HawaiIE

Snabb jag är va Emma,om du läser detta. Ring ring. För en halvtimma sedan ringde telen  och Emma som har varit uppe med tuppen sedan åtta (???!!!!) Tur det,annars hade jag nog sovit hela dagen utan väckarklocka :)

Gårkvällen hos Clara och Johan var verkligen hur lyckad som helst! Vi spelade SingStar i flera timmar med olika skivor som R&B, 90-talet och Svenska hits. Hade ju varit lite skrytsam om hur bra jag är på låttexter så visst hade jag en del att leva upp till, men grejen är den att jag har ganska svårt att hitta rätt ton (vilket är grejen i spelet)!!Men Spice girls Wannabe var grym,blir så himla glad av den plus att jag som många andra kan hela texten så man slipper kolla på tvskärmen woowww :)

Ville aldrig cykla iväg till NH,men då vi hade biljetter rullade vi dit efter tolv någon gång. För min del var det kul i någon timma,sen blev jag jättetrött och längtade efter sängen. Var hemma strax innan tre och somnade in väldigt skönt.

Här kmr en bild på mig innan jag begav mig iväg.. Flashig pose jag vet... Bra ljus på toan där man även kan skymta min Ringaren i Notre Dame-handduk. Tycker faktiskt den blommiga tunikan blev ganska hawaii tillslut.

image43



Eftersom jag inte har ngn kamera så får ni hålla till godo med denna mobilbild tills jag får fler bilder skickade till mig..Kan alltså komma ngra fler..Vet att ni väntar med spänning....!!


Ska gå ner på stan..Läs inte det här MAMMA.. Och byta en top som jag köpte i fredags..Detta eviga velande. Men den är inte bra,har jag kommit på.


Ha en fin söndag. Det ska jag ha. Vill ha Vladimir här, det är toooomt!


Puss


Kommentarer
Postat av: Marielle

kul att ni hade roligt igår! tror inte jag läst din blogg på några dagar för värst vad du skrivit mycket! :) attans att du inte sa till om ditt gymkort lite tidigare, jag hade gärna köpt det av dig! men nu har jag köpt för en månad fram redan så..jaja.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback