Sälen..

Vi hade fyra mysiga dagar i snön. Var över en meter utanför stugan som ligger väldigt högt (så att man får lock för öronen när man åker upp för backen). Åkte skidor tre dagar med Vladimir,var super förutom ett isigt Lindvallen. Hundfjället är bättre. Pappa tappade vi bort ganska snabbt,men stötte ihop med honom en gång iaf. Då skulle ni se hur jag stylade med flashiga svängar!!! På kvällarna blev det frosseri i stugan. Serverades god mat á la mamma och efterrätter fanns det gott om......Så det rådde minsann ingen nöd på oss.

Igår åkte vi bil i fyra timmar till Köping, phu. Min räddning skulle bli en våffla i Fänforsen. Men vad fanns det...KROPPKAKOR. VA liksom? Kul med kroppkaka-buffé på ett rastställe. En räckmacka fick duga.
Hann vara hemma i ca en timma,sedan bar det av mot tåget och en resa på ytterligare två timmar till Linköping. Vi var bra trötta igårkväll ska ni veta..

Har varit isolerad i stugan från både mobil och dator. Men i backen fick jag ett glatt besked av Emma på sms; nämligen det att vi fick de två platserna på EADA i Barcelona. Flytt i höst,verkligen kul=)
Image:EADAArago.jpg




Idag var första skoldagen på ett litet tag. Fick hemtentan,den första hemtentan vi har..Ska sätta igång i helgen så det inte blir för stressigt i veckan.

Jag och Vladimir har varit på Netto och handlat lite. Ska äta alldeles snart.. Sen ska jag nog hem till Emilie en sväng och säga hej till partypinglorna.


image31

image32

image33



Hejdå!

Kommentarer
Postat av: cajsa

ååååh, ni bara åker allihopa nuuu! galet avundsjuk! tänkte göra en runda i spaninen och hälsa på er allihopa, i ett år. lagom länge :D

2008-02-29 @ 21:04:08
Postat av: cajsa

och jättegrattis också!! :):)

2008-02-29 @ 21:04:45
Postat av: Emelie

Söta ni är ;) Får höra av dej nästa gång Köping lockar! :D

2008-03-03 @ 10:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback