2008..

nu. Tänk vad fort åren går. Tyckte nyss att det var milleniumskifte, år 2000. Kommer ihåg alla små bordsdekorationer som mamma pyntade med:).

Denna nyårsafton firades i Uppsala. Tog tåget upp med Linda en dag efter de andra. Miss inte sist jag var i Uppsala, var någon gång när jag var ganska liten, hälsade på pappas syster som bodde där då. Väl framme packade vi in sovsäckar, luftmadrasser och väskor i lägenheten. Ut på stan för att besöka......systemet såklart. Och Mcdonalds hann vi också med.

Efter någon timma hemma började matlagningen. Jag svor lite över att jag kommit på den brilljanta idén smördegsinbakad fläskfilé,för då blev jag ju såklart huvudrättsansvarig. Rått kött är otäckt! Vilken tur att alla andra inte också tyckte det. Såsen rann lite överallt. Jag hade handduk runt kroppen som åkte ner hela tiden. Jag ville hellre sminka mig. Men tillslut låg det i ugnen.

Vi åt en riktigt mumsig förrätt. Skagenröra på rostbröd med krossade ostbågar på. Låter lite skumt,men var gott. Till efterrätt serverades hemmagjord glass med hallon,mums:)

Mätta och belåtna for vi vidare ut på två ställen... cider,dans och champagne...Sen var jag och tre till nöjda. Hittade en taxi och åkte tillbaka till lägengheten´. Jag och Jossan åkte hem tidigt morgonen därpå (tror  knappt vi hanmn somna?), vi smet...från luftmadrassen...Och städning. Men vi blev förlåtna:)

Nyårsdagen var så seg. Jag sov i soffan till fem. Ovanligt för att vara mig. Sedan blev det kebabtallrik med Vladimir. Också ovanligt för att vara mig, alltså kebabtallrik. Brukar gilla pizza bättre. Men det var gott!


Idag har jag träffat Johanna för att fika och prata. Alltid lika roligt:)

Nu skas jag se på tv.

Imorgon väntar en heldag i Enköping hos farmor. Tar tåget på morgonen. Mysigt.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback