Husmor..

Hej mina sma korvar...

Den har dagen har varit valdigt produktiv - da det galler matlagning. Jag har fixat fyra stycken matlador. Gjorde tva med pannbiff och potatis, en med kyckling i vitlokssas med couscous och en med kyckling och gronsaker. Gjorde sa forra veckan ocksa och tyckte det var valdigt skont.. Eftersom vi slutar skolan halv tva ar man kanske hemma runt tva och har maten klar forst tre..Da ar det ju skonare att bara varma i micron sa fort man kmr innanfor dorren, for jag ar ALLTID do-hungring nar jag kmr hem ocksa.:)

A andra sidan har jag inte varit lika het pa pluggfronten. Jag har min contabilidadexamen imorn sa jag repeterade alla kapitel i formiddags sa hoppas jag har koll nu. Och uppgifterna hade jag gjort klart igar sa det var skont att slippa dem idag. Men som vanligt kanns det lite dumt att inte ha gjort sa mycket vettigt..Vill bara komma igang med IE-arbetet ocksa!!

Har kollat flygbiljetter ocksa. Jag velar som vanligt..Olika fran dag till dag, men idag vill jag hem. Jag saknar dem dar hemma ganska mycket. Sa har surfat runt pa ryanairs hemsida och det finns ju ngra bra biljetter. Svarigheten blir turen tillbaka hit har jag markt,det ar jattedyrt att aka runt nyar. Och jag vill vara har pa nyarsafton..Helst.. Jag far val fortsatta kolla runt lite..


Nu ar klockan sex.. Det har varit alldeles tomt har hemma hela dagen. Inte sett ngn av mina companeros del piso. Inte ens hort om ngn har gatt ut. Har jag missat ngt eller?


Ska ta en tur ut med soporna nu.. Sen blir det dusch, mala naglarna och lite tv tror jag.


Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback