Sangria..

Har kan man bara inte vara sa trakig sa att man stannar hemma tva dagar i rad pa helgen. Sa runt atta blev jag valdigt rastlos och bestamde mig for att ga ut iallafall. Tog metron ner till café Zurich och motte upp Emma och ngra av hennes klasskompisar. Vi gick till Oveja negra, samma bar som vi var pa sist.. Drack ngra sangriakaraffer (inte sjalv) och hade trevligt. Mycket prat om olika lander och kulturer..Brasilien och Sverige ar nog tva valdigt olika lander pa manga satt o vis.

Gick ut for att hitta en ny bar.. Passade pa att ata lite, for vissa blev det Pita house men for mig blev det en munk pa Dunkin, fanns ju sjukt manga att valja pa..Men efter lite telefonprat med killarna i min klass bestamde vi oss for att aka hem till en av dem istallet. Dar fanns det mer sangria ha ha.. Och Justin Timberlake i hogtalarna=) Stannade bara ett litet tag, begav oss sedan vidare med metron till en lagenhet i Rocafort..Dar var det mkt folk fran klassen och Eada.. Fanns chips och dippsas, jag och Emma at upp allt sjalva,de andra hade lite dalig aptit tycker jag!

Kollade pa klockan och hon var over fyra,lite for sent att ga ut sa vi stannade i lagenheten istallet. Tog taxin hem runt fem och slockande i sangen, sa skont.

Jag vaknade for ngn timme sen. Var jattehungrig och tog risken att springa ut i pyamas till koket..Annars brukar jag alltid kla pa mig ngt mer, for mina grisrosa pyamasbyxor ar inte sa heta. Men otur det har jag. Mitt i mackorna kommer lagenhetsmannen in i koket HOLLLAAA. Hoppsan dar star jag i min outfit, ruffsigt har och svart under ogonen.

Har stadningen i lagenheten idag.. Inte sa kul sa det skjuter jag upp till lite senare.

Nu ska jag gora uppgifter till imorgon.

PUSS


Kommentarer
Postat av: gustav rådkvist

hola Sara, här i Enköping är allt som det ska. hyfast kallt, lite moln osv. Vi har snart höstlov och jag längtar dit. Vad gör du där nere i Spanien? Jobbar? Slöar? Jag pluggar som vanlig med flera olika saker. Kemi, fysik, biologi, matte osv. Jag hade också från Polen, 10 polska elever kom hit och vi pratade miljökunskap (mest om vatten). Ska säga HEJ från hela familjen. :-) ;-]

2008-10-19 @ 17:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback