Hett..

Började dagen med redovisning och opposition. Fortsatte med lunch i Kårallen och sen en kulglass nere på Jalla.

Efter glassen var det dags för bankning och budgetuppföljning. En faktura har försvunnit så vi gjorde bara bankningen.. Halv tre kom jag på att banken stänger tre..Och jag har ingen cykel, vadå panik. Slängde mig på bussen och ryckte i dörren på SEB två minuter i tre. Vilken tur :).

Passade även på att kolla in Gina.. Där fanns de grejer. Hittade en bikini till sommaren och en persiko/rosa body. Fanns verkligen mycket och jag hade nog kunnat köpa flera påsar om jag bara hade en trissvinst i fickan.

Promenerade hem vid halv fem. Döhungring. Orkar inte börja göra lax..Slänger i mig START och mjölk. Har kommit på att det passar bättre med mjölk än med yogurt...:)

Ska gå till vår kära ugn. Ska gå på den med stålull efter tips från mina kompisar. Borde ju ge med sig tycker man!


Imorgon ska vi upp i soluppgången(okey kanske inte...) för att bära ut alla lådor/väskor/påsar i korridoren och sätta igång putsandet. Kommer bli en riktigt tråkig dag men måste man så. Skulle må bättre om jag kunde hyra någon städfirma som fixade rent här. Men okey,det kanske inte så SÅ jobbigt.. Men det är SÅ tråkigt..

På kvällen kommer papsen med flaket och vi styr mot Köping. Yran kommer att vara i full gång utanför vår grind där hemma..Tror dock jag skippar på fredagen och går ut lördagen bara..Men vi får se.. Pådrag är det iallafall under årets happening i köping...

See uuu.


UGNEN!

Glaaad :)

Har fått jobb!

I måndags var jag på intervju på TelenorXpress i Stockholm. Det gick bra och dem ringde idag och sa att jag hade fått jobbet. Känns väldigt skönt att äntligen veta vad jag ska göra i sommar och slippa gå och oroa mig! Ska på säljutbildning första veckan på lovet..:) Nu måste du lära mig några heta trix johanna=)

Imorse gick vi upp rätt tidigt, tvättade fönster så att de blev skinande rena. Nästan så man inte ser glaset hehe... Fortsatte med tvätt. Sofföverdraget och alla såna där jobbiga och stora saker. Nu har jag bara en maskin kvar..

Pluggar mitt i allt.. Går helt okey,men fastnar lite för ofta.. Har ngra dagar på mig iallafall.


Måste försöka bli av med det mesta i kylen/frysen inna flytten. Gjorde en god kyckling/pasta/sallad till lunch. Räcker lätt två dagar, maffigaste jag sett =)Fick inte ens plats i kastrullen,de ni.




Imorgon har vi redovisning och opposition på vårat arbete. Efter det blir det de sista fixet i LIUtröjan, bankning och budgetuppföljning ska göras med Fanny. Sedan ska jag snabbt hem för att ....Ja gissa....STÄDA...Det sista!

Det var det..
Nu blir det plugg!

Puss
Nu ska jag gå till mina böcker..

Golfen..

Just ja! Måste tipsa om Golfen.

Idag åt jag och Vladimir lunch på golfen. Jag hade aldrig ätit där tidigare men minsann hört att de har riktigt bra och god mat där. Fin uteservering, sol och god mat. Jag åt  ugnsbakad sej med basilika/tomatröra till det fick man citronsås och potatis. Plus att det fanns världens salladsbord..Nu är ju inte jag nån riktig salladsmänniska, men de hade vattenmelon till mig=) För övrigt tränar jag på det där med sallad. Kommer bli bättre när jag flyttar hem i sommar, mamsen hon kan.

Dit måste ni gå och äta någon gång. Okey kanske inte värt att åka ngra mil för,men om ni bor i Linköping=).


Men bu..

Min present jag skickade till mamsen i torsdagskväll har fortfarande inte kommit. Mailade och frågade vad som var fel.. Men de hade skickat paktetet, och med 98 % säkerhet hade det postats och kommit fram. Men har inte kommit
ngt paket.. Hoppas att de kan skicka ett nytt. Jag har ju betalat och då vill man ju att det ska komma fram...Helst!

Igår var jag i Stockholm..Träffade Johanna en tur och det är ju alltid lika roligt. Synd att det blev så kort. Irrade runt i tunnelbanor och blev lurad på 30 kronor. Jag var så sliten när jag kom hem på kvällen hehe.

Håller på med tvätt nr1, fyra maskiner...  ALLA kläder ska tvättas innan de ska packas ner..Tillochmed sofföverdraget..Har lite dåliga erfarenheter från det, inte dte lättaste att få på plats efter en tvätt kan jag säga! 

Imorgon har jag som tur är inget schemalagt i skolan. Vi ska fortsätta tvätta, packa och fixa..Är ju mycket mer att göra än vad jag trodde!



Vill få plats med lite plugg,men just nu finns det för lite tid..Hann iaf läsa på tåget igår. Och på söndag borde jag ju vara igång igen med det... Åker hem på fredag..Och dte är Köpingsyran,största festen på året i stan. Hoppas på en bra helg i öltältet=)

NU tvättstugan.


Hadeee...

Ikeakorv..

Igår var det middag hemma hos Tessie. Var så himla längesen sist men alltid lika kul att ses. Lite skvaller, paj, efterrättspaj och salta pinnar. En bra kväll!

Idag började jag dagen med en promenad. Har som mål att promenera minst EN gång i veckan,och det har jag ju faktiskt gjort nu..Bättre än ingenting iallafall.=) Mitt gymkort ligger på hyllan,de e ju så varmt där inne! Vill sälja den men verkar inte få ngt napp.

En kvart innan bussen kom fick vi för oss att åka till Tornby. På ngra minuter fick Vladimir duscha och klä på sig. Som tur var hade jag redan hunnit en del. Av med mjukisarna bara. Vi hann bra.. Köpte lite av varje som behövs inför flyttstädningen; JIF och Vanish stod högst på listan. Käkade såklart en lunch bestående av Ikea-korv också (var nog egentligen därför vi åkte dit, haha,men det är ju sjukt gott..)

Köpte lite rengörings-saker på Kicks och träffade på en stylist mitt i allt. Hon verkade ha lite svårt att hitta folk till sitt bord så hon försökte med mej också. Frågade om jag ville ha lite tips. Okej sa jag. Hon pratade lite om vilka färger som passar mig och vilka jag borde undvika..Och berättade gång på gång att hon INTE tyckte att jag hade konstig stil och konstiga kläder, det var inte därför hon hade tagit dit mej. För konstig var jag nog inte i jeans och tshirt. För att summera så passar jag inte i oversizekläder och färger som har blå/lila toner. Istället skulle jag satsa på färger med lite pastell i och framhäva midjan. Så nu vet jag!!Och ni också.!

Köpte ingredienser till blåbärspaj också,mums.

Vladimir åkte iväg för att grilla..Fick samtal och förfrågan om jag ville servera ikväll på någon ekonomsittning,men det orkade jag inte heller..Jag orkar ingenting. Har fortfarande lite ont i huvudet och vill bara vara hemma ikväll. Ska försöka få ordning på alla viktiga papper. Måste tydligen lämna in ett av dem innan Barcelona.Ska fixa det i veckan..Men först hitta pappret..Hmmmm.

Idag har min lillebror studentbal..Skulle så gärna ha velat vara där i Bivurparken och titta på honom och alla andra. Var säkert jättefina. Mamma och pappa har fotat en del så jag får väl se när jag kommer hem istället. Tänk att det var två år sedan vi hade bal....


Nu till pappersletandet, sen blir det tv hela kvällen. SÅ himla skönt.

Imorgon väntar en pluggdag.

Ha en bra kväll!

BLÄ..

Huvudvärk hela dagen. Brukar aldrig ha ont så länge så det här har varit den segaste dagen på länge. Kurerar med Ipren och alvedon och hoppas det går över snart..

Ska iallafall åka hem till Tessi på middag,ska bli gott och mysigt. Blir däremot en tidig kväll för mig..Och inget vin..Ska förbi Konsum och köpa en cola tänkte jag,går ju det också:).

Härligt att det är helg iallafall. Ska fixa en del med flytten som det är dags för i nästa vecka (vad fort tiden går....).

Ha en bra fredag!!

Äntligen..

Gossipgirl börjar sändas i Sverige igen ikväll,woho!! Bästa serien någonsin. Tre Kronor och Rederiet var i och för sig grymt bra på sin tid också:). Har tyvärr redan sett avsnittet som sänds ikväll,kunde inte hålla mig..Men alltid mysigare att kolla i soffan=)

Varit i skolan.. Var på lunchföreläsning med SEBs chefsekonom. Han verkade ha massa bollar i luften och ett riktigt tufft jobb.

Har varit på Konsum och köpt lite godis och frukt. GRANNY SMITH har gjort comeback på Konsum! Jag som har beklagat mig i skolan, senast idag. Blev så nöjd när jag såg dem glänsa i hyllan hehe. Banan, apelsin och päron blev det också. Jag ska göra en god fruktsallad tänkte jag..Mums...

Nu ska jag däremot plugga!


Igen..

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2631261

Tävla där!!

Den är ju bara så snygg..Men nu ska jag sluta=)





Annars har dagen varit bra. Skulle dela ut LIUflyers imorse men vi hittade inga,så vi gled runt i tröjorna hela dagen istället och fick kanskelite marknadsföring på det viset iallafall:). Började skriva på PM:et. När jag kom hem så började jag tvätta med en gång. Är trött på tvättstugor!!! Jag längtar tills jag får ha min egen tvättmaskin=).

Börjar klockan åtta med lektion. Jag gillar att börja tidigt..Speciellt nu mot vår/sommar,inte så jobbigt att gå upp då. Nu kommer jag säkert vara dötrött imorn bara för det.. På lunchen ska jag och Emilie gå på SEB:s lunchföreläsning, ska bli roligt!

2 veckor kvar i Linköping..Bara två veckor. Sen går flyttlasset mot Köping och vidare mot Barcelona i höst. Det kommer att bli så spännande,men är nervig på samma gång..

Nu ska jag kolla på tv.

Ha det bra!

Klänning..

Självklart är jag med i tävlingen om denna klänning från HM=) Finns inte kvar någonstans förutom på Tradera där den kan köpas för ngra tusen. Hysteri. Men snygg är den så var med och tävla du också!! http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2611921


Kilo eller liter..?

Jag har köpt god glass till kvällen=) Varför säger man liter när man pratar om glass...Kilo vore mer passande,det är ju hårt.

Idag har jag haft en föreläsningsfri dag.. Började med en morgonprommis, fortsatte med plugg och avslutade med en tur på stan.

Torsdagar är riktigt bra tv-kvällar.=) Det enda jag saknar är Gossipgirl som iofs var på tisdagar. Väntar på de nya avsnitten som skulle komma i svensk tv i maj tror jag.

PUSS

Lådor..

När Vladimir kom hem från skolan så promenerade vi ner på stan för att köpa flyttlådor på Clas Ohlsson. Jaaja vi vet att man kan hämta gratis på Coop och Ica, men det är ju bananlådor med hål i.....Heter det coop nu förresten? Nej, de har väl kvar namnet Konsum också. På den gamla goda tiden på Ållestavägen hette det Servus=).

Känns skönt att ha lådorna iallafall, ett litet steg på vägen. Men flytten kommer nog inte innebära så mkt arbete iallafall (Hm,undrar om jag får ångra det där?). Sist hann jag ju fly till Spanien och överlämnade flytten helt till Vladimir. Det var ju skönt för mig iallafall..!


Vladimir gick till jobbet och jag gick på bussen med min flyttlåde-packning. Äntligen hade jag en anledning att åka hiss upp till 1a våningen haha.

Gjorde nyss pannkakor,jättegott var det!

Nu blir det tv.

Kram

Onsdag..

Igår var jag på tur i Örebro, mellanlandade i Mjölby och konstaterade att där vill jag inte bo. Däremot Örebro. Jag gillar Örebro mer och mer. Visste inte att det fanns en Zaraaffär där men jodå=). Hade inte tid för shopping med spanade lite,såg ett snyggt bälte.

Åt på Max med Vladimir och hans bror. Maxmål är himla gott..Det enda jag smakat på Max faktiskt, man vill ju inte bli missnöjd,det säkra före det osäkra.

Åkte tillbaka till Linköping med tåget mot kvällen. Hemma och somnade nästan på en gång.

Imorse när mobilklockan ringde så stängde jag av....Och somnade om...Och vaknade och var helt säker på att klockan var typ nio (jag började åtta). Kunde inte hitrta mobben nånstans för att kolla tiden. Hittade den tillslut UNDER madrassen,och klockan var bara sju,så jag hann bra.

Idag pluggar jag. Läser i kursboken. Lagade nyss spagetti och köttfärssås. Är så trött på det! Egentligen äter vi det väldigt sällan, kanske bara jag som inte är så bra på den rätten. För när jag var liten var det ju det bästa jag visste..((hallåå oxfilé och fläskfilé???)).

Har inga fler schemalagda lektioner denna vecka. Men vi ska troligtvis börja med ett mini-PM..

Ha de braaa.


Jordgubbar!




På vägen hem från skolan stannade jag på Konsum för att handla ngt att göra till lunch. Vid grönsaks- och fruktdisken hittade jag jordisar. Ett halvt kilo spanska jordgubbar fick åka med i korgen också. Och ner i magen. Kändes väldigt somrigt att sitta på balkogen i värmen OCH äta jordgubbar. Förut var jag lite allergisk,men tror att det har växt bort.

Idag har jag läst en massa också. Lite svårt på balkongen när det blåser,men vad gör man inte för solen. Haha...Har hunnit med att plugga inomhus också,så lite mer kunskap har jag allt fått.

Imorgon väntar lektion och sedan är det helg. Det är konstigt så fort veckorna går..Och månaderna..Och åren..Man blir ju deppig!! Men samtidigt går jag och längtar till fredagen i veckorna. Det är ju livsfarligt. Vipps så har flera år passerat ju. Tror jag ska börja vara nöjd på måndagen med att det är just måndag.

Nu börjar tvkvällen :)

Bortglömd..

Blogg. Ja,det har helt enkelt inte hänt ngt speciellt. Förut skrev jag iofs när det inte hade hänt ngt iallafall. Och det ska jag fortsätta med. Om sanningen ska fram så rensade vi den där fliken man skriver i internetadresser i, och blogg.se försvann..Och blev på så vis lite bortglömd. Det var helt enkelt för jobbigt att skriva in hela adressen ha ha..

Gick i skolan från 8 till 10 idag. Är en jätteskön tid faktiskt. Speciellt på våren. På vintern är det inte lika uppskattat,kolsvart i rummet när man vaknar och kallt är det också, inte konstigt att man vill ligga kvar. Men nu går det bra faktikst. Skönt att sluta klockan 10 iallafall,hela dagen är ju kvar då.

Efter skolan har jag pluggat, läst i Internacional economics och jobbat med ngra uppgifter.

I eftermiddags var alla som ska iväg på utlandsåret inbjudna till Ambassadörsdagarna. Var mest som en repetition på allt jag redan hört, men det avslutades med tårta och dricka,inte fel.

Okey, nu är jag back on track!=)