Jag har inte..

bloggat pa hela dagen!! Vad hande??! Kan man fraga sej..

Jag madde som en liten kratta imorse ocksa..Men utan huvudvark.. Tog mig till stranden..Lag dar nara timmar och det var saaa skont. Vimmlade av svenskar ocksa.. Vi lag som i en liten klump.. Svenskarna kanske gillar att ligga nara glassaffarn..Sa resonerade iallafall jag.

Ikvall blire orange-fest..Vi ska fira att Hollands drottning fyller ar.. Men vi svenskar kan ju fira varan kara kung istallet horde jag.. Temat for kvallen e alltsa orange.. Jag hade inget oranget i min garderob..Jag gillar inte farg!! Bara turkost... Tur att HMfinns,kopte ett billigt linne.

Jag mar inte sa daligt langre..Intalar jag mig iallafall..Men jag ar rod pa magen och pa armarna sag jag nu.. Jag hade smorjt in min lite flackvis med solkramen och det ser inte saaa bra ut. Forbereder mig pa mobbing ikvall i form av rosa grisen av de elaka brunskinnen!!


Nu ska jag hem till Emma och sedan gar vi vidare i natten..

See yaoo..Ha en fin Valborg dar hemma!

Puss

Ingen hojdare..

Assa det har gar inte framat. Nu har jag ju plagat mig hemma hela eftermiddagen for att fa kanna mig lite battre..Neee nu har jag ont i huvudet ocksa!! Da hade jag ju kunnat gatt ner pa stranden och spelat volleyboll istallet eller kanske tillochmed druckit vin. Och haft samma huvudvark som jag har fatt av att bara sitta inne, forstar ni???

Varfor skulle jag skriva det dar inlagget om att jag alltid bara ar sjuk en dag i forra veckan? Nu ar jag uppe i tre. INTE att leka med. Nasta gang ska jag skriva peppar peppar ocksa, hjalper inte att tanka det.

Nat som far mig pa lite battre humor ar att Britney kommer till Sverige i juli, Emmmaaaaa tank dig womanizer och if you seek amy. Ujujujujujuj!! Du e ocksa lite sugen va va va?=)

Nar jag loggade in pa bloggen nyss sa sag jag en reklamgrej. Nostalgi for sena 80talister. Och en bild pa Spice girls.. Trodde det skulle sta att de ocksa skulle sla sig samman och komma till Sverige. DET vore verkligen ngt...Ahhhh, den basta gruppen nansin skulle jag saga.

Ne nu ska jag in pa kanal5.se och kolla pa ngt bra..Farjan ar grymt..Jag sag ett avsnitt har om dagen med tva kalaspinglor fran Norrland som skulle ut med baten for att leta en man fran storstan..Det var kul.. De fick speed-dejta med 50plussare, inte riktigt vad de hade raknat med kanske.

Jag visste knappt att det ar Valborg imorn! Fest visste jag..Men det vi skulle fira var drottningens dag i Holland. Jag vill vara med..Ska ta en apelsin till..Efterbyggande syfte heter det..

PS: Visste ni forresten att Katrin Zjdhdjdj och Bingo rimer...ar kara..Tror jag..OJ...OJ...Skrall sager jag..

Puss



Hojhoj..

Efter skolan har jag bara sovit..

Nu har jag iallafall varit ivag till Lidl for att handla vatten och lite annat nodvandigt..

Ikvall ska jag fortsatta sova. Vill vara frisk eller atminstone ma battre till imorn..For imorn borjar ju min langhelg.. Vill vara pa stranden och fa farg pa framsidan ocksa. Och pa kvallen ar det en fest som kmr bli rooolig som jag vill ga pa.

VI FAR VAL SEEE...




Puss


Chelsea!!!

Satt kvar efter skolan..Han hem i ungefar fem minuter och sen bar det av ner mot stan for att mota upp supportrarna.. Vi bestamde oss for en troja..Jag o Vicky var fast beslutna om att vi skulle ha en Chelseatroja..Vi letade i en timma pa ramblan..Men bara barca overallt..Tillslut hittade vi trojor=) Verkligen nodvandigt hahahha.. Men vi fick mycket nya kopisar med vara trojor..Basta networkingredskapet kom vi pa!!

Jag kom nyss hem..Jag ar fortfarande sjuk..Kanner mig som renen Rudolf..Helt rod nasa.. Jag orkade inte stotta mina mannar hela vagen..Det stod 0 - 0 nar jag gick.-.-Nyss horde jag skrik..Negativa skrik tror jag..Utifran..Vi far val se i tidningen sen.

Var en valdigt trevlig kvall iallafall..Med ol, nachos och patatas bravas...Och fotboll...Lite..

Nu ska jag surfa lite till sen sova.

Puss


Godmorgon..

Igar undanholl jag en sak..Namligen det faktum att jag kande mig sjuk.. Jag tankte att det skulle bli som sist nar jag beklagade mig som en liten iller och dagen darpa var jag frisk som en notkarna.. Sa jag vaknade upp idag och kande efter..Jag ar hes och ar ont i halsen..korvrrr...

Kmr ett battre klagomalsinlagg nar jag slutat skolan skulle jag tro.

Igar var bra iaf..Vi var pa restaurangen Salamanca nere vid vattnet..At otroligt goda kraftor o combon at ostron..Tycker det ser fruktansvart ackligt ut.. Till huvudratt blev det paella.. Hem tidigt..Jag nos och fros.. Muppigt att jag ar sjuk en dag en gang i veckan..lr nu blire val tva.

Kram

Jag undrar..

vad som hande med plugget?

Just nu har jag valdigt lite att gora pluggmassigt..Det ar i princip ingenting att lasa till lektionerna plus att vi inte har jobbat med projketet pa ett tag. Imorn ska vi iaf gora en gruppuppgift sa da ska jag tanka lite igen=)

Lediga dagar kan bli ganska dyra dagar..

Hangde i marinan ett tag..Gick hem..Till Mango..Hade inga pengar med mig..for att undvika just shopping..Men sa hittade jag de perfekta shortsen och ett gulligt linne.. Sa da vare bara att springa henm efter kortet.. Jag sager da det..Ingenting funkar, inte ens att glomma kortet hemma!!

Ikvall blire middag ute med min combo nanstans ,

puss

Salladsproblemet..

Skoldagen idag..Vi hade Derivados..Jag gillar det!! Jag gillar lararen ocksa, han ar duktig, snall och lite yngre an de andra vi har haft. De fyra timmarna forsvann valdigt fort..Dessutom var jag och Sara heta med miniraknaren idag!!

Efter skolan gick jag och handlade.. Jag handlar alltid!! Det gjorde jag i Linkoping med. Men jag forstar inte hur folk far sakerna de koper att racka till?! Eller jo..Vissa saker kanske.. Nu kan pappa sluta lasa sa ska jag bekanna ngt.. Nar jag koper ett salladshuvud sa anvander jag alltid bara halva, resten slanger jag. Folk kanske brukar spara den andra halvan..Kan ju faktiskt vara smart..Sa slipper jag ga o kopa en ny och slanga halva igen.. Sanningen ar den att jag inte orkar lagga i den i en plastpase och in i kylen..Pa nat satt ar det latter att kasta i soptunnan..

OBS..Det galler bara sallad..Jag kastar ju inte oxfiléer precis.

Men iallafall, allt tar slut sa fort!! Ar det ngt jag ar storkonsument utav sa ar det yogurt och flingor.

Idag blir det plugg!! Kanske tar mitt pick o pack med mig ut till hamnen for att lasa dar. OM det inte blaser for mycket..Vart tog varan medelhavsvarme vagen? Vill ha playa o shorts..

Puss

Sondagen?

Den bara forsvann..

Jag har inte gjort ngt av det jag skulle. Bara legat i sangen och funderat lite.. Plotsligt fick jag en stor angestattack over mig sjalv och tog en spring/gang-tur i stan..Det var ngra veckor sa nu kmr jag nog vara stelbent imorn.

Gick pa nya stallen idag..Langt ner i stan.. Sag den varsta slummen jag har sett har i Barcelona..Var verkligen otacka kvarter med skumma manniskor, skrap pa marken, konstiga lukter, uteliggare och prostituerade i hornen..Som en helt annan varld bara en halvtimma fran centrum..Tog mig upp till ljusare gator ganska snabbt och fortsatte hem.

Till middag blev det pasta och kottfarssas..Det ar alltid lika gott :)

Nu sitter jag och myser med spaniens svar pa Marabou..Milka..Det ar gott men tycker enda att Marabou ar straet vassare..

Hinner nog inte med ngt projekt idag men lasningen ska jag ta mig igenom NUUU...

Puss

Umppzzz..

Igar blev det ingen strand..Blaste alldeles for mycket..Istallet gick vi ner till hamnen och satt och pa bryggan for att spana pa lite folk. Nar det borjade blasa FOR kallt kollade vi lite pa stan oh gick hem igen.

Kvallen borjade hemma hos Emma med Clara. Vi drack billigt rodvin fran videobutiken och kollade pa youtube..Vidare till Bjornborg-baren som ngra pa Eada hade hyrt.. Dar blev det goda mojitos tills det var dags att ga vidare. Gick till Marys place, aldirg varit dar tidigare och blev positivt overaskad.Vi dansade hela kvallen och jag hade en jattebra kvall !!

Innan fem nan gang sa fotterna neeeej. Jag o Clara borjade hemfarden..Jag sa taxi..Clara sa nej..Vi bor typ tva gator harifran.. Sju gator och 100 paparazzibilder senare var vi pa Claras adress. Var en valdigt roande promenad hahaha=)Darifran tog jag min kara taxi och hoppade i sang.. Var sa himla skont..

Tjejer i soffan pa baren..


Laura och jag


Jag forsokte fanga Claras hopp pa bild hahaha..kaoos..




Hade sett fram emot sol idag sa att jag kunde sllappaa pa stranden..Men nej..Sol ar det..Men blaser idag igen.. Idag maste jag lasa infor imron och plugga projekt.

Veckan som vantar kanns valdigt skon, gar bara mandag tisdag och onsdag,,Sen har jag en langhelg, ledig tors,fre,lor,son och MA NDAG. Bara det gor de fa skoldagarna sa mkt enklare=)

Puss


Colltbató..

Nu var man hemma igen fran tva dagar uppe i bergen.

Collis var det basta hittills av de fyra vi har haft, var mycket utomhusaktiviteter och inte sa mkt teori. Forsta dagens aktivitet var en grupptraning..Pa skidor..Vi byggde och skulle ta oss fram..Det var kul tills mitt lags skidor gick sonder tre ganger och vi blev staende i solen tva timmar i streck. Var en riktigt varm dag..

Pa eftermiddagen hade vi presentationer om var personliga och proffutveckling.. Jag trodde ALDRIG att jag skulle bli sentimental.. Presentationen gick bra..Men sen nar feedbacken kom sa grat jag som aldrig forr..Det var valdigt jobbigt..Men pa nat satt skont pa samma gang.. Var tva jobbiga timmar da de ovriga presentationerna ocksa fick mig att grata...Ujujuj...

Pa kvallen blev det middag som vanligt.. Rosor delades ut for Catalanerna firar Sant Jordi..Da far alla tjejer rosor och killarna ska fa en bok..Vet dock inte hur det gick med bockerna.. Men det var valdigt gulligt av de spanska killarna att dela ut rosor till alla tycker jag. Blev lite fest efterat men var en valdigt lugn tillstallning och jag var i sang redan vis ett.

Igar hade vi lite forelasningar och sedan begav vi oss upp till Montserrat..Ett kannt stalle och viktigt sadant for katalanerna.. Vi tittade pa utsikten och njot av rosévinhehee...Just ja.Det var hopp fran en hoj ocksa i en liten sakerhetslina..Ngra galningarslangde sig ut fran stupet..Jag kollade bara pa..Trodde inte ritkigt pa sakerhetsgrejen..Ni far kolla bilderna gar under..

Kort och gott hade jag en bra vistelse..Den enda besvikelsen var efterratterna..Jag ville ha den gula tartan och tarta de santiago.. Fanns bara massa frukt, yogurt och dallriga geléer. Lite besvikwen over att jag inte kunde bada i poolen som ngra andra.. Jag var en krafta pa ryggen fran onsdagens strandutflykt.. Seriost..Jag har aldrig brant mig sa..Jag har sovit pa mage tre natter i rad..Varffor forsvinner dte inte??? Kunde ju inte ga ut till poolen med en tomatrod rygg och en kritvit framsida..Neee det bjuder jag inte pa sa mkt mobbing som jag har fatt utsta for tomaten hahaha..

Skont att komma tillbaks till Barcelona igar iallafall. Blev tacomiddag hemma hos Emma med hennes combos..Hangde lite i soffan men efter ett tag holl vi nog alla pa att somna..Sa jag tog mitt pick o pack och prommenerade hem.. Var kallt..Blasigt..

Bilder!!
Tjejerna i recursos humanos var nojda o glada klockan atta pa morgonen.


Ohhh you touch my talalaa...ahhh my dingding dong../Gunter


Charmörerna delar ut rosor..



Maria o Viler i skuggan pa balkongen..


Adriana chillaaaarr..


JoHan ar en spanjor som pratar svenska med oss


Middag


Fernando in action..


Montserrat


Maria uppe vid kyrkan


Jag blev precis nedmotad av en vakt fran kanten..han var en angry person som vi brukar saga ...
'
Maria o jag kanns glada


Shafik o Alex i bussen..Fernando sager ocksa hej!!




Nu ska jag kolla om det ar sol. Tog minst 45 minuter att ladda upp alla bilder sa nu hoppas jag att ni blir nojda !!! Jag vill till stranden..Maste som sagt battra pa framsidan..Nu har jag kopt solkram ocksa..Gick loss pa apoteket for femhundringen ungefar..Alltsa plus aftersun och lotion med.

Lordag idag!! Nu hoppas jag pa solen..Ikvall blire fest..Vi ska tydlien inviga sommaren=)

Puss


Godmorgon..

Nu ska jag ga till bussen.

Aker till Collbatoooo..Hoppas pa sol..Jag smog ner bikinin ..!!

Kmr hem pa fredagkvall

puss

En röd pölse..

ar vad jag ar!!!

Vaknade vid elvasnaret idag och bara fem minuter senare var jag pavag mot stranden for att leta upp mina svenska pinglor. Trodde inte att det skulle bli jattevarmt sa drog pa mig jeans...Smart...Pa en sandstrand...Det var en valdigt varm dag ocksa, utan moln. Solen stekte pa.. Jag vande ryggen till for att inte fo en rod nasa till morgondagens presentation..

Pa med jeansen igen..AJ..Kande brannskadan skava och tog en titt pa ryggen/rumpan..Rosa gris!!! OJojoj.

Jag o Emma at en chickenpita och efter det gick jag raka vagen till Apoteket for att kopa efter-sol.. Kopte aven solskydd..Och hudkram..Kalaset blev dyrt..Men det ar val bra grejer hoppas jag!

Nu ska jag packa Collisvaskan och skriva upp min presentation..

Puss

Yeyyy..

Idag har jag last en massa och gjort punkter infor Collbató.

Tog en paus och drog ner pa stan for att testa en bikini jag sag redan igar pa Calezedonian.. Bara obverdel..For trosorna var i det minsta laget.. Tycker alla bikinisar ar sjukt sma har!! Horde daremot att en brasilianska har tyckte att allt var sa stort och tackande har..Ujuj sager jag bara.. Men hittade en bra underdel pa ett annat stalle sen (Clara,dit maste du me ga i jakt pa sbvart underdel!!).

Om en stund ska jag samhandla med Emsi.. Jag vill ha en rejal chokladkaka..Kanns som helg idag! Blir inga tapas och vin iallafall.Det mulnade igen och borjade regna..Konstigt vader! Har varit sahar i ngra dagar nu, forst strandvarmt och sen regnigt och gratt pa eftermiddagen.

Puss

Nejnejnej!!

Jag kom just pa mina sma miniskoldisar med att para sig!!! Det plaskade ovanligt myckett i akvariet sa jag kollade vad de holl pa med. Den ena sag helt radd och ovillig ut.. Ville ta upp och radda den nastan..Jag hoppas att de bara lekte. Men a andra sidan vore det kul med lite skoldisbarn!! Men tror inte det blir nat barn for det ar tva killar..Men vi bor ju i eixample izquierda sa aven skoldisarna kanske kan influeras lite. Fast hoppas verkligen att de ar lika kara bada tva,den ena sag som sagt radd ut och forsokte fly...hmmmm



No tienes calculadora?

No llevas calculadora a un clase de finanzas? Nej jag hade inte med mig nan miniraknare idag.Typ forsta gangen..Kampade pa med min mobil utan rottecken...

Nu har jag bestamt mig,jag ska ta bort en kurs. Kanns som en otrolig lattnad maste jag saga..

Idag fick vi ett till grupparbete (kanske valjer bort det har amnet med.....nej jag bara skojar)...Mycket jobb nu kanns det som. Tur jag far lite mer lediga dagar nu efter min accion..

Vantar pa mitt bankkort..Borjar bli frustrerande att inte kunna betala med kortet har..OM de har chip sa gar det, men annars inte,har gatt av en bit pa kortet namligen.. Borde komma idag eller imorn. Litar inte pa posten har..Men sant ska val fungera overallt..

Idag blir det plugg.. Ska gora presentationen infor Collbato..Eller ar inte presentation egentligen..En valdigt kort sadan med reflektioner over aret som gatt..Hon ville ha det emotionellt..HUR??

Ikvall ar jag sugen pa tapas och vin pa en uteservering. Vi har riktigt skont vader har nu sa man ska val ta varje tillfalle i akt.. Kanske kan bli fest..Kan bli The hills....Vem vet..Vi far val se vad det blir...Imorn ar vi ju som sagt lediga (ar jobbmassa for de som planear att stanna har till hosten)..Hoppas solen lyser imorn ocksa sa jag kan bli en rod krafta pa playan=) Behover en bikini!! Vill ha en svart..

Plugg nu..Vi hors sen da.
Se hela bilden   Se hela bilden  


Tank patatas bravas, tortilla,lite smatt&gott....

Puss


Lat manniska..

Hade forsta lektionen i Derivados idag.. Vi har haft samma larare under forra terminen och jag gillar honom.. Han ar ganska ung och antar inte att vi redan kan allt..Som en annan gor..hmmm.

Efterat stannade jag en stund i kallaren..Vantade pa en sak.. Vill ta bort en av kurserna..Horde att man far ha tva underkanda..Har ingen hittills..Da ar fragan..Ska man gora det,hoppa over en kurs alltsa? Hon jag pratade med tyckte att det var en ganska dum idé.. Jag ar bara lat!!! Blir irriterad pa mig sjalv nastan...For egentligen har jag ingen anledning, forutom att fa vara lite mer ledig kanske...

Lunchen idag var mysig..Jag och Sara satt uppe pa balkongen i cafeterian och at a la carte. Kostar bara 7 euro for mat, dryck och efterratt..Vi glassade i solen med entrecote, cola och glass. Var valdigt skont att bara sitta dar i solen och njuta av KOTT=)

Nu ska jag lasa.

Puss


Varfor..

ska det vara sa fruktansvart jobbigt att ga upp ur sangen??? Langtar redan nu till onsdag morgon. Ska satta klockan pa atta bara for att fa kanna kanslan utav MAKT -stanga av den och sova vidare!!!!

Men nar man val ar uppe sa ar det inte sa varst jobbigt langre.

Ha en fin dag..

Körv..

Dagens roligaste var iallafall nar emsi berattade om lill-schulmans tatooo. Vem fan skriver KÖRV och taturear in en korv med brod pa handleden?

Detta hade tva effekter pa mig. Det forstarkte mina tvivel pa dessa broder, vad ar egentligen felet pa dem? A andra sidan, det ar sa klockrent att det star just Körv, med ö. Det var lite min humor kanner jag.=)

Har funderat pa varfor man irriterar sig pa en viss typ av manniskor? Varfor kan man inte bara gilla alla? Och speciellt officiella personer. Vissa hatar Rosing och Gynning, nan har svart for Mikael Persbrandt..

Min problemlista:

1. Linda Skugge
2. Schulmanbroderna
3. Katrin Zytdjddhsbd(???)(exet till en av de ovannamnda)

Uppdaterr listan en annan dag. Och aterkommer med forklaring till varfor jag stor mig nar jag har funderat klart pa det. Schulmans akte iallafall ner pa en andraplats efter KÖRVsaken!! Bra va!

Puss godnatt

Solig sondag..

Ingen strand da det borjade regna lite smatt. Gick till hamnen istallet och vipps sa var alla moln borta och vi satt och glassade i solskenet med en varsin cola. Blev ngra timmar..Ar sa harligt att bara sitta dar,sola och titta pa allt folk och batarna som aker forbi.

Gick ramblan hem..Stannade till pa Mcdonalds for efterlangtade chickenbits..Mmmmmmm.

Kom hem efter sju nan gang. Sedan dess har jag duschat och plockat fram lite pluggpapper..Papprena ligger fortfarande ar bredvid mig..Det ar jobbigt att starta efter en sa slo helg kan jag saga er..

Ska lasa igenom det jag ska och sedan mysa framfor tv pa datorn.

Imorn ar det mandag igen. Bara tva skoldagar..En ledig..Och tva dagar pa Collbató.

Sondagar ar mina funderingsdagar.. Idag har jag iofs varit ute hela dagen.. Men val hemma sa borjar man tanka, tanka och tanka.. Fornuftet sager en sak men hjartat en annan. Kan sta utanfor och beskada det hela och fatta de mest rationella besoluten. Men ibland tar det emotionella over det rationella.. Allt ar ett stort fragetecken och jag ar sa himla besviken.


Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.


Nu ska jag ta tag i lasningen..

Puss


Twetarna..

ar tillbaka i sitt esse.Nu far ni lura pa vad twe´tarna ar.

Partyt startade hemma hos Emma med Maria och emsis combos. Och Valenciatjejernas kompis dar nerifran var i samma lagenhet, varlden ar ganska liten.

Vi akte forst till invigningen av en ny klubb. Besvikelse, jattelitet stalle och inte sa mkt umpz umpz som vi brukar saga..Innan tre nan gang bestamde vi tjejer oss for att fortsatta till Ribelinos. Nar vi kom fram var det en huge ko..Har val aldrig sett en ko pa ribbe for att vi brukar komma tidigare... Jaja, vi blev lite bittra men stallde oss i kon. Efter nan sekund kom det fram tva man och fragade pa vilken lista vi var.. Isak? Alex? Rocco? Robe? Vi forsokte med allt. Var helt saker pa att vi var pa listan, men kunde inte komma pa namnet. Tilllsut fick vi iallafall ga forbi den langa kon och in..NOJDA var vi da kan jag saga=) Sag nu imorse att listan vi stod pa heter Jorge,kmr aldrig glomma det nu haha.

Var mycket mer folk an vanligt. DJen drog pa med Ace of base bland annat och da blev svenskorna glada..Lite nostalgi..Det var varmt och massa folk..Pa overvaningen hade terassen oppnat..Jag blir aldrig besviken pa Ribelinossssss..

Akte hem runt fem nan gang. Utanfor sag vi en flashig porsche parkerad precis vid ingangen..Da borjade analysen om vet som kan ha befunnit sig dar inne och VART dte riktiga VIP:en ar hahaha...

Somnade gottt.

Ny dag idag. Jag ar redo for lite soool..Stranden har kommer vi..Hoppas molnen haller sej borta. Tar med lite plugg tror jag.

Jag har TYVARR inte ett enda kort fran igar. Jag forsokte gang pa gang men det gick inte. Sag nu att jag hade nan konstig installning pa. syynd..
Puss


En skon fredag..

Igar eftermidag sokte vi alltsa efter ett manikyrstalle. Var inte det lattaste, men pa alla stallen vi fragde sa sa de- vet inte var, men det finns ju overallt!!! Precis sa trodde jag med. Har sett en massa forut, men nu nar man val vill besoka ett sa minns man inte var. Tillslut hittade vi iallafall ett stalle dar de gjorde naglar med gelé gratis, det ar tydligen elever som gor men tror de ar valdigt noggranna. Fran och med nasta torsdag gallde det, sa vi ska helt klart dit igen!

Konstigt vader igar som jag skrev om. Ena stunden var jag tvungen att ta av mig jackan och andra stunden sa osregnade det. Vi borjade iallafall leta efter en bar..Min och emmas beslutsangest besannades annu en gang..Vi kan varken hitta cafeer, restauranger eller barer (fast gatorna ar fyllda med dem). Tilllslut hittade vi ett litet stalle pa Gran via iallafall, satt oss under parasollen pa uteserveringen i osregnet. Men nar det orjade regna in i mina jeans gick vi in istallet. Blev ol/vin och en potatistortilla for mig..

Gick hem..Men ganska snart gick vi till Lidl for att handla..Drack en cola..Glodde lite pa varandra och bestamde oss for att ga ner pa stan och mota upp ngra andra som satt pa Ovjea negra. Val dar var det ingen kvar haha..Vi motte iallafall upp maria och kollade lite pa HM innan de blev burgerking och hemgang.

Velade fram och tillbaka om utgang. Kom tillslut fram till att jag faktiskt inte var helt frisk..Stannade inne och fick mig en skooon surprise..Nu finns hela sasong fyra av The hills pa mtv.com. Sa jag hade en mysig kvall i sangen framfor ngra avsnitt med en chokladkaka istallet :)

Nu tankte jag kolla ett till..Avsnitt alltsa.. Sen skulle jag behova lasa lite..Ser ut som att solen skiner ute..Harligt..Hoppas det inte borjar hagla igen.

Hors sen

Puss


What?

Igar var verkligen en nere i botten dag. Jag var inte bara lite snuvig om ni tror det -nej, rummet snurrade omkring bara jag reste mig upp, jag kunde bara svalja godis och kallsvettades.

Men idag vaknade jag pigg som en larka..Piggare an vad jag brukar vara.. Jag har ofta sahar..En JATTESJUKdag.. Mamma tippade pa det igar ocksa.. Det ar lite konstigt..Undrar vad det beror pa.. Kanske att jag tar hand om mig sjalv och kurerar sa bra nar jag kanner sjukan kanske.

Nu ska jag inte tro att jag mar bra. For jag har ju lite penicillin i kroppen..Den jag kopte i vintras ligger kvar i ladorna namligen..  Sa det kanske sagee POFF snart sa ligger jag dackad igen.

Lite konstigt det har -men jag ska inte klaga!!

Snart kommer Emma.Vi ska ga ut pa stan! Och jag ska mota in henne till en frisor;)

Konstigt vader..regnbageaktigt..Forst sol..sen regn..men ser ingen regnbage..

Skoldagen var forresten sadar..Forklarades massa komplicerade formler o sa hotade han me att det har minsann inte ar svart!! for det blir bara varre!! HO HO HOOOO...



Godmorgon..

Godmorogn... Igar innan jag hoppade i sang sa oppnade jag mitt medicinskap och tog ett liten penicillinpillet..Undrar om det gjorde underverk..kanner mig helt okey..Hoppas det haller i sej=)

nu ska ja rusa till skoaln


Forresten vem ar twettwe som skirver kommentarer???

Saaa jaa..

nu har jag bokat flygbiljett hem till sommaren. Den 12e juni aker jag hem..Lyxar till det med SAS den har gangen!! Men en konstig sak var att man bara far ha med sig 20 kilo incheckat..Hur ska det ga? Akte hit med ungefar 40 kilo. ahhh bara jag skriver det sa far jag rysningar, det var en helt sjuk resa haha...Far skicka hem eller skicka med farmor och company nar de ar pa besok i juni :)

Puss


Dalig dag..

Vilken dag...

Jag har inte last en endaste liten grej..Det gar bara inte med en san har huvudvark.. Tog mig iallafall ut en svang i eftermiddag for ett apotekts- och kioskbesok.. Mandarinerna kopte jag bara i symboliskt syfte..Sist nar jag kopte 2kilospaketet sa lag det orort i kylen tills Emma blev sjuk och jag tvingade pa henne tva hehe. Men ska forsoka den har gangen;)




Nu har jag iallafall tagit mig en dusch sa man kanner sig lite renare. Nar jag gick ut idag var jag verkligen radd att stota pa ngn jag kanner..Jag vet inte vad jag sag ut som alltsa..Men jag hade pyamastrojan utstickade under jackan. Som tur var tog jag mig till och fran affaren obemarkt..tror jag iallafall!!

Hoppas pa en lite battre dag imorn sa jag kan ga till skolan.

Puss


Sick..

Jag har stora halsmandlar, roda ogon, lock for oronen och fryser som en liten kyckling.

Om man bara kunde fa ligga under tacket hela dagen sa skulle det inte gora sa mycket. Men nar det ska skrivas och lasas sa blir det lite jobbigare. Tur iallafall att jag inte har ngt i skolan idag.

Ska vila lite till och sen bege mig ut till apoteket.

Puss


Bilder..

Kanner mig lite hangig. Har stora halsmandlar..usch och bla..Ska ga till Farmacian imorn och kopa ngt starkt.

Marks att det borjar bli sommar, mer och mer folk pa ramblan..


Sana har sota bilar kan man hyra och aka pa sightseeing i.


Tankte kopa med mig en tupp for jag tyckte sa synd om honom i buren..



..Blev inget av det sa jag kopte crepes istallet. Sag mycket godare ut an vad det var. Smakade for mycket agg. Har fatt lite aggfobi sen den dagen da jag forgiftade mig sjalv med hemmagjord carbonara och spydde som en rav.






Saa ja..

Nu sager jag stopp for idag med plugget..

Har skrivit pa ganska bra sa det ar med gott samvete jag gar ut pa en skon stadspromme i solskenet. :) Tankte ga ner till vattnet och kolla lite..Tar nog med kameran sa ni kan fa bevis pa att jag har varit dar ocksa he he..

Ser fram emot en skon kvall har hemma. Kolla nan serie och ata glass vore nat.

Ngt som gor allt sa mycket battre ar att jag har ledig dag imorn.. Oohhh la la la la!!! Jag ska visserligen plugga. Men det gor mycket om man baa far ga upp nar man sjalv vill och lagga upp detpa sitt satt.

Ha en fin kvall alla ni..


Puss


Onsdag..

Nya kursen var ett stort blablabla... Var som en fyratimmarsforelasning... Tva larare som i princip laste fran sin powerpointpresentation..I FYRA TIMMAR. Tillslut satte jag igang mitt basta trix -stirra bara framat och gor nickrorelser med huvudet ibland. Hor ingenting men ser ut som att man instammer och lyssnar noggrannt.. Nan holl pa att somna och dunsade nastan nasan ner i bordet, en annan sag helt forstord ut och en tredje ritade solar o moln i sitt block.

Neej det var inte na kul alls.

Jag har markt ngt konstigt hos mig sjalv under den senaste tiden..Jag forsoker slippa allt..Gora sa lite som mojligt.. Det ar inte sa mycket  jag. Gar till exempel ett litte rykte om att man far ha tva kurser underkanda under aret..Eftersom jag hittills inte har nan san sa borde man ju kunna strunta i tva av de vi laser nu..Forsta vad skont med typ en lektion i veckan och projektarbete!! Undrar om det har stammer dock...Vi ar iallafall lite sugna pa strand, lediga dagar och sant.

Tva kulinariska missar pa tva dagar..Igar oppnade jag min CANELLONIforpackning..I den fanns det inte det som skulle finnas..Utan en stor ostklump lag dar och blangde.. Idag gjorde jag kottfarssas..Allt enligt mitt goda recept..Smakar och kottfarsen ar allt annat an bra..Kollat datumet och den gick ut forra veckan..Kul att de saljer gammal korrfars i affaren.
Nasta gang ska jag kolla..

Efter skolan samlades vi i projektgruppen for att redovisa det vi gjort under lovet..Alla hade gjort det de skulle sa detgar framat. Idag bestamde vi annu en gang vad var och en ska gora under veckan sa i eftermiddag och ikvall blir det skrivande for hela slanten har hemma.

Kram


Forsta skoldagen..

avklarad..

Fick mig en glad overaskning nar jag kom dit och sag att det bara var en halvdag som vantade.Sa jag slutade redan halv tolv..Gick hem och kastade in en tvatt for att sedan fortsatta ner pa stan. Hittade budget med sa sota sommartoppar...

Efterat kom Emmsi, vi satt oss pa Starbucks och fikade i solskenet. Blev nog dar ngra timmar..Det var sa himla skooont sa o kul o se korven igen=) Tjupp tjupppp....

Jag tog verkligen med mig det fina vadret hit. Vi har val 23 grader eller sa, det ar GOTTTT!!

Ikvall har jag bokat upp mig pa en aktivitet som jag inte har NAN LUST MED. Ska ut o ata med lagenhetskompisen..Buuuhhh..Men jag kanb ju inte saga nej fyra ganger i rad tankte jag. Jaja jag far val en go matbit iallafall. Kunde ju vart varre!!

Nu ska jag skutta ut i vardagsrummet..

Puss

Back to basic..

Nu ska ni fa er en liten update pa vad som har hant sedan sist.

I lordags var det paskafton. Familjen akte hem till pappas bror Anders dar det var slaktingar och mat. Lax, potatis, sill och sana pasksaker. Efterratten stod jag och mamma for och det blev gino,gott. Var kvar ute pa landet hela dagen nastan.. Var jattefint vader sa vi passade pa att vara ute lite ocksa.. Tog en tur pa garden och kollade..Vi har lekt sa himla mycket dar nar vi var sma..Katterna, hoskullen, honsen, hastarna,kossorna..:)

Sedan blev det lite brattom. Jag levde kvar i den spanska tiden tror jag..Plotsligt var klockan mycket och jag fick skynda med mig alla hem.. Duschade, fixade och lockade haret pa mindre an en timma tror jag. Jojjo kom hem till mig och vi gick vidare till Nina. Som vanligt gick vi lite val tidigt till Hantis, men det fylldes pa med folk valdigt snabbt. Det var sa varmt pa overvaningen ussschh! Vi uthardade nastan hela kvallen, gick strax innan tva. Kebab var det tankt, men vi hade for ont i fotterna for att ga till kebabhouse. Istallet gick vi ngra meter hem till mig. Vid halv sju var jag och Johanna klarvakna..Vi var helt svettiga fran kvallen och hade traningsverk i benen, eller om dte var vaxtverk. Jag dromde om svett och trodde att jojjens sang skulle ramla ihop hela natten, det sa pofff bara hon vande sig.

Under dagen var jag trottare an nansin. Lag raklang i soffan nastan hela dagen och jamrade mig over min trotthet. Pa kvallen blev det oxfilé med dessertost och hasselbackspotatis, det var valdigt gott.. Har blivit bortskamd med god mat hela veckan sa darfor har jag inte ens atit en enda kebab, ngt som jag hade langtat efter.


Halv tre i natt ringde klockan,hade for ovanlighetens skull hunnit somna innan men var ju inte sa sugen pa att ga upp. Pappa och mamma skjutsade mig till Arboga och flygbussen till Skavsta. Buss, flyg och buss igen, bla vad trott jag var.
Var hemma runt elva imorse och slangde mig i sangen.Sov till sex ungefar..Hade latt kunnat ligga kvar till imornbitti om det inte vore for plugget. Kom forresten hem till ett skinande rent rum som staderskan hade fixat, Har bott tva italiernare i mitt rum under veckan och fanns inga spar efter dem.

Nu har jag lyxat med en bigmacmeny och ska fortsatta skriva.

Var lite ledsamt att aka hem igar. Hade planer pa att utratta vissa saker som bara gick helt at skogen... Men det ar val sa det ar ibland. Nu nar jag ar tillbaka kanns det iallafall skont. Bara en och en halv manad kvar har att ta tillvara på.

Fattar inte, ingen pollenallergi hemma men har smallde det till pa en gang. Jag ar helt rod i ognen, undrar var det ar som blommar har???

Har kmr bilder.

Eric pa paskafton.


Eric och mamma


Tog kort pa ett kort..Har ar vi som var i Toscana forra sommaren framfor huset..


Anders, Gunilla och pappa ute pa garden..


Min fixningsspeed kom pa bild


Det dukades upp..


Nina och min Jojjo, nadja och stibna tittar fram i bakgrunden ocksa!


Sotnosarna Jojsi, Felly och Nina pa hantan..


Min van oxen..



Ojoj det har tog sin lilla tid att ladda upp. Har fler bilder, pa skalbaggar bland annat, men de ar censurerade.

Puss!


Skrivande..

Projektet.

Solen skiner...Vi har helt underbara dagar har.

Kul o se tjejrna pa donken igar. Massa updates fran bade Sydamerika, Kina och Sverige. Kanns precis som vi sitter pa banken utanfor vara skap i gymnasiet igen=) Jojjo och Emelie fattades men dom far jag se i helgen sa det ser jag fram emot mycket!!

Idag har jag varit pa fotbollsmatch och stottat papsens lag. Vi satt pa en bank i solen,drack ramlosa och hade det bra. Fick aven visa prov pa mina malvaktstalanger i slowmotion reste jag mig medan jag sa mammaaaaaa och raddade bollen med handleden. Sa kan det ga om man sitter en meter fran planen he he.

Under eftermiddagen har jag alltsa skrivit en massa papper.. Ujuj..

Nu lagger jag ner for idag.. Luktar sa gott i huset av nan gratang som mamsi har gjort. Pappa star och gor kottbullar sa det luktar ocksa valdigt gott. Imorn ska vi namligen pa paskmiddag med slakten och vi (lr pappa) star for kottisarna.

Hoppas vadret haller i sig sa vi kan kora en grillning imorn innan vi gar uuut.. Jag vill inte ut i Koping langre! Visst alla ar val dar, men de jag vill se ser jag ju innan iallafall.. Mer sugen pa Vasteras eller nat exotiskt som det!! Fick dock inte mcyket medhall sa jag hamnar nog pa Hantan jag med.

Snart ska jag nog traffa Emelie..Hon och Robin har flyttat till radhus..tror jag! Minns inte riktigt om det var i mars lr april.. Sa kul for dom tycker jag:) Ikvall vill jag mysa i soffan, ar en bra film som jag vill se. Och satta i mig lite godis ocksa kanske. Det ar ju langfredag sa da passar det val bra att man stracker ut sig i soffan.. Men tank en utgang i Vasteras. Undrar varfor jag borjar tjata om det plotsligt, har inte varit ute dar sa mycket enda. Minns bara den sjukaste natten for nagra ar sedan nar vi fastnade pa parkeringen, bommen oppnades inte 112. hahahaha...

Jag ar sugen pa ar brollop, inte till mig sjalv da, kanns inte sa aktuellt kanske, om jag inte drar till Las vegas och hittar en full 60aring pa vagen. Men forsta vad kul nar den forsta kompisen gifter sig!! Jag kmr dooo. Det ar saaa fint med brollop. Jag alskar sant dar..Undrar om jag pressade till Emelie har nu for att jag just namnde radhuset hehe.

Har kommer lite bilder tagna med min nya kamera, enjoy..

Mitt stora intresse - fotboll..


Mamseloo skuttar som en paskhare


En stolpe, en stolpe och en sugplopp..


Jag star pa torget



Kul med lite bilder va?

Felly, man kan inte srkiva med storre text, jag har letat!!

Puss

Ett avbrott..

i lugnet...

Idag tog jag fornuftet till fanga och satte igang med projektskrivandet. Visste ungefar vad som skulle kravas av mig, kanske tva dagar eller sa tankte jag. Men sa dimper det ner ett mail som plotsligt tar bort mitt lov. Man far val bita i det sura applet och jobba pa da.

Nu sitter jag alltsa och skriver.. Varat projekt handlar om en foretagsetablering.. Vi ar en konsultfirma som jag stodja sma foretag i sydamerika som vill exportera till Europa. Det ar ett roligt projekt! Men inte lika roligt att skriva nar jag hellre vill sitta och ata paskgodis.

Time to continue....

--------------

Nu har jag deklarerat.. Vet ni vad - jag ska fa tillbaka pa skatten!! Vilken glad overaskning..Jag far alltid betala annars av nan skum anledning..Kanske beror lite pa att jag inte har rort mina aktier..

Blir lika forvirrad av deklarationen varje gang och vet inte hur jag ska gora. Men med lite hjalp av mamse ska jag nog fa pengar innan midsommar som man brukar fa.

Ska ata lite chokladkaka nu, farmor ar grym pa det och hon lamnade kvare nd el efter erics fodelsedag.

Om en timma blir det donken med Felly och ganegt for en burgare o update.

I koping ar allt sig likt.. Forutom en sak, den viktigaste saken fattas. Jag gjorde mitt forsok och det slutade bara i en massa ledsamhet. Onskar att du kunde forsta..

Hello Sweden..

and Köping..

Ser ni att jag har infogat Öet Ået och Äet igen....

Resan hem gick bra. Mamma o pappa hamtade upp mig i Arboga o det var saaa skont att satta sig i bilen hem..Har hemma har jag det alldeles underbart. Borjade med valkomstpresenter i form av en ny kamera o lite valbehovliga cash.. Blev saaa glad over kameran!! Nu kommer det komma fler inlagg med bilder ocksa,sa alla gynnas ju egentligen ;)

Igar var jag pa "Man som hatar kvinnor" ocksa..Den var valdigt bra..Men det ar alltid lite konstigt om man har last boken innan..Typ nar Blomqvist var pa springtur i skogen sa visste jag ju att jag skulle halla for oronen o blunda.

Sitter och vantar pa att fa ga till Frissan..Klippning o farg..Blir dock ingen Robynbob den har gangen=)

Har lite beslutsangest infor hosten..Flyttar ju hem i juni..Men vad hander sen? Ar det verkligen vart att aka tillbaka till Linkoping och fortsatta pa en gang eller borde jag skjuta upp det ett ar? Vill undvika vissa saker sa det vore nog bast att hitta pa ngt annat, a andra sidan vill jag ju inte att ngt annat ska fa paverka mig...Finns iallafall ngra alternativ som kan vara ngt.

Puss

Mojitos och nachos..

Blev det pa La rosa de Raval nu pa kvallningen. Det var mysigt o sa ficxk jag saga hejda till Emsi ocksa.

Idag nar jag gick runt pa stan sa ville jag noppa ogonbrynen. Har inte haft en pincett pa jag vet inte hur lange, haft ett helt buskage i pannan kan jag saga er. Sa jag droppade in pa varldens roligaste affar Sephora..Fick vanta tio minuter men den tiden ar inga problem att fordriva dar inte..Luktade pa parfymer och kollade pa smink. Nar jag sedan satter mig i stolen sa tittar hon pa mig ett litet tag och sager sedan:

Ska jag gora ogonbrynen och MUSTACHEN ocksa?

Jag ba vaaa! Vada mustacsh. Hon sag min fortvivlan och borjade genast forklara sig.. Jooo men alla kvinnor har lite beharing pa overlappen.. Slutade iallafall med att jag gick hem med min mushe kvar pa overlappen. Har val adlrig sett denna del avc mig sjal forut, men nu kmr jag garanerat borja folja upp detta. Hon vaxade ogonbrynen, det hade jag aldrig gjort forut.. Blev varmt och sedan stack det till lite. Blev iallafall bra!

I skrivande stund sitter jag och fonar min stickade troja. Jag VILL aka i den imorn..Den ar fortfarande blot, men jag har val ngra timmar pa mig.

Duschen nu sen tankte jag kolla lite pa TV. AHHH vad jag langtar hem efter svenska tvprogram pa TVN och inte pa datorn.. MMM.

Imorn gar bussen halv atta sa jag maste upp ratt tidigt, flyger vid elva.

Puss

PUss

LOOOV..

Weeeyy eyeyeyeyeye!! Nu har jag pasklov...Allt gick bra idag sa nu kanner jag mig riktigt nojd.

Efter skolan blev det tapas bestande av bravas och kycklingkroketter pa en uteservering. Antligen har det slutat regna..

Nu ska jag ga ut pa stan, har langtat sa efter att fa strosa runt lite och kanna mig ledig for en gangs skull :)

PUSS!

Yoggi yangster..

Den har bilden far mig att tanka pa mina forsta tva ar i Linkoping. Inte for att jag nansin har smakat den..Men varje gang vi gick forbi de i kyldisken sa kommenterade vi den..Det var mysiga tider..Vi och yoggi yangster=) Hejdaa




Prosit..

Jag visste inte att det fanns pollen har..Eller att det fanns fattade jag val, men inte i samma mang som i Sverige. Men den har veckan har jag vaknat pa morgonen helt rod i ogonen aven fast jag har varit utvilad plus att jag har nysit som bara den.

Ska nog kopa med mig nan medicin hemifran sa jag far nan mer normal..Om du gar till apoteken har sa far man det starkaste pa en gang..Har du huvuidvark sa langar de fram 600 milligram pa direkten..

Nu sitter jag och ater frukost.. Ska ga till skolan om ett tag.. Pa agendan star bland annat islamic inv. banking, vardering, case, prov...

Vill ha eftermiddag!! Fyra skoltimmar kvar sen ar det loooov, vada sweeet...

Puss


Bara tre kilo..

Assa jag gillar inte knappar som syns som man inte ska komma at. Som till exempel har pa bloggen, bredvid "skriv nytt inlagg" finns liksom "ta bort bloggen". Blir ju nervos varje gang man ska skriva nytt inlagg!!

Nu har jag just mobelerat om lite i mitt rum. Jag tvattade namligen en tjocktroja och den ska torka liggandes har mamsen sagt. Sa jag var sa kreativ jag bara kunde och la ut resvaskan med en handduk pa -och dar pa ligger nu trojan och vantar pa att bli torr. Jag vill ju ha med den till Sverige, men kanske var lite sent att komma pa att den skulle tvattas idag. Far val fona den annars!!

Har packat i en del i vaskan..Stallde vaskan pa vagen for att kontrollera lite (ni vet max 10 kilo....) och vagen sa bara 3 kilo! Jag fattar ingenting.. Blir det ratt om man staller vaskan pa en vanlig manniskovag? For nu har jag lagt i de klader jag behover, fattas bara necesar och lite sana saker. Vore ju lite trakigt om jag kom till flyplatsen o fick packa ur vaskan, nu kan jag ju inte ens packa om, for nu har jag bara den vaskan. Kul att slanga jeansen i soptunnan pa flyplatsen..Nee.. Maste hitta en mer trovardig vag.

Under eftermiddagen har jag pluggat och myst lite med choklad och cocacola. Nu tankte jag kolla pa "den ratte for rosing" eller kanske lite The hills. Fortfarande inte sett borjan av sasong fyra, men om den aldrig ska finnas pa hemsidan sa far jag val hoppa fram ngra avsnitt da.

Puss vi hors imorn


April, april..

Antligen torsdag.

Dagen gick val bra.. Pratade om Islamic investment banking.. Det va val sadar..Vi smygkollade pa klockan i tva timmar ungefar.. Galler att vara diskret for sist kommenterade lustigkurren "HU HU, nu ser jag att Sara och Maria sitter och tittar pa klockan sa det kanske ar dags att sluta snart HU HU HU".

Till gardagens basta aprilskamt..Jag ar ganska lattlurad och gar pa det mesta och svara bara Jahaaaaa! A det sa!! Men har fick jag ig en rejal blasning. Satt nere i bunkern och pluggade igar eftermiddag och far plotsligt ett sms fan Clara

Sara! Din blogg ligger ju uppe pa blogg.se hemsida! Hur fick du dit den dar? Kram kram

Jag fick eld i baken och for upp fran stolen. Armen i superman-pose och ropade att Blondinbella skulle fa konkurrens. Maria efter som ett skott mot datorerna. In pa hemsidan och kollade, men ingen sarapau. Och Maria komme pa vilket datum det ar.. Hahahahaha.

Clara hittade verkligen en central punkt i mitt liv ha ha ha...

Jag skrattade ihjal mig.

Stannade efter skolan i vanlig ordning for att gora inlamningen till imorn. Lite storande da ingen i gruppen hade last caset som vi bestamde igar..Men det gick val ganska snabbt och smidigt iallafall.

Nu ar jag hemma och ska satta igang med plugg infor morgondagens exam. Handlar bland annat om IPOs och Venture capitalists. Jag ar pa valdigt bra humor idag sa det ska nog ga bra :)

Vet inte vad min nojdhet beror pa riktigt..Kan inte vara vadret iallafall..Nu har ni dar hemma det skonare an vi har har.. Har regnar det och ar lite kallt. Horde att ni ha sol..Hoppas den haller i sig till paskveckan med. Tror jag kanner lite gladje for att det imorgon ar sista dagen innan lovet. Forsta hur mycket jag ska njuuuta efter skolan imorn aaaah :)

Puss

Godmorgon..

Igar at vi middag som sagt..Gott och jag blev riktigt matt och belaten.

Nu maste jag kla pa mig och ata frukost..Dags for skola..Langtar sa mycket efter lov just nu, kanner mig helt slutkord. Bara tva skoldagar kvar sa man ser ju ljuset iallafall :)

Aterkommer efter skolan med lite updates och aprilskamtet som jag gick pa pa hart igar...Ha ha ha.


Puss ha en bra dag!!


Grattis..

..Eric min lilla korv.

Det ar en ganska konstig dag idag.Eric fyller 20 ar.. Jag kan inte fatta det. JAG var ju nyss 20, men nu blir det ju ganska patagligt att jag inte ar det langre.

Forst trodde alla att det skulle bli en tjej, en Johanna fick jag veta i efterhand. Nar jag fick en lillebror sa blev jag overlycklig, Eric var ett gulligt barn maste jag saga. Jag bossade lite med honom och han hangde med mig pa det mesta. Han sa inte emot nar jag kallade honom fo Erkkitoffsa heller. Jag hade ett kartonghus i mitt rum som vi brukade leka i, men Eric fick inte ga in i det huset om han inte postade en lapp i husets postlada forst. Och om han sa det till mamma eller pappa skulle han aldrig mer fa komma in igen, minns jag.

Jag utovade min makt med bravur.. Men sa var jag ju valdigt stolt over att ha en lillebror ocksa.. Sa jag brukade ta med honom pa en tur runt kvarteret. Hand i hand gick vi, och jag visade min lillebror for alla, sa stolt var jag. Men ibland var han inte sa medgorlig, han skulle vara tvartemot mig hela tiden, sa jag att pannkakorna var goda sa tyckte han att dom var ackliga (och tvartom..I och for sig).

Sa kom en varre period. Hans dataintresse steg upp i hojden..Pa den tiden hade man bara en dator i familjen. Han ockuperade datarummet hela tiden och jag ropade pa mamma och pappa for att han skulle flytta pa sig.

Eric blev aldre..Jag kunde inte langre bossa pa, han forstod ju att man kunde saga nej nu  ocksa - och bossa tillbaka. Sa han skickade mig till bolaget. Jag fick kopa KUNG-ol,inte el ol utan en platta. Det var en valdigt pinsam upplevelse men jag tog mitt straff.

Han sager aldrig eller sallan elaka saker om ngn, det ar en egenskap som jag ocksa skulle vilja ha. Jag haller dig inte i handen lika ofta langre, men jag ar fortfarande lika stolt over dig!!





-------------------

Vilken dag! Fullt upp hela tiden..Jag forsvov mig..Sprang till skolan och var i klassrummet prick halv tio,pusst.Forst skola..Efter skolan stannade vi kvar och gjorde uppgiften infor imorn.. Hem for att ata..Och sedan motte jag upp Maria i skolan igen for att gora lite plugg.

Kom hem for en tag sedan. Har hangt tvatt och fixat lite i min garderob. Idag bokade jag aven en frisortid hemma i Sverige.. Nu maste jag bara komma pa vad jag vill gora..Kanske nan lite forandring..Men ingen stor..Ha lart mig av mina misstag he he.

Ojoj..Om en haltimma blir det middag hemma hos Emma, Bea ska laga kycklingstroganoff..Jag hade ocksa bara atit kor- och biffstroganoff..Men man kan val gora stroganoff av allt antar jag..

Nu ska jag skynda mig in i duschen och sedan ga de tva gatorna bort.

Puss