Middagspaus..

Jag har lagat lovbiff och potatis idag..Och en fardigkopt sas som sag godare ut an vad den var.. Men det var gott med mat iallafall.

Nu ska jag ut med soporna och forbi snabbkopet for att kopa choklad eller ngt annat sott. Har fatt influenser av Marias projektgrupp dar de ater sa mycket sott for att halla sig pigga sa att de inte kan sova pa natten;)..Men jag ska inte sla pa sa stort..Bara ngt sa jag haller till tio iallafall.

Sommaren narmar sig..Jag tanker mycket pa sommaren och hosten.. Vet inte om jag har planer annu..Inga klara alternativ egentligen, bara funderingar och lite sant..Det kommer ett inlagg om alla de tankarna sen..Snart ngn gang..Det vimmlar i huvudet och jag tycker det ar skont att fa skriva det bara..

Ut en svang nu da..Och sen koooor vi igen=) Iofs ar jag mer sugen att koooora en fiesta..Tank sutton ikvall..Nej det kommer inte pa tal.

Puss

Kommentarer
Postat av: Emilie

Har blivit lite duktigare på att läsa bloggar nu =) Ja skriv gärna mer sen om dina planer inför sommaren o hösten! Kan ju hända att jag får inspiration till nåt kul hehe. Kram!

2009-03-12 @ 20:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback