Inlåst..

ytterligare en dag med lagboken.

Jag är ingen van stresspluggare, brukar känna mig relativt lugn några dagar innan. Men nu är det annat för jag har kommit fram till att det inte finns mycket tid till detta i veckan då det händer roligare saker såsom stockholm, c-uppsatsfix, jobb o student. På lördag ska jag fira.

Imorgon går tåget 06.00 mot huvudstaden o jag känner redan nu hur trött jag kommer vara runt 05.00 då klockan ringer...puuuhhh.


Mamma!

Du är bäst!

Älskar dig så mycket!!!

Anne P och jag.


På landet.


I Toscana.



Jag och lagboken..

Efter en dags pluggande är jag redan ofantligt trött på arbetsrätt, exekutionsrätt o massa andra rättigheter.

Vet inte riktigt hur jag har tänkt få in en kurs som gått från januari på en vecka i huvudet!?!

Tommy Nilsson..

Okej nu vände det tvärt. Från Jay-Z till Herr Nilsson.

Dina färger var blå får mig att känna stooora sommarkänslor. Den är helt enkelt underbar!!! Tll och med jag blir sugen på Pripps Blå och jag gillar inte ens öl!

Empire state of mind..

Vet inte hur länge jag har varit besatt av den låten, verkar inte gå över iallafall!! Skulle kunna se Sex and the city endast på grund av denna låt. Jag får New York-känslor o tror att jag bor där o glider omkring på gatorna när jag lyssnar på den. Men jag har ju inte ens varit där, SÅ det är en grym låt.

Jay Z och Alicia är grymma. BTW ska han komma till Peace & Love.. Kan man åka o bara se en artist? Jag vill inte sova i nått himla tält o kolla på band jag inte känner till men honom vill jag inte missa!




A lot..

Det är mycket just nu. Men en stor del är självförvållat så jag ska inte klaga.

Tänk om jag inte hade nått att göra, då skulle det nästan vara ännu värre. Lika bra jag har massor nu för i sommar kommer jag ha lata dagar. Blir inget Oslo för jag kommer typ gå back på hela grejen. Tror en ledig sommar kan bli alldeles alldeles underbart. Eller helt ledig blir jag väl inte, jobbar på AW en bit in i juni. Inleder iallafall sommaren med en trip till Barcelona med mor o far, mycket nice!!

Annars var dagen bra. Marielle och jag fixade o donade med oppositionen och sedan blev det fika på stan me alla tjejr. Jag firade det faktum att jag inte behöver betala hyra denna månad med en ny skjorta också.

Nu ska jag fixa min presentation inför morgondagen. Då blir det förslutsseminarium med c-uppsatsen!


Hittade en bild i en mycket gammal mapp, hawaie-fest för några år sedan=)







Good news..

Irriterade mig över att jag inte kunde hitta min hyresavi igår. Så under morgonen har jag suttit i kö till bostadsbolaget för att fråga varför de inte skickat mig någon och om de kan skicka mig en ny. Irritationen gick över på tv sekunder när damen i luren sa att jag inte har fått någon avi pga att sommarmånaderna ju är hyresfria.

Det hade jag glömt. Eller snarare kanske det var så att jag inte rikritgt förstått att det är dags för sommarmånader nu.  BRA nyhet iallafall:)

Nu ska jag cykla iväg till Marielle för att jobba med oppositionen.



Ahh..

Har varit kul att jobba två heldagar! Nåt som är mindre kul är att jag inte haft tid att kolla på uppsatsen som vi ska opponera på. Det ska jag göra ikväll - NU!!!

Och grannen spelar piano, högt...Och jag hoppar på golvet- hårt..


Solig helg..

Haft en bra helg, mamma o pappa kom på besök! Med sig hade de en cykel, helt underbart att ha en cykel igen. Går inte att vara utan här i stan, man är helt beroende av den. Vi åt gott, handlade, promenerade runt och kollade in Bergs slussar. Mysigt att ha mina bästa här.

Igår trivdes jag framför sommarkrysset o var inte alls sugen på att gå ut o ta vara på lördagsnatten.. Jag hade det helt enkelt bättre i soffan:)

Idag har det promenerats, tvättats,o fikats. Mysigt ställe bortom Stångån som jag definitift kommer att besöka fler gånger. Fanns både våfflor, pajer, kakor, bullar o glass. Jag slog till på rabarberpaj med vaniljsås o ångrade mig INTE!!

Ska snart fixa nått att äta o sen börjar Gossip Girl, nu är jag plötsligt fas så att jag kan se det på tv igen. Det är spännande nu, som alltid!



Hm..

Såg detta på reklamen. Kan det vara nått tro? Jag är ingen chipsperson men detta kanske kan omvända mig. Iofs äter jag alltid chips om det bjuds men tror aldrig att jag köpt hem en påse till mig själv. Då vinner chokladen.



Walking lady..

Skola och jobb. Plus en maaaassa promenad; till skolan, från skolan, till jobbet, till stationen och hem. Får en hel del ofrivillig motion utan cykeln iallafall så det dåliga kanske förde nått gott med sig iallafall!

Just ja.. Stockholm var bra, det var varmt o jag var påpälsad som aldrig förr. Kul att se Johannis igen o tisdagen var tuff men väldigt lärorik. Jag o Victoria var trötta som aldrig förr på tåget hem.

C-uppsatsat efter jobbet och nu är det dags för Hasse Aro på trean :)


Bad!

10 minuter innan vi skulle kliva av tåget från Stockholm så råkar jag få ur mej:

Åhhh va skönt å åka buss. Hoppas min cykel är stulen så att jag med kan göra det.

KLART det var stulen.


Timing???

Jaha ni. Nu drar vi igång klagomuren igen då!! Vet ni vad jag vaknar med imorse..? JO, inget mindre än en ögonattack till. Hann inte jobba länge alltså.

Riktigt otrevligt och opassande med dessa som kommer med jämna mellanrum. Receptionisten börjar känna igen mig o mina ögon o på fredag ska vi bestämma om jag ska till ögonläkare eller ej. Nu fick jag nå droppar mot allergi iställer för inflammation för snart har jag gått igenom hela sortimentet som herr dr. sa.

Jag blir så trött! Känns ju halvkul att det kommer just NU... Jag o Victoria åker mot Stockholm runt fyra i eftermiddag o sen ska jag möta upp Johanna o bo hos henne o Jocke inatt:)

Adiosss...

Första vårdagen!

Varmt o soligt, åååhå så underbart.

MEN jag har sovit hela dagen. För igår var jag ute.. Vi fick en idé efter Afterworken i stan o fortsatte till Flammans utefest/korridorsfest.

Problemet är att det ju är ikväll som det smäller. Det är 90tals festen som jag har sett fram emot i två veckor. Skulle behöva sova 12 timmar till. Vet inte hur jag ska komma igång. Men en sak är säker...Jag vill inte missa inte ett party med Pandora o Etype i högtalarna:)

Ska hoppa in i duchen o åka till Emilies o Sebbes korridor!

puss

Inte en till!!!

Grå dag, trist men å andra sidan är det bra för pluggets skull.

Analyserat o fixat lite med fotnoter till c-uppsatsen. Marris kommer efter lunch o då blir det fortsatt arbete hemma hos mig.

En trist grej är att visdomstand nummer 2 börjar irritera mig. Ååååhh har varken lust med en till smärtaattack eller en dyr tandläkarräkning. Hoppas den stannar där den är o inte rör sig ur fläcken nått mer. Just nu känns det inte om jag inte äter, gäspar eller gör några andra konstiga rörelser med munnen. Varför finns dessa egentligen? EXTREMT onödiga.


Time for..

Cougar town!

Lite för mycket i huvudet..

C-uppsatsat o försökt få ihop min höst. Varit för stressigt men det vore så kul o fixet o trixet kunde fungera.

En kul grej är att jag ska på KPMGs assesment day i Stockholm nu på tisdag. Är olika moment som test, caselösning och presentationer. Så jag har varit ett stort vrak sedan igår då jag fick reda på det. Men idag blev jag glad då jag fick höra att Victoria också ska dit!! Grymt tycker jag!!

Är helt slut så nu loggar jag ut.

Kram





Jag vill..

gå på Lady gagas konsert!!! Vill ha en biljett NU!


Alors on danse..

Alors on danse.Tack Aida. Jag älskar franska. Har ingen aning om vad han sjunger förutom i refrängen, men den är ju helt underbar. Kan helt klart mäta sig med Riverside, Miami och gänget.

Felly kom hit i fredags. Vi körde på hos Sara helt gänget innan det blev dags att åka till Colonia en sväng o sen till Utekravallen. Det var sjukt mycket folk o kallt var det också. Vi hade nog mist kläder på oss av alla.."Vi ska ju dansa oss varma".. Men ute var det kallt, så skulle nog behövt en tröja till.

På lördagen sov vi länge o kom fram till att vi måste ju göra nått av dagen, så vi åkte ner i stan o fikade i ösregnet. Senare velade vi runt om vi skulle gå ut eller hänga hemma, det sista alternativet vann o det var nog lika bra. Kollade på nån skum indisk film o somnade gott.

Bra helg!

Nu är jag ensam i lägenheten igen. Tom är den också..Min soffa står nämligen i Saras lägenhet.

Idag har det pluggats c-uppsats o om ett tag tänkte jag åka iväg på bodypump.

Puuussss
 



Ooosis..

Mitt paket som jag skickade tillbaks till Nelly har kommit bort, otur maximuuumm!!! Sorg har jag. Nu kunde jag ju lika gärna behållt kläderna fast de var halvdanna.

Jag är så trött på mornarna nu så att jag knappt tror det är sant när klockan ringer. Marielle kom hit imorse och vi jobbade till lunch. Sedan var det dags för mej att åka till jobbet, var rätt seg men som alltid när jag kommer dit så blir jag på glatt humör.

Mötte upp Emilie på stan o försökte få henne att köpa en grej som jag försöker pracka på alla. Jag har tänkt som så att det är inte min stil. Men nu har jag kommit fram till att det visst är det,ska inte hålla på å larva mej nå mer!! Nu ska jag sluta tjata på andra o slå till själv;)

Nu är jag i hemmet och ska ta en dusch PRECIS NU. 

Puss

Vi blir alltid sugna på att göra schamporeklam...


Here again..

Haft en bra Valborgshelg med fest o mys.:) 

Jag o Sara har just kommit hem från en tur till maxi.. Nu ska jag c-uppsatsa lite. Kanske hinner med lite träning också.

Köpte jordens godaste glass idag, är så glad att just DU är tillbaks i frysdisken -hellloooo!!!

I natt var det nån dåre som  hängde på min dörr i en timme. Var beredd med 112 på mobben men tror nog att det bara var en mycket sliten person som inte hitta hem!