Timer-lampa..

Det lyste så fint i mitt fönster när jag kom hem. Mamma tänker ALLTID på ALLT så nu har jag en timer på den. Lite mer hemtrevligt än att komma hem till en mörk lägenhet.

Nu kom jag nyss från jobbet och sitter här o mumsar på START premium..den är ju fantastisk!!

Imorn blir det tidig uppstigning för jobb. Sju. Fattar inte hur man klarade av högstadiet, då började vi väl nästan alltid åtta. Jaja man blir väl tröttare med åren haha. När jag är 70 o pensionär ska jag inte va en sån som stiger upp vid sju, neee jag ska ta igen alla mina förlorade timmar o sova till nio, minst.

Gonaatttt







La Linköping..

Julafton: släkten kom till oss o ätandet började. Laxen i alla former är min favvo på julbordet, gravad, varmrökt och kallrökt. Fick fina paket så jag var nöjd o glad. Kalle Anka är på väg bort och jag måste erkänna att jag känade mycket mer för anna.

Juldagen: tjejerna kom hem till mej o vi uppdtaerade årets händelser. Tog taxi till hotell scheele men där kom vi inte in..haha vilket kaos. Så vi gick hem till mig i snön igen o gick ut på Hantis senare istället,var rätt kul även fast medelåldern var lite väl hög.

Annandagen: årlig släktträff varje annandag på Arla gård. Vi brukar vara väldigt många men i år så hindrade snöovädret de som bor längre bort.Var lax igen o till huvudrätt utsökt kalkon.

I söndags åkte jag, mamma o pappa hit till Linköping för jag började jobba i måndags. Jobbat dag i två dagar nu så medan jag har varit på jobbet så har de fixat i lägenheten..Nu har jag äntligen en micro;). Idag blev det en sväng till Ikano för att fylla kylen o även en tur in på systemet. De släppte av mig här hemma o nu har jag mer space än nånsin här haha..Men det är plötsligt tyst o lite tråkgit.

Åkte o tränade. Kan ju inte påstå att jag e nan atlet,men litegrann e bättre än inget som jag brukar resonera!!

Ska ner på stan o träffa Linis nu,blir fika såååklart. Men först ska jag äta upp en utsökt gravad lax med hovmästarsås muuummsss...

Ikväll jobbar jag och imorgon jobbar jag dag. Ska hetsa hem, svira om(till en fin glitterklänning jag hitrtdae på solo igår..Jag hittade ett klädesplagg!!!inte ofta kan jag säga) o bege mej mot stan igen. Blir nyårsfirande på platå med bufféeee,mat mat mat!! Ska bli roligt.


I Linköping blir det dock inga raketer hörde vi imorse på nyheterna. Kanske lika bra. Gott nytt år=)





I Köping..

Har mysiga dagar här o imorgon är det julafton.

Hunnit med o slöa me mamma o pappa här hemma, lyssnat på julmusik, tvmys o god mat. Igår träffade jag min favo Jojsan på latte o efteråt åkte jag med till Örebro för en liten tur i köpcentret. Som vanligt så blev vi virrigare än nånsin tillsammans o höll på att felparkera o ha oss mest pga mej haha.Men vi är välbehållna.

Idag åkte jag, min fina Emelie o Robin till Västerås. Har gått runt där hela dagen o handlat de sista julklapparna o käkat en amazing lunch bestående av fläskfilé och potatisgratäng i glöggsås. MMmmmmmums. Emelie blev mest nöjd över chokladen vi fick till efterrätt o jag var ganska nöjd jag med.

Ikväll blir det bingolotto med mamsi och papsen. Eric har flyttat hemifrån o det känns lite konstigt men kul på samma gång.

Imorgon är det julafton och släkten kommer hit, då blir det paket o maat i massor..Skulle iofs gärna byta ut julmaten mot ngt helt annat. För hur gott är det EGENTLIGEN med ägg o korv?? A just det!!!

Juldagen då...Vi glömde köpa förköpsbiljetter till Köpings stora happening men det kmr lösa sig., Annars vill jag åkla till Västerås!! Verkar dock vara dåligt intresse på det hahha..

Kram o lycka till på bingo


En bra dag..

Gick mycket bra på jobbet.

Nu ska jag packa det sista.För..

Ikväll åker jag hem. Inte varit hemma sedan 2a augusti o det är ju helt makalöst!! Saknarrrr er sååååå det ska bli mysigt att komma hem :))


This is love..

OBS:Bilden gör inte kebaben rättvis!!

Jag ska ju hem o då KAN MAN JU INTE köpa hem en massa mat heller!! Dessutom har jag gymkort.


Att julhandla..

i Ikanohuset.

Jag GICK en sjuk sträcka idag i -17 grader. Blev nog en mycket stark kvinna av detta äventyr, även om det var HELT ofrivilligt. Bussarna här går inte att lita på.. Jag behöver en bil.

ALLA var där. Hela stan skulle handla juklappar o folk krockade runt med varann. Jag har aldrig kännt att det har varit så drygt att gå omkring i ett köpcentrum tidigare, tänk om de e såhär pappa känner varje gång!! Ja ska börja visa förståelse isåfall. Men nu har jag iallafall köpt lite julklappar!!

Igår hade jag o Lina myskväll här. Allt talade emot en utgång med pizza, cola, godis o Bonde söker fru. Men när klockan blir tio händer ngt inom oss o vi måste ut ändå.. Jag säger då det!! Vi svira om men väl på stan var det lite väl unga människor så blev inget drag. Hem med bussen. FÖR jag har ju punka på bicin.

Ikväll blir det lugnt hemma, börjar 8.30 imorn på jobbet så ska vara redo o behöver packa väskan inför morgondagens hemfärd :)

Puss




En zombie..

I natt trodde jag verkligen att jag skulle få sova för hade mått okey und er kvällen. Men bommmmm när jag la huvudet på kudden så började hostan.. De där himla pillrena hjälper INGET heller..I vanlig ordning gick jag upp o kolla på webtv..Sen när hostan väl slutar så kan jag inte somna, det går inte. Så jag satt där o stirrade lite till fyra ungefär.

De e drygt för jag är ju frisk på dagarna brotsett från en trötthet grande..

Nu ska jag till jobbet. Ska ta bussen för jag har punka på stackars lilla siv..Känns inte ens lönt o fixa det för snart åker jag ju hem. Är en zombieee..

Efter jobb blir det fika med Linis o kanske en sväng på stan för min del iallafall.

Ha de braaaa :)


Extra..

Hej!!!

Idag: Föreläsning, jobb
Imorgon: jobb
Lördag: ledig dag o jag ska julklappshandla..
Söndag: jobb o hem.


HOST HOST BLÄÄÄÄ medicinen hjälper inte....Behöver ett spanskt apotek...

Kram

Solo fue un triste pasado..

La historia, los años y nosotros -todo lo olvidamos...


Känner mej glad. Inget negativt på långa vägar. Känslan är underbar...

Gjorde ett gymförsök. Inge bra om jag börjar flåsa..Men gick lite i gymmet iallafall.

Kvällens meny: Lövbiff, potatisklyftor och bearnaissås. Me gusta muchoooo!!!wheyy finns inget bättre än god mat.






Hej mitt vinterland..

Idag har jag

-varit i skolan
-fikat på stan
-haft julklappsbyte
-gjort klart inlämningen med emilie
-köpt hostmedicin

Jag har även fått G på en tenta som jag nästan var säker att få VG på. Meeenn man ska väl inte vara bitter för det, huvudsaken e väl att klara det..Men iallafall, det är ju alltid roligare med VG!!!!!..

Nu ska jag snart shoppa ngn middagsingrediens på Coop. Mer sugen på kebab eller sushi..Kanske de..Sen blir det iallafall onsdagsmyyys..

Imorgon har vi sista lektionen innan jul..Vad fort allt går hurinini...

Jag hostear fortfarande...host host..Tagit ett pillar..Hoppas det verkar snart,.Vill  gå på pumpen ikväll..Kan man de? med risk för att få arga blickar pga hostningar.
Kram


Det är fint..




ute med massa snö.Men man kaninte cykla. Hahah ja har börjat mobilblogga...Är dte varning på mej då???

Host, host..

Hostan fortsätter på nätterna. Inatt var jag uppe till sju och kollade på tv..GÅR INTE att sova. Annars mår jag hur bra som helst. Får sova på dagen istället när jag inte har ngra störande attacker.
 
Snö o vitt ute.. Fint är det..Men jag kan int e låta bli att längta tillbaka till värmen.Varför vill man alltid ha det man inte kan få?? Där var det typ skönt o roligt att gå till Lidl o handla bröd, då mår man bra hehe.

Barcas spelarbuss åkte förbi balkongen. Jag fattade ingenting tills den studn då de passerade.. Fick panik med kameran för att kunna dokumentera detta för min fotbollsgalna familj..Kameran va inte lika sugen som jag ..men här ser ni fronten haha..


Den här bilden kan vara ngt av det fulaste..Undrar va jag säger.Den gör mej iallafall glad för det var en rolig kväll!!




Sleepy..

Sedan jag kom hem vid halv fyra har en stoooor trötthet legat över mej.

Jag somskulle ner på stan o allt.

Istället la jag mej i sängen o sov till nu.
 
SÅ GODMORGON!!

Nu ska jag fixa nan mat o kolla på Svenska hjältar!


Kram


Nu är det nära..

Igår jobbade jag 13.30 till 22.00.. Var en lååång dag, mest pga denna hosta..Jag säger då det!!! Jag gjorde allt för att ha så korta samtal som möjligt me kunderna för att få hosta istället..ujuj..När klockan slog 22 firade jag mejd ett hostmaraton..

Nu är det måndag. Ska hem tiill emilie nu o vi ska fixa inlämningsuppgiften..

Sen ikvall blir de nog lussekattsbakning, bättre sent än aldrig =)

Åker hem om 6 dagar,längtar så mycket s¨å mycket såååå mycket. Min mami, papi o eric som flyttat hemifrån, ja dör va tiden går snabbt.. Längtar också mucchisshimo efter Jojjo, Emelie och Felly!!! åååhh roooligt !!

Puss

Ice ice baby..

Shuuuuu!!!

Marielle o Sara kom hit o vi var hos mej ett tag. Väl på Flamman var det ingen kö, detta har aldrig hänt under denna hösttermin..Visste dock inte om jag sklle skratta eller gråta..

Tog en stämpel o gick upp till Emilies killes korridor där de va lite människor..Bland annat så träffade jag på en arbogabo ännu en gång. Han har gått på samma skola som mej o de e skönt o gnälla ihop me nån ibland haha..

Sen Flamman.. Jag var hungrig som vanligt o köpte toast, 10 av 10, den kom sååå väl till pass. Det var roliogt o mycket grym 90talsmusik TILLS min ackelhosta satte igång. Jag som gillar o sjunga med i sångerna fick se mej besegrad...

Inte kunnat sova mycket inatt..Måste köpa nan medicin mot detta tror ja..

Det är snö här förretsen, det upptcäkyte vi igår strax innan vi skulle åka. Kanske inte som på bilden men lite=)






Idag väntar jobb.

Puss

I never saw it coming..

Hej hopp!!!

Tränade imorse.. Jag hostar som en dåre om nätterna men i övrigt känner jag mej frisk som en nötkärna..Varför säger man nötkärna förresten?Är de friska va??

Sen blev det stan o en lite besvilkelse. Jag missade systemets öppettider..Det var INTE rutinerat...

Ikväll är det bartömning på Flamman=) Men först ska vi börja hemma hos mej så ja har laddat me chips o godsaker..  Iofs så ska jag inte tömma baren så värst mycket för imorrn väntar jobb för min del.

Fellan ringde o berättade en viktig nyhet för en tvmänniska som mej. Kalmar gästas av paradise o mammas pojkar-deltagare så ja borde va där på onsadg..KANSKE är de hahah..

Ha en rooolig kvll!!!


Quiz och en mammas pojke..

Igår var jag o damerna på quiz, tema en musik denna gång. Vi vann tyvärr inte men det var trevligt iallafall! Nästa gång vill jag äta mat där också,kom goda dofter mot mej hela tiden.

Efteråt begav jag mej hem till Lina för lite updates o martini.. Sen gick vi till Platå där en del oanade saker hände.. Plötsligt dyker Mammas pojkar-Christian upp o de flesta gör en fågelholksstirrning mot honom, Lina bjuder på ngt mer originellt i form av ett hånskratt haha..

Var en nice natt men halv tre var blev jag trött o hostan gjorde sig påmind.. Hade nästan glömt den men den attackerar på natten..

Idag har jag två föreläsningar..Den första klockan tio o den andra efter lunch. Sen är det helg IGEN :-)

IRL var han mer stor-Gerd än christian måste jag säga.




Drömmar..

Eftersom jag inte minns mina drömmar i vanliga fall så går jag verkligen loss när jag är lite krasslig.
 
Nattens händelser var osammanhängande men roliga...

- Julafton..Det var den 23e i två veckor..Konstigt..Alla bara gick o väntade med det blev aldrig den 24e..Och plötsligt var det den 25e istället.

- Det snöade mycket ute o jag frös så mycket..Fanns underjordsgångar när man skulle till coop o andra ställen, de va skönt..

 
- Jojjo fick en son. En söt en !! Vet inte va han skulle heta men när jag vaknade döpte jag honom till Bill hehehee.

- En massa ljud..Jag vet inte men vi satt hos en talpedagog eller något..Upprepade en massa ord i kör men hon sa hela tiden FEEEEEL efter varje ord.


Godmorgon..

säger jag efter 14 timmars sömn.

Jag har varit anträffbar sedan tio men somnat fram o tillbaka tills nu.

UTVILAD.

Sjukdomsläget: mest ont i öronen.

Är både döv o blind nu!!

Dagens missions:
-Apoteket
-Coop

Hasta la pasta..


Dåååååsig..

är jag.

Ont i huvudet. Halsen också...

Ligger i soffan o kollar på tv med mitt täcke..Fryser..

Vill ha oboy, pulvret står i skåpet o kollenar på mej..Men har inte mjölk hemma.

Glömde gå till Apoteket idag,måste fylla på kureringslagret imorrn!

beso.

Halvt sjuk..

Imorse vaknade jag elva. Hade huvuvärk, halsont, frusen kropp, svettig kropp, röda ögon, ont i öronen.

Åååååhhh ååååhhh åååååååhh åååhhh nej var mina tankar upp, då...

Men sen gick jag upp, dushade och gjorde mej själv lite mer acceptabel. Och plötslit hade jag bara lite huvuvärk o ont i halsen.Om jag nu ska följa min vanliga rutin så blir jag jättesjuk imorgon. Brukar nämligen bli pangsjuk, sen friskna till en dag o sen slår det till igen.

Jag som skulle vacca mig idag odet ska man väl helst inte när man redan är sjuk. Så blev inget av det.. Nu har ett nytt beslut fattats: jag ska inte vaccinera mig. Nu vet ni.. För jag tror redan jag har eller ar haft svinet light version..

Efter lunch jobbade jag o emilie lite, eller vi snackade väl mest. En inlämningsuppgift som kan ge 1 eller 0 poäng till tentan känns inte jättemotiverande..Men man lär sej nu alltid ngt nytt så nyttigt är det allt=)

Inte käkat nåt på hela dagen förutom en lussebulle så imaginateee min hunger...

Puss




Undrar om..

svinet tog mej innan vaccinet?????

I HOPE NOOOOT!!!

Nu har ja jobbat. Äter massa nattmat..Men de e okeyu föööör jag har börjat träna nuuu;))

natti..

Baaam bammm..

Luciakraballen höll måttet. Kvällen börjademed att jag hetsade hem från jobbet för att svitcha om till overallen. Sen åkte jag min snabbaste cykeltur till Clara o Johan o på vägen hann jag få med en pizza. Vi hällde i oss lite av varje o sen bar det av till skolan..Förstår ni hur nöjda vi blev när vi såg singstar det första vi gjorde;)) Roooligt. Sen spelade Jhonossi,var inget för mej.. Men Dogge Doggelito Djeade o det var bra musik. Efteråt tog vi en välförtjänt meny på donken o var nöjda o glada efter en mycket bra kväll.

Igår storstädade jag lägengeten..Finns nog inget som jag är så trött på som på att städa..Det blir stökigt på en gång hur mycket jag än skurar!! På kvällen blev det sushi take away o paradise hotel såklart.

Imorse tränade jag på campushallen o hade sen föreläsning från 10 till 15. Dagens höjdpunkt var ändå min lunch, entrecote, bernaisesås o stripps, så jag lyxa till det på måndagen skulle man kunna säga. Njuuutbart!!

De flesta ska vaccinera sej nu. Men jag ska jobba så får skjuta på det lite till..Detta velande..Behöver jag verkkligen sprutan??? Klarar jag mig iallafall??? Jag tror ju inte att jag kmr gå o dö men inte värt o ligga halvdöd i två veckor heller...Hmmmmm. Ska ni??Ska jag?..

Jajaaa...Nu ska jag slöa lite innan det blir jobb.

Puss

Lööördag!!!

Nu ska jag dra till jobbet. Jobbar till typ åtta o sen ska jag hem o svira om till overallen..Blir Luciakraball tonight kmr bli stoooorslaget=)

Ha en fin dag

HAJ HAJ..

som coop-damen säger...

Igår kolla jag på Mammas pojkar o det är ju en lite succé i sig måste jag säga.  Sen drog jag ner på stan,blev lite cider o Platå.. Det var lugnt o lite mingel..Nattens höjdpunkt var ändå beasås,köttbit o potatisklyftor mmmmums.

Idag tränade jag!! På crossen o bandet. Men upptäckte att jag kmr  får skavsår av mina inneskor..Ska nog fixa mina uteskor så jag kan ha de inne istället. Sen handlade jag en kursbok o ett kompendium.

Nu ska jag käka en indisk färdigrätt,den ser god ut på förpackningen:)

I eftermiddag är det veckomöte på job et o sen jobbar jag till elva.

Hasta luego pussss..

Kollar i kors..

Känns som jag haft jordens längsta dag!! Men det har jag inte, de e de som e så konstigt. Åkte till skolan tolv kom hem kl 5..Kunde ju ha varit värre men tror jag e riktigt bortskämd med kortare dagar.

O nu mina vänner...Nu ska ni få höra nåt storslaget.. Jag har köpt gymkort!!! Nu kan ni återigen, efter 2 års uppehåll, se mig på bodypumpbanan o spinningcykeln. Det ska bli roligt...eller det kanske var o ta i..

Känner kylan ända in i benmärgen,sitter me halsduk på lektionen och axlarna uppe vid öronen..brrrrrr..

Kall som aldrig förr öppnade jag postlådan o möttes av detta, chokladX2 o trisslotter. Måste ha kännts av att nu ska hon börja träna så lika bra hon sätter i sej två chokladkakor så hon inte tynar bort hahah:) Neee men min mamma o pappa visar ännu en gå¨ng sin söthet!!!Tack!!!



 
Ikväll då? NH quiz??? Platå??? Fats jag fryser så mkt så jag knappt vill utanför dorren.


Adeooo...

Skööön dag..

Imorse ringde klockan tidigt, hade föreläsning mellan 8 och 10. Ny kurs i internationell affärsrätt, så vi fortsätter med juridiken ett litet tag till.

Efteråt fick jag äntligen igång watchonline så jag kunde köra lite Gossip  girl,bara ett avsnitt kvar o sen är jag i fas igen.

På eftermiddagen tog jag bussen ner på stan för att möta Lina. Vi gick till Fräcka fröken där det blev den största chokladbollen,cola o massa updatesss. Sen joinade även Pernille o Karro. Älskar det stället, de e verkligen mysigt  o finns massa goda saker.

Sen skulle jag ha en morgonrock o lina skulle ha en adventsljussta hike, gick inge bra för nån av oss men jag hitta lite annat smått o gott istället. När allt stängde så tog jag bussen hem igen-Om ni nu undrar varför i hela friden ja åker buss så ska jag säga er att mitt lås har frusit fast..Har eldat o eldat på det utan resultat..Men nu står el bici i förrådet,hoppas den e tinad till imornn..

Nu blir det myyyys framför Bonde o Paradise=)

Puss



No love..

Sett Twilight nu sådär flera månader för sent...
 
Inte känt några känslor för Edward innan...Men när du har sett filmen, då kommer du fatta!! Sa alla.. Men jag blev inte alls kär i honom.. Han var vit.. Och inte speciellt fin..Men snäll o gullig såklart.. Fast fattar inte hypen över honom !!

Men det var lite romantic när han tog upp tjejen i träden o så kom en fin låt :-)




In da week..

Känns som jag är mitti helgen men inte då..För det är redan tisdag bra va!?

Idag hade jag ett uppdrag o det var att åka till Ikea o handla en ram... Men inte ens det har jag gjrot!!  Men ja har tvättat så så dålgit är det inte.. Nu hänger all tvätt här inne i rummet för alla torkmaskienr var upptagna. Jaja det luktar iallafall gott!!

Jag ska duscha lite sen ska jag jobba ikväll.

Jahaaa und ra vad jag ska ta ur kylen nu då??? Jag har sa mycket gott så ni anar inte ;))