Pinsam..

kan jag vara ibland. Jag glomde att beratta om det. Jag ruuuusar upp sex vaningar (har ju borjat ta trapporna SOM SAGT) medan min grupp star pa vaning noll och vantar pa hissen. Jag kmr upp anfadd som en afrikan efter 4 milsloppet.. Lararen tittar fragande pa mig..Jag var tvungen att saga ngt, sa han inte skulle tro att jag alltid ser ut sadar. Trappor, sex vaningar, joooobbbigt!! fick jag ur mig. Da sager han att Men du ar ju i bra form till skillnad fran mig. Da blir jag nervos och sa tanker jag mig inte for, utan sager bara Jaaa men jag tycker ocksa att Mcdonalds har ar godare an hemma och sa har ni ju donuts overallt ocksa!! he he he heee.

Tur att han skrattade lite muntert. Jag kom pa efterat att det lat ganska elakt. Det var ju precis som att jag holl med om att han var tjock och anklagade honom for att ata for manga bigmacs och donuts. OJOJOJ.

Men han var inte alls arg. Han fortsatte med att beratta att han har en van fran Sverige och att han kudne lite svenska. Skaaal vackra flickor skaaaal. Hehehe.Alla kan ordet skal och vackra flickor.Maste bero pa att vi ar ganska fina och dricker en del.

Skatteverket ska skicka hem en lapp till mig nu, sa hoppas det dar med adressandringen loser sig sa fort som.

Jaja, jag skulle bara beratta det har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback