Mr Vain..

Började dagen med lite uppsats hos Marris. Vi drömde oss tillbaka till 90talet..Musiken alltså, jag blir helt till mig när jag hör låtar som "Mr Vain", "Baby baby" och "Scatman" såklart!

Jag o Clara hälsade på Emma som hamnat på sjukan..:/ Hoppas hon snart blir bättre..

Dagen till ära hade jag svirat in min i vinterkofta och jacka -19 grader o svett.

Nu ska jag cykla iväg till gymmet för att gå på pump. Marris stoltserade med att hon tagit en svart vikt igår, får se om jag tar en grön haha.

KRAAAAM


Spenat..

Sovit, prommat, återuppstått och pluggat.

Hungrig o väntar på god mat.. Jag är mäkta nöjd över att ha kommit på en god laxsås!!Den innehåller bland annat spenat vilket är lite av en skräll o nytänkande i mitt kök.

Ska fortsätta läsa CSR-boken.

Hajdde haj!!

Kö..

Köat till UK. Klockan ringde halv fyra imorse men vi var där först halv sex. Låg som en raklång fisk på golvet medan de andra såg på film. Helt sluuuuut. Lite stört att köa på natten till en festbiljett egentligen...Meeen va gör man inte va?! Dessutom kommer Fellan på besök den helgen så det blir jätteskoooj.

Men när jag kom hem piggnade jag till lite, så nu är ju frågan om jag ska sova eller ej. Finns risk för att jag inte vaknar upp förrän ikväll då känner jag.

Måns Zelmerlöf har en levande kopia. Jag ser honom lite överallt o förundras över deras likheter..Jag blev boooooommm-förälskad och ångrade bittert att jag såg ut som en u-landsmänniska natten till ära hahahaha..

För kort..

Fick hem en beställning från Nelly igår... Men knappt nått passade. Klänningarna därifrån är alltid för korta för mig.. Fattar inte..Jag är varken lång eller kräsen när det gäller korthet... Men tillomed här får jag säga stopp.:)

Håller på med c-uppsats. I eftermiddag blir det intervju! Sen ska jag försöka ta mig til polisen o fixa en vidimerad kopia av passet.. Om inte klockan blir för mycket så blir det träning efteråt hade jag tänkt..!

Haaadee!

...

I hate this feeling :(

Ska aldrig mer va naiv.


Jag vill börja gasqua!!!

TACK för igår tjejer o våran alldeles ypperliga sittning. Mat, vin, skönsång -kunde inte ha blivit bättre:)

Söndag. Fikat i solen i stan, spanat runt, handlat, lagat mat och slöat i soffan.

Nu ska jag sova för imorrn blir det tidig jobbmorgon..

KRAM

I´m the new Sinatra..

LÖRDAG.

Ska kolla på ELINpiaden i skolan om vädret fortsätter som nu. Kvällen kommer blir riktigt kul för ska ha vår egen finsittning -9 tjejer, trerätters, bål, vin och paaarttty!! Å sång, gud va vi ska ta ton in afton.

Hade en lugn kväll igår. Halva mig ville gå på togafesten men det var nog lika bra att jag inte fick tag inån biljett för det såg inte så trevligt ut att hoppa runt i lakan i regnet. Istället hade jag det bra med chokladkakan framför Modern Family, det är bäst just nu!

Förresten, jag fick reda på att jag klarade koncernredovisningstentan igår,wooooop:)

Ha en bra dag allihop.

KRAM


Det nya livet (igen!!!)..

Det är vår och playa2010stressen attackerar.

Mer träning, mindre godis och cheeseburgare!! Eller vadå "mer" träning, jag rör mig faktiskt inte alls på vinterhalvåret. Så..Träning...

Körde bodypump idag. Nyss ätit den största köttfärsportionen jag sett, är SÅ MÄTT. Men jag ska vänja mig vid att äta mycket mer är det tänkt!



Onsdag..

Vaknade upp till en harmonisk dag. Men nu blev den plötsligt väldigt oharmoniskt...

Ska jobba snart o skriva hemtenta i eftermiddag. Opponera på uppsats också.

Haj

Juridik..

Hemtenta!

Jag skulle strunta i den helt. Är alldeles för lätt att tänka så när det är en frivillig kurs. Men NU kom jag på att jag ska göra den. Missar Cougar Town o glassar i lagboken istället då. Jag säger då det...!! Men jag är på ett alldeles underbart gott humör iallafall:)

SOV GOTT!

Fashion..

Tror inte det finns nåt tristare. Jag bläddrar alltid över modereportagen i tidningarna.. Det är ju faktist inte så att jag går runt io en sopsäck,det är ju kul att handla kläder..Men jättetråkigt att läsa om mode o kolla på det i tidningarna. Tycker jag. Tänk er att genomlida en catwalk på frontrow. Jag skulle nog få en hostattack å panika!!

Jag vill läsa skvaller eller hår och smink, det är min melodi:)

Idag har vi c-uppsatsat, varit nyttiga bananätare och på eftermiddagen blev det en promenad i gråvädret.



Maria Montzami..

Jobbat, c-uppsatsat i skolan och tränat. Plus att papsen hjälpte mig med deklarationen så nu är den äntligen inskickad å klar.

Dagarna blir extra långa när man går upp 06.15... Jag är redan kvällstrött haha. Seg dag.. Jag o Marris försökte få skrivandet att flyta på bättre med en scones. Men blä. Jag gillar inte ens Cesams scones, smakar E o tvättsvamp.

Dags för Hollywoodfruar!! Maria Montzami ska förnya sitt äktenskapslöfte. Detta får ni inte missa. Hon är kanske Sveriges bästa (eller iallafall skönaste) representant i utlandet :)


"Man ska tupera myckeeet."





Ett ufo..

Kollade Marielles blogg och fann detta...

HERRE.MIN.SKAPARE!!!!! Hahahahahahahahahahahahhahaha..

I´ve got stripes..

Heloooo todos!

Kul igår!! Vi sjöng högt och hämnades på Clara o Johans grannar o fortsatte på Flamman. Jag vill aldrig gå dit men blir ALLTID nedröstad,men när jag väl är där så har jag ju kul. Jag verkar bara inte vilja förstå det.

Idag har jag fyllt kylen, pluggat, haft mys o prommat:)

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag jobba kl åtta minsann.

Hardrock halleluja????

K4..

JAG FÅR DAMP PÅ K4BLANKETTEN!!!

Här försöker man deklarera som en god o sann invånare. I en hel vecka har jag nu funderat över hur jag ska få tillgång till vissa siffror som behövs. Mailat Swedbank och frågat om de kan skicka mig vissa dokument o nån vrång dam svarar att det minsann kostar 150 kr per dokument.

Så pappa, imorgon vill jag boka in ett telefonmöte.

Lördagen har varit skön. Vaknade utvilad för en gångs skull..Käkade frukost framför nyhetsmorgon o hade det allmänt mysigt. Åkte ner i stan o lunchade med Lina o besökte systemet.

Ikväll blir det Singstar hos Clara å en eventuell utgång:)

Ha en skön helg!


Utsökt!

Pumpen gick bra! Var jobbigt men faaar away från passet i måndags. Måste komma in i det lite mer så går det nog bättre å bättre för varje gång.

Äntligen har jag fått äta min fläskfilé. Gick efter ett recept jag hittade på ngn hemsida som bla innehåller bacon, paprika. Blev en riktigt lyckad rätt måste jag säga. Kött, sås och potatis. Detta köttdyrkande har gått lite över styr för av en viss persons mamma kallas jag numera kött-sara.

Jag har en kväll för mig själv. Det var längesen och jag känner verkligen att jag behöver det. Ska äta choklad, mysa i soffan å njuta av livet tänkte jag:)


Skulle behöva nåt sånthär att krypa ner i tror jag!

Pojkvännen.

Ok,hör här...

Pojkvännen kan vara ett av de muppigaste orden.

Jag ska va med min pojkvän -det kan känns lite si å så men jag kan fortfarande andas.
Jag ska vara med pojkvännen -bestämd form och jag får genast andnöd.

Det låter ju förskräckligt. Pojkvännen, alltså. Hör ni inte???

Tror jag skulle säga kille eller man. Inte killen. Inte bestämd form. Men mannen, där är det plötsligt okey att använda bestämd form igen. Det är typ samma fobi som jag har för att säga hej gumman på allvar. Eller skriva *leeer*, mellan stjärnor. Och hör dig.

Jaja nu har jag ingen pojkvännen så ska nog sätta punkt för den här gången =)


En underbar vårdag..

Igår gick vi på torsdagspuben i skolan som har flyttat ut till Amfi. Det var gott med en cider i solen o musik i öronen.. Eller nja, cidern var faktiskt inte god. Drick inte Briskas granatäppelcider, smakar inte bra...

I det goda mood jag var kunde jag bara inte avsluta en så fin dag. Så vi fortsatte, ner på stan och till NH. Där blev det lite vin och hamburgetallrik, den var utsökt! Jag var helt utsvulten så uppskattade den till tusen.

Gjorde ett försök å åkte hem. Men kunde fortfarande inte avrunda dagen.. Ner i stan igen, det var afterskifest på Platå så vi lyssnade på ett GRYMT liveband som körde Johnny Cash-låtar o såg underbart slitna ut, vi var nästan in heaven!! Var dock hemma tidigt med tanke på uppstigning halv sju imorse.

Har jobbat å ska strax dra på pumpen med marris,laddad!!


8..

Åtta är temat denna vecka. Har börjat åtta varje dag. Imorgon å på torsdag börjar jag också åtta, fast på jobbet. Kontoret åker på målresa till Sälen så vi assistenter ska hålla ställningarna.

Åter till åtta. Jag börjar bli van, det var hemskt plågsamt i början men jag vänjer mig. Det som är mest skönt är att jag är trött klockan tio på kvällen i sann pensionärsanda!

Träningsvärken hänger i så jag skippade spinningen men var på gymmet en sväng istället. Hörde dunket från spinnsalen,djn va redo.

Kolla in vårkvällen (nej jag tänker inte sluta tjata om vädret!!). Aida föreslog Villevalla kvällen till ära, men med tanke på åtta imorgon och att jag blir trott klockan tio så ska jag glo på tv istället o fixa lite saker.
 


Lycka i solen..

Det är lite konstigt hur man kan bli såhääär lycklig bara av att solen skiner!!!

Jag är gladare än nånsin wheee!

Vi har jobbat med c-uppsats under dagen å jag kom nyss hem. Nu ska jag promenera ner på stan för att hämta jobbnyckeln för imorgon öppnar jag.

Köpte en fin fläskfilé e ren hunger igår. Nu måste jag bara hitta på nått bra recept. Tänkte lite mer än bara salt å peppar kanske =)


Glass och grill..

Daimstrut är underbart och underskattat. Jag älskar glass, mer än godis. Snart dags för Bosses glassbar, ojojoj vad jag ska kalasa. Vill inte bara äta glass, måste grilla snart också, ååh tänk va gott. Jag ska lätt köpa den största grillen om några år, en större än den de hade i Solsidan ska jag ha. Förstå hur många filéer som får plats där då;)

Btw så sitter träningsvärken precis som den ska.. Herre herrrrreee.. Hoppas den försvinner tills imorgon för isåfall hänger jag på marris på spinning med DJ minsann.




Puuump it..

Jag var nyss på bodypump! Kommer inte kunna gå imorgon! Underbar feeling.

Solen skiner. Life is sweeet:)

Nu ska jag tvätta..Inte så kul..Fixa skolsak..Gå till coop i solen å sen laga mat!

Silence..

Jag har tappat rösten..allt jag får fram är små pip!! hahah bra påsktema på mig såhär en vecka för sent. Igår kunde jag iallafall välja på två läten, antingen mansrösten eller barnrösten. Men idag bara....pip..

Pannkaksafton igår.. Jag o Lina kalasade.. Jag fick nog mersmak efter torsdagens ätande. Gott var det!! Cyklade hem till Aida o hennes roomies lite senare o började festen.. Sen särade vi på oss, några på korridorsfest o vi ner i stan..Blev NH o en bra kväll som avslutades med strippss på grillen.

Hittade en bild i Johannas blogg från påskafton.. Det är jag, Emelie och Felly påväg till hantan på påskafton:)

Nu ska jag vakna till lite mer å snart blir det Volleyboll-SM i sporthallen!





Öl på olika vis..

Jag o Marris satt i stadsbiblan o jobbade igår. Vi skaffade tillochmed lånekort i sann gamlingsanda!! Åt en dyr lunch när vi egentligen suktade mer efter bakelserna o åkte hem på eftermiddagen. Väl hemma så somnade jag till en stund innan det blev dags att bege sig ut.

Villevalla med tjejerna för mat och ÖL. Det är en pub med massor av ölsorter.. Vi var några som inte gillar öl men även vi kunde hitta nåt spännande, bland annat torrcider och hallonöl. Vi satt där ett tag åt ett tag o tog ton i några sånger innan vi åkte hem till Marris o vidare till Flamman. Jag hade kul på Flamman å det har inte hänt så ofta!

Nu ska jag äta god frukost å sen ner i stan o fika med Lina. Jag har inte fikat på länge så nu är jag sugen på nått gott må ni tro=)


Pannkakor..

Här om kvällen gjorde jag o Sara pannkakor. Vi har pratat en hel del om det här, hur många pannkakor/våfflor man kan äta. Jag har verkligen underskattat min förmåga! Blygsamt har jag berättat att jag kan nog ta fem eller nåt. Nejnejnej kära ni..Där hade jag helt fel.. Jag tar TIO. Kanske plus nån till.


Min förmåga att överdriva..

Från Marris blogg:

Klockan 9 ska jag vara hos Paulsson och skriva TP för vårt handledarmöte imorrn. Stackarn har fått en "allergisk attack i ansiktet" (Paulsson, 2010), vilket ledde till bilder för mitt inre där Paulsson låg i sin säng med stora, röda bölder i ansiktet. Nu vet jag dock (av hennes egen blogg att döma) att det handlar om ännu en ögoninflammation.

Hahahaha. Alltså nu får jag ju sluta med å överdriva!! Tänk den dagen då jag faktiskt vaknar med stora bölder på kinderna, då kmr ju aldrig Marris (eller nån annan heller för den delen) att tro mig!


Sommarfeelings..

Kolla vilken fin liten bakelse!!

Warehouse Pretty Floral Halter Dress

Tillbaka i Linköping..

Kom tillbaka i söndags. Mamma o pappa åkte nämligen till Prag så jag passade på att åka tillbaks en dag tidigare.

Mina ögon har drabbats av en attack. Fattar inte vad det är!!! Börjar bli stammis på vårdcentralen så nu får det vara nog... Den senaste måndaden har varit helt SJUK. Jaja, till skolan kunde jag iallafall inte gå med den här looken. Stannade hemma o tvättade och bakade hallongrottor som en riktigt husmor. Blev inte lika goda som mammas hemma men inte helt kassa heller ska ni veta!

Ikväll kommer Lina på visit på egen ögonrisk. Vi ska försöka planera sommaren litegrann:)

kram svennebanan

Haft en glad..

påsk!

- Fotbollstittande i solsken. Mycket i min familj kretsar kring fotboll. Det är inte bara ett intresse utan en hel livsstil. Tror all denna fotboll har fått mig till den antiperson jag är. Vet knappt om superettan är bättre än allsvenskan, eller nu vet jag. Jaja,skulle komma fram till att även jag tycker det är kul å kolla på lillebror, speciellt om solen skiner.

- Påskmiddag med släkten. Åkte ut till min farbror Anders o Gunilla. Fattades bara en faster med familj men annars var vi samlade allihop så vi satt uppe i salongen å åt. En superfin salong med ett piano som får mig att spela Gubben Noak bara för att få känna att jag fortfarande minns den. Åt den godaste laxen o kände mig mogen som gillade farmors strömming:)

- Fest med mina damer. Jojsis kom i sista sekund till mej o vi gick till Stina där vi missade maten  men vi kom lagom till efterrätten! Så kul att se alla ladies igen.. Vi spelade gamla godingar o mindes våran 18årstid hahaha..Joss skjutsade oss ner till stan o det blev en comeback på Hantis med Dj Nova i båset;). Många roliga återseenden o några mindre roliga skulle man kunna säga..! Efteråt smög jag o Johanna runt kebaben tills vi insåg att det var dags att gå hem.