Viva la vida..

(Haha maggis, efter din mp3 maste jag erkanna att jag har lyssnat ganska mkt, inte bara pa denna da...)

Sa var fredagen over. Det var ingen rolig lektion..Jag vet inte..Men ibland kan jag bara kanna mig sur och kanna att jag inte vill gora ngt. Dagen till ara hade vi forhandling, hela lektionen, i grupp. Jag vet inte, men jag gillar battre och forhandla sjalv, det ar MYCKET svarare i grupp.

Nar klockan antligen slog halv tva pustade jag ut och gick ner for de sex vaningarna. Jag har faktiskt borjat ga mer..Forut akte jag alltid hiss, men den far man vanta pa hur lange som helst sa nu har jag borjat min vardagsmotion i trapporna pa Eada;)

Forbi min pattisería pa vagen hem, den far mig alltid pa gott humor. Denna gang blev det en croissant med tysk korv och en donut. Kande mig vaaaard det. Mmmmmmm!!! Vidare hem och in med chiliconcarnen i micron. Sa nu har jag atit lunch ocksa.

Vad skont livet ar sahar pa fredagseftermiddagen. Jag ska skriva lite pa en inlamning som vi har till nasta vecka och leta lite fakta till projektet.

I oktober ar det diplomutdelning har. OKTOBER! Va? Vi slutar ju i juni..Maste man aka tillbaka da? Kanske pa sin plats for en visit pa motellet Kabul dar vi bodde i borjan,vem vet.

Ikvall styr vi mot Emmsis place. Dar blir det kycklingpaj, vitloksrakor i smor pa baguetter och ngt annat gott. Jag borjade fundera pa efterratt, emn kanns som vi krm vara ganska matta. Det ska bli gott, sa gott!! Just ja, vi ska ha spelkvall! Det glomde jag, var sa inne i mina kommande kulinariska upplevelser ;)...

Puss ha en skon fredag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback