Happy nation..

living in a happy nation.. Ace of base hoppar in i huvudet oftare o oftare nu for tiden.

Bokade om min biljett hem idag, sex dagar senare an vantat..Skulle aka den 12e men aker nu den 18e istallet. Har ju inget jobb som vantar pa mig hemma, sa varfor inte stanna lite langre i denna underbara stad... Var en ombokningsavgift plus mellanskillnaden pa biljetten sa allt som allt kostade det 800, men det far det vara vart. Behover dessa dagar for o hinna me en del saker ocksa. Dessutom KAN de bli mer projektgrejs..Hoppas inte det.

Flyttar in hos gastvanliga emsiboo o hennes män de sista dagarna.Blir bra det.

Idag har jag alltsa varit pa grupptraff. Jag sag Arc de Triumf for forsta gangen..Synd att jag inte hade med kameran sa att jag kan bevisa det.. Blev positivt overaskad av miljon runt sjalvaste "arcen". Var sma grasplattar o lite parkaktigt..Folk hade picknick i solen vilket sag mysigt ut. Da jag hade lite extratid tog jag en tur genom Born..Aven fast det ar rod dag(festivo) idag sa levde det stallet verkligen.. Uteserveringar o en massa folk. Gick forbi en creppería som sag ut att vara ngt i min smak sa den maste jag testa nangang..

Mitt problem har ar verkligen mitt lokalsinne. Jag skyller pa att jag alltid akte taxi eller metro i borjan..,Da kmr man ju till en plats, men man vet inte hur man tar sig dit eller vart man ar.. Sa ar det med Born for mig..Har aldrig riktigt fattat vart det ligger aven om jag har varit dar. Men idag tog Mario o jag en promenad hem o jag tror att jag hangde med pa var vi gick..Upp till bevis en annan dag da jag ska testa att ga dit for det ar inte ens langt.

Idag har vi tryckande varme har.. Ujuj..Jag sokte skugga hela dagen..O da vet man att de e varmt.. Jag klagar absolut inte!! Men nasta gang maste jag smorja in fotterna med solkram..Mina fotter branns jattelatt..Tror det ar for att huden dar ar valdigt tunn..

Pa vagen hem stannade vi pa...damdamdatamama...DONKE och kakade.. Sa behoevr inte gora nan mat..Va skont..

Oo forresten.. Igar sag jag filmen The Holiday som jag lanade av Clara.. Oooh jag grat..Hela tiden.. Aven om det inte var sorgligt.. Men jag grat nar en gammal man kunde ga upp for trapporna..Det var ett fint ogonblick...O sa grat jag nar Amanda grat for forsta gangen.. Och nar Iris var olyckligt kar. Och nar Jude law var tarogd.. Ahh jag blev bara mer kar i Jude efter den har filmen ;)

Vad langt jag skrev nu..

Vill att de har sista dagarna ska ga fort!! Imorn vantar var sista exam o presentationstraning pa kvallen. Haft mardrommar om presentationen redan..Kanner mig inte sa nervos, men maste ju vara det da jag drommer om att komma en timme for sent o att jag tappar bort mina presentationsklader..


Nu borjar nedrakningen - 3 dagar kvar.

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback