Hej igen..

Sedan sist har jag hunnit med att handla. Varfor handlar jag alltid? Och tvattar? Maten tar slut fort... Stora problem med vad jag ska kopa med mig iallafall. Kott ar svarast.. Men hittade iallafall torsk. Nu vill jag bara hitta citronpeppar sa att man kan laga ngt gott med den.

Val i kassan drar jag fram kortet redo for att betala. Sorry, no aceptamos tarjetas. Okej. Jag fick lagga ner korgen och springa ut for att ta ut pengar.. Lite segt det faktiskt. Passade pa att ringa EMMSI pa vagen,hon ar sjuk igen sa ar faktiskt synd om henne nu.

Nu pa kvallen har jag varit ute pa powerwalk.=) Gick at ett hall som jag aldrig tidigare har gatt pa den stora gatan Diagonal. Det enda som ar lite drygt med att motionera har ar att det ar rodlysen OVERALLT och det ar alltid rott ocksa.Sa det blir en hel del pauser..

Skont var det iallafall. Nu ar jag nojd och duschad. Ska ata ngra mackor och sen surfa runt lite.

Imorgon har vi ngt som heter Centro de documentación bara, ryktas om att det ar ngt om biblioteket och sokmotorer. Sant ar alltid sa trakigt tycker jag. Minns att vi hade ngt liknande pa LIU forut,men det har jag inte haft nytta av annu. Kanske kommer nar det ar dags for uppsatserna iofs.

Kommentarer
Postat av: Emma

jasså du va på promenad$ utan mej.... jjaja ja ska nog inte vara ute... men ja fattar inte varför man alltid ska må sämre på kvällarna... somnade typ framför tvn nyss och hostar som ett svin... ja SKA inte ga ut i helgen iaf inte utan jacka och halsduk.......... jejejejejejeje hahahahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback