The weekend is here..

Igår var alltså sista dagen av tvåveckorsutbildningen. Vi tog samtal och fikade kladdkaka med glass som avslutningsfika. När dagen var slut begav vi oss några stycken till NH för afterwork, där blev det en fin cesarsallad och cider i solen.

När solen försvann blev det sviiiinkallt och jag längtade efter både halsduk och vantar. Cyklade hem och fixade till mig lite på en halvtimma. Sen åkte jag till Karolin och vi cyklade en kall cykeltur hem till Astrid. Våran plan sprack ganska fort då vi fick veta att Flamman var stängt...Styrde om och hamnade på NH igen (nu var det varmare för att värmelamporna var på) för lite cider.

Kvällen slutade på Platå..Vi hade inte alls höga förväntningar då vi såg en tom lokal genom fönstrena. Men ssååå fel vi hade då..För på övervåningen var det fullt drag med en bra dj så vi kunde dansa all night long, en mycket lyckad första utgång i Linköping på länge!

Cykelturen hem var kall..Vi huttrade och längtade efter vantar ännu en gång..Väl hemma har en varm dusch väl aldrig varit så skön..Och en varm säng var precis vad jag behövde.

Sovit så gott..Förutom en sak..Jag hörde knaster..Knaster flera gånger..Började undra vad det var,,Kackerlackor..Fattade inte..Så jag somnade igen. Imorse såg jag att mitt "väggpynt" (som man klistrar upp på väggen) låg på min kudde istället..Så jag hade inga kackerlackor,tur det :-)




Idag är det lördag..Är helt matt i kroppen efter de här veckorna.. Kan bli en tur til Tornby med Clara som kommer med bilen idag. Ikväll kanske det blir lite fest igen. Får se lite,känner mej väldigt redo för en kväll i soffan med godis o tv också :-)

Kram




Kommentarer
Postat av: Mamma

Om du inte mår helt ok tycker jag du ska välja soffan.

Kram!

2009-08-15 @ 16:48:36
Postat av: sara

du e söt du mamse.Jag blev inte jättesjuk iallafall:)

2009-08-15 @ 18:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback