Att fly..

till internet under mina pluggstunder är jag ganska bra på....Finns alltid något viktigt att göra,som till exempel att kolla på kläder på forever21.com. Finns en massa fint. Till exempel dessa två klänningar....




En blommig kjol vore också fint.


Är riktigt billigt också..Men har undrar hur mycket frakten kostar???

Kommentarer
Postat av: cajsa

wiiiehooo! jag upptäckte dem idag. helt underbart. och frakten ska ryktesvägen vara rysligt otrevlig mot plånboken. men jag vet inte. för jag kom bara till att kolla på kläderna och inte på resten av informationen.. :) vi ses nästa vecka!!!

2008-04-15 @ 18:18:03
Postat av: marielle

aaaaah!!!!!! prickiiiiiiigt!!!!!! jag vill ha jag vill ha jag vill haaaaa!!!!! =P måste gå in och kolla den sidan. i nästa paus av desperate housewives :)

2008-04-15 @ 21:21:02
Postat av: cajsa

jag har kollat upp lite frakt å sådär som jag lyckades hitta. och säg att man beställer för ca $200 eller mer. så har man en saftig frakt på cirkus 900 spänn. för dollarn är x6 typ va? iaf. man ska nog vara mer än 1 som beställer :P. haha, ja, jag kommer på finsittningen :D:D KRAAM!

2008-04-15 @ 22:44:55
Postat av: Anonym

jaaa jätte! kollade på sidan och dom hade ju skitmånga skitfina klänningar! ja herremingud vad frakten var dyr, och tyvärr stiger den ju ju mer man beställer så trots att man går ihop flera så blir det ju dyrt - but still, lite billigare. tur man ändå inte har pengar att handla nåt för nu :) spanskan går väl inte riktigt som jag vill. igår hade jag megakoncentration men ingen disciplin och idag har jag inget av det. sj? vill också ha helg, va skönt det ska bli. ska iväg till syon nu också. ska du träna idag? pumpen? ses då isf! kram kram!

2008-04-16 @ 12:40:01
Postat av: lina

hey! kollade in sidan och hittade en klänning jag vill ha! vill vill vill! vi kanske kan beställa ihop? säg till mig om du bestämmer dig för att beställa!! :) puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback