Valborg..

Hittills har vi varit väldigt effektiva idag. Fyra maskiner tvätt är klara och torkade och klockan är bara halv elva=).

Vladimir har åkt ner på stan för att klippa sig. Jag har nyss duschat och plockat undan lite..

Ner på stan. Jag har alltid bott så att man åker ner på stan. Aldrig upp på stan..Kommer bli konstigt den dag jag ska ta mig upp för en backe för att komma till centrum hehe.

Om ett tag ska vi åka ut till Tornby, måste handla diskmedel och massa annat som är tråkigt att köpa på Konsum. Och strosa omrking lite förstås,det är alltid kul.


Ikväll blir det grillning i Trädgårdsföreningen med Vladimir och hans vänner.. Sen kanske utgång. Har dock ingen biljett till Akutenfesten,men det lär ju vara ngt annat med. Annars är jag nog ganska nöjd med bara grillning också. Årets första fär mig..Jag vill ha KÖTT och majs. Och potatissallad såklart.MMMM.


Elinpiaden

Började iofs redan igår med togafest men den var vi inte på..

Idag blir det tävlingar i Vallamasivet. Hade planerat filt,gott att äta och SOL med mina pinglor! Ville passa på att sola mig lite. Ser ganska grått ut men blir nog skoj iallafall. Gratiskorv kan aldrig bli fel ;).

Ikväll finsittning på Konsert&Kongress. Ska bli jättekul att dressa up sig lite i finklänningen=) Heller aldrig fel med maten,ibland behöver man en redig köttbit (som man inte kan laga till själv hemma) hehe. Björn Gustavsson står för underhållningen och det kan nog bli en riktigt bra kväll.

Hoppas på mycket My cool med Adam Tensta,då blir ja nöjjjjd!!

Ha en fin lördag

Grill..

Inte för mig. Men känner lukten när jag öppnar balkongdörren. Sugen på grillpremiär snart, gott!

Hoppas alla får en bra helg!!

Mer update imorgon,för nu blir det Vesuvio eller donken.Går kanske inte upp mot grillningen men kommer bra nära;).


Jag vill ha barn och gifta mig..

Nej,inte nu. Men sen! Blev lite extra sugen på allt detta idag under mitt besök hos Linda på E-hair.=)Var en helt sjukt söt kille på två år som skulle klippa sig. Han ville verkligen inte. Mannen som skulle klippa den lilla pojken försökte med ALLT. Han fick massa leksaker, han fick kakor...Men det gick bara inte. Slutade med att killen gick omkring i salongen och frisören klippte honom lite snabbt då han fick tillfälle. Tog sin lilla tid att ta sig igenom hela håret,skicklig frisör! Får för mig att manliga frisörer alltid är duktiga.

Och så bröllopet. Min frisör ska gifta sig om någon månad,och åka på bröllopsresa till Karibien. Vi pratade om hennes bröllopsfrisyr(hon lär ju va värsta pressen) och tårtan. Jag längtar tills jag ska bestämma min brölloppstårta, choklad,både vit och normal,och hallon. =)

Hoppas inte Vladimir läser det här,då sticker han nog i panik!Ha ha ha....


Hade föreläsning imorse. Det är bra med 8 till 10 föreläsningar. Då har man ju hela dagen framför sig efteråt. Jag tog mig hem och landade på balkongen. För nån dag sedan hade Marielle solat på balkongen och då blev jag avis för att hon har sol på sin balkong. Upptäckte att jagh faktikst också har det..Vid 12 är den som bäst;). Satt och läste i boken och hade det riktigt bra...

I eftermiddags blev jag blond igen..Blev bra! Jag blev otroligt nöjd när jag fick höra om deras nya koncept...Att alla som färgar/slingar får huvudmassage. Inte bara det man får under tvättningen utan 10 minuter utöver det. Det var himla sköööönt.Höll på att somna.

Nöjd att internet fungerar. Har vrit nere hela dagen och varför vet jag inte.

Puss

Mat och väder..


Fin dag... Haha känns dom det är lite min grej att skriva om mat och väder....Men som sagt...Det är en fin dag..

Varit i skolan på föreläsning...

Hämtade spanskatenta,gick bra!

Märks att det är vår..Masa folk på hela campus..Folk kommer ut ut idet på riktigt..Sitter människor i gräset och äter..Och på solstolarna där Utekravallen har sitt event..Årets band blev Melody Club..Vet inte om jag är så förtjust så jag skippar nog det.

Konsum nu..Glass är ett måste..Och några äpplen också.




Nu vet ni...

Sunny sunday..

Idag när vi vaknade var det alldeles ljust i rummet. Jag var helt säker på att klockan var ett eller något och att vi hade sovit bort halva dagen. Men inte då..Klockan var bara halv tio,perfekt.. Ovant att det är så ljust på morgonen. Skönt också då man vaknar upp lite lättare.

Gårkvällen började med en liten klädmiss från min sida, jag hade nog varit lite väl optimistisk. Jag var nog ensam om att ha bara ben (eller iofs strumbyxor) igår. Jag frös som bara den ska jag säga. Väl inne på NH åt vi god mat,drack lite vin och snackade om allt och inget. Var en riktigt mysig kväll. Träffade även på Lina som var i jobbartagen och skötte sitt arbete galant=) Blev dock ingen utgång för oss. Jag drog mig för att cykla hem i strumbyxorna mitt i natten och frysa ihjäl..Bättre att få det överstökat så var hemma redan vid 11.

Kommit på hur mycket jag ÄLSKAR kött. Finns inget bättre än en köttbit mmmmm. Skulle aldrig klara mig som vegitarian......





Har skrivit in schema i min almanacka för den nya kursen som börjar imorgon, Internatonell ekonomi. Har längtat efter ekonomi under denna evihetskurs i spanska, hoppas den blir bra.

Nu tänkte jag städa garderoben. Något som jag måste göra en gång i veckan. Bara sliter runt i alla kläder när jag letar efter något,och det sätter sina spår!

Ikväll är det premiär för Power of 10 .. Är riktigt nyfiken på det programmet. Hur kommer de att avgöra om deltagarna talar sanning eller inte? Lögndetektor?



Ha en skön söndag!

Vilken lång dag..

Vaknade vid åtta. Bara sådär...Konstigt att man alltid är så morgonpigg när man är ledig.

Åkte till Tornby och Willys för att storhandla med Vladimir..Nu är kylen och frysen full igen. Fortsatte bussen ner på stan och mötte upp Emma som strosade runt i city=)Vi gick runt och fikade såklart. Hittade äntligen ett par snygga chinos!! Nu vill jag ha vårväder.

Gick hem efter några timmar. Åt mat och slappade lite.Nu sitter jag här och glor..

Ska hoppa in i duschen strax..Ikväll blir det middag ute med tjjejrna,sen utgång,kulkul:))

´
Gårdagens middag var också mysig.God mat och fint sällskap av min kära:)

Tänk vad glassigt jag har det,middag ute två dagar i rad =P Vem sa nudlar????????

Ledighet..

Den här känslan är bäst. Efter en tenta då kursen tar slut. Man kan verkligen inte göra något mer,först på måndag då en ny kurs börjar. Det finns inga måsten och det är väldigt skönt:)

Ikväll blir det nog Sol&Ris med Vladimir, och sen kanske bio om det går någon bra film. Jag skulle vilja se 27 dresses,men är tveksam till att mitt sällskap skulle gilla den! Våra kompromisser brukar sluta med att det inte blir ngt alls,så hoppas det går något som båda vill se. Vad tider när man inte kunde säga ifrån...Vi skulle på bio...Det blev en skräckfilm..Jag skulle ALDRIG se en skräckfilm frivilligt...Men jag tackade glatt ja så kär som jag var haha.. Tänkte på exorcism flera dagar efter. Usch och fy!!!!

Jag vill ha ett sommarjobb. Kommer få sitta och glo ensam på malmön hela sommaren för mig själv haha...Nu har jag iallafall lagt in mitt CV på Manpower,men jag vet inte hur ofta folk får jobb på så vis? Väntar och ser...

Om jag inte får ngt jobb så hoppas jag att Emma också blir utan så vi kan åka till Spanien och kolla boende alldeles för tidigt och glida lite=) hehe.

Imorgon blir det mys med tjejerna.,och kanske en utgång med.Middag hemma eller middag ute. Längtar efter att träffa Therese som jag inte har sett på år och dar! Ska bli kuuuul.


Nu ska jag diska lite.. Sen fylla i ansökan till Eada..Kanske träna om jag orkar cykla tillbaks till skolan..

See you.


Färg..

Jag är inne på klänningar. Fattar ingenting av frakten på forever21. Det ser alldeles för krångligt ut.. Kollade in på asos.com istället och hittade den här.. Brukar nästa alldtid titta på svart..Men den här var ju riktigt fin. Tror jag är inne på klänning till sittningen nästa helg haha..Men vet att jag har...Men är ju alltid kul med något nytt.....Kolla kan man ju göra.

Oasis Sweetheart Neck Mini Cocktail Dress




Hittade den här sommarklänningen också..fin..fin..

Open Broderie Shirred Dress



Nu ska jag ta ut lasagnen!!


Puss


Planes de desarrollo..

..I mitt huvud.. Jag pluggar spanska och äter ur mitt daimglass-paket. Jättegott..

Nu sa Clara på msn att hon ska äta..Jag börjar också bli hungrig och ska nog kasta in pulvermoset och fiskpinnarna i ugnen. Har fortfarande ingen micro men börjar vänja mig vid denna konservativa livsstil; vägra teknologi...Ingen dvd, ingen micro,ingen mixer, ingen elvisp..Och inte ens en stekspade(inte teknologi där men miljöförstörande plast ha ha ha...) Men jag är lycklig iallafall! Vänder mina pannkakor med en gaffel och vispar kaksmet med händerna.

Känns som jag skulle behöva en liten Plan de desarrollo jag med.

Mat var det..Sen kanske pumpen om jag har cykeln tills då.

Kramm!!!

Att fly..

till internet under mina pluggstunder är jag ganska bra på....Finns alltid något viktigt att göra,som till exempel att kolla på kläder på forever21.com. Finns en massa fint. Till exempel dessa två klänningar....




En blommig kjol vore också fint.


Är riktigt billigt också..Men har undrar hur mycket frakten kostar???

Jäkla idiot!!!!!

Har följt nyheterna om Engla sedan hon försvann.

Han har erkänt att han har mördat henne. En 10årig liten tjej. Jag blir så förbannad så det finns inte....Hur kan kan göra så? Och hur mår han egentligen? Kommit fram att han har mördat en annan tjej också och sen bara levt på. Och kanske en tredje som de förhör honom om nu. Efter mordet på Engla åkte han och åt pizza på en vägkrog. FYFAN. En riktigt sjuk människa. Och vet ni vad jag tycker är värst...Att han säkert inte ens kommer hamna i fängelse utan få psykvård som alla andra mördare och våldtäktsmän. Jag är så arg för att han (som flera andra) inte kommer att straffas tillräckligt för vad han har gjort, han kommer glida omkring på hemmet och göra undersökningar för sin psykskada och få tre mål mat om dagen. Det är vid sådana här tillfällen vi skulle behöva dödsstraff i Sverige.

Jag beklagar verkligen Englas och de andra tjejernas död....Och hoppas att mördaren får en hemsk tid i fängelset och mycket stryk.

--------------------------

En lång dag i skolan. Köade för biljetter till Elinpiaden och hade redovisningar i mer än fyra timmar,phhu.

Väl hemma började jag med maten som blev korvgryta..Gott. Sedan satt jag mig här för att fixa litegrann.

Ikväll blir det bara slappt, är så trött efter denna dag. Först ska vi göra liet reklam för LIUtröjan och sedan ska jag och Aida sälja. Sen sätter plugget igång på allvar!


Hejdå!


Söndag..

Har läst ett arbete som vi ska opponera på imorn och punktat lite. Tränat på vår redovisning som också är imorn. Och så har jag alldeles nyss kommit hem från ett pump-pass. Så härligt väder att jag knappt ville gå in..:)

Imorgon ska vi fixa oppositionen och sedan köa till finsittningsbiljetterna på ELINpiaden den 26e april,tror det kan bli ganska mkt folk då Björn Gustavsson kan locka en del. Blir nog en rolig helg, just den helgen för ett år sedan shorts-debuterade jag för året...Det minns jag väl...För det var så sjukt kallt.Men det var sol....

Sedan blir det redovisningar och oppositioner i några timmar..En ganska lång dag.

Nu ska vi ut och handla lite..Sen blir det tvn. 40year old virgin ikväll. Har inte sett den och den verkar rolig=)

Hejdå!


No nails..

Imorse var vi i skolan för att lämna in arbetet.

Cyklade hem och såg fram emot en tur ner på stan för att fixa naglarna.Men nej, vid tio ringer det en tjej från salongen och säger att hon som skulle ha fixat mina naglar tyvärr är sjuk. Jag fick gärna boka en ny tid i veckan...Men neej,jag ville faktikst ha det idag,lite tråkigt.

Jag och Vladimir skulle ut och äta ikv.Men kunde inte hålla oss från att gå ner på stan på dagen för thaibuffé,var supergott=) Passade påatt handla lite gott till kvällen med...Däribland MALTEASERS!!!mums.

Blir en lugn helg. Imorgon döps min kusin Lisa,hade gärna åkt dit om jag hade en bil. Omständigt att  åka SJ.....Vi får se..

Ha de braaaa

Torsdag..

En ganska fin dag idag.

Cyklade till Clara vid ettiden ( där va jag nära att göra 3 st t ). Vi fixade Powerpointen inför måndagens presentation och skrev ett litet manus. Detta lilla manus försvann plötsligt. Det fanns ingenstans,inte på hela datorn!!! Tur att Clara har en teknisk kille som är bra på datorer,för tillslut kom filen fram från någon dold temporär mapp=)

Sitter och äter och ska cykla iväg på pump om en timma. Hoppas att det går lika bra som sist. Efter mitt lååånga uppehåll behövde jag iallafall inte börja om vid de röda vikterna igen, men träningsvärken gjorde ju sitt två dagar efter haha..

Vladimir jobbar..Känns som han fortfarande är borta,men imornkväll ska vi minsann träffas,då blir det ett efterlängtat myyyyys!!

Imorgon blir det en tur till skolan för att skriva ut och lämna in arbetet. Sedan ska jag fixa naglarna,ska bli roligt!

Nu ska jag packa väskan.

Tittar på bikinis. Hittade två fina på nelly..Gillar nog den till höger bäst..!


Klicka här för en större bild på Confetti Bikini SetKlicka här för en större bild på Frutilly Set


Kram!

Minglet..

igår var bra! Bjöds på plock-mat..Däribland kronärtskocka, kalkon, rostbiff....och massa mer. En sommelier hade koll på vinet och pratade en stund om några olika sorter. Fanns LOKA också så jag höll mig till det.:) Fanns väldigt många och fina vårnyheter i butiken... Bland annat ett par chinos, en somrig skjorta och ett par blårandiga shorts..Velade ganska länge om vad jag skulle köpa...Tillslut bestämde jag mig för den fina skjortan och det var nog ett bra val,så slapp jag pengar-ångest också:).

Vladimir kom hem sent igår. Och gick till skolan alldeles nyss,så ännu har vi inte hunnit prata så mkt,men det var SÅ skönt att sova bredvid honom i natt igen!

Vid tvåtiden ska jag hem till Clara och fixa med PPpresentationen och sen kanske jag hinner till bodypumpen ikväll.


Ha det bra!

Ha ha ha ha.....

Det här var lite roligt tyckte jag....Från tjuvtittat.se

image2874


image2873

Vad ska det bli av mig??

Blev inte något klokare under syobesöket. Jag var helt inne på finansieringsinrikgningen innan,men nu vet jag inte länge. Human resources kanske också kan vara ngt?

Två HELT olika saker som jag velar mellan. Men om jag ska läsa finaniseringi fyran  kanske det är bäst att läsa finansiering i Spanien? Men om jag istället ska läsa styrning i fyran kanske human resources är ett bättre val. Eller om..Som jag velat ganska länge..Ska läsa redovisning i fyran..Vad är bäst då? Kanske finansiering ligger närmare? Men vad är svårast då, finansierig eller human resources? Och vad är mest intressat?

Det är inte roligt att välja. Om det endå räckte att välja att jag vill bli ekonom. Och punkt slut. Alla dessa inriktningar gör mig knäpp. Jag vet knappt var styrning innebär, vilka ämnen läser jag då och vad kan jag jobba som?

En sak som jag vet är att jag iallafall inte ska bli nationalekonom! BRAAA. Jag vet en av hundra saker.

Många frågetecken som måste redas ut inom den närmaste framtiden..


Ska tillbaks kl fyra för bankning och möte.

Mingel i Boomerangbutiken ikväll. Ska försöka hitta ngn snygg skjorta hade jag tänkt:).

Och nu till ngt bra: Min Vladimir kommer hem ikväll,hit till Linköping!!!Det tycker jag att vi firar med en pizza eller kebab :) Hihi. Jag har saknat honom muchisimo.

Puss

Irriterande ja.

Igår jobbade vi med presentationen,vi mailade innan och frågade om upplägget och så och får bra svar.

Idag kommer ett nytt mail med NY information. Jippi. Vi får göra om det imorgon helt enkelt. Problemet är inte att det inte finns tid, bara det att vi la ner tid igår. MM men så är det ibland och nu ska jag väl inte gå runt och vara irriterad.

Har målat naglarna och ska nog snart äta lunch. Sen bär det av till skolan för att påbörja dagens schema =).

Puss ha en bra dag

Datorn..

Ja mina vänner,det är ngt speciellt med datorn. Efter att ha SETAT (köpingska) en hel dag i skolan med Claris och fixat med arbetet så borde man ju inte dimpa ner här det första man gör när man kmr hem?Men jodå.Jag skyller på viktiga mail :)

Morgondagens schema är fullspäckat;


-Tid hos syon
-Bankning för LIU-tröjan.
-LIU-tröjanmöte
-Boomerangs vårmingel på kvällen
-Vladimir kommer kanske hem, han kommer åtminstone till Sverige och bara det känns ju bra=)

Men morgonen är ganska fri. Hade tänkt kolla om det finns ngn tvättid då.

Denna Björn Gustavsson... För ngn vecka sedan hade jag ingen aning om vem han var eftersomn jag inte hade kollat på Melodifestivalen så flitigt. Men nu vet jag minsann. Han ska komma och uppträda`(???) på en sittning i slutet av April, kul kul med en celebrity liksom,men jag hade nog varit mer nöjd om Justin kom på visit!
   VS.  


Nu ska jag lömna datorn(för ngn timma iallafall).

Besos

KO..

Min älskling har varit borta i sex nätter nu och det är så himla tråkigt. JAG SAKNAR HONOM !!!! Vill åtminstone kunna prata i telefon,men verkar inte finnas en enda telefon i det stora landet Russia och inte går det att ringa heller. Jag säger som kon:







Men han kommer faktikst hem på onsdag kväll. Eller iallafall till Sverige och jag hoppas att han entrar Linköping samma kväll. Annars så har jag bakat scones ikväll,goda=) Jag gör vad jag kan hehe.

Det här är säkerligen inte roligt att läsa.Men jag tänker skriva det endå. Hade kunnar skriva sex stycken till såna här inlägg,men jag har hållt mej i kragen. Så ni får stå ut!

Pump it!!

Idag hurrni..Idag...Idag kom jag minsann iväg på Bodypumpen! Och det var lika roligt som det brukar vara,förstår inte varför jag tar treveckors-uppehåll ibland ha ha..Nytt pass var det också, ny musik och nya rörelser. Är väl inte sådär jätteförtjust i armhävningar (NU FÖRSÖKER NI ATT GÖRA FYRA UTAN ATT STÅ PÅ KNÄNA, OKEJ?! DE SOM VAR HÄR I FREDAGS KLARADE DET,OCH DET GÖR NI OCKSÅ,MAN SKA KLARA MINST FYRA!!!)  Eh va? Jag testade med stupade ner på knäna lika fort. Men jag ska ligga i,ska kunna göra tio på fötterna om ett tag!

Leenden. Tänk vad mycket ett leende kan göra..Idag mötte jag en tjej som bara stirrade på mig och as-log. Först tyckte jag att hon verkade ganska konstig som log sådär fast vi aldrig ens sett varandra. Så jag hann inte ge ngt leende tillbaka. Det gjorde jag däremot till nästa person som kom cyklandes, han log inte tillbaka mot mig, men vem vet..Han kanske log mot nästa person, kul dominoeffekt va :).

Gillar inte studentnätet Wasa som vi har. Idag var det nere ngn timma igen,precis då man vill sitta. Jaja. Nu är det igång igen.

Imorgon blir det skola. Sälja Liutröjan kl tolv och köpa boken till nästa kurs i Internationell ekonomi..

Ikväll tänkte jag kolla på 100 höjdare och Lilla Al-Fadji & Co, mungiporna uppe i taket hela kvällen med andra ord=)

Ha de bra!

Ny vecka..

Usch vad trött jag var imorse. Kunde verkligen inte somna igårkväll. Läste löite släckte lampan..Tände lampan igen och läste lite till..Så höll jag på om och om igen. Tur jag hade köpt Veckorevyn då,törs inte läsa mina läskiga deckarböcker när jag är ensam hemma.=)


Ska cykla iväg till Clara om ett tag och fixa lite mer arbetet.Senare i eftermiddag är det möjligt att det blir Bodypump. Jag vill komma igång igen,om jag endå inte kan få kortet sålt så är det ju lika bra.

Ha det bra!!

Kul det här!

Gå in på denna länk och tävla om ett par jeans=)  http://kellybellybutton.blogg.se/1207057944_jeans_tvling.html


Överskattat..

Först testade jag smaken Cookie dough. Den var väl okej, men inte så god som jag trodde att den skulle vara.




Och idag köpte jag hem Chocolate therapy. Den var inte heller sådär asgod som jag trodde.
Tror det har med att göra att jag har höga krav för att de är dyra. Nää. Nu ska jag nog inte testa ngn till smak. Håller mig till den gamla godingen daim istället=). Iofs är SIAs apelsin-choklad ännu inte besegrad...



Så nu vet ni!!


HawaiIE

Snabb jag är va Emma,om du läser detta. Ring ring. För en halvtimma sedan ringde telen  och Emma som har varit uppe med tuppen sedan åtta (???!!!!) Tur det,annars hade jag nog sovit hela dagen utan väckarklocka :)

Gårkvällen hos Clara och Johan var verkligen hur lyckad som helst! Vi spelade SingStar i flera timmar med olika skivor som R&B, 90-talet och Svenska hits. Hade ju varit lite skrytsam om hur bra jag är på låttexter så visst hade jag en del att leva upp till, men grejen är den att jag har ganska svårt att hitta rätt ton (vilket är grejen i spelet)!!Men Spice girls Wannabe var grym,blir så himla glad av den plus att jag som många andra kan hela texten så man slipper kolla på tvskärmen woowww :)

Ville aldrig cykla iväg till NH,men då vi hade biljetter rullade vi dit efter tolv någon gång. För min del var det kul i någon timma,sen blev jag jättetrött och längtade efter sängen. Var hemma strax innan tre och somnade in väldigt skönt.

Här kmr en bild på mig innan jag begav mig iväg.. Flashig pose jag vet... Bra ljus på toan där man även kan skymta min Ringaren i Notre Dame-handduk. Tycker faktiskt den blommiga tunikan blev ganska hawaii tillslut.

image43



Eftersom jag inte har ngn kamera så får ni hålla till godo med denna mobilbild tills jag får fler bilder skickade till mig..Kan alltså komma ngra fler..Vet att ni väntar med spänning....!!


Ska gå ner på stan..Läs inte det här MAMMA.. Och byta en top som jag köpte i fredags..Detta eviga velande. Men den är inte bra,har jag kommit på.


Ha en fin söndag. Det ska jag ha. Vill ha Vladimir här, det är toooomt!


Puss


Fint..

vårväder idag också. Har haft en skön dag slappandes och promenerandes i solen.

Vill ha en blomma i håret till kvällen då min outfit inte är sådär jättemycket hawaii... Konsum och Ica hade dock bara tulpaner,och det kanske inte är så passade. Vill ha en exotisk och fin ni vet=) Såg en i en privatpersons trädgård..Men jag vågade inte..Och fick inte göra det för mamma heller (utan att fråga) haha.:).

Igår pratade jag med Vladimir för första gången på tre dagar. Dock låg jag och sov när han ringde,men jag blev nog lika glad för det. Jag saknar honom..

Nu sitter jag och funderar på om jag ska tvätta håret eller inte,ett I-landsproblem jag vet......

Till Clara ikväll o sjunga singstar och dansa dansmatta!!Känner mig laddad, nu ska jag visa mina skills!!! Sedan bär det av till NH:s hawaiIE-fest ,kul hoppas jag=).




Ha en bra lördagskväll.

Avslappnad..

Imorse skrevs spanskatentan. Gick bra. Förutom att jag tentan igenom skrev entrevista = möte då entrevista i själva verket betyder intervju. Det är sånt som kan störa mig ganska länge. Men jaja får väl ta det.

Direkt efter tentan cyklade jag,emma och aida ner på stan. Skulle hitta någon snygg utstyrsel till hawaii-festen imorgon. Började på myrorna,var typ första kunderna kl tio haha.. Där hade vi ingen vidare lycka. Tror ingen av oss är så bra på second hand??? Jag har aldrig hittat ngt, blir stirrig bara jag går in. Men vissa kan faktikst lyckas riktigt bra.

Döhungriga. Till thaibuffén. Mums. Men varför är det inge folk? Klockan var elva, oj. Ensamma på stället och fick 5 kronors rabatt på buffén,så mycket ville han slippa laga ny mat i köket. Jag och Emma föll för trycket men Aida stod kvar vid rätten H på listan. Gott var det..

Med hawaii i huvudet sprang vi runt i de flesta affärer - utan lycka. Plötsligt kommer jag med en brilljant idé om att vi går till en syaffär och köper tyg i hawaiimönster och gör varsinn kjol eller något. Sagt och gjort...Strosade runt lite i affärer med våra tygstycken i påsen..Då började shoppinglyckan..Emma hade redan gett upp och cyklat hemmåt. Hittade en supersnygg blommig klänning/tunika och så köpte jag en till kopia av AA:s fodral på Gina tricot..Denna gången ett turkost..  Kom på att vi inte ville ha tygstyckena. Aida köpte en fin rosa. Jag får bestämma mig imorn,blommigt är ju endå lite hawaii tycker jag!!Eller kanske den turkosa,då ser jag iaf ut som en hawaiiturist.

Det var en himla skön dag med massa folk på stan.

Hade en spekulant på mitt gymkort. Blev överlycklig. Men hon var inte student...Och tydligen får man inte överlåta kortet från en studerande till en ickestuderande...Dåligt.


Kvällen blir lugn,ska slappa framför tvn och köpa mig en frödinge kladdkaka! Ska bli härligt. Laddar inför morgondagens party och en förhoppningsvis lika skön dag som denna:).

Puss

Hello!





Det var mig en tuff skjorta hehehe.... Hawaiifest på lördag, kul det!! Imorn är det tenta som sagt...Men efter det ska vi ner på stan och leta outfit eller åtminstone ett sånt där blomhalsband=)

Jaa ni..



Igår gjorde jag och emilie paj,god blev den. Har avnjutit den även idag.=) Sen kollade vi på tv, missnöjda över topmodels repris bara!

image38


Nu blir det plugg..Svårt när det är sol ute.. Jag vill bara ut, blir helt STIRRIG, se bara här :

image39

Stirrig människa.


Vill ha en glass! Ska göra slag i saken när jag tar min promenad till Konsum. Behöver lite näring i form av pluggodis tror jag.

Förresten, är det ngn som vill köpa ett gymkort???Har tre månaders träning kvar.. Men jag känner mig för lat..Plus att jag hellre går ut och går när det är fint väder.


Det kallas abstinens..

Fyra dagar utan blogg.se och en dag utan internet. Varit mest bitter över att inte kunna läsa alla bloggar då ingen har kunnat uppdatera som har blogg.se. Utan internet var det helt konstigt,jag blev sjukt rastlös här hemma ska ni veta..Tänk om man får ett viktigt mail liksom..=) Nu är bloggvärlden iallafall back to normal.Har lite att ta igen haha....

Började dagen med en promenad, mitt i rusningen,då alla skulle till jobb/skola var jag ute. Var väldigt skönt,men nästa gång går jag nog lite tidigare eller lite senare för att slippa rushen.

Har infomöte om utlandsåret sen och en grammatiklektion..Tenta på fredag så jag ska jobba på.

Nu ska jag äta frukost.Idag åker Vladimir till Ryssland! Nästa gång ska jag också åka med:).