Skagenröra?

Detta är en fisk som jag såg i Aftonbladet. Otäck!!

KRAM


Maltesers?

Malteasers eller Maltesers??? Har jag fattat fel?!

Började irritera mej på reklamen när hon säger MALTEEEESEEERS med stora ee:n.

För övrigt är E dåliga..Jag ska aldrig läsa Sara B:s bok!! Aldrig!!

Packat o klart, slutade i två väl fyllda väskor med endast nödvändigheter.

Nöjd med tillvaron..

EN SERIOOOO! Höll på att tuppa av när klockan ringde 06.15, sagt det förr o säger det igen; Jag är inte gjord för att gå upp så tidigt. Nån måtta får det ju vara. 09 är lagom. Jag är som en sten på morgonen nu förtiden. Måste ställa om till det jag var förut, då somnade jag typ 22.30 eller nåt. Nu somnar jag 24 eller 01. Då är det ju faktiskt inte så konstigt att jag är en slö säl på morgonen.

Jobb och skola idag. Nya kursen verkar bra, proffersorn likaså! Köpte en svindyr bok idag o hoppas nu för gudars att den är värd dessa slantar.

Jag packar. Eller jag tror att jag packar..Allt ligger överallt, strukturo zero..Vill ha med hela garderoben som vanligt men jag kmr ändå bara dega omrking i mina mjukisar o använda typ en tröja. SÅ snart ska jag göra ett ryck..

Imorgon 07.45 (tidigt igen) ska vi ses på busshållplatsen här utanför o ta bussen till resecentrum o sen vidare till biluthyrningen. Där ska vi hämta vår V70 som vi ska glida de 7 timmarna upp till Sälen i. Glida mycket sakta i snöovädret som befaras komma. Ska bli otroligt skönt o kuul att åka bort några dagar :-)

Packning var det. Sen är det Paradise, sååå spännande nu!! Händer de mest oväntade sakerna så jag sitter som en fågelholk i en hel timma.

PS. Idag ringde ett konstigt nummer, svarade inte. Det var Radiotjäst, kommer aldrig svara. HOHOHOHO...

Åter på söndag!

PUSS




Dagen idag..

Jag satt själv i växeln för första gången idag på jobbet,lite pirrig i början men det gick över!

Imorgon blir det jobb från 8 till 11. Sen skola från 12 till 15, den hann jag inte med idag. Ska läsa redovisningsteori nu,ska bli kul me nåt nytt för jag har tröttnat på juridiken som har förföljt oss länge nog nu.

Ska duscha länge o sen blir det mys;).Det är Paradise o jag ska inte göra en miss o kolla på Tough love istället. PLUS daimtårta med Marabousmak. Ni kan ju gissa var på nöjdskalan jag ligger.














Prinsessömn..

Jag har sovit såå gott.

Var i Ryd igår förresten, letade efter min cykel. Efter några felsrping så stod hon äntligen där framför mig. Passade på att handa på Hemköp, det var en fröjd om man jämför med att gå in på coop valla. Cyklade hem och in till Sara där vi hade lite sälenplanering. Avslutade dagen på bästa sätt med lasagne, daimtårta och Johan Falk.=)

Det känns konstigt, har ingen klass kvar.Igår skulle vi säga "hejdå vi ses imorgon". Men nej, det gör vi inte!! Konstigt va ordet!!

Nu ska jag strax till jobbet. Får se om jag hinner med första föreläsningen eller ej sedan också..!

Hajhaj

Men va?

Jag orkar inte fundera så mycket...

Imorgon är det ny vecka, nya kurser och jobb. Då blir det fullt upp igen, blir bra.
 
Men (ännu en gång ....) jag vill iväg.








Neheeee..

OM man skulle börja dagen!!! OM OM!!!

Slö är jag.

På nåt sätt så är jag nöjd över att det är söndag,för då är det OK att bara ligga o glo. Mycket nöjd över att det inte är lördag så att jag skulle behöva känna en gå-ut-press. Allså jag måste sluta med det där, lugna ner mej!!Nu..

Då vill jag önska eder alla en härlig dag i lugnets tecken!


Mat?

Kunde inte äta på hela dagen igår, vad är det för fel? Har ingen matlust alllsss.Däremot åt jag tårta o det var inga problem det.. Idag åt jag visserligen en korv med bröd o försökte äta bakad potatis. Skulle inte ens vilja ha om ngn viftade med en oxfilé framför mina ögon,illla! Men nej jag får väl ha min ofrivilliga Ramadan ett tag till. 

Ikväll blir det fest, denna gång är det programmets fyror som ska träffas under temat "glitter och glamour". Ska fundera ut nan outfit som glittrar lite o sen duscha!


PUSS

Battlefield..

Allt gick bra igår men när klockan är fem i halv åtta så kommer vi på ett problem...JO, att vi inte har internet i rummet o inte kan ha spotifymusik. Stod en gammal radio på plats så vi fick höra på East FM hela kvällen haha..

Jag hade en mycket trevlig kväll med tårta, vin o mycket folk.

Åkte ner på stan o jag gjorde en tour de Ågatan o besökte nog de flesta ställen. Jag hade rooolgitt tack tack allihop.

Imorse kl elva var det dags att städa,gick ganska snabbt o efteråt tog jag o Sara en promme för att inte verka vara värdelösa en dag som denna. Vi åt bland annat korv med bröd på torget, kände oss uttittade o väldigt onormala.


HAJ HAJ


Sara o Emilie innan vi drabbades av stressattacken.


Kram på dej min korv

Visselpipa?

Ärligt talat så trodde jag att dem skulle vara lugna igår, de såg ut som lugna personer..Men i de lugnaste vassarna lusrar de vildaste fiskarna (säger man så eller hitta jag på en egen nu?). Ingen musik men VISSELPIPOR o konstiga läten så jag var tvungen o kolla ut om dte var människor. Jag bad en liten bön om att de skulle gå vidare nånstans o visst gjorde de det. NÖJT somnade jag kl tolv.

Imorse gjorde jag tenta, hoppas den gick bra! Sedan blev det tacobars salladsbar med mina amigasss o en tur på stan.

Vila eller gymmet, vila eller gymmet?!? Lutar åt att vila, jag är helt sluuuut. Ikväll ska vi ha födelsedagsfest här o NOOOO MERCY. Visselpipa-klanen bor två dörrar från mej så hoppas de får sömnproblem inatt!! Det ska bli rooooligt.




Soy el señor de la noche..

marca mi número si quieres..haha den va det längesen jag hörde, de som var min favo förut!

Handlade, förberedde tårtor o åt sushi nyss. Emilie fick fylla tårtbottnarna för det vet vi att hon gillar medan jag o Sara mosade fyllning o smög i chokladhörnan!

Ganska trött men räknar inte med att somna tidigt för ikväll är det fest i rummet här bredvid. Än har jag iofs inte hört mycket men de borde väl komma igång? Hoppas inte=)

Sugen på The hills igen, jag harv tappat lite där.. Heidi är min favo o här e hennes stora change..10 operationer på EN DAG? lite onödigt för så stor skillnad e de väl inte?


Vänner..

Vänner, idag ska vi prata om CMRlagstiftningen. Vänner, vi tar en paus. Varför envisas han med att säga VÄNNER? Han är inte min vän...

Sista pluggdagen för imorrn är dte tenta. Känns som jag bara repeterar nu, lär mej inget nytt så nu ser jag mig själv som klar för idag.

Om några timmar ska jag handla, fixa tårtor o käka lite sushi med sara o emilie. Imorgon är det nämligen dags för vår födelsedagsfessst..Men först tenta, just ja höll på o glömma.

Nu ska jag städa lägenheten, det är helt sjukt hur det kan se ut efter ngar dagarn slarv..Iofs hatar jag när det ligger saker framme så jag får panik bara det står två glas på bordet..Men nu är det inte bara två glas som stör utan mer än så.

PUSS

Pontus..

Hej alla!

Hoppas ni mår bra för det gör jag.

Idag har jag jobbat o nu kollat ifatt på Paradise hotel. Vem är Pontos, vad gör Pontus, vad ÄR Pontus? Jag tror han är en joker som bara driver med oss.Haha jag är lite chockad..

Här får ni en lista som jag hittade i joss blogg!!

ALLMÄNT

Naturlig hårfärg: Blond eller beige kanske det är

Nuvarande hårfärg: Blond

Ögonfärg: Blå                  

Gjorda/ Tänkta skönhetsoperationer: Inga gjorda men om tio år kan jag absolut tänka mej nåt.

 

PRODUKTER HÅR

Schampo: El vital, den rosa

Balsam:
El vital, rosa

Stylingprodukter: massor,det är nog min största last=)

Övrigt: Hårnålar?

 

PRODUKTER ANSIKTE & SMINK

Ansiktshudvård: Aco

Primer: Har ingen sån

Sminkborttagningsmedel: Nivea

Concealer: Har ingen

Foundation: Loreal är bäst

Puder: använder inte

Rouge: Isadora eller Make up store

Mascara: L’oreal

Kajal / Eyeliner: Make up store

Ögonskuggor:  Make up store o Loreal

Läppar: Loreals läppglans eller ett läppstift (!!) som är lite rosaaktigt.

Ögonbryn:
färgade just nu annars en penna från max factor.

 

HUR TAR DU HAND OM…

… dina naglar: Målar alltid med underlack o sedan vanligt.

… dina händer: Handkräm för jag har jordens torraste händer på vintern

… dina fötter:
Duschar?

… din kropp: Belönar med goda saker o försöker väl röra på mej nångång också.

 

ÖVRIGT:

Vanligaste frisyr: Utsläppt

Hur ofta gör du en hårinpackning? En gång i veckan har jag börjat med nu..

Hur ofta använder du en ansiktsmask? Nån gång vartannat år kanske.

Använder du brun-utan-sol? JA

Solar du solarium? NEJ!! Jag är rädd

Använder du plattång/hårfön/locktång eller liknande? Hårfön använder jag mycket och platt- eller locktång bara om jag ska ut.

Parfymer i din ägo: Christina Aguileras, CLEAN shower fresh, Idole d´Armani, Dior addict.

Favoritparfymen av ovanstående: Armanin o clean

Deodorant: Rexona,den rosa

Rutiner eller liknande du vill ändra på: skräpmatssug o för mycket vin. Behöver träning o kanske en broccoli haha...



Förälskad..

är jag i Avatar!! Vilken underbar film!! Anade att den skulle vara bra men inte att jag skulle bli helt såld o vilja bo i Pandora o flyga omkring bland träden :-) åååhhh allt var så fint så jag blev helt rörd!!

Dumma jag missade paradise igår så nu måste jag vänta till elva ikväll innan jag kan se det på webtv. Joobbbiit va.




1,2,3..

Har varit hos emilie, vi bokade sälenbilen o gjorde gamla tentor.

Först va vi åtta med på sälen, men sen blev vi fyra.. Så nu har vi en plats ledig i bilen, denna plats erbjuds till person med bäst motivering till "varför just DU ska sitta i mittensätet!?.!!

Nu ska jag ner o lämna in ett par byxor som ska sys upp. Sen se Avatar på bion med Marris o Sara. Hört mycket bra om den o hoppas den kan omvända mej till en fiktion-lover..

Vill åka till Mexico!! dags!!! proonttoo please




Min första..

dag på Academic Work var bra! Alla jag träffade verkar trevliga o var välkomnande. Mycket att lära sig som det alltid är första gången,men det faller nog på plats snart.

Efter jobbet var jag tvungen o ta igen plugg som jag inte gjorde nåt av i förmiddags. Gjorde logistikfrågorna som enligt mig är det svåraste..Många paragrafer att hålla i styr..

Stinis har fixat så d blir kryssning den 5e feb till tallin om jag kan få bort en sak då bara..I hopeee!

Nu äter jag en sen middag o ska väl snart kasta mej i tvsoffan =)

Hadeeee!!






Svammel.

Skulle kunna svamla hur mycket som helst här..Det är som ett spindelnät!! Jag vet inte riktigt var jag ska börja eller hur jag kommer sluta. Eller om jag ens kommer att börja försöka. Ja eller nej eller ja eller nej..Tror jag skulle kunna skriva en bok som ingen skulle förstå nånting av. Knocks me dooown.. Jag som brukar va ganska stabil?

Jaha inte blev vi nå klokare för det här!!

Jag sitter här uppdressad i kostym, känner mej så fin så! Om en timma börjar min första jobbdag. Jag är förväntansfull:-)

Hasta luego


Sleeeepy..

Visste inte om jag började 10 eller 14 på jobbet. Vaknade o kollade kalendern, 14!! Så jag sov till nu. Det var ju skönt men samtidigt dumt, för jag har tenta på fredag men jag verkar inte rikigt fatta det.

Känner noll stress o det är verkligen inte för att jag kan mycket. Jag är bara lat, aldrig varit så lat tidigare tror jag.

Tror inte jag fattar hur mycket jag kmr ha o göra de närmsta dagrana tack vare den här dvalan!! jesussss...




Vild afton..

Minst sagt!!!

Tack Victoria för en bra fest, tack alla som sjöng skönsång för mig på tolvslaget.

Hann med både NH o Platå, de e ju inte kul att "missa nåt" så vi gjorde vad vi kunde. Avslutade med en lååång burger king-kö o en cheese för att sedan cykla hem.

Nu ska jag nog vänta ett tag innan jag går ut igen..eller JUST JAAA..Vi ska ju ha födelsedagsfest på fredag o jag kan ju inte diretk fattas där heller!!

GRATTIS TILL MEJ SJÄLV IDAG!! Fick daimtårta i förmiddags,tacktack! O var nyss på prommi med lina genom stan o analyserat livet.

Nu ska jag kanske plugga lite..Inte fått nåt gjort för mitt huvud hänger inte med idag.

Ikväll ska jag fira med sushi:)

Kram











Klar..

Nu är jag klar o sitter mest o stirrar...!!

Ska snart möta upp folket vid coop o sen cykla vidare till Victorias födelsedagsfiesta ska bli rooolit:)

Har inga festliga kläder kvar! Har bytt tjugo gånger o det slutade med jeans o linne..KUL...Tänk o vinna en ny garderod me en massa fina klänningar..de vore KUL!!

Ha en bra kväll allihop..

HAJ

//lady coop


You gotta take the good with the bad..

Sitter o pluggar men gång på gång öppnar jag upp datorn o kollar vitiga saker istället.
Konsentration muy low...

Hallå varför finns inte alla låtar på spotify??? Det är ju hur jobbigt som helst. Jag vill ha Im in miami bitch..

Ska göra papsens goda fiskgryta, de e en riktig hit.. Sen ska jag väl börja med min make over..Men later later later..

Det var fredagsmyyyys..

Trött o grå var jag igår. Sen kom Sara med den briljanta idén om onlinepizza.. Åhhhh den var alldeles utsökt min vesuvio med hamburgedressing!! Vi kollade Lets dance o det vat skönt. Men vad har de på sig förnått??? Chockad av halva klänningar o glittertrikåer på männen.

Sara var i sitt esse så när Gudrun träder fram så:

"Vad läskig hon såg ut!!"
"Va?"
"Ja, hon ser läskig ut utan glasögon!"



Victoria Svensson fick det inte heller lätt:

"Ser ut som tarzan"
"ne vadå, hon är väl jane isåfal"
"ne men HON ser ju ut som tarzan!!"


Nu sitter jag o äter frukost. Ska snart dra mej ner mot stan en sväng o gå på systemet. Ikväll blir det fest o det ska bli roligt:-)

Förresten så fyller jag år imorgon, därför kan jag fira lite extra kl tolv inatt wheyy!

Ha ren bra lördag.


Muffin..

Tappade min "muffin" ögonskugga i golvet igår. Jag som just hade köpt en ny seeegt!! Det är förövrigt den bästa skuggan.Man ska väl egentligen bara använda den som highlighter o sen ha ngn mörkare skugga på ögonlocket. Men jag tycker att den här ljusa passar bra till vardags.
 
Fyndade ett rött läppglans för halva priset på make up store här om dagen.. Blir mycket färg av det så man frå vara försiktig så det inte kmr utanför..Inget bra festläppglans om man intwe är ovanligt stabil på handen.

Igår gick jag o emma till lina. Där var det birthdaygäster o kladdkaka som var supergod. Fortsatte natten på Platå där det vimlade av folk. Hemma vid tre o somna mycket gott!!

Idag ska jag plugga!


Ready..

är jag.

Ha en bra kväll!!!


El tomato..

Skolan o tränat efteråt. Nöjd är jag!! Var röd som en gris i ansiktet när jag cyklade därrån. Fattde inte varför folk bara tvätnitade mitt framför mig flera gånger på vägen..Innan jag insåg att de såg mej som ett stoppljus!!! jissess...

Ikväll blri det sliver eller platå o dansa i neon!!Jag har inte varit ute sedan nyår så nu är jag sugen må ni tro=))

Ses i natten!!

Kram


Torsdag..

Skola till 12, sen ska jag träna. Antingen direkt efter på gymmet eller så är jag sugen på bodypump-passet senare i eftermiddag. Sen börjar helgen.. Har inga fler lektioner i den här kursen efter idag, skööönt :-)

Idag fyller Linis år, grattisss till dig lilla puff!!!!

Time to gooo..

Haj haj!! (allså ni som inte varit på coop vallaplan MÅSTE dit..ni kmr förstå mig..)


Dagen..

Skola

Nettans skönhetssalong

Skomakaren

Taco-bar



Nu är jag hemma i lugnet. Det är INGET på tv idag, dåligt eller hur!! New Jerseys hemmafruar får underhålla mej tills jag känner da trötthet.


Livin in sin is the new thing..

Gormorning! Jag har sovit som en prinsessa till nio ungefär o sedan käkat en storslag en frukost, älskar när jag har alla pålägg, juicer etc..Inte för jag tar av allt men det är kul att KUNNA ta av allt..Om man skulle vilja=)

Nu ska jag strax till skolan!


Schnii, schnaa, schnappi..

das klaine krokodil..Kommer ni ihåg den??? Den va ju värsta dunket för några år sen.

Ännu en skoldag avklarad. Men jag var inte på letkionen idag, fysikt satt jag ju där men annas så svävade jag runt nån annanstans. Tänkte på vad jag ska laga för mat, en fin klänning jag sett och undrade över kvällens tv-utbud.

Nu har jag käkat resultate av dagens funderande (fast ja kom inte på räten själv). Morötter o vitkol wookade med cornbitar, blev gott.

Imorgon väntar skola igen, på morgonen den här gången. Efteråt ska jag färga ögonfransarna och ögonbrynen på en salong i stan. Det sistnämnda (ögonbrynen) har jag lite skräck inför..Glömmer aldrig våra färgningar där när Jojsan gick hem med KOLsvarta saker haha. Jag ska be om väldigt lite färg..Fattar inte varför jag bokade det överhuvudtaget..Men ni vet hur det är; Frans- OCH brynfärgning för blabla. Det är ju paketpris o då nappar jag!!



Måste ha..

nåt o se fram emot hela tiden. Annars blir en rastlös själ som jag ännu mer (om möjligt) rastlös.

Nu längtar jag efter

-Sälen med mina linköpingstjejer om nån vecka!!Ska bli myyyys o om jag ska vara ärlig så längtar jag mer till vattenlandet än till backarna hehe.

-Kryssning i februari med mina köpingsdamer, karaokeeeen o gin o tonic väntar!!


Boom booom pow..

Ahaja... Såg Victoria secret fashion show igen, såååå himla bra som alltid! Var mycket bra med the black eyed peas i bakgrunden. Älskar att kolla på detta, de är sååå fina o så är det kul o se alla kreationer de har på sej.

Model Doutzen Kroes attends the Victoria's Secret fashion show at The Armory on November 19, 2009 in New York City.



Jaha...Varför kollar jag på fashion show som jag redan har sett när det finns annat att göra. DET kan man fråga sej... Vi har tenta nästa fredag så det vore bra o återuppliva ngra minnen från föreläsningarna. Imorn ska jag köra, sa jag igår. Idag har jag inte kört nåt annat än tvn. Gäller bara o sätta igång så tar det inte emot sen!

Nu ska jag duscha o fixa mej lite o kl 15 bär det av till skolan för föreläsning.

Ha det bra hajjj!


Tvätterskan..

Jag tvättar alltid!Den här veckan har  jag tvättat 2 gånger o det är 1 gång för mycket. Men tycker det blir meckit o tvätta olika grejer som kläder o handdukar. Det ska man INTE tvätta samtidigt för då blir alla svarta kläder handduksluddiga...Och det går inte bort...

Så idag tvättar jag handdukar o sängkläder så ni vet det!

Längtar efter en egen tvättmaskin o slippa springa upponer till tvättstugan. Iofs är det rätt trevligt för jag träffar alltid på nån tvättkompis. Hejhej när man ses första gången, Hallåå, när man ska plocka ur maskinen ihop o hänga in i torkskåpet. Lite kallprat o sen Hejdå,ha det bra! när man hämtat sin torra tvätt. Det är en kravlös, ytliglig men trevlig relation.

Proviva..

Så fin på utsidasn men ack vad skenet kan bedra!!!

INTE god. Smakar blåbärssoppa fast med hallon o medicinsmak istället ussshshhh

Så nu får den väl stå o va fin i kylen.


Hör du mej eller?

Asså seriöst...

Vad är det här "hör dig", "jag hör dig".

Nån skriver typ "åhh vill ha glass", så svarar folk "hör dig".

Tacksam för svar.

Jag dör, de e värre än *ler*


Åter till Johan Falk ! (jag hör mig)

Mitt första inbrott..

Åkte till gymmet vid tio imorse. Kom precis samtidigt som en man med nyckel till placet så jag sa hej och gick in med honom. Jag började redan i omklädningsrummet där det var alldels mörkt ana ugglor i mossen. Men jag bytte om o tänkte inte mer på det.

Sen gick jag till gymmet där det också var kolsvart, inte en människa o ingen musik. Anade ännu fler ugglor..What? Tänkte att jag kanske var tidig..Är det bara jag som orkar upp så tidigt en söndag tänkte jag också nöjt.

Men så såg jag plötsligt en öppettider-skylt, de öppnar 12. Klockan är 10 o jag är på plats, ensam i ett stängt gym. Fick lite panik o rusade till skåpen,sånna här situationer kan jag inte tackla själv så jag kallade på min mor.. Hon trodde inte att nån skulle spärra in mej, så jag återvände till gymmet o började träna. 

Sprang lite på bandet o sen gick jag till mattan. Det var en perfekt morgon för mej att träna på akrobatiken utan ngt störande moment!Idag tog jag mej till nivå2, jag slungade upp mej på händer men föll över hela tiden så jag får träna på med det :)

Kände dock en viss stress genom hela passet för att ngn skulle komma, typ en securitasvakt eller städerska. Visste inte riktigt hur jag skulle förklara att jag befann mig ensam i ett nedsläckt gym... Nu är jag iallafall en erfarenhet rikare ha ha ha ha ha...

Efter denna omtumlande upplevelse så har jag hunnit åka busstur till Maxi. Vet inte vad det är med mej o matvaror,men jag lyckas alltid tappa ngt på vägen/glömma i butiken. Idag köpte jag kräftstjärtar i lake men de är inte med hem..Har storstädat med skurning o hela kittet också,skinande rent me ajax.

Sen var jag hos Emilie o grattade henne i efterskott. Hon har nyss kommit hem från australien så jag längtade mej bort till värmen med en massa sommarbilder!!

Imorgon börjar skolan o mitt sweet lov är slut...MEN först är det ju söndagsmys. Premiär för I en annan del av Köping och sen kommer jag få beslutsångest, Click eller Johan Falk?







Knock you down..

Men neeee!
 
Är lördag, jag vill ut o köra hårt på ågatan med jägern. Men nej jag sitter här PGA KYLAN. Det är ju inte okey att  -25 håller mej inne en helg som denna, sista lovhelgen. Men jag går inte utanför dörrn ikväll. Inte till coop för att köpa godis heller. Inte ens till Översten går jag, inte ett steg! Stjärnorna på slottet o Paradise XL. Varför bor jag inte i mexico???


Lista!!

Kul me listor så här kommer en =)

vad heter du? Sara Helen Paulsson
vilka affärer gillar du? hm, mq, zara o sånt
vilka affärer gillar du inte? desigual i barca hahahh
svart eller vitt? svart på kläder
brukar du skratta för dig själv? hehe ja
snyggaste kändiskillen: Brody Jenner, Justin Bobby,Jude Law
snyggaste kändistjejen: Heidi Klum, Kate Hudson
vilken är din favoritmåltid? kött o stripps eller potatis och mycket sås
vart bor du? Linköping
trivs du där? japp
äger du några converse? aa tillslut så vek jag mej...men de är utan maffiga sulan..
hur full brukar du bli?  beror på sällskapet
nästa mål i ditt liv? att det ska gå bra i skolan o att jag ska trivas på nya jobbet
vem ringde du senast? Emma
sover du ensam? Nej jag har tre djur -två hundar o en häst!!
tycker du om din pappa? ja
brukar du komma i tid? haaaha ja, en halvtimme för tidigt
när mår du bra? när saker går bra
hur känner du dig nu? nöjdmen frusen 
vad saknar du? nåt å tugga på!!
favorit dryck på morgonen? juice
sysslar du med någon idrott? ja står på huvet
vill du hellre ha mail eller brev? mail
är du bortskämd? nej
vad gör du imorgon? tar vara på sista lovdagen på bästa sätt


På med myssen..

annars blir det kallt!!!



Meeeeen klanttttt!!!

Jag har tappat mina nya julklappsvantar, ja kan vara den största slavern för allt bara försvinner!! Letade i alla affärer men inga vantar så jag fick köpa nya av ull-familjen på stora torget,för man KAN INTE gå utan i -24.

Buss till Vallaplan där jag hade cykeln..Tar cyklen o cyklar hem..Väl hemma så upptcäkte jag att jag inte har några nycklar..Men jag låste ju upp cykeln..Så jag cyklade tillbaks till coop o där låg mina nycklar o väntade i snön..Klant igen..igen..

I förmiddags var jag i stan för att fixa lite grejer, bland annat ngt passande till en dress-code, ingen vidare shoppinglycka så får ta de en annan gång. Sen mötte jag Emma o vi fikade på Espresso house, eller jag fikade inte!!! Jag drack oboy med marschmallows. Har fått lite för många peakar på mitt fikande o jag behöver faktiskt inte ha en kladdkaka varje gång jag är i stan hahha..

Nu äter jag min sista sopp-måltid, de e nog på tiden för fjärde dagen i rad smakar det inte lika gott.


Griswolds hahahaha...

Haft nyttigt fredagsmys med fru lina. Morötter o rutten gurka serverades..OCH riesen..Aldrig ätit rutten gurka förut men det är surt.

Jaja nu e jag iaf här hemma själv o kollar på familen Griswold, tror inte det finns nåt som får mej att skratta så myckjet hahahahaha ja dör vilka original...Nu är de på semester, de ska till Rom tror jag,men de är i Tyskland på ölfest o herr Griswold ska just hängas av arga tyskar.

Gu va trött jag är!! Fattar inte..Eller jo det gör jag visst, jag gick upp ungefär 6 timmar tidigare än vanligt så det är nog befogat.



Yeyyy!

Min klocka ringde kl 6.30 imorse, det har den inte gjort på några veckor kan jag säga er. Konstgt nog var jag ganska pigg..Tror jag har sovit för många timmar under lovet så har nog några att ta ifrån.

Var på jobbintervju o gick därifrån ganska nöjd, de skulle höra av sej i nästa vecka.. Men en timme efteråt så ringer telen o jag fick jobbet,ska dit o skriva avtal i eftermiddag:-)

Tills dess ska jag ha fredags-dags-mys här hemma. Äta min goda hemmagjorda soppa..den passar väldigt bra i den här kylan plus att den är god. Sen ska jag fika med Lina o ikväll får vi se va det blir förnått.


Fryst lår..

Filmen var bra trots en extremt liten biosalong,mindre än köpings tillome!! Kul o se emmsan men något som va mindre kul var att promenera hem i -20 grader i jeans utan underställ. O detta gott folk var inte enligt planen..Nej,planen var buss men bussen skulle gå först om 39 minuter. Brukar väl gå bussar mer tätt?

Nu kollar jag på The break-up. Snacka om att de har fångat mannens o kvinnans roll bra..Hennes utbrott när han köper tre citroner istället för tolv och hans chock när kylen en dag är tom för att hon inte har handlat hahaha....herre herreee.

Pausen är slut nu sååå vi hörs väl imorrn.

Kram

Trickset..

Tycker det är ganska läskigt med svenska läskiga filmer..Okey ja vet att det ínte är nån Lammen tystnar-style men allt som man kan hoppa till för o bli rädd för..ja blir aaaasrääädd jättelätt.När de e på svenska är det svårare att koppla bort ljudet också..Man hör LIKSOM ALLT..Speciellt på bio så det hjälper inte att hålla för öronen.

Men jag har ett litet tricks som jag tänkte dela med mej av: man ska fokusera på ngt, kolla ner i popcornen o se sjunger du en sång, men tyst. Man tänker alltså sångtexten!! då hör man inte tvn hur högt ljudet än är bra va=)



Grattis mamaaa :)

Idag fyller min kära mamma 49 år!! Hipp hipp hurra till världens bästa mamma som finns!!!!







Se där!! Idag vaknade jag innan tolv, va benne va benne..Men för sent iallafall,snart måste jag ju börja träna inför skolan.

Idag ska jag träna OM det slutar ös-snöa ute.. Sen blir det bio med emz, luftslottet ska vi se, är på tiden.:)

Un beso


Kocken..

Igång o ikväll bjöds det på soppa.

Här är receptet:

5 dl Krossade tomater
4 dl Cocosmjölk
0,5 dl Röda linser
1 Lök
2 Vitlöksklyftor
1 Palsternacka
2 st grönsaksbuljongtärningar
Basilika
Salt
3 dl Vatten

Men egentligen skulle det vara sötpotatis istället för palsternackan. Man steker först lök o vitlök o sen häller man i alla andra ingredienser. Detta ska koka i 15 minuter. Sen ska man "mixa soppan slät". I min mixer får man inte mixa varma saker så jag fick snällt vänta till den hade svalnat.

Kul att mixa tycker jag!! Nu måste jag bara hitta på ngt annat man kan mixa, kan ju inte göra soppa varje dag heller.

Var iallafall den mest mättande soppan jag ätit. Iofs har jag mest ätit varma-koppen-soppor. Kan även bero på att jag gick o provsmakade många slevar tills den hade svalnat.


Kolla va snygg min julklappsmixer är=)







Grattis boooo!

Grattis till Emilie på 24års dagen, vilken dam du börjar bli=)

Annat var det på den här bilden minsann, då var vi unga o hade humorn i behåll. Nollningen 06 i Linköping, för att lära känna varann pratade vi inte så mycket, men vi tog fula kort o kände redan där att vi hade samma mål haha.

Hoppassss du har de bra men nu får du komma hem från solen o känna på riktiga minusgrader snart...!!





3 dagen..

i rad som jag vaknar efetr tolv,sover alltså ungefär tolv timmar per natt. LITE overkill kan jag tycka...

Men först vaknar jag nio. Men då är det SÅ HIMLA KALLT så jag somnar om tre timmar.

Idag är det - 20 grader,herre!!

Har en del o fixa med idag. Nu ska jag duscha varmt o sen bege mej mot stan o påbörja uppdrag número uno..Sen dos och kanske hinner jag med tres.

Kram


Mitt 2009?

Skulle göra en resumé av året men tog mig tjugo minuter att gå igenom januariinläggen som handlar om alla Barcaupptåg så jag hänvisar er till arkivet om ni undrar nåt:)

Ska tipsa om en underbaaar parfym som jag fick i julklapp, Idole d´Armani. Den är så god, så god!!


Ajjhoo..

Mamma. Sluta skriv kommentarer som : "fin du är;)". Jag tror alltid att de e en hemslig beundrare tills jag ser IPnumret heheeee...!!!

Snart ska jag till gymmet o träna mitt första akrobatikpass.

11 to 20..

Jobbade jag mitt sista pass.

Jag bjöd på daimtårta med apelsinsmak. Har ju aldrig varit nån mästerkock så jag handlade den på Hemköp. Trodde inte jag skulle bli emotionell, men när klockan slog åtta o det var dags för kramar så blev jag allt lite känslosam. Jag har endå trivts väldigt bra där o träffat hur roliga människor som helst!! Men nu känns det endå väldigt, väldigt skönt. 
 
Till middag blev det lasagne och champis..Det är ett riktigt mormor-minne jag har. Alltid när man kom till mormor så hade hon drickor i kylen, alltid champis. Minns att jag som liten tyckte att det smakade väldigt konstigt. Men nu var det väldigt gott.

Kom nyss på ett nyårslöfte. Som ung var jag lite akrobatisk av mej o jgillade att stå på huvudet i soffan o trixa. Jag gick dessutom i trupp gymnasitik i några år. Så för att återuppleva gamla minnen: Jag ska lära mig att hjula och stå på händer igen. Borde väl inte ta så jättelång tid at lära sig det. Frågan är bara var jag ska träna. Gymmet känns lite fel o kasta upp benen i luften. Har aldrig sett nån gå på händer där. Men jag kan väl skapa en trend.

Ingen lördagskänsla alls, tror nyåret sitter i. Därför ska jag mysa med en god bok,nämligen Gynnings Ego woman, hon är både extremt snygg och spacad.

Kram



2010..

Nytt år!!

Jobbade till fem igår o skyndade mej hem fölr dusch innan jag begav mig ner mot stan igen.e. Min första anhalt var Lina, vi fixade oss o var inte alls streslsade. Men plötsligt var vi nästan sena o fick russshha mot Platå. Blev middagsbuffé där med banken. Några höll tal på fin dialekt o andra gick loss på maten. Jag var MEST missnöjd över min dåliga matkapacitet, buffé är inte min grej för jag blir mätt efter en portion.

Sen gick vi upp till westcoast alias westman där vi körde på ett tag. Coctailglas kan vara den sämsta uppfinningen, går inte o hålla lkvar vätskan i glaset!! Firade tolvslaget på Platå o resten av kvällen där blev mycket lyckad med mycket dans :)

Hade tur o hittade en taxi hem men somnade INTE gott. Det är nån alkohol som stör min sömn extremt mycket..Har ännu inte listat ut vad.. anar att det är mixen av olika saker. Jag somnar bäre om jag håller mej till en. Därför har jag sovit nästan hela dagen,till fyra närmare bestämt.

Nyss varit på donken med Lina o käkat meal..MUuuummsss. Hämtade mina grejer från igår också o nu är jag hemma igen. Ska mysa i soffan ikväll för imorgon väntar jobb (iofs hade jag inte velat gå ut idag även om ja inte skulle jobba.),mitt sista pass. Lurar lite på vad jag ska bjuda på..Är ingen mästerkock så får väl bli nån Frödinge eller så.

Nu kommer lite försenade kort från juldagen o gårdagen med

Jag juldag


Emelie juldag


Felly juldag


Posen. Detta är den enda bild ni får se från vår fotosession hos Lina. Jag var grå på bilderna o benen blinkade vitt


Nyår - motvillig

Men sen ställde hon upp!!


Till skillnad från dessa motvilliga män!!


Glada o ett pojkband


Värden Westcoast


En som ville va me på bild va Johan!!


Sen blev alla kort suddiga