I skolan..

sitter vi nu..

Vi ska fixa en inlamning till imorn..Tror ni inte att hela den har kursen gar ut pa vardering!! Som jag fattade ungefar zerrrooo av under den kursen.. Gud vill nog att jag ska lara mig det..Maste vara menat..Hoppas pa battre lycka denna gang skont att de e pa engelska iallafall.

Far se hur lange vi blir kvar har..

Ikvall ar det fodelsedagsmiddag hos en kille i min klass.. Jag orkar verkligen inte..egentligen..Men sa kan jag inte saga nej heller..For jag kan inte komma pa hans fest i helgen..ghdghjgdgd ahhh. Vill bara plugga och sloa for mig sjalv kanner jag.

Tjingitjiingggg

Puss

Idag..

drog sista veckan innan lovet igang.

Verkar vara ett helt okey amne..Aven om forra veckans var roligare sa ska nog det har funka i en vecka :) Lararen verkar ocksa vara en skon manniska.

Kom hem hungrig som en varg..At lite och sedan gick jag till El corte ingles for att leta upp skomakaren.. De klackade om mina stovlar pa plats sa jga fick med dem hem med en gang. Jag sliter sa otroligt mycket pa klackar.. Tycker alltid att jag har ngt att klacka om..Vet inte om jag gar hart pa halarna eller nat???

Nu ska jag lasa infor imorn!

Det ar 30e mars..Forstar ni huur fort det gar eller? Alltsa dagarna, veckorna, manaderna och aren..Om tva dagar fyller liksom min LILLEBROR ar..Han blir 20 och det kanns ju helt konstigt for jag var ju nyss 20!!Far bara fler o fler bevis pa att jag borja aldras ;)

Puss


Slo sondag..

Idag har jag inte gjort mycket.

I formiddags laste jag infor imorn. Da borjar vi alltsa vecka tva av international weeks.. Hoppas det har amnet blir lika intressant som forra, men helst lite mindre jobb. Forra veckan var ratt TUNG.

Helt crazy att det bara ar den har veckan kvar och sedan ar det pasklov. Jag langtar saaaa mycket..Det ar sa himla behovligt. Marker det speciellt pa min motivation..Idag laste jag bara det jag behovde till imorn och inget mer.. I vanliga fall hade jag nog last infor tisdagen ocksa..Men idag var jag inge sugen pa det alls.

Jag fick med Ems till Mcdonalds dar vi avnjot en fin maltid.. Efterat gick vi till en av de fa oppna snabbkopen pa sondagar.. Dar ar det svindyrt..Helt sjukt ar det, men jag kopte med Mars och Werters original.

Kollade The hills, at godis och bara sloade i min sang. Det har varit sa skont..Men sa blev jag klar med sasong 3..Skulle ga pa sasong 4 pa en gang tankte jag..Men sa fattas en massa avsnitt pa mtv.com.. Nan som vet var man kan se hela 4:an??? Da jag inte kunde hitta det sa tittade jag pa den ratte for rosing istallet. Lite kul att en kille fran var klass i Linkoping ar med och konkurrerar om hennes hjarta..

Kanner mig inte alls na trott..Men det ar kanske for att klockan egentligen bara ar halv tio.. Jag far val rakna lite far eller kanske kolla pa ngt annat pa kanal5.se.. Har kommit pa det har med att kolla tv pa datorn forst nu..Mest for att tvprogrammen i det har landet ar helt at skogen..

Ska ta en dusch nu och borsta tanderna.

Puss


Portugal..

Borjade kvallen pa en portugisisk bar for att se Portugal - Sverige.. Som den inbitna supporter jag ar sa blev jag lite skakis.. Man kan ju undra varfor vi var pa motstandar-baren, men det beror pa att en av killarna som Emma delar lagenhet med ar portugis.

Efter besoket dar var vi helt lyriska..Portugal.. Maste aka till Portugal!! Jude Law har fatt en konkurrent av Raul Meireles. DEt var mig en stilig karl!!! Vi upptackte helt enkelt att Portugal har oanade resurser..Emma kande ocks alite karleksvibbar tror jag. Tror jag ska borja hanga mer pa portugal-baren haaha...




Vi gick vidare till en bar..Och sedan till en annan.. Vid halv tre (som egentligen var halv fyra) var det dags att saga hejda. Hade ingen aning om att vi stallde om klockan inatt! Var lagom med bara bar och inget discoteca..Regnet gor mig sa osugen.Nu vill jag ha sol igen!

Gick upp vid ett och sedan dess har jag last. Ska fortsatta lite nu.

Puss

Night out..

Igar samhandlade vi åa Lidl.. Det betyder att man gar tillsammans till Lidl och handlar. Jag gar bara dit for brodet och osten..Sen finns det typ inget mer, forutom alla goda kakor da.

Jag och Emma ville ha kebab.. Sa vi gick forbi ett litet hak och kopte med oss hem till mig. Kalkonkebab som luktade jattegott men smakade samre. En eftersmak av brant var det..Inte alls bra..Men vi tryckte i oss iallafall.

Vad arg jag var igar. For att min lagenetskompis hade forstort min fredag helt och hallet med att ha efterfest natten till fredag.. Jag var ju helt dod och hade huvudvark hela dagen. Tur jag sadlade om efter ett tag.. Emsi sprang hem och fixade lite och kom sedan tillbaka. Vi satt har ett tag och akte sedan vidare till en kille pa skolan som hade fest..

Klockan tickade pa och nar vi begav oss till klubben var hon redan tre. Listan var egentligen stangd men vi gled igenom pa ngt vanster.. Var en bra kvall pa Lotus, jag hade jattekul!! Tror det berodde mycket pa att jag inte hade mina algklackar.. Var langesen jag hade mina vanliga som jag alltid hade forut, sa nu kandes de nastan som att ga i gympadojer=) Jag gillar Lotus, bra musik och sa ar vakterna trevliga ocksa. Vilket de inte ar pa alldeles for manga stallen har..

Kvart i fem kollade jag pa klockan och tyckte det var dags att aka hem.

Idag vaknade jag halv fyra. HALV FYRA. Snacka om att jag fick panik over att jag hade sovit bort hela lordagen.. Blev mer nojd nar jag gick upp och sag att det var regnigt ute. Sa da gjorde det inte sa mycket.

Gick ut och handlade.. Och nu sitter jag i min sang och ater upp gardagens sega chipppss..

Nu ska jag lagga mig och kolla pa The Hills.. Vagrar plugg idag..Vi har namligen fatt material infor nasta veckas internationella vecka.. Investment bankning ska jag ha.. Det blir nog kul. IMORN blir det lasning.

Ikvallvet jag inte an. Men ngt kul kanske..eller braa hemma o sloa vore ockd skont :)

Puss

En gladare manniska..

Ja det ar jag verkligen. Prov, redovisning och inlamning -klart.

Provet var ganska klurigt mest med tanke pa att det inte fanns sa mycket tid att plugga till det. Redovisningen gick bra men det var lite synd att en annan grupp hade precis samma amne som oss. Inlamningen vet jag val inte an, men jag kanner mig ratt nojd med det jag skrev iallafall.

Efterat stannade vi kvar en stund i bunkern och pratade om projektet. Fördelade lite saker emellan oss och sedan sprang jag hem. Jag doooog nastan av hunger, hade inte atit ngt sedan atta imorse. Val hemma blev det lite svart..For jag hade glomt att ta ut min matlada fran frysen.. Sa det blev yogurt och mackor istallet.

Nu blir det stan och en efterlangtad vaffla med mycket kolasas och glasssss! 

NEJ..

Jag gillar inte att bli vackt mitt i natten.

Klockan fem smalls dorren igen och efterfesten ar igang..De holl pa till halv sju och jag hade klockan pa sju for att repetera lite saker.. Men somn pa ca fyra timmar racker inte for mig sa jag kom verkligen inte upp.. Nu, en timma senare, sitter jag iallafall i sangen..

Tankte att jag maste visa att jag faktiskt vaknar sa att han inte tror att hans sma fester gar obemarkta, sa jag gick upp pa toa. Da vinkade han bara glatt och vad ska jag saga da liksom?

Det skulle inte stora mig lika mycket pa helgen. Men under vardagar da jag gar upp runt atta/halv nio..Och speciellt idag nar en fullspackad dag vantar.

Nej nu ska jag ga in pa toa och skrammla med saker sa hogt jag bara kan och hoppas han stors riktigt mycket.

Vi hors i eftermiddag igen,hoppasjag ar lite mer munter da=)

Kram

Demonstration..

utanfor moitt fonster! De gar en hel flock pa Calle Aribau och skirker ngt. Jag kan inte hora vad... De har iallafall en massa flaggor; spanska och svarta med A:n i..Ar inte det anarkistmarket? Men de ser inte sa anrkistiska ut, utan mer som vanliga manniskor.. Jaja jag far val veta imorn vad det ar som pagar. Smaller smallare gor det ocksa och apploderar, sa de verkar ju ganska glada enda.

Men jag vill veta vad de skriker!!




OJ..

Jag har glomt bort bloggen. Det betder att jag har haft for mycket att gora - eller jag har for mycket att gora.

Uppgiften ar visserligen klar. Men nu sitter jag och laser ett av alla hundra kompendium och undrar vad hon kmr fraga pa provet imorn..Hon sa att det som spelar roll ar vad DU tycker..Men finns det inga ratt och fel eller? Isafall ar det ju onodigt att lasa. Nej, jag ska lasa.. Eller skumma..Tycker iallafall det ar skont att ha sett papprena.. Jag har lite bildminne sa om jag ser en overskrift brukar jag minnas hur texten under sag ut ocksa, vad det stod alltsa..Overskrifterna ar i olika farger, det ar bra for mitt minne:)

Lax ar sa fruktansvart gott..Kunde inte sta emot sa jag at det idag igen. Lax och potatis, men jag har ingen sas.Det ar lite TORRT men gott iallafall.

Ska skumma vidare och sedan skirva upp det jag ska presentera pa en liten lapp och lara mig det.

Hoppas jag ar klar om tva timmar och kan kora lite The hills ocksa.

Men forst ska jag ut pa stan och kopa mig en Milko chokladkaka, kanner mig valdigt vard det av nan anledning=)Maste slanga sopor ocksa sa dar drar jag ju tva flugor i en small.

Langtar till imorn for da ar dte fredag!

Puss



Antligen..

klar med det individuella arbete och nojd kanner jag mig ocksa.

Mitt tangentbord har borjat krangla. Y och 6 ar svara att skirva..Tror det har ramlat ner brod eller kaksmulor under tangenterna..Hur far man upp sant skrap? Skulle vilja lamna in datorn pa rengoring ocksa..Kan man det?

Snart nan gang planerar jag lite motion och fortsatt plugg.. Imorn efter lektionen ska vi skriva gruppresentationen sa ska forsoka fa lite inspiration nanstans ifran.

Den har veckan tar kol pa mig..Vi forsokte forhandla bort grupparbetet..Men det kom verkligen inte pa fragan..puuh.. Ibland undrar man hur vissa profesorer tanker..De har val med storsta sannolikhet sjalva gatt i skolan och fatt hela berg av plugg over sig..Kanske ar sa att det vill att vi ska straffas och genomga samma sak som de sjalva en gang gjorde, vad vet jag!! TUR ar det iallfall att amnet ar kul.

Puss

Ding..

ding ding dong. Gunter och dingdong-song har varit en het hit under helgen som var. Vilken bild alla har av Sverige nu. Han ar jattekand, jaaa! Han ar det!!

Har varit pa Lidl och handlat. Till min besvikelse hittade jag inte mitt brod, vilken shiitt tankte jag.

Men sa sag jag brodet pa en san dat leveransvagn och borjade pilla fram det (saklart ska det ligga underst). Plostligt hor jag ett pipigt men upprort QUE HACES???( Vad gor du?) bakom min rygg.  Ehhh. Estoy sacando el pan marron (jag haller pa och tar ut det bruna brodet). Hon stirrade lite och sa annu mer hotfullt Pero no trabajas aqui verdad?! (Men du jobbar ju inte har, eller hur?). Jag hann tanka ut en massa elaka och bitcha svar under ngra sekunder men det som kom ur mig var No, pero querria el pan, solo hay aqui en lidl (Men jag ville ha brodet, det finns bara har pa lidl). Da svangde hon totalt, hon vlev makta stolt over det Lidlberom jag hade givit henne. Sa hon for ner pa kna och drog ut en brodpase, prismarkte den och la den i min korg.

Det var historien om det bruna brodet det=)

Puss

Irritation..

Jag somnade saaa gott igar efter mitt seriemaraton. Men sa klockan halv fem imorse smalls dorren igen, det kommer in ngra stycken, borjar prata hogt OCH drar pa musik. Det ar sa lite okey som det bara kan bli. Jag ville bara borja tjura for att jag var sa trott och arg. Men tillslut somnade jag val av min egen ilska.

Man gor bara inte sa.. Ska jag komma hem har en helg nar han jobbar, dra med lite folk och ha efterfest? Jag stor mig sa mycket pa det. Respektlost var ordet..

Hur som helst sa var jag iallafall mer utvilad idag an igar. Hade en bra skoldag och pratade mycket om makro/mikro-ekonomi som vi redan har gjort i Linkoping.

Nu star jag och kokar potatis..Men det ar ju varldens segaste grej att gora, det blir aldrig klart!! Efter maten ska jag fortsatta skriva uppsats och efter det blir det val lasning infor imorn i vanlig ordning.

Imorn ar det VAFFELDAGEN!! Jag firade den redan i helgen med en jattevaffla sa jag kan nog leva pa den imorn med=)

Puss



Hahahahahha.

Pamindes just av ngt kul av att lasa emmas blogg. HOHO, ni vet? Nar ngn kommer innan for dorre sager man hoho..Typ haloo, hej betyder det. Jag sager alltid det hemma i Koping och i Linkoping. Har i lagenheten sa jag det en gang och han holl pa att lagga sig ner av skratt och fragade om det var svenska. Jag sa ja, sa nu far vi skammas tillsammans haha.

I lordags hos Emma oppnades plotsligt dorren och jag fick ett "HOHO-kall". Sa hoho:t flog ur min mun och jag valkomnade en av de som bor i lagenheten.

Men jag tycker att HOHO later mycket mer mysigt och valkomnande an HALOOO. Eller?

Gooodnicht..

Efter att jag ansag mig klar med dagens skrivande gick jag ut pa springtur. Jag joggade och gick..Sa langt att jag tillslut hade tappat bort mig helt. Fattade inte alls vart jag var men borjade ga "uppat" for att komma hem. Plotsligt ser jag Christoffer Columbusstatyn nere vid slutet av Ramblan - och dar trodde jag evrkligen inte att jag var hahaha...

Val hemma satt jag igang med lasandet infor imorn..Ett case och lite lecturas.. Blev val klar vid nio och da drog jag pa pyjjen och la mig i sangen for att kolla pa The hills..Ohhh det ar precis lika bra som jag minns det!! Men jag gillar inte Heidi langre och annu mindre gillar jag Spencer.. Jag vill att Brody och Lauren ska bli mer kara. Och ni som har sett fler avsnitt an mig far inte avsloja ngt nu!!

Jag ska borsta tanderna nu och sedan forsoka sova. Borde ju vara dodstrott efter forra nattens sovproblem..Men jag kanner mig lika energisk ikvall..Vad konstigt..Jag som alltid brukar vara trott vid elva. Kanske far bli ett till Hills avsnitt da..

Puss pa er




Sustainability..

and environmental economics.

Jag hade inte fatttat innan att alla som undervisar under de har veckorna kommer utifran. Varan larare var iallafall en ung kvinna fran Serbien.. Hon verkar bra och amnet ar ocksa intressant! Mycket som vi har pratat om en del i Linkoping redan.. Fattigdom, inkomst distribution, socialt ansvar och befolkningspyramider.

Idag blev vi tilldelade olika roller..Jag blev en mannsika som tyckte att too think GREEN var det viktigaste i samhallet. Mot mig hade jag de som tyckte att ekonomin skulle ga forst och de som tyckte att manniskorna var viktigast. Var lite jobbigt att sta och predika for var miljo da jag varken kallsorterar eller plockar upp glasspapper pa gatan efter andra hehe. Hur som helst var det en rolig lektion som skiljde sig mycket fran det vi brukar gora. Tror den har veckan kommer bli bra...

...Och tuff. Innan visste jag att det ar bade tenta och grupparbete. Idag sa hon plotsligt suuurpriseeeee och slappte bomben om att vi ska gora ett individuellt arbete ocksa. 1800 ord. Trodde det var typ tio sidor sa blev ju lite bitter..Men sa sa ngn att det var sex eller sju sidor, det lat battre..Allt detta ar alltsa till pa fredag.

Nu ska jag borja med mitt individuella arbete..Har just kommit pa vad jag ska skriva om.. Men det far ni veta sen nar jag har kommit igang.. Efter det ska jag lasa ett case infor imorn.

Snacka om skillnad fran min forra vecka..Jag hade jordens slappaste vecka..Borjade halv tolv, inget att lasa och en ledig fredag. Sa nu far jag val ta igen lite =)

Puss och kram

Godmorgon..

Sitter har pa min sangkant och ater frukost..

Igar fungerade The hills.. Sa jag lag och tittade ett bra tag for det var saaa bra. Var redan inne pa sasong tre tydligen, sa sa himla efter var jag val inte iallafall. Nar klockan blev halv tolv kande jag att det var dags att sla av..Men jag var inte alls trott.

Vet inte vad det var med mig i natt men jag sov knappt ngt alls, nar min lagenhetskompis kom hem kollade jag pa klockan och da var hon 05.45.. Kanner mig dock inte sa paverkad av det idag..Kanske har sovit tillrackligt under helgen eller nat.

Jag ser ut som en pundare! Fredagens tatooooo borjar blekna plus att jag har en kottig discotecastample pa andra handleden..Och ingen av dessa gar att skrubba bort. Jag sager da det!!

Puss

Hey Mr.Mac..

Sondagar ar inte na roliga. Min var iofs rolig till en borjan.. Men jag nar bli rastlos sa tanker jag lite for mycket.

Sa jag firade till det med besok nr 2 pa Mcdonalds for dagen. Mitt nya liv slutar innan det ens hann borja haha ;) Nej..Men jag ska inte borja kaka grona blad och grejer, tankte bara att det ar lite overdrivet med 2 besok pa 1 dag. Det ar det.

Nu ska jag in i duschen.

Sedan gora ett nytt forsok pa The hills..Fattar inte varfor alla utom jag kan se det pa mtv.com! Ar min dator for gammal eller vad vill dem mig?

Puss

Lordagen..

Igar blev det en del lasning som sagt..Men var inte sa jattetunga kompendium sa det var valdigt skont. Nar jag kande mig redo sa gick jag ner till torget dar jag hittade en emmsi som var bitter over att det blaste. Vi strosade lite och at en rejal vaffla..Jag tog en vaffla med kolasas och dulce de leche-glasskula. Den var saaa god men alldeles for stor. Jag ville egntligen inte ha ngn, hande gjort en plan hemma pa att jag inte skulle ata ute. Sa en halvtimma innan hade jag redan atit lunch.

Vi sa hejda och jag gick hem en svang. Tjugo minuter senare akte jag vidare till La Rosa de Raval.. Aterigen satt jag framfor en meny.. Jag har redan atit lunch tva ganger idag - men da kan man val lika garna ata en tredje tankte jag.. Blev iallafall nachos med guacamole och ost..Och en wrap med okant innehall..Vi tajmade aven in happy hour pa stallet sa blev mojitos ocksa. Tydligen samma agare som pa La rosa negra, darfror jag blandar ihop alla stallen.. Efetr maten gjorde vi en del arenden som presentkop och jag fick en tur uppe i Gracia ocksa. Har aldrig varit dar men det var sa himla mysigt dar uppe, restauranger, barer, sma affarer..

Vid halv tio var jag hemma igen och redo for nasta anhalt.. Jag var segare an nansin men lyckades duscha och fixa till mig iallafall. Till Emmas lagenhet tog jag prommen.. Dar blev det vin och hang med hennes lagenhetskompisar.. Vi akte vidare till en bar som heter Sedano.. Dar har de en speciell deal.. Man far servera sig sjalv.. Du betalar ett pris sager till exempel vodka eller martini.. Da far du hela flaskan..Och far halla i ditt egna glas.. Och lemondricka eller vad man nu vill ha i. Ganska farligt men vi stannade bara over en drink.. Sedan fick vi brattom vidare..

Skulle egentligen pa en nyoppning av Danzatoria har i stan.. Det ar som en stor villafest.. Finns uppe i Tibidabobergen med pool och grejer och igar oppnade de nere i hamnen ocksa. Men istallet hangde vi pa de andra till OtoZutz, varat favoritstalle i borjan har som vi har glomt bort lite. Men favoritstampeln sitter verkligen kvar fortfarande!!

Kon var helt sjuk.. Vi trangde oss...Annars skulle vi inte haft nan chans..Och vi var ju lite desperata efter fredagens miss och tidiga hemgang. Klockan var precis 02.00 nar vi gav fram biljetterna (tar inte biljetter efter 2) sa vi pusssstade ut.
Garderobskon var ocksa helt galet lang.. Sa fick ha jackan i handen hela kvallen..Natten spenderade vi pa 80talsgolvet..Dar vard et drag!! Vi har ju alltid fastnat pa forsta vaningens hiphop/r&b-golv forut men nu kan man val saga att vi vidgade vara vyer lite. Finns namligen fyra vaningar..Och under vara forsta besok sag vi bara forsta vaningen..

Efter fyra nan gang akte vi hem i taxin.. Skont att komma hem en okey tid iallafall och fa sova lite. Vaknade idag runt tva och upptackte att jag hade glomt handla igar..Sa vattenbristen var ett faktum..Tur jag hade en cola i kylen.

Idag har jag varit pa stranden.. Vi kopte med oss Mc donaldsmenyer och en varsin glass. Blaste fortfarande ganska mycket dar nere, men det ar skont nar solen ar framme.

Nu kom jag nyss hem. Maste lasa en grej infor imorgon nu for da borjar de internationella veckorna. Ska bli spannande med ngt nytt!

Puss


Men aahhhhh..

Hemma hos Emma igar blev det dricka.. Och vid tolvsnaret bestallde vi hem en familjepizza ocksa, den var fin kan jag saga.. Tiden gick och plotsligt blev det lite stressigt.

Vi hade ju fixat en hel hog biljetter till mitt och Ems favostalle i borjan av vistelsen har.. Har inte varit dar pa jag vet inte hur lange, men det ar verkligen ett bra stalle. Men klockan gick snabbt som sagt och plotsligt var det kvart i tva.. Och man kan inte komma senare an tva om man vill komma in med de biljetterna. Taxiresa, eventuell ko och sant fick oss att inse att vi inte skulle hinna.

Alternativ tva ar Opium pa en fredag.. Dar har vi varit mycket pa senaste tiden..Verkligen jattefint stalle, skon och stor terass och sant.. Men det ar sa trakigt dar!! Men hamnade tillslut i en taxi at det hallet iallafall..Var en rolig taxiresa kan jag saga :) Vi var framme en halvtimma innan porten stanger dar.. Sa vi HADE ju tid pa oss, tyckte vi. Men kon var seg och nar vi narmade oss ingangen ropade vakten att porten stangde. Da slussades alla over till porten pa andra sidan dar man maste betala 18 euro for att ga in..INTE VART pa Opium.. Sa vi akte hem igen. SA TRAAAKIGT sa jag vet inte vad. Jag lag alltsa i sangen redan klockan tre.

Det enda positiva med en tidig hemgang ar val att jag vaknade valdigt tidigt idag.. Redan klockan elva och det hor inte till vanligheten..

Var sol och fint for ett tag sedan..Nu ser jag dock ett moln..Hoppas det forsvinner och att solen borjar skina igen..

Jag ska lasa infor mandagen nu pa formiddagen, sen far vi se vad jag hittar pa.

Och Emelie. Grattis till ihopflyttningen och nya boendet!!! VA KUL. Jag kommer och halsar pa snaaart:)

Puss


Underbar dag..

Idag hangde v i alla tjejer pa playan.. Jag och Emma kom lite efter alla andra for vi hade lokalsinne-problem..Men vi fick se lite mer av staden iallafall, allt for val ngt gott med sig he he.

Vi satt pa en filt och drack cava och njot av solen..Men nar solen forsvann blev det ganska kallt.

Kan konstatera att jag ar en rejal koptorsk..Kom fram en thailandska och ville massera..Hon tryckte lite pa min axel och jag langade fram 5euro-sedeln pa en gang. Sa plotsligt lag jag dar..Ohhhh vad skont det var.

Nasta person som kom fram var en tatuerare.. Han var lite pa kanonen om man sager.. Sa jag fick en gratis-tatoo...NEEJ ingen ritkigt..Bara en henna for att promota sin studio tror jag..Men jag ska minsann inte ha ngn tatuering..Men jag vill ha en till piercing!! Det gor man tydligen bara pa apoteken har i stan.

Tillbaka till tatueringen och tatueraren.. Jag fick stjarnor pa handleden..Inte helt perfekta for han satt ju dar med sin olflaska haha, tur det gar bort far jag val saga. Han kunde lite svenska..Han hade tva barn i Sverige ocksa..Men han ville salja dom..Och skaffa ngra nya..Vilket psyk alltsa..

Pa stranden saljer de allt.. Idag gled det fram en pakistanier med estrellaol..De som finns pa heeeela ramblan..Men idag visade han mig en haschkaka i handen ocksa..Sag jag sugen ut eller?! Jag blir radd for det har stallet ibland.

Hem med metron..

Nu ska jag ata ngt sen kila hem till Emmsi dar vi staaaartar ikvall..Senare hoppas vi pa Ottozutzzzz...

Puss


Sjusovaren..

Godmorgon sager jag efter mina 13 timmar spenderade i sangen. Och jag har verkligen sovit hela tiden..Pooof sa det och sen slocknade jag igar, nan minut efter jag la mig bara tror jag.

Gick ju inte sa jattebra med The Hills eller Gossip girl. Fattar inte hur man gor pa MTV Emma! Jag far fram nan rod ruta.. Men vi kollade ju pa Bromance pa mtv forut sa varfor fungerar det inte pa min dator?!

Slutade med att jag gled in pa kanal5.se och tittade pa Sanningens ogonblick istallet, sjukt program egentligen. Vem staller upp dar och erkanner att han egentligen ar kar i sitt ex, att han inte vill ha barn med sin nuvarande tjej och att han tycker att hennes kompis ar finare an henne. Kanns som ett lyckat frohallande det!! Vet inte varfor det ar underhallande att kolla pa sant men det ar det konstigt nog.:)

Nu sitter jag och ater frukost och kollar ut genom fonstret..Annu en fin dag.. Brukar gora min analys utifran vad folk pa gatan har pa sig..Idag ser jag en blandning av bade jackor och tshirts. Men det ser skont ut iallafall!

Puss

Torsdagskvall..

Saaa jaa..Nu ar jag antligen klar med plugget jag planerade att gora klart idag. Var lite svarstartad till en borjan..Var manga bloggar som hade uppdaterats sa jag hade ju o gora om man sager sa ;) he he.

Har hunnit handla pa Lidl ocksa..Behovde olja att steka i, duschcreme, tandkram och sana nodvandiga saker..

NU ska jag ut och springa! Far val se hur det gar med denna ihardiga traningsverk.

Sen tankte jag lagga mig och forsoka leta reda pa lite gossipgirl avsnitt.. Har varit negativ till att titta pa tv pa datorn..Men igar sag jag programmet om Linda Rosing och det fungerade ju bra.. Problemet ar bara att jag inte har en aning om pa vilket avsnitt jag ar? Jag sag ju bara forsta tiden nar det visades i Sverige.. Vart ar jag da?! Far val kolla en bit in pa varje o se om jag kanner igen mig.

En annan sak..Skrock..Jag ar inte sa skrockfull overlag..Men en sak gor jag aldrig -lagger nycklarna pa bordet. Det tycker jag at riktigt otackt.

Puss

Torsdag..

Igar var det trevligt! Jag at gronsakslasagne till forratt, stek med potatis till huvudratt och traditionsenligt tog jag en brownie till efterratt. Steken och pepparsasen var en hittt.. Ngra gick vidare till Hardrock efterat men jag strosade hem.

Idag hade jag trading simulation. Eller de sin ville hade, for det var frivilligt..Inte sa manga dar men det var bara skont..Plus att det dar klassrummet ar sjukt varmt sa battre med tio an tjugo personer dar inne.

Idag handlade vi med FRA:s och pa lanade och lanade ut pa depositmarknaden.. Det sistnamnda var krangligt.. Men som vanligt var lektionen bra. Ar helt klart ett av de basta kurserna vi haft har tycker jag.

Hamtade aven mitt material infor international weeks som borjar nasta vecka. Det haller pa tva veckor framat och man laser tva olika amnen, ett den forsta veckan och ett annat den andra. Fick valja bland en massa och nu har de suttit ihop oss i klasser utifran det vi har valt, sa blir en helt ny klass. Jag ska Current issues of sustainability and enviormental economics forsta veckan och det var det materialet jag hamtade idag..Det var mycket att lasa redan infor mandagen.. Avslutas med exam (trodde faktiskt inte vi skulle ha det...) och gruppredovisning. Vecka tva har jag investment banking, sedan ar det pasklov!

Ingen lektion imorgon sa nu har jag helg. Sweeeet!!

Miercoles..

Efter skolan hangde jag pa Emma och Bea till playan.. Pa med bikini och helt kittet.. Val framme tog jag dock inte av mgi till bikini..Det blaste for mycket for det.. Fin strand iallafall med forsaljare som kunde erbjuda det mesta, tillochmed en massor..Ska latt ta det nasta gang nar jag ligger och steker, kostade fem euro och tror inte hon var sa dalig heller. Fiuck namligen ngra smakprovs-klam pa axlarna..

Akte hem ganska snabbt.. Jag skulle traffa min projektgrupp och varan tutor(vad ar det pa svenska? Vagledare? Iallafall den som ska vara ett stod nar vi gor projektet...). Var val hemma for ngn timma sedan..

Tog nyss en dusch.. Hade sand overallt! Blir alltid sa, ser ut som att jag har rullat omkring och gravt ner mig.. Sa nu ska jag bara kla pa mig.

Ikvall blir det middag pa restaurang for att fira Marias fodelsedag =) Ska bli roligt.

Imorn verkar det inte som att sa manga ska ga till skolan. Vi fick reda pa idag att lektionen imorn ar friviliig for att lararen ska examinera tva av oss som aker hem nu redan i maj eller ngt. Sa vi andra far komma och ga som vi vill mellan elva och halv tva. Ska dit en svang iaf for att trana pa att handla forwards.:) Fredag har vi som sagt ledig ocksa, sa skolveckan ar sa gott som slut.

Ikvall blire middag ute for att fira Marias fodesedag! Det ska bli roligt.

Nu ska jag kla pa mig och fixa till mig lite.

Puss

Stelben..

ar ratt ord for mitt tillstand!

Nar jag forsoker ga ett steg sa drar vaden ihop sig och far varsta krampen..Men gar jag sakta sa kan jag komma undan det. Jag ska inte ta trapporna (de sex vaningarna) i skolan idag. Hissen kanns mer ratt an nansin..

Ngt slog mig igar..Jag at ett apple.. Frukt forsta gangen pa sex manader. Jag har helt glomt bort det!! Iofs kopte jag 1 kilospaketet med mandariner pa Lidl, men tror ni att jag ens formadde mig att oppna natet runt dem? Nej..Inte forrann Emma fick feber och jag kande att jag ville mata henne lite.

Nu gar jag till skolan

Puss


If you seek Amy..

Britney Spears ar listig.. Eller hennes latskrivare kanske man ska saga.

Har ni hort laten If you seek Amy? Jakligt skum lat OM man inte fattar hennes hemliga budskap.. Vet ni? Nu vet jag!!

Ha en skon kvall

I did it..

Jag har varit ute och sprungit - I did it!!

Mina forsta moves (forutom mina arobicssteps pa dansgolvet) sedan november sa det var val dags. Har kan vi snacka algen igen..Utan 15cms klackar.. Jag hasade mig fram sista tio, snacka om tunga knan (det var en gammal tranare till mig som pratade om en malvakt..Jooo men hon ar ju duktig, hon har bara lite tunga knan. Haha vada tunga knan liksom?! Det har jag skrattat mycket at...)

Imorgon kommer jag inte kunna ga, tur att jag borjar 11.40 sa jag har tid pa mig att hasa mig fram till skolan.

Nu ska det lasas i manualen infor imorn.

Puss



Dumma yxskaft..

Ibland forvanas jag over mig sjalv. Vissa ganger over min klippskhet..Men andra ganger over min dumhet.

Igar bokade jag flygbiljett.. Nar jag sag att man kunde spara 300 kronor pa att inte checka in ngn vaska utan bara ha hadbagage nappade jag direkt. Jag matte min vaska och den stamde in pa matten..Klickade i den rutan och det var langesen jag kande mig sa nojd over ett kap. Var nojd manga timmar.

Ems och jag mots pa msn vid attasnaret. En uttrakad konversation som forvandlades lite..

Vad gor du?
Inget,har inget att plugga pa...
Nehepp man kanske skulle supa till det
Jag kan ta med cavan fran i fredags?
Haha ar du allrvarlig eller?
Ja
Da kor vi,lite cava pa mandagen, emsipemsi
Kan va gott
Du e go du
Vill du lr?
Ja men nar borjar du imron? Ingen fiesta liksom..LIGHT.Muppigt om min companero de piso kmr hem, jag sa att jag har pluggkvall o sa sitter ja har med glaset liksom..
Men vi gommer oss om han kommer. Grupparbete...
Komsi emsi, men jag har turban pa huvudet som sagt.
Ska vi? sa kommer jag
Ja!!
Jag kommer.
Vada nice..
10 min
Ta med cava jag har bara juice
Ja, jag tar med..
Gott..

Vi sippade lite cava och DJade vid youtube..Nu har vi varsta latlistan med GES, Bsb, Spicegirls, Tomas Ledin,Roxette etc...Vid tolv korde jag ut Emma da jag kande att min dygnsrytm holl pa att rubbas. Dok ner i sangen och soooov.

Och till saken.. Jag berattade fornojt om hur jag hade sparat in 300 kronor genom att bara boka resa med handbagage..Ems undrar genast hur jag har tankt, vart jag ska forvara harspary, parfym, foundation..Ja allt. Jag insag genast allvaret och blev svettig. AAAAAAHHHH forvaningen over min dumhet var STOR!!  25 ml..Det gar inte. Men gort ar gjort..Ska packa ner min parfym som lyckligt nog innhealler 25 ml..Sen far jag val lana resten av mamseloo.

Undrar hur det ska ga med 10 kilo ocksa.. Men sist nar jag var hemma hade jag ju med en full resvaska, jag anvande kanske tre plagg.. Sa det ska nog ga.

Forvanar mig ocksa ganska mycket att jag ville spara in pengar..Speciellt nar det inte ens var mina egna pengar! Ar det aldern eller influenser fran papsen tro;)

Nog om det. Nu ska jag resa med mitt lilla handbagage -utan vatska.

Nu ska jag plugga lite.Sedan vill jag ut och glida i soooolen.

Puss







Nar det narmar sig..

sa kan jag inte sta emot langre.

Forst ska jag vara tuff och vara kvar har over lovet..Men sen..Nar mailen kmr hemifran..Ska du inte komma hem iallafall? Sa blir jag sugen. Samma visa i julas och nu ar biljetten hem i pask bokad..Med Ryanair ha ha. Inte latt att alltid vara konsekvent. Nu langtar jag hem lite :)

Sedan sist har jag varit ute i solen i shorts he he..Men jag var papalsad pa overkroppen.. Hallt pa med projektet..

Nu ska jag val snart ga och handla lite frukost.

Puss

If I told you once..

Det gick snabbt och smidigt imorse.. En timma och sedan var vi klara.. Satt kvar en stund i kallaren och pratade om projektet men sedan gick vi ut i solen och hem igen.

Idag ska jag val bara jobba med projektet..Skriva klart en del och lasa ett gammalt for att fa lite inspiration..

Ikvall vill jag bara mysa lite och plugga..Kan vara ganska skont ibland..Nar man inte har sadar jattemycket, det finns inga masten utan man bara gor det for att ligga lite battre i fas..Skont tycker jag..

Pa tal om pasken..Efter ett mail hemifran igar kanner jag mig mer manad att aka till sweet Sweden..Men jag lovade ju mig sjalv att ALDRIG MER flyga med Ryanair efter i julas.

- Jag fick packa om vaskan fyra ganger for att passa in i deras maxvikt pa 20 kg.
- Planet var forsenat.
- Min vaska kom inte, den ramlade av trucken och lag ute pa flygfaltet i nan timma...
- Flyg fran obekvama stader som Girona och Skavsta.
- Jag fangades i tullen dar de ville oppna mina julklappar for de anade kokainsmuggel (men det kanske inte var ryans fel...)
- Bussresan till Girona och bussresan fran Skavsta till Arboga.

PLUS att jag var trott, ranad och sag ut som en kroppsforsaljerska med gammalt smink i ansiktet..ujujujuj sagerr jag. Och aldrig mer, bestamde jag da.

Men sa blir man lite sugen igen..Gang pa gang lockar Ryan mig..Han ar listig, det ar han..Med sina laga priser som sedan vaxer till det dubbla om man ska ha en vaska med sig pa resan ocksa!

Jag aterkommer jag update..

Puss


Bion..

var bra.. Jag skrattade lite, sa usch ngra ganger och i slutet storgrat jag..

Var en film om livet och doden med Clint Eastwood som heter Gran Torino..Den tycker jag att ni ska se om ni ar biosugna nan dag..

Den blev liksom PLOTSLIGT sorglig i slutet..Inte bara lite..Utan det sorgligaste jag sett nastan!! Den var valdigt bra..

Efterat tog vi en fika rakt over gatan och sedan hem till sangen.

Nu ska jag till skolan och presentera det vi hittills har luskat fram i projektvag.. Borjar halv tio och ska halla pa under en timme..Sedan slutar vi! Jag har varldens skonaste vecka..Bara tvatimmarslektiones tis ons och tors..Och pa fredag ar jag ledig.

Puss

Sol och skatt..

Hej pa er..

Vilken skon dag, idag igen.. Korde pa lite med plugget...Kande sedan att jag var tvungen att ga ut..Gick till plaza universitet och la mig i solen i en halvtimma..Det var sa skont sa..Kollade lite pa skatare och andra manniskor..

Nu haller jag pa och googlar spansk lag om foretagsetablering..Vet inte hur de gor med skatten? Det ar ju olika for sma och stora foretag..Vi ska starta ett litet sa ska ju skatta mindre..Men hittar inget som stodjer det riktigt..

Emma du ar allt en skadeglad jakel nar du har ditt pluggberg!! Men det kanske va bra att jag missade ribbe sa far vi uppleva terassen tillsammans nasta helg istallet..kanske va min plan tillochmed hehehe.....

Ikvall ska jag pa bio,hoppas vi ska se nan bra :)

Grattiiisss Maria pa fodelsedagen!!!


Puss

Missade Ribeeee..

Igar var jag inte forst pa plats..Bara nastan.. Feder hade laddat upp med ett stort drinkbord dar det mesta fanns sa man kunde bara valja och vraka.. Fanns god sangria och jag tror att jag har fatt tillbaka lusten pa det nu efter min Don Simon-liter for ngra manader sen hehe.

Dans, gitarrspelade och sjungande.. Men plotsligt var lagenheten inte lika full som innan..Halften hade akt vidare..Och jag hade missat Ribelinos..Listan stanger halv tre och klockan var val runt kvart over tva nar jag kollade. Aaahhh!!! Da blev jag lite bitter..Stannade kvar nan halvtimma till och tranade pa gitarrsolo men sedan akte jag hem med taxin.

Sammanfattningsvis var det en trevlig kvall i Blatt o Vitt som var temat for kvallen..Jag hade pa mig en blavit kjol med blommor och rander..Svart linne, svarta strumpisar och mina nya festklackisar:)

Jahaappp. Nu pa formiddagen har jag pluggat..Och powerponiten ar klar.. Nu googlar jag fakta till projektet.. Ska fortsatta ett tag till men snart maste jag ut i solen o aprovecha lite!!

Puss


Readyyy..

Nu sa ska jag bara fona haret sedan ar jag on my way till Feder och Nano! Tycker bara sa synd om deras grannar..For det ar ngt i den dar lagenheten VARJE helg..Och grannarna ar inte sa nojda..Eller har inte varit det de senaste gangerna iaf. Darfor ska jag rosta for att vi inte ska stanna sa lange, utan aka till Ribelinos runt tva istalle=) Jag ar laddad for terassen..De hade terassoppning forra helgen.Men da var jag ju inlast i ett pluggberg.



Ha en rolig kvall,de ska jag ha!!

Puss



Varsol i ogonen..

Igar motte jag upp Emma utanfor hennes port och vigick till Lidl for shopping.. Laddade upp sjukt mycket, vi tycker om att ata..Mycket..Mangder..Helst.. Men stotte pa ett problem, det fanns inte vaniljglass. Vi gick till en annan affar (dar det inte heller fanns)..Och en tredje dar vi tillslut fick var glass. Ar inte vaniljglass typ den vanligaste glassmaken?

Blev iallafall rakor i vitlok pa baguetter som ar saa goott. Till efterarrtt gjorde vi gino..Var ocksa mumsigt..Efterat var jag matt som en gammal asna..Vi drack lite vin och funderade lite pa pasklovet.. OM man nu inte aker hem..En liten resa kansek? Marocko? Mallorca? Teneriffa? Eller nanstans i Spanien? Forsta vad skont med lite sol och bara sloa... Men var ganska dyra biljetter till Teneriffa sa vi far val kolla vidare lite. Tycker Marocko vore grymt haftigt ocksa.. Afrika liksom..Inte varje dag jag ar dar inte..

Sa hejda till Emma som jag plugghelg vid tolv och gick ut pa gatan for att bli hamtad av ngra andra. Vi akte till baren La Bolsa dar alkoholpriserna fungerar som borsen.. Vi drack gin & tonic och sedan fortsatte vi till stalle nr tva dar det blev martini med lemon for mig..Nya greeejjen helt klart!! Tyckte det var en konstig smak forut men nu har jag verkligen hittat hem he he..

Idag vaknade jag runt tva av ett telefonsamtal fran Karo som jag jobbade med pa Port aventura for nan sommar sedan.. Vi tog en fika nu i eftermoiddags och kikade lite i affarer.. Jag hittade varldens sotaste sommarkjol, vit topp och en sommar/var-jacka och Karo shoppade sonder sitt visakort..Det gicm av pa mitten..OJ...ojoj..

Vill beratta for er dar hemma i slasket att vi har ca 20 grader idag ocksa..Och att man inte behoover ha jacka ohhh;)


Vi at korv & brod pa stan..Var gott for det har jag nog inte atit pa over ett ar.. Och sedan gick jag hem.. Nu ska jag forsoka skriva klart min grej infor projektet pa mandag och gora varan powerpointpresentation ocksa.


Ikvall ar det fodelsedagsfest IGEN..Borjar blir lite for manga nu..Alla pa en gang..Speciellt i mars o april nu.. Jag ar inte sa jattesugen.. Ar iofs sugen pa Ribelinos ikvall..Terassen med Hiphop och R&B har oppnat sa det kan ju vara ngt att kolla in :)

Angaende TGIF sa var jag inte helt ensam..det kanns skont Fanny.. Och tror Aidas forkortning var annu skonare..Eller hennes larares rattare sagt =)

Puss


Nuu..

borjar det arta sig..

Redo att ga over till Ems..Vi ska till Lidl och handla feta saker hoppas jag..Jag ar hungrig och lite torstig pa vin ocksa=)Hoppas jag far medhall he he.

Puss

TGIF???!

Vet ni vad det betyder? Har ni alltid vetat det? Lange eller?

Jag har sett denna forkortning pa olika bloggar flera ganger.Men aldrig fattat..Jag trodde det var ett kladmarke eller kanske nagot band eller en lat. Men idag..Alldeles nyss..Gick jag in pa en blogg dar det stod TGIFoch sedan betydelsen

Thank God its friday

Hahahaha. Kanner mig lite bakom flotet....

Men nu vet jag, sa nu kan jag ocksa borja anvanda det....

TGIF...TGIF


Fredagen den 13e..

Det har datumen skrammer mig mer och mer..Kanns dessutom som att det alltid ar fredagen den 13e, eller iaf oftare an forut..

Hade examen i mitt svaraste amne hittills idag..Men allt pluggande lonade sig nog for godkant borde jag ha fixat..:)

Skon kansla i kroppen..Blri inte samre av att det ar 20 grader har och jag gick i troja till skolan!!






Ska tillbaka till skolan om nan timme..Maste leta efter saker till projektet i biblan..Vil sola lite pa torget sen ocksa..Njuta av var, helg och Barcelona.

Vi hors sen

Puss

Middagspaus..

Jag har lagat lovbiff och potatis idag..Och en fardigkopt sas som sag godare ut an vad den var.. Men det var gott med mat iallafall.

Nu ska jag ut med soporna och forbi snabbkopet for att kopa choklad eller ngt annat sott. Har fatt influenser av Marias projektgrupp dar de ater sa mycket sott for att halla sig pigga sa att de inte kan sova pa natten;)..Men jag ska inte sla pa sa stort..Bara ngt sa jag haller till tio iallafall.

Sommaren narmar sig..Jag tanker mycket pa sommaren och hosten.. Vet inte om jag har planer annu..Inga klara alternativ egentligen, bara funderingar och lite sant..Det kommer ett inlagg om alla de tankarna sen..Snart ngn gang..Det vimmlar i huvudet och jag tycker det ar skont att fa skriva det bara..

Ut en svang nu da..Och sen koooor vi igen=) Iofs ar jag mer sugen att koooora en fiesta..Tank sutton ikvall..Nej det kommer inte pa tal.

Puss

Torsdag..

Igar firade vi Emmsi pa mexikansk restaurang..Jag at tortillas med kycling och lok, det var gott! Var val hemma efter elva nan gang.

Idag hader jag laaang sovmorgon..Att ga upp tidigare o plugga var inte alls pa tal..Jag sov till halv elva spm en bjorn i ide..Undra hur jag kan sova sa mycket men fortfarande vara trott. Men sovandet ar ju problemet, jag ar inte lika trott om jag sover atta timmar varje natt..Tolv timmar kanske ar lite mycket.

Trading simulation stod pa schemat..Vi handlade spot-valutor idag med..Idag kande jag att vi hade mer koll..Men slutade enda med forluster..Bara en grupp som fick vinster..Tror vi maste bli snabbare och trycka pa knapparna innan priserna andrar sig. Nasta gang ska vi lara oss att handla med forwards! Skulle verkligen vilja ha det programmet hemma och kunna trana..Men de fick tydligen inte sprida dte till oss..

Nu har jag kokat tortellini..Tror jag kmr leva pa det..Finns sex paket i kylen..Olika smaker sa kanske lite varierande iallafall ;)

Idag blri det BARA plugg..Imorn har jag min svaraste exam jag haft ever sa diciplin tack..!!

Laddat med cola for att halla ogonen oppna.

Puss

Vargen..

Var sa oeffektiv i pluggandet sa kande att jag lika bra kunde ga ut en svang. For att dampa angesten packade jag i allt pluggmaterial i vaskan (OM jag skulle satta mig pa en bank och lasa kanske....). Kollade runt lite..Emma kom och sa hej en svang och sedan gick vi hem till mig ett tag.

Jag har fatt mat i kylen av min kombo..Han tycker bara att jag ater en massa choklad och kakor..Men det gor jag faktiskt inte..Jag gor mat..Men av nan anledning ar han aldrig har nar jag lagar mat! Han ser ju bara mig med kakpaket och var nog lite orolig hehe..Sa nu har jag massa olika pastagrejs och ngt annat...Vilken service..

Snart restaurante mexicanooooo..Hungriiig pa nachos :)Som en varg ar jag. om ni undrade over rubriken..

Puss


Den lilla luringen..

Rafael Sambola bombar oss med mail och bifogar kompendium pa flera hundra sidor sahar tva dagar innan tentan. Kanns inte okey med tanke pa att jag har fullt upp med det som redan finns! Ska inte ens oppna de dar dokumenten for da kommer jag ga av pa mitten av en panikattack..Hoppas han bara vill skrammas lite och verkligen inte tanker gora en monstertenta av allt det dar ocksa.

Kom ivag tillslut igar..Vid nio..En timma senare an utsatt tid..Vi at pizza med barb.sas, tittade lite pa Real Madrid-Liverpool, jag at upp de godaste kakorna ever fran argentina (chokladkakor med dulcedeleche emellan..ahhhh) och pluggade foretagsvardering. Hemma strax efter tolv och somnade som en stooock..

Idag var vi pa borsen i Barcelona. Forsov mig inte idag, for vi borjade inte forann elva. Mottes upp utanfor och alla var mer finkladda an vanligt. Gick in och dte var ungefar som jag hade forvantat mig..Massa tvskarmar som visar utbud, efterfragan, priser och grafer.. Men ngt som forvanade migh var att det var sa lugnt. Jag forvantade mig mer stressade och skrikande manniskor men det var inte alls sa.. Det verkade vara en riktigt trivsam miljo! Fanns en cafeteria ocksa, men aven dar fanns monitorer sa att man inte missar ngn viktig nyhet under fikapausen. Besoket var dock sluter efter lite mer an en timma..Lite for kort men annars var det ett ett roligt foretagsbesok. Borsen tar ledningen over FC Barcelona dar vi var pa besok under forra terminen.

Gick hem..Kollade in i badrummet om tvatten hangde kbvar..Och det gjrode den..Det har hangt samma tvatt pa linan i tva veckor..Jag har inte tvattat pa tva veckor..Nu slangde jag iaf in en maskin iallafall..Far val lagga det a tork i mitt rum eller ngt..Kanns inte sa okey att borja plocka ner hans kalsonger..

Nu ska jag plugga!

Ikvall blir det middag pa mexikansk restaurang for att fira froken Snickars stora dag :) Jag ar suuugen pa nachos och ost..MMMM.

Puss

En duktig en..

Klockan ringde halv tio. Jag tryckte INTE pa snooze utan gick upp pa e gang..Det ar mycket battre,,Okey, lite plagsamt men nar jag val ar uppe sa blir jag pigg ganska snabbt.

Sa nu har jag plotsligt en halvtimma att bara fordriva..Ater frukost i lugn och ro. Nu galler det bara att forsta att det ar vart att inte snooza mer!!

GRATTIS TILL MIN LILLA EMMSI IDAG!!!  Emma ar min partner in crime! Nu blir hon lika gammal som angestfyllda Miss Paulsson. Froken Snickars har bestamt sagt att hon inte kommer ha ngn angest alls. Sa vi far val se=)







Nu ska jag fortsatta min morgon i lugn takt och sedan promenera mot borsen!

Puss

Tick tack..

Vantar och kollar pa klockan. Lalallalaa..Jag har tioochmed jacka pa mig sa redo ar jag..

Varfor lar jag mig inte att gora mig iordning en timma forsent istallet???Sa att jag slipper vanta.

Nasta gang ska jag vara sen;)Eller sa borde latinosarna lara sig klockan som oss nordbor...

Godnatt

Hej..

Jag hade verkligen hittat bra saker..Men sa har vi en liten ragata som garna letar reda pa gnt att klaga pa.. Alltsa inte bara ibland.. ALLTID. Det roliga var nar en annan sa samma sak till henne, att hon ska utveckla lite och skicka det till honom ikvall.. Da sa hon bara nej, det ar redan klart.. Jag dor..Jag skulle vilja filma henne ibland..Tror hon ar hungrig, darfor hon e standigt arg hehe.

Men annars saaaa.

Ska plugga som en dare nu..Lasa igenom och forsta.. Klockan atta blir jag hamtad, vi ska fortsatta plugga och ata lite chips tror jag:)

Imorn borjar jag inte forran kvart i elva..Skont..Iofs sov jag langre an sa idag haha.. Ska till borsen och jag ver inte vad jag ska ha pa mig..Killarna ska ha kostym och slips.. Vad har man som tjej da? Jag tankte skjorta,slipover och jeans.. Men jenas kanske inte ar ratt..Ska man ha kostymbyxor istallet?

Puss

Men aaahhh..

Jag har forsovit mig helt och hallet.. Klockan ar halv ett..Och min lektion slutar om en timma..Bra..Bra Sara..Men ingen vanlig kurs idag utan en dag som handlar om capital markets..Sa jag missar ju inte dte viktigaste..Men franvaro..Jag har typ aldrig haft franvaro i hela mitt liv forut..Men i det har landet ar det sa morkt i rummen pa morgonen sa att till och med jag kan forsova mig.

Igar at vi pa japansk restaurang..Det var asgott..Min favo var gambas-sushi mmmmm:) Och nej jag frosov mig inte for att jag var ute lange for vi var hemma redan kvart over elva.

Nu ska jag ata frukost. Har jattegott brod..Finns tre stora limpor har hemma gjorda pa pizzadeg..Goda att lagga i brodrosten faktiskt..

Ska til skolan om en timme for att traffa projektgruppen..Alla har gjort en varsin del under tva veckor och idag sak vi redovisa det vi har.. Varat slutprojekt handlar om en foretagsetablering.. Ett radgivningsforetag i Spanien som ska hjalpa PYMES (sma foretag) i Sydamerika att exportera till Europa. Roligt att jobba med faktiskt!

Frukost nu..Klockan halv ett..Pa en tisdag..Ahhhhh vilken angest jag har.

Igar pratade jag med farmor i telefonen..Hon ar sig lik och snart ses vi i Barcelonnaaa vad nice:) Fick bidrag pa kontot av min kara och jag vet hur jag ar..Nar jag kanner att jag har lite extra da vikll jag bara kopa nya shorts, skor och klanningar=)..Dar fick pappa ont i ognen nar han laste..

Puss

Mandag igen..

Och som vanligt snoozade jag for lange..For min smak..Till halv nio..Jag blir stressad om jag inte kan fa gora allt i slowmotion pa morgonen. En timma behover jag men det fattar jag aldrig nar jag ligger dar i sanger och trycker pa snooze tio ganger...

Igar at vi Mcdonalds i Port olymplic..Akte driven, kopte CBOmenyer och satt oss och at pa en bank poa stranden.. Det var sáaaa skont..Kande lite pa vattnet men det ar fortfarande for kallt for att bada i..

Idag skola..Trading simulation som vi var tillsammasne med den andra finansklassen..Hade bara tva timma for vi har delat upp oss..Sa jag fick en glad overaskning natr vi slutade efter tva timmar. Verkar vara en spannande kurs iaf.. Man satt och ringde och fick samtal och olika vaxelkyurser..Salde och kopte..Var grymt svart att gora det snabbt och svara pa alla samtal..Men man lar val sig..Ska roa mig med manualen i dagarna sa jag far lite mer koll till nasta gang pa alla funktionerna :)

Efetrat satt jag kvar i kallaren och jobbade med projektet infor imorn..

Plugga nu..

Puss

Grattis alla kvinnor..

Idag ar det den internationella kvinnodagen..Men jag kan inte gratta mig sjalv..Och inte mina jamnariga..Bara min mamma..Och alla "vuxna".. Jag bara undrra nar jag ska sluta se mig sjalv som ett barn och en vuxen istallet??? Men om jag blir vuxen..Vad hander med de som ar vuxna for mig nu da? Ska vi vara samma sak eller...? Blir yr av det har!

Sitter med ett kompendium pa 80 sidor..Jag ar pa sida 67..En halvtimma till sedan orkar jag verkligen inte lasa mer..Ogonen bara slas igen..Plus att det ar morkt har jag sitter.

Klockan atta ska jag hamta mitt skrivblock och sen blir det en mcdonaldsmiddag onskat av MIG

PUSS

Matlagningsgradde..

ar gott!!

Det ar inte sa farligt for kroppen heller. Blondinbella sa att godis och kakor ar varre..sa man kanske ska borja vispa till sig en skal gradde pa fredagskvallen hehehe. Nej men..Jag gjorde en liten rora med rakor oc crabsticks..Och tomat..Och MATLAGNINGSGRADDE..Blev en god men sen lunch har hemma pa Calle Aribauuu..

Men nu luktar det medelhavet u hela lagenheten..fisk..

Ska fortsatta plugga flitigt..

Pratar sen

hade

Godmorgon..

Det var kul igar :)


Jag vaknade val for en timma sedan..Sa seg pa morgonen nu for tiden men har verkligen kommit pa jordens trixxx..Att ladda upp en stor hotellfrukost funkar iaf for mig som alskar frukost..Sa jag hade bade appeljuice, rostade mackor, ost, philadelfia, skogsbarsyogurt och Kellogs.

Idag ska jag plugga all day long. Solen skiner utanfor sa det skulle vara lite mer lockade att sitta pa en uteservering pa torget eller nat. Men neej jag ska lasa infor fredagens tenta..Och leta info till projektet om foretagsetablering..

Veckan som kmr blir lite annorlunda..Vi borjar en ny kurs tillsammans med de som gar finans pa engelska..Trading simulation heter den. Vi har aven ngt som heter Conferencia och capital risk markets som ska bli kul att lyssna pa! PLUS att vi har studiebesok pa borsen i Barcelona, ahh det langtar jag till,ska bli sa roligt!

Puss


Lordag..

Assa jag laste mitt inlagg om gymmet igar..Jag missade ju att beratta de viktigaste detaljerna sa NU kommer de.. Vid ingangen stod en vakt i kostym och halsade valkommen..Man fick en stor och en liten handduk i receptionen nar man kom in.. Man gick igenom el-portar eller vad det heter for att komma in.. Det VAR flashigt!!!!Ar fortfarande imponerad...

Idag har jag verkligen fordrivit tiden med ingenting haha..Gick ner pa stan runt halv fem..Strosade runt lite i solskenet och kolade pa folk..In ap Starbucks for en sen lunch bestaende av sandwich med kyckling och pesto och en mangojuice till det..Dar satt jag och laste i ett av mina kompendium..Sedan skulle jag pa jakt efter en sak..Hade malet uppritat i huvudet sa da blir ju allt mkt krangligare..Men tillslut sa hittade jag det/den:) Kopte nagellack i korallfarg och en ansiktsmask ocksa.

Gick till snabbkopet for att kopa paprika och lite smasaker sa att jag kan laga mat imorn.

Ikvall ska jag ivag pa en sak=)

Pusss.

Friday night..

Ems var snabbare an vanligt och dok upp vid tio. Vi pratade ut lannnnge med choklad och vin. Hinner inte gora det sa mycket for man ser vi varann i skolan ..Dar objekten man amste ventilera kring ocksa befinner sig. Jag har till exempel en människa med agressiva storningar i min narhet he he...

Klockan tickade och vi tog taxin vid tolv. De bodde langt at skogen..Forstar inte hur de orkar bo sa langt bort..Buss varje dag, hela tiden..Naaaa da ar det battre att bo mitti smeten aven om det kanske kostar lite mer.

Val dar var det val okey..Fortsatte till Opium vid tva..Jag och Emma trafffar alltid en massa konstiga kompisar sa vi akte med dem.. Now you´re gone har val aldrig varit sa bra. En av dem hade tjej fran Sverige sa han upprepade frasen Hur star det till? hundra ganger..Forsokte saga att det var lite gammeldags..Men han tyckte inte det..

Tog taxin utanfor Opium runt fyra.. Ville ha kebab..Pita kebab..Vi funderade over ramblan..Men taxichaufforen sa att allt var stang utom Mcd ute i Port olymplic..Vi hade ingen lust med den sa akte hem istallet. Somande gott vid halv fem.

Idag ska jag plugga och gora lite arenden som maste fixas.

Puss


Du kan kalla mig Igelstrom..

Efter manga om och men kom jag ivag.

OJ sager jag bara..Det var det flashigaste gymmet jag sett..Var nog vart de 800 man betalar i manaden,.Kanske.? Nejnje, oroa er inte, jag har inte kopt kort dar, hade bara en fribiljett.

Gled in och simmade tjugo minuter och relaxade i tio min. Ahhh vad skont det var. Mina ben har inte rort pa sig pa lange och jag kanner redan nu att jag kmr ha traningsverk imorn.

Det enda negativa var att man var tvungen att ha badmossa pa sig i bassangen och i yakutzin..Jag skuttade ju ner utan sa badvakten borja hojta pa mig..Jag fattade ingenting..Men sa kastade han en mossa till mej..Sag ut som en liten snigel dar jag simmade omrking.

Nu kommer snart min ems. Jag har lockat henne med choklad och rosévin. Sedan blir dte fodelsedagsfest"!

NU DUSCH,

Puss


Come oooon!!

Nu ska jag satta igang.

Fick nyss en alldeles ypperlig idé... Efter mina esfuerzos ska jag utnyttja mitt gratiskort pa gymmet. Har inte med mig traningsklader hit..Ingen hog prio bland de 40 kilona vaskan fylldes med.. Men ska jag simma istallet. Sedan relaxa i yakutziiiin=) Ahhh va skoont.

Sa nu KOR vi!!!

PUSS

Brrrr..

Usch vad kallt det ar ute! Soligt idag, men kall luft och sa blaser det sa mycket sa jag vet inte vad. Idag pa balkongen holl jag pa att blasa bort tillochmed (egentligen snubblade jag i klackisarna) och det var nog en rolig syn for manga haha.

Idag hade vi prov och redovisningar - allt gick bra sa jag kanner mej sa nojd sa. Nu ar den har kursen slut..Lite ledsamt tycker jag..Och inte ska vi ha den har lararinnan ngt mer i var heller, tråkigt.

FREDAG! Jag njuter..Fast jag fryser.. Vi fick sluta efter redovisningarna sa ar hemma tva timmar tidigare an vanligt..

Idag ska jag fixa lite saker..Och lasa en del sa att jag kan ga ut med gott samvete ikvall, ar namligen fodelsedagsfest for en klasskompis.Tjugosex blir han..Kunde verkligen inte tro det, han ser natsna yngre ut an mig!! Eller nja... Har ju fatt en hint om att jag ser ut som 17 eller yngre for en tid sen. HAHAHA. De skulle bara veta..Har star jag och nojar for att det snart vankas barnafodande och pensionssparande ojojojooj.

Kanske blir en liten tur pa stan ocksa..Maste ha nagellacksremover..Har gatt med avskalat nagellack hela veckan, tur det nastan ar genomskinligt..Men iallafall..

En sak jag inte gillar ar harinpackning..Man ska gora en gang i veckan har jag hort,..Jag gor det kanske en gang i manaden.Igar gjorde jag det, och idag ser jag ut som att jag inte har tvattat haret pa en vecka. Helt platt och sa ser jag nastan brunharig ut ocksa. Jag tar bara i topparna och har testat bade dyra och billiga..Men det blir inge bra i mitt har!

Nu ska jag ata chilconcarne.

Puss

Myms..

Aida syndar med Lindts choklad och jag med skogsbarsyogurt. Hahaha. Synden trader fram med aren har jag hort!! Jag har aldrig smakat Lindts, men ngt sager mig att jag skulle bli storsyndare om jag bara provade.

Last och last har jag gjort denna eftermiddag. Nu kanner jag mig dock klar med det. Hoppas pa en bra tenta..

Den forra var inte alls bra..Jag hade bara pluggat massa lecturas och sa kommer bara case pa tentan. LUCKY lr vaaad. Ni skulle sett min klasskompis blick nar han satt sig bredvid mig (dar han vanligtvis inte brukar sitta) och sag mig fa panik och hojta Neeej neeej det ar bara case! BARA CASE! Jag har inte last ngt case..Ahhh jag dor..Det ar bara case!! Han hade tydligen samma problem och satt nu bredvid mig och en vagg.. Han gjorde sitt basta for att fuska o kolla pa mitt prov men det var ju inte sa smart ha ha ha.. Fick iallafall tillbaks provet godkant men marginalen var inte ngt att hurra over.

Mitt lilla "element" har givit upp..Fungerar inte alls..Sa jag kor med tjocktroja och halsduk..

Ute ar det trakigt vader..Gratt och valdigt blasigt..Och igar regnade det tilohcmed..Svanger fort har verkar det som, i helgen var det ju var.

Nu ska jag krypa ner i sangen och lasa presentationen infor imorn. Maste lasa allt for folk har vill inte dela upp ngt utan improvisera..Jag kan inte improvisera..Da kmr vi dra over vara 10 minuter pga mina ehhh och forklaringar=)

Farmor,faster och kusin har bokat resa hit nu! De kommer i borjan av juni, efter min projektpresentation. Kommer bli sa skoj att ha dem har lite:)


Puss

Relax, take it..

eeeeassyyy.. Jag har gatt runt med den sangen pa huvudet hela veckan. Men bara den raden,for mer kan jag inte..Kanske ska utveckla lite till nasta vecka innan min grupp slar mig...

Dagen borjade med att varan koordinator kom in och hade lite krismote med oss..Om den svara kursen..Tvivlar verkligen inte pa den lararens kunskaper..Han ar grymt smart...Men hans satt och lara ut ar under all kritik.. Till sitt forsvar drar han hela tiden: Det har ska ni veta ni gar faktiskt en master i finansiering!!! Men det betyder ju inte att alla redan kan allt.. Man ska val lara sig nagot ocksa? Jaja vi far val se hur detta fortsatter..

Hetsig lektion idag..Nast sista i Analisis de balances..Gillar det verkligen!! Men idag satt hon oss i hardarbete.. Pa en tima skulle vi fixa en heltackade analys av foretaget, balansrakningen, resultat och vardera framtida projekt och investeringar.. Vi delade upp allt..TIO minuter!!! OJojojoj. Jag var inte klar och blev svettig under de tio minuterna men jag hann ;)

Sedan gick vi igen lite infor morgon dagens examen..Valdigt tråkigt att vi slutar det amnet nu tycker jag..

Efter lektionen har vi jobbat och jobbat..Den sista presentationen ar nu klar.. Imorn ska vi presentera tva arbeten och gora en exaaaamen.. Sa nu ska jag plugga! Har blivit for lite den har veckan för att vi har suttitkvar i skolan varje eftermiddag med grupparbete..

Sa himla skont att det ar fredag imorn! Veckan har gatt fort.

Puss

Mommi..

Det har ar min angel...

Jag ar sa himla radd for doden och for att forlora manniskor jag tycker om. Aven om det inte kom under en dag och sa poff sa var det svart att forsta. Har nog fortfarande inte forstatt, for for mig sa ar mormor hemma pa Scheelegatan, har med sig en sockerkaka hem till oss, tittar pa klockan och tycker att det ar dags att ga hem, kallar mig for fagelunge, ar ute i sommarstugan, matar faglarna pa stenen med mig..Det ar langesen nu men jag kommer alltid att minnas det.

Hon pratade om att hon ville vara med pa min student. Det fick hon och jag ar sa glad att hon hann med det..


Nu blir jag ledsen.

Puss och kram till min mommi som har fodelsedag idag..Jag skickar upp en sockerkaka och manga kramar.



-------

Vi har jobbat och jobbat. Skrev klart ett grupparbete och gjorde pp-presentationen till det samt gjorde presentation nr 2. Imorn stannar vi ocksa kvar och gor presentation numeroooo 3.

Nu sitter jag hemma..Med sandwich..Som inte ens var goda..Det dar morka var liksom ljust och smakar bara sott mjol..

Nu ska jag skriva personligt brev..Jag maste forbereda mig infor sommarjobbs-sokning..CV har jag fixat i dagarna och da har man val kommit en liten bit pa vagen..

Men FORST maste jag forbereda infor gruppmotet imorn..Vi delade upp lite..

Ha en mysig kvall.

Puss


Paus..

Ar bara hemma pa lunch. Ska tillbaka klockan fyra for grupparbete..Kanns som att manga timmar i skolan vantar.. Jag vill bara bli klar! Poff,fort..Men det ar inte riktigt sa. Har aldrig lart mig att uppskatta grupparbeten riktigt..Utbyte av kunskaper och olika synvinklar yaaayaayayaa. Pa ngt satt ar jag alltid som nojdast med att gora det pa mitt satt, inte for att jag tror att mitt satt ar battre an alla andras, men det ar bast for mig.

Laser lite bloggar och kollar mailen..TACK SOFIA ERICSSON,forstar du hur nojd jag blev nar jag kollade din blogg och det fanns 3 nya inlagg..Pa tiden;)

Idag vart det turbulens i klassen..Jag pratar om min svara lektion..Den jag inte har fattat mycket av..Tydligen ar jag inte ensam om detta.. Allt handlar om STORA nivaskillnader pa forkunskaper sa jag forstar ju att det inte ar latt for lararen heller.

Jag ska kila ivag och kopa schampo nu..Upptackte i duschen igar att mitt var slut och det var verkligen dags att tvatta. Darfor ser jag ganska svettig ut i huvudet idag hahah..

Puss





Mysigt par..

Enligt en undersokning gjord av Aftonbladet ar detta de svenska ungdomarnas drom.


Forut trodde jag verkligen att manniskor behovde leva tillsammans..Tva och tva.. Att det fanns riktig karlek for jag var verkligen dar. Gud vad jag har varit kar. Men nar nagot som man ar sa saker pa forsvinner och bara tar slut sa ar det latt att borja tvivla. Om man skulle fa kanna den kanslan igen..Kan man lita pa den da? Och vad ar det som sager att det inte slutar likadant?

Kanns som jag blivit en annan manniska ocksa..Nar man ar tva..Sa ar det vi-tva..Nu ar det jag..jag..jag..jag..jag. Ibland kanns det valdigt bra och ibland valdigt daligt.

Godnatt sotnosar

Dags..

Gjorde nyss en upptackt.

Jag vill (MASTE) borja trana!!! Har en fribiljett till ett gym har, finns pool, yakutzi och hela kittet sa inom en vecka ska jag ha debuterat dar. Sedan far jag val ga promenader eller ngt for ett ars stillasittande satter sina spar hehe

Kommer alltid pa santhar pa varen.Jag ar en typisk infor sommaren-tranare. Jag ror inte pa mig pa ett helt ar, men sa i mars far jag ett kall fran ovan!!

Bra va???Peppa mej nu!!Peppa!!!Peppapeppaa...Jag ar saa peppad nu..ehh..


Stuck..

sitter fortfarande fast i soffan..

Laser veckorevyn pa internet.. Angelina Jolie har gatt o blivit blond..Ingen hit tycker jag..Tycker inte att Angelina ar ngn hit heller..Hon ser sa farlig ut jag blir nastan radd! Tror hon kan bli ritkigt arg pa Brad nar han har glomt kopa flingor eller mjolk...

Neeehep nu kanske man ska resa pa sig.. Ta en dusch..Leta en annons till infor imorn..Jag letar lite infor var presentation..Har en om Saab och en om GM.

Puss och sa sager jag gonatt nuu.


Ajaj..

Jag har ont i magen...

Funderar pa om det ar chiliconcarnen? Men mer sannolikt att det ar Milkos 300grams chokladkaka!!!Varfor ska de gora allt sa stort har? (varfor ska du ata allt pa en gang undrar ni.....undrar jag med.....)

Sa nu sitter jag i en konstig stallning i soffan for att minska smartan.

Klockan ar redan atta..Jag verkligen njuter av den har kvallen..Aven om jag pluggar sa ar det sa himla underskattat att bara sitta hemma och glo.

Puss


Gott att leva..

Alltsa gud, vilken konstigt lang helg jag har haft. Jag har haft sa himla kul men lite alkoholangest har jag allt. Inte for att jag har hallt i mig en flaska varjke kvall utan for att jag har druckit NAGOT varje dag i fyra dagar. Men far val dra till med klyschans klyscha Man lever bara en gang, den kan nog bota allt.

Nu ska jag beratta om gardagen.Det var poooof flashigt alltsa.. Ser ngt konstigt pa bordet nar jag kommer hem. O vad ar det har hahaha undrade jag. Min roomies nya kop ar en rejal vattenpipa..Han tyckte att den var fin..Nodvandigt det!! Iallafall sa hade vi en mysig appeltobakdoft har hela eftermiddagen/kvallen igar hehe=)

Vid nio var det dags for middag..Vi var i Born..Pa en fin restaurang..Jag har aldrig i hela mitt liv varit pa ett sa fint stalle..Herregud tankte jag..Och annu storre blev mitt herregud nar jag sag menyn och priserna, forratt 28 euro..INTE OK!! Har ater man ju tre ratter..Alltid..Inte bara huvudratten som vi kan gora i Sverige ibland..Sa mitt herregud vaxte ytterligare. Men AHHHH vad gott det var. Min forratt med ngn avokado,melon och tomatrora med rokt lax till.Huvudratt ofile som alltid ar grymt gott..Efterratt en chokladmuffins med varma hallon i.. Jag var i himmelen!!!Underbart. Jag alskar mat,speciellt KOTT.

Efetrat akte vi taxin ner till Barceloneta for att upptacka Icebar...Helt gjord i is..Som ishotellet i Kiruna..Man fick en varm jacka och vantar..Hallde i oss glaset snabbt for att komma ut..Minus tio grader ar inte sa skont..Forstar er dar hemma battre nu. Sedan var jag tvungen att saga neeeej nu maste jag hem. Hade ju faktiskt skola idag.

Bra skoldag.. Jobbade till halv fem? Mefd gruppen..Mycket den har veckan...Tre redovisngar och en tenta (allt torsdag och fredag)..Intensivt..Men man kanske ska straffas lite efter den langhelg vad vet jag..

Nu har jag gjort chiliconcarne..Den blev god med Knorrs mix;)

Plugg nu..Maste forbereda infor imorn och gora en del av grupparbetet som vi delade upp lite till imorn.

Puss


Upp och ner..

Uhhhj.

Forstar ni vilken skon helg jag har haft? Mer langhelger tack! Jag var verkligen njutit av fest, varsol pa torget, middagar, mojitos, gin & tonics utan att tanka alltfor mycket pa skolan.

Men idag var det dags, inte for skola men for att plugga pa allvar. Men jag formar mig bara inte att satta igang.. Imorse var jag ett stort skamt.. At frukost..Tittdae pa boken och datorn.. Hamtade en till macka..Lite yogurt.. Borstade tanderna lange..La mig i sangen igen och "tankte"(???) lite. Efter nan timma tog jag mig i kragen o gick till skolan. Satt ngra timmar dar..Aven om Emma kom pa mig med att lasa bloggar sa fick jag enda mer gjort an vad jag hade fatt hemma.

Jag blir pa daligt humor bara jag tanker pa att jag ska till skolan imorn. Vet inte vad det ar for fel men jag ar sa himla osugen.. Hade vart okey om jag kunde plugga pa distans (tva gator fran..) fran lagenheten. For ar inte na trott pa att plugga egentligen. Bara trott pa att vara trevlig och vara andra till lags hela tiden. Finns ju saker som man saknar i Sverige..Har lagt till en punkt pa den listan..Och det ar lite svensk falskhet och bara tysta manniskor overlag.

Kom hem och gick till Bon Preus och handlade..Pa vagen ut gick jag forbi affarens bageri..Kopte ngt som sag saaaa gott ut. Skulle nyss smaska i mig bullen da den var saltad istallet for sockrad, usch vad acklig den var. I soptunnan pa en gang.. Men vagde upp det hela med en vitaminsmoothie.. Ater ju inga vitaminer har sa kande att nu slosar jag 29 kronor pa en vitamindryck sa klarar jag mig val ett halvar till=) Hallon och apelsin..Den var valdigt god.

Ska fortsatta pluggandet nu..

Ikvall ska jag och lagenhetskompisen nog ut och ata..Vi har lite utav en mandagstradition..Inte mig emot=)

Puss


Eskort?

Nan okand la till mig pa msn for ett tag sedan och idag tog han ton for forsta gangen..Pa spanska..Men blir roliager om jag oversatter sa att alla hanger med...:

Han: Heej..
Jag: Hejhej!
Han: Hur ar det?
Jag: Jo bra..sjalv da?
Han: Det ar bra..
Jag: Vem ar du?
Han: Ron
Jag: Jaha..Kanner vi varann eller?
Han: Jag vet inte, jag udnradet ocksa det..
Jag: Men det var val du som la till mig..Vart hitta du min msn?
Han: Jag vet inte..Jag minns inte..
Jag: Ok hejda.
Han: A men du..Bor du i Barcelona eller?
Jag: Ja.. Du med eller?
Han: Ja.. Letar du lagenhet?
Jag: Nej..
Han: Gar du pa salsakurserna?
Jag: Nej..
Han: Bor du nara Barceloneta?
Jag: Nej.
Han: Ar du eskort da?
Jag: Hahahah NEJ?!

Sen blocka jag honom, konstaterar annu en gang att det finns konstiga manniskor!!

Puss

Jag kan..

hela radioutbudet har snart. Det ar som i Sverige, samma latar hela tiden.. Men jag gillar det, da hinner man ju lara sig laterna ocksa, viktigt som den textkunniga person jag ar=)

Min basta ar iallafall Tenía tanto que dar te. Den maste ni youtuba dar hemma.. Sen gillar jag en som de sjunger om Nunca temes tu amor den ar ocksa ganska bra. Och en massa Shakira, men en espanol puro.

Idag har jag alltsa fat internet igen. Nu slog det mig verkligen hur beroende man ar..Inte bara av att kolla bloggar och lasa facebook. Nej..Skickas ut viktiga saker med skolan som man missar..Jag sag till exempel en viktig sak infor tentan i torsdags pa torsdag morgon i skolan pga detta internetproblem. Men sen ar det ju kul att lasa bloggar och VR ocksa.

Annars har jag forberett lite infor tisdagens lektion..Sa ska gora klart det under morgondagen. Har ju ledig dag da med och det kanns himla skont..Kanns nastan som attd et ar lordag idag bara for det. Underbart..

Gjorde pannkakor nu pa eftermiddagen/kvallen.. Med hallonsylt och socker..SA gott det var..MMM..Men fortfarande ratt svart att mata upp ratt mangd mjol o mjolk med glas..Anvander ingen matt har? Har inte funnits i ngn av mina lagenheter,.Och jag har ju vart runt en del heehe.

Jag ar sa himla shoppingsugen! Mango och Zara har nere har fatt in sa fina saker till varen. Och H&M ocksa har jag sett..Jag vill kopa jeansshorts, randiga (ljusblaa) shorts, lite fargglada koftor och ngra tunikor. Och festskor..Zara ar grymma pa det..OJOJ vad mycket snyygt det finns. Men jag har bara spanat duktigt de senate dagarna.

Idag ar det forresten 1a mars sa en ny manad. Innebar att jag for over en CSNklumo fran sparkontot..Det ar farligt..For da kan jag plotsligt tro att jag ar rik och GA LOSS he he.

Mars och en manad narmare april..Gud sa skont.

Puss


Woooh..

KUL igar. Jag var sen for en gangs skull..Fanns verkligen ingen gron taxi, som pa nyar, typ..Det tog mig tjugo minuyter att hitta en ledig. Kom fram efter halv tio sa jag fick kopa en dyr biljett istallet, ojkey tva euro mer men enda.

Motte upp ngra dar inne o borjade med att kolla backstage, det var nice=) Sedan borjade konserten,annu battre, de var jartteduktiga, verkligen. Fick en skiva ocksa sa nu ska jag lyssna lite sa jag kan sjunga med nasta gang.

Efterat akte vi till en bar..La Fire hette det..Var flera olika barer, en for cocktails, en for shots o en for ol etc.. Var ett mcyket bra stalle..Ribelinos glomde vi bort helt..Tiden drog ivag o plotsligt var klcokan tva. Jag GICK hem i mina algskor..Hade sallskap av en som bor en gata fran mig bara sa det var skont. Men herregud vad algig jag var pa slutet. Fotterna var doooda. Det var en frojd att fa komma in o ta pa sig ulltofflorna.

En annan rolig sak som hande igar..Man fick ett rott kort nar man gick in pa baren..Nar man kopte ngt byttes det ut mot ett gront..Jag var helt saker pa att ajg ej fick ngt gront sa var arg pa det. Pa utvagen skulle man lamna sitt grona kort..Men jag hade ju inget. Stod och forklarade for vakten o tilslut slappte han ut mig..Vad tror ni jag hittar i vaskan imorse??Aaa hmm.Hur kunde jag va sa saker????=)

Nu ska ja plugga. I eftermiddag far ja interenet!!

Pussar