Dermal anchors..

Jag har aldrig haft nån tanke på att tatuera mig, det är nog inte min grej. Även om jag tycker det är suupersnyggt på vissa, mest på killar, så skulle jag känna mig helt fel i det tror jag. Men jag älskar piercingar o glittriga saker. Om det inte vore för att jag skulle se helt crazy ut så skulle jag nog ha hål på flera ställen i ansiktet redan haha.

Upptäckte dermal anchors för ett tag sen. Det är som en piercing med bara ett ingånghål o som ett ankare på insidan så den hålls fast. Hur snygga som helst tycker jag!


 
DA






Tentan är gjord nu. Var nog en av de svårare tentorna jag gjort men satt iallafall nästan tiden ut, o det har nog aldrig hänt..! Ikväll blir det mys o imorgon väntar jobb o sen tar jag tåget hem till KÖPING :) I påsk blir det födelsedagsfika hos Eric (han fyller redan 21, nu känner jag mej som en åldring!!), påskmiddag hos min farbror, kära återseenden o fest me mina älsklingstjejer såklart!

PS. Jag ska försöka att inte äta påskgodis. Mamma, jag vill ha russin o sallad istället.. Har nog käkat godis för 5 påskar framöver i dagarna hahaha...

PUSS


Vårjacka!

(okey, som vanligt när jag har tentaplugg så måste jag till stan. Kan inte vänta två dagar ens)

Jobbade från åtta. Sen stan som sagt..Provade jackor fram o tillbaka i alla butiker o hittade ett ritkigt guldkorn tillslut. En marinblå o fin blev det, hade iofs sagt att jag inte ska ha blå eller svart, för det har jag alltid. Men ja...Huvudsaken är ju att jag gillar den =) Fattar inte, men jag tycker inte att beige är min färg. Jag smälter in liksom,hela jag blir beige!

Nu ska jag käka lunch o runt tre beger jag mig till skolan för att möta cissi för lite tentaplugg...

Puss




Helgen som var..

I fredags hade vi våffelfest hos Marris, supergott me både mat- och efterrättsvåfflor. Gick ut på Sliver i stan o där var det en massa folk jag aldrig sett tills Måns Möller dök upp i ett hörn (iofs visste jag inte hur han såg ut haha...). Avslutade med burger kingstripps o bearnaissås mmmm.

I lördags satt jag djupt försjunken i mina böcker o tentapluggade. Var tänkt att jag skulle stanna hemma o ta en lugn kväll a la Körslaget men hur kul är det egentligen??? Nej just det! Den planen sprack ju ganska snabbt. Åkte till Linas kompis på coctailparty, fick massa goda snittar o vin. Denna kväll blev det Platå o det var hur mycket folk som helst..Vi dansade på tills det va dags att gå hem (vilket blev ganska snabbt för att man ställde fram klockan).

Tror jag borde vara civilspanare för jag ser alltid en massa kriminella business på nätterna. Politzai x10 stod ju helt felplacerade när jag såg värsta happeningen!

Idag har jag pluggat. Tenta på onsdag o då är det inte så smart att gå ut både fre o lör. MEN jag lever ju bara EN gång sååattee det får bli pluggiga dagar fram till onsdag helt enkelt.

Nu blir det söndagsmys:)

Puss



Motivation???

No hay.

Nu åker jag till stan i solskenet istället.

Ikväll blir det fest. Och vin. Man kan säga att jag firar att penicillinkuren e över !! Just ja, våfflor ska vi också äta. Det är ju faktiskt våfflorna som är det centrala i det hela!

O det är fredag..

Lämnade in caset igår o fortsatte dagen med tentaplugg. Avslutade på torsdagspuben med en cider. Mot kvällningen började ett hederligt torsdagsfunderande, ut eller inte? Nöjd imorse över att jag valde myset istället för plattis :)

Ikväll står våfflor o vin på schemat. Marris sa att man kunde göra våfflor med gräddfil o rödlök, det borde ju bli som langos o de e ju gott. Men så ska vi självfallet äta hederliga efterrättsvåfflor med,så himla gottt!

Nu ska jag plugga på med en massa övningar för på onsdag är det tentadags. Inte sugen på en första kugg vilket de känns som just nu..

Kram

Sunshine in my heart..

På fredag ska det bli 15 grader!! Oh yesss oohhh happy dayyy, ohhh happy dayy! Imorgon alltså :D Jag är inte gjord för att bo i ett kallt land, glädjen kommer med värmen precis som vägen till en kvinnas hjärta går genom köttet.

Barceloneta i april/maj då vi pressade som bäst =) jag vill ha soldagar,strand o solbränna tillbaks!!!


Våffeldagen..

Vilken underbar dag!! Lånat Emilies o Sebbes våffeljärn dagen till ära. Det blir nämligen våffelmys antingen idag eller imorrn.

Nu ska jag till skolan på seminarium, det sista. Sen är det bara tentaplugg kvar...Har inte gjort nånting o det är mindre än en vecka kvar..Beror såklart på monsteruppgiften men förhoppningsvis har man lärt sej en del där..

PUSS alla sötisar


I need you..

little kitten!!

Kolla vad fin hon är! Jättemysig o söt.. Jag smälter som bregott i vårsolen!! En liten maja gräddnos.


Pussst..

Jag är helt slut.

Skola till halv sju. Gud va sliten jag är.. Ska ställa mej o duscha JÄTTELÄNGE.




Sunmaid..

Egentligen. Det går ju att käka russin istället för fazer på kvällarna!!

Ikväll har vi sett Vetenskapens värld...Och Hollywoodfruar... + - 0 blir det!

Nu ska jag borsta tänderna o gå o lägga mej o läsa.. Har ingen bra bok..Måste skaffa.. Tills dess underhåller jag mig med tidningen Campus som kom med posten..

Jag vill ha en ritkit bra bok . Ingen läskig, för då kan jag inte bo här själv. Får panik. Igår iefter Johan Falk var jag rädd att det skulle komma juggar o vilja ta över min garderob o cashflowsen där. Sen tog jag ner mej själv på jorden då jag kom på att jag varken har restaurang/nattclub eller nån pengarindrivande garderob här hemma.



Bregottbollar o sockersug..

Gick upp sex imorse, är mycket piggare då än klockan sju. Hann bra o kunde promenera till jobbet vid halv åtta.

Hemma o kastar i mej lite paj nu.

På tal om att kasta i sig.. Jag är i en helt sjuk period just nu..Jag kastar i mej allt jag kommer över som är sött o fettigt. Som en soptunna är jag, äcklgit! Igår var jag så slö att jag inte orkade gå till Coop för att handla lite choklad. Så jag var nöjd i soffan över min bedrift att inte käka godis ännu en kväll. Men så får Lina en glödlampa över huvudet o säger att hon ska baka chokladbollar med bregott (hon hade inte smör), bregottbollar alltså hahaha.

Först då kommer jag på att jag kan komma åt nåt sött genom att baka! Kladdkaka, men bara halv sats..För om ag gör en hel så vet jag att jag slukar hela kakan under kvällen o det är ju onödigt. Kolla bara på det!! Jag måste begränsa tillgången för annars kastar jag i mej allt som finns, har ingen karaktär när det gäller sånt. Skulle aldrig kunna köpa Ballerina 4pack som finns på coop o spara tre paket i skafferiet. Det GÅR INTE.

Nu ska jag till skolan o jobba med gruppen.

---

Korrigering: inte bregott. Det var becel. Becelbollar! Nyttigt:)


Gillar inte..

tanken på att jag börjar åtta imorgon.

Desto mer gillar jag Gossip girl, ååhhh det är så bra nu så jag knappt kan vänta tills det kommer fler nya!!

Kommer bli en vecka med mycket att göra fram tills torsdag då caset ska in.. Jag behöver energi! Köpte en ny Chisan i veckan så här ska shottas;)

Xoxo, Gossip Girl..

Underbar vårdag igår. Jag gick ner på stan i bara väst..Eller inte bara, men ni fattar! Mötte upp Emilie o vi spenderade hela dagen i stan med shopping o lunch. För en gångs skulle hade även jag lite shoppinglycka så då ska man ju passa på. Men nån vårjacka hittar jag inte, jag är expert på att måla upp en bild i huvudet på hur en sak ska se ut o då blir det ju så gott som omöjligt att hitta nåt liknande.

På kvällen cyklade jag till Lina för matlagning á la oss, kött o potatisgratäng från ica o vi var nöjda som få! Var en mysig kväll i soffan me snack o körslag. Gick förbi stan o där var det inget drag så då cyklade jag hem.

Vad glad jag blev nyss! Upptäckte att två nya Gossip girl-avsnitt ligger ute på watch.com wheyyyy. Måste kolla NU. Inte nog med det, Johan Falk är tillbaka i afton.

Ska försöka få lite söndagsplugg gjort innan detta maraton.


Tacoafton..

Hej Baloooo!

Igår var jag i skolan, hann med gruppjobb och lektion. Gick hem och tvättade tre maskiner.. Det är så himla tråkigt.. Allt som har med hushållsarbete är trist förutom att skura då hahah:)

På kvällen åkte jag till Gabriella där det blev tacos med skanciabankentjejerna som började där samtidigt. Skön kväll o god mat såklart!

Nu ska jag plugga lite och klockan ett blir det jobb på academic.


Pills..

Ska äta penicillin i 10 dagar...

Vältajmat må jag säga... Nej,men det är väl lika bra att jag blir frisk nu.

Har skrivit på hemtentan hela eftermiddagen o nu ser jag mig som klar, så nu är jag på mycket bättre humör än tidigare.

Idag ringde min gamla finanslärare från EADA (skolan i Spanien). Jag har tydligen inte fyllt i en enkät som de skickat ut.. Tycker alltid att man brukar komma undan sånt men här var de väldigt påstridiga och ringde tillochmed ett utlandsnummer he he.. Han pratade på som vanligt o jag tror jag gjorde detsamma..Slutsats: jag har inte glömt så mycket som jag trodde :-)

Nu ska jag äta middag o sen dyka ner i soffan. Drömmen om Italien och Efterlyst, bättre tvkväll är svår att hitta=)


Too much..

Nu har jag så mycket att göra så att jag inte vet var eller hur jag ska börja. Fattar inte hur jag ska kunna sätta mig in i lagar som jag aldrig sett för, jag vill gråta!! Fast det värsta är att det bara är mitt eget fel.

Helst av allt skulle jag vilja lägga mej i en hög o bryta ihop.

Men det ska jag nog inte.

Martes!

Hej alla glada! Äntligen tisdag, säger jag. Måndagen kan alltid varalite tung men tisdagen känns hundra gånger bättre.

Jag o Cissan jobbade på med caset idag i skolan. Hon har riktigt bra koll på koncernredovisning så jag ska ta alla tilfällen i akt till frågor etc:)

Lunchade med ex-klassisar o avrundade dagen i baljan där det blev cocsboll. Ja,ni såg rätt. Jag äter fast mat idag, öppnar jag munnen sakta så går det bra. Jätteskönt är det! Nåt som är mindre skönt är min ständiga huvudvärk. Kan man bli van med Ipren? Åt ju det typ varje dag när jag var förkyld, o sen kom tanden så då åt jag det ännu mer. Och nu när jag slutat har jag sjukt ont i huvudet hela tiden om jag inte tar en ippis.

Får ut en hemtenta om tjugo minuter.. Juridiken.. Men jag vet inte.. Måste jag? Egentligen går jag ju den frivilligt.. Men jag vill ju ha den.. Jag behöver den..Eller? Gillar inte att jag har valmöjligheten att strunta i den.. booohh..Inte varit på föreläsningarna så kan ju inte briljera med nå rymdforskarkunskaper precis.. Men jag ska göra ett försök tänkte jag. Bara idag. För sen har jag inte tid med den mer.

BESOOOOOS o PUSSSSAR!



Tandlös..

Nyss dragit ut den dumma tanden!! Tur det finns akuttider på söndagar för jag hade nog inte stått ut en hel dag till. Var en snäll gubbe o tjej, vi pratade om allt mellan himmel o jord o plötsligt var tanden borta.

DYRT!! Dumt o ens ha visdomständer.

Nu ska jag vänta några timmar inna jag får äta..Nåt flytande.. Soppa.. Jaaaa va gottt! Nej..Men nu ser jag fram emot o bli normal i munnen igen, gud vilken köttbit ja ska fira med då:)

Är helt slapp i munnen av bedövningen, ser lite rolig ut när jag pratar. Överläppen hänger inte med hahah..Nej nu ska jag nog sova lite.

KRAM



Flytande föda..

Jäkla tand!! Ja kunde inte ens kämpa i mig överkokta makaroner, den säger stopp.

KUL med soppa. KUL att inte äta choklad på en lördag. KUL o gå runt hungrig.

Blir Mellofinal med me Linisen. Vi som skulle kötta (äta en stor stek alltså), men får väl ta en dos ministronesoppa istället haha..Vad bitter jag blir..

Nä om man skulle ta en till Ipren!


AJ :(

Vaknade med den sjukaste huvudvärken. Tänkte jag att jag måste ha blivit sjuk igen o fått feber. MEN nu upptäckte jag att det blommat upp en ny visdomstand, den gör skitont, alldeles för stor för munnen o ger mej feber :(

Tack för igår tjejer!! Claras systemkamera är grymmast o jag lekte Bingo Rimér ett bra tag. Nu önskar jag mig en sån, att ta bilder kan vara det roligaste som finns, men bara med en grym kamera.



Ett gott vitt vin..

Igår var jag riktigt sugen på vin. Lika sugen som man kan bli på godis eller cheeseburgare.

Jag o Lina hämtade japan-takeaway och burger king. Gick tidigt till Platå o fick vårat viiiin! Hade en trevlig kväll trots att vi spenderade större delen på undervåningen, det är lite av en skräll faktiskt.

Fått tillbaka en godkänd tenta i redovisningsteori, SÅ NÖJD!! Så man kan säga att jag firade den igår.

Var i skolan klockan åtta o efter lektionen så jobbade Cissan o jag lite med bokföringen. Cyklade ner på stan o lunchade med Marris o Emilie.. Köpte pressy till våra kära damer som har födelsedagar nu i dagarna :)

Ikväll ska Maria, Emma och Clara firas!


Lazy..

Efter jobb o föreläsning orkade jag helt enkelt inte med föreläsning nummer 2..Fordringsrätt får vänta till annat tillfälle.

Nu tvättar jag.. Ska plugga.. Måste komma ifatt lite från mina sälendagar. Men allt jag kan fundera på just nu är vilken vårjacka jag vill ha, finns så många fina så det är ett heltidsarbete:)

Kärleksfilmer..

Kollade på en film lovefilm i förrgår med Hugh Grant, Lyrics eller nåt hette den.

Jag blev nog lite kär här om månaden eller tyckte om nån ska jag säga istället men utan att jag riktigt visste om det. Sedan blev jag helt paff o fattade plötsligt ingenting!

Det jag skulle komma till är att alla sånna filmer alltid slutar likadant, jättefint. Men om det skulle sluta på annat sätt kanske det inte är nån riktig lovefilm. Eller?

Nu ska jag sluta svamla o cykla till jobbet istället.

puuusss


Hamstrarna..

Shit va jag äter..eller jag äter inte normalt..Jag SÄTTER I MEJ..så att säga.. Ingen hejd.. Hemma åt jag middag ggr två o kände att jag kunde gått loss på en tredje men nån måtta får det väl va!! Hamstrar jag för sämre tider??? Dumt att hamstra när playa 2010 närmar sej kan tyckas.

Ikväll har lina o jag iallafall firat den internationella kvinnodagen med bakverk o kakor. Gott o flott är det. Hollywoodfruarna är igång igen, eller fru Montzami är igång, hahaha vilken tjej hon är, hon gör ju måndagen.

Mår ganska bra men jag hostar som en gammal karl.

Godnatt o sov gott :)

Normal hamster



Hamstrar-hamster

Vet inte..

om jag mår bättre eller om det är Ipren som gör sitt jobb mycket bra..

DET ÄR SÅ FINT VÄDER! Jag blir helt till mej..!! Ska promenera till skolan.. För annars finns det risk för svettattack på cykeln.. Inte pga solen men pga förkyldning.

Skulle vilja sminka på mej hur mycket som helst o gömma denna överkörda look. Men mina ögon skulle bara rinna av all mascara så jag får nog se mej besegrad.

Ska gå lite tidigrre o försöka få me nån o fika. Jag älskar att fika..det är nog en av de bättre aktiviteterna=)


Sol, skidor o sjukis..

Sol i Sälen! Inte riktigt van, vi brukar pricka in snöstormsveckorna. Fint i backen o fiiin pudersnö var det för mej o papsen!!

MEN jag blev förkyld. Inte normalförkyld utan så sjuk som en man blir när han är förkyld med feber, sängliggade o det kittet. Verkligen USCHHH.

Kom till Linköping för ett tag sen. Hade lite ångest för tågresan för ville inte sitta inklämd o nysa på nån. Så jag gjorde hosttricket på varje station så ingen satt sej bredvid mej, lyckat!!

Nu är jag back on track och har säkert mer än nånsin att ta igen med koncernredovisningen, imorrn får jag köra på..

Mår ok för tillfället men kanske beror det mest på alvedonätandet. Hoppas det blri bättre tills imorrn..

Nu börjar mitt söndagsmys med Blåsningen!

PUSS


Sunny day

I feel good..

babababababaa!!

Tåget gick bra förutom ett litet uppehåll i kära Flen..

Nu e jag hemma!! Fått god mat o efterrätt a la Häägen. Eric kom också förbi.

Imorrn åker vi mot sälen, ryktas om sol o jag hoppas det stämmer:)

sov sött små skogstroll

On fire..

Jag tvättar.. Har tagit för vana att bara gå o tvätta utan att boka.. För det där bokningssystemet funkar ju ändå aldrig. Men idag gjorde det det.. En tjej står argt o plockar ut mina kläder från maskinen när jag kommer inte. Jag har bokat från fem, säger hon o blänger sin argaste östgöteblick mot mig. Jag fick tänka jättesnabbt o la fram en vit och sanningsenlig lögn om att jag hade tvätttiden innan o nån annan hade tagit min. Iofs gav det mig kanske inte rätten att ta hennes tid..Men hon sa inget. Hon kanske kastar kol på mina kläder nu som straff, måste nog hålla koll!! Shit alltså, tvättstugan är största dramastället, ja e livrädd!

Jag kan vara jordens fegaste människa. Jag törs inte få ett dåligt svar, går hellre ovetandes... Det värsta jag vet är nederlag o att känna att jag inte har kontroll. En annan svaghet är att jag inte kan prata om hur jag känner på riktigt, jag tar på mig nåt skal o försöker skydda mig ifrån dålig respons tror jag. Lite freaky men kanske bättrar jag mig med åren.

Emilie ska bjuda mej på födelsedagsmat ikväll, najss!! Sen ska jag hem o packa sälenväskan.

Hade gott alla glada snötomtar