The haircut..

Har ju helt glömt bort o meddela om mitt frisörbesök. Resulterade inte i en förändring som gav upphov till tårar o misär denna gång iallafall. Jag slingade utväxten o klippte bort det slitna som tydligen var hela 10 cm. Tycker att det blev bra men känner mig lite naken, exposed...ja, rädd när håret tar slut så fort när jag borstar. Haha....

Hur vet man om tågen går som dom ska? Jag måste ju hem på tisdag, för på onsdag blir det Sälen!! Hoppas snön håller sej borta o SJ kan köra en Köpingstur med mig annars får nog papsen hämta hem mig.

Nu är det Inside man på tv, den är bra men har redan sett den upptäckte jag.

Byeee!!!






Exotic..

Gjorde en exotitsk wok me räkor!! Jättefin men jag är ju noll hungrig efter all klddis o ovispad grädde..Ovispad grädde!!!GUD va lat jag är,skämmes på mig.

Mörkt o det lockar inte o gå utanför dörrn.. Så nu ska jag bädda ner mej i soffan:)

Playa Hawaiiii..

Låg och kollade på mello, trött, käkade kladdkaka, var blå från natten innan. Klockan halv tio ändras dock planen drastiskt.. Blev Hawaie på NH o vi dansade loss i blomsterkläder=)

Sov länge idag, cyklade till Maxi o tillbaks. Trött blev jag. Har iallafall lärt mig att inte handla med mig sex påsar när jag cyklar.

Nu när jag har mat o tomma matlådor så ska jag väl laga nån mat. Jag tänker wok, paj eller chili con carne...Hmmmhmmmmm.

Ska ha söndagsmys. Kanske kolla på Bröllopsfotografen på linas nya STORtv ;)om jag inte somnar i soffan.

Imorgon börjar en ny vecka o ny kurs, koncernredovisning, ser fram emot den. Känns som den kan avgöra om jag gillar redovisning eller inte.











I love make up..

Hittade ingenting på stan. Eller jo, ett par heeeta stövletter men eftersom jag köpte skor för nån dag sen så insåg även jag att det vore ett onödigt köp.

En bra sida om man vill köpa smink/hudvårdsprodukter/hårsaker lite billigare än i butik är www.donnabeauty.se. Eftersom det inte blev nån kap på stan så beställde jag nyss...


Lancome juicy tubes No 19 Lyche. Den gillar jag,lite somrig men det är väl dags ?!





Jane Iredale 24-karat gold dust champagne. Inte testat förut men den ser fin ut.



Plus en liten nagelfil i glas.



Ryskor..

Kött,potatisgratäng, riktig cola o ingen himla sallad!!! De manliga kvinnorna mådde mycket bra. Vi gjorde en makeover med hjälp av våra kap från Myrorna. Väl på plats så inser vi att ingen annan är utklädd, vi fick vända hem o byta. Herree min vad vi cyklade inatt hurrni..

Vi hade kul o det var halt på golvet. Vet inte riktigt hur det slutade men tror att jag trodde lite för mycket...

Ska äta o sen möta upp Sara för en stanlördag:)

O och S/Bt och St

Var femte vecka..

fullständig freeeedom. Det är efter-tentan-känslan!

Dock var den svår och jag känner mycket mer osäkerhet nu än vad jag gjort på några år efter en tenat.. Hur som helst så är det skönt att inte kunna göra nåt mer just nu iallafall.

Dettas ska givetvis firas. Mullvaden ska bli ett minne blott för jag ska till frisören o blonda till mej o klippa:) Som vanligt är jag sugen på förändring, jag tröttnar på allt alldeles för snabbt. Men när det gäller håret så har jag lärt mig att jag gör bäst i att hålla mig undan page-frisyrer kombinerat med pannlugg o mörka färger.

Hadeeee bra!!

Mullvaden..

Jag är gråhårig, har trötta märken runt ögonen, en prick på kinden och blek är jag också.

Ser ut som en trött mullvad just utskriven från psyket!!

Nästan så att jag bara kan stå o begrunda denna uppenbarelse framför spegeln så får jag mej iallafall ett gott skratt hehe..

Jajaaaa nu ska jag lägga mej i soffan, de e jag värd trots en mullvadlook. Det är ju Efterlyst ikväll, tur jag fixat min lampa så slipper jag bli mörkrädd:)

Hahaha jag har en helt annan bild av hur en mullis ser ut. Men nu googlade jag o då kom denna råttliknande sak fram, vaaavava?





Sunshine..

Solen skiner o det är en såååå fin vinterdag!!

Älskar solen, jag blir så lycklig. Konstigt hur vädret kan ha en sån påverkan på en egentligen.

Hoppade över föreläsningen idag. Hur klokt det var kan diskuteras men jag fick mer tid till annat plugg nu så inte har jag slöat till det heller plus att jag slipper stressa ner till jobbet.

Nu ska jag hoppa runt till bra musik, byta om, sminka mej o sen åka o jobba.:)


Nu kör vi..

Vår grupp behövde inte redovisa. Fler som hade skrivit om Fair value så vi slapp undan. På nåt sätt vill man ändå redovisa när man förberett sig för det. Jaja lite skönt var det ju att bara kolla på också!

Laddat upp med allt som jag tycker är gott o ska nu gå all in med plugget.

pussss


Out..

Hej!

Nu ska vi ha redovisningar av grupparbeten i en iskall sal som heter ACAS, helt sjukt, kan inte finnas ett element!

Efter det ska jag plugga på allt material. Det är hur mycket som helst, tror aldrig jag haft så mycket att läsa i faktiskt. Bok, artiklar, ppt-material, regelverk o gamla tentor såklart..Ska ladda upp me nåt gott så kommer det nog gå bra:)

Allitd kännt mej ganska icke-analyserande. Mina kompisar har alltid funderat o analyserat mer än mig o jag har inte riktigt fattat det där.. Men nu funderar jag lika mycket, om inte värre hahah..Tror jag var man förut.



Dalkulla?!

Var på Claes Ohlsson idag o handlade glödlampa o sånt.  Skulle fråga om hjälp och går fram till disken och visar min trasiga glödis o berättar att jag behöver en ny, likadan.

Han svarade inget men plötsligt säger han:

Ojoojojoj nu lyssnade jag ingenting alls på vad du sa!! Jag lyssnade bara på din dialekt! En ÄKTA DALKULLA!! Johaaan, lyssna, hon pratar dubbelt så mycket dalmål som mej! Va sa du?

Kanske låter jag lite dalisk men inte så att jag pratar mer så än en person från Ludvika. Nääääää (med gnällig klang)

Jag postar ett vykort


Varför..?

Idag berättade läraren, med en nöjd klang, att 6 av 38 personer klarade tentan förra året.

Varför ska han säga det för? Och varför med en nöjd ton???


Min lilla mobil..

Min mobil var försvunnen idag. Den låg i sophuset i 3 timmar. Tur att sopbilen inte hann hit:)

Kom nyligen från jobbet, ska läsa föreläsningsanteckningar från idag.

Vet inte riktigt vad som händer med mig. Måste vara rejält tankspridd, först en hårolycka o sedan mobben..Jag säger då det....!!

KRAM

Måndag igen..

Ska på föreläsning nu, en 2timmars föreläsning, kmr kännas som en riktigt fröjd efter alla dessa 10-15. Efteråt ska jag hem, äta mat snabbt, byta om snabbt o cykla till jobbet.

I veckan kan ni vänta er många blogginlägg. Jag blir som värst när jag har massor att göra o nu e det ju tentaplugg och jag har verkligen mycket att lära mej.

Kolla Justin Bobby. På den övre bilden är han ju Justin Bobby, men vad hände på den nedre?? Är det ens han? Besviken. Måste nog kolla på The hills för att ta reda på vad som hänt där.


En liten hårbit till spillo..

Nyss hände nåt dåligt. Jag  tände ett ljus o precis när jag ska gå därifrån så kastar jag ner håret i ljuset, i elden alltså. Sviitchh sa det o så hade jag två decimeter kortare, men bara en liten slinga. Fult!!

Idag har jag pluggat på en massa regelverk. Var så fint väder så jag tog en prommis (ingen mer buss för teleräkningen visar på dyra siffror) till stan o Lina också. Kallt var det men ja klämde i ett par strumbyxor under jeansen, kände mej som en korv men jag behövde ju inte frysa:)

Nu är det Blåsningen o Köping..!


Kom, kom, kom..

Monte Carlo har goda men alltför mättande pizzor . Vi åååt och kollade på Melodifestivalen..Var lite chockade över alla vulgära scenkläder så när Timoteij kom ut på scen i sina dockkläder va vi nöjda. Bra var dom! Kom kom kom..Jag sjunger än..

Gick tillbaka in till mej o sov redan kl elva tror jag, skönt men jag drömmer de konstigaste drömmarna nu för tiden. Kan inte finnas nån förklaring till så osammanhängande o konstiga saker hahaha..

Idag är det söndag och jag ska plugga som aldrig förr!

Un beso

Tjejerna i Timotej Foto: Karolina Jonason/SVT

PIZZAlove..

Nämen jomen!!

Helt vimmelkantig. Tog en prommis med Sara runt coop en sväng. Höll på o yras bort o bli snövallsbegravd. VA Ä DE HÄR???

Nu sitter jag här med Idomin på läpparna för att min lipsyl är borta. Hade varit nåt om mitt röda läppglans hade haft samma effekt, då skulle jag nog alltid ha det! Det är typ lite organeaktigt..men jag älskar det..smakar gott!

Ska in till Sara o käka pizza:) Leveransen kommer om tjugo så nu måste jag nog göra mej acceptabel, typ ta bort vitläppen kanske. För det blir lööördagsmyyys...


Orkaaar inteee..

Neee nu är jag trött på o kolla in i datorn. Ppt iallafall klar.. Inte det andra. Men man vill ju inte ha fyrkantiga ögon heller!! Tror jag går ut o rullar i snön istället.


Risotto är ju alltid risotto..

Skönt med helg!!  I torsdags cyklade jag i snöstorm mot en mysig förfest o gick på Plattis, var en skön kväll! Igår jobbade jag på eftermiddagen och hade jag en lugn kväll med mitt favoprogram Solsidan o en massa goda grejer.

Hittade mitt gamla leg i lådan. Kommer ihåg när jag skulle hämta ut det på Posten o hur nöjd jag var. Det har lite sjuka historier bakom sig det här legget. Jag hade svårt o komma in på mitt eget leg nämligen men Johanna kom in lätt som en plätt med MITT LEG.

En dag när vi båda faktiskt var 18 så åkte vi till Eskilstuna o skulle gå på nåt ställe. Jojjsy kommer då på i bilen att hon glömt legget hemma, å då hade vi åkt nån mil redan. Då kom vi på den briljanta idén att vi kunde gå in på samma leg.. Jag minns inte ritkigt hur det gick till..om en gick in först o sen kastade ut legget till den andra? Eller om jag hade körkortet då så det kom två Sara Paulssons på rad..Hahaha det va tider o harrys var the place to be:)

[image-upload-100-774669.jpg]

Man väcker en ångest när man släcker en annan..

Detta är en hyllning till Melissa Horn.

Inte sån musik som jag brukar lyssna på. Men kanske är det så att även jag behöver ngt annat än Sean Paul, Beyonce och houselåtar.

Såld på underbara texter som beskriver o sätter ord på känslor på ett sätt som jag själv aldrig hade kunnat göra.

Vilken tjej!

Nu ska jag till skolan på seminarium o vi ska presentera det vi kan om resultat per aktie.


Men jahaa..

Skola till sen eftermiddag.

Jag är inte på bra humör. Vad är det med mej??? Jag vill sväva på moln  o bara va nöjd o glad.

Tog bussen ner till Espresso house o Lina på en gång. Nää inte fräcka fröken, vi ville ha juice idag hälsosamma som vi är. Kom på lite gladare tankar o vi tror att vi båda e i en 23årskris som inte är nååådig alltså. Dels det o dels denna onsdag som kommer, vill ta bort den ur kalendern..Det förstör hela min vecka att bara veta att det ska bli onsdag. Inte nå roligt neeeeeeeeejj inte alls kul.

Tack o hej på dej

En seriooo..

Kan bara skratta åt den här dagen.Fattar inte riktigt, men den bara försvann utan att det blev nån seminarieuppgift gjord.

Jag la mig för att vila nån halvtimma men somnade till lite längre än så..

Uhhh jag är SÅ TRÖTTT. Samtidgt vill jag ha Riesen framför tvn men det finns ingen chans att jag orkar gå o handla det. Mycket jobbig sits..

Kram

Happy valentine..

Det var SÅ KUL igår,verkligen så kul att jag kände mej nedstämd när klockan blev tre. Ville verikligen inte gå hem o det spekulerades i om det fanns nån liten pub nånstans som hade öppet, men nä. Först födelsedagsfest för Camilla där det bjöds på mycket gott. Sen NH där jag trivdes på dansgolv, till coverbandet o i jägerbaren såklart=) Men varför måste de stänga tre???

Vi käkade lite BK och åkte hem i kylan. Usch!! Börjar bli såå trött på vinter o cykelproblem nu, ja kommer ju ingenstans hur mycket jag än trampar.

Ha nu en mysig alla hjärtans dag alla. Jag firar iallafall med seminarieuppgift just nu.



Promeneraren..

GICK till Netto och GICK hem i snöattacken. MED påsar. Herre.. Nu har jag fått motion så det räcker i en vecka=)

Ska äta en rätt med räkor till middag,mummms.

Sen fixa mej o locka Saras hår med plattången,älskar sånt så tror nog min frisördröm lever kvar än ;).Hennes hår är riktigt lämpat för sån lockning till skillnad från mitt upptcäkte vi igår. Enklare om man har väldigt mjukt och lent hår. Mitt e lite konstigt, det ser mjukt ut men är tovigt. Har förresten bokat klipptid nu o det var på tiden,men först om två veckor.

Ha en kul kväll!




So just pull the trigger..

Hardworking woman var helt förstörd på fredagseftermiddagen. Blev ingen bio då jag inte orkade gå utanför ytterdörrn. Innedörren passerade jag iallafall o gick o hade fredagsmys med Sara. Hon bjöd på kladdkaka o jag låg lite på spikmattan. Lets dance är egentligen inget att hänga i julis. Vi har kommit på att vi knappt tittar men ändå tittar på skärmen.. Solsidan däremot,hahahaha de e kuuuul. Verktygslånaren va riktigt lömsk.

Nyss varit och tränat. Det är en tjej på gymmet som är sjukt lik Emilie, innan hon klippte sej!! Helt sjukt..Visserligen ser jag ganska dåligt men jag tog en närtitt och det finns slående likheter utöver långt rött hår.

Näänu ska jag plugga lite o sen kanske ta en promme till stan o handla lite ingredienser till mat. Jag ska inte göra så stor grej av "laga-mat"grejen sa Cissi. Så nu ska jag laga mat när jag kan bara sådär. Men det BLIR ju en stor grej när jag alltid måste skriva en inköpslista o gå o handla. Seriöst, jag tycker inte det finns ngt tristare än att stå i köket. Jag pluggar hellre!! Kommer bli synd om mina framtida barn så jag får nog shape up.

Ikväll blire iaf 25års fest som följs att afterskifest på NH,blir roligt=)

Seeya




Sweet!!

Jobbat till 15. Efter jobbet mötte jag upp Emilie o det blev mat/fika på café o kök. Vi minglade lite på stan o sen hoppade jag på bussen hem.

I postlådan låg ett paket.. Jag SA ju att alla hjärtans dag är en bra dag. Tack mamma o papse!!! Godiset smakar bra.=)

Jag är helt sjukt hemskt trött. Har varit så mycket den här veckan o det ska bli underbart med helg.. Kanske bio med ladiesen ikv men just nu känner jag mej så trött så jag vill ligga i soffan o haa fredagsmyyyyys.


Socker..

Varit på uni från 10 till 17. Som sagt hundra gånger tidigare är jag inte van med så långa dagar där o blir trött på en gång. Detta leder till en ond cirkel av diverse sötsaker: bullar från pressbyrån och ahlgrens lakritsbilar (som var enastående!!).

Efteråt blev det kvällsfika med lina o jag fortsatte i socker-cirkeln. Fräcka fröken is the place to be for me, där finns alla goda sockersaker man kan tänka sej o idag blev det kladdkaka:D

Sen funderade vi på vin o Platå men verkligheten kom ifatt o jag ska upp o skriva om skatter imorgonbitti. Imorn väntar även jobb, det ska bli roligt! O en tur på stan.Måste boka frisörtid, ser ut som en pingstvän i håret. Menar ju inte att dom är fula i håret men jag måste liksom ha knut hela tiden för att det är slitet och fult o bara hänger annars.



Standarder..

Jag har varit uppe sedan 7.30 och gått igenom uppgiften som vi ska förbereda i gruppen i eftermiddag.

Igår på seminariet pratade vi om pensioner o hur dessa bör redovisas,det är otroligt komplext!! Till seminariet vi ska jobba med idag har vi uppgifter om leasing, går igenom olika standarder i IAS och vi ska bland annat försöka hitta brister i IAS´s redovisningsstandard för leasing.

Nu börjar den här kursen bli roligare tycker jag. Sånt här vill jag ju kunna! Däremot är jag tveksam till varför jag ska kunna födelseåret på han som skrev den första redovisningsboken.


Verkar va en kul kille





Mamma miiaaa..

Har lagat mat sedan kl 4, herre jeeee!!!

Cyklat till coop två gånger för att jag glömde tomater.

Det här med matlagning är verkligen inget jag gillar...

Nu är snart den sista rätten klar, bön- o linsgryta, den tog mer än en timme att göra. VILKET MECK!!

Pga detta kökshäng så har jag inte hunnit med ngt annat. Juridiken jag tänkt plugga på får jag helt enkelt göra imorrn istället för nu måste jag göra seminarieuppgift.

Tänk hur många värdefulla timmar man slösar bort i köket. Jag ska ha en egen kock senare i livet.

Hoppas ni mår braaa !!


Core..

Dagen har verkligen gått snabbt. Hunnit med jobb och arbete med gruppen..

Nyss varit på gym + corepass med Marielle. Det var sjuukt jobbigt och jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon.

Det är alla hjärtans dag på söndag, världens mysigaste dag!! Jag kanske inte får uppleva dagen som förut men jag får ju en massa hjärtgodisar i alla butiker o bara det är ju mysigt. Älskar sånna dagar, de är underskattade o nedtrampade av folk som är arga på livet tror jag!!

Jag tror jag är en riktig firare, gillar o fira det mesta o då är ju firardagar alldeles utmärkta.

Nu ska jag sträcka ut min kropp i soffan o kolla lite på tv =)

KRAM






What about..

att piggna till?

Gäspar hela tiden o så är jag röd i ögonen. Svider o så ser det ut som jag har gråtit. Tror det beror på mitt kisande o att jag måste gå på synundersökning NU..

Nu ska jag till jobbet och efter lunch till skolan för att prata om seminarieuppgiften med gruppen. Om det inte tar för lång tid så ska jag gå på core med marran efteråt. Har alltid velat testa men aldrig kommit till skott. Måste testa yoga också, vill kunna hoppa ner i spagat bara sådär mitt på gatan=)




Handskalade..

räkor.

HERRE vad sugen jag blev på det plöstligt.

Måste ha det snart!


Lär mig..

allt om pensioner. Iallafall hur standarder och rekommendationer menar att pensionsredovisning ska utföras. Det är lite klurigt det där med pensioner.

Idag blev jag medveten om att jag inte minns jättemycket från kursen i externredovisning i ettan, o de förkunskaperna är en förutsättning för den här kursen. Tur då att jag hade sparat alla ppt-slides så nu sitter jag här och återupplivar gamla minnen :)

Resultatet från tentan i internationell affärsrätt kom nyss. Tog revansch på mitt G i svensk affärsrätt o slog till på VG, skönt det. Ska fira med pannkakor från igår..Ovanligt välskapta pannkakor, inte ens den första gick sönder=)

Måndag..

Vi fick både lunch o sluta tidigare än 16, skönt.

Skulle lämna in byxor som ska sys upp hos sömmerskan. TROR ni hon hade öppet? Nej. När man äntligen tar sig i kragen o cyklar dit, ja då är det stängt. Bageriet bredvid var däremot inte stängt så jag kudne trösta mig med ett bakverks-takeaway. Semlor gillar jag inte så mycket så det blev en prinsesstårta. Alltså inte en hel.

Vill ha sommar!! Emelie o jag hade en riktigt plansmidning igårkväll på telen så nu är det på tiden att snön smälter bort!

Nu ska jag förbereda inför seminariet.






Goood..

Haft lite ångest över mej själv men inspirerades av Marielles hurtighet o åkte till gymmet idag! Det var så skönt men det fattar jag ju aldrig när jag tar 2veckorspauser haha.

Skulle till Coop ladan och sprang på Sara här utanför så jag fick sällsis. Jag är sämst på att handla, skriver lappar men jag har sjukt svårt för att följa lappen, så svårt att jag ibland inte köper nånting som står på lappen!!

Ska laga pannkakor till middag! Hoppas jag lyckas få fina o hela,tycker det är tricksigt o jag är inget proffs även fast jag tränat sedan unga år med farmor :-)

Men walllahhh det är ju astrååååkigt att det inte är Johan Falk!! Detta förstör nästan hela min söndagstillvaro. Min rytm är rubbad. Men nu är jag förberedd o det var jag inte förra söndagen, då peppade vi varann inför kvällens avsnitt i sälenbilen påväg hem, men så var det himla Wallander istället. DÅ va man paff JOOO.

Men innan jag kan gå å söndagsmyyys så måste jag läsa inför imorrn..Föreläning 10 till 16, sickkt.




Hahahahaha...




Allt eller inget..

Tänk alla de gånger man vill men inte vågar.
Tänk alla de tankar man tänker men aldrig uttalar.
Tänk alla de vidéer man har som man aldrig gör någonting av.
Tänk alla de drömmar man har som inte blir något annat än just drömmar.

Bättre att ångra sånt man gjort än sånt man aldrig vågade göra.

Lördag. Har hunnit med att handla på Netto och köpt småsaker som nagellacks- och sminkremover från HM. Måste komma igång med plugg för ska skicka en del av arbetet till gruppen idag.

En väns lillebror gick bort i förrgår. Svårt att förstå..Finaste Joss, jag lider med er, tänker på er och det ni går igenom..Vila i frid..

KRAM



Ont..

i huvet.

Inte haft en migränattack sedan jag var typ 18 (och det är ju nåra år sen va!!!).

Fick flimmer för ögonen o så sjukt ont i huvudet idag. Så jag fick sova några timmar o nu ikväll har jag väl återuppstått igen.

TRÅKIGT att jag inte kan va hos Maria på party med alla andra gooodingar som jag saknar!Ses ju inte i skolan längre o bara det är ju jääättekonstigt tycker jag. Hoppas ni får en kul natt!!

Själv har jag Lets dance-mys med corners sombreros o Jokk. Om ni inte har smakat dessa sombreros så borde ni göra det.


OST..

Finbord uppdukat igår. Ostar, viner o vinisdruvor såklart. Jag satt länge med mina digistivekex o philadelfia, men tillslut fick jag en kommentar o då testade jag en dessertost. Trodde inte jag gillouade sån ost men jo. 23 börjar visa sig på riktit, förra helgen åt jag ju senapssill.

Vi drog till Platå o det var en bra kväll! Har väl aldrig spenderat en hel natt på nedervåningen, inte ett danssteg tog jag. Kan det också vara 23 kanske?!

Roligaste konversationen utspelade sig i garderoben runt 02.

-Are you going to Ryth?
-No, we dont know Ruth. 
- NOOO, but are u going to ruuuuyyth?
-Who is Ruth? Your wife?
-Ryyth vem vaddå va?
-No, i live in Ruth.
-But you cant live in your wife.

PAUS

-Or maybe you can hihihihihi.
-My wife? No, im going to ruuyydd.
-AHAAAA RYD!!!!! Hahahahahaha..



OM ni undrar så pluggas det.




Schemalagd..

Ujuj inte haft såhär mycket plugg sedan jag var i Spanien. Bok, små övningar, stort arbete o långa dagar.

Jobbet 8 till 11 och sen skola från 12 med gruppen. Går ju en valbar kurs nu så känner ingen i gruppen men jag trivs bra! 16 hade vi handledning med läraren och sedan gick vi hem. Inte van vid detta pluggande, juridiken var skön för då kunde man gå hem efter föreläsningen kl 12=)

Btw ska jag ju läsa dubbelt nu. Vet inte riktigt hur det ska gå till men jag jobbar på det...

Ikväll är det kick-off för de nya assistenterna på Academic Work. Bjuds på vin, ost o spelkväll som ska avslutas med Platå. Låter som en grym kväll men jag kan inte känna peppen när jag har så mycket att göra. Boooohhh men det kan ju va bra att koppla bort ibland också..Fats inte när man missat fyra föreläsningar kanske..kanskeee..kanskeee inteee..kanske.

Men JO. Jag gillar ju både vin, spel o Platå sååttee. O just ja...Man lever bara en gång...Och man kan ju gå hem i tid!?! eller?






Jag vet..

3 inlägg är 2 för mycket. Men jag kan ju inte avsluta dagen så argt.

Ska lägga mej för imorrn ringer klockan tidigt, dags för jobb o sen ska jag grupparbeta i skolan.

Godnatt på er!!


ARG..

jag blir helt galen!!! Nancys bror talade ut nyss... HUR KAN MAN VARA SÅ SJUK SÅ MAN DÖDAR NÅN ANNAN SÅDÄR???? Fattar inte!!! Tycker så synd om honom, familjen o vänner...

ÅÅÅH varför kan inte alla idioter sitta inne? Sitter säkert fler bankrånare än psykon. Vore bra om man kunde scanna alla o se folks psyk-status.. Hoppas nån uppfinner en sån maskin eller att vi alla bli Avatarer o all ondska bara försvinner..

Och polischefen som hade minst sagt speciella intressen..Jag skämms..

Men det finns fler goda än onda, tur är väl det.


Cykellös..

Nyckeln sitter fast i cykellåset, oootur. Ska aldrig mer cykla när jag är vuxen o färdigmogen!!

Satt igång med grupparbetet i skolan.Efteråt var det föreläsning, jag o Cissan höll på att somna när plötsligt läraren börjar prata danska, jag kunde inte hålla inne skrattet men jag låtsades att det var en nysning efteråt..Herrree min..

Efter skolan tog jag bussen till city där jag träffa lina som jag inte sett på år å dar. Updates o så kom Dr.Phil igång som alltid. Vi har en gemensam önskan, vi måste iväg, sabbatsår jaaaag tror det. Jag är mest sugen på Spanien men tror Lina e mer Norge. Eller va sägs om en italienska-kurs i Rom??? Jag vet iallafall att jag vill åka iväg nånstans :-)

Har sökt info om "verkligt värde" som min grupp ska skriva arbete om. Finns så många metoder som man kan använda för att värdera tillgångar men av dessa så är verkligt värde den mest kritiserade metoden. Därför finns det hur många artiklar som helst att gå igenom kring det ämnet!

Nu blir det Efterlyst, Hasse Aro o Ballerina kladdkaka. Förutom att jag blir sjukt nojjig så är nog Efterlyst mitt bästa program. Synd att Insider har slutat, jag hade ju värsta guldtorsdagarna förut!! Kakorna är förresten helt underbara för en kaklover som mej.







Sovmorgon!

Gick upp alldeles nyss, sweeet med en sovmorgon !!! Har nämligen gått upp 7/7.30 varje dag i fjällen då jag levde med de mest morgonpigga kvinnorna jag mött. Kände mej som en arg 16åring o ville få sova till 9 åtminstone. En dag fick jag tillochmed för mej att jag inte skulle med o åka skidor bara för att jag ville sova. Tur att jag kom på andra, klokare tankar haha.

Ska till skolan kl 12. Konstigt tid att börja en föreläsning, vet ju liksom inte om man ska äta innan eller efter..

Efteråt ska jag nog träna o shape up rejält o ta tag i läsningen o leta artiklar till grupparbetet.

KRAM


Alive..

Sälen var wonderbauuur!

Mycket skidåkning i både Lindvallen o Tandådalen/hundfjället. Lite Afterski där Dr. Dolk fick napp efter napp och damerna på 40 levde loppan. En utsökt middag på Lammet & Grisen med lamm, fläskfilé o oxfilé o det var SÅ UNDERBART GOTT SÅ JAG NÄSTAN FÖLL AV STOLEN. Dessutom stod Hasse Aro bredvid mig o tog potatisgratäng, stort för ett Efterlyst-fan som mej. Spelkvällar med Alias och Singstartoner. Danskar överallt.

Imorse jobbade jag 8 till 11 o sen var det skola 12 till 15. Nu borde jag verkligen plugga, ligger flera hundra sidor efter nu efter trippen..Men de vare värt.. Kommer inte igång med nåt, nästan så jag kan skratta lite åt mej själv för jag hittar på en massa annat hela tiden o boken ligger oöppnad..HAHAAA I say..Mañana mañana..

Har iaf fått saker gjorda..Även om de inte e plugg..Har ju tvättat till exempel o de e ju bra visst???!

Ska ta en dusch nu o sen blir det lite tvmys. Nöjd över att jag inte halkade efter i paradise, var lite nojjig uppe i stugan haha.

Så nu önskar jag eder alla en mysig kväll.

Puss