Dåså..

Gått igenom alla tio bloggarna för idag haha....

Skrev dugga imorse. Delade ut ekäter med gruppen. Vi skulle skriva ut 105 stycken, förväxlade vi 1an med en 7a?:) Ska fortsätta på måndag.

Helg nu, och det är sååå skönt. Vill bara ta det lugnt. Inte alls sugen på att festa. Ska bli himla skönt det. Skulle baka lussebullar, men upptcäkte att vi har slut på både mjöl och socker. Trodde bara jag skulle behöva lite saffran,men var nog lite mer än så. Skjuter upp det.

Halv sex är det dags för spinning, kul! Efter det ska jag möta upp Vladimir som har skrivit tenta, blir pizza/kebab till kvällen.

puss

Snow..

Men trodde endå att det skulle vara lite mer imorse. Nöjd iallafall. Kunde ta mig fram på cykel utan problem. Isfälckarna är dock livsfarliga. Jag såg en ramlings-olycka senast igår,som gick bra, men jag tänker inte ta ngn risk inte. INGET cyklande i nedförsbackar med en sväng efter (på nedvägen till Irrblosset här). Törs knappt cykla där mitti sommaren. Vadå skymd sikt och folk som tror att dom är ensamma på cykelbanan....

Träffade gruppen imorse för att förbereda inför morgondagens seminarium. Gick förvånansvärt snabbt.. Åkte hem igen och åt frukost nr2.

Passade på att tvätta lite kläder.

Ikväll blir det möte med Liu-tröjan. Efter det blir det TopModel och ostbågar. Ny last. God last!!

Imorgon väntar seminarium och föreläsning.. Kanske hinner titta in på Campushallens medlemskväll också...

Nu ska jag gå till Konsum för att köpa batterier till min miniräknare. Nödlösningen (en lite sämre variant) fungerar inte längre eftersom jag inte kan aktivera NcR-knappen. BU för det. 

Fram och tillbaka..

Fick mail om utlandsstudierna. NU börjar jag tveka. Har varit helt inne på halvår någonstans i sydamerika. Men Spanien då? Börjar bli lite intresserad av att åka dit också.. Eller kanske båda?! aahh. Beslutsångest till max. Ska fundeera hela jullovet och då lär jag ju komma fram till ngt.

Nu ska jag cykla till gymmet, jag och marielle ska på spinning. Har aldrig varit på det. Bara hört att det är det jobbigaste som finns. Är ju bra att jag har så bra kondition då.......Wish me luck=)

Massa snö. MYSIGT!!!! I helgen är jag sugen på lussebullebakning. Ännu mer mysigt.

Solstorm..

En kyckling wrap, cider, och till bion; cola och popcorn såklart. Igår bjöds det på bio. En monter på univeristetet delade ut biobiljetter till filmen "Solstorm". Vi nappade såklart. Trodde faktiskt att filmen skulle vara bättre än vad den var..Hade nog ganska höga förväntningar. Men den kändes mest som en film i mängden. Kvällen var bra iallafall, nöjd.

Imorse var jag upp med tuppen. Pajbakning stod först på listan. Sedan cyklade jag ner på stan. Kollade omkring lääänge på nyöppnade "Lush" i gallerian. Jag ville ha allt, så himla mycket bra saker! Fick säga åt mig själv att jag fakitkst inte skulle köpa ngt där IDAG. Testade iallafall en handkräm som var riktigt mjuk och fortfarande luktar gott. 
Fortsatte min lilla tur. Köpte ansiktsmasker och nagellacksremover. Köpte lite vin. Årets första julklapp blev även köpt..Tidigt,jag vet.

Föreläsning i statistik och en timma. Funderar på att cykla lite tidigare så att jag hinner gå på bandreleasen till Luciakraballen.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Stina och utgång! KUUL.!

Missöde i köket

Vi har ingen mikro. La in MATLÅDAN(i plast) i ugnen. Väntade en kvart och tittade in. Och där står den, vår grönlockade skönhet alldeles smält. Räddade maten,men lådan hade ingen chans att överleva dråpet.

Matlådor borde väl tåla ugnar när de tål mikros???? Tydligen inte. Det är olika typer av värme sa Vladimir. Hur skulle jag kunna veta det. Varningsskyltar nästa.

Klarade mikrotentan. SÅ skönt:)


Idag fyller pappa år. Önskar att jag vore hemma. Mamma har bakat jättegod tårta som vanligt och det blir kalas.

Igår blev det bio med Vladimir. Började med en meny på Mcdonalds (mmmuuumms) och vidare till biografen. Såg Lejon och Lamm. Bra film med Tom Cruise.

Ska förbereda lite uppgifter inför gruppträffen imorn..

Spanskas generationsfest imorgon också. Tema dålig smak. Har inte provat ut ngn outfit än, men har mina funderingar. KUL ska dte bli=)




Men kul!

att man köper hem en massa ingredienser, står minst en timma i köket..Och så blir det äckligt! Min gratäng smakade bara tomat och jättemycket ost. BLÄ. Pizzasmak på spagetti. Usch,inte gott. Tasteline kan ses som skyldiga!

Skola nuuu... I helgen kmr Felicia till mig!Kul det:)

PUSS

AH..

Säger jag bara... Haft en så skön helg.

I fredagskväll bjöd Aida och hennes korridor på fest. Det var verkligen en lyckad kväll. Ingen utgång orkades med, istället gick jag och Vladimir en halvtimmas promenad hemmåt i ösregnet. KALLT!

Morgonen därpå blevdet tidig uppstigning. Fixade till lite här hemma.. Mamma och pappa kom på besök! Möttes upp på stan, åt lunch och kollade lite på en mobil..Men kan inte bestämma mig.. Nån som har ngt tips... Tycker W880I och W910I är snygga.. Får kolla lite till innan jul tror ja. Hem till oss för fika och prat. På kvällningen åkte dom hem igen. En bra dag.

Imorse sov vi verkligen ut. Till elva!! Inte likt mig,det vet ni som känner mig.. Brukar få ont i huvudet av att sova så länge..Men inte idag inte. Tog bussen ut till Tornby för att gå på Willys..Storhandlade och köpte lite småsaker på Kicks.:)

Ska fortsätta njuta av denna lediga söndag. Slappa och laga lasagne.

Imorgon börjar en ny kurs, i statistik!