Ny kamera..

Igår irrades det runt i Västerås under hela eftermiddagen. Elgiganten, Mediamarkt, Onoff..Och om igen. Efter ngra turer hamnade vi slutligen på Elgiganten där jag bestämde mig för denna fina=)


Packas för fullt här hemma..I natt åker vi,hoppas på sol:)

Kram ha en bra vecka

Sommarlov..

Jag trivs!!!

Hittills har jag slöat mest. Sovit till tio på morgonen och haft det bra.

I tisdags och igår var jag på utbildning i Stockholm för Telenor. Var skoj, vi åt världens största hamburgare, kollade Sverige-matchen och blev lite utbildade också:)

På lördag natt åker vi till Italien, Florens och Toscana..Ska prova viner och sola lite hade jag tänkt. Blir kuuul,men trist att Vladimir inte kunde åka med för han ska jobba.

Har bokat resa till Spanien också med emmsi, vi åker den 23e,rätt sent men vi får ligga i i bostadsletandet!!

Hade braaaaa

Sommarlov!

Tog tåget till Linkan och var framme runt åtta igår. Jag och Vladimir käkade våran favvo -MAX. Var supergott..Köpte lite frukost och tentamatsäck. Åkte till vandrarhemmet och somnade på stört. vaknade runt sex imorse helt klarvaken. Kan aldrig sova när det vankas tenta..Tror bara jag vilade hela natten?Hm.Halvsover liksom. Tänkte på AA-DD-kurvor och obligationers avkastning.

Gick upp vid halv sju, fixade lite och gick sen över gräsmattan till skolan haha. Åtta till ett tentor är sjukt långa, därför laddar jag alltid med en sjuk matsäck (men Aida va nog värst denna gång med sina kakor hehe) som jag aldrig ens rör. Är så koncentrerad,men endå är det skönt att se godiset och drickan stå där. Om inte annat så är det ju gott att äta det efteråt=)

Vid tolv fick det vara nog,kände att jag ville komma iväg hemmåt. Vladimir hade också skrivit klart så vi packade in oss i en stekhet bil mot Köping. Två timmar senare var vi framme lagom till min lillebrors studentmottagning. Slängde mej in i duschen,hettan hade gjort sitt, men sen var jag redo igen. Gäster, mat och tårtor. Mums..

Stort grattis till min Eric!! Minns det som igår när vi satt på de röda stolarna,åt russin och tittade på tecknat:)..

Nu är jag dötrött. Kanske Västerås ikväll? Var sugen, men nu känner jag bara för att sova och glo på tv.. Jaja,vi får se.

Det är helt sjukt hur mkt jag har längtat efter torsdagen den 5e efter klockan ett. Var bra trött på plugget och internationella ekonomiboken här i slutet.. Nu ska jag vila.. Om tio dagar blir det Italien med släkten och sedan börjar jag jobba.

I feel good.

Puss.


Farmor!

Snart kommer farmor. Hon är alltid så söt. Denna gång ska hon hjälpa till med mat och annat inför Erics student. Så hon ska bo hos oss i två nätter och baka, göra mat och mysa med oss=).Har önskat marängtårta som hon gjorde på min student, den är oslagbar!

Det tråkiga är jag att åker tillbaks till Linkis imorn redan. Men kmr ju tillbaka till Erics mottagning iallafall. Får missa balkongen,men fikat och maten är ju bäst sååå.:)

Idag har jag pluggat i hettan. Vill att det ska ösregna när jag pluggar..Missar ju massa soltimmar genom att sitrta inne och glo!

Ska kolla tågbiljetter nu..

hajde hajde

OH my..

I torsdags hets-städades det på vallavägen. I fredags likaså.. Blev så himla rent och vi gjorde ett riktigt bra jobb. Frågade oss själva många gånger varför man inte gör det oftare...Städar noga alltså. Jag är expert på att sopa lite på ytan och dammsuga mattan. Vladimir gör hellre ingenting,utan vill ta ALLT efter typ tre veckor. Jaja. Vi hittade iallafall ställen vi aldrig städat förut..Det fanns damm....

Pappa kom och hämtade oss och flyttlasset på fredagskvällen. Väl hemma var både tivolit och oltältsparty igång. Vi bor verkligen mitt emellan dessa två saker. Nej, man kan inte sova....

Spenderade hela lördagen på stan. Kollade på studenternas Årace och marknaden. Åt en bra kebabtrallrik och njöt i solskenet till småstjärnorna på torget. Var en väldigt skön dag... På eftermiddagen blev det fika på Mcdonalds och sen hem för att fixa inför kvällen.

Träffades hos Stina alla pinglorna. Var superkul att ses igen :) Vin och ölspelet med en UNOkortlek=) Drog oss mot stan för öltältet och tivolit lite senare. Var helt ok förutom att jag tappade bort alla hela tiden, och det var omöjligt att hitta ngn där inne på området. Jag hade biljett 1800...Lär ju ha varit en del folk ja..

Var nöjd när jag tillslut somnade i sängen. Inte lika nöjd när klockan ringde kvart i sex imorse. Upp, dusch, ringa och väcka Vladimir...Vi skulle tillbaka till Linköping för att visitrera lägenheten. Tråkig, lång och varm bilfärd..Fick iallafall donken frukost och shit vad gott det var, Mcmuffin och toast=)  Vladimir stannar kvar hos en kompis i veckan för han har en del skola och annat att göra. Jag tog tåget hem i eftermiddags.

Pluggångesten är stor. Torsdag till söndag har bara försvunnit i flytt och åkande. Och Köpingsfesten såklart. Men vad gör man inte.. I veckan ska jag köra på hårt.. Vill bara ha sommarlov..

Ha dte så bra..Nu ska jag ut på uteplatsen och äta mamsens blåbärspaj=)