Vad hände med dagen?

Ska ta prommen ner till statinen om en timma o möta mamma,saknar henne mycket så det ska bli roligt!!

Vad har hänt idag då?

Jag kom iväg o handlade. Sen somnade jag och har sovit till för en timma sedan. Säger då det...Vill bli frisk nu. Mår egentligen bra förutom ögonen. Men så är det en såndär liten sjukkänsla ni vet, inte sjuk men inte frisk heller.

Inte fått mkt gjort med andra ord men har laddad skafferi o kyl med godsaker o finfrukost iallafall:-)






Buenoooo...Vi hörs i dagarna!

Kram

Morning..

Haloween är det.

Undrar om jag kommer bli skrämd idag!

Lektion mellan 10 o 12 o sen ska jag handla lite. Kl 5  ska jag på worksho på jobbeat och kl 8 möta upp mamma på stationen,hon envisas med att alltid åka tåg.

Sen blir deee fredagsmyyyys...

Nu ska jag fixa mej..Eller NEEE JUST DET..jag KAN ju inte fixa mej...Ännu en mascaralös dag, känner mej som en zoombie. Men jag jobbar med kompensationsmedtoden. Har man inge smink får man ha fint hår eller mkt brun utan sol. Är man blek o smutsig i håret får man klä på sig nån fin tröja o sminka på sej lite extra. Ja ni förstår!!

kram

Mamseeee..

Vilken surprise, fredag till söndag med min bästa mamma :-) Ska bli mysigt med finbesök!!

Nu beställde jag nyss alla böcker vi behöver, 646 kr som jag hellre hade gjort ngt annat för. MEN MEN...

Ciao ciao italia.
 


Idag ska jag...

1. skölja ögonen
2. handla lite
3. blunda
4. undvika att klia i ögonen
5. läsa ett case till imorgon
6. sortera i min garderob


Kram på er

Snopet..

Jag lånade all kurslitteratur på biblan. Nöjd över att slippa köpa var jag.

Men så kom påminnelsen om att alla böcker ska tillbaka idag, innan jag ens hunnit öppna dom.

Så idag ska jag köpa fyra nya böcker.

Till skolan snart.. G-huset!!! Hur kan de sätta oss där???Längst bort..Vill ha en gammal, hederlig föreläsningssal. Men under årens lopp har vi blivit så få..Så få att vi får plats i ett stort klassrum..I G-huset.

Om ni ville veta så kunde jag inte öppna ögonen imorse. Men efter sköjlning o salva så kan jag se!!!

Kram


Bästa tvkvällen..

nuuu.

EFTERLYST. Missa inte det...

Nu är det paus.. Men efter pausen ska de visa bilderna på de fyra killar som misshandlade en 19årig kille i Göteborg helt oprovocerat. Hans ansikte var helt förstört av alla sparkar o slag.

Blir så arg,så arg, så arg.....

DET ÄR HELT SJUKT. LÅS IN DEM!!


Från det ena..

till det andra.

Tyckte jag mådde mycket bättre igår. Tog ut segern i förskott lite o vaknade idag med igentäppta ögon..Efter ett besök på vårdcentralen är det konstaterat -ögoninflammation. Jaja, det kunde varit värre.

Men nu har jag en salva att klicka in i ögonen och ett vanligt sköljvatten. Nu ska jag behandla mej som aldrig förr..

Jag ska inte smitta,det smittar bara vid närkontakt eller om jag petar i mitt öga och sen petar på ngn annans öga..Och det brukar jag inte göra så ofta.. Men det är ändå jobbigt att hålla ögonen öppna för det svider o rinner o har sig.. Därför inget jobb..Men föreläsning på 2 h överlever jag nog.

Hämtade nyss ut den tunga lagboken från 7eleven.Passade på att köpa en cosmopolitan också..Jag älskar att läsa tidningar..

De sa att min mascara är smittad..Den köpte jag igår o e använd en gång. Men det är SMITTAD så nu måste jag kasta den.

Nej nu ska jag skölja på..

Kram


Vitaminer..

Dessa vitamindrycker är hur goda som helst, finns i flera olika smaker. Jag provade citron/fläder igår. Tror man kan lura sej själv lite. Iallafall jag, när jag druckit en sån känner jag mej som hälsan själv.




Nu har jag duschat. Då känner man sig alltid lite friskare. Sovit bättre i natt också..Idag ska jag till skolan..För jag har inte nån himla influensa..Tror snarare på erics teori om mitt redbullintag.Ska sluta me det...Basta..

Kram

Bitter bloggerska..

Ont överallt har jag. Känns som jag har ramlat o har brutit vartenda ben i kroppen o svettas som en gris..

Inte roligt...Undrar vad det är?! Jag har ingen feber så de e inte svinis..förhoppningsvis.

Inget jobb igår o varken skola eller jobb idag. SÅ TRÅKIGT SÅ JAG DÖR AV RASTLÖSHET. Och detta är bara dag 3 hemma...

Det kryper i kroppen..Konstig känsla som jag inte haft förut.. Jag hoppas det är bättre imorgon.

Jahapp då ska jag väl ta tag i dagens bestyr, kolla i kylen, kolla tv, kolla bloggar o sova...

Pobre chica..

Åååhhh. Jag känner mej som en nedklubbad stackars säl!!

Innan jag blev en säl så var dagen bra. Jag tog en fika på espresso house med lina och sen åkte jag till Maxi för att fylla kyl o skafferi.

Plötsligt sa det bara stopp o jag kände att jag inte kunde göra annat än att ligga ner. Så det är vad jag har gjort..Kroppen känns så himla konstigt så jag inte ens kan förklara det..Kunde inte ens ta mej upop för att göra mat..Men nu åt jag soppa iaf, knorrs e min räddning ibland. Men i övrigt känner jag mej inte sjuk. Hoppas det bara är idag.

Vet inte vad jag misstänker, men kanske blåbärspajen på fiket, tanten som gjorde äckliga hostljud på bussen eller alla människors svinbaciller på Maxi.

Lugnt ikväll alltså. Ska försöka återuppstå från sälen..Kollar singing bee celeb o sen blir det en film som går på tv.

Plus att jag har fullt upp att spionera på grannens fiesta he he heeeee.

Kram

Whii..

Kvällen sammanfattas:

Jag o Marielle, kladdkaka o vin, Mammas pojkar o gamlka godingar på Spotify

Väl på Platå så gjrde Marielle en pekning rakt emot en stackares ansikte. Det visade sig att det var slöat  Anton Körberg, tror vi. I trappen såg vi en till celeb så vi nöjde oss o gick hem :-)

Idag har jag slöat. NU ska jag jobba.!

Hasta luego


Jaa ni..

Min hand mår lite bättre kan jag meddela...

Var på stan en svägn me Emma,vi kolla lite. Sen var det dags för möte som gick rätt fort..Efter det gick jag och handlade en fin ögonskugga och på hemvägen köpte jag med mej sushi:-) Åhhh just ja, jag köpte världens godaste body butter fårn The body shop. Haft oliven förut men nu fanns det en nykomling i hyllan som heter Abricot Noir Velours..Mmmmmmmmums.

Ikväll ska jag o Marielle ut! Inte så bra uppslutning men Platå e nog inte tomt.

Nu ska jag lukta lite på mej själv o sen cykla iväg i regnet.

Puss ha en bra kväll!!


El mano roto..

Den trasiga handen.

Imorse ringde klockan 06.20 och jag verligen slog på ögonen,inte varit så pigg på hela veckan. Min nuvarande fas som innebär att sova till 10 (om jag har tid) gör mig mer trött. Jag är egentligen en morgonmänniska och fasen jag är inne i nu är ofrivillig. Jag känner mig mer sargad när kl ringer vid nio än vid sju. Iallafall om jag lagt mig vid elva.

Morgonen var alltså bra tills jag skulle koka ägg. Då kastade jag min slapp-hand rätt mot en kokande kastrull...Och vips så sved det som aldrig förr o blåsor ploppade upp.. Äckligt ser det ut!!

Presentationen i skolan gick bra! Men hela dagen har jag haft fullt upp med min hand, den svider så fort jag blir varm så det gäller att hålla sig kall..Och när jag håller den högt upp ser den inte lika äcklig ut komjag på..Skulle kunna gå in på detaljer här men tror mig veta att ni har en gräns..

Marisol bjöd på kanelbullar i cafeterian för att det var sista dagen o sista lektionen med henne vi har här, alltså ingen mer spanska.

Cyklade hem i regnet, är väldigt grått och trist. Fick lön idag och det firade jag med att betala räkningarna för denna månaden. Kl fyra är det möte om Private Banking på jobbet..Sen får vi se om piggheten, humöret och vädret kanske tillåter en Platå-utång..Men när jag kollar ut genom fönstret nu känns en tv-afton framför Mammas pojkar ganska lockande.

Här kmr ngra rader till en spansk trogen läsare;

Hola Viler!! Aqui viene un párrafo para ti. Espero que sientes contento ahora.. Lo que he escrito trata de mi día en la escuela y un pequeno accidente..Espero que tengas buenos dias en la EEUU y que aprende mucho ingles..tanto como yo aprendí el espanol;)

Besos y puss..


Is it true?

Jag ligger kanske lite efter Melodifestivalsmässigt. Men under de senaste dagarna har jag börjat spela Is it true och norskens låt.

Har ni tänkt på hur olika folk går? Alla går ju på olika vis..Vissa tänker man inte alls på..Medan andra har en mer utmärkande stil..Och så känner man ju igen folk på hur de går. Bara för det har jag intensivt börjat undra över hur jag går!!





O just det.Glömde nästan bort att berätta om min dag..På jobbet  i förmiddags o efter det skrev jag en text av presentationen vi har på tors. Imorn ska vi gå igenom den o så ska jag läsa ett oppositionsarbete också:)

NU blir det Ensam mamma. Jag somnade på stört igår efter inlägget nämligen..

KRAM

Heloo in da night..

Här sitter jag.

Under dagen har jag varit trött som en liten fiskmås...Hela eftermiddagen satt jag och funderade på hur jag skulle klara mitt kvällspass på jobbet. Behövde inte ens ta till en redbull, väl på plats så piggnade jag till o höll till tio ungefär. Sista timmen var jag i en dimma av varm choklad med socker=)

Hyperpiggheten fortsätter... Jag vill egentligen se Ensam mamma söker. Men nej..Eller kanske..

Jag borde verkligen lägga mej, men inte lönt om jag endå ska ligga o räkna får som hoppar över ett staket!

Så jag ska sitta på msn ett tag till. Sen slumra in..

Imorgon har jag jobb på förmiddagen. Ingen vablig dag, ska lyssna på samtal om värdepapper så att jag också kan börja ta såna samtal snart. Som det äör nu så får man koppla alla sånna samtal om man inte har den linjen. Ska bli kul me fonder o aktier.

SOV GOTT!!

Puss

Goodt weekend..

Pizzagubben: Oj, har du varit på fest?!

Då ser man inte helt pigg ut!! Usch va matt jag var idag alltså. MEST pga tågresan som var försenad för att dörrarna inte gick att stänga. PLUS att det inte fanns ngn servering på tåget, jag höll på att dö av hunger. Såå halv nio nångång var jag på pizzeria Victoria för lite take away. Utsökt men efter denna helgen borde jag käka en grönsak eller två.

Hade det bra hos Felly! Hann med toast, hamburgetallrik, cider, mys i soffan, ostbågar och som alltid extremt mycket dans. Vi vet inte vaför men alltid när vi går ut blir vi svettigare än nånsin=)

Har varit en dålig fotograf men här kommer iallafall en bild från jobbmiddagen och två från Kalmar.

Pernille och Tova är söta!!


Felicia och jag är svettiga på väg hem.


Vi sa godnatt till Fellys nalle och adoptivbarnet innan vi somnade,vi bäddade ner dem så fint också.



Imorn ska jag o emilie göra en ppt-presentation av spanskan. På kvällen blir det jobb.

Nu ska jag kolla Ensam mamma söker på webtvn.

Kram


Nu är det helg..

Min plan var egemntligen att åka ner på stan kl 10 o vara hemma vid 11 så att jag inte skulle möta ngn. Jag såg nämligen sliten ut..Såg ut som jag hade varit ute fyra nätter i streck,minst!! Men i själva verket hade jag bara orent hår o inge make. Traffade på emlan så det blev mer än en snabbis i city.

Lunchade på tacobar där det blev en burrito för mej. Lite väl stark för min smak.

Ska strax hoppa in i duchen o genomgå en makeover..

Ikväll är det jobbfest, vi ska mötas upp ngra innan o planera en sång..? Sen kontoret, vidare nastans för mat o sist men inte minst lite utgång. Med betoning på LITE. För imorn går mitt tåg 10.30 till Kalmar och Felly, ska bli kul att träffas o se hennes place i kallis. Nu har jag äntligen koden till min biljett i säkert förvar...Den frösvann nämligen när mobben slogs i marken.

Hoppas jag överlever dessa dagar o nätter. Ska bevisa att jag e lika ihärdig som Sara 18 på hantis hela sommaren 2005...hahaha...


Så här sitter jag nu o rör om i håret så attd et inte ska slicka sej mot huvudet.



Kram ha en bra helg

Monika och jag..

Hej hej monika, hej på den monika!

Kommer ni ihåg den???

Har gått runt o sjungit på den hela dagen, vilket guuung.;) Men allvarligt,det är en glad o söt sång som man bli glad av att höra, iallafall jag. Finns många såna konstiga låtar som inte betyder så mkt men som går om o om igen på min spotify. Även om texten i sig inte betyder ngt så har man ganska ofta minnen till olika låtar. Nu lät det säketr som jag har massa romantiska minnen till hejhej monika men så är alltså inte fallet..

Idag så skickade vi in arbetet o skrev ut det i skolan. Så skönt för nu kan man inte smyga sej in i det o kolla igenom.

Var på veckomöte på jobbet också o nu har jag nyss ätit en utsökt middag bestående av räkor o creme bonjours lökvariant :-)

Ikväll är det Mammas pojkar, det får ni inte missa... Ngra av tjejerna är helt vilda och mammorna verkar ju inte direkt spara på fördomarna..

Besosss


Whaaataaa?!

Me and moi.

And my beslutsångest.

Folk pratar om demoner i kroppen o jag börjar tro att jag har en liten grå luddig beslutsdemon som surrar omrking i mej!

Idag har vi fixat lite källhänvisning o sånt i arbetet. Handlade lite på Konsum nyss också, höll på att frysa bort på  vägen dit. Resten av kvällen stavas MYYYYS. Bra på tv o så tänkte jag fixa scones (med jäst om man kan?)

Nån som vet hur man för över bilder från mobilen till datorn? Det går inte. Kopplar in o så..Men det finns inga bilder.

Kram





Tuesday..

Halo.

Jag har jobbat o kom nyss hem. Det är kallt nu!! Brr vad kallt. Vill ha vinterjacka på som sagt.
 
Nu ska jag fixa köttfärssås o kolla om de e ngt på tv.

Skulle just anmäla mej i studentportalen på valbara o uppsats. MEN..Då fattade jag inte. Jag hade ju bara skrivit upp hur man skulle göra omman skulle ha uppdragsgivare, för jag var så säker på att jag skulle göra det. Så helt lost var jag..Och är.

Undrar va som hände me min hg-pepp, den va i höjden igår. Nu e ja mer mys-peppad.

Sov så gott

Puss

Jooo men..

PEPPAR PEPPAR TA I TRÄÄÄÄ.. Jag känner mej inte en gnutta sjuk idag. Vad är det med mej o endagars? Men än ska jag inte ta ut segern, för ibland e det så lurigt så att sjukan smyger sig på en dag, försvinner dag2 och tar mej med storm dag3.

En sak som har slagit mig på senaste tiden angående nyttig mat. När jag äter en sallad eller ngt annat så blir jag alltid så sugen på godis eller en bulle efteråt. Blir inte lika sugen om jag äter typ lasagne eller något. Så det går ju jämnt upp sallad + en mängd godis = en ostig lasagne.

Igår var det sushi och det är väl rätt okey i häsloväg. Men efteråt var mitt sötsug större än nånsin. Väl hemma var jag nöjd över att jag stått emot frestelsen att åka fölrbi 7eleven o köpa en chokladbit. 5 minuter senare kommer jag på mig själv med att göra kladdkaka. Allt försvann. Halv sats. Men ialalfall.

Nu har jag just gått 5an i skogen!! Det är så fint o höstigt ute..

Nån som vet hur man lägger över bilder fån mobilen i datorn??? Jag gjorde ngt..Skicka via eblogger på mobbe,..men då skapade den en helt ny blogg till mej där jag nu har kopierat bilden..

På promenad!



Nu ska jag läsa arbete o sen handla lite.

Senare blir det jobb, ett kort pass. Kanske kan bli HG ikväll o intrenationell afton också=)

puss

Massage killer..

som jag glömt..Eller kanske förträngt.

JO. Under Team så fick jag en massagetid. Jag såg fram emot detta såååå mycket för alla som känner mej vet att jag ÄLSKAR MASSAGE och blir som en katt när nån klappar mej lite på ryggen hahah..

I gymnasiet hade vi alltid massagetåg på bänkarna, där satt vi uppradade under rasterna. Nu gör jag o emilie massage lite då o då. Men i skolan ser det så psyk ut har jag fått för mig. Varöfr gör ingen annan det??? Nuska vi skapa en trend....VÅGA massera heter kampanjen..

Jaja tillbaka till saken. Jag skulle på massage. Möts av en dam på 65 år, bra, tänkte jag. Hon är nog snäll. Men så fel man kan ha. Skenet bedrog mer än nånsin. HON VAR INTE SNÄLL.

Du har en knut här..Känner du det??? ( hon trycker precis över rumpan nånstans, rakt in i benet )

Klart jag kände för hon körde in sitt finger rätt in i mitt skelett, jag höll på att dö o sa Jaaa,det känns. I hopp om att hon skulle sluta.

Fel drag. Hon tryckte ännu hårdare o vred om handen.

Jaaaaaa va var det jag sa...Du har nan knut här som gör ont!!!
(Hon pressar hårdare)

Det var den hemskaste massage-kvart jag varit med om, jag har aldrig plågats fysiskt som av 65åriga utbildningsmassörskan.

Värst av allt kan vara hennes avslutning.

Oj. Nu börjar tiden gå ut här. Tyvärr har vi ju bara 15 minuter, hoppas att du har kunnat slappna av ordentligt!

Och hon var allvarlig.


Sushin var bra, kmr garanterat att återvända..Tillbaks till Roast på Berns.

Puss


Fisk o ris..

Hej igen.

Vi har nyss gått igenom stavfel och annat. 

Nu sitter jag mest här och "är".

Ikväll ska emlan o jag köpa hem sushi o mysa lite. Gott det var sjukt längesen mmmmummsss.

Ska fortsätta vara. Eller förresten så ska jag kolal lite valbara kurser. Irri att studievägledaren inte svara på mail..jag känner en viss presión..


Puuhhh..

Har en konstig känsla. En sjuk-känsla..Ni vet när man fryser hela tiden..Och blir varm andra sekunden..Och har röda ögon som svider lite..Och när  det sticks i halsen..Och när en sak som att cykla till skolan bli en riktigt trötthetsprojekt..

Kan få såhär ibland en dag utan att det blir ngn sjukdom av det. Hoppas det är en endags instabilitet!!

Varit i skolan, nu e jag hemma o äter lunch o ska strax gå över till Emilie.

Besssooo

Helgen som gått..

Sedan sist har jag jobbat, skrivit på arbete, ätit tacobar, städat, fikat, kollat Ensam mamma söker, lite idol webtv och MISSFÄRGAT MINA VITA SAKER TILL ROSA.

Hade inte ens ngt rosa i maskinen så var ngt från innan..Nu har jag en rosa skjorta och tre rosa linnen..Höll på att få en dampattack i tvättstugan. Åhhåååhh.

Imorn är det måndag o ny vecka igen,det går så snabbt (var faktiskt längesen jag sa det nu)!

Nu ska jag kolla igenom mitt tillgodoräknande av utlandsbetyg igen och sen kanske fundera på att sova. Mina rutiner har förändrats ganska så mkt. Förut kunde jag lägga mig o sova kl tio men nu är det lite svårare.

Skulle inte vara fel med lite sol o värme..En bild från Salou och hotellet där jag jobbade..Känns så längesen!



Ha det bra!

Kram



Lördagsaktiviteter..

Jobbade till 22 igår, kom hem o kollade efter nån het mobil på sibas hemsida. Leverans 10 dagar...Det passade sig inte alls.

Så idag har jag varet nere på stan och i Teliabutiken. En fin, rosa telefon rikare är jag nu. Och pengamässigt lite fattigare..Det är så sorgligt med min fina gröna mobbis, åhh den var så fin, jag KAN bara inte slänga den. Den får ligga här död i min byrålåda..

Undrar vad som ska gå sönder här näst. Nu har dator och mobil gett upp på bara en månad. Såå vem vet, kanske e det kamerans tur här näst..

Den här fina blev det!




Nu ska jag laga ngt att äta.

Ikväll blir det jobb från 17 till 24. Lite ändrade planer, skulle egentligen ha jobbat dag idag o även imorn. Men bytte och fick en ledig dag imorgon. Men ledigt blir det inte, istället välbehövligt skrivande på arbetet :-)

Hasta luego.

Puss

TEAM 2009..

Vilka roliga dagar (o kvällar) jag har haft!

I onsdags var det coctail, det innbar...

- champagneprovning o choklad.
- ost, kex o portvin (uush)
- italienska viner och tilltugg.
- lite barskola o coctails.
- lindihopp kurs i 15 minuter.

I tordags fortsatte mässan. Dagen rullade på bra o jag såg en himla bra gästföreläsning, Erik Fjellborg föreläste om entrepenörsskap. Han var 17 år när han kom på ett nytt schemasystem som bla mcd använder idag.Herrrreee vilken duktig kille, jag blev så imponerad av det han har lyckats med plus att han var en bra talare.

Annat var det under gårdagen, då lyssnade jag på SEB.s VD.s föreläsning. Det var ett ritkgit sömnpiller det..

Rev mässan snabbt igår o hem för att fixa håret o kläderna. Iväg tiill Konsertokongress där den avslutande banketten hölls. Jag hamnade bredvid en från Deloitte som jag hade stått med i montern under båda dagarna, han är supertrevlig så jag hade en kanonmiddag med alla sånger o bra underhållning.

Toastmater var Paul Tilly från ICAreklamen. Han körde ngra roliga standups och höll ställningarna bra.

Efterfesten var rolig. Bar o dans all night long tills halv tre då vi bikade hem igen.

Allt var kul förutom en sak. MIN MOBIL ÄR DÖD... Batteriet helt förstört..ÅHHH...

Gick upp för nån timme sen. Idag ska jag läsa vårat arbete o sen kanke vi ska jobba lite med det också. Men först blir det plock hemma..Ser förskräckligt ut här just nu.

Ikväll blir det jobb frå 17 till 22.

KRAM


Stationen för italienska viner.

Två företagsvärdar innan mässan!

På scenen på banketten..



Emilie och moi. (Kolla, min väska äör öppen, två sekunder efter åkte mobilen ner i backen)




International people;)


Happy girls..



Så söta så




Läsa extra?

Haft en riktigt bra dag!! Jag stod i montern och tog reda på så mkt jag kunde o hann om olika affärsområden och annat. Var egentligen mest deras financial advosiry som jag tyckte var mest lockande i början. Men den delen var inte alls lika stor som revisionsdelen.

Fick veta massor om arbetsuppgifter etc..Så nu kanske redovisning är ngt igen då. Men då behöver jag juridik för revisorsbehörighet som inte ingår i mitt program så de får man läsa som fristående kurser. Behöver Handelsrättslig översikts kurs, associationsrätt, beskattningsrätt. Den enda juridik vi läser är affärsrätt o internationell affärrätt.

Så nu skulle jag in och kolla hur och när respektive kurs ligger. I vår går grundkursen så jag anmälde mig alldeles nyss. Lika bra så har jag lite alternativ o hoppas allt har klarnat tills dess :-) Tror nog ändå inte jag kmr orka läsa dubbelt ett tag framöver...Men lika bra jag anmäler mig så jag inte ångrar mig. Visste ej att det var dags att göra anmälan nu men...

Sista dagen för anmälan till uni inför våren 2010 är den 15e oktober.


Ojoj vilken velig person jag är. Jag vill helst gå båda inriktningarna och jobba med båda sakerna, synd man inte kan dela på sig.

Om en timma är det coctail på hotellet=) Jag velar lite över vad jag ska ha på mig. Mina nya, fina klänning ska jag ju ha imorgon på banketten. Nu ska jag rota lite i garderoben.

Adeoooou


Kram







TEAM-dagarna..

Hej och godmorgon på er!

Nu ska jag strax till skolan bygga mont möta en tjej för att bygga monter. Igår var min mest flängiga dag på länge, jag vet helt slut när jag kom hem.

Efter en natts sömn är jag mer utvilad och redo. Först blir det monterbygge som sagt, sedan företagsvärds-möte och efter det kommer representanterna från Deloitte o de andra företagen såklart=) Sedan väntar en mässdag till kl 16.

Hoppas på en kul dag! Ikväll blir det coctail på Hotel Ekoxen också.

Kram

Kalmar..

Ikväll kollade jag på halva Hollywoodfruar. He he he Maria är den roligaste jag vet just nu. Och Anna Anka är den ondaste.


Bokade nyss en biljett till nästa helg to Kalmaaar o stripset felly, kul kul=)


Ett strips på bal





Nej nu ger jag upp o går  o lägger mej.


Kram de moi


Shalom..

-Jobb i skolan för att komma åt dubbel-internet.

-Möte hos syon som klarade upp en hel del om valbara kurser, val o uppsats.

-Powerwalk med hurtisen Emilie.

-Smällt i mig resten av kladdkakan o grädden från i lördags (plusminusnoll!!)


Och nu lider måndagen mot sitt slut. Men inte riktigt ännu, det är nämligen ett viktigt moment kvar...Hollywoodfruar såklart;) Först ska jag kika igenom det vi gjort på arbetet.

Imorgon är det värdepappersutbildning på jobbet hela dagen. Hoppas verkligen att jag får komma ifrån tidigare för att hinna med Cuppsatsmötet. Efter det ska vi förbereda inför mässan dagen därpå!!

Jag behöver bo i ett varmare land. Jag fryser och det är inte ens minusgrader ännu.



Memories..

Läser min gamla dagbok. Åååh min lilla rosa.


Ser tillbaka på allt med helt andra ögon. De där känslorna. Den glädjen. Den tomheten. Den lyckan. Den sorgen.


Kan fortfarande känna de där känslorna av att bara läsa det jag har skrivit. Varje ord känns så verkligt och jag kommer tillbaka till den tidens verklighet. Vare sig det var glädje eller sorg.


På fem år har en person bidragit med det mesta i känsloväg, bergodalbana på hög nivå.Och jag gillar inte ens karuseller.


Men i förra veckan hände ngt alldeles speciellt. Något som fick mig att känna allt så annorlunda. Så jag bestämde mig för att skriva ett avslutande kapitel i dagboken.


Ett möte för 6 år sedan, ett möte i förra veckan. Vad saker kan förändras.


Ska kolla på Topmodel istället för att filosofera!

Men alltså..Tänk vad mycket man har varit med om egentliogen. Helt otroligt att man fortfarande lever efter alla känslor o konstiga händelser hehe.

Kram

Kampen..

Idag är det bullens dag.

Själv föredrar jag kladdkaka o stoppar i mej att av bakverket jag kastade ihop igår MMMMMumssss.

Tycker kladdkakan borde ha en egen dag. Så vitt jag vet så är de fler som äter kladdis än bulle.






VS







Åååhh jag älskar "Show me love" med Michael Mind. Ibiza-mixen e också sååå bra, undrar vem som gjort den.


Kram

Salladsmix..

Jobbade idag o det var en bra dag..Ringde på mycket o vi var få så jag stannade en extra timme.
På lunchen begav vi oss till Tacobar för ett utsökt sallad..Jag mixade allt man kan mixa..Bara för att..Skagenröra, kyckling, bacon, couscous, pasta, olika såser, bönor, sallad..

Pratade spanska i ett samtal!! OJ vad jag kom igång. Det var en arg spanjorska i sina bästa år som inte förstod svenska. Det var askul tills hon la på!! Att prata alltså.

Nu har jag rättat lite grejer i arbetet.

Imorgon blir det early morning o jobb med Emilie. Sedan ska jag till syon på möte om min framtid...Nej..Men jag ska fråga lite viktiga saker..

Annars är veckan fullspäckad

Måndag: Plugg och syo.

Tisdag: Värdepappersutbildning på jobbet, infomöte och mässuppbyggnad. Eventuell sushi-date enligt vår PLAN hehe.

Onsdag: MÄSSA o coctail på hotel ekoxen på kvällen.

Torsdag: MÄSSA o bankett på konsert o kongress på kvällen.

Fredag, lördag, söndag: JOBB.

Kommer bli en kuuul veckan, Team ska bli suuuperkul!! Måste bara lura på en klänning till coctailen....


Puss

Y queee?

Jag undrar hur min morgontrötthet kan dala så mycket som den gör.

Ena veckan kan jag gå upp utan problem, men andra så tar det tid..Lång tid.

Idag är en sån dag då det tog tid att komma upp. Efter frukosten är jag fortfarande lika zoombieaktig..Klockan är ändå efter nio. Det låter ju som om jag sitter här o kämpar runt halv sex på morgonen...

Nu ska jag cykla till jobbet, solen tittar fram väldigt lägligt lagom til cykelturen.

Puss

Lördag eller söndag?

Ja, det är ju lördag. Men jag har en riktig söndagskänsla i kroppen, en bra sådan! Ett lugn i kroppen som är lite svårbeskrivligt.

Hann med både skjortshopping, cykeltur i regnet, tvätt och nu på kvällen har det bakats kladdkaka. Tjejerna sjunger singstar hos Clarita och jag ska inte hymmla med att jag e lite sugen på att sjunga Let it be hahaaa. Men känner ändå att jag va i behov av en hemmakväll.

Soffan framför Idol-avsnitten från veckan. Jag säger bara ERIK! Erik...Vilken söt liten kille. Han sjunger så bra så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Jag börjar steppa i soffan när jag hör honom. Jag vill höra honom sjunga Aerosmith, vad som helst med dem skulle han briljera med, det är jag övertygad om. Han är den bästa jag hört i Idol nånsin tror jag.





Körslaget nu...Jag hejar på Rico o kören som sjöng Pitbulls låt..Det var draaaag!!!

Nu ska jag fortsätta myset.

Puss

Biff o bowling..

Igår.

Jag var väl ingen lysande bowlingstjärna men ett tur-"kast" ledde till STRIKE. Då mådde jag bra.

Sedan blev det mat, en rejäl bloody biff med potatisgratäng och vin. Vi hängde kvar på bowlingstället tt tag till och sedan till NH där det var ngt band o bar.

Cyklade hem efter två nångång o vid Konsum stod en inbrottssugen man (tror jag). Han bara stod där o kollade sig omkirng..Och såg nervös ut.. Sen kom jag cyklade o stirrade på honom, då fick han utbrott o börja härja massa saker efter mig. Jag trampade på jättefort o trodde för ett ögonblick att Coopmannen var efter mig men nej då.




Jag vill kämpa för en hemmakväll idag. Den här veckan har jag bara haft ett hemmakvällsmys..Det är inte likt mig som är en soffpotatis.

Idag ska jag iallafall ner på stan o köpa en vit skjorta till Teamdagarna.

Skulle behöva tvätta. Men nu är det säkert upptaget. Jag kanske borde boka en tid nångång istället för att gå dropin.

Besouu

Korta..

inlägg nu...Plötsligt hinner jag aldrig.

I förmiddags skrev jag o emilie lite på arbetet.

Nu har jag duschat o så. Ska på kickoff med jobbet..BIFF o bowling..MMMM gottt:-)

Trevlig gårkväll förresten. Vi smed planer som aldrig förr för några månader framöver..Äventyrsbad, sushi, destination unknown och sälen på listan..Hoppas det blri verkstad också för oss i inte bara snack;) Det var inte musikquiz, utan sportquiz igåpr..Jag var dömd att förlora..

kram

Underbar dag!

Hittade inte jeansen jag vill ha...

Men blev lite annat. Bland annat pärmar o plastfickor..ORGANISATION..då mår jag bra;)

Nu blir det musikquiz på NH me tjejerna=)

kram

Upp o ner..

går tröttheten..

En bra jobbkväll. Men vid elva höll miuna ögonlock på att ge upp.. Ngra koppar choklad senare o efter min tur hem i kylan så är jag pigg. Dumt att bli pigg NU..

Kallt är det..Kan inte nan börja använda vinterjacka snart så jag kan haka på?

Pigg som sagt..Äter lite mackor..Ska lägga mig i sängen o kolla kvällens Idolavsnitt tills jag blir trött igen täntke jag :-)

Imorgon har jag inget i skolan o inget jobb. Ska ha en helt ledig dag. Behöver jeans så kanske kan bli en tur..Kanske simning också för vi ghar fårr presentkort eller vad det heter..=)

Godnatt på er