Men VAAA..

Jag har hittat något nytt som jag tycker är kul.. The Hills. Eller jag fick faktikst upp ögonen för det senast jag var i Linköping. Men idag rasade min värld lite när Emma sa att det var på riktigt, om deras liv liksom. Jag var HELT säker på att det var som gossip girl och ville inte tro på henne. Vladimir sa också att det var på riktigt, kanske därför jag hade lite svårt att ta sanningen ;). Annars så saknar jag Gossipgirl lite.Medveten om att man kan kolla på datorn,men jag tycker det är mysigare på tisdagar klockan åtta.

Skön dag i Eskilstuna med Emmisen iallafall. Vi gick först ett varv i Tuna Park,men där var det ju så folktomt att man blev nervös. Åkte in till stan istället och hade lite mer framgång. Emma såg en snygg väska, jag blev lika förtjust jag, så det slutade med att vi köpte den båda två,nu ska ja bara köpa en likadan rullväska som henne också,sen är det optimalt hahaha=) Hittade en blå tunika också,fanns mycket fint men fick tygla mig lite efter allt velande fram och tillbaka. Åt lunch på Waynes, lasagne går alltid hem för mig.

På bussen såg jag att jag skulle komma till torget tio i fem. Perfekt, för The Hills börjar klockan fem. Slänger mig i sängen och ser att det visas samma avsnitt som igår, varförrrrr undrar jag.



Kommentarer
Postat av: Emma

Vill du veta var jag har köpt min resväska eller???? haha... Du kan ju alltid gå in på mtv och titta på avsnitten på datorn...

2008-09-16 @ 18:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback