Individuell uppgift och glass.

En skön söndag igår,precis som en söndag ska vara. Fick sms av mamsen angående vinterskor, om jag frös om fötterna och om jag hade köpt några än. Hade ju inte det. Bussen ut till Tornby och hittade ett par mysiga. Hann med donken och Mcchicken också. Individuell uppgift på eftermiddagen och sedan "I en annan del av Köping", dem är så sköna tycker jag.

Promenad till skolan imorse, har för många dåliga erfarenheter av att cykla när det är halt.. Prommen till skolan är min enda motion för tillfället, borde kanske fortsätta med det, ganska skönt när jag för en gångs skull har lyckats köpa sköna skor. Men snart ska jag börja träna har jag bestämt. Snart är ett väldigt subjektivt ord...

Förmiddags seminarie utan Staffan, lite onödigt. Lunch i Kårallen var gott för en gångs skull. Kanske för att jag inte äter där fjorton dagar i streck längre. Man kan tröttna (på wook).

Sitter här och äter cheesecake glassen. Fin den är. Ska jobba med min individuella uppgift är det tänkt. Imorgon är det föreläsning åtta till tio. Redan dåliga och elaka tankar om min väckarklocka som kommer att ringa klockan sju.


Fear factor

Skulle verkligen inte vara min grej. I dagens avsnitt bar den ena lagmedlemmen maskar/skalbaggar/tusenfotingar i munnen och la i en mal-maskin. Lagkompisen skulle sedan ta dte som rann ut ur maskinen i munnen och lägga på en våg. BLÄ. Jag mådde illa av att se det på tv. Sen var det en massa andra otäcka saker som skulle ha gett mig stor panik.

Jag är så slö. Pratade just med Tessan som var sugen på utgång men jag är bara sugen på soffan, är ju så skönt.

Det är jag och glassen ikväll,myselipyseli, jag får äta upp allt för mig själv hoho. Vi gillar varandra.

Nu hoppas jag att LINA uppdaterar sin blogg så att jag får ngt att läsa,nu när jag har avverkat ett hundratal.

Saknar Johanna som chillar Ibis. Ska ge med mig av mina recept i denna matblogg. Fina färger fina färger .

Har en söndagskänsla idag. Varför? Hum. Det blir alltid så när man är på Ålatå på torsdagen. Hamnar en dag före liksom.

Vart är våran bakdunk(heter det så,sån där man bakar i...). Spårlöst försvunnen.

Nu ska jag vandra fem meter till teven.

Födelsedag och fest.

Fyllde tjugo i onsdags och det var en riktigt kanoners dag. Tårta,mat, fina paket å massa mys.

Igår hade jag och Emilie gemensam födelsedagsfest hemma hos maxim,tor,calle å robin. Bra att vi fick låna deras stora place men inte lika skoj att städa imorse. Kvällen började med tårta å sen blev det party. Vidare till Platå där det alltid blir skoj.:) Jättebra kväll och verkligen fina presenter från Tessisen och mina tjejisar i klassen.

Idag skulle jag ha jobbat med mitt individuella arbete. Inte blivit mycket av det. Istället har jag tryckt i mig för många ostbågar och calzone. MMM. Kollat på Wallander nu på kvällen, spännande tycker jag. Del två imorgon kommer hålla mig hemma.

Kan inte komma in i min lunargästis även fast jag ser att fotstegen blinkar! Gud så jättestörande, tänker jag. Gud så jättebarnsligt, tänker ni.

Lite negativ till bloggen då jag inte kan se vilka som kollar. I det avseendet är lunarstorm bättre. Men det här är lite mognare? Nu när jag börjar närma mig trettio. :p

Matens tjusning

Efter ett engelskaseminarium på två timmar har jag hängt på Flamman. Emilie bjöd på Egyptiska pannkakor. Så goda att jag nästan överväger att ta snabbflyget till Egypten för att köpa några paket. Sedan satte vi igång med vårt heta brev till klassen.

Nu är jag hemma på norrsvängen igen. Efter några veckors snokande på Linas blogg kom jag på att jag nog också behövde en. Rarasara var upptaget,försökte med diverse namn men det enda som ville vara ledigt vara sarapau. Hm,okej då.

Blivit en inspirerad kock på senaste tiden. För det första fick jag en kokbok i julklapp. Gjorde mitt första tappra försök för nån dag sen, köttfärspaj. Blev inte alls som på bilden,mer rinnande..Men konstigt nog så var den god. Sääkert tillochmed godare än den på bilden! För det andra har jag börjat intressera mig för matprogram, eller iallafall "Middag". En massa godsaker. Tyvärr slut på det programmet nu,men det brukar ju ploppa upp flera.

På tal om mat så är det nog snart dags.

Sen blir det förberedelser inför morgondagens praktikfall "easyJet".


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!