jag slingar.. Vaaaaa??!! Och alla tusen fragorna.

Jag slingar 2-3 ganger per ar och pa sommaren ljusas det ju upp av sig sjalv. Darfor ska jag fran och med idag borja svara JA pa fragan om det har ar min riktiga harfarg,da slipper jag forklara o forsvara FÄRGANDET.

Puss

Vad vill du..

jobba med?

Den fragan har man fatt ett antal ganger. Jag har varit lite tveksam o velig tidigare.. Men nu tror jag att jag vet..Att jag har en plan for att fa ut sa mycket som mojligt av aren och att tillfredstalla tva HELT olika intressen o drommar som jag har. Igarkvall funderade jag igenom hela forloppet innan jag somnade gott.

Idag ar det sol for forsta gangen pa den har veckan,men inte sa varmt i liuften sa att man vill kasta av sig kladerna precis.

Nu ar det helg!!

Men forst plugg.

Puss


Men neeej..

Idag gjorde jag en sa kallad storsatsning i affaren..Jag gick pa de lite dyrare flingorna..Bara for att de var de narmsta START jag nansin kommit i det har landet..

Ivrig pa att fa uppleva ngt utover det vanliga sa hallde jag upp yogurt o "start" i en skal innan jag ens hade packat upp det andra.. Och BLA..Det smakar papper!!! Ackligt pa rikgit,besviken ar jag. Men eftersom den kostade mer an 3 euro sa KAN jag inte slanga den utan maste ata upp vartenda ackligt korn i paketet..OM jag inte kan saja den pa ramblan..Kan saga att den innehaller hasch ocksa sa far jag nog en hel dros med pakis over mig.





Nej nu ska jag ta en dusch och sen badda ner mej framfor nat pa tv :)

Jag tycker om..

Torsdagar..Helgen ar nara..Plus att jag har en sovmorgon att se fram emot imorn..Niice..

Nyss hemkommen fran grupparbete..Vi hamnade hemma hos Federico istallet o dar luktade det vin fran kvallen innan kan man saga hehe. Hur som helst sa jobbade vi pa ganska sa effektivt och fick en hel del skrivet sa att vi slipepr sitta imorn fredag och kan fortsatta pa mandag istallet.

Nu are middag i form av arroz mexicano och lite delikatobollar till efterratt.

Ar lite bitter..Jag skulle verkligen behova vara hemma nu..Har fatt intervju for tre sommarjobb men jag kan inte ga pa en endaste for att jag ar har o jobben ar dar hemma..Ahhh :(

Nu ska jag val fortsatta plugga, forsoka fa bort sa mkt som mojligt till helgen..For i helgen kommer..pammpadammmdammdammm..MIN LILLA EMILIE o hennes kusin =)) Det ser jag verkligen fram emot aven om de e en kortvisit.

Plugg var det...Ga ut pa sutton sen???hmm..hmm..Var valdigt langesen..

Har aven tagit pa mig det viktiga uppdraget att fixa scarfs till projektet. Vi bestamde iallafall att vi inte ska ha kostym..Svarta byxor, vit skjorta och en bla scarf ska tjejerna ha, att männen ska ha kostym vart redan givet. Om nan vill veta sa kom jag pa idén om den blaa scarfen for att var foretagslogo ar just blaaaa,bra va??! Nu maste jag hara hitta ter fina scarfs:)

Puss

Trading..

Imorse hade vi alltsa trading simulation. Det var ovanligt tomt i skolan idag! Ngra klasser har val redan slutat for sommaren..O marknadsforing hade sin sista lektion idag..

Jag motte en tjej i marketing o en annan som jag inte kande igen o hissen imorse. Den okanda manniskan sag ut att vara kompis med tjejen jag kanner igen, sa jag antog att hon ocksa gick marknadsforing. Eftersom jag visste att de hade sin sista letion idag o darmed tenta sa haver jag ur mig..

- Sista examen idag va?? Och sista lektionen?? GUUU va skont, inge mer classes!!!

Reaktionen var svar att ta pa..

Nar vi ar uppe pa vaning 3 sa kliver den okanda ur hissen. Och den andra sager till mig att det var hennes larare...Hahaha...Inte konstigt att hon inte jublade over "no more classes"....Darav blicken!

Nu ar jag bara hemma pa lunch..Ska tillbaka om en timme for att borja med ett inlamningsarbete vi har till pa mandag.

Puss

Jahaaa..

Jag anser mig klar med dagens plugg nu..

Har legat i sedan imorse.

Nu maste jag ut och kopa vatten..Jag dricker onormalt mycket nar jag pluggar.. Idag har jag druckit tre liter..Jag som inte ens brukar gilla vatten..Men det bara slinker ner..Sa bra sa bra..

Puss

Sockerfritt..

Ni vet Delikatobollarna jag skrev om sist.. De sockerfria..De smakade lika bra som de vanliga!! Undrar nu om jag kanske har glomt smaken pa de vanliga o bara gar o tror att jag stoppar i mig ngt gott.. Smakar socker gor dom iallafall, undrar vad det ar for meldel i de dar bollarna som gor dem goda UTAN socker..Sakert massa saker som man blir dum av och sant som det skrivs om.

Alla bloggare har borjat trana och ga pa diet. Man marker en storsatsning pa beach 2009 i bloggvarlden..Jag skulle ocksa vilja trana. Men jag maste ocksa fa en personlig tranare..Det ar vad jag behover!! Nan som drar dit mig, tvingar mig och blir JATTEbesviken pa mig om jag fuskar.. Helst en arg militar som jag ar radd for ocksa, arg och stark.

Jag behover tvang for jag kan inte sjalv. Att trana kan vara det trakigaste som finns!! Jag fattar inte grejen med att "jogga ut i det underbara vadret". Vem vill jogga i fint vader.Da vill man val hellre ha en stor glass?!

Tur jag inte ar ensam om det har diciplinproblemet. Har en idé..Staten borde ge alla skattebetalande familjer en personlig tranare som de sjalva far fordela inom familjen. Det skulle vara bra for landet ocksa, folk skulle leva halsosammare och sluta do i fortid.

Har last en massa sidor den har formiddagen..Nu borjar jag se sol genom fornstret....Kanske kanske..Kanske..

Puss


Konstig sak..

Igar pa Ikeatoaletten gjorde jag en konstig upptackt. Inne pa toan fanns en liten stol som man ska satta smabarn i..Ni vet en san jatteliten.. Typ san man akte i i kundvagnen forut.. Men sa star det stort MAX 50 kilo bredvid... Nu undrar jag varfor de har skrivit sa..For en manniska som vager over 25 kilo kommer inte i den dar saken for den ar sa liten. KONSTIGT va?!

Har pluggas det for fullt.

Puss

Oj da..

Forra inlagget blev lite konstigt ser jag.

Det jag ville saga var att jag har tackat nej till alla somarkurserna nu. Funderade lite pa VARFOR jag skulle ga de har kurserna..For att ha ngt att gora.. Men egentligen sa var det ingen som intresserade mig alls..Sa da ar det ju onodigt..For att ha nat att gora sa kan jag ju baka en sockerkaka istallet.

Nej nu ar det dags att kolla pa tv..Som ni kanske marker sa befinner jag mig inte pa fest med tyskar och bratwursts utan i mitt rum.:)

Ska lasa lite till om skillnaden pa olika call och put optioner som jag har lite svart att fa in i huvudet.

Efter det blir det nat pa TV. The hills betade jag redan av for nan timma sedan..Ojojooj...BRA ar det. Om ni inte har sett det sa maste nu borja med det..Fran borjan pa mtv.com.. Ahhh..Angrar nastan att jag kollade ifatt allt sa snabbt..Tank om jag hade kunnat spara ngra avsnitt..Det ar precis lika bra som jag tyckte att Rederiet och Tre kronor var for manga ar sedan. Rederiet ar riktig nostalgi..Minns Karl och Emelie..Och Sten Frisk i Tre kronor glommer jag inte i forsta taget.

Ska borsta tanderna.

Puss


Reaktion..

cho


Ikea..

Idag forsokte jag igen. Denna gangen tog jag bussen til det andra Ikea efter tips fran Clara. Gick faktisktmycket smidigare..Tycker pa nat satt att det ar skonare att aka buss an tunnelbana ocksa. Jag hatar nar man sitter mittemot folk, har finns manga ohyffsade som kan sitta och råglo, inte bara nan sekund och sa att de viker av med blicken efter ett tag nar man upptacker dem - nej da stirrar de nastan mer. I bussen kan man daremot bara stirra in i folks bakhuvuden.

Val dar sa at jag kottbullar och kopte lite valbehovliga saker i Sverigebutiken sasom Marabouchokald och delikatobollar. Chokladbollarna var dock sockerfira, fanns inte na vanliga, blir spannande att smaka. Kottbyullarna ar ju som bekant inte de basta kottisarna man kan fa.. Men lingonsylt,ahhh vad gott det var, jag slaffsade sas och sylt som om jag inte hade atit pa flera dagar. Men jag hade ingen mittemot mig, sa det gjorde inget!! Har har vi ytterligare ett mittemot-problem..Nar man ater..Speciellt nar man ater snabbmat som donken, da vill iallafall jag slaffsa i mig o inte bry mig om jag far lite dressing pa hakan. Men om det sitter nan mittemot sa forstors nastan hela smakupplevelsen for att jag maste koncentrera mig pa att "ata fint". Man borde bygga som sma matbås, forsta vad skont!!

Efter denna lilla tur har jag pluggat i ngra timmar.

Langtar till sommaren och lovet!!! Hooopppas det blir Ibiza :)

Ikvall ar jag bjuden pa fodelsedagsfest hos en tysk pa skolan, det utlovas bade bratwurst och ol. Ngra skulle motas upp klockan nio o ga dit..Inte sa sugen,kanner inte sa mangfa dar ja jag sa att jag ringer sen..Men kanner jag mig sjalv sa kmr jag inte ga om jag redan nu kanner "ringer sen"-kanslan.. Nej, istallet blir det nog senaste avsnittet av The hills och marabouchoklad,later inte fel!

Puss



Otur..

Jag akte de 15 (!!!) tunnelbanestationerna och promenerade uppfor berget till Ikea. STANGT pga festivo stod det pa en skylt.. Ahhhhh. Lite irriterande..Ville faktiskt ha en ny adapter och annu mer nagra kottbullar.

Jaja, far val gora ett nytt forsok i veckan.

Mandag..

Jag sover sa himla mycket sa att man kan ju borja undra snart. I helgen har jag sovit en hel del och inatt sov jag hela tolv timmar. Forst vaknar jag efter nio timmar, skulle kunna ga upp, men ni vet hur det ar -man stanger ogonen igen och sa ligger man dar i tre timmar till. Bara dumt for jag blir sa mycket trottare om jag sover mer an vad jag behover, dessutom kommer jag inte att kunna sova ikvall. DUMT var ordet...

Idag har jag iallafall pluggat, last projketet som bara blir battre och battre. Det ar sa gott som klart, vi laser bara igenom och lagger till/tar bort.. Ska nog borja forbereda slutpresentationen i veckan, sen har ma ngra dagar pa sig att ova. Ngt som ar lite irriterande ar att vi maste ha kostym pa den presentationen, jag har ingen kostym och har ingen lust att kopa en har da min resvaska hem redan ar full som den ar. Ska undersoka saken till mer noggrant...Men varfor kostym? EN timma? Forstar om man inte ska dyka upp i flipflops och korta kjolen, men kostym kanns lite pret for en skolgrej tycker jag.

Idag hade jag sonder en viktig sak, min adapter. Finns inga normala uttag i den har lagenheten sa jag har lite hjalp dar.. Men idag sa det krasch och den ar trasig.. Om ni undrar hur jag gor nu (for datorn behover ju ocksa strom) sa sitter jag i badrummet dar det enda fungerade uttaget finns.

Losningen pa problemet finns pa Ikea.. Jag ar sugen pa kottbullar ocksa. Tar nog en tur senare nar jag kanner mig klar med dagens plugg.

Puss

FC Barcelona..

Ikvall drog vi till en pub for att kolla pa matchen mellan Barcelona och Vila real. Var lite folk fran Eada dar och sa drack vi en ol och hejade lite ocksa. Jag har borjat tycka om ol, tank att man kan lara sig nya saker vid 22 ars alder!!

Efterat var det raketer och crazy people pa hela ramblan som vanligt. De blir verkligen helt vilda, och nu vann ju inte ens Barcelona..Men de hittar alltid en anledning att fira.

Nu tankte jag gora mig klar for sangen och kolla pa nat bra pa webtv.

Puss

Sondag..

Hej pa er!!

Idag har det blivit en del plugg och nu pa eftermiddagen en promenad till Opencore. Var lite kul att ga uppat i stan igen..Gick forbi min forra lagenhet bara for att kolla lite,sag dock inget av intresse.. Ar ganska mysigt dar uppe tycker jag,finns caféer och sa ar det mycket lugnare med folk.

Nat som jag verkligen maste borja tanka pa har ar att ta ut storre summor nar jag val tar ut pengar. Nu tar jag en hundrig lite da och da..Och de tar 10 kronor i avgift!!Det ar ju helt sjukt..Vissa automater tar ingenting..Har nyss luskat ut vilken, sa ska halla mig till den.

Nu slangde jag precis in en tvatt och ska val fortsatta min sondag med lite mer plugg och kanske nat pa tv.

Puss

Velig..

denna kvall.

Men mest lockar nog nagra avsnitt av Ballar av stal,mitt nya favoritprogram. Skrattar mest at Sonneby och Nour, de ar riktigt riktigt roliga :)

Puss o ha en bra kvall!!


Vad i...

Alltsa...

Vad ar Miss Li och Hakan Hellstrom och hanga i granen??? Jag kanner inte dunket alls. TAMT ar vad det ar. Fortsar inte!!

Jamfor bara med Kayne West och grabbarna sa borde ni forsta!!! UMPZ

Gott..

Jag kande mig sa vard Mcd. Det gor jag alltid efter festen..Tranar man inte o kan unna sej efterat sa far man val unna sej efter man har varit ute istallet hehe.

Sen motte jag Emma som skulle kopa lite skruvar och muttar for att hon har gatt och blivit handig.

Nu ligger laxen pa tallriken..God men lite benig ser han ut..

Ikvall far vi se.. Dagen gick for fort.. Kanske hemma o mysa lite framfor tvn(datorn) eller kanske en liten utgang...VI far SEE...

Puss


Kulturkrock..

Igar hos Emma...

Vicky haller upp vin till mig. Nar hon narmar sig halva glaset sager jag GRACIAS for att saga att der racker o jag ar nojd. Hon forstar dock inte mitt tack pa samma satt utan fortsatter att halla i vin med ett glatt leende pa lapparna. GRACIAS far jag ropa igen men enda fortsatter hon hela vagen upp och fyller glaset. Hon forstod mina tack som nan typ av uppskattning o att jag ville ha mer mer mer hahahahaha....

Jag skrattade miiiicket=)


Sugen pa en hamburger. Var ratt langesen!! Alltsa inte langsen ja va sugen..utan langsesen ja at det.


Uppe med tuppen..

Igar var vi alltsa pa ett nytt stalle nere i Vila Olymplica.. Det var uppsnackat som vanligt sa vi drog oss ganska snart vidare till Opium.. Jatteskont nar man antligen kan sitta pa deras fina terass..Vita soffor och mobler och hur stor som helst..Men som vanligt sa ar det alldeles for mycket folk pa dansgolvet och lite for mycket electronic for att jag ska kunna sjunga med. Rihanna horde jag plotsligt och tog ton..Men efter forsta raden dhjdshdsjdhjdjd umpz umpzzzz.. Da blev det laser sa var ju ingen idé att ens forsoka!! Vi akte val hem vid fem nan gang.

Var iallafall manga som var ute igar..Niice..Jag traffade bland annat ett gang svenskar som hade en fransos med sig.. Nar han slog sig ner och halsade sa forstod jag precis vad han sa och kande att NU ska jah prata franska..Jag var faktiskt duktig och hade MVG hela tiden i hogstadiet, men av nan anledning sa sitter inte sprak som man inte ovar pa kvar.. Det enda jag fick fram var Je suis un table. Jag ar ett bord... Men vet ni vad, han fattade enda inte hur bristfallig min franska var..Sa han fortsatte prata men langsammare..Ehhh varfor tror vissa lander att alla andra lander kan deras sprak???..Det ar ungefar som att jag skulle hoppa fram till en arab och prata svenska men saaaakta sa att han kanske forstar mig!!

Jag glomde kameran hemma igar..Istallet hade jag mina solglasogon stadigt i vaskan..Kanns viktigt for att skydda sig mot laserstralarna pa dansgolvet!!

Idag vaknade jag vid elva..Mycket lattare att ga upp pa sommaren for jag har ngt som lockar..Till fonstret for att kolla HUR soligt det var..Nej..Det ar molnigt..Men enda tittar solen fram ibland..Ville ha en sunnyday och strand hela dagen idag..Kanske ska ge det en chans iallafall,vi far val se.

Puss

Lista..

Kolla vilken rolig lista jag hittade...


Senaste...

Låt du hörde
: Kayne West - Heartless
Film du såg: Man som hatar kvinnor pa bio i pask.
Mat du åt:  Lasagne (neee jag har fortfarande ingen ugn, men en micro)
Puss: Har pussas ju alla pa kinderna och senast vare nog Ana.
Känslan: trott
Resa: Hem till Sverige o Koping
Glädje: Extrapris pa cookies pa Lidl.
Dröm: att jag kopte en 3000kronos bikini, tankte inte pa att EUR o SEK inte har lika manga nollor..Hemskt var det!!
Person du träffade: min lagenhetskompis.
Personen du pratade i telefon med: Emma.
Personen du fick sms av:  Fernando. "NU ar jag pa stranden ar du?" klockan sex. Vi svenskar ar bara dar nar solen e farlig haha...
Gången du åt 7-eleven korv: har jag aldrig gjort.
Gången du var utomhus: nar jag gick till Lidl tidigare idag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i pask!!
Saken du köpte: Solskydd for haret..
Nojd? Lite tveksam for det ar olja och haret blir ju oljigt...

Allmänt:
Ska bli skoj:
Med helg.
Ska inte bli skoj att: Att paborja ett nytt grupparbete i nasta vecka.
Sparar till: Jag slosar bara..
Pålägg som gäller: Fardigskivad ost i som inte smakar for mycket ost.
Önskar att jag var bättre på: Att säga ifrån.
Dagens dryck: Lidlsmoothies
Vad saknar du: en viss manniska och lite mer cash kanske.
Tre band/artister: Sean Paul, Kayne West, Britnay Spears.
Vad har du gjort idag: Skola, presentation, handlat, atit, kollat datorn..
Brukar du svära mycket: Ibland.
Hur tidigt stiger du upp:  Atta/halv nio i veckora. Tolv en ledig dag. Fyra efter en laaang natt.
Gillar du att slåss: Brukar inte gora det
Vad ska du göra ikväll: Sopa mitt rum, de e dags.
Hur många timmar sover du per natt: 8 eller 18.
Vem är snyggast i världen: Jude Law, Justin i The hills och RaulMierales i Portugals fotbollslandslag ar en stilig en.
Antal gånger du har varit kar: En gang.
Ditt längsta förhållande: 5 år
Antal förlovningar: Ingen.
Hur många barn: Inga barn annu, men jag vill ha tva tror jag. En tjej och en kille vore roligt.
Bröllop: STORT !!
Bo i framtiden: Kanske Spanien, USA...Eller Sverige..
Hur: Lagenhet..Star inte ut med grasmattor och trad att halla reda pa..Finns for mycket myror i graset ocksa!
En måndag: pluggar jag.
En lördag: glider jag lite och pa kvallen blir det nog Lambrusco o kanske Ribelinos.
For ett år sedan: Var jag i Linkoping, pluggade internationell ekonomi vid den har tidpunkten..
För tre år sedan: Flyttade jag ihop och borjade plugga.
För fem år sedan: Dejtade jag pa Mcdonalds och gick pa gymnasiet med varldens skonaste klass.
Vad är det för veckodag: Torsdag.
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Att farmor bjod med slakten till Italien, att jag hade ett kuuul jobb.
Favoritplagg i garderoben just nu: Shorts,jag alskar shorts! Festkjolar och klackisar..
Byxa eller kjol: Beror pa tillfalle..
Senast utlästa bok: Flickan som lekte med elden.
I mitt rum har jag... Ratt bra ordning tycker jag..
Jag tränar: inte
Jag beundrar: Snalla manniskor som mina foraldrar, malmedvetna manniskor och folk som tranar regelbundet.
Skulle vilja vara mer: spontan.
Bra sidor: Positiv, diciplinerad (INTE med traning), organiserad.
Sämre sidor: Rastlos, oekonomisk och stangd har jag hort.
Favoritmat: Inbakad flaskfile, oxfile, Mcdonalds
Konstig sak jag gör: Skriver detaljerade listor varje dag nastan om saker jag ska gora.
Jag ville bli när jag var liten: Frisor och sangerska.(Forsoker fortfarande med det sistnamnda men kanner inte stodet hahah...)


Puss

Torsdag..

Presentationen imorse gick braaa..Klasslararen hade ngra kommentarer som vi ska fixa till men i ovrigt tyckte han att det sag valdigt bra ut.

Efter skolan har jag fixat med projekt och last infor imorn. Nu pa eftermiddagen blev det en tur till Lidl ocksa for att fylla kylen lite.. Har hittat riktigt goda smoothiesar dar i olika smaker :)

Ska fortsatta lasa nu.

Puss fran ett soligt Barcelona

Godmorgon..

Igarkvall gick det inte att somna pa en gang precis.

Barcelona duuunkade.. Bilar tutade..Folk sjong..Raketer i luften och alla ljud man kan tanka sig. Skulle hellre ha varit pa Plaza Catalunya och sett det hela an att ligga i sangen o forsoka sova.

Nu ska jag till skolan och presentera.. Det ar en delpresentation med projektgruppen..En typ av uppfoljning for att varan klasslarare ska se hur vi ligger till. Ryktas om en till presentation imorn for handledaren..Men halla klockan sex pa en fredag?

Synd bara att jag inte har tranat pa sjalvaste powerpointen..Allt gors i det dr Windows vista och jag kan inte oppna dokument som ar gjorda i det. Igar orkade jag inte ens maila tillbaka for nan borde ju komma pa det nar det ar 10 gangen haha..Men neee.

Hade ju projeketet att trana med istallet.

Blir bara en kort dag idag..Nan timma skulle jag tro for sen are dags fotr nasta grupp.

Kramar

Fullt..

Nooope..Det var fullt overallt sa hem igen.

Nu ska jag val snart ga o lagga mej..

Spanade pa facebook lite, det var det dummaste jag hade kunnat gora. Nu ar jag frustrerad..Later battre an hjalplos.. Att en och samma manniska kan sta for de absolut finaste med samtidigt de varsta dagarna. Att nan kan gora en sa lycklig men sen sa fruktansvart besviken. Varfor ska det vara sa och hur lange ska jag bry mig?

Godnatt pa er!

Kram

Fotboll..

Vi ska kolla pa fotboll pa en bar. Undrar om jag ska svika Chelsea ikvall for Barcelona? Min troja ar enda p vift sa da kan ja ju lika bra heja pa de som majoriteten har gor;)

En sak jag undrar ar om ni tycker att det ar nan skillnad pa att saga middag eller kvallsmat? For mig ar det samma..Vi sa alltid kvallsmat hemma nar vi va sma..Men sa sa nan att det ar typ ett mindre mal..Middagen ar huvudpunkten..Forstar ni??? Inte jag.

Kram

Mat och psyk..

Igar blev det alltsa restaurang. De hade fixat riktigt fint till oss langst in i hornet med specialglas och fina servetter. Blev forratt och huvudratt, efterratten hann vi aldrig med men det tar jag en annan gang. Var lite specialtreatment och da trivs man val alltid bra plus att vi var overens om att allt som e gratis ar gott. Martini lemon, soltorkade tomater, ostar, vitloksbrod, mozzarella(som jag tyckte var lite for pulvrig), hjartformade pizzor och vin saklart. Det var goottt..

 Nar jag o Ems sa hejda sa hann jag ga ungefar femtio meter innan en idiot borjar prata med mig. Forst tankte jag bara att det var en jobbig manniska sa jag kollade lite pa honom men fortsatte ga. Da gar han efter, tar tag mig i armen och borjar veva efter min vaska -det var inte bara en jobbig manniska det var ett litte psyk.

Tog i allt vad jagf kunde och gjorde mitt basta skrik medan jag sprang en bit bort dar jag sag manniskor. Han ropade puuuuta, puuuuta efter mig men fortsatte bara ga lugnt frammat. Jag som trodde att jag hade skramt ivag honom rejalt,men han var nog ganska van och fortsatte letandet efter en annan vaska. Motte iallafall ett riktgit original pa andra sidan gatan, han beratatde att han kunde KUNG FU och att han skulle skydda mig. Med honom fem meter framfor skuttandes och spejandes sa eskorterades jag direkt till min port. Han var snall och hjalpsam men en riktig desigual som vi sager.

Hade varit ganska surt att bli av med vaskan igen sa jag ar glad att jag fick behalla den :) Mycket skumma manniskor har alltsa.. Aker ju nastan alltid taxi, men nar det ar tva gators promenad sa tanker man inte sa..Maste kopa nan pepparspray tror jag, eller kanske lara mig Kung Fu!

Imorse ringde klockan halv atta.. Upp och hoppa for att plugga..Var effektiv till klockan ett ungefar och bestamde mig for att lagga mig i solen ett tag. Val framme i Barceloneta sa har jag glomt min solskyddsspray..Packade ihop ganska omgaende da jag inte ville riskera en rod rygg igen. Blev mer plugg hemma istallet..

Nu har jag just varit pa El corte ingles och kopt skrubbhandske, pincett och solskydd for haret. Det sista har jag aldrig testat forut, men haret slits ju en del i solen sa borde val vara ngt bra. Det ar vattenfast olja som man ska spraya i innan man gar ut.

Ar jatteifnt vader ute..Varmt o soligt.. Ska snart hoppa in i duschen och efter det blir det lasning nan timma och sedan en lugn kvall. Ska noppa ogonbrynen ocksa nu nar jag antgligen har kopt mig en pincett!!!

Puss

Good work..

DONE!! Har pluggat tills nu sa kanner mig duktig. Imorn planerar jag att ga upp lite tidigare och fortsatta plugget sa att jag kanske kan ga till stranden under dagen. Vi far val se..

Nuuu ska jag se pa det senaste The hills avsnittet..Kan knappt barga mig,det ar spannande nu.. Att det heter "Playmates bring the drama" gor saken annu battre..Nu anar jag problem for audrina!!

Om en timma ska jag plocka upp Emma och vi ska ivag till min lagenhetskompis restaurang for att kaka pizza italiano MMMMM!! Hungrig som vargen..Eller ska jag saga som den rosa grisen kanske.



Skoltrott..

extremt alltsa...

Jag har aldrig varit skoltrott tidigare. Efter gymnasiet var jag bara sugen pa mer plugg och sedan har det rullat pa utan ngra storre besvar. Ibland, tva veckor innan terminen ar slut har jag val kannt att neeeeee-eee nu orkar jag inte. Men nu ar det en manad kvar och jag kanner mig som en zombie. Det ar alldeles for tidigt att kanna sahar redan nu!!

Vi har haft valdigt lite att lasa pa senaste tiden.. Nu har vi mer, men jag formar mig inte att ens ta ut papprena ut parmen.. Istallet tittar jag igenom alla bloggar, laser lite tidningar och sant.. Skyller min trotthet pa solen..Man vill ju hellre vara utomhus nu!! Vi svenskar tar varje tillfalle i akt..Idag satt jag emsi och maria uppradade under en liten flack pa balkongen dar solen kom fram. De andra verkar inte tycka att det ar sa exotiskt :)

Fick antagningsbesked fran sommarkursen ocksa.. Ekonomisk politik eller ledarskap kan jag valja pa.. Lutar mer at det forstnamnda nu..Eller egentligen lutar det inte at nanting.. Nu skulle jag bara vilja ha en helt ledig sommar faktiskt! Fast sa rastlos som jag ar sa skulle jag skutta pa nalar efter tva dagar.

Gar jag ut och pluggar sa far jag inget gjort. Sa NU KOR VI..Projekt och case star forst pa listan..

Puss

En manad..

Jag fattar inte! Idag ar det 4e maj. Det innebar att det ar exakt EN manad kvar till varan slutpresentation och darmed ar det slut pa det har lasaret. Kanns konstigt, bade gladje och sorg.

Under aret har jag langtat hem i perioder och bara kannt for att satta mig pa forsta basta Ryanair och aka. Men nu nar det bara ar en manad kvar vill jag bara ta vara pa tiden har och har inte tid med att langta hem och det ar skont.

Sedan sist har jag alltsa last varat projekt och skrivit lite kommentarer..Vi ar uppe i 97 sidor nu sa det tog nagra timmar att ta sig igenom.Kom pa mig sjalv flera ganger med att bladdra sida utan att jag ens hade last, ibland kollar jag bara pa texten men ser inget. Ungefar som sista kvarten pa vissa lektioner nar man ser lararens mun rora sig men man hor inget.

Tycker att det borjar bli lite dammigt pa mitt rum.. Fick hora idag att staderskan inte hade haft tid att komma forra veckan..Sa nu langtar vi efter henne mer an nansin har!!

Har varit mycket fargskiftningar pa senaste..Forst var jag rod som en krafta..Sedan blev jag rosa som en gris..Nu har kroppsfargen lagt sig och istallet gatt over till ogonbrynen..De ar riktigt bleka..Jag brukar ha ratt morka i vabliga fall sa nu far jag dra fram pennan!!

Nu ska jag ta kvall har hemma och lagga mig for att se pa ngt kul pa kanal5=)

Puss


Im hot..

Jag vill saga att jag ar varm ibland..Svettig..Sa kommer IM HOT alltid ur min mun.. Jag menar ju verkligen inte att jag ar hott..De ganmger jag sager det ar jag valdigt ohott ni vet..

Idag tog jag en snabbis till playan..Sista lediga dagen for den har laaanghelgen.. Njot ngra timmar och tog sedan metron in till stan for att mota upp en i min projektgrupp. Vi kollade igenom powerpoint-slidesen infor torsdagen och fikade lite.

Har letat efter sandaler ett tag..Eller inte letat..Men kollat.. Har bara sett med en massa nitar och grejer pa son gar for hogt upp over vristen, och det ar inte riktigt vad jag var ute efter..Men idag sa stod de dar framfor mig -svarta, enkla, utan nitar och billiga:) Ett kap. Hoppas de inte gar sonder pa en gang bara. Hoppas bara man tillats att anvanda dom i skolan..Finns lite konstiga dresscodes dar namligen..

De har dagarna pa stranden sa har vi tryckt i oss ngra pasar chips. Pa kvallen har jag atiti potatistortilla.. Levt pa potatis i ngra dagar med andra ord..Fortsatta likadant under dagen men at nyss utsok pasta med kottfarssas.. Inte varje dag jag kanner en san uppskattning av pasta..=)

Har dromt valdigt konstigt under de senaste natterna.. Brukar inte minnas mina drommar..Men nu har jag kommit ihag tva natters drommar i rad..Forst handlade det om en bikini..Jag kopte en militargron bikini for att jag inte hittade nan annan..Anvande den pa stranden.. Tyckte plotsligt jag hade lite pengar pa mitt kort och kollade kontoutdraget..Dar star det 3000..Jag hade alltsa kopt en MILITARGRON bikini for TRETUSEN kronor. Det hela var ett problem med EURO och SEK.. Pa prislappen stod det 300..Jag tankte 300 kronor.. Emma foljde med mig till butiken for att stotta mig och forsoka fa lamna tillbaka den.. Minns inte hur det gick men det var helt sjukt vad orolig jag var.

I natt dromde jag sadar intensivt igen..Av nan anledning sa var ag pa Hawaii.. Hade ingenstans att sova sa letade Hostel..Men det fanns inte plats nanstans..Sprang runt som en galning och sa var jag trott ocksa. Minns inte hur denna slutade heller..

Jaja.. Undra vad det blir i natt da haha..

Nu blir det projektjobb.

Puss

Nu blir det projektjobb och sen ska jag sova och bli redo infor skolan.


Beach..

Annu en dag i solen.. Sa himla fint vader nu..Runt 30 grader sa nan. Idag blaste det inte sa det blev lite val varmt i slutet tyckte jag. Tur jag fick lana ett skynke och tacka mig med=) Vill kopa en liten hatt sa att man slipper sol i ognen och slitet har..Ser och kanner redan att haret har blivit lite slitet.

Kolla va mysigt.. Tycker jag fangade manga olika grejer pa en o samma bild..En man med estrella-öl..En paki i bakgrunden som skriker cerveza, beer, coca, fanta beer..Tva kara manniskor..Och annat folk i solen.:)



Har nyss tagit en dusch..Sa skooont att svalka av sig och fa bort sanden..For sand har jag verkligen overallt nar jag kommer hem.. Nu blir det lite pluggande har hemma och en lugn och skon kvall.

Puss

Lordagen..

En fin lordag igar.

Jag vaknade klockan tolv efter ca fem timmars somn, helt pigg. Fattade ingenting och Emma fattade nog annu mindre nar jag sa strandeeeen sa tidigt.

Vi hade iallafall en grymt skon dga pa stranden, kaka chips och ostbagar och kollade pa folk.. Finns ganska mycket att titta pa for en sa nyfiken person som mig..Borjar nastan kolla i kors ni vet!! Mitt stora mysterium nu ar vad cocosnotsmannen sager..Coco vale coco...Vale? Varfor..Jag forstar inte..

Pa kvallen var det lugnt.. Vi var nog ganska slitna efter tva harda natter..Sag sista tre minuterna av El Clasico pa en bar..Efter det var det folkfest i stan..Bilar som tutade..Manniskor med flaggor..Ja, de var ganska sa lyckliga!!

Nu blir det stranden igen!!!

Hoppas pa en lika skon dag idag :)

Vilken skon helg jag har..Inge sondagsangest idag inte, for jag ar ju ledig imorn ocksa..Ohhh yeyeye..

Puss

Tjollahoopp..

En grym hemmafest pa Calle Casanova igar..Vi kom inte ut igar heller..Vet inte vad som hander med oss, men nar man enda har kul hemma sa kan man val lika val stanna=) Vi DJade som aldrig forr och Britney, Ace of base, Florida och Mrpresident. Männen gav oss manga missnojda blickar sa vi lat dem spela en och annan tecnohit utan texi ocksa.

Plotsligt borjade alla resa pa sig och det var dags att ga hem. Kollade pa klockan for forsta gangen under kvallen -den stod pa halv sex..Tiden para forsvann och det gjorde cavan med. Vi fick aven smaka vin fran fodelsedagsbarnets foraldrars vingard.. Det hade vi hort mycket om och det var ocksa ratt gott.

Somnade gott runt sex och vaknade klockan tolv.. Inte trott idag sa nu blir det stranden!

Puss

Tappra..

Min lilla tur till marinan var val sadar. I en timma var det skont. Jag lag i graset och drack hallonsmoothie som jag kopte i veckan. Men sen borjade det blasa sa da tog jag mig in i gallerian istallet. Mare Magnum ar ett stort shoppingcentrum som alltid ar oppet. Hade inte med mig kortet sa kunde inte kopa nanting -den har gangen sprang jag inte hem for att hamta kortet heller. Framsteg.. Jag tittade bara och tog en Ben&Jerrys glass. Overkskattad glass det dar, fattar inte ens varfor jag koper den!! Svindyr, och inget speciellt.

Tank SIA apelsinchoklad. Min och Johannas basta glass som forsvann ut sortimentet -men nu har hon hittat den igen i Stockholm. Jag ska importera till Koping i sommar!! Flera liter!! Flera! Ngt som e kul ar att Jojjo ocksa vill se Brittan sa nu maste vi fixa tickets bara=)

Pa vagen hem fran vattnet tog jag en pitakebab. Trodde aldrig jag skulle saga det har men jag borjar trottna lite pa den. Maste upptacka nan ny snabbmat tror jag.

Val hemma har jag sovit och varit extremt trott. Lag och vilade i pyjjen nar Emmsi ringde for att meddela om kvallens handelser.. Fest i deras hus for att Jose som bor dar fyller ar.. Sa nu ska jag duscha och sedan dra mig dit -vi ar tappra jag och Emma, precis som han pa bilden!!!




Mina dagar nu ar helt underbara..Ingen pluggstress, onskar attvdet kan fortsatta sahar..Jag kanner verkligen mig glad.. Vet inte varfor..Inget speciellt egentligen.. Fint vader, mindre plugg an valigt, langhelg..Kan ju hoppas att jag har insett att det inte ar vart att grubbla och ha sig. Lika bra att vara glad nar man kanner sig glad.

Det galler att markera de avslutade kapitlen :)


Puss

MMMM...

Vet ni vad jag har kopt? Jordgubbar. Ett halv kilo for bara 11 kronor...Undra vad det ar for fel pa dom???

Yogurt, kellogs redberries och jordisar ahhhhhh...Sa gott sa gott.



 


Valborg i Barcelona..

Var ju som sagt firande av Hollands drottning pa tapeten igar.

Det var en av de basta tillstallningarna har maste jag saga.. Killarna hade fixat en bar dar man kunde bestalla i princip allt fran vodka och vin till shots. Hela lagenheten av pyntad i orange och sa bjods det pa snittar av olika slag.. Tjejen som delade ut ostarna och kottet kallade mig pa en gang for hennes basta kund hahaha.. Gott...

Stannade dar hela kvallen och vagrade ge upp runt fem.. Tvingade Dan att kopa paki-ol for en dyr penning och vi borjade sokandet efter en taxi. Det var typ omojligt! Men tillslut sa kom han rullandes, en gron taxi. Stannade hos Emma en snabbis bara. Drog pa mina ballerina vilket kan ha varit kvallens storsta raddning och gick hem..

Somnade valdigt sent.. Och sov valdigt konstigt..Men kort o gott sa hade jag en jattebra kvall!!!

Har kmr lite mingel...Dresscode orange som sagt=)










Nu ar jag iallafall vaken..Missnojd over att jag verkar ha missat en bra stranddag!!! Kanske lika bra att rosa grisen far vila sig lite;) Men neee..NU kanns det for sent att aka ner till playan..Men skulle va skont med en park.. Kanske marinan???

Skont att det ar fredag och ledigt.

Hejdaaa!