Tillbaka..

på "hemmaplan"....Den eviga frågan är om hemma är I Köping eller Linköping. Båda säger jag. Man får väl ha två?!

Plugg nu.

Mys ikväll med min darling. Vi ska se "Borkmans punkt" har jag bestämt. Får se hur nöjd han blir, han har för vana att vara anti svenska deckare...Som såklart är det bästa i filmväg enligt mig själv.. Beck och Wallander=) Ost och kex vore ngt också...mm.

Ska göra kokt fisk med äggsås ikväll. Gott tycker jag!

Skola imorgon. I veckan är det tentaplugg som gäller.

Puss

Ledigt?

Inget schemalagt iallafall. Började dagen med att gå till skolan för att sälja LIU-tröjan. Inte så mycket drag idag. Hadedet lite för lugnt. Fick en redbull av en reklamtjej,hon såg att jag gäspade (sa hon).

Idag fick jag ett stort brev. Innehöll goda recept och en fin magnet med en fin text på. Från mamsen såklart. Hon brukar inte vara dålig på att använda posten. 2 kilos påskägget genom chokladogram chockade tillochmed mig. Hon gör mig så glad. Jag älskar henne.Min mamsen.

Raka vägen från skolan till Konsum. Blev sugen på att laga mat efter recept dagen till ära.. Texmexpaj ska jag försöka mig på lite senare. House ikväll blir bra.

Men nu måste jag plugga. Inte fått någonting gjort idag. Istället sitter jag här?

Info om mig

Namn
Sara

Gangsternamn(tre förstra bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle)
Sarizzle

Dektektivnamn (favoritfärg och favoritdjur på engelska)
blackbear

Ditt såpoperanamn (Ditt mellannamn och gatunamnet där du bor)
Helén Vallavägen

Ditt starwarsnamn ( De tre första bokstäverna i ditt efternamn,de två första bokstäverna i ditt förnamn,de tre första bokstäverna i din mamman förnamn)
Pausaann

Ditt superhjältenamn(din andra favofärg på engelska och favoritdricka)
pinkjokk

Ditt vittnesskyddsnamn (Din mammas mellannamn)
Helén

Ditt gothnamn (black, och namnet på ett av dina gosedjur)
BlackLudde



....Så nu vet ni (och jag med). Fredag idag. Blir stan för att sätta i håret igen, kanske en fika med mina pinglor också. Vid fem börjar fördrinken..Sen blir det sittning,dammiddag IN FLAMES. Kul deeet!!!=)

Mhmm.

STRESS var ordet.  Cykel hit och dig. Varmt. Kallt på samma gång. Svettigt. Blä. Och allt pga en sömmerska. Lämnat in en tröja som det har gått hål i. Glömde bort min tid igår för att godkänna hennes idé av lagning.. Jag lovade att komma tillbaka klockan ett idag. Fem över var jag där. Hon påpekade såklart att hon "inte trodde att jag skulle komma idag heller,men det var ju bra att jag kom"...EH. Fem minuter var det ja.

Efteråt åkte jag tillbaka till skolan för att dela ut flyers i B huset för liu-tröjan. Det var lite otäckt. Kände mig helt lost i den byggnaden. Ingen pratade, det var nästan helt tyst överallt. Försökte lätta upp stämningen runt ett bord där jag la ut lappar och påpekade att "på tisdagar och torsdagar kan ni köpa tröjor i coluseum". Dom bara tittade, kunde väl iallafall sagt "jaha". Det var ganska pinsamt för mig,kände att rodnaden var på g. Jag skulle inte trivas i det huset!

Nu ska jag plugga och äta mandariner. 10 kronor för 1 kg på willys ÄR ett kap.

Kanelbullar

I studentpåsen fanns en rabattkupong på Finus kanelbullar. Klart vi slog till. In i ugnen i tio minuter och sen kan man nästan lura sig själv att man har bakat kanelisarna. För SÅ goda är dom. Dock inte värt priset utan kupong=).

Börjar klockan tio. Jag som skulle gå upp halv sju imorse för att tvätta.. Men vad hände? Aa just det. Inte stod jag och fyllde maskinerna iallafall. Och nu är det lite för sent.

God thaiwook med lax från min kokbok bjöds det på igår. Lime, vitlök,ingefära..sjukt gott är det. På kvällen blev det "House". Kommit in i det mer och mer..Sen Emilie tipsade..Bra avsnitt som fick mig att gråta. Det är därför jag aldrig kollar på skräckfilmer.

Ska äta frukost och slå på tvn tills det är dags att cykla iväg till Vallfarten för föreläsning. Seegt, jag föredrar Chuset!


Och vet ni....4 år med Vladimir i nästa vecka. Med något avbrott då,men det räknas inte. Det är lång tid. Känns som igår när 16åriga jag och 19åriga du satt på Mcdonalds och åt glass=).  Älskar dig!!!!!


Haaade

Nytt försök..

Marielle frågade om jag hade en blogg..Och det har jag ju. Nu ska jag bli aktiv igen. Okej, kanske inte sådär tio gånger om dagen; "dagens outfit" morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll, natt..... Och inte från bussen, heller inte genom mobilen..Bloggandet ska nämligen ske härifrån, Irrblossets mecka, lägenhet 216.

Följer ungefär 10 bloggar.. Några som skrivs av folk jag känner, andra som är poppis i allmänhet. Men så har jag funderat på hur många som egentligen läste min? Blir liksom aldrig så intressant. För det är ju onödigt om jag sitter här och skriver en massa och har en läsare. mhhhmm. Själv skulle jag aldrig fortsätta läsa en blogg som min (med undantag för att jag inte kände mig själv). Bloggarna som jag läser, de som tillhör kategori nr2, populära bloggar, är fyllda med "outfits" och uppdateras flera gånger om dagen.

Min blogg är bara text. Hittills iallafall. Har ingen kamera. Men om jag får en, då utlovar jag en massa roliga bilder.

Då kör vi...

Idag har jag inget schemalagt.  Har varit en timma på stan, bankat pengar för Liutröjan där jag nu är ekonomiansvarig=) Kollat efter röda,höga pumps. På fredag är det nämligen dammiddag, tema "In flames".  Så måste ju ha något rött... Beställde även tid hos frisören för att sätta i hår igen.

Blir plugg. Mikroekonomi är nog den svåraste kursen jag läst. "121 frågor" -här kommer jag.