Pump it!!

Idag hurrni..Idag...Idag kom jag minsann iväg på Bodypumpen! Och det var lika roligt som det brukar vara,förstår inte varför jag tar treveckors-uppehåll ibland ha ha..Nytt pass var det också, ny musik och nya rörelser. Är väl inte sådär jätteförtjust i armhävningar (NU FÖRSÖKER NI ATT GÖRA FYRA UTAN ATT STÅ PÅ KNÄNA, OKEJ?! DE SOM VAR HÄR I FREDAGS KLARADE DET,OCH DET GÖR NI OCKSÅ,MAN SKA KLARA MINST FYRA!!!)  Eh va? Jag testade med stupade ner på knäna lika fort. Men jag ska ligga i,ska kunna göra tio på fötterna om ett tag!

Leenden. Tänk vad mycket ett leende kan göra..Idag mötte jag en tjej som bara stirrade på mig och as-log. Först tyckte jag att hon verkade ganska konstig som log sådär fast vi aldrig ens sett varandra. Så jag hann inte ge ngt leende tillbaka. Det gjorde jag däremot till nästa person som kom cyklandes, han log inte tillbaka mot mig, men vem vet..Han kanske log mot nästa person, kul dominoeffekt va :).

Gillar inte studentnätet Wasa som vi har. Idag var det nere ngn timma igen,precis då man vill sitta. Jaja. Nu är det igång igen.

Imorgon blir det skola. Sälja Liutröjan kl tolv och köpa boken till nästa kurs i Internationell ekonomi..

Ikväll tänkte jag kolla på 100 höjdare och Lilla Al-Fadji & Co, mungiporna uppe i taket hela kvällen med andra ord=)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback