Myyysigt..

Det regnar ute.. Men det hindrade inte mig fran mitt mal. Jag tog fram paraplyet och rushade i en kvart for att komma till Haagen-fiket. Dar kopte jag med mig ett paket strawberry-cheesecake och gick hem igen. Nu har jag fyra stamplar pa min vardekupong. Minns att jag var helt knackt over deras hoga priser och skrattade at deras lilla vardekupong med kop 10 sa far du den 11e gratis. Men nu blir jag sa glad for varje ny stampel sa ,narmar mig 11e gratis hahaha.

At middag och sedan glass framfor tvn. Var ensam har hemma sa var skont.

Fortsattning "mina bekannelser"

Lagade middag..Kyckling..Jag ar RADD for kyckling. Den ar inte lika fin som den pa carrefour. Har ser den fin ut, pa den sidan man ser nar den ligger i paketet. Men baksidan ar full av massa ackligt,OM ni vill veta sa ar det senor och ngt rott lite har o var. Men det ar inget farligt, for den var sa forra gangen ocksa, jag at och fick inte ngn salmonella vad jag vet. Iallafall, jag ar helt panikslagen nar jag ska "stycka" kycklingen..BLAAA vad ackligt det ar. Fick vanda mig bort flera ggr for jag trodde jag skulle spy.

Jag ar kanslig for lukter, konsistenser och inalvor. I hogstadiet svimmade jag under ne biologilektion,jag minns inte vad han visade pa overheaden men det fick mig iallafall att halla andan ha ha. Hemma har jag samma problem om ngn sager ngt ackligt ord..Typ njure..Eller njursten..For att inte tala om ordet ryggmarg...Jag maste boja ner huvudet direkt (detta ar en anti-svimningstrick)..Och om det hander offentligt sa latsas jag alltid fixa nt med mina skor..Man kmr pa bra trix maste jag saga!! En annan sak ar soporna..Jag kan knappt byta soppase for att jag far kvallningar av lukten.BLAA.

Och for ngn sommar sedan skulle jag jobba inom hemtjansten, alla sa att det var det basta av vardjobben. Tror ni att jag klarade av det da? Neeeej jag fick bacillskrack och slutade efter halva introduktionsdagen.

Jaja nu vet ni det..Intressant lasning va. Jag skulle aldrig kunna bli lakare och se en massa blod och grejs.

Ska fortsatta min myskvall nuuuu:)

Puss vi hors imorn.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej du, det va trevligt igår men jag gick inte ut.. Vi spelade ölspelet.. men ölen tog slut, då tog de fram ginflaskan.. Då sa jag hejdå.. Har lite skvaller... Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback