Regn..

Ja ni laste ratt. Ikvall sprang jag ner for trapporna och ut pa gatan i mina sma shorts..Fick vanda ganska snabbt for det regnade. Pa med jeans och fram med paraplyet. Åkte ngt som liknar tunnelbanan ner mot torget, var lite tidig och da hander det alltid konstiga saker. Idag kom en man fran Marocko fram, han hade lite daligt med tander men sag jatteglad ut iallafall. Han stod och pratade med mig ganska lange..Men tillslut kanner jag att det kanns lite sadar, han vill ha mitt nummer och sager att han vill bli min kompis (hoppsan hoppsan). Da ar det bra att se lite utlandsk ut och latsas att man inte forstar spraket. Som tur var kom Emma och jag kunde ga ivag utan daligt samvete. :)

Sedan strosade vi runt och letade efter skor. Jag hittade ett par faktiskt.. Ganska fina tycker jag. Emma berattade ocksa for mig att vi maste kopa kostym nu. Det ar obligatoriskt att ha det pa vissa tillfallen..Det hade dem tydligen sagt idag(kolla vad mkt jag forstar....). Sa det far vi leta efter i helgen da.

Efter ett tag blev vi lite fikasugna. Men nar vi letar efter ett café sa ser vi bara barer. Och nar vi letar efter roliga barer pa natterna sa hittar vi bara caféer. Jag undrar varfor det ar sa. Tillslut hittade vi iallafall Bocatta som har mest baguetter men aven lite donuts. Det smakade bra.

Promenerade nyss hem. Gick forbi Häagen Dazs och kopte med mig ett paket hem. Sa nu ska jag ta en dusch och sen njuta av lite glassss.:)

Hasta manana!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha, du kan inte va utan gottis va????? bra tycker jag att vi inte bor med varandra för då skulle ja väl rulla fram när ja kom hem.... kramar

Postat av: mamma

Hallå!

Har precis varit på styrelsemöte här på Disa, det gick bra.

Imorgon ska vi träna inför vår storsamling som är på fredag, temat är hösten. Blir någon höstsång, någon höstdikt, lite fakta om hösten och sedan några mimningar förstås.

Åh, donuts, det lät gott, Barcelonas donuts är riktigt goda! Jag och pappa fick ju i oss några när vi var där förra sommaren.

Kram//Mamma

2008-10-08 @ 21:51:11
Postat av: ERIKOSKAR!

Lovar att killen med risiga tænder ær en 8kb! Tack før bilderna btw!

2008-10-09 @ 11:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback