Fylla kylen..

maste jag gora i dagarna. Just nu har jag bara mina favoriter: Skogsbarsyogurt, juice, skrattandekon-ost, kakor och en kitkat. Kanns som det fattas lite i matvag.Men det far fyllas pa sa smaningom.

Marker att jag skriver utan åäö nu..Aven fast jag har de bokstaverna pa mitt tangentbord..Tror jag blev van av datorerna pa motellet och pa andra internetstallen. Sa lika bra jag struntar i dem framover med da.

Har sovit riktigt gott inatt!! Gick upp och duschade kring tio och nu sitter jag har klar for avfard. Ska mota Emma klockan tolv pa Plaza Catalunya. Vi ska ta en liten tur.. Jag skulle vilja leta upp en skomakare ocksa,behover klacka om mina pumps. Men har inte sett ngn annu..

Annars verkar det tomt har hemma. Ska ta en till macka sen gar jag nog ut:).


Hasta luego




Broder: Jaaa det ar det. Jatteskont.... Har en idé om vad du o dina kompisar ska gora nasta sommar,ni skulle trivas pa motellet jag bodde pa...2 liter ol kostar 3 euro.......Jassa,men hur kanns de annars da?Trivs du? //Syster


Kommentarer
Postat av: tgtrgrtgrtg

www.tyrefors.com/koffe

2008-10-03 @ 00:17:55
Postat av: Emma

Hej tjejen! Hoppas att det gick bra i taxin hem.. Var nog skönt att åka istället för att gå... Nu ska jag nog gå och sova men vi hörs säkert imorrn! Visst var falafeln god?

Många kramar från Disputacio 23!

2008-10-03 @ 01:58:13
URL: http://snickan.blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback