Biomyyyys..

Bion var bra!! Vi bunkrade upp med massa godsaker och gled ner i stolarna. Bra film precis som den första, så den ska vi gå o se om ni inte redan har gjort det.Lite läskig så ja fick hålla för öronen flera ggr. Precis när Emma var trött o gnydde ngt om att nu borde den väl vara slut så kommer ett scary-moment o hon hoppar till högre än nånsin.

Jag ska skjuta dig..som en.......hund. Ha ha ha va?

Efteråt var vi på väg hem och stötte på ngra killar i klassen..Så plötsligt blev hemgång utbytt mot utgång..Platå all night long o det var en riktigt bra kväll.

Inte gjort nåt vettigt idag. Så nu börjar min dag. Ska kolla lit epå arbeten och äta en pizza, känns som helkt okey aktiviteter för dagen. Detta följt av en förstaklassig myskväll hemma!!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Emma

Men hallå, OM du hade kollat på filmen istället för att blunda och hålla för öronen så hade du hoppat ända upp i taket.. För det andra så va det precis i den stund som jag var jävligt nära att somna.. Paulo Roberto - Han va som ett monster, det va som han hade tränat boxning och struntat helt i va tränaren sa..

2009-09-26 @ 17:43:26
Postat av: Emma

Hörru, nästa film kommer i slutet av november redan.. Whooooooooooooooohoooooooooooooo

2009-09-26 @ 17:50:05
Postat av: sara

hahahahahaha..han kunde rörelserna helt..gick runt..men ngt som inte stämde!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback