Snygga..

Klicka för att stänga bilden

Älskar öppen tå och höga klackar...Vad snyggt. Inte lika roligt att gå i,men vadå,man kan ju lika gärna stå stilla och se snygg ut=). JAG borde alltså vinna dessa för min egen tränings skull. http://mariavuitton.blogg.se/ står för tävlingen och väljer såklart ut mig till vinnare. Hon kan ju inte behöva gå ut på krogen och se ngn som inte fått sin högklackat-träning. Är skäl nog tycker jag! =)


Sängen nu!

Stormen Tuva..

är här..Det låter som att det blåser väldigt mycket. Försöker att inte höra, tycker det är otäckt! Ska säga till Vladimir att han tar in grillen och utemöblerna när han kommer hem:P.

Nu börjar Efterlyst! Ska höja volymen så att jag inte hör om det blåser in ett träd genom fönstret.

Varför heter alla stormar så söta namn? Typ Tuva och Nova liksom.Det låter ju snällt. Bernt, Ragnhild eller något hårdare skulle passa bättre.Eller varför inte Sara? SaRRRRRRa. Låter farligare än Tuva,eller hur?

Ska förflytta mig till tvn.





Är ju tur att man inte är ute och seglar nu iallafall.


Hej hej!


Fajitas..




Sitter och smaskar på fajitas med gräddfil. Eller snarare gräddfil med fajitas.

Har nyss kört bodypump, så himla sköööönt!!

I skafferiet står min efterrätt; ballerina med apelsincrisp. Godaste jag vet. Får passa på när man är på maxi. För på Konsum kostar dom tre gånger så mycket.

byee

Älskling...

image18



Jag och Vladimir på julafton hemma hos honom:). Såhär glada blir vi när det är jul!!Om du läser Lena,hoppas det var ok att jag stal bilden:).


Nej nu MÅSTE jag ta tag i mig själv....Varför är det så kul att sitta vid datorn???.....


Ny favorit..

Har varit och storhandlat. Inte på Willys den här gången, utan på Ica Maxi. Andra gången i rad, vilken skräll! Har kommit på att det är mycket mysigare att handla där; luktar alltid nybakat bröd och är rent och fint. PLUS att man inte behöver bära 5 stycken fulla kassar genom ett helt köpcentrum för att komma till bussen. Kylen är fylld för nån vecka fram skulle jag tro.

Har sagt att jag ska gå både måndag och tisdag....Men nä...MEN ikväll blir det pump med Marielle!! Nu har jag tillochmed bokat för att jag ska komma iväg...

Nu är det dags att sätta igång med plugget.

puss


Omelett..

är lätt....att göra. Varför ska man säga "omelett" och le på foton för? Omelett är väl ingenting att vara glad över. Borde snarare säga oxfilé, eller potatisgratäng. Vi åt nyss det förstnämnda iaf,det är okej,men jag tycker faktiskt inte att jag känner mig så glad över det..

Vill ha mitt csn!!! Hade glömt lämna studieförsäkran....Hoppas det kmr i veckan iallafall.


Om en halvtimma ska jag kolla första avsnittet av Gossipgirl. Ryktas om att det är riktigt bra:).


Godmorgon..

Tisdag.. Idag blir det plugg.

Igår var en gammal klasskompis från högstadiet med på Outsiders..Jonsson ringde i chock och befallde mig att slå på 5an...Och mycket riktigt...Där skrittade hon omkring......

Idag ska jag och Emilie sälja LIUtröjan. Annars har jag ingenting schemalagt. Träning ikväll? Kom inte iväg igår heller. Även fast jag släpade på en tung väska hela dagen.puhhh.

Jag och Marielle fyllde i utlandsansökningarna igår.Blir så nervös av såntdär att jag ska skriva fel någonstans.. Typ som med bankdosan, att jag ska slå fel nummer så att alla mina pengar försvinner. Är nog säkrare än så... 

image15

Redo i min nya liu-tröja.....=)

Beslutsångest..

till 100. Vore iofs mer konstigt om jag inte haft det. Jag menar,det är ju nästan så att jag går och byter mina äpplen när jag handlar (ska jag ha röda eller gröna,röda eller gröna....RÖDA ELLER GRÖNA?).

Ännu ett inlägg tillägnat vårat kära val av utlandsår. Jag har varit helt inställd på Barcelona under en längre tid. Kollat inriktningar, kurser, mailat folk som befinner sig där nu, frågat och haft mig. Ja,helt enkelt varit helt säker på vad jag ska söka i första hand. Men för en timma sen fick allt en helomvändning. Nu vill jag inte dit längre. Ser fler fördelar med andra ställen....Ska vara klart i veckan. Har redan börjat söka ny info=).....Hinner nog ändra mig tio gånger till. Om jag känner mig själv rätt....




Bilder..

Bilder från juldagen=)


image9

Jag och kalaspinglan Emelie:)

image7

Nöjda och glada tjejer i soffan.


image8

Min fina vän Johanna:)



Idag har jag inte fått mycket gjort. Dumt att gå raka vägen hit då... Kan tyckas... Inte kom jag iväg på nån träning heller. Söndagar är trots allt vilodagar... Däremot tog jag en promme till Konsum i det fina vädret. Solen skiner och det är snö,mysigt.

Ikväll ska jag se på singing bee. Ska vinna ikväll igen. Är det nåt som jag kan skryta med så är det faktikst att jag är väldigt bra på sångtexter!

Blir nog lasagne till middag. Det känns hårt att säga det.....Men mixen är godare än min hemmagjorda :(.




Söndag..

Myskväll igår. Gick ner på stan runt sju för att fika. Morotskaka och varm choklad med marsmallows. Gooott!! Lite snålt med philadelfiaost på morotskakan bara. Vill ha mer av det än av själva sockerkakan...:)

              

När vi kom hem så hamnade vi framför nån film med Dolph Lundgren och en marabou digistive. Japan-action i sitt esse. Jag tyckte den var ganska bra till en början. Men när sjuka skämt började byta av varandra lite för ofta så kom vi på att det nog var en riktigt B-film.....

Idag var det tänkt att jag skulle fylla i ansökan till utlandsåret. Men jag har ju ingen skrivare. Kan bli svårt då. Bättre att jag gör dte imorgon i skolan tror jag.

Mina nya favoriter är granny smith. Kliar i halsen när jag äter vissa äpplen. Däribland Royal gala..Men dom är ju så goda.... Kan ha hittat ett substitut...




Nu ska jag plugga...

Senare kanske det blir bodypump. Eller om jag tar det imorgon....


Hej då!

Nytt!

Hur fixar man nyss här egentligen? Vill ha som en fond högst upp med ngt motiv... Någon som vet? Det här börjar bli värre än mitt forna lunarberoende.Men jag trivs!

Update kmr....

Thai..

Mysig kväll på "Sol och ris" igår. Jag åt en kyckligrätt,utan champinjoner,blomstersvamp..och någon annan svamp. Var himla gott! Fick paket,jag och Emilie var nöjda:) Mindre kul att jag glömde ett av paketen där....Ska hämta dte idag. Hoppas dom inte har tittat i.....=)

image4

Jag är redo och hungrig....


image5                                                 image6

Min fina Emilie.                                                                                          Söta Stina och Therese


Nu ska jag kolla upp busstider.Måste ner till station till bussen. Tänkte cykla,men det regnar ju...Stockholm med Emilie, Marielle och Maria,kul!

Visst är det mycket roligare att läsa när det finns en massa bilder???Jag läser inte en enda blogg utan bilder...Knappt.

Hej då!

Firande..

Har haft föreläsning nyss. Nu har vi helg. Ingenting schemalagt imorn. Ska till stockholm med tre pinglor..Blir kul:) Desto sämre att jag behöver plugga. Men det får vi göra på vägen dit och hem.

Ikväll ska jag och Emilie bli firade av Tessi och Stina. Vi ska ut och äta någonstans. Jag föreslog afterwork. Var ingen som visste vad det var..Kanske bara är hett i Köping???! Annars ska vi gå till något asiatiskt ställe.

Ska läsa igenom anteckningarna från dagens föreläsning...NU...

image3

Snygga ladies på Liutröjan-möte=).

Bröd med korv..

NEJ, korv med bröd.

Men chili con carne då. Chili med kött. Borde ju heta kött med chili, carne con chili. Det är konstigt vad mycket man börjar fundera över på äldre dagar....!




Mina funderingar föddes nyss,när jag stod och gjorde just chiliconcarne. Blev hur gott som helst!! Men kanske inte ska skryta så jättemycket med tanke på att jag använde en mix. Men den var de faktikst bara kryddor i. Stekte köttfärsen själv och hällde i bönorna och vatten. Och riset gjorde jag också själv, eller vad räknas Boil in bag som?

Lite utav en bedrift från min sida att bemästra Boil in bagen. Sist kokade plasten fast i kastrullen, och vi fick slänga kastrullen såklart. Det var i höstas. Sedan dess har jag inte kokat ris, föränn nu.

Om en timma ska jag på bodypump =)

Hejdå!

Brrr..

Vinter igen? Just nu är kylan verkligen inte uppskattad. I december hade det varit okej. Men jag som nyss hade gått och trånat efter att få använda skinnjacka...Kan ju vänta till maj då!

Ska till skolan mellan 12 och 13. Sista infomötet om utlandsstudier innan valet den 1a februari. Ångest! Svårt! Tror att jag vet vad jag ska välja i 1a hand. Men 2a och 3e då? ÅÅH.

Ikväll vill jag gå på bodypump. Igår var jag alldeles för seg för att göra ngt. Slutade skolan klockan fem och landade i soffan efter det.

Nu ska jag plugga!


Pannkakor..

Nyss ätit lunch, gårdagens pannkakor stod på menyn.

Ska sälja min balklänning, vinröd, korsade band i ryggen. Så om du vet någon som behöver en balklänning till vårens baler..Eller om du kanske behöver en själv..Så är det här ett yppeligt tillfälle att slå till....Tycker jag. Bild kommer ikväll.

Börjar seminariet klockan ett. Går till fem (!).

Ska nog till Konsum och köpa Yalla drickyogurt först. Älskar hallonsmaken. Är ngt annat i också. "Boysenbär"..Kan vara blåbär??? Gott är det iallafall.



hejdå så länge!

PS..Jag vill också gå på Elle-galan!!  Synd att jag inte e ngn het modebloggare som får en inbjudan! Ska börja sy och visa mina kreationer här!! För då får jag säkert komma, säkert! Men med tanke på att jag höll på med "sypåsen" i mellanstadiet under en hel termin ser inte framtidsutsikterna alltför goda ut.

Slut..

Jag är helt slut i kroppen efter ett bodypump-pass. Börjar lära mig på vilka muskler jag ska öka på och minska vikterna nu,så känns som det tar ganska bra :) Tar dock en femtedel av vikterna som hon på bilden tar ,hehe,men det borde ju arta sig?!




Duschade och åkte raka vägen och köpte kebab. Tycker inte det är gott,men vi hade inget kött hemma,måste handla imorgon. Har minsann hört att det är viktigt att äta protein efter träningen=). Såsen och brödet är väl en annan femma. Vill testa proteinbars,men svårt att veta vilken man ska köpa när det finns typ tio sorter i disken.Ska fråga min novio om lite tips där.. Han kommer hem klockan åtta..Lagom till Singing Bee,vilken tur för honom va=).


Födelsedagsfesten..

Lockade håret.

image2

Tessi ringer. "Bussen går från stan typ....NU, nu ser jag den! Spring!"  Jag sprang och det blåste. När jag kom fram såg jag ut soim en kråkbo i håret som var stenhårt av hårspray. Därför ingen mer bild från kvällen. Toffsen räddade mig. Hade en kul kväll,var lugnt för mig del. Ingen utgång, tog bussen hem klockan ett.

Vladimir kommer hem idag, vad skönt det ska bli! Så himla tråkigt att bo själv. Blir nog träning idag. Skulle behöva åka till Willys också. Kanske bättre imorgon då flygbladen kommer ut, prisjägare som jag är.

Nu ska jag plugga.

Ikväll får ni inte missa Singing Bee...=)


Blir inte alltid..


som man har planerat. Min mamma är sjuk och kan inte komma till mig.

Lite update...Torsdagskvällen var mysig på restaurang:) Hela dagen var bra faktikst.Jag tycker om att fylla år.

Det blåser storm. Vaknade av att grillen knackade på balkongfönstret. Eller den knackade inte, det SLOG HÅRT mot fönstret. Plockade in alla möbler på balkongen och grillen också såklart. Kul att få en grill infarandes genom fönstret liksom. Då kan man snacka oväntat besök, och inte har jag nå Gevalia heller................

Har tvättat handdukar..Varit på Konsum en sväng..

Skulle ner på stan. Men det gick verkligen inte att cykla. Cykeln stryrdes åt alla möjliga håll. Värre än vad den brukar göra i vanliga fall. En spricka i ramen försämrar svängningsmöjligheterna väsentligt kan jag säga....Det är därför som jag går ner för alla backar. Också därför som det inte går att cykla i blåsigt väder...Och inte orkan heller för den delen.

Ikväll ska jag på fest hos Victoria som har födelsedag idag. Kul kul:)





Nu måste jag gå ut med alla kartonger. Vi samlar på oss en hel del, pizzakartonger och JOKK-paket=)

Hejdå!

Grattis till mig..





Vaknade vid sextiden av att Vladimir ville ge mig frukost på sängen. NEJ. Han skulle ha tenta och var uppe med tuppen. Det var inte jag. Blev en senare frukost vid tio för mig.

Fått paket hemifrån och paket härifrån. Jättefina saker:)

Hämtade ut mitt paket från provrummet.se. Snabb leverans,jag beställde igår.. Byxorna var snygga. Linnet gillade jag inte lika mycket. Såg rosa ut på bilden,men var lila i verkligheten. Men det kommer nog komma till användning iallafall.

Hade föreläsning. Skulle behöva läsa nu..Men hinner inte.. Måste inte heller,för jag fyller faktikst år........

Ska ut och äta med Vladimir på ngn mysig restaurang. Efteråt blir det bio om det går någon bra..Annars är jag ju inte helt emot att gå hem och titta på säsongsstarten av Efterlyst:)

Nu ska jag till Konsum för att köpa en klädrulle...

Kram

Provrummet..

Beställde nya träningskläder nyss. Och gissa vad...Ingen ångest!Billiga träningskläder. Inte så ofta man ser det. Rosa linne och gråa byxor för 108 kronor..Så tillkommer iofs frakt.. Men det är endå mycket billigare än vad det brukar vara. NÖJD=). Ska kanske inte säga för mycket än, kanske sitter konstigt och inte alls ser ut som på bilden... Meddelar när jag får dem..För isåfall är ju http://www.provrummet.se/ ett hett tips.


Info om Box o-neck                                  Dancing 3/4 pants aerobic


(Ja,jag har precis lärt mig hur man lägger in bilder.......)


Om en timma ska jag till skolan....LÅNG skoldag som kommer att avslutas med LIUtröjanmöte.

Kram

Handla..

Willys fick sig ett kvällsbesök av mig och Vladimir. Av tidigare erfarenhet så vet vi att det aldrig är bra att handla när man är hungrig...Startade därför med ikea-korv. Vi cyklade ut dit. Första gången på länge. Gjorde det någon gång i början när vi precis hade flyttat hit,men märkte att det var lite långt,och smidigare att åka buss. Idag gick det däremot snabbt. Medvind?




Nu har vi fixat lite med matlådor inför morgondagen..

Strax börjar Gynning=)

Nu ska jag ta på mig myskläder

Hej då!


JA!

Ibland lönar det sig att plocka iordning lite... Hittade min fina mobilstrumpa under en pappersbunt. Nu slipper jag ha med mig en vanlig strumpa i fickan hehe..

Gjort hamburgare,men massa lök. Supergott att ha mellan polarbröd mmmm.:)

Tvättar..Ska hämta det från torken typ nu...

Ska göra  klart redovisningen inför imorgon..

Ikväll ska vi nog ta en cykeltur till willys för att handla lite.

Senare blir det Carolina Gynning på tv=)

Tvättstugan var det

Nyss hemkommen..

Måndagen rivstartar.

Hade föreläsning i tre timmar. Den sista timman var jag så trött så att jag knapopt hörde ngt. Två timmar är bäst. Då kan man koncentrera sig under hela tiden. Plus att man slipper en sen lunch.

Köpte mat i pastavagnen som vi cyklade upp till baljan med. Efter maten stannade vi kvar några stycken för att göra en uppgift. Efter det var gjort så satte jag och Victoria igång med artikelletande inför vår redovisning. Vi hittade en bra, om Scania och deras utdelning..Det blir bra:)

Cyklade hem i mörkret. Klockan var fem, kändes som åtta eller något.

Väntar på Vladimir.. Vi ska nog beställa pizza när han kmr hem:) Iofs åt jag kebab i pastavagnen. Men den var inteatt skryta med,minsta jag sett. Då skulle dom se kebaben i Köping. Det är stora grejer. Iofs äter jag aldrig kebab,bara pizza,mycket godare.

Imorgon har vi inget schemalagt. Måste handla...Och lämna in mina skor hos skomakaren, kommer aldrig till skott med det... Blir plugg också.

På torsdag fyller jag 21....Säger bara OJ. Tiden går för fort. Tyckte jag nyss fyllde 18...Men nejnej....21taggaren kmr inte trivas lika bra på 18+ längre. Snart 30+.

Mamma kanske kommer i helgen,hoppas det:)


pssst...jag börjar få en ljusgrå utväxt. Lika bra jag säger det innan någon påpekar det. Det var tacken för att jag färgade brunt kan jag tänka mig.

Puss

Storstädning..

Imorse stod jag inte ut längre. Blev alldeles för påtagligt. Solen sken in genom förnstret och satte allt damm i ljuset. Mer än vad jag trodde. Tänk att det hinner bli så dammigt på bara en vecka. Hatar dammet! Det är därför som jag brukar ha persiennerna nerdragna när det är sol......

Nu har jag iallafall dammsugit och skurat golvet. Luktar gott,citron:)

Tappat bort min mobilstrumpa tror jag! Min fina rosa. Ska leta.....

I eftermiddag blir det bodypump. Efter det ska jag träffa Therese för att fika och snacka:) Ikväll börjar "Singing Bee",verkar bra tycker jag.

Helgen har varit LUGN. Precis vad jagvar sugen på. I fredags mötte jag utbytesstudenten, visade henne runt lite och stannade i hennes korridor ett tag. När jag skulle hem blev det lite fel. Tog bussen och hamnade ute i malmslätt. Mitti förorten på fredagskvällen,jag höll på att bryta ihop. Som tur var hittade jag en buss tillbaka...

Igår bara lugnt. Stan en sväng. På kvällen tv, godis och mys.

Nu ska jag fixa hyllorna. När man endå är igång...

Puss


Uppskattat..

med helg. På lovet visste jag knappt om det var måndag eller lördag. Men idag är jag definitivt säker på att det är fredag:).

Igår var jag och Marielle på bodypump. Det var jobbigt...Och det känns idag...I hela kroppen... Jag kommer gå flera ggr på det tror jag.

Hade föreläsning i FP. Hämtade statistiktentorna, fick vg,himla glad blev jag:). Efter det stannade vi kvar i skolan några. Åt lunch och gjorde en uppgift.

Kom alldeles nyss hem. Om en timma ska jag hämta en utbytesstudent på stationen. Jag har anmält mig som internationell fadder, spännande! Det lilla jag vet är att hon heter Laura och kommer från Spanien. Ska först o främst visa henne sin korridor i Ryd. Som jag inte ens själv vet var den ligger. Ryd är en labyrint. Löser sig nog med karta och Aida som coach i telen.

Ikväll börjar Lets dance. Kuuul, Jag är sugen på en myskväll och egentligen en hel myshelg. Inte  festsugen alls. Men imorgon har Aidas korridor party...Kan ju titta förbi utan att gå ut..mmm..

Nu ska jag börja röra mig ner mot stan så jag hinner kika runt lite ett tag innan.

Kram

Go Blondinbella..

Hon är grym. På riktigt. Alla elaka kommentarer hon får och alla människor som orkar. Skapar grupper på facebokk MOT blondinbella.Ha ha... Ni måste ju faktiskt tycka att hon är lite intressant iallafall. Ni kastar ju annars bort en massa tid på att ens gå in på hennes sida. Jag tycker att hon verkar vara en riktigt smart tjej. Hon skriver bra, intressant och om sådant som andra aldirg skulle skriva, även om de hade den åsikten. Och genom att skriva omn sådant får hon en massa arga läsare. Smart.  Ta päls som exempel, blondinbella gillar päls, riktig päls. Det är OKEJ tycker jag. Men det behöver inte betyda att jag sympatiserar med hennes åsikter,men jag respekterar dem. Jag läser hennes blogg flera ggr om dagen, hon har enligt mig den bästa bloggen på hela nätet. Iallafall av dem som jag läst, och det är ganska många.

Åter till min vardagliga blogg dååå..

Jag har varit i skolan, på föreläsning. Tre timmar försvann idag väldigt snabbt. Han var bättre idag än igår tyckte jag.

Nu blir det finansieringsplugg. Lite senare ska jag möta upp Marielle och Sara för ett spinningpass. Sugen på att prova bodypump också...Lite snyggare armar vore ngt..

Varför kommer inte tentaresultatet från statistiken?? Loggar in på mailen flera ggr om dagen. Jag vill ha VG...Hoppas hoppas...

Nu är det dags för plugg.


Back to basic..

Tillbaka i Linkis. Mitt lov har varit helt underbart...Känner mig faktikst utvilad och redo för en ny termin (får se hur det låter om ngra veckor).

Vladimir hade städat så fint här i lägenheten tills jag kom hem i förmiddags. Luktar alldeles gott.

Slängde bara in väskan när jag kom hit, sedan blev det willys för att fylla kylen.

Ikväll blir det mys här hemma. Tänkte se Victoria´s secret showen. Men undrar om det inte är repris???...Men OM det är så ska jag nog kolla endå. Mest för att Karolina Kurkova och Heidi Klum är så snygga=)

Imorgon börjar en ny kurs, finansiell planering. Hoppas den blir bra!

Till Konsum nu. Vi glömmer alltid ngt när vi är på Willys...Halåå skriva lapp...Vi vet...

Puss

2008..

nu. Tänk vad fort åren går. Tyckte nyss att det var milleniumskifte, år 2000. Kommer ihåg alla små bordsdekorationer som mamma pyntade med:).

Denna nyårsafton firades i Uppsala. Tog tåget upp med Linda en dag efter de andra. Miss inte sist jag var i Uppsala, var någon gång när jag var ganska liten, hälsade på pappas syster som bodde där då. Väl framme packade vi in sovsäckar, luftmadrasser och väskor i lägenheten. Ut på stan för att besöka......systemet såklart. Och Mcdonalds hann vi också med.

Efter någon timma hemma började matlagningen. Jag svor lite över att jag kommit på den brilljanta idén smördegsinbakad fläskfilé,för då blev jag ju såklart huvudrättsansvarig. Rått kött är otäckt! Vilken tur att alla andra inte också tyckte det. Såsen rann lite överallt. Jag hade handduk runt kroppen som åkte ner hela tiden. Jag ville hellre sminka mig. Men tillslut låg det i ugnen.

Vi åt en riktigt mumsig förrätt. Skagenröra på rostbröd med krossade ostbågar på. Låter lite skumt,men var gott. Till efterrätt serverades hemmagjord glass med hallon,mums:)

Mätta och belåtna for vi vidare ut på två ställen... cider,dans och champagne...Sen var jag och tre till nöjda. Hittade en taxi och åkte tillbaka till lägengheten´. Jag och Jossan åkte hem tidigt morgonen därpå (tror  knappt vi hanmn somna?), vi smet...från luftmadrassen...Och städning. Men vi blev förlåtna:)

Nyårsdagen var så seg. Jag sov i soffan till fem. Ovanligt för att vara mig. Sedan blev det kebabtallrik med Vladimir. Också ovanligt för att vara mig, alltså kebabtallrik. Brukar gilla pizza bättre. Men det var gott!


Idag har jag träffat Johanna för att fika och prata. Alltid lika roligt:)

Nu skas jag se på tv.

Imorgon väntar en heldag i Enköping hos farmor. Tar tåget på morgonen. Mysigt.

Puss