Pskyo..

Sitter nan uppmarksamhetskravande manniska vid sidan om mig. Han skrattar hoooogt och pratar for sig sjalv..Sedan ville han roka men personen som jobbar har sa attd et INTE var okey. Da skulle han slass. Jag sager da det!! Kanner mig enda lite hotad, ja tors inte ens kolla pa honom men inte sa latt att kolla rak fram nar han far sina skrattanfall hehe.

Jag ar i Raval. Har ska man inte vara, inte pa kvallarna iallafall..Men kande att jag inte ville ga till "mitt" internetstalle igen, de kanner igen mig dar nu. Sa jag hamnade har..Lite billigare och lite skummare manniskor..Har med min egen dator ocksa, tankte om det fanns Wifi nanstans sa jag kunde anvanda min egen..Men nej..Sa den haller jag hart i, tycker alla spanar pa den dra den ligger i vaskan..

Nej nu ska jag promenera hem igen! Maste gora en uppgift ocksa..Hra inte kommit tills kott pa hela dagen..Vet inte vad jag har gjort idag,men tiden har dragit ivag. Har ungefar atit, vart i skolan, letat internet i raval punkttt..

Maste handla lite ocksa..Allt jag har ar Kellogs special K, rakor och en flaska rosè, det kommer man inte SA langt pa. Sa supermercado nasta.

Puss

Puss!

Ett steg framat..

..ett steg bakat?

Vid elva vaknade jag till. Ngn ringde pa klcokan utanfor..Kom in ngn man och jag forstod sa mycket att det handlade om internet. Gick upp efter att de hade gatt och undersokte saken..En NY apparat star i vardagsrummet nu..Det ar nog en adsl-maskin... Med gladje tryckte jag igang min dator och pa med natverkslistan..Men jag fattade inte vilket natvekr jag skulle ansluta till? Fanns inget som hette Orange som det stod pa apparaten. Ja ja, jag far val vanta o se.

Nu ar jag iallafall i skolan..Tankte att det ar lordag och kan val inte vara en manniska har. Har haret i en ruffsig toffs, mina aldsta gympadojor o inget smink. Nar jag krm hit ar det folk -ganska mycket folk. Dok ner vid en dator. De kanske inte kanner ingen mig i min nya look!!!haha.

Jag ar allergisk mot all lipsyl. Var pa apoteket o fragade efter ngt utan kokos- eller notolja. Fanns inget!! Va? Vad ska jag gora da. Jag ar ju torr som en oken!

Nu ska jag jobba lite med en sak till skolan..Som jag inte kan gora hemma pga mitt internet..Tristtt. Det ar mkt mysigare att sitta hemma..Dricka lite cola, ata kakor..Och jobba..Har ar det liksom bara jobba..Och kolla facebook..mm..

Idag ar det lordag. Inte lika mycket var som igar ute men det gar iallafall.

Ikvall blir det konsert o fest kul kul!

Puss

Till mandag..

ar jag utan internet. Han ska byta operator. BRA planering, min langhelg utan internet. Pratade med en igar som verkligen forstod mig. Jag vill bara ha datorn staende pa bordet, msn o facebook pa. Och gora lite annat. Bara drygt o springa till ett internetstalle. Det kanske ar like sickt men jag blir lugn av att ha datorn pa och att ha koll pa vad som hander hehe.

Men jag overger inte bloggen for det inte,nejnje har flodar uppdateringarna.

Igar var det kul!! Forst dracks det vin..Och sen vidare till Chupiterian med klassen..Eller ngra ut klassen..Vi har kommit pa att vi alltid ar samma personer som dyker upp..Men sa ar det val.. Det ar iaf ett shotstalle..Shots som brinner var hett dar..Men jag vagade inte..Jag ar nog ingen shotmanniska..Klarade av TVA..Varav en som hette "Hijo de puta" (barn till en prostituerad ordagrant, men mer ett svarord de anvander har....) och bara namnet forklarar nog styrkan. Usch rysning blaaaa inge gott. Sa efter den gav jag upp. Vissa ar battre pa det dar med shots..Finns de som, kan fa i sig tio stycken,jag skulle svimma tror jag.

Forsatte kvallen mot Sutton..Var massor av folk och jag holl hart i vaskan..Nojig ocksa for kolalde typ hela tiden sa att ingen hade snott min fina mobil;)

Var val hemma runt fem imorse.. Sov sa gott sa..

Sedan ringde Ems och ville ha donken..Jag var inte sen att haka pa..Vid fyra blev det mat..Gott som vanligt! Satt oss i solen en svang pa torget ocksa. Ar verkligen varmt o skont..Me nar solen forsvinner blir det lite kyligare. Sedan gick vi till apoteket for att kopa starka preparat till Emma for nu ar de dags att bli frisk! Emma gick hem och jag gick hit till mitt lilla internetstalle..

Vilken kort dag jag har haft.. Klockan ar redan sex.. Blir nog lugnt ikvall..Ska kopa en cola o nat gott tror jag. Imorn ar det daremot konsert, det ska bli rolgit med ngt annorluna o inte bara utgang.

Jag har varldens torraste lappar.. Jag ar nog allergisk mot all lipsyl tror jag..Pricken forsvann udnet en dag, da jag inte anvant ngt pa kvallen o inte heller undr hela skoldagen..Seadn kopte jage n ny lipsyl o borjade smeta med, da kom de tillbaka. Den innehaller kokosolja. Ar det notter och sant som jag ar allergisk mot i all lipsyl? Nu ska jag iaf inte ta ngt pa hela dagen aven om ja torkar ut. Ska ga till botten med detta o hade Sherlock(ems) som medhjalpare med kokosmysteriet.

Nu borjar tiden ta slut har.

Puss

Internet..

hemma funkar inte.

Sa nu sitter jag pa ett interntstalle pa Ramblan.. Jag ar namligen pa vag ner till hamnen..Ska plugga infor tentan imorn och lasa Veckorevyn(jaaaaa!!).

Det var en trevlig kvall igar med mina slaktingar. Vi at..De at tapas o jag at chicken warp. Dracks vin och sangria gjord pa cava..Det ar nog mina nya favorit..Gott ar det. Fick min pase hemifran ocksa..Med en ny mobil, chiluiconcarnemix, lipsyl, smink, hudkram, parfym och veckorevyn=)) Tack mina sotnosar dar hemma. Jag hade lite julafton igar!

Nenu sika jag kila ut i solen igen..Kopa med mig en kulglass med vitchoklad o promenera vidare.

Adiosss vi hors nar internet funkar igen

Visste ni..

att det ar semmeldagen idag? Det visste inte jag..Gor inte sa mycket iofs for ajg gillar enda inte semlor. Sa da kan man val fira till det med ngt annat!!



Jag har faktiskt en italiensk specialitet i skapet. Den ar rejal kan jag saga..Ska nog inte oppna den annu.

Ar hungrig..Vill ga snart..Men ar ju nastan tva timmar kvar=(

Oversittare..

Jag har svart for en viss typ av manniskor.. Skugge till exempel, hon har ju verkligen gjort sa att man ar emot allt vad femisism innebar. Jag ska bli manist istallet.. Jag stor mig pa allt med henne..Och for er som inte ar lika inne i blaggbraken som jag, sa tycker inte Linda skugge att Ebba Von sydow far vara trott eller sliten - for Ebba har inga barn och ta hand om!! Ebba festade pa sin 28ars dag, Linda lag i migran for att barnen skrek. MEN HON HAR VAL INGEN SOM HELST ENSAMRATT PA ATT VARA SLITEN O TROTT. Ahhhhh, bittra manniska!!




Jag ha hittat en potentiell man till Linda.. Som hon kan fa fler skrikande barn med.. Alex Schulman. Det skulle nog bli ett gang hemska sma barn..Bada klankar ner pa allt och alla och behover ngn som tar ner dem pa jorden. Vem kan fa Linda Skugge eller Alex Schulman paff? Maste fixa ngn snart!!!

Skulle bara saga det..

Haj




En fin dag..

Jag palsade pa mig i stickad troja och ullkappa imorse. Angrade mig redan nar jag kom ut pa gatan..Och annu mer efter skolan da solen sken och jag blev svettig som en gris..

Var en bra skoldag..Precis som jag trodde. Efterat gick jag en apoteksrunda till sjuklingen Emma och sedan gick jag hem med datorn och grejer. Fortsatte ner till Pl. Cataluyna for att mota upp mina slaktingar.. Vi fikade pa Starbucks uteservering, fick dock inget bord i solen, men det var skont iallafall. Chokladcookien ar fortfarande min favorit,undra nar jag ska trottna?

Efter fikat promenerade jag hem i bara trojan.. Folk gick tillochmed i tshirt idag..Men det var nog lite val optimistiskt..Hur som helst ar det saa skont med soliga vardagar!

Nu har jag last ett case infor torsdagen sa att jag har hela dagen imorn pa mig o plugga infor tentan..Inte lika mycket material som till den i mandags..Men det ar enda en del att lasa..Tur jag har ledig dag imorn sa jag kan kora pa.

Den har veckan ar valdigt bra.. Iofs har jag tva tentor..Men tva lediga dagar som kompenserar upp det hela ocksa.. Imorn och pa fredag..OCH pa mandag..En ritkigt langhelg har jag. Manga ska resa bort och upptacka europa..Sjalv ser jag fram emot en skooon helg har i Barcelona, hoppas solen och varvarmen haller i sig till helgen med.

Skulle verkligen ha velat ha en kamera med mig idag..Jag vill ta soliga kort..Och lagga upp har..Och ha ngt att titta pa..AHHHH vad ag stor mig pa manniskan som tog min kamera. Hoppas den ar trasig nu eller har na stort ERROR!!!

Ikvall ska jag ut o ata med farbror Anders,Gunilla, Emily o hennes kille. Vi ska till Princesa 23, samma restaurang som vi firade Clara pa. Jag gillade verkligen maten dar sa ett aterbesok var givet..Sugen pa en chickenwrap..Men aven nachos...Och bravas...Men ska forsoka halla mig till EN ratt den har gangen hahaha.

Ska mota upp dem vid atta sa innan dess ska jag plugga lite o ta en dusch.

Puss

Skooon kvall..

Kom ivag strax efter tio som jag trodde. Gick till en spansk restaurang i narheten..AHHH vad mycket gott det fanns. Det var fullsmockat sa vi fick vanta pa bort i en kvart..Tiden sprang ivag med ett glas martini.. Nar vi val fick bordet dragglade jag nastan over menyn haha saa hungrig var jag. Tapas blev det; patatas bravas, gambas pa grillspett, rostade gronsaker och parmaskinka..Till det drack vi SVAG sangria med cava.. Vi betoinade verkligen svag for att jag skulle upp idag o han ska ocksa jobba. Den var valdigt god iaf..Den ar gul istallet for rod men lika god som en vanliga:)

Vid tolv var vi hemma igen..Matta o belatna!! Sov riktit skont, brukar inte gora de nar jag ar for matt..Darfor kan jag inte ata pa natten..Kebab..typ..

Nu ska jag kila till skolan. Vi har min favoritlektion idag sa det blir roligt!! Har forberett flashigt i excel med rosa nyanser=)

Puss

Sent!!

Jag orkar inte med de har spanska tiderna snart..Jag kommer aldrig att komma in i det har,har ju inte gjort det pa snart fem manader sa lar val inte gora det pa den tiden som ar kvar heller.. FEM manader???Har jag varit har sa lange..Det ar ju helt sjukt..

Jaja ater till rubriken.. Fick nyss sms..Saraaaa, du kmr val ihag att vi ska pa restaurang ikvall och ATA,kmr hem halv tio sa vi kan val ga runt tio??? For det forsta, ata med stora bokstaver..Han har redan nu markt av mina matvanor..kakpaketen i soptunnan o alla glasspapper gar inte o hymla med hahaha. Men tio? Seriost? Jag gar typ och lagger mig da!! Eller vada typ..Jag gor det. Jag som var hungrig nu typ. Fick jag ata rostisar istallet..Hoppas jag blir hungrig igen klockan tio daaaa.

Varfor ater man inte klockan sju i det har landet ocksa? Inte konstgit att fetman okar har, kan ju inte va bra nanstans o ata elva pa kvallen!! OK jag ar inte ratt manniska att tala med alla mina sotsaker..Men iallfall!!

Jag har tankt pa en till sak..Mamma, det var inte lipsylen jag var allergisk mot..Jag ar fortfarande prickig! TANK, tank tank om..Det ar sockerallergi..Eller diabetes med andra ord..Men man far val inte prickar av det? Ahhhh stor mig sa mycket att jag inte vet vad det ar..Nu har jag bytt sangklader, varit utan yogurt i tre dagar men pricken sitter bestamt kvar..Pa fredag (da ar jag ledig) ar det jag som gar till doktorn o redr ut detta..

Mmm jooo.. Sa nu ska jag bara underhalla mig sjalv till tiosnaret..Sen ska jag ATA..Efrer tio..Normalt pa en mandag..Mm joo..Men egentligen kan jag inte lata bli att gilla det lite ocksa..Man gor liksom bra dagar av alla dagar har..Man tar en ol(eller vin...) mitt i veckorna, gar ut o ater, folk gar pa bio..Och inte bara pa helgerna..Har snackar vi att ta vara pa livet=)

Idag vagade jag mig in pa mitt konto..Jakla angest det dar alltsa. Andades ngra extra ganger..Men fick inte saa stor chock..Okey inte manga klover men..Men...Men nar jag kom pa att det ar februari med bara 28 dagar blev jag nojd igen, da har jag 40 kronor om dagen att leva pa hahaha vilket kaos. Neee jag unnade mig en liten overforning ocksa.

KRYA pa er till Emma och Clara. De har feber o ar sjuka. ush usch.


Puss vi hors imorn.

Mandag igen..

Inatt kunde jag verkligen inte somna..Kollade pa klockan vid fyra sista gangen.Och jag gick o la mig runt halv elva..Dar kan vi snakca manga vandningar fram o tillbaka. Men sa gar det nar man sover tolv timmar natten innan, kanske.

Sa imorse var det inte sa kul nar klockan ringde. Atta forsta gangen.. Jag tande lampan fem i nio och drog mig sjalv ur sangen.. En kvart senare var jag pa vag.. Hann inte sminka mig, borstade haret pa vagen, at en torr baguett men jag komenserade allt detta med klackskorna, kande mig inte saaa sliten da. Men nar jag kmr till skolan ar det forsta ag far hora Hej Sara, ar du sjuk? Sa jag misslyckades nog med kompensationen iallfall! Detta hor dock inte till vanligheterna, jag brukar inte ha problem att vakna.

Borjade iallafall med tenta..Jag var laddad och blev SA glad nar det var multiple choice..Rattade pa plats och det gick braaaa=) Sa skont..Andra delen av dagen var ganska onodig..Vi kollade pa ngra Youtubeklipp om hedge funds och hade lite fordjupning pa det vi tentade idag..

Pa vagen hem handlade jag frukost. God frukost. Tror att mitt tomma kylskap kan ha bidragit lite till mina svarigheter att vakna upp imrose..Hade bara torrt brod och ost. Nu har jag yogurt, nytt brod, skinka, ost, flingor och juice. Jag langtar redan till att fa vakna imorn;)

Nu ska jag gora det sista infor imorn.. Sedan vill jag borja plugga infor torsdagens tenta..Hoppas jag kmr igang med det idag.. Laaangtar sa till torsdag etermiddag.

Ikvall ryktas det om restaurang med min kombo.. Han ar pa kurs i Girona hela dagen men skulle komma ikvall o fragade om jag va sugen pa lite chinafood...och jaaa det var jag. Hoppas bara inte jag far magsjuka igen haha.

Nu KOR vi.

Puss

Glass i stora lass..

Jag kan inte beharska mig..Inte nar det galler kakor och glass. Onskar jag kunde ha ett kakpaket mer an en dag och ett glasspaket mer an en helg atminstone!!

Nu pa kvallningen har jag varit lite huslig o gjort kottbullar..Men en mer simpel variant..Hade inte agg och sana grejer..Sa jag rullade ihop lite kottfars med kryddor o massa vitlok. Blev inte sa spanstiga utan dom rasa typ isar..Men ganska goda iallfall!

Pluggar gor jag ocksa.. Ett kapitel som ar sepciellt svart..Jag har missat TRE lektioner..Och alla de tre var under det har kaptilet..Jag vet liksom inte vad lararen har pratat mycket om o sa..Sa jag laser allt och forsoker komma ihag sa gott de gar..Sa de kapitlen har inte varit de roligaste..Roligare are o lasa om JUAN INVERSOR (Juan investeraren)..Hur han satter ihop sin lilla portfolj o varfor..Jag ler bara ja hor hans sota namn=)

Fick over emma en svang. Hon va sugen pa nat gott o vet att Sara paulsson alltif har ngt gott i skafferiet eller frysen hehehe

Nu ska jag lagga ner och ga o borsta tanderna.,

Vi hors imorn mina sma sotnosarrrr..

Puss

Sexi dos eller exitos?

Radiokanalen som jag lyssnar pa hela dagarna har en liten slogan som de drar..Typ som Bast musik just nuuuu Rix fm.. Jag trodde som sa ewl radio de los sexi dos. Men idag har jag lyssnat mer noga och dom sager el radio de los exitos. Exito betyder framgangsrik.. Sa det passar lite battre.

Min farbror ringde nyss. De satt i hamnen och at maaaat.. Ska traffa dem lite senare, de har namligen me lite grejer till mig hemifran, sasom en mobil och lite andra onskningar. En fika vore gott ocksa.

Nu ser jag ut som en manniska som legat i magsjuka tva veckor, fast jag ar frisk o kry. Men ser bara sliten ut..Sa ska hoppa in i duschen nu..

Plugga lite o vanta pa att de ringer mej :)

Puss

Skillnad..

Fick nyss sms fran mamma o pappa.

Halsningar fran Salen. 1 m sno och vi mar bra. Kram mamma och pappa

EN meter? Har sitter jag och tittar ut genom fonstret pa sol och var...Vill alltid ha det man inte har, sa just nu skulle kanske tillochmed jag tycka att det vore mysigt med sno. Men inte har, i fjallen da.

Kram

12 timmar..

Hej mina sma korvar..

Igar hade jag en lugn kvall har hemma med glass och rostade mackor. Aven om jag fick ngra rastlos-anfall sa lyckades jag halla mig hemma. GLAD for att jag lag i sangen redan halv tolv..For da kom festinbjudan..Och jag KUNDE tacka nej med gott samvete.

Jag gick nyss upp..Tolv timmarssomn.. Kan vara skont ibland. Men jag far alltid lite ont i huvudet, man kanner sig liksom lite dasig.

Nu ska jag plugga! Imorn har jag tenta och jag ska vara valdigt redo.

PUSS


Forbannade melodifestival..

och stackars mig!!

Har aldrig gillat Melodifestivalen. Det ar det TRAKIGASTE jag vet, verkligen. Konstgut, kanns som jag borde gilla det for jag gillar ju och sjunga pa latarna..Men nejnejnejnej.

Jag ar mest arg pa det dar skitprogrammet for att Emma nu sitter helt paralyzerad hemma hos sig. Inne i varje framtranade, sa fortrollad att hon inte ens svarar i telefon nar jag e uttrakad och behover saga hej. Halv tio slutar mello och da gor emma comeback till varlden.

Istallet ater jag upp alla mina mackor o yogurts..Och glass har jag. Sa det gar ingen nod pa mig egentligen.

Tantas cooosass...

Jag sjunger pa Spaniens inne-lat number one. Jag har radion pa hela dagarna och den kmr flera ganger om dagen..Efetrat sager dem vad tjejen som sjunger heter, men ag uppfattar aldrig det. Lyssnar pa texten och forsoker youtuba ngt i stil med Tantas cosas, tano quedarte, det ar ngt sant. Men utan resultat. Om nan vet vad laten heter sa kan ju garna beratta det for mig!

Stod i koket och rorde ihop snabbrisotto (som jag fick av han ja bor hos igar, han hade fatt en hel lada..) Gjorde en med pestosmak. Men fyfan. Seriost, det var den varsta lukten jag kannt. Det luktade massa stark ost sa jag fick spykanslor av att bara se det grona riset och kanna doften. Rorde vidare i kastrullen utan att andas... Da ringde Galo och fragade om han skulle ta med en pizza hem, kunde inte varit med passande. JA, JAA!! En hjartepizza som Clara ocksa fatt dar, de e tydligen hans specialitet som han e bra nojd med. Smakade bra gjorde den..Men inte nog med det, han hade med fyra paket till av risotton from hell. Jag bara log och sa jaaaa va braaaa. Min risotto la jag i en matlada i kylen..Som jag INTE kommer kunna ata. Natsna sa att jag kanner lukten fortfarande, den fastnade sakert i vaggarna har hemma.

Ar det ngt jag har svart for sa ar det ost som smakar och luktar just ost. Jag tycker bara om hushallsost och gouda. Men det dar var ngt utover det vanliga, mogel sakert. Usch.

Sitter och laser fortfarande..Det finns mycket info..Inte sa mkt rakning..Mycket att lara sig utantill..Ujuj.. Har iallafall last igenom allt noga idag och nu ska jag ga in pa smadelarna och memorera lite till..

Dagens fraga, vet ni vad PIC ar forkortning av? Det vet jag!!!

Puss

Fredagskvallen

Efter att jag ansag pluggandet nerlagt for dagen sa motte jag upp Emma vid Lidl for att handla ihop..Alltsa int ihop, utan var o en for sig..Men det ar roligare att vara tva pa Lidl tycker jag=) Laddade for en hemmakvall..Tanker att NU maste det funka..NU nar jag har ett sexpack magnumliknade vitchokladglassar, och for att kompensera veckans kakvrakning sa kopte jag ett kilo mandariner (vet redan nu att de kmr fa liga tills de ruttnar..). Men min ena hjarnhalva sa ngt annat, eller var det mitt hjarta kanske, sa jag smugglade ner en flaska rosé ocksa OM.

Gick hem..At..Kollade pa datorn..Maria var sugen pa en drink..Jag med..Emma blev ocksa lite sugen..Vi gick till mysiga puben pa Aribau och jag tog en mojito, god var den. Efter baren borjade vi leta efter en annan bar pa aribau da vi hort om deras erbjudande..Vi gick och gick..Men hittade inget. Sa vi borjade ga hem igen. Kom hem, nojdare an nansin for att klockan var val ett eller ngt..Borjade borsta tanderna och skulle precis ta bort sminket nar telen ringde.. Emma hade kommit hem till sin lagenhet dar det var festlig stamning..Sa jag begav mig tva gator bort och hem till henne..Satt dar ett tag och begav oss sedan till Opium..Har aldrig varit min favorit..Hangde inte in jackan plus att jag kande mig alldeles for vardagskladd och svettig i mina jeans. Men hade ju inga forvantningear eftersom de va sa spontant..Mer spontanitet tror jag pa!!!

Vid fyra akte vi hem med taxin. Motte min lagenhetskompis pa vagen in i pison..Han hade haft lite fiesta efter jobbet sa han. Sa gonatt och somnade gott.

Gick upp for en timma sedan..Alltsa seriost, det gor ingenting om mna gar ut en svang..Med betoning pa en svang..Bara jag inte hinkar i mig en flaska vin och nan drink sa kommer jag ju upp samma tid enda om jag hade suttit hemma..Hade inte varit nan skillnad. Bra va! Igar var det valdigt fornuftigt maste jag saga. En drink och LITE vin. Bra val kanner jag idag och nu nar jag sitter o tentapluggar, ska fortsatta hela dagen sa hors vi ikvall.

Au revoir.

Puss


Problemen bortblasta..

Mamma och Marielle..Nu har jag varme. Han hade en varmesak..En stor svart sak som ag trodde var en hogtalare innan. Det ar nan gas-grej..Sa jag vagar knappt ta i den. Men nu har jag det varmt o gott har vid bordet:) Har aven en liten svart uppvarmare i mitt rum som jag kan satta pa om jag fryser. Men brukar tycka det ar ratt skont att sova utan varme..Men med manga tacken.

Frysproblemet ar ocksa borta..Jag HAR en frys. Men fortfaande ingen ugn. Klarar mig nog..Anvander inte det sa mkt enda..Bara nar jag gor paj..Nu lat det som att jag gor de ofta..Har bara gjort tva ganger..Men pa en vecka..Man kmr in pa ngt spar ni vet..

Sitter och gor uppfiften till tisdagens lektion..Den ar riktigt rejaaaaal men jag gillar amnet och lararen!!Allt ar tydligt under lektionerna och man har lart sig ngt bra efter varje gang. Bra om jag far klart det har snart sa jag kan borja med tentaplugget infor mandagen nu i helgen.

Puss

En DALIG bloggerska..

och jag har inte ens ngt att skylla pa. Har forsokt tanka ut ngt under skoldagen..Men nej..Kan varken saga att jag har haft fullt upp eller ngt annat. Jag har minsann haft tid att lasa andras bloggar saaa..

Kan ju borja dar jag slutade. Onsdag pa restaurngen Prinsesa 23 for att fira Clara. AAAH vilket bra stalle.. Jag kunde inte bastamma mig sa bestallde in bade chickenwraps och patatas bravas. Hade jag vetat att wrapen var TVA wraps sa hade jag kanske bara bestallt en ratt. Var iaf maaaatt efterat, men enda gick Claras fodelsedagskaka ner. Personalen var riktigt trevlig..Vi fick shots, en flaska cava och tarta till fodelsedagsbarnet,jattsnallt:)

Forst drack vi martini for 1 euro ocksa..Hade nog aldrig smakat det..Men har sett en rod san flaska hemma forut vet jag..Jag drack iaf en vit..Och det var kampigt..Inte sa gott, mer vuxensmak tror jag..For jag atr ju barn..Kan jag ju inbilla mig iallfall.

Vid tolv var jag och Ems fornuftiga for en gangs skull och tog taxi hem.

Skola igar..Min svara lektion..Det gick..Men inte som pa rals..


Idag har jag varit i skolan..Haft en lektion jag gillar med en bra larare ocksa..Den enda kvinnliga for ovrigt..Hon forklarar allt och valdigt bra..Och antar inte att vi har skyhoga forkunskaper som vissa andra gor.

Min mamma kan ha kommit pa det smartaste..Men jag vill inte ropa hej annu.. Mina prickar ni vet..Jag har ju analyserat var det kan bero pa i ett ar haha..Bad mamma skicka hit en apoteketes hudsalva for lapparna. Hon upptackte da att det var jordnotsolja i dessa..Jag ar allergisk mot notter, speciellt jordnotter. Sa TANK om det ar svaret pa mina fragor..Apotekets hudsalva kan vara boven.. Jag har redan kopt en vanlig lipsyl pa apoteket har..Sa nu ska jag vanta och se..Vet inte om jag inbillar mig, men tycker redan att det syns mindre..

Jaja nu ska jag plugga!! Ikvall vet jag inte..Skolan ska bowla..Men vi far se!

Puss


Maat pa silverfaat..

=)

Om en halvtimma ska jag mota upp tjjerna och vi ska ga till metron pa Passeiga de Gracia och aka till restaurangen Princesa 23. Har hort rykten om att det ska vara gott..All mat ar iofs god..Nastan..

Har ar min lista pa inte-god mat:
- Flygande jacob
- Grot
- Svamp (speciellt kantarellmacka)
- Parmesanost, gorgonzola
- Julkorv
- Sill
- Mat med frukt i
- Sotsur sas
- Sot mat

Nasta gang ska jag gora en god-mat-lista tror jag, krvas bara lite mer tankande infor den. Masdte ju salla ut det basta av det basta ;)

Ha det bra sa hors vi imorn.

Puss.

Isbjornen..

Allt gick bra igar..Det blev tillochmed tarfyllda moments. Varfor fattade jag inte, det gjorde nog inte Beatrice heller. Hon onskade mig iallfall suerte (tur) i livet. Och konstigt nog sa onskade jag bara tillbaka suerte en la busqueda de una chica (letandet eftere n tjej som ska bo dar). I efterhand kunde jag ju ha lagt till "och livet" atminstone. Ar alltid efterklok.

Somnade vid tolv..Hor companeron de piso komma hem strax efter tva. Och tio minuter efter sa ringer han mig.,.. Jag ba vaaaa.. Fattade ingenting..Han fagade vart jag var..Jag sa hemma? Idag kom han dock hem pa rasten o forklarade sig lite,.Jag hade namligen inte stangt dorren igarkvall,sa den stod pa glant nar han kom..Han var inte saker pa om jag hade flyttat in heller, sa han fick typ en hjartattack och trodde det var en tjuv har.. Sa jag skamdes lite, nu maste jag borja stanga dorren mer noga.

Forresten sa vaknade jag tappt i nasan o med ngt konstigt i halsen. Apoteket blev min forsta plan..Kopte pa mig lite starka grejer och gick hem igen.. Jag vet inte om det ar lite sjukt,men ja mar bra nar jag far medicin (receptfri) for da tror jag att min kropp blev renad fran alla konstiga sjukdomar.

Sedan har jag gjort forsok till att plugga..Imorn vantar namligen min problemlektion..Men jag kan inte! Man ska aldrig saga sa..Men detar verkligen sa!!

Gick o kopte kakor istallet..Har levt pa det hela dagen fram till nu da jag gjrode soppa..Om ngra timmar ska vi pa restaurang for att fira CLARA LINDE 23 ar=))) Det ska bli trevlgit och jag ska hugga in pa ngt kott.

Imorn skola som sagt..Har angest jag vill inte dit imorn.Vekrligen inte..Det ar brukar inte handa..Jag brukar inte fa san skolpanik..Men jag ar radd for lararen ocksa..Han e en kaxig en ska jag saga er..

Just ja, rubriken..Isbjornen..Aldrig kan man vara riktigt nojd. Jag har kanske 10 grader har inne..Och det finns inte ett enda element i denna lagenhet. Vanjer man sig? JKag sitter iaf med kofta o jacka. INOMHUS. Nar jag enda ar igang kan jag upplysa er om att det inte finns ngn ugn har..Han e ju pizzabagare? what...Jaja men overlag ar jag nojd med stor sang och rosa toalett:)

Puss

Kottt,jag vill ha kotttt...

Hej..

Vet ni HUR sugen jag har varit pa kottbullar en en vecka snart eller? Pannkaka och kottbullar. Och pannkakssuget betade jag ju av igar sa det rackte och blev over.. Men nu ar det dags for en kottbullelunch a la IKEA. Aven om de bjuder pa strips till kottisarna sa ar det vart det kanner jag.

Maste namligen utratta ett till arende dar. Var i lagenheten nyss, baddade sangen..Och upptackte kuddproblemet..De har ju sana har langa o smala kuddar har, sa mina orngott tacker halva. Forut har jag lost problemet som sa att jag har tratt pa tva orngott fran olika hall. Men nu har jag dubbelsang, och dubbelt sa lang kudde sa nu fungerar det inte langre. Ska kopa mig ett REJALT orngott och kanske ett lakan som tacker hela sangen ocksa. Kanske imorgon?

Har naligen ingen skola... "Glomde" anmala mig till en sak..Och da behovde man inte ga..Men jag har enda ingen lust att sitta och lyssna pa hur man ska bete sig pa en intervju..Sakert larorikt..Men fyra timmar, neeej?

Istallet ska jag val komma iordning lite i mitt nya rum. Plugga ska jag ocksa gora, infor torsdagen (hatlektionen) och fredagen.. I nasta vecka blir dte fullt upp..Fick reda pa att vi hade en till tenta da..Sa plotsligt har vi tva.. Konstigt, jag hade namligen planerat in den andra veckan darpa for att vi har sista lektionen i det amnet da..Men nej, ska han ta bort den da tro? Sen kaaaanske jag aker till Ikea okcsa..Synd att det ska va saaa omstandigt..Jag orkar inte aka tunnelbana.....Men kanske vart..Pga kottbullar och ett tackande orngott..



Sitter bara o vantar pa Beatrice..Vill lamna nycklarna o fa min deposition ni vet.. Sa jag far nog vanta en timme till for att hon jobbar sa sent..Drygt..Det ar ju snart laggdags for en san som mig..Sedan ska jag ta med mig dator (gjorde faktiskt ett smart drag o lamnade den har tills nu....), mat och min lampa (den ar viktig,for den kosta 300 spann, pa ikea kan man ju fa for 60...Saaa kan det gaaa....).

Sag ocksa att jag bor nara Baugetinan..Kanske blir en stor pa vagen hem da..Hem hem..Eller vad ar hem egentligen..

puuuss

Hey dudies..

Skoldagen var valdigt langdragen idag..Vi presenterade som investment bankers.. Varan grupp vann dock inte..Den vinnande gruppen hade fullt upp hela dagen..Medan vi andra bara hade rast hels tiden..Resulterede i manga kop i kafeterian. Ibland ar det bra att inte vinna..

Efter skolan stannade vi kvar och pratade lite om projektet. Det kmr bli riktigt spannande att skriva.. Vi ska starta en radgivningsfirma till foretag i sydamerika som vill exportera till europa. Vi kollade lite pa resultat..Och det blev typ 20 euro kvar som benefits haha..Men sa kom jag pa den brighta idéen att jag kan va sekreterare och nojd om jag far en traningskort och ett mal mat om dagen hahaha....Nej men vi far fixa det..Hur mycket kan man ta for sana tjanster egentligen? Radgivning alltsa?

I eftermiddag har jag flyttat..Gatt en vanda och akt taxi en.. Nu skyulle jag uppskatta att jag har en taxivanda o en promme kvar.

EMMA: Jag ringde dig idag..For att ditt hjul pa vaskan...Vaskhjulet =((( Och for att saga att jag misstanker en till bordell pa Rosellógatan!!Sherlock maste undersoka.

Ajaaaaa..Jag ska pausa nu..Maste enda vara har ikvall for att fa min deposition o lamna nycklarna..Nu maste jag plugga.. mitt lilla tomma rum..Jag anar orad forresten..I mitt nya rum finns inget element`????whottttttttttt...

Puss


Muuumsss..

Vet ni vad jag gor nu??? Jga ater pannkakor och glassss,godare kan det inte bli :)

Tanker alltid pa min farmor nar jag gor pannkakor. Men idag kunde jag inte vanta tills smoret blev gyllenbrunt for jag hade bara olja =(

Hade forberett mig pa en lang dag o packat ner mackor och apple. Trodde vi skulle sitta kvar o forbereda infor imorn..Men alla trodde att man ska fixa allt under lektionen. Sa vi gor val det da..Lika skont..

Gick ner till Corte Ingles for att kopa batterier till miniraknaren..Har lanat emmas i nan vecka nu och det ar dags for min egen att borja fungera..Efetrsom jag inte visste om det var det runda battierit eller de vanliga de var fel pa sa fick jag kopa hela kittet. Hittade aven ett litet paket till veckans fodelsedagsbarn..Och till min korv ocksa,fast hon fyller ju inte riktigt an. Men ar man igang saaaa:)

Nu ska jag ata upp.

Och sen plugga.

Puss


Vad hande med Britney?

Gick ut igar efter tio ngn gang och motte upp Aida med vanner pa en restaurang.. De satt o at stekar och pizza,sag ganska gott ut maste jag saga. Men jag hade redan atit sa jag tog bara ett glas vin. Maria kom ocksa sa jag behovde inte vara ensam om att inte bestalla mat. Snickan sjalv var jordens segaste melodifestival-pensionar men kom TILLSLUT skuttandes upp for trappan hon med.

Vid elva blev jag lite hetsig och tyckte att det var dags att ga. Men som vanligt ar man nastan forst..Vi kom halv tolv, en halvtimma efter utsatt tid.. Att jag adrig lar mig det dar. Var iallafall en trevlig kvall, traffade pa mycket roliga och nya manniskor. Musiken var val sadar..Jag tog saken i egna hander ngra ganger och drog pa Beyonce och Britney, men tva sekunder efter hade jag en hel dros missnojda latinos pa Ipoden som ville ha ngt mer exotiskt antar jag.Tacka vet jag GES och Britney som det var i fredags.

Halv fyra eller ngt sa gick alla ut pa gatan mot Mojito, en mindre klubb som ligger i narheten. Dar var dte dock fullt sa vi fick inte komma in.. Da styrde jag hemmat medan de andra gick vidare ngn gata ner. Jag sov som en prinsessa och vaknade vid ett..

Idag pluggas det for fulla muggar.. Gor en excelinlamning som ska in imorn och laser ett case infor morgondagen ocksa..

PUSS


Kocken..

Jag vet inte riktigt om jag har fatt ngt gjort idag..Men som tur ar ar det ingen tenta i veckan, utan bara plugg som jag ville forbereda och kolla igenom lite..

Har iallafall varit ute och handlat och nu har jag ngt som ser ut att bli en fin kottfarspaj i ugnen:) Paj-fasen rader ett tag till med andra ord..Mest for att jag hade kvar ett paket smor fran forra gangen.

Igar kom jag forresten pa en ny favolat..Pa dansgolvet spelades "The world is mine"..Om den nu heter sa..? Refrengen gar iaf sa.. Shiiit det ar en bra at mina vanner.. Och da ska vi inte tala om nar DJ emma drog pa GES pa forfesten, da tog svenskarna fram gitarren o vi sjooong o sjooongt!!

Ikvall ar det som sagt fodelsedagsfest igen..Man ska ha mask eller sombrero pa sig.. Men jag slangde bort min mask fran Haloween, det var sa dumt..En typisk sak..Hade jag sparat den hade den bara legat o dammat..Men nar man slanger den sa far man angra det lite istallet..Men vi har nog en annan plan pa g som innehaller gamla strumpbyxor.

Puss

Alla hjartans dag..

och jag ska INTE bli en bitter singel som hatar den har dagen och alla sota par som ser kara ut...Vi kan val prata om hur jag sag pa dagen forut istallet, sa ska ja forsoka halla kvar det.

Jag alskar den har dagen.. Vada lojligt? Och vada visa sin karlek alla dagar om aret istallet? Det ar val hur mysigt som helst med en dag som alla affarer forbereder med gulliga saker att ge bort och att kanske fa ett kort eller sa. Plus att det ar en anledning att hitta pa ngt med sin just nu obefintliga partner. Vet att vi var ute och at ngra ganger och det gjorde vi inte varje dag sa det blev ngt speciellt. Jag har enda firat fem alla hjartans dag i rad och sa kanske det ar dags att vara utan det har gangen bara.

Vet inte om det ar for att inte deppa ihop, men jag har nog borjat tro mer och mer pa odet. Blir det sahar, da ska det vara sahar av ngn anledning. Det ar bast sahar.. Och ar det inte det, sa kommer saker och ting andra sig.

Fick ett fint allahjartans-vykort av min family iallafall som jag blev sa glad over :)






Garkvallen var valdigt lyckad tyckte jag. Hemma hos Emma borjade jag med at bestalla en pizza for jag hade helt glomt bort att ata middag..Fick inte ens ont i magen av en pizza sa da maste jag vara gansja aterstalld. Festen borjade och det kom val runt tjugofem personer till Casanova 59. Vid tva drog vi oss vidare ner tll taxibilarna och akte till Lotus.. Hade aldrig varit dar forut men jag gillade det! Vi sag aven Brody Jenner (Bromance ni vet?) som ar det stiligaste mannen i Hollywood efter Jude Law. Men det var ju inte riktiga Brody, men en bra kopia maste jag saga. Fem eller halv sex var jag hemma och somnade skont.

Gick upp fot en halvtimma sedan..Nu ska jag ut och handla lite matingredienser och sedan satta igang med dagens plugg. Ikvall vantar ytterligare en fodelsedagsfest for en tjej i min klass, tema masker och sombreros, kan bli roligt!

Puss och kram

Fredag den 13e..

upptackte jag nyss att det var. Kan inte lata bli att tycka att det ar lite laskigt..Men an sa lange har jag klarat mig helskinnad genom dagen.

Lektionen idag kandes som en evighet..Var inte trakigt eller sa..Men ibland blir det sa..Kandes so jag satt dar i tio timmar typ och det konstiga var att vi gjorde saker hela tiden..Presenterade smasaker och hade oss..Da brukar dte val ga snabbare. Dessutom var varan larare sjuk..Men vi hade vikarie..

Efter skolan stotte jag pa Clara och foljde med henne hem. Kollade in deras FINA lagenhet och fick en forsenad fodelsedagspresse, nmligen rosa fina trosos eftersom att mina fina har ramlat ner fran tvattlinan :)

Promenerade hemat med min asnepackning..Hade dator, vaska och hela kittet ni vet..

Nu har jag nyss atit snall mat (order hemifran) bestaende av kokta gronsaker. Inte sa roligt men det var langesen sa smakade ganska bra det..

Ska plugga och fixa en planering infor helgen. Det ar min lilla fredagstradition.. Att jag alltid fixar en lista med det jag ska gora i helgen i plugg/tvatt-vag. Vet inte varfor jag inte skriver i min kalender..Men tycker att det ar skont att se lappen och bocka av tror jag hehe..

Ikvall ska jag pa overaskningsfest for Bea i recursos humanos kille hemma hos Emma. Det dar blev en kranglig mening..Men vi kan korta ner det till att jag ska hem till Emma.. Dar ska det bjudas pa lite brasilianskt och jag tar nog med vinet. Verkar som det blir utgang men vi far val se vad som hander. Ska iallafall bli kul!

Vi hors efter plugg och lista;)

Puss


Over the rainbow, so high..

Hej korvisar..

Sedan sist har jag fixat klart uppgiften infor imorn och last caset.

Jag har aven stekt tva agg..Det har borjar likna en matdagbok men vet att mamsen garna vill se sa att jag far i mig ngt. Men jag ar lite misstanksam mot aggen,det kanske var de som gjorde mig sjuk.. Men jag stekte dem laaange,har aldrig atit sa morka stekta agg. Fick som vanligt ont i magen efter maten men nu har jag iaf atit middag :)

Sitter o vantar lite pa vad som hander ikvall.. Kanner mej inte riktigt redo for ngt men en cola eller sa om de ar i narheten skulle sitta fint :)

Puss

Aj aj..

En skoldag med bade presentation och tenta avklarad..Vi rattade provet pa plats o allt gick bra!

Idag har min mage varit valdigt insjunken, det gar typ mer inat an utat och ser INTE okey ut. Ser varre ut an i varas nar jag var sex kilo lattare..Vill inte gora nan comeback till det dock sa oroade mig lite over detta matproblem. Jag som tycker om livets goda kan da inte ha det sahar....!!

Men efter skolan sa sa det pofff och jag kande lite hunger. Det jag var sugen pa var Whopper sa jag tog en lopning till BK pa ramblan..Hela menyn gick bra och smakade fint. Satt brevdid ett gang svenskar o det pratade om rea pa snygga tshirts (jag tanker INTE borja saga tishas eller tee´s det later ju helt vrickat) pa Zara sa jag smog efter dom. Hittade en som blir snygg till min svarta kjol i helgen for 40 kronor:)

Men sa sa det poofff igen och jag fick ont i magen o madde illa. Ner i tunnelbanan o hem igen..Men maten ligger iallafall kvar i magen o kanske ar dte som raknas..Men vore ju skoj att kunna ata utan problem.

Nan som vet ngt om matforgiftning o sant? Har man ont i magen o kan inte ata pa flera dagar efter eller? Jag trodde det handlade om en dag med allt spyande och sen var det klart liksom. Nu tror jag att jag har fatt salmonella istallet!!!

Maste vila lite nu.. Sen forbereda infor imorn..Ska goras en massa i excel som vanlgit och lasa ett case ocksa! Vill valdigt garna ut o traffa tjejerna ikvall ocksa..Var valdigt pa under dagen..Dock inte pa att ata men kan ju ta en cola.. Men nu e jag mer tveksam..Jaja vi far val se hur det artar sig.

Vilken down-blogg det har har blivit, men det far ni sta ut med tills jag kan ata hamburgare utan problem igen=)

Puss


Apalancamiento..

negativo.

Jag undrar om jag kmr spy igen.

For tillfallet kanns det inte sa.

Men PEPPAR PEPPAR.

Jga har tentapluggat och tranat redovisning nu pa kvallningen ocksa.

Och kopt toapapper..Finns det ngt varre??? Alltsa nar man bara koper toapapper??? Alla tror ju att man ska hem och sitta pa toa hela dagen. Vada pinsamt!!!

Nu ska Sara Paulsson borsta tanderna ocg ga till sangs.

PUSS

ERIK O..

En bild sager mer an 1000 ord. Min van ERIK OSKAR, en 88a i sina basta ar.

I borjan trodde jag att det var ngt fel. Sjalvupptagen, seg och extremt nojd manniska. Men sedan hittade jag hans mjuka sidor som att inte vaga ga in pa Q8 och gora arenden, tur att jag ar en mogen 87a som garna hjalper till!!!!

http://duochjagjerker.blogg.se



PS: Jag laste nyss hans blogg dar det forekommer grova fel. For det forsta sa var det han som ville ha gratis publicitet har och for det andra visar det graden pa hans stordhet. Jag vet itne hur manga ganger jag har sagt DU AR JU HELT STOOORRRD till den har manniskan.




Don´t worry, be happy..

Men hur latt ar det??? Jag vill skriva ngt fult ord..Det fulaste ordet jag o Emma har hittat pa ar en kombination av tre ord. Var for sig ar de inte sarskilt fula, men tillsammans later det ganska valdsamt.

Jag vill ata!! Kan ju tanka pa mat men nar jag val ater nat (yogurt o chips har jag testat) sa borjar jag ma illa igen o maste springa till toan.Det kmr reflexer o ackliga ljud (det har ville ni kanske inte veta...) men inget annat.

Det enda som aker ner ar cocacola, mentos och vatten. KUL..

Hoppas verkligen jag blir back to normal snart igen..Dels for att det ar onodigt att vara sjuk och for att en rolig helg vantar. Var ngt planerat bade torsdag, fredag o lordag. Men idag fick ja reda pa att morgondagens aktivitet ar installd pga tentaP. Lika bra da jag kan forsoka bli helt frisk o bara vara hemma istallet.

Imorgon kommer AIDA plus vanner till stan, hur nice ar inte det pa en skala. 10!! Dar har vi ytterligare en anledning till att jag vill vara frisk.

Annars har jag pluggat sa gott det gar idag.

Nu ska jag duscha, kanner mig inte SA frasch sa det blir skont..

+ Jag har inte spytt pa hela dagen
- Jag gor konstiga ljud fran halsen
- Jag ar hungrig men kan inte ata
- Vi har inget papper hemma och jag ar kissnodig..


PUSS

Update..

Jag mar kasst.

Men maste ju enda borja dar jag slutade sist.

Mandag kvall. Middag..Mottes upp utanfor restaurangen.. Treratters.. At mozarella, tomater och ngt brod till forratt, huvudratt blev pizza for mig..Och till efterratt valde jag panacotta. Efterat var jag dyngmatt da jag redan atit middag en gang innan haha. Vi satt o pratade hela kvallen och hans kompis som agde restaurangen med. Gick hem strax innan tolv och somnade gotttt.

Tisdag. Skoldag som vanligt..Promenerade hem.. Redo for plugg..Da kommer det..Borjar ma valdigt illa och maste spy. USCH. Det ar det varsta jag vet.. Jag har aldrig kunnat spytt utan att grata floder innan,tycker verkligen det ar otackt..Det ar ju skont att veta att det blir battre efterat, men hade jag vetat att det var 1 av 10e gangen sa hade jag nog inte varit sa nojd efter omgang ett. Sa hela eftermiddagen, kvallen och halva natten har spenderats pa toan.. Har ingen hink har heller sa gjorde ngra tappra lopningar.. 

Onsdag. Vaknade vid tolv, ingen skola med andra ord.. Mar fortfarande lite illa.. Men har inte behovt spy..PEPPAR PEPPAR... Idag pluggar jag sa gott det gar, imorn har jag namligen gruppredovisning och tenta. Kanner mig inte sa redo...Men har ju hela dagen pa mig..Och dessutom ar tentan luddig,finns inget direkt material utan bara det jag har skrivit pa lektionerna.

Undrar saklart vad dessa spyattacker kommer ifran. Jga har inte matt sa daligt pa flera ar..Eller jo, i Linkoping hade vi vintersjukan en gang. Det var inte frascht,ushush.

Var det maten jag at kvallen innan? Eller mig egengjorde pasta carbonara (med råa agg) som jag at efter skolan igar? Fast den at jag tva dagar innan ocksa..Men ska iallfall slanga bort den tredje matladan med..

Maste aven ut en svang..Kopa vatten och cocacola..

Puss

Hurry hurry..

Haha jag far nog fortfarande bo dar.

Han ringde av en annan anledning.. Han fick upprepa tre ganger for jag fattade ingenting. Det lilla jag forstod var att jag ska pa middag pa en italiensk restaurang om en timma.

Kul att jag stod utan smink o med kram pa pricken mitti stan..Var ju bara att lagga benen pa ryggen o correr hela vagen hem.

Jag har duschat pa en minut..Nu maste jag kla pa mig o dra pa sminket.

En annan sak som e lite jobbig ar att jag at innan jag gick ut pa stab..For mindre an en timma sedan alltsa. Men jag far val alltid i mig lite pasta eller en pizza.

PUSS igen

Hejda..

Nu springer jag ut..Jag missade ett viktigt samtal o har inte pengar pa mobben sa att jag kan ringa upp..Phonehouse here i come...

Det var forresten han jag ska hyra rummet av.Nu ringer han nog for att saga att han angrat sej. KUL da.!! Eller iofs lagenhetsletning ar ju lite av ett intresse maste jag medge..sa kanske ar kul..iallafall.

puss

Wooh..

jag overlevde denna dagen..Skont att ga fran skolan utan ilska och frustration (vilket jag hade forberett mig pa). Efter lektionen tog vi en tur till Dinos och kopte baguetter. Fortsatte nere i kallaren med jobb infor varan presentation vi har pa torsdag..Mycket pa torsdag, bade tenta och presentation..Langtar redan till eftermiddagen dar!

Kom hem for nan timma sedan..

Nu ska jag lasa infor imorn..Tva case som galler..Borjar bli en vana. Ett vinforetag och ett om ett japanskt godis/kak-foretag. Later ju som att det kmr passa mig som handen i handsken;)

Ska satta igang

Hors sen PUSS

24/7..

Jag hittade Apoteket pa Passeiga de Gracia som har oppet dygnet runt och tillochmed pa sondagar. Perfectoo..Pekade pa pricken och sa att jag ville ha ngt starkt sa jag fick ngt med lite anibiotika i, hoppas det hjalper nu.

Pa vagen hem kunde jag inte motsta Starbucks cookie sa jag tog en takeaway ocksa.

Det blaser ganska kallt ute..Kande det redan igar nar vi var ute pa baren..Men ska val inte klaga for har hort att ni dar hemma har det lite varre med sno och grejer.

Jag har borjat fundera lite pa sommarjobb..Snart maste man nog borja soka for tycker alltid att jag ar for sen med det. Men allt blir ju sa svart nar man inte ens kan komma pa intervju innan sommaren. Tror att det finns mer i Linkoping an i Koping..Vore ganska skont att vara dar over sommaren faktiskt..Da maste jag hitta en lagenhet dar ocksa, det maste jag iofs gora iallfall till hosten. Men det ska nog inte vara ngra storre problem, jag har ju samlat pa mig en hog kopoang under aren nu=) A andra sidan ar det ju skont att vara i Koping ocksa hos mamse o papse. Vi far val se vad det blir...

Om en timma ska jag ut pa en tur igen..

Nu ska jag kolla aftonbladet.se...

puss


Muuumsigt..

Jag har gjort pasta carbonara. Men var lite tveksam till raa aggulor..Har iallfall atit min portion nu sa vi far val se om jag far ngn hons-sjuka. Min var dessutom lite lyxigare an den pa bilden, enligt receptet skulle man ha 2 msk gradde, det lat valdigt snalt sa jag hovade i halva graddpaketet istallet. Hade ingen ost heller sa man far val kompensera lite. Det var iallfall valdigt gott! Oh just ja..Hade inte spagetti heller sa blev en macaroni carbonara...



I flera veckor har jag kannt mig sugen pa macaronilada.. Det ar lite konstigt men tanke pa att vi aldrig (inte va jag minns iallafall) har aiti det hemma..Och nar det serverades i skolan var det ju ingen favorit. Men nu sa duger det plotsligt....Ar aven sugen pa pannkakor, dillkott och laxgrytan som finns hemma..ahhhh vad gott.

I hostas hade jag en konstig idé for mig..Emma kunde ringa pa kvallen och jag svarade i telefon med andan i halsen..Va goorrru??? Jag ar ute och springer pusst pussst..Men har du inte tenta imorn?? Joooo just darfor!! Forsta vilken bra recuperación-period jag hade da hehe. Nu har jag kommit pa en ny flykt. Det ar att kolla pa lagenheter...Aven fast jag redan har en jag ska flytta till...Sa ar det kul att kolla efter ngt battre. Hmmmmm.

Back to business

Puss







Mysigt..

Motte upp Clara o Maria vid 11 for att hitta en bar..Som alltid sa ser man en massa under veckorna och tanker dit ska vi ga nan gang, men sa nar helgen kmr sa har man helt glomt bort vart de dar stallena ligger. MEN vi hittdaeiallafall ett riktigt bra stalle med goda drinkar med farsk frukt i. Har var det inte 75 % vodka och lite farg pa den..Utan som drinkar ska vara. Drack en strawberry (det andra ordet kan jag inte stava till men kolla bilden istallet) och den var god. Dit ska vi verkligen ga igen och prova pa mer av sortimentet!!

Var hemma vid ett och somnade skont.


Idag maste jag plugga. Imorn har ja min hatlektion..Angest angest..Jag vill inte ens ga!! Nu kanner jag att det har borjar bli en bitter blogg.. Men jag tycker verkligen inte att detta ar roligt for jag kan inte.

Sedan vill jag ut pa jakt efter ett oppet apotek ocksa..Jag behover ngt starkt for prickara pa hakan.Har sett ett pa Passeiga de Gracia som ar oppet 24 timmar om dygnet..Lar ju vara oppet pa sondagar da med? Kanske..

Ha en bra dag

puss

Hej ni..

En rastlos javel. Forst skrattade jag bara men sen insag jag sanningen i detta. Jag ar sjukt rastlos -Dar satt du huvudet pa spiken fru Snickars.

Under dagen har jag pluggat. Men det gar inte frammat med den dar saken som jag inte fattar, jag ar stuck och det spelar ingen roll hur manga timmar jag sitter for star det still sa gor det.

Pa kvallen har jag roat mig med att gora min egen chokladmix. Kopt kitkat ocg vit choklad. Sedan krossade jag allt och at det pa ett lyxigt silverfat hehe.

I X antal timmar har jag nu tittat pa bloggar..Hoppats pa att ngn ska uppdatera.. Men forstatt att folk gor roligare saker sahar pa lordagen. Men ngra undantag finns, de som ar forkylda till exempel, mycket updates da.

Sa nu..Blev jag..Sugen..Pa att gora ngt.. Maria och Clara ska ut och kolla in ngn bar.. Jag ska ocksa ut och kolla in den.:)For har blir inga barn gjorda (nejnje, jag ska ite gora barn i baren heller oroa er inte....)

Puss hasta manana!


Helg..

Jag holl mig undan en update igar da det bara hade blivit ett bittert inlagg. Dagen igar kan sammanfattas som den samsta dagen pa lange - jag forstod INGENTING i skolan och var arg pa en annan sak ocksa. Det varsta jag vet ar nar jag inte forstar,det ar sa himla frustrerande sa jag vet inte vad...Da blir jag bara sur och vill inte ha hjalp av ngn och inte ens prata med ngn. Efter skolan fick jag som tur var med min kompanjera Emma till donken. I vanlig ordning styrde vi dit med anledning av mig rabattkupong 2 bigmac for en. Men VARJE gang nar vi ser menyn blir vi sugna pa ngt annat hehe..CBO meny ar mycket godare! Men kupongen ar giltlig tom. 2010 sa ingen bradska.

Gick hem, tanken var ju att jag skulle ga igenom det jag inte fattade i skolan. Istallet kande jag mig bara DOWN DOWN och gick och la mig. Tur att jag inte somnade, ngra timmar efter tog jag tjuren vid hornen och kollade igenom lite.. Kanske ngt battre an innan men fortstar fortfarande langt ifran allt.

Runt atta begav jag mig till Emma. Vi gjorde kottfarspiroger som smakade bra.. Dock glomde vi helt bort efterratt sa sprang desperat ut till Lidl men de stangde mitt framfor nasan pa mig. Tur att det fanns glass i frysen iallfall sa att vi overlevde kvallen.

Vid tolv gick jag hem..Pa vagen hem skulle jag forbi en klasskompis fest, for han bor ganska nara mig. Val inne blev jag direkt serverad i Yardan (ett stort olglas..Var namligen sa att ett sant forsvann fran restaurangen pa min fodelsedag, de ringde mig och ville att jag skulle betala,var alltsa en i sallskapet som inte kunde halla fingrarna borta fran denna hehe. Men jag betalade aldrig..) fylld med ngn konstig blandning, det var ngt men honung i, men det smakade bara sott.

Runt ett bestamde jag mig for att ga hem och lagga mig. Kollar telefonen och ser missade samtal fran Ems. Ringer upp o kollar laget och det bestams att vi ska ga till en pub med killen som hon bor med o hans van. Akte taxin laaaangt fran vara vanliga kvarter och det var en ratt mysig bar tyckte jag.


Nar stallet stangde tog vi taxin vidare till Ramblan, ngra ville ha ol men jag suktade mest efter vatten. Vi landade hemma hos Emma dar jag traffade den otrevligaste manniskan pa lange. En helt random manniska som tyckte att jag var pryd. PRYD?! Vem ar han och snacka som aldrig ens har pratat med mig liksom. Slutade iallafall med att han fick foklara sin attack och bortforklaringarna var manga, valdigt pinsam manniska tycker jag.


Maste beratta varldens sjukaste grej ocksa. Emma bor over en BASTU. Under kvallen fick vi reda pa att det inte ar ngn bastu... Jag trodde inte riktigt pa det... Sa jag o Emmas lagenhetskompis undersokte saken.. Oppnade dorren och mottes av en stor, mork man, han tog i hand och vantade pa att vi skulle saga ngt. Vi sager ngt om sauna.. Och jag pekar sedan pa skylten dar det star Gaysauna och borjar fnissa lite som ojoj har kan vi ju inte ga in heller!! Mannen avbryter mig och sager nejnej..Det ar inga problem.. Sa vi fortsatte..Horde om vi kunde ga in och BASTA.. Da fick han forklara lite..Det ar ingen bastu, det ar tjejer...Men han valkomnade glatt oss bada. Da DOG jag av skratt och vi sa adios valdigt snabbt. Det ar ju helt sjukt, ar sant lagligt har eller? Kanns verkligen som man ar oa andra sidan jorden ibland!!

Jag var uppe redan klockan tolv..Inte varit sa effektiv dock..Men nu ni..Nu ska jag borja bocka av min lista over Att-gora-saker. Plugg nu..

Puss


How come..

Hur en manniska kan vara sa OTREVLIG ar helt obegripligt. Samtidigt som jag vill anlita ngn for att sla dig, kanner att jag aldrig mer vill se dig, tycker att du ar extremt omogen, svarar ngt kyligt tillbaka..Sa kan jag inte hymmla med att jag faktiskt blir valdigt ledsen varje gang.
--------------

Men annars sa.. Jag har last klart..Gjort det jag trodde att jag skulle gora. Sa dimper det ner ett mail i inboxen..En klassis har fragat lararen vad vi egentligen ska gora till imorgon for det har varit lite oklart. Det var iallafall inte det som jag har gjort. Har har man gjort cashflow pa historian men det skulle visst vara for framtiden? Jag tanker iallfall inte gora om, far skylla pa att jag inte sag mailet..



Grattis Barbie pa 50ars-dagen -du ser inte en dag aldre ut...

Puss

If I told you once..

Hej alla glada..

Gick som sagt tillbaka till skolan vid fyrasnaret. Hittade Emma med grupp och satt mig ner o vantade dar en svang..Min grupp kom tillslut och vi korde igang.. Vi har namligen ett case till nasta vecka som vi ska presentera.. Alla grupper har redan gjort det men vi har sista lektionen. Da forvantas det ju lite mer an vad det gjorde under den forsta,sa det var bra att komma igang. I nasta vecka har vi ocksa terminens forsta tenta,men ska val vara glad att det bara ar en just nu. Innan jul var det ju ett sjukt padrag pa de dar tentorna..

Vid sex prommade jag hem igen. Gjorde pasta med kottfarssas och en matlada blev det ocksa.

Nu maste jag lasa..Har gjort ett av casen till imorn men har ett kvar. Handlar om Cemex,ett cementforetag..

Gillar egentligen inte att plugga pa kvallen. Men har man grupparbete sa finns det ju ingen tid tidigare under dagen.. Men har andrat mig lite maste jag saga. I Linkoping skulle jag aldrig kunna plugga efter sju. Men har ar ju klockan lite annorlunda, man gor ju allt sa sent -sa da kan jag ju plugga sent ocksa kanner jag. Eller sent och sent..Men till nio iallafall.

Imorgon ar det redan fredag, nu kmr jag borja tjata om hur fort veckorna gar igen! For forsta gangen pa ett tag sa ser jag fram emot en luuuugn helg utan la discoteca. Jag ar mer sugen pa god mat maste jag saga (22aringen borjar arta sig haha). Nej, men jag kanner bara att det har blivcit mycket utgang..Nar fredagen har kommit sa har man bara gatt ut..Och bla bla.. Har liksom inte gatt och langtat egentligen..Men det har ju varit roligt enda..Undrar om ni forstar vad jag menar=)

Vi hors imorn igen,
nu blir det case.

Puss

Lunchpaus..

Ar bara hemma o ater..Ska tillbaka klockan fyra for att jobba med gruppen..

Har handlat ocksa..Nu har jag tio yogurtar i kylen hahah..Jag alskar naturell yogurt...mmmmm. Det som fattas ar dock start. Nu blev jag sugen pa det..Men finns ingen bra motsvarighet till det har sa far kora med special K.

Ville bara saga HEJ

Puss hors ikvall

Sov gott..

Skulle lagga mig for ett bra tag sedan. Men fastnade i ett projekt..Leta upp mina leggings..De forsvann innan Collbató..Hittade dem inte nar jag skulle packa vaskan. Men dagen innan hade jag pa mig dessa leggings. Rotat igenom HELA garderoben utan resultat. Skumt va? Kanske ramlat ner fran tvattlinan,men jag har ju inte ens tvattat dom.

Undrar om jag ar allergisk mot yogurt? Forsoker tanka ut kallan till prickarna pa hakan. De ser inte roliga ut.. Ar det ngt jag ater mycket av sa ar dte just yogurt..Men det har jag ju gjort innan pricktiden ocksa. Kan inte komma pa ngt annat jag ater nu..Sa ar det alltid. Jakla prick forsvinn!!

Nu ska jag dyka ner i sangen.

Puss

Forsakring..

de 700 kronorna som hoppade in pa mitt konto har om dagen var pengarna jag fatt fran Folksam for stulen mobil och kamera. EHHH? Knappt sa man kan kopa en nokia 3310 for det. Sjukt daligt och jag hatar sjalvrisk. Men mitt i allt det daliga sa fick jag idag ut pengar fran en fond som har varit last,sa mamma tyckte att jag skulle anvanda de pengarna till mobil o kamera..

Men onodigt att kopa en ny mobil for den kmr sakert bli stulen igen har,battre jag vantar tills jag kmr tillbaks till lugna Linkoping. Den jag har nu ar daremot inget hett stoldgods sa den kan jag tillochmed vifta med pa gatan utan att kanna blickar fran skummisar.. Och en kamera kanske jag inte ens behover..Jag ar ju med pa andras kameror o deras bilder,ar val det som ar huvudsaken=) Ett annat plus ar att min partyvaska inte ar lika tung nu..

Men sjukt trakigt for kameran var faktiskt NY. Jag hade inte ens tagit bort platsen pa skarmen..Den var rosa och fin sa lite sorg har jag nog.

Hmm a andra sidan kanske det ar vart att kopa mobil..Jag skamms nar jag tar upp lilla juppyn i allmanhet hehehe..Ska fundera lite o kolla vad som finns.

Jag ska nog starta ett mer formanligt forsakringsbolag nan gang i framtiden. For sahar kan det ju inte fa ga till heller.

Case nu da..

Puss

Rise up..

Idag ar det inte lika morkt kan jag saga er.

Det enda negativa var att jag borjade dagen med en liten forsovning..Snoozade lange..Tillslut stanger jag av vackarklockan helt, for den borjade ringa var trettionde sekund. Inget smart drag..Trott som jag var sa slumrade jag vidare..Vaknade,kollade klockan som var halv nio. Panik panik..Men jag hann fixa allt pa en halvtimma sa jag hann bra iallfafall!

Idag har jag ganska mycket att gora..Tre case ska lasas..Tva ska losas..Lika bra jag borjar NU sa hors vi SEN.

Puss


Samsta dagen..

pa lange.

I vanliga fall brukar jag nog vara en ganska munter manniska.Men idag var min samsta dag nansin i skolan..Jag var bara helt ledsen och arg hela dagen. Pa vad vet jag egentligen inte riktigt. Jag ville iallfall inte prata med nan..Sa ingenting till ngn pa hela lektionen forutom nar jag var tvungen nar vi presenterade. Kandes bara som att jag var tva sekunder fran att borja grata hela tiden. Om ngn hade klappat mig pa huvudet och sagt att jag ser lite nere ut hade jag utan tvekam borjat storgrata. Fick tanka pa mineralvatten for att halla tararna inne (mineralvatten tanker jag alltid pa i konstiga situationer..Det funkar bra om man mar illa eller ar stressad..) Efter skolan rushade jag bara forbi alla o gick hem, stannade inte pa terassen och pratade som vanligt o sa inte ens hejda.

Men utan daliga dagar finns det val inte bra dagar heller. Kanner mig sallan ledsen och darfor tyckte jag att den har dagen var valdigt olustig. Hur som helst kandes allt battre nar jag kom hem och satt mig ner o filosoferade lite..Och at min matlada saklart.

Gick till affaren for att handla pajingredienser..Blev valdigt sugen sa ikvall har jag atit paj. Hade stora problem med att fa pa ugnen..Har aldrig anvant den..GASugn, krangligt sager jag..

Denna daliga dag forstorde min annars sa hoga effektivitet.. Sa jag fick helt enkelt satta igang senare an jag brukar. Har iallafall gjort ett case i excell och skulle nyss ga pa utrakningarna till imorn. Vad hander da...? Jo, min miniraknare slutar fungera. Lagligt... Jag hoppasatt det bara ar batterierna for da kan jag ju byta imorn. Annars kan det bli lite jobbigt, for har ingen lust att slanga ut en femhundring pa en san trakig sak.

Sa nu kan jag alltsa inte rakna som planerat heller. Tur att det finns annat att sysselsatta sig med har pa internet..Ska lasa lite tidningar o bloggar tankte jag. Sedan blir det en dusch och min sang.

Jag vill andra en sak..Det dar med att man alltid sover sa skont pa morgonen..ALDRIG samma sak pa kvallen..Jag njuter inte alls av at ga o lagga mig..Antingen somnar jag pa en gang eller sa ligger jag o vantar..Men pa morgonen ar det ju helt sjukt..Det ar verkligen varmt och mysigt och jag (o alla andra) skulle sakert kunna ge lite pengar for att fa ligga kvar.. Och sa pa helgen..Nar man far ligga kvar..Sa uppskattar jag inte dte, och det ar inte liak skont heller. VARFOR? Jag ska stalla klockan pa atta i helegn o lura mig sjalv. Se om jag verkligen vill ligga kvar eller inte.

Hoppas pa en battre dag imorgon..


Puss


Hur ar det mojligt..

att jag redan har en utvaxt...? Jag slingade ju i slutet av noivember..Blev inte tillrackligt sa gjorde det igen nar jag kom till Koping runt jul. Och nuy har jag en tydlig tvacentimetersutvaxt hagrade pa skallen... Forsokt lagga benan pa massa olika satt men inget hjalper. Den ar har for att stanna..

Nasta gang kanske jag ska kora en helblondering? Tror inte det skulle bli en sa jattetstor skillnad faktiskt..Jag har ju massor av slingor sa det ser ju nastan fargat ut.

Hur som helst ska jag INTE slinga mig denna manad. For man kan inte fa en utvaxt pa en manad?

Viktiga tankar va..

FKF..

ar det nya inneordet. Det betyder FRED, KARLEK OCH FORSTAELSE=) Sa det kan ni saga innan ni borjar prata med ngn sa att personen inte tror att ni ska attackera. Man kmr fram i ett fredligt syfte. Bra va!!

Vi har varit pa Sants och fikat med Emilie. Jag hade fikat tva anger idag och kande redan mattnaden innan fika nr tre..Men nar det fanns tarta de santiago (sanna vi tavlade om vem som kunde ata flest...) sa kunde jag inte halla mig borta. Visade sig dock att det ar mandel pa dessa..Har jag inte vetat forut, sa ar nog inte sa alergisk langre, hoppas jag.
Det var skoj att se emilie, hon var sig lik fast lite blondare som jag alltid tycker nar jag ser henne hehe.

Kom hem for nan timma sedan. Har skrivit  klart min presentation..Var inte sa mkt at gora da jag hade allt som jag ska saga i arbetet..Men har gjort ett litet manus..Imorn ska det in och redovisas..

Jajaa..Ska ta en dusch for att fa bort mitt ruffsiga har..Ser inte riktigt klok ut..Men det tackar jag dust it for. Det ar enda grymt volymgivande..Men inte tva dagar efter, mer tuggummieffekt.

Puss

Matt, sa matt..

OJoj.

Efter lektionen skrev jag klart en sak som jag ocksa skrev ut. Sedan at jag maaaat i restaurangen med ubald. Jag tog hamburgertallrik och till efterratt blev det glass. Smakade bra..Men usch vad matt jag ar nu..

Sitter bara o vantar pa tjejerna som krm forbi skolan snart.Vi ska ta tunnelbanan till Sants dar vi ska traffa EMILIE!!!Woooh. Ska bli sa skoj o se min lilla baby:)Men bara en stund for hon aker namligen vidare till Singapore.

Sedan maste jag val hem och lasa infor imorn I guess..

Puss


Jag sager bara..

http://snickan.blog.com/


Och som hon sjalv uttryckte det ; All publicitet ar bra publicitet!


Hahahahaha hehehhehe hohohohoho

Transalation:

Jajajajajajaja jejejjejejeje jojojojojojojo


Godnatt mina fans

Puss

Vanta och vanta..

Jag har hallt mig hemma hela dagen. Vantat och vantat pa att jag kanske skulle fa borja packa vaskorna.

Men tjejen ville nog inte ha rummet for jag har inte hort ngt av Beatrice heller. For NU kan hon valk inte inga? Jag kan ju inte borja flytta nu..? Iofs flyttade jag tio pa kvallen sist ujuj men det var inget att rekommendera. Hoppas nastan att hon inte hittar ngn att hyra ut till innan den 19e. For da vet jag ju nar jag flyttar..Nu kan det ju bli nar som helst om hon plotsligt hittar nan.

Var saaa hungrig men jag holl mig ifran snabbmatskedjorna idag. Igar sa jag namligen till Clara att jag gor mina Mcdonaldsbesok i snitt en gang i veckan. Och jag har redan atit en meny den har veckan. Istallet for jag till Opencore och kopte agg och skinka. Stekte nan liten blandning och det var helt ok.. Fick saklart med mina godaste kakor ocksa sa nu sitter jag har o har det braaa...

Nu har jag bara ett case att lasa infor imorn..

Hade bra puss


You say it best..

Gardagen var okey..Men vi blev ganska tidiga hem i taxin enda. Skont med tanke pa att jag skulle upp och skriva ett arbete idag. Kom upp runt elva och var val igang vid tolv. Det ar sa gott som klart.. Ska bara lagga till lite och skirva ut imorn i skolan!

Idag kom en tjej och kollade pa mitt rum. Hon gillade det..Men hon gillade inte att hon inte far ha besokare (honhade namligen en kille...). Men hon skulle ringa inom tva timmar och saga om hon vill ha det eller inte. Sa vi far val se..Vill hon ha det sa kmr hon flytta in imorn, det innebar att jag maste flytta ikvall. Har inte pratat med killen ja ska hyra av,men han har ju sagt att jag kan komma nar jag vill. Vore skont att flytta idag men samtidigt ar jag sa bekvam och orkar inte borja packa vaskor..Vi far val se hur det blir!

Jag har inte varit utanfor dorren idag.. Maste ga till en liten pakistanshop och kopa vatten och kanske ngt annat.

En sak till.. Jag vill ha The Hills sasong ett pa dvd. Det vore ngt!! Jag tycker inte om att kolla pa internet.. Eller egentligen vil jag ha hela The hillsboxen..Men finns den???

Puss