OJ..

Jag har glomt bort bloggen. Det betder att jag har haft for mycket att gora - eller jag har for mycket att gora.

Uppgiften ar visserligen klar. Men nu sitter jag och laser ett av alla hundra kompendium och undrar vad hon kmr fraga pa provet imorn..Hon sa att det som spelar roll ar vad DU tycker..Men finns det inga ratt och fel eller? Isafall ar det ju onodigt att lasa. Nej, jag ska lasa.. Eller skumma..Tycker iallafall det ar skont att ha sett papprena.. Jag har lite bildminne sa om jag ser en overskrift brukar jag minnas hur texten under sag ut ocksa, vad det stod alltsa..Overskrifterna ar i olika farger, det ar bra for mitt minne:)

Lax ar sa fruktansvart gott..Kunde inte sta emot sa jag at det idag igen. Lax och potatis, men jag har ingen sas.Det ar lite TORRT men gott iallafall.

Ska skumma vidare och sedan skirva upp det jag ska presentera pa en liten lapp och lara mig det.

Hoppas jag ar klar om tva timmar och kan kora lite The hills ocksa.

Men forst ska jag ut pa stan och kopa mig en Milko chokladkaka, kanner mig valdigt vard det av nan anledning=)Maste slanga sopor ocksa sa dar drar jag ju tva flugor i en small.

Langtar till imorn for da ar dte fredag!

Puss



Kommentarer
Postat av: EMma

Har du separerat plastenflaskorna från soporna för att öka din miljömedvetenhet??? Det där med chokladkakan känner ja igen... En stor 300 grammare med kex å kräm mellan vore gott... Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback