Va???

Emma läser upp lite ur sin gamla blogg från Spanien. Där finner vi bland annat detta:

"Sara sitter på en lektion och får många frågor från läraren eftersom lektionen delvis handlade om IKEA. Eftersom Sara är svensk så får hon väldigt mkt uppmärksamhet. Helt plötsligt säger läraren till Sara "Sara, förstår du mig" Sara svarar "Ja, jag förstår" det blir en tystnad till slut säger Sara på skämt "unas palabras"- "några ord" och skrattar och läraren står bara där och förstår inte Saras skämt."

Jag DÖR när jkag tänker på detta. Kommer ihåg hur röd jag var i ansiktet..Och allt för att jag skulle försöka vara lite rolig..Men ingen fattade hahahahaha...


ps copyright by emma snickars;)


Min helg..

Fredag:

Tentan skrevs och jag kände en skööön relaxfeeling i kroppen. Strosade på stan med Emilie o Emma, fixade håret, sushikväll, våra efterlängtade Tessie&Stina, fest på NH där vi dansade runt flera timmar.

Lördag:

Frisören igen för att fixa till en liten miss.. Var trött, vilade, mådde bra. Emilie kom över med en gåva..Jag blev överlycklig när hon kom med SIA apelsin/choklad till mej. Hon vet hur mkt jag saknar den o nu har den äntligen kommit tillbaka till stan:).

På kvällen fixade jag o Emilie middag till Stina o Tessie. Vårat gamla gäng i ettan..Vi saknar er så våra små galningar o getter.. Sen drog vi igång festen igen o gick ner till S2 där det var eftersläpp eftere en herrmiddag. Hade ytterligare en rolig kväll!!

Skulle få kladdkaka men killarna blåste mej helt o hållet. Var säker på att vi skulle hem o baka allihop men istället hamnade jag i taxin med min cheesebugare. Kanske lika bra för man bakar kanske inte sa bra halv fem på en söndagsmorgon ...

Söndag:

Julmarknad i gamla Linköping med Maria och Emilie. Vi strosade lite men tyckte ändå inte att den rätta julstämningen fanns där, är ju ingen snö. Sen slog tröttheten till mej.. Jag sov..sov..sov..Vaknade sent på kvällen..O var vaken..Sen sov jag igen..


Lärdomar:

- Cosmopolitan är den sämsta drinken på en dansgolv, allt skvalpar ur...
- Titta aldrig för länge på nån med alternativ stil..Hon kan bli arg..
- Ta inte nån runt magen o säg GEEETEEEEN innan du har sett personens ansikte..Kan vara fel person..
- Glöm inte bort din cykel på stan på natten..Nån kan roa sig med att vända den upponer o lägga ketchup på den.
- Jag kan äta pasta carbonara igen efter min kock-incident förra året!



Jag vet att jag är sämst på att ta bilder.. Kameran får inte plats i min väska, det är faktiskt så..Däremot ska jag fixa lite kort från andra kameror vet att jag inte är sen med att hoppa fram när jag ser en kamera...

Har varit så skönt under dessa dagar. Nästa kurs börjar inte förrän på onsdag. Så jag har varit skolfri idag också..Handlade på Maxi, bra val för det var knappt nån där..Jag kunde köra vagnen precis hur jag ville utan kollision=)

Kram



No entiendo..

Kunde aldrig somna igår efter min sovdag.

Drog upp persiennerna nyss -grått. Det är så grått så att jag inte ens vill kolla ut.

Jag vill flytta tillbaka till Barcelona!!! Frågat mej själv för många gånger varför jag bor här... Visst jag kanske trivs och det är lite skönt. Men i jämförelse med allt annat som finns som inte bara är trivsamt utan helt underbart!!




Jahapp?

Nu undrar jag om jag ska sova eller inte. Jag har sovit ikväll..Mycket..Orkade inte ens klä av mej så jag låg i full mundering o var varm. Vaknade när Paradise typ var slut o nu känner jag mig utvilad...

Men jag kan ju inte starta dagen kl elva på kvällen heller.

Nu ska jag lägga mej igen.


AJJJ..

I munnen..

Jag har fått TVÅ visdomständer på samma gång, dubbel smärta =(((

Två underbara dagar/kvällar...Återkommer sen...

Idag blir det lite julmarknad, myyyysigt.

Wheyyyyeyey..

Hej mina små godingar...

Nu är tentan gjord!!! Happieness grande!!! Så skönt så jag firade med burkköttbullar o pulvermos =))

NU ska jag ner på stan o göra en extreme makeover i håret. Sen systemet,lite storsande o ikväll avslutar vi fredagen den 27e med fesssst!!

Känner ni min glädje genom skärmen kanske???

Puss

Victorias secret fashion show..

Vill se den nya!!

Heidi klum är världens vackraste kvinna tycker jag!! Karolina Kurkova är också väldigt fin.

För nan dag sen pratades det om de pinsammaste sakerna man kan göra..En av dessa var att ta med bilder på känsidar till frisören.. Jag tog alltid med en heidi klum-bild förut hahahaaa...ville ha samma lugg..Nu tar jag inte med nan bild längre..

Ne nu får lägga av med o sitta här...Plugga var det.

Heidi Klum


Karolina Kurkova

Shell, en vän på vägen..

Nyss hemkommen från jobbet.

Stannade på mitt kära Shell och handlade nybakat (från imorse kanske?) bröd, choklad o cocacola..Så nu sitter ja o har mys såhär mitt på tisdagskvällen o ska fortsätta med det ett bra tag tror jag!!

Imorgon börjar jag åtta, men de e en annan femma..

Imorgon kommer lönen..O sen csn..O till helgen tessie o  stina inte sett dem på två år ska bli amazing!!O innandess kmr tenta också..förlåt jag glömde den detaljen..Hinner inte läsa så mycket som vanligt så jag känner inte av den får jag väl skylla på..

Har ni tänkt på en sak..GUMMAN..Antingen är man en  gumman-människa eller inte..Heeej hur är det gumman..Jag tror aldrrig jag har sagt så på allvar..Jag är nog mer Hej på dej du! Hej din buse!!eller hej korven! De e ingen som säger gumman till mej heller. Vi e nog lite mer råa i min vänkrets..tjena bosse eller sten..Inte sa gulligulliii..Jag ska säga det imorn, hej gumman. Till nan. Jag återkommer med chocken o responsen.

Kram gonatt från gumman



Noche..

Doftljus. Vanilj.

Trodde aldrig jag skulle känna för saker i hemmet, men nu börjar jag bli en ljusmänniska.Det artar sig. Snart kanske jag vill gå och bli medlem i Hemtex who knows!!
 
Ikväll blev det pizza och sen bakade jag kladdkaka..ska det  vara så ska det vara allt är mitt motto denna afton..Är så mätt o belåten!

Googlade "mätt" o då möts jag av detta?! kasler...


Vill ha!

Söt! Längtar efter mitt framtida kattköp:)


Alive..

Hej på er...

Igår blev det en utsökt middag o sen Platå, det var en skön kväll.

Idag vaknade jag rätt utvilad vid tio o skulle egentligen på promenad fast det blåstes av när vi såg det gråa vädret.

Ikväll ska nog jag o Lina ha en tvafton! Jag ska inte gå ut idag,skönt o veta att jag inte ens kan få för mej det spontant för det är söndag o möjligheten finns inte riktigt.

NU pluggar jag. Har tenta på fredag så det gäller att ligga i med läsningen ni vet.

Hajdehajdehajde




Tjuululu..

Påminner om Luis o Barcelona tjululululu...

Igår samlades vi hos min ärade granne Sara.. Där blev det vin o spel tills det var dags att åka..Väl på Flamman så var det en lång kö..Plötsligt säger vakten gåatt det är fullt o att vi lika gärna kan  gå ur kön. Ner på stan o hamnade på NH..Där var det ngt alternativt band,kände en viss malplacering men annars bra.

Dagen idag är konstig..Jag har sovit lite så jag fattar inte vilken dag det är,yrt!!

Ikväll ska jag iaf äta god mat o sen får vi se vad som händer.

Imorgon ska jag plugga. Imorgon MÅSTE JAG PLUGGA.

beso


Rainy..

Igår var jag på väldigt dåligt humör. Gick över efter jobbpasset o inte ens cykelturen hem i regnet kunde få mig att bli bitter igen. Väl hemma så kunde jag inte sova, kollade på serier på datorn till kl två så jagö var ingen rolig syn när klockan ringde.

Idag blir det alltså jobb. Efteråt kanske vi ska gå ut.. Vill att det ska sluta regna så jag blir lite sugen först..

Eller lite sug kanske jag har. Igår fick jag kommentarer att jag gick o sjöngpå massa houselåtar..helt omedvetet, så atteeeee...!


2012..

I måndags såg jag 2012 på bio.

Den var inte så bra som jag hade trott. Långdragen o lite förutsägbar..Men annars var det bra, gott me popcorn tills jag spillde ut på golvet.

2012 kmr vi gå under...Fast det tror jag inte..Tror mer om hundra år eller så..Men man kanske ändå borde börja bygga ett rymdskepp så att man kan fly!

Ska på veckomöte kl fyra o sen blir det jobb hela kvällen.

Till dess ska jag läsa..läsa..läsa!

Kram

Is it true??

Trodde inte jag heller när klockan ringde 06.45... DESTRUIDA tog jag mig till duschen..Vad händer..?

Nu ska jag dra iväg o lära mej allt om bolån :-)

soo looong..

adewww..

Mis amis..

Har varit i skolan på sen föreläsning. Lite deppande att det är kolmörkt ute när man cyklar hem. Men ska inte klaga, i gymnasiet när man kunde gå nio till fyra eller i ettan här så var det mörkt när man cyklade dit och hem.

Nu ska jag stryka under lite i lagboken för den glömde jag hemma idag.

Sen tänkte jag bänka mej i soffan framför tvn o slöa till det.

Imorgon blir det inte skola, har bolån-utbildning på jobbet från åtta till fem. Efter det ska vi äntligen vara fullärda=)



Paaaiin..

Ojoj... Imorse när jag skulle kliva ur sängen tog det stopp,fastnade i den stelaste ställningen nånsin. Träningsvärk. Så som jag rörde på mig o gick upp i trappor igår har jag inte gjort sedan i somras.

Ajaj...Idag ska jag klaga på denna TRÄNINGSVÄRK så alla hör att jag har rört på mej hahaaa...

4 stora barn..

på besök på badhuset. Vi åkte ring i stora kanan o den andra körde vi tidtävling i. Man blev så sjukt taggad så det var inte sant. Så bra dag!! Haft superkul!! Åhh nu vill ajg åka till ett större vattenland.

Heldag hade jag aldrgi orkat på 3timmar var alldeles lagom.

NU ska jag plugga!!!

Beso

Rastlös vs. stressad

Jag hittar inte mellantinget riktigt. Antingen går jag runt o stressar upp mejeller så har jag myrori hela kroppen.

I lördags till exempel. Hade bestämt mig för en hemmakväll. Kunde inte finna nån ro alls o satt bara o funderade på alternativkostnaden haha..Vad kan jag missa..Bla bla bla.. Men jag tvingade ner mej själv i sängen o somnade.

Vet ni vad då??

Jo idag ska vi tjejer på äventyrsbad o äventyra lite i rutchkanan o bubbelpoolen :-) Lyxigt o vara ledig idag också. Eftersom jag är så lätt-blåmärkad så kmr jag nog vara me blå än rosa(min hudfärg) när jag kommer hem.

Tack o hej!!

/en äventyrare

Day n night..

Jobbade till 21.15 igår,hem o svira om snabbt o ner till stan igen till Lina o Gabriella. Platå blev det, inte alls samma standard som förra torsdagen så vi kände oss lite looooow. Var hemma i bra tid iaf alltid något..

Idag har jag läst i min köprättsbok. Sen invigde jag o Emilie det nya fiket Fräcka Fröken. Det var ett mysigt litet ställe med massa godsaker!! Gick loss lite på systemet o sen cyklade vi hem.

Ikväll är det planerat fest me gänget som började samtidigtt på banken, roligt ska det bli=)

Åhh det är SÅ SKÖNT att ha en ledig helg!! Har jobbat många helger, de flesta förutom när mamma var här. Dessutom är det en långhelg, ingen lektion idag. Jag verkligen njuuuter..

Ha en bra fredag todosss..

Kram

Klagomuren..

Inte nåt muntert inlägg idag heller.

Lika röd i ögonen som igår o det har klättrat ut på sidorna också.

Bokade nyss av min synundersökning som jag skulle på imorgon. Skulel kunna bli ritkgit missvisande eftersom jag ser tre gånger sämre nu än i vanliga fall.

Ska strax cykla hem o sen ner på stan för en fika med Lina innan jobbet.

Inge kul o känna sej såhär risig o det svider i ögonen när jag kollar in i datorn. Kul att det svider när jag kollar på skärmar av alla slag. Tänk om jag skulle bli skärmallergisk!! Inge tv, ingen dator. Det vore ju en stor katastrof för en trogen tvtittare som jag.

Kram


Välkommen tillbaka..

miss rödöga!!!

Sedär...trodde jag att jag var av med ögoninflamman.. Men neee idag ser jag ut som ett psyk igen!!!

Ska till doktorn halv tolv..Hoppas han ger mej ngt starkt.

Sen ska jag till skolan faktiskt.

Kram

Virrpanna nummer ett..

Dagen började med att jag försov mig. Vaknade när föreläsningen redan hade börjat åååhh var irriterad jag blev. Då jag hade bytt jobbpass från mitt 9-15 till ett 11-19.30 för att hinna med denna föreläsning så störde det mig extra mycket. Så jag hoppade upp ur sängen o cyklade iväg,såg ut som ett psykat spöke!!

Efteråt cyklade jag hem. Hann fixa till mig lite mer på tjugo minuter o sen cyklade jag till jobbet. Där fortsatte mitt virrande..Fick ett mail om att en tjej hade min smartcase på sitt skrivbord, den hittade hon liggandres öppen vid jackorna..Bra..

Sen åt vi på nån kinarestaurang på lunchen..Där glömde jag nästan kortet.

Tänk vad en försovning kan sätta mej ut balans haha...

Nu är jag iallafall hemma... Skönt. Skulle behöva göra en seminarieuppgift till imorgon. Ska göra så mkt som det går i detta vimsiga tillstånd o resten får jag göra imorgon förmiddag.

Kraaaaam

Det är söndag..

Hejsan på er!

Vad har jag hunnit med sen igår då?

Jo jag har jobbat till 23 igår o efter det tog jag en tur till Flamman där alla mina flammor var (hahaha var inte det fyndigt så säg!!). Sen jobbade jag under dagen idag.

Ikväll är det dags för final i Ensam mamma söker. Tror det blir fotbolls-Lasse och Anders till Ulrika och Madde.

Mest spännande blir ändå Helenas val,men jag tror hon tar sin sportykille tillslut. Jag vill att Michel ska vinna,han är så bra!! Eller det kanske jag inte vill, för då blir han ju ihop med Helena o jag förlorar alla chanser ååh nej!!!

Kram


I´ve got a feeling..

Det är lördag, men jag har helt fel känsla i kroppen. Känner mer måndag...! Ja,ja det är värre att känna tvärtom faktiskt.

Igår var jag otroligt trött hela dagen pga mitt självorsakade sömnbrist natten innan. Mot kvällen tog jag mig iallafall till Emilie en tur. Vi åkte o köpte pizza o kollade lite på tv. Gav upp när det var dags för Idoltittande o fortsatte min kväll med Gossip girl o ostbågar.:-)

Ska jobba till 23 idag. Alla mina pinglor ska ut kvällen till ära o jag är så suuuugen på det..!! Börjar dock jobbet 10 imorgon men ska göra vad jag kan med Chi san idag o se hur piggheten artar sig.

Bättre än Red bull o man slipper hjärtklappning, bra va???








In da club..

Mammas pojkar o Gossip girl igår. Men när kl slog tio så ändrades planerna drastiskt... Jag bytte från pyamasen till nat lite glammigare, sminkade mej o cyklade ner till Lina i stan med vinet. Vi hann med en timma hos henne o sen var vi tvungna o rusa till Platå. Efter en bra kväll med dans, jäger o jäger o jäger så gick vi hem vid tre.

Jag hade verkligen bestämt mig för att gå på lektionen idag kl 8 ,så efter nästan fyra timmars sömn ringde väckarklockan. Kändes som nån hade kört över mej med en truck fem gånger. Nu intalar jag mej själv att jag inte är trött längre..Tror nog inte jag ska sova iallafall för då kan jag inte somna ikväll.

Adewwww mina små igelkottar!!!



Musikal?

Liknade det vi var på. Teater o sång. Och publiken inblandad, speciellt en gormande man på radan bakom han gick loss och skrek OMSTART så det dånade i min fotölj.

Den var iallafall bra, men lite för lång.

Nu ska jag sova snart.

Imorgon har vi ingen föreläsning så ska verkligen fånga dagen o läsa i min bok. Den kom idag, äntligen.

Natti!!!


Adeewww..

Nu går jag uuut in da kyla...Herre alltså,min termometer visar prick 0 grader.

Min stora fråga är hur man ska pälsa på sig..Jag har ju haft vinterjackan sedan det var 3 plus. Men när det blir 20 minus..Vad ska jag ha då? Jag har en jättevarm o stor jacka. Det finns nog inga större. Vet inte ritkgit hur jag ska tackla detta..

Jag ler alltid stoooort på bild. Men nu ni..Nu ska ni få ngt annat..Här är en allvarlig min. Blir inte roligare än så verkar de som. här får ni även ta del av tandkräm på spegeln..det sitter alltså inte i mitt ansike IRL !!!

Hasta luego. Nu ska jag o tjejerna på kulturevenemang (he heeee) undra om det finns vin?

Kram

Mascara..

Hej mina små krabater...

Jag har börjat med brun mascara.Är inte det lite medelålders-dam  så säg?!

Egeneltigen var det ett misstag. Jag skulle ha en mascara o expediten visade mig Lumenes nya. När jag kom hem fick jag en surprise när jag såg att  den var brun men det blir bra illafall. Märks knappt ngn skillnad förutom att det blir lite mindre färg, så tror det är en bra vardagsfärg om man är ljus.

Vem vet,nästa gång kanske jag slår till på en blå! Fast nej...







Jag tvättar. Gcik nyss ner för att hämta allt i torktumlaren, men upptcäker att den inte ens har gått igång..så allt var blött. Nu ligger det i torkskåpet o denna gång tryckte jag på ON.

Ikväll ska vi se Holgerspexet ngras  stycken. På NH i stan är det..Är ngt slags spexigt uppträdande..Ska bli roligt!!

Snöar här!!

Kram

She works hard for the money..

Gamla godingar.

Var inte låtarna bättre förr???När våra föräldrar var unga. För man kan fortfarande lyssna på dem..Vet inte varför, men jag har svårt att tro att folk om tio år kommer lyssna på britney och spice girls och säga åååhh,den här!!

Snart till skolan på föreläsning.

Sen hem och hoppas att min bok har kommit..Annars kmr jag inte beställa från adlibris nå mer..Visste ni att det heter adlibris och inte A-D-libris? Jag sa alltid A.D förut men så är det inte fick jag veta. Och AB heter det inte...
 
Ikväll ska vi nog iväg och kolla på Holgerspexet. Kan inte påstå att jag vet vad det är men ngt spex de gör varje år i stan iallafall.

Det är nästan 0gradigt brrr..

Kram


Umppzz..

låter det.

Det DUNKAR.

Är det fredag eller lördag tänker jag.. Är det torsdag tänker jag..Nej..Det är tisdag ..Varför dunkar det Pokerface en tisdag kl sju frågar jag mig.

Jag var rostig första timmen på jobbet men sen kom jag in i det o det var skoj igen. På vägen hem var jag hos Specsavers o bokade inspection av ögonen.

Nu ska jag äta paj från helgen. Skinkpaj. GOD! Jag älskar paj men mest älskar jag min pajdeg. Den är outstanding!!

Sen ska jag kolla på när Anna Bok o de andra får extreme makeovers.

Kram på er mina små bananer

Dålig syn..

Jag ser DÅLIGT på föreläsningarna. Tur att jag inte kör bil,skulle nog vara en riktig trafikfara. Har ett par glasögon som jag fixade för två år sedan, men styrkan är alldeles för svag..Testade Marias idag o jag såg så bra i dem!! Imorgon ska jag försöka komma iväg o boka en tid..

1. Det ska bli kul att kunna läsa från tavlan o slippa kolla på vad den som sitter bredvid skriver.
2. Det ska bli skönt att kunna säga hej till folk i tid istället för när dem är ngn centimeter framför en eller missa dem totalt.

Har fortfarande inte fått hem mina kursböcker, inte så mycket att göra åt saken. Imorgon blir det inte skola utan jobb på dagen. Känns som en evighet sen!Ska bli roligt.

Kram på er


Pure satisfaction..

Mamma åkte nyss hem. Varit sååå skönt med besök från min allra bästa. Behövde verkligen en sånhär helg o känner mig frisk nu..peppar peppar..

I helgen hann vi med myskvällar,mat, godsaker, tornbytur o liten promme.

Äntligen fått CLEAN shower fresh, som jag har trånat efter, i min ägo :-) Gillar verkligen den doften, en superbra vardagsparfym. nöjjjd. 

Nu finns inte så mycket att göra. Imorgon börjar vi nytt kapitel i skolan, men jag har inte fått boken såååå..