En kort sondag..

Och vad har jag gjort for nyttigt idag da...?

- Jag har slangt soporna(min sista sopdag eftersom denna vecka ar slut, skont for jag glommer alltid bort det).
- Jag har atit upp min matlada med torsk,gronsaker och potatis.
- Jag har atit upp allt gott jag hade i skafferiet. Lika bra for imorn ar det ju mandag och jag ska aterga till mitt halsosamma liv.
- Stekt ngra agg.
- Kollat pa veckorevyn.com
- Kollat pa facebook och gamla bilder i ngra timmar.
- Gjort uppgiften infor morgondagens lektion.
- Skrivit in mitt schema i min kalender.
- Vilat lite.
- Pratat med Emma SAKLART!!
- Varit nojd over att det inte ar jag som ska stada vardagsrummet idag. Ganska skont att ligga och lyssna nar andra stadar faktiskt:)

Den har dagen bara forsvann. Men tanka sig vad mycket man kan klamma in pa en femtimmars-dag!! Och annu ar den inte over, jag planerar fler aktiviteter.

- Duscha.
- Mala naglarna.
- Packa skolvaskan.


Clara: Ja,visst ar jag. Ganska nojd over mig sjalv att jag overlevde tva natter ha ha. Jag pratade med syon i Linkoping om det dar med kurserna for jag hade inte heller en aning om vad man skulle skriva. Men eftersom vi laser ett program har sa behovde jag inte skriva de enskilda kurserna, utan bara programmets namn. Sedan tror jag att skolan litar pa att programmet innehaller kurser som motsvarar det vi ska lasa. :) Men fraga syon du ocksa for att vara pa den sakra sidan...Antotnolpuolous ha ha, snacka om krangligt efternamn, ska nog inte gifta mig med honom.

Farmor: HEJ!!! Ja det ar dags att du skaffar en dator nu, inte minst for att du ska kunna lasa mina dagliga uppdateringar:) Annars finns ju risken att du missar nagot roligt! Vi stallde ocksa om klockan i natt, hade helt glomt bort det men taxichaufforen paminde mig pa vagen hem. Ja,vad roligt att ni kommer hit, det ser jag fram emot. Varen har ar nog riktigt fin ocksa. Kramar och kop dig en dator nu he he. Puss och kram Sara


Kommentarer
Postat av: Marielle

heeeej! gud va dålig jag vart på att läsa din blogg (tröttnade när det aldrig kom uppdateringar på ett bra tag hehe), men det ska det bli ändring på! verkar som du har det skitbra däruppe! kram kram

2008-10-27 @ 10:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback